יום שישי בלילה ואני לא רגוע כי אני מרגיש מרומה
אני פשוט לא מצליח להבין איך יכול להיות שאנחנו מביאים שחקן בפרופיל הזה, בגיל הזה, בעסקה כזאת.
זה פשוט נראה רע.
ויש לנו את כל הסיבות בעולם להיות לא מרוצים.
עונת המלפפונים 25/26
משיחה עם אוהדי ב״ש
נראה שגם אצלהם היה דפוס של הבאת שחקנים מהליגות בדרום אמריקה כמו לדוגמא בריירו שזכור לטובה מצד אחד והגיע מהליגה בארגנטינה וגם אולי קניונס שהגיע מהליגה בקולומביה שלדעתי היה לי לא רע
אחת הסיבות לזה היא שברדה דובר ספרדתית כנראה.
מצד שני היו גם נפילות כמו כמו ג׳ימי מארין ומלי למשל
כנראה שזה הסיפור גם כאן
מצד שני אני לא סגור האם הליגה הברזילאית השנייה טובה מהליגות שציינתי והאם פלקאו מגיע עם רזומה מרשים או פחות מהשחקנים שהגיעו בב״ש
נחיה ונראה.
נראה שגם אצלהם היה דפוס של הבאת שחקנים מהליגות בדרום אמריקה כמו לדוגמא בריירו שזכור לטובה מצד אחד והגיע מהליגה בארגנטינה וגם אולי קניונס שהגיע מהליגה בקולומביה שלדעתי היה לי לא רע
אחת הסיבות לזה היא שברדה דובר ספרדתית כנראה.
מצד שני היו גם נפילות כמו כמו ג׳ימי מארין ומלי למשל
כנראה שזה הסיפור גם כאן
מצד שני אני לא סגור האם הליגה הברזילאית השנייה טובה מהליגות שציינתי והאם פלקאו מגיע עם רזומה מרשים או פחות מהשחקנים שהגיעו בב״ש
נחיה ונראה.
- Shacham
- קיבל.ה 888 לייקים
המרוויח הגדול מהעסקה המביכה הזאת הוא אל ים קנצפולסקי שעכשיו סיכוי סביר שיחזור להרכב שלנו במחזור 5 ככה.
מקווה שהתגעגעתם.
מקווה שהתגעגעתם.
-
- קיבל.ה 649 לייקים
טענתי ואמשיך לטעון, בוקסה זה הטעות הגדולה ביותר, הוא המנהל המקצועי שלך, הוא זה שבגללו (בין השאר) ירדנו ליגה, הוא נכשל כישלון טוטאלי, לא נתפס בעייני באף אירגון מקצועי שמחזירים שוב לאותו תפקיד בן אדם שכשל, רק בשביל לרענן לאנשים את הזיכרון הקצר הוא התפטר יחד עם המורה ספורט דראפיץ׳.
בנוגע לרכש, זה בושה אין מה להגיד ולהוסיף
ממליץ לך לקרוא מה שרשמתי שתי הודעות לפנייךshaolin232 כתב: ↑05 יולי 2025, 00:04 טענתי ואמשיך לטעון, בוקסה זה הטעות הגדולה ביותר, הוא המנהל המקצועי שלך, הוא זה שבגללו (בין השאר) ירדנו ליגה, הוא נכשל כישלון טוטאלי, לא נתפס בעייני באף אירגון מקצועי שמחזירים שוב לאותו תפקיד בן אדם שכשל, רק בשביל לרענן לאנשים את הזיכרון הקצר הוא התפטר יחד עם המורה ספורט דראפיץ׳.
-
- קיבל.ה 273 לייקים
יעדי הרכש שלנו מבישים.
פשוט אכזבה.
פשוט אכזבה.
-
- קיבל.ה 1101 לייקים
עם מינצברג החלון התחיל עם שמועות על סטיפה פריצה ונגמר עם עזיז קאיונדו. השנה החלון התחיל עם שמועות על יובאנוביץ ובינתיים נראה שקיבלנו את האח הקטן של רוג'ר ברנרדו.
הקהל הכי פראייר בליגה.
הקהל הכי פראייר בליגה.
-
- קיבל.ה 2617 לייקים
https://www.transfermarkt.com/denilson/ ... ler/808507
הם ניהלו מומ לפי הפרסומים על שחקן אמצע כזה עם ערך של זרים של מכ חיפה ומכמבי.
אולי עוד יצליחו להבליח אחד כזה.
אם זכרוני אינו מטעני, אחד המשתמשים הקרוביים, טען שהם ישחקו עם 3 זרים באמצע והזולניק אחד מהם.
אם זכרוני אינו מטעני, אחד המשתמשים הקרוביים, טען שהם ישחקו עם 3 זרים באמצע והזולניק אחד מהם.
