עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
קפבלנקה
קיבל.ה  226 לייקים

יום שישי בלילה ואני לא רגוע כי אני מרגיש מרומה

אני פשוט לא מצליח להבין איך יכול להיות שאנחנו מביאים שחקן בפרופיל הזה, בגיל הזה, בעסקה כזאת.

זה פשוט נראה רע.
ויש לנו את כל הסיבות בעולם להיות לא מרוצים.
זרתותח
קיבל.ה  89 לייקים

משיחה עם אוהדי ב״ש
נראה שגם אצלהם היה דפוס של הבאת שחקנים מהליגות בדרום אמריקה כמו לדוגמא בריירו שזכור לטובה מצד אחד והגיע מהליגה בארגנטינה וגם אולי קניונס שהגיע מהליגה בקולומביה שלדעתי היה לי לא רע
אחת הסיבות לזה היא שברדה דובר ספרדתית כנראה.
מצד שני היו גם נפילות כמו כמו ג׳ימי מארין ומלי למשל
כנראה שזה הסיפור גם כאן
מצד שני אני לא סגור האם הליגה הברזילאית השנייה טובה מהליגות שציינתי והאם פלקאו מגיע עם רזומה מרשים או פחות מהשחקנים שהגיעו בב״ש
נחיה ונראה.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  889 לייקים

המרוויח הגדול מהעסקה המביכה הזאת הוא אל ים קנצפולסקי שעכשיו סיכוי סביר שיחזור להרכב שלנו במחזור 5 ככה.

מקווה שהתגעגעתם.
shaolin232
קיבל.ה  649 לייקים

טענתי ואמשיך לטעון, בוקסה זה הטעות הגדולה ביותר, הוא המנהל המקצועי שלך, הוא זה שבגללו (בין השאר) ירדנו ליגה, הוא נכשל כישלון טוטאלי, לא נתפס בעייני באף אירגון מקצועי שמחזירים שוב לאותו תפקיד בן אדם שכשל, רק בשביל לרענן לאנשים את הזיכרון הקצר הוא התפטר יחד עם המורה ספורט דראפיץ׳.

בנוגע לרכש, זה בושה אין מה להגיד ולהוסיף
זרתותח
קיבל.ה  89 לייקים

shaolin232 כתב: 05 יולי 2025, 00:04 טענתי ואמשיך לטעון, בוקסה זה הטעות הגדולה ביותר, הוא המנהל המקצועי שלך, הוא זה שבגללו (בין השאר) ירדנו ליגה, הוא נכשל כישלון טוטאלי, לא נתפס בעייני באף אירגון מקצועי שמחזירים שוב לאותו תפקיד בן אדם שכשל, רק בשביל לרענן לאנשים את הזיכרון הקצר הוא התפטר יחד עם המורה ספורט דראפיץ׳.

בנוגע לרכש, זה בושה אין מה להגיד ולהוסיף
ממליץ לך לקרוא מה שרשמתי שתי הודעות לפנייך
OrCohen
קיבל.ה  273 לייקים

יעדי הרכש שלנו מבישים.
פשוט אכזבה.
Niro
קיבל.ה  1101 לייקים

עם מינצברג החלון התחיל עם שמועות על סטיפה פריצה ונגמר עם עזיז קאיונדו. השנה החלון התחיל עם שמועות על יובאנוביץ ובינתיים נראה שקיבלנו את האח הקטן של רוג'ר ברנרדו.
הקהל הכי פראייר בליגה.
dino
קיבל.ה  2618 לייקים

https://www.transfermarkt.com/denilson/ ... ler/808507

הם ניהלו מומ לפי הפרסומים על שחקן אמצע כזה עם ערך של זרים של מכ חיפה ומכמבי.
אולי עוד יצליחו להבליח אחד כזה.
אם זכרוני אינו מטעני, אחד המשתמשים הקרוביים, טען שהם ישחקו עם 3 זרים באמצע והזולניק אחד מהם.
ספרא טבא
קיבל.ה  237 לייקים

dino כתב: 05 יולי 2025, 00:27 https://www.transfermarkt.com/denilson/ ... ler/808507

