עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
הוקיץ'
קיבל.ה  6152 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 05 יולי 2025, 12:54
הוקיץ' כתב: 05 יולי 2025, 12:35 ההתמקדות בליגה השניה כחזות הכל היא לא נכונה בעיני. קחו ליגות שניות בצרפת, פורטוגל, הולנד, טורקיה, ואפילו גרמניה, ספרד, אנגליה ואיטליה, ותמצאו שם לא מעט שחקנים שיכולים לככב פה לצד הרבה שחקנים חלשים. לדוגמה, גם מאיימבו וגם פאסי הגיעו מהליגה השניה בצרפת באותה עונה.
צריך להסתכל בקונטקסט יותר רחב על דברים כמו גיל, רקורד בקריירה, סרטוני ביצועים, וגם שווי שוק בטרנספרמרקט שהוא לא מאוד מדויק אבל יכול לתת אינדיקציה כללית.
אני לא ממש רואה אצל פלקאו שום דבר שגורם לי ליותר מדי אופטימיות. גם הניתוח של אנשים על כך שמדובר בגרזן טוב שלא ממש משתתף במשחק ההתקפה זה לא משהו שהייתי רוצה בקבוצה שלי אפילו אם הוא באמת גרזן טוב.

מאוד מאוד אשמח לטעות לגביו. הלוואי.
קודם כל אי אפשר להרים לליגה השנייה בברזיל דרך אמירה לפיה שיש מקומות בעולם שבהם הליגה ה2 ברמה טובה
זה לא עובד ככה

אם נעשה הבחנה רגע: טורקיה, אנגליה, גרמניה ופורטוגל הן ליגות שבהן הפערים בין הליגה הראשונה לשנייה לא ככ גדולים ולכן אפשר למצוא בהן שחקנים וגם ההיסטוריה מראה שיש שם שחקנים טובים לישראל ובכלל

זה פחות המקרה בליגות כמו צרפת וברזיל למשל
לא יודע איפה ראית אותי מרים לליגה השניה בברזיל או משווה אותה לליגות שניות אחרות באירופה. הצלחת לחלוטין לפספס את הנקודה.
ועל סמך מה אתה אומר שיש פער יותר גדול בברזיל וצרפת בין הליגה הראשונה והשנייה לעומת פורטוגל בגרמניה? בכל מקרה, הרבה שחקנים מצוינים הגיעו לישראל מהליגה השניה בצרפת.
בכל מקרה, השורה התחתונה היא שגם בליגה השנייה בברזיל יש שחקנים טובים שהיינו שמחים שיבואו, כמו דנילסון שהוזכר לדוגמה או כמו פטאצ'י. פלקאו זה לא המקרה הזה.
אדוםאדום
קיבל.ה  6 לייקים

בסוף יש אנשי מקצוע (גם אם לא אתם לא סובלים את בוקסה יש עוד מסביבו) בוא נסמוך עליהם ולא נשרוף ישר. להתקדם הלאה ולהתמקד כבר על הרכש הבא.
מאמין שפלקאו ישחק עם עוד קשר אחורי לידו שככה ברדה משחק 4231. יהיה טוב. הוא שחקן דפנסיבי וגרזן וזה אחלה בעיקר מול הגדולות.
אדוםאדום
קיבל.ה  6 לייקים

כרגע מהשמועות וההחתמות ההרכב יראה ככה.
אסף צור
פיבן/מגן ימין זר
מאיימבו
בלם זר/נחמיאס
ליידנר
פלקאו
קשר זר/ישראל
קשר זר/ישראלי
טוריאל
כנף שמאל זר
חלוץ זר

יש עדיין דברים לא סגורים כמו מכסת זרים (יהיו 6/7), מה יעשו עם גוקו (תלוי מה ייצאו מרוב שיעיפו אותו), הדרישות של נחמיאס, רוצים לבחון את רן בנימין להרכב. וכמובן איזה ישראלים וזרים ימצאו . מה שכן צריך לצרף עוד 2-3 שחקנים לספסל (בנימיני, מגן ימין ישראלי/פיבן, מורגן, ישראלוב/ארצל, נאסר, קשר ישראלי, אל ים (נקווה שלא), אלקוקין, רוחאנא, רוטמן, קורין,בוסקילה, מחאמיד, חלוץ ישראלי. יש כמובן את אלטמן ועוד ישראלים/צעירים שיבחנו
אדוםאדום
קיבל.ה  6 לייקים