-
- קיבל.ה 236 לייקים
עובדים עלינוdino כתב: ↑05 יולי 2025, 00:27 https://www.transfermarkt.com/denilson/ ... ler/808507
הבעלים של הקבוצה הזאת התראיין ואמר שאין סיכוי שיחתום אצלנו
רוצים שחקנים שאי אפשר להביא ואחרי זה מנחיתים זר עם רזומה שמזכיר את עונת ברקוביץ'
למה להסתבך? הייתי מעדיף שיביאו זרים טובים++ מהליגה כמו אוסמן ונמניה, היו חופשיים ובלי חרטות של סקאוטינג ופוטבול דפרטמנט
-
- קיבל.ה 111 לייקים
גם אני לא מצליח להירגע
הרבה זמן לא ראיתי שחקן שבגיל 27 הסרטון ביצועים שלו מכיל מסירות לא מדוייקת
מה זה הדבר הזה
מרגיש כאילו מסתלבטים עלינו
הרבה זמן לא ראיתי שחקן שבגיל 27 הסרטון ביצועים שלו מכיל מסירות לא מדוייקת
מה זה הדבר הזה
מרגיש כאילו מסתלבטים עלינו
-
- קיבל.ה 404 לייקים
אה אתה מהאלה שחושבים שזה שפתחתי שאשכול זה מה שעיכב את העלייה שלנו? עשיתי כישוף כאילו? ברכותיי הצטרפת לרשימת האדיוטים.Mendelson כתב: ↑04 יולי 2025, 23:46רדפוקס כתב: ↑04 יולי 2025, 23:36viewtopic.php?p=356538#p356538וינסנט כתב: ↑04 יולי 2025, 23:32
רדפוקס: ״קלטת שלו מהעונה האחרונה. נראה הרבה יותר טוב מהסרטונים שצורפו פה. נראה שמשחק 6/8. מסירות טובות קדימה, השתחררות טובה מלחץ וחילוצים יפים. מקווה שהקלטת לא מטעה״.
ראיתי את כל הסרטונים שלו לא היה שם שום דבר מיוחד או חריג מכל סרטון אחר של רכש מהשנים האחרונות, העיקר התלהבת כאילו זאת קלטת סקס. די שחרר אותי לישון אני משתעמם אתה לא מהווה לי אתגר בויכוח הזה.
זה לא אני, אבל ניסיון יפה.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
לא מבין למה אתה מתווכח עם איש שהתעקש במשך כמה שבועות לפתוח אשכול שנקרא ״משחק עליה״ כדי להטריל (מיותר לציין שעלינו ליגה בשבוע הראשון שלא פתח אשכול)
-
- קיבל.ה 111 לייקים
טוב וינסנט אני לא מכיר אותך ולא יודע מי אתה אבל נכנסת לרשימת הנודניקים. בלתי אפשרי לקרוא, זיהמת את כל האשכול עם ההתנצחויות הילדותיות האלה.
כמה רעש עם 0 תוכן.
ממליץ למי שסובל.
כמה רעש עם 0 תוכן.
ממליץ למי שסובל.
סרטון ביצועים קשה לצפייה, לא הצלחתי מרוב עצבים לראות יותר מ-2 דקות. אפילו בסרטון של רגעי השיא של הבחור לא רואים שום דבר שמצדיק חתימה בקבוצה כלשהי בליגת העל.
אני בחלומות שלי כל האשכול בלבלתי תמוח על זה שבא לי שחקני כדורגל מסוג שחקני כדורגל (ויסמן, יונתן כהן , דאבור, אלי דסה, אבישי כהן , ) כי חשבתי שספרא בא להחזיר אותנו להיות קבוצה לגיטימית ושהישראלים רוצים לשחק בה.
קיבלתי אבדג'י 2 שנת 2006 מעלי אקספרס , חלאס זה נראה כאילו הם עושים בכוונה.
אין זרים שרוצים לבוא? תחתימו ממה שיש בארץ. דמאשקן, בנגורה, לוקה שטור, סורו. מספיק טובים . מחפשים לחסוך ולפגוע בינגו, ניסינו את זה וירדנו ליגה פעמיים בכמה שנים, מספיק.
קיבלתי אבדג'י 2 שנת 2006 מעלי אקספרס , חלאס זה נראה כאילו הם עושים בכוונה.
אין זרים שרוצים לבוא? תחתימו ממה שיש בארץ. דמאשקן, בנגורה, לוקה שטור, סורו. מספיק טובים . מחפשים לחסוך ולפגוע בינגו, ניסינו את זה וירדנו ליגה פעמיים בכמה שנים, מספיק.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
פתחתי לא מזמן אשכול כל בוקסה.
צריך להוציא את כל מה שהיה רע מהמועדון.
צריך להוציא את כל מה שהיה רע מהמועדון.
-
- קיבל.ה 902 לייקים
נו, אז מה אתה רוצה?רדפוקס כתב:הוא לא עלה איתם ליגה, הם סיימו את העונה הקודמת מקום 16 מתוך 20 נקודה מעל הקו האדום ונמנעו מירידה לליגה השלישית![]()
לא יודע מאיפה אתה ו-וינסנט הבאתם את הטעות העובדתית הזאת.
אם הולכים למאבקי תחתית אתה בטח שרוצה שועל קרבות כזה אצלך עם רזומה של אחד שמצליח להשאיר את הקבוצות שלו בליגה. עדיף על אייבינדר....

-
- קיבל.ה 453 לייקים
עוד עונה עם אמצע של נגרים (אל-ים, ג׳וקו ופלקאו).
עוד עונה של 5 בדרבי ו/או ירידת ליגה. יאללה בקטנה, התרגלנו כבר.
עוד עונה של 5 בדרבי ו/או ירידת ליגה. יאללה בקטנה, התרגלנו כבר.