הם ניהלו מומ לפי הפרסומים על שחקן אמצע כזה עם ערך של זרים של מכ חיפה ומכמבי.
אולי עוד יצליחו להבליח אחד כזה.
אם זכרוני אינו מטעני, אחד המשתמשים הקרוביים, טען שהם ישחקו עם 3 זרים באמצע והזולניק אחד מהם.
עובדים עלינו
הבעלים של הקבוצה הזאת התראיין ואמר שאין סיכוי שיחתום אצלנו
רוצים שחקנים שאי אפשר להביא ואחרי זה מנחיתים זר עם רזומה שמזכיר את עונת ברקוביץ'
למה להסתבך? הייתי מעדיף שיביאו זרים טובים++ מהליגה כמו אוסמן ונמניה, היו חופשיים ובלי חרטות של סקאוטינג ופוטבול דפרטמנט
NARKOTIKA
קיבל.ה  113 לייקים

גם אני לא מצליח להירגע

הרבה זמן לא ראיתי שחקן שבגיל 27 הסרטון ביצועים שלו מכיל מסירות לא מדוייקת

מה זה הדבר הזה
מרגיש כאילו מסתלבטים עלינו
וינסנט
קיבל.ה  404 לייקים

Mendelson כתב: 04 יולי 2025, 23:46
רדפוקס כתב: 04 יולי 2025, 23:36
וינסנט כתב: 04 יולי 2025, 23:32

רדפוקס: ״קלטת שלו מהעונה האחרונה. נראה הרבה יותר טוב מהסרטונים שצורפו פה. נראה שמשחק 6/8. מסירות טובות קדימה, השתחררות טובה מלחץ וחילוצים יפים. מקווה שהקלטת לא מטעה״.
ראיתי את כל הסרטונים שלו לא היה שם שום דבר מיוחד או חריג מכל סרטון אחר של רכש מהשנים האחרונות, העיקר התלהבת כאילו זאת קלטת סקס. די שחרר אותי לישון אני משתעמם אתה לא מהווה לי אתגר בויכוח הזה.
viewtopic.php?p=356538#p356538

זה לא אני, אבל ניסיון יפה.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

לא מבין למה אתה מתווכח עם איש שהתעקש במשך כמה שבועות לפתוח אשכול שנקרא ״משחק עליה״ כדי להטריל (מיותר לציין שעלינו ליגה בשבוע הראשון שלא פתח אשכול)
אה אתה מהאלה שחושבים שזה שפתחתי שאשכול זה מה שעיכב את העלייה שלנו? עשיתי כישוף כאילו? ברכותיי הצטרפת לרשימת האדיוטים.
NARKOTIKA
קיבל.ה  113 לייקים

טוב וינסנט אני לא מכיר אותך ולא יודע מי אתה אבל נכנסת לרשימת הנודניקים. בלתי אפשרי לקרוא, זיהמת את כל האשכול עם ההתנצחויות הילדותיות האלה.
כמה רעש עם 0 תוכן.
ממליץ למי שסובל.
Berger
קיבל.ה  48 לייקים

סרטון ביצועים קשה לצפייה, לא הצלחתי מרוב עצבים לראות יותר מ-2 דקות. אפילו בסרטון של רגעי השיא של הבחור לא רואים שום דבר שמצדיק חתימה בקבוצה כלשהי בליגת העל.
yoni143
קיבל.ה  100 לייקים

אני בחלומות שלי כל האשכול בלבלתי תמוח על זה שבא לי שחקני כדורגל מסוג שחקני כדורגל (ויסמן, יונתן כהן , דאבור, אלי דסה, אבישי כהן , ) כי חשבתי שספרא בא להחזיר אותנו להיות קבוצה לגיטימית ושהישראלים רוצים לשחק בה.

קיבלתי אבדג'י 2 שנת 2006 מעלי אקספרס , חלאס זה נראה כאילו הם עושים בכוונה.