לגבי פלקאו, אנשים שמבינים בליגה ברזילאית לא כאלה פסימיים לגביו. הוא פשוט לא אמור לתרום להתקפי הוא גרזן וקשר אחורי נטו וזה מה שברדה אוהב (סתכלו על באר שבע בתקופה שלו)
Mario
קיבל.ה  348 לייקים

מאחל המון הצלחה אבל לא לזה פיללנו.
חושב שהיה אפשר למצוא בתפקיד כזה משמעותי זר טוב יותר שכן מוכן להגיע לשחק פה.
הלוואי שאטעה.
ספרא טבא
קיבל.ה  240 לייקים

לרשום כל רגע ונטורה ונטורה זה כמו ליצור דימיון בין רוטמן למנור סולומון כי שניהם משחקים בשמאל וישראלים
שחררו מזה, גם אם פלקאו יהיה בשיאו הוא יהיה סתם נגר שטוב בהגנה ולא מסוגל לתת פס, אם יהיה גרוע זה יהיה גנאים
עזוב איכויות זאת החתמה גרועה בפרופיל שלה. לא מה שהיינו צריכים
נראה אם הוא יפתח איתנו את העונה או שיחתכו אותו מהר כי הוא כנראה גם מאוד זול
לגבי אלון זליגמן שאני אוהב, כיף לקרוא אותו והוא אחלה בחור אבל הוא שרוף על הכדורגל הברזילאי בקטע אחר, לפני כמה ימים אמר שאסטבאו לא נופל מימאל, תשאלו אותו גם על רוג'ר הוא יגיד שיש לו פוטנציאל גדול בליגת העל
talb55
קיבל.ה  40 לייקים

כתבתי את זה בפרטי למישהו ששאל.
קודם כל אומר שאני לא מחפש לנסגר, אומר רק את דעתי.

אני מבין את ההרגשה אחרי החתמה כזו כאילו מתפשרים.
כאחד שראה כמה שמות שהגישו להם הצעות עם שיפורים אחכ, לא רק שלא מתפשרים , שואפים לזרים מטורפים טובים בעיני מפטאצי או מטובי השחקנים בליגה.
עכשיו נכון, יכול להיות שאלו הצעות בלי שום סיכוי, אבל רמת השאיפות לא קורלטיבית למה שמשתקף מול הסיכום הראשון.
קפבלנקה
קיבל.ה  228 לייקים

talb55 כתב: 05 יולי 2025, 14:03 כתבתי את זה בפרטי למישהו ששאל.

כאחד שראה כמה שמות שהגישו להם הצעות עם שיפורים אחכ, לא רק שלא מתפשרים , שואפים לזרים מטורפים טובים בעיני מפטאצי או מטובי השחקנים בליגה.
עכשיו נכון, יכול להיות שאלו הצעות בלי שום סיכוי, אבל רמת השאיפות לא קורלטיבית למה שמשתקף מול הסיכום הראשון.
אפשר לשאוף וזה טוב ומצוין ומעודד.
עד שזה לא מגיע עם השקעה כספית זה פשוט דיבורים בעלמא.. להציע "השאלה עם אופציה לרכישה של 50%" לשחקן כמו שם קוד דנילסון שהוכיח את עצמו ויש לו ביקוש זה פשוט הצעה מצחיקה. שיבואו כמו שצריך עם סכום כסף וירכשו. זה יוכיח את השאיפות.
talb55
קיבל.ה  40 לייקים

קפבלנקה כתב: 05 יולי 2025, 14:09

עד שזה לא מגיע עם השקעה כספית זה פשוט דיבורים בעלמא.. להציע "השאלה עם אופציה לרכישה של 50%" לשחקן כמו שם קוד דנילסון שהוכיח את עצמו ויש לו ביקוש זה פשוט הצעה מצחיקה. שיבואו כמו שצריך עם סכום כסף וירכשו. זה יוכיח את השאיפות.
הפוך, בעיני זו הדרך שלנו לגשת לשחקנים בלבל כזה.
קודם כל כי הסכומים שדורשים בשביל לקנות אותם הם לא פרפורציוניים ועדין משלמים יפה גם על ה50 אחוז. ושנית כי אם אחרי שהוא מוכיח את עצמו תוכל להביא אותו בסכום שתבין האם שווה לשים עליו את הכסף, אז הרווחת בגדול.
אדוםאדום
קיבל.ה  6 לייקים

ממה שרושנים בברזיל הם קיבלו הצעות עליו מברזיל בסכומים של 3.5 מיליון יורו ומעלה. לא מסכימים להשאלה נקודה.
קפבלנקה
קיבל.ה  228 לייקים

talb55 כתב: 05 יולי 2025, 14:12

הפוך, בעיני זו הדרך שלנו לגשת לשחקנים בלבל כזה.
קודם כל כי הסכומים שדורשים בשביל לקנות אותם הם לא פרפורציוניים ועדין משלמים יפה גם על ה50 אחוז. ושנית כי אם אחרי שהוא מוכיח את עצמו תוכל להביא אותו בסכום שתבין האם שווה לשים עליו את הכסף, אז הרווחת בגדול.
כן, רק שבינתיים דחו אותך על הסף ולא בדיוק הצלחת לגשת.

