לא יודע מה אנשים רואים אני ראיתי אתמול משתי הקבוצות כדורסל שלא שונה מהכדורסל שלנו
שום תרגיל ושום כלום ,זריקת שלשות ואם נכנס אז אחלה
המחלה ניצחו כי שחקני באיירן עשו מיציץ לקראת הסוף עם כמה איבודים מפגרים
אין דבר יותר שנוא ממ*בי תא
-
shaharot
- קיבל.ה 1117 לייקים
זה נכון מאודMaor כתב: ↑13 פברואר 2026, 09:25 אני לא חושש מהיכולת שלהם והאמת לא כל כך מעניין אותי אם הם יעשו פלייאין או לא.
אבל תראו מה קורה שם, הנהלה שמסוכסכת אחד עם השני, רכש מביך, שמים מקלות למאמן שנחשב סמל במועדון, מחירי כרטיסים בשמיים ובגדול רחוקים שנות אור מהקבוצה ההישגית שהם היו פעם ביורוליג.
ועדיין אחרי כל זה, כל משחק הם סולד האוט קל. זה הכוח שלהם, ככה הם מנצחים, לא השיטה של עודד והמצאות אחרות.
ואצלנו.. מגמה הפוכה. זה לא עניין של רכש זה עניין של להתאחד סביב הקבוצה.
הם ב6-0 בבית מאז שחזרו המשחקים לארץ
ניצחו 8 את וילרבאן (היה 3 הפרש 2 דקות לסוף)
ניצחו 3 את ולנסיה
ניצחו 3 את זלגריס
ניצחו 4 את פאו
ניצחו 2 את פרטיזן
ניצחו 5 בהארכה את באיירן
- 7even
- קיבל.ה 4030 לייקים
יש כמה גורמים לזה שאתה מתעלם מהםMaor כתב: ↑13 פברואר 2026, 09:25 אני לא חושש מהיכולת שלהם והאמת לא כל כך מעניין אותי אם הם יעשו פלייאין או לא.
אבל תראו מה קורה שם, הנהלה שמסוכסכת אחד עם השני, רכש מביך, שמים מקלות למאמן שנחשב סמל במועדון, מחירי כרטיסים בשמיים ובגדול רחוקים שנות אור מהקבוצה ההישגית שהם היו פעם ביורוליג.
ועדיין אחרי כל זה, כל משחק הם סולד האוט קל. זה הכוח שלהם, ככה הם מנצחים, לא השיטה של עודד והמצאות אחרות.
1. אין מה לעשות, פוטנציאל הקהל שלהם נכון להיום הוא פי כמה וכמה מהפועל. גם אם 5,000 יחרימו עדיין יהיה מלא.
2. המסורת במפעל משחקת תפקיד. היורוליג תמיד היה מבחינתם הקרם דה לה קרם. גם כשהם סיימו בתחתית של התחתית המשחקים שלהם היו די מלאים.
3. את הרוב המוחלט של הקהל שם לא מעניין כלום חוץ ממשחקי בית ביורוליג וסדרת הגמר בישראל. זהו. אני בספק אם חלק גדול מהם יודע איזה מקום מכבי במפעל.
4. יש להם ערוץ בית שמפמפם כבר 20 שנה בערך משחקים שלהם ללא הפסקה. תרצה או לא זה משפיע מאד מאד מאד.
יחד, רק יחד! 
כדאי לקבוע תור לאופטיקאיiamgabormarton כתב: ↑13 פברואר 2026, 09:47 לא יודע מה אנשים רואים אני ראיתי אתמול משתי הקבוצות כדורסל שלא שונה מהכדורסל שלנו
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3027 לייקים
צריך לקרוא לילד בשמו עושה רושם שהרבה אוהדים מפריע שאנחנו קבוצה עם כסף והם מתגעגעים למה שיה פעם , כל הקישקושים על קרע וכו זה שטויותMaor כתב: ↑13 פברואר 2026, 09:25 אני לא חושש מהיכולת שלהם והאמת לא כל כך מעניין אותי אם הם יעשו פלייאין או לא.
-
בני12
- קיבל.ה 2646 לייקים
מדופלם?Redcow כתב: ↑13 פברואר 2026, 10:03כדאי לקבוע תור לאופטיקאיiamgabormarton כתב: ↑13 פברואר 2026, 09:47 לא יודע מה אנשים רואים אני ראיתי אתמול משתי הקבוצות כדורסל שלא שונה מהכדורסל שלנו
-
Xavi
- קיבל.ה 1717 לייקים
זה שהתקשורת מפמפמת שזה סולד אאוט לא אומר שזה נכון. רואים במשחקים שלהם יציעים רבע ריקים ומאוחרי הסלים קצת מושבים ריקים. נכון שמביאים יותר מאיתנו אבל לא סולד אאוט כמו שהתקשורת רוצה להציגMaor כתב: ↑13 פברואר 2026, 09:25 אני לא חושש מהיכולת שלהם והאמת לא כל כך מעניין אותי אם הם יעשו פלייאין או לא.
- גביזון
- קיבל.ה 4560 לייקים
אבל בחורף קר, הים כל כך אכזרבני12 כתב:מדופלם?Redcow כתב: ↑13 פברואר 2026, 10:03כדאי לקבוע תור לאופטיקאיiamgabormarton כתב: ↑13 פברואר 2026, 09:47 לא יודע מה אנשים רואים אני ראיתי אתמול משתי הקבוצות כדורסל שלא שונה מהכדורסל שלנו
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 85 לייקים
בוא ניצמד לעיקר אחר כך נתעסק בטפלXavi כתב: ↑13 פברואר 2026, 11:45זה שהתקשורת מפמפמת שזה סולד אאוט לא אומר שזה נכון. רואים במשחקים שלהם יציעים רבע ריקים ומאוחרי הסלים קצת מושבים ריקים. נכון שמביאים יותר מאיתנו אבל לא סולד אאוט כמו שהתקשורת רוצה להציגMaor כתב: ↑13 פברואר 2026, 09:25 אני לא חושש מהיכולת שלהם והאמת לא כל כך מעניין אותי אם הם יעשו פלייאין או לא.