אין זרים שרוצים לבוא? תחתימו ממה שיש בארץ. דמאשקן, בנגורה, לוקה שטור, סורו. מספיק טובים . מחפשים לחסוך ולפגוע בינגו, ניסינו את זה וירדנו ליגה פעמיים בכמה שנים, מספיק.
וינסנט
קיבל.ה  404 לייקים

NARKOTIKA כתב: 05 יולי 2025, 00:47 טוב וינסנט אני לא מכיר אותך ולא יודע מי אתה אבל נכנסת לרשימת הנודניקים. בלתי אפשרי לקרוא, זיהמת את כל האשכול עם ההתנצחויות הילדותיות האלה.
כמה רעש עם 0 תוכן.
ממליץ למי שסובל.
חחחחחחחח יפה שלא פניתי אליכם בכלל ואתם הופכים את זה עליי, יפה. עוד אחד לרשימת האדיוטים.
htafan99
קיבל.ה  64 לייקים

פתחתי לא מזמן אשכול כל בוקסה.
צריך להוציא את כל מה שהיה רע מהמועדון.
htafan99
קיבל.ה  64 לייקים

תא מרבוטא כתב: 04 יולי 2025, 22:22 בינתיים הוחתם גם מאמן מערך מנטאלי, סני כרמלי.

מהמעט שכתוב עליו הוא חסר כל נסיון בתחום הכדורגל או ספורט בכלל.
צריך להחתים אחד כזה לאוהדים.
htafan99
קיבל.ה  64 לייקים

22 ליולי כבר גביע הטוטו !!!!!!!!!!
Charlie
קיבל.ה  902 לייקים

רדפוקס כתב:
L.S כתב: 04 יולי 2025, 22:52
Gili כתב: 04 יולי 2025, 21:02
וואו התגובות פה :rofl:
טוב חפרתי קצת ועברתי על תגובות מהקבוצה הקודמת שלו, זו שעלה איתה ליגה. ושם מאוהבים בו.
הוא לא עלה איתם ליגה, הם סיימו את העונה הקודמת מקום 16 מתוך 20 נקודה מעל הקו האדום ונמנעו מירידה לליגה השלישית :evil-grin:
לא יודע מאיפה אתה ו-וינסנט הבאתם את הטעות העובדתית הזאת.
נו, אז מה אתה רוצה?
אם הולכים למאבקי תחתית אתה בטח שרוצה שועל קרבות כזה אצלך עם רזומה של אחד שמצליח להשאיר את הקבוצות שלו בליגה. עדיף על אייבינדר....תמונה
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  454 לייקים

עוד עונה עם אמצע של נגרים (אל-ים, ג׳וקו ופלקאו).
עוד עונה של 5 בדרבי ו/או ירידת ליגה. יאללה בקטנה, התרגלנו כבר.
Mendelson
קיבל.ה  209 לייקים

NARKOTIKA כתב: 05 יולי 2025, 00:39 גם אני לא מצליח להירגע

הרבה זמן לא ראיתי שחקן שבגיל 27 הסרטון ביצועים שלו מכיל מסירות לא מדוייקת

מה זה הדבר הזה
מרגיש כאילו מסתלבטים עלינו
גם אני לא נרגע מזה. קיוויתי שזו הטרלה בהתחלה כי פורסם על ידי ״מערכת וואן״ והדר יעקובי, ואז בלילה צנציפר גם פרסם את זה והגדיל לעשות וכתב שהוא חתם.

פעם היו לפחות מכבדים אותנו בהחתמות פח שנותנות שביב של תקווה - מישהו שהיה במחלקות הנוער של פיורנטינה, או נתן איזו עונה טובה בעבר באיזה לבסקי סופיה. ההחתמה הזאת היא פשוט לחרבן עלינו מהמקפצה. כל זר שהוחתם בקיץ הזה בבית״ר או הפועל חיפה או קרית שמונה נשמע יותר טוב מהפח אשפה הזה.
Red Ghost
קיבל.ה  538 לייקים

אכן פרופיל מאכזב מאוד. סופר מאכזב.
אבל, אני מחכה עם הסיכומים, אם יגיעו עוד 5 זרים עם רזומה מרשים אז הדברים ייראו אחרת.
כמו שכתבתי קודם, סדר החתמת השחקנים לאו דווקא מעיד על ההיררכיה, יכול מאוד להיות שהזר הטוב ביותר, הכוכב, ייחתום אחרון בכלל לקראת סוף החלון.
בואו נסכם את החלון בסוף ואם צריך להתאכזב, להכנס באנשי מקצוע ולרדת על ההחתמות יהיה מספיק זמן לזה.
ספרא טבא
קיבל.ה  237 לייקים

למה שנאמין ביכולות של אותם אנשים שמביאים את היצור הזה
מה גרם להם לטעות ככה ולפגוע בשאר?
Nati
קיבל.ה  1942 לייקים