אני מבין את הכוונה, באמת.
בינתיים יש עוד זמן, נחכה ונראה מה יצליחו לעשות.
אדוםאדום
קיבל.ה  6 לייקים

הפועל מגששת אחרי בלם ברזלאי, מחשק באתליטקו פארננסה (הקבוצה של פלקאו).
dino
קיבל.ה  2621 לייקים

יש הרבה פייק גם בטוייטר והאינסטגרמים
אני מבין מאיפה הבאת את זה, אבל דברים דומים נכתבו על הרבה שחקנים שברוב המקרים זה פייק
בוא נסכם זאת כך, כדי לא להפליץ כל שניה וחצי פה גישושי שחקנים, הרי סביר להניח שמגששים עם 50 שחקנים
אז בואו ננסה לרשום לא בשמות רק כשזה ודאי ועם רגל וחצי בהפועל כמו במקרה הברזילאי הנוכחי פלקאו.
זה לא יביא לנו כלום לדעת מי ה59 שמגששים איתם.
רק יביא לתיסכול ברוב המקרים.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 05 יולי 2025, 15:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
אדוםאדום
קיבל.ה  6 לייקים

dino כתב: 05 יולי 2025, 15:34 יש הרבה פייק גם בטוייטר והאינסטגרמים
אני מבין מאיפה הבאת את זה, אבל דברים דומים נכתבו על הרבה שחקנים שברוב המקרים זה פייק
בוא נסכם זאת כך, כדי לא להפליץ כל שניה וחצי פה גישושי שחקנים, הרי סביר להניח שמגששים עם 50 שחקנים
אז בואו ננסה לרשום לא בשמות רק כשזה ודאי ועם רגל וחצי בהפועל כמו במקרה הברזילאי הנוכחי פלקאו.
זה לא יביא לנו כלום לדעת מי ה59 שמגששים איתם.
מגששת זה בלשון המעטה. לא יודע מה יש להפועל מברזילאים. אולי ספרא או שסלאבוב עושה טיול אחרי צבא
גילו
קיבל.ה  35 לייקים

אדוםאדום כתב: 05 יולי 2025, 15:26 הפועל מגששת אחרי בלם ברזלאי, מחשק באתליטקו פארננסה (הקבוצה של פלקאו).
אלה הבלמים של הקבוצה:
תמונה

מה הסיכוי שזה לא הבחור של ה400k?

אגב, האובססיה של ברדה לבלם שכנראה אומרת שהוא בונה על פיבן כמגן ימני היא הדבר השני הכי מדאיג בקיץ הזה.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1520 לייקים

זה ממש ממש מצחיק
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
dino
קיבל.ה  2621 לייקים

https://footballia.eu/

דרך רישום(חינם) באתר הזה אפשר לצפות בכמה משחקים מלאים שלו למטיבי לכת וסקאוטים חובבים.
אנסה למצוא זמן לזה ואתן חוות דעת למי שמעריך את יכולות איסוף המודיעין שלי :sh-grin:
htafan99
קיבל.ה  66 לייקים

אדוםאדום כתב: 05 יולי 2025, 13:50 בסוף יש אנשי מקצוע (גם אם לא אתם לא סובלים את בוקסה יש עוד מסביבו) בוא נסמוך עליהם ולא נשרוף ישר. להתקדם הלאה ולהתמקד כבר על הרכש הבא.
מאמין שפלקאו ישחק עם עוד קשר אחורי לידו שככה ברדה משחק 4231. יהיה טוב. הוא שחקן דפנסיבי וגרזן וזה אחלה בעיקר מול הגדולות.
ברו קרא לבוקסה איש מקצוע.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1205 לייקים

דרך אגב
גרזן לא גרזן
נכון לעכשיו אין לנו חלק התקפי
יש טוריאל ובוסקילה שאף אחד מהם לא מוכח בליגת העל
וזהו בגדול
בן לוז
קיבל.ה  232 לייקים

