הוקיץ' כתב: ↑05 יולי 2025, 12:35
ההתמקדות בליגה השניה כחזות הכל היא לא נכונה בעיני. קחו ליגות שניות בצרפת, פורטוגל, הולנד, טורקיה, ואפילו גרמניה, ספרד, אנגליה ואיטליה, ותמצאו שם לא מעט שחקנים שיכולים לככב פה לצד הרבה שחקנים חלשים. לדוגמה, גם מאיימבו וגם פאסי הגיעו מהליגה השניה בצרפת באותה עונה.
צריך להסתכל בקונטקסט יותר רחב על דברים כמו גיל, רקורד בקריירה, סרטוני ביצועים, וגם שווי שוק בטרנספרמרקט שהוא לא מאוד מדויק אבל יכול לתת אינדיקציה כללית.
אני לא ממש רואה אצל פלקאו שום דבר שגורם לי ליותר מדי אופטימיות. גם הניתוח של אנשים על כך שמדובר בגרזן טוב שלא ממש משתתף במשחק ההתקפה זה לא משהו שהייתי רוצה בקבוצה שלי אפילו אם הוא באמת גרזן טוב.
מאוד מאוד אשמח לטעות לגביו. הלוואי.
קודם כל אי אפשר להרים לליגה השנייה בברזיל דרך אמירה לפיה שיש מקומות בעולם שבהם הליגה ה2 ברמה טובה
זה לא עובד ככה
אם נעשה הבחנה רגע: טורקיה, אנגליה, גרמניה ופורטוגל הן ליגות שבהן הפערים בין הליגה הראשונה לשנייה לא ככ גדולים ולכן אפשר למצוא בהן שחקנים וגם ההיסטוריה מראה שיש שם שחקנים טובים לישראל ובכלל
זה פחות המקרה בליגות כמו צרפת וברזיל למשל
לא יודע איפה ראית אותי מרים לליגה השניה בברזיל או משווה אותה לליגות שניות אחרות באירופה. הצלחת לחלוטין לפספס את הנקודה.
ועל סמך מה אתה אומר שיש פער יותר גדול בברזיל וצרפת בין הליגה הראשונה והשנייה לעומת פורטוגל בגרמניה? בכל מקרה, הרבה שחקנים מצוינים הגיעו לישראל מהליגה השניה בצרפת.
בכל מקרה, השורה התחתונה היא שגם בליגה השנייה בברזיל יש שחקנים טובים שהיינו שמחים שיבואו, כמו דנילסון שהוזכר לדוגמה או כמו פטאצ'י. פלקאו זה לא המקרה הזה.
בסוף יש אנשי מקצוע (גם אם לא אתם לא סובלים את בוקסה יש עוד מסביבו) בוא נסמוך עליהם ולא נשרוף ישר. להתקדם הלאה ולהתמקד כבר על הרכש הבא.
מאמין שפלקאו ישחק עם עוד קשר אחורי לידו שככה ברדה משחק 4231. יהיה טוב. הוא שחקן דפנסיבי וגרזן וזה אחלה בעיקר מול הגדולות.
כרגע מהשמועות וההחתמות ההרכב יראה ככה.
אסף צור
פיבן/מגן ימין זר
מאיימבו
בלם זר/נחמיאס
ליידנר
פלקאו
קשר זר/ישראל
קשר זר/ישראלי
טוריאל
כנף שמאל זר
חלוץ זר
יש עדיין דברים לא סגורים כמו מכסת זרים (יהיו 6/7), מה יעשו עם גוקו (תלוי מה ייצאו מרוב שיעיפו אותו), הדרישות של נחמיאס, רוצים לבחון את רן בנימין להרכב. וכמובן איזה ישראלים וזרים ימצאו . מה שכן צריך לצרף עוד 2-3 שחקנים לספסל (בנימיני, מגן ימין ישראלי/פיבן, מורגן, ישראלוב/ארצל, נאסר, קשר ישראלי, אל ים (נקווה שלא), אלקוקין, רוחאנא, רוטמן, קורין,בוסקילה, מחאמיד, חלוץ ישראלי. יש כמובן את אלטמן ועוד ישראלים/צעירים שיבחנו
לגבי פלקאו, אנשים שמבינים בליגה ברזילאית לא כאלה פסימיים לגביו. הוא פשוט לא אמור לתרום להתקפי הוא גרזן וקשר אחורי נטו וזה מה שברדה אוהב (סתכלו על באר שבע בתקופה שלו)
לרשום כל רגע ונטורה ונטורה זה כמו ליצור דימיון בין רוטמן למנור סולומון כי שניהם משחקים בשמאל וישראלים
שחררו מזה, גם אם פלקאו יהיה בשיאו הוא יהיה סתם נגר שטוב בהגנה ולא מסוגל לתת פס, אם יהיה גרוע זה יהיה גנאים
עזוב איכויות זאת החתמה גרועה בפרופיל שלה. לא מה שהיינו צריכים
נראה אם הוא יפתח איתנו את העונה או שיחתכו אותו מהר כי הוא כנראה גם מאוד זול
לגבי אלון זליגמן שאני אוהב, כיף לקרוא אותו והוא אחלה בחור אבל הוא שרוף על הכדורגל הברזילאי בקטע אחר, לפני כמה ימים אמר שאסטבאו לא נופל מימאל, תשאלו אותו גם על רוג'ר הוא יגיד שיש לו פוטנציאל גדול בליגת העל
כתבתי את זה בפרטי למישהו ששאל.
