לא יודע איפה ראית אותי מרים לליגה השניה בברזיל או משווה אותה לליגות שניות אחרות באירופה. הצלחת לחלוטין לפספס את הנקודה.צ'ימבויקה כתב: ↑05 יולי 2025, 12:54קודם כל אי אפשר להרים לליגה השנייה בברזיל דרך אמירה לפיה שיש מקומות בעולם שבהם הליגה ה2 ברמה טובההוקיץ' כתב: ↑05 יולי 2025, 12:35 ההתמקדות בליגה השניה כחזות הכל היא לא נכונה בעיני. קחו ליגות שניות בצרפת, פורטוגל, הולנד, טורקיה, ואפילו גרמניה, ספרד, אנגליה ואיטליה, ותמצאו שם לא מעט שחקנים שיכולים לככב פה לצד הרבה שחקנים חלשים. לדוגמה, גם מאיימבו וגם פאסי הגיעו מהליגה השניה בצרפת באותה עונה.
צריך להסתכל בקונטקסט יותר רחב על דברים כמו גיל, רקורד בקריירה, סרטוני ביצועים, וגם שווי שוק בטרנספרמרקט שהוא לא מאוד מדויק אבל יכול לתת אינדיקציה כללית.
אני לא ממש רואה אצל פלקאו שום דבר שגורם לי ליותר מדי אופטימיות. גם הניתוח של אנשים על כך שמדובר בגרזן טוב שלא ממש משתתף במשחק ההתקפה זה לא משהו שהייתי רוצה בקבוצה שלי אפילו אם הוא באמת גרזן טוב.
מאוד מאוד אשמח לטעות לגביו. הלוואי.
זה לא עובד ככה
אם נעשה הבחנה רגע: טורקיה, אנגליה, גרמניה ופורטוגל הן ליגות שבהן הפערים בין הליגה הראשונה לשנייה לא ככ גדולים ולכן אפשר למצוא בהן שחקנים וגם ההיסטוריה מראה שיש שם שחקנים טובים לישראל ובכלל
זה פחות המקרה בליגות כמו צרפת וברזיל למשל
ועל סמך מה אתה אומר שיש פער יותר גדול בברזיל וצרפת בין הליגה הראשונה והשנייה לעומת פורטוגל בגרמניה? בכל מקרה, הרבה שחקנים מצוינים הגיעו לישראל מהליגה השניה בצרפת.
בכל מקרה, השורה התחתונה היא שגם בליגה השנייה בברזיל יש שחקנים טובים שהיינו שמחים שיבואו, כמו דנילסון שהוזכר לדוגמה או כמו פטאצ'י. פלקאו זה לא המקרה הזה.