זרים כמו דנילסון זה פרופיל הזרים שכולנו קיווינו שיגיעו לפה בעידן ספרא
מקווה שזה יקרה
רק הפועל
קיבל.ה  2638 לייקים

וויסמן טוב לנו ? הבנתי שהרבה פה נרתעים בגלל הדעות הפוליטיות אבל בתור שחקן אמור לשדרג אותנו לא ? יש פרסומים על משא ומתן איתו
dino
קיבל.ה  2621 לייקים

dino כתב: 05 יולי 2025, 16:47 https://footballia.eu/

דרך רישום(חינם) באתר הזה אפשר לצפות בכמה משחקים מלאים שלו למטיבי לכת וסקאוטים חובבים.
אנסה למצוא זמן לזה ואתן חוות דעת למי שמעריך את יכולות איסוף המודיעין שלי :sh-grin:
בנתיים הצלחתי לצפות במחצית ממשחק ניצחון של פארננסה ב24.5 על אתלטיק קלאב מהתחתית.
במחצית שרוב הזמן קלאב החזיקו בכדור ופארננסה בעיקר יצאו למתפרצות. פלקאו שיחק אחורי לצד עוד שחקן שלהם.
כמעט ולא נגע בכדור בכל מה שקשור למהלכי משחק ואם נגע בקושי, אז משחק בנגיעה לאחור(קצת כמו ג׳וקו רק שג׳וקו מחזיק יותר זמן בכדור) ולא נראה כמו אחד שינהל משחק.. בעיקר משמש בשביל להפריע להתקפות היריב ולא משתלט על כדורים כמו יותר תיקולים והפרעות אחרות שהכדור בורח מהיריב וממנו. לא מהיר בכלל(אבל לא איטי בטח לא כמו ג׳וקו). לא יהיה קשה לשחקן זריז לסובב אותו אם הוא יתן מרחק.
לא התרשמתי מדינמיות יתרה וגם לא משחק לחץ. לא נתן תחושה של קשר דומיננטי הגנתית(ובטח לא התקפית)
סוג של שי אייזן כזה.

ננסה להמשיך לצפות בעוד משחק או שניים(יותר מחצית של משחק או שניים)
אדוםאדום
קיבל.ה  6 לייקים

**הבלם שדיברתי עליו מאתלטיקו פארננסה (הקבוצה של פלקאו) הוא Tobias Figueiredo. פורטוגלי בן 31. כתבים מקומיים ששוחתתי איתם אישרו לי כי השחקן שמושאל לפארננסה מקבוצה בשם פורטלזה לא בתוכניות המקצועיות שלהם. שתי המועדונים מנהלים מגעים על הפסקת ההשאלה. גם פארננסה וגם פורטאלזה לא מעוניינות בו. מקור של אחד הכתבים מסר כי הוא חושב שמתקיימים מגעים ראשוניים מסוימים בין הפועל לשחקן. עוד נדבך זה שהסוכן של טוביאס הוא אותו סוכן של ויטור, זוסואה ושאר הפורטוגלים שהיו בבאר שבע. יש לו היכרות מעולה עם ברדה, פרימור ועופר ניר. אין לי אישור ממקור ישראלי מעבר לשמועות שרצות ברשת או מהצד של השחקן. כל האימותים הם אך ורק מהצד שמקורב למועדון.
dino
קיבל.ה  2621 לייקים

אדוםאדום כתב: 05 יולי 2025, 19:06 **הבלם שדיברתי עליו מאתלטיקו פארננסה (הקבוצה של פלקאו) הוא Tobias Figueiredo. פורטוגלי בן 31. כתבים מקומיים ששוחתתי איתם אישרו לי כי השחקן שמושאל לפארננסה מקבוצה בשם פורטלזה לא בתוכניות המקצועיות שלהם. שתי המועדונים מנהלים מגעים על הפסקת ההשאלה. גם פארננסה וגם פורטאלזה לא מעוניינות בו. מקור של אחד הכתבים מסר כי הוא חושב שמתקיימים מגעים ראשוניים מסוימים בין הפועל לשחקן. עוד נדבך זה שהסוכן של טוביאס הוא אותו סוכן של ויטור, זוסואה ושאר הפורטוגלים שהיו בבאר שבע. יש לו היכרות מעולה עם ברדה, פרימור ועופר ניר. אין לי אישור ממקור ישראלי מעבר לשמועות שרצות ברשת או מהצד של השחקן. כל האימותים הם אך ורק מהצד שמקורב למועדון.
זה מהטוייטר/אינסטוש?
Red_man
קיבל.ה  1419 לייקים

אדוםאדום כתב: 05 יולי 2025, 19:06 **הבלם שדיברתי עליו מאתלטיקו פארננסה (הקבוצה של פלקאו) הוא Tobias Figueiredo. פורטוגלי בן 31. כתבים מקומיים ששוחתתי איתם אישרו לי כי השחקן שמושאל לפארננסה מקבוצה בשם פורטלזה לא בתוכניות המקצועיות שלהם. שתי המועדונים מנהלים מגעים על הפסקת ההשאלה. גם פארננסה וגם פורטאלזה לא מעוניינות בו. מקור של אחד הכתבים מסר כי הוא חושב שמתקיימים מגעים ראשוניים מסוימים בין הפועל לשחקן. עוד נדבך זה שהסוכן של טוביאס הוא אותו סוכן של ויטור, זוסואה ושאר הפורטוגלים שהיו בבאר שבע. יש לו היכרות מעולה עם ברדה, פרימור ועופר ניר. אין לי אישור ממקור ישראלי מעבר לשמועות שרצות ברשת או מהצד של השחקן. כל האימותים הם אך ורק מהצד שמקורב למועדון.
שיחק בהאל ובספורטינג ולפי טרנספרנרקט השווי שלו קצת יותר מרשים משל פלקאו הזה. על פניו יש לו רקורד קצת יותר מרשים. לא הצלחתי למצוא סרטון עדכני אז אם מישהו מוצא
dino
קיבל.ה  2621 לייקים

Red_man כתב: 05 יולי 2025, 19:17
שיחק בהאל ובספורטינג ולפי טרנספרנרקט השווי שלו קצת יותר מרשים משל פלקאו הזה. על פניו יש לו רקורד קצת יותר מרשים. לא הצלחתי למצוא סרטון עדכני אז אם מישהו מוצא
אין טעם
כשהוא יהיה באמת רלוונטי דבר איתי
Berger
קיבל.ה  48 לייקים

הכל טוב ויפה אבל שורה התחתונה מכל השמות מביאים בסוף את פלקאו שעושה רושם שזו החתמה כ"כ חלשה שכבר עדיף לחכות עוד חודש ולא להביא שחקן כמוהו.
לירון האדום
קיבל.ה  2408 לייקים

עכשיו גם מביאים בלם מהליגה השניה בברזיל?
אדוםאדום
קיבל.ה  6 לייקים

לירון האדום כתב: 05 יולי 2025, 20:00 עכשיו גם מביאים בלם מהליגה השניה בברזיל?
ליגה שניה בברזיל היא ברמה של ליגת העל
Piz
קיבל.ה  92 לייקים

למה שתיהן לא מעוניינות בו? לא סימן מדהים.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5016 לייקים

אדוםאדום כתב: 05 יולי 2025, 20:01
לירון האדום כתב: 05 יולי 2025, 20:00 עכשיו גם מביאים בלם מהליגה השניה בברזיל?
ליגה שניה בברזיל היא ברמה של ליגת העל
ברור ברור.
fidel
קיבל.ה  114 לייקים

יש לי הרגשה שברדה הולך לריב המון עם השופטים העונה
adom4
קיבל.ה  476 לייקים

הוא בסוף בכלל מועמד להפועל ב"ש :meh:
אדוםאדום
קיבל.ה  6 לייקים

בספורט5 מקשרים את טוביאס עם באר שבע. כנראה ששתיהם מעוניינות בו. נחיה ונראה . בכל מקרה הוא קודם צריך להתיר את החוזה שלו.
אדוםאדום
קיבל.ה  6 לייקים

בספורט5 מקשרים את טוביאס עם באר שבע. כנראה ששתיהם מעוניינות בו. נחיה ונראה . בכל מקרה הוא קודם צריך להתיר את החוזה שלו.
Red_man
קיבל.ה  1419 לייקים

לפי צנצי גם אנחנו וגם ב״ש רוצים אותו
אדוםאדום
קיבל.ה  6 לייקים

כמו כן, שוב המקורבים ניצחו. צנצי עידכן את הציוץ. הפועל מתעניינת בו (כפי שפורסם כאן לראשונה). קודם הוא צריך להתיר את החוזה שלו.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1006 לייקים

Red_man כתב: 05 יולי 2025, 20:44
לפי צנצי גם אנחנו וגם ב״ש רוצים אותו
תיקן והוריד את ב"ש.
יאללה הביתה!!!
שליחת תגובה