קודם כל אומר שאני לא מחפש לנסגר, אומר רק את דעתי.
אני מבין את ההרגשה אחרי החתמה כזו כאילו מתפשרים.
כאחד שראה כמה שמות שהגישו להם הצעות עם שיפורים אחכ, לא רק שלא מתפשרים , שואפים לזרים מטורפים טובים בעיני מפטאצי או מטובי השחקנים בליגה.
עכשיו נכון, יכול להיות שאלו הצעות בלי שום סיכוי, אבל רמת השאיפות לא קורלטיבית למה שמשתקף מול הסיכום הראשון.
talb55 כתב: ↑05 יולי 2025, 14:03
כאחד שראה כמה שמות שהגישו להם הצעות עם שיפורים אחכ, לא רק שלא מתפשרים , שואפים לזרים מטורפים טובים בעיני מפטאצי או מטובי השחקנים בליגה.
עכשיו נכון, יכול להיות שאלו הצעות בלי שום סיכוי, אבל רמת השאיפות לא קורלטיבית למה שמשתקף מול הסיכום הראשון.
אפשר לשאוף וזה טוב ומצוין ומעודד.
עד שזה לא מגיע עם השקעה כספית זה פשוט דיבורים בעלמא.. להציע "השאלה עם אופציה לרכישה של 50%" לשחקן כמו שם קוד דנילסון שהוכיח את עצמו ויש לו ביקוש זה פשוט הצעה מצחיקה. שיבואו כמו שצריך עם סכום כסף וירכשו. זה יוכיח את השאיפות.
עד שזה לא מגיע עם השקעה כספית זה פשוט דיבורים בעלמא.. להציע "השאלה עם אופציה לרכישה של 50%" לשחקן כמו שם קוד דנילסון שהוכיח את עצמו ויש לו ביקוש זה פשוט הצעה מצחיקה. שיבואו כמו שצריך עם סכום כסף וירכשו. זה יוכיח את השאיפות.
הפוך, בעיני זו הדרך שלנו לגשת לשחקנים בלבל כזה.
קודם כל כי הסכומים שדורשים בשביל לקנות אותם הם לא פרפורציוניים ועדין משלמים יפה גם על ה50 אחוז. ושנית כי אם אחרי שהוא מוכיח את עצמו תוכל להביא אותו בסכום שתבין האם שווה לשים עליו את הכסף, אז הרווחת בגדול.
ממה שרושנים בברזיל הם קיבלו הצעות עליו מברזיל בסכומים של 3.5 מיליון יורו ומעלה. לא מסכימים להשאלה נקודה.
הפוך, בעיני זו הדרך שלנו לגשת לשחקנים בלבל כזה.
קודם כל כי הסכומים שדורשים בשביל לקנות אותם הם לא פרפורציוניים ועדין משלמים יפה גם על ה50 אחוז. ושנית כי אם אחרי שהוא מוכיח את עצמו תוכל להביא אותו בסכום שתבין האם שווה לשים עליו את הכסף, אז הרווחת בגדול.
כן, רק שבינתיים דחו אותך על הסף ולא בדיוק הצלחת לגשת.
אני מבין את הכוונה, באמת.
בינתיים יש עוד זמן, נחכה ונראה מה יצליחו לעשות.
יש הרבה פייק גם בטוייטר והאינסטגרמים
אני מבין מאיפה הבאת את זה, אבל דברים דומים נכתבו על הרבה שחקנים שברוב המקרים זה פייק
בוא נסכם זאת כך, כדי לא להפליץ כל שניה וחצי פה גישושי שחקנים, הרי סביר להניח שמגששים עם 50 שחקנים
אז בואו ננסה לרשום לא בשמות רק כשזה ודאי ועם רגל וחצי בהפועל כמו במקרה הברזילאי הנוכחי פלקאו.
זה לא יביא לנו כלום לדעת מי ה59 שמגששים איתם.
רק יביא לתיסכול ברוב המקרים.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 05 יולי 2025, 15:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
dino כתב: ↑05 יולי 2025, 15:34
יש הרבה פייק גם בטוייטר והאינסטגרמים
אני מבין מאיפה הבאת את זה, אבל דברים דומים נכתבו על הרבה שחקנים שברוב המקרים זה פייק
בוא נסכם זאת כך, כדי לא להפליץ כל שניה וחצי פה גישושי שחקנים, הרי סביר להניח שמגששים עם 50 שחקנים
אז בואו ננסה לרשום לא בשמות רק כשזה ודאי ועם רגל וחצי בהפועל כמו במקרה הברזילאי הנוכחי פלקאו.
זה לא יביא לנו כלום לדעת מי ה59 שמגששים איתם.
מגששת זה בלשון המעטה. לא יודע מה יש להפועל מברזילאים. אולי ספרא או שסלאבוב עושה טיול אחרי צבא
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?