איזה מקום מגעיל נהייה פה
XM
קיבל.ה  71 לייקים

בעולם של 8 זרים מה חשבתם שיהיה? בכלל עם בוקסנבוים מנהל מקצועי... זו הרמה לצערי
Red Ghost
קיבל.ה  538 לייקים

ספרא טבא כתב: 05 יולי 2025, 07:46 למה שנאמין ביכולות של אותם אנשים שמביאים את היצור הזה
מה גרם להם לטעות ככה ולפגוע בשאר?
דמיין את זה שיש להם תקציב מסויים ויעדים
חלק מהם זרים בכירים לעמדות מסויימות בשכר של 300 אלף יורו לעונה, עדיין לא הגיעו כמו שאנחנו יודעים.
ושחקן רוטציה בעמדה 6 שהיה חסר, לאור האלטרנטיבות והגדלת מספר הזרים, הם החליטו להחתים זר שמרוויח 150 אלף יורו

אני מבין שזה מאכזב שהראשון שמגיע הוא דווקא מהסוג השני ולא אחד מהבכירים
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1204 לייקים

Red Ghost כתב: 05 יולי 2025, 07:38 אכן פרופיל מאכזב מאוד. סופר מאכזב.
אבל, אני מחכה עם הסיכומים, אם יגיעו עוד 5 זרים עם רזומה מרשים אז הדברים ייראו אחרת.
כמו שכתבתי קודם, סדר החתמת השחקנים לאו דווקא מעיד על ההיררכיה, יכול מאוד להיות שהזר הטוב ביותר, הכוכב, ייחתום אחרון בכלל לקראת סוף החלון.
בואו נסכם את החלון בסוף ואם צריך להתאכזב, להכנס באנשי מקצוע ולרדת על ההחתמות יהיה מספיק זמן לזה.
אין שום היגיון להביא זר בינוני לעמדה הזאת.
זה כבר יש לנו.
המדאיג הוא שיש פה ריח של אותה גישה מתנשאת שבגללה מביאים כל מיני שחקנים שלא פרצו ו״רק אנחנו רואים מה שאחרים לא רואים ועוד שנה כולם יגידו איזה גאונים אנחנו״.
לא רואה שום היגיון אחר להביא אותו, וזה מטריד מאוד
dino
קיבל.ה  2618 לייקים

אופיר סער

בהפועל תל אביב אישרו את הדיווחים אמש (שישי) בברזיל לפיהם הגיעו לסיכום עם הקשר הברזילאי פלקאו, והוא צפוי לחתום בקרוב לשנתיים במועדון.

פלקאו משחק כקשר אחורי בעמדה 6 וגם בעמדה קדמית יותר, אך האדומים צירפו אותו בעיקר בשל מימד האגרסיביות, חילוצי הכדור והכח ההגנתי שיוסיף למרכז השדה.

אליניב ברדה בנה את השדרה ההגנתית של שוער, בלם וקשר אחורי אך ימשיך לחזק אותה כשהקבוצה מחפשת עוד בלם זר ועוד קשר בעל יכולות התקפיות יותר.

זאת גם הסיבה לוויתור על רועי גורדנה.

בהנחה שיאושרו שבעה זרים, המשמעות היא שהאדומים יצרפו מגן ימני זר או שיחתימו שני חלוצים, כאשר הגדלת מספר הזרים תאפשר לצוות המקצועי להיות גמיש בהחלטותיו.

בהפועל הסבירו אתמול כי הם מחפשים שחקנים בשש עמדות וכל שחקן טוב בו הם נתקלים יכול לשנות את קבלת ההחלטות, במיוחד אם יהיה מדובר בכישרון צעיר ובעל פוטנציאל גבוה
dino
קיבל.ה  2618 לייקים

ס5 טוענים שנשלם דמי העברה עליו

מגיע להפועל ת"א: פלקאו הברזילאי צפוי להצטרף לאדומים, כך מיישרים קו כלי התקשורת המובילים בברזיל. על פי הדיווחים, העסקה נסגרה והאדומים אף ישלמו דמי העברה כדי לצרף את הקשר האחורי שאמור להיות זה שיוביל את הקישור האחורי.

