בעונת הצ'מפיונס?
ב2009 לדעתי גם
ננצח את המשחקים שלנו אז נהיה שםGania23 כתב:שיחזירו לנו את ה2 נקודות ואז אולי גם נהיה במאבק חח
גם אם זה נכתב בהומור ציני, זאת מחשבה פסולה לחלוטין!
חושב שהתכוונת למשחק עם חיבר...
תודה בנימין... (הכוונה היתה לאוהדי בית״ר בגיבוי המשטרה)
מקווה שכמו שהבן של אלוהים דפק להם את האליפות בזמנו כך יקרה גם הפעם. המשחק ביום רביעי עם החיבר הוא משחק בית שלנו!
לא יודע מה קשורה ההסתדרות ובני גנץ, אבל אני איתך בפתיחת רגליים.Red-Pride כתב: ↑29 אפריל 2026, 13:49 בניגוד לכל מצביעי בני גנץ כאן, אני לא רואה שום תועלת בלהיות הקבוצה הספורטיבית היחידה בליגה
זה בעיקר דופק אותנו ומחזק את האויבות שלנו
כמובן שאעדיף לזיין אותם בטדי במחזור האחרון, אבל מבחינתי עדיף לגמור את העבודה כבר במשחק מול ב"ש ולהגיע למשחק האחרון כשהצלחת הגיעה לטרנר
גם אם זה חורה לכמה בומרים מימי ההסתדרות
אז אני מבין שאין לך כעס על בית שאן נכון?Red-Pride כתב: ↑29 אפריל 2026, 13:49 בניגוד לכל מצביעי בני גנץ כאן, אני לא רואה שום תועלת בלהיות הקבוצה הספורטיבית היחידה בליגה
כמובן שאעדיף לזיין אותם בטדי במחזור האחרון, אבל מבחינתי עדיף לגמור את העבודה כבר במשחק מול ב"ש ולהגיע למשחק האחרון כשהצלחת הגיעה לטרנר
יש לך עסק ויש משפחת פשע שמאיימת עליך ולוקחת פרוטקשן. ארגון בן גביר לא רלוונטי.לירון האדום כתב: ↑29 אפריל 2026, 14:25אז אני מבין שאין לך כעס על בית שאן נכון?Red-Pride כתב: ↑29 אפריל 2026, 13:49 בניגוד לכל מצביעי בני גנץ כאן, אני לא רואה שום תועלת בלהיות הקבוצה הספורטיבית היחידה בליגה
טפי על מי שחושב שצריך לפתוח רגליים, למה מה קרה? מה אנחנו זונות? מה אנחנו בית שאן?!
באים לכל משחק לנצח ועל הזין מכבי ובית"ר
לא הכל כשר בליגה כולנו יודעים זאתטכנית לארז כתב: ↑29 אפריל 2026, 14:37יש לך עסק ויש משפחת פשע שמאיימת עליך ולוקחת פרוטקשן. ארגון בן גביר לא רלוונטי.לירון האדום כתב: ↑29 אפריל 2026, 14:25אז אני מבין שאין לך כעס על בית שאן נכון?Red-Pride כתב: ↑29 אפריל 2026, 13:49 בניגוד לכל מצביעי בני גנץ כאן, אני לא רואה שום תועלת בלהיות הקבוצה הספורטיבית היחידה בליגה
טפי על מי שחושב שצריך לפתוח רגליים, למה מה קרה? מה אנחנו זונות? מה אנחנו בית שאן?!
באים לכל משחק לנצח ועל הזין מכבי ובית"ר
בא אליך חבר, גם הוא משפחת פשע, ואומר לך שהוא יכול לסדר לך את זה ואל תדאג.
תלך בכל זאת למשטרה?
אין פה קשר לספורטיביות בכללטכנית לארז כתב: ↑29 אפריל 2026, 14:49 אני מתחרה רק על דבר אחד כרגע וזה אירופה, עם חיפה.
יכול להיות שאם לא היו מרמים אותי (הפסד טכני בדרבי הראשון, מינוס 2 על הדרבי הראשון, שער שוויון חוקי שנפסל בדרבי השלישי) - הייתי מתחרה על דברים אחרים.
אני מסכים עם מה שאתה אומר, אבל ברגע שכל הענף הזה מושחת ומוטה עבור מועדון אחד, שאף אחד לא יטיף לי שאני צריך להיות איזה סמל לספורטיביות.
אני מקבל בהבנה את שתי הגישות, אבל בעיקרון אני מסכים עם רד פרייד.
כל עוד הענף כולו בכיס של מאירי ואגודת הרמאים שלו, אין שום חשיבות לספורטיביות כבר.