"השיחות התקדמו בשבוע האחרון והובילו להשלמת מעבר קבוע של הקשר", נכתב בברזיל, "הנהלות שני המועדונים דנו בפרטי העסקה ובסכומים המעורבים והשחקן אמור להגיע לישראל בימים הקרובים. הוא למעשה כבר לא חלק מאתלטיקו פראנאנסה, אליה הגיע לפני חצי שנה בלבד".
פלקאו (27, 1.83 מ') משחק באתלטיקו פראנאנסה מהליגה השנייה בברזיל והוא מתפקד בעיקר כקשר אמצע, אך לעיתים הוא משמש כקשר הגנתי או התקפי יותר. העונה פלקאו שותף ב-23 משחקים ולא רשם אף שער או בישול. למעשה, לאורך כל הקריירה שלו, ב-216 משחקים, היו לו 3 שערים ובישול אחד
dino
קיבל.ה  2618 לייקים

תקציר של אותו בחור בטוייטר שמבין בכדורגל הברזילאי(אלון סליגמן?)

לוקאס פלקאו - פרופיל שחקן ⚽ 🇧🇷

אחרי שדווח על מו"מ עם אדוארדו אג'או, הברזילאי של אלברקה הפורטוגזית, ועל מו"מ על דנילסון מקויאבה, עכשיו מגיע ברזילאי נוסף, והפעם זה כבר נראה סגור 🙂

לוקאס פלקאו, קשר ברזילאי בן 27 מאתלטיקו פרנאנסה, יגיע להפועל בהשאלה.

חשוב להבין שמדובר בשחקן שמעולם לא שיחק בליגה הבכירה בברזיל.

הוא החל את הקריירה הבוגרת שלו באבאי ב-2019, אותה קבוצה בה החלו גם ראפיניה מברצלונה וגבריאל מארסנל.

הוא לא קיבל הזדמנויות שם, לכן יצא בהשאלה לטומבנסה מהליגה השלישית. שם שיחק טוב ועזר לה לעלות לליגה השנייה.

משם הוא עבר לקבוצה אחרת מהליגה השלישית, איפירנגה. קבוצה זו מריו גרנדה דו סול, הצליחה להגיע באותה שנה לגמר אליפות הגאושאו נגד גרמיו.

צפיתי בצמד משחקי הגמר וזו פעם ראשונה שנתקלתי בפלקאו. על אף שניצחנו, אני זוכר אותו עושה צרות לקישור של גרמיו עם האינטנסיביות שלו.

משם הוא עבר לקבוצה גדולה בהרבה, באהיה. אולם זה היה בעונה בה שיחקה בליגה השנייה (בדיוק כמו גרמיו, ואסקו, וקרוזיירו). על אף שבאהיה עלתה בסוף ליגה, פלקאו לא שותף הרבה ולא הבריק.

משם כבר לקבוצה בה התחיל סופסוף לפגוע באמת. קבוצת CRB החתימה אותו בינואר 2023 והוא מיד הפך לשחקן הרכב חשוב. במשך שנתיים הוא היה אחד משחקני המפתח של הקבוצה בליגה השנייה, ועמוד תווך במרכז השדה.

בתחילת השנה הוא עבר שוב, הפעם לאתלטיקו פראנאנסה. קבוצה גדולה שירדה בסוף שנה שעברה לליגה השנייה (דפוס חוזר אצל פלקאו).

הוא שחקן עם עם פרופיל הגנתי, והמאפיין העיקרי שלו הוא יכולתו לחטוף כדורים במרכז השדה. הוא פחות יעיל ביצירת התקפות. יש סיבה למה הוא היה ידוע בכינויו "פיטבול" 🙂

הוא לא נוהג לעלות הרבה או להשתתף ההתקפה, אך מהווה חלק חשוב במניעת התקפות מתפרצות של היריבה.

בלי הכדור, בולטות לו יכולות הלחימה הגבוהות שלו ויכולת הפעלת לחץ על קישור היריבה, אולם לעיתים הוא מגזים בכוחו ומבצע יותר מדי עבירות. יתר על כן, יש לו יכולת טובה לסגור שטחים ולצפות מהלכים, מה שעוזר לו להשיג יותר חילוצי כדור.

עם הכדור, הוא נוטה לקחת פחות סיכונים במסירות שלו. לעיתים רחוקות ינסה מסירות ארוכות יותר במטרה להאיץ את המשחק.

מבחינה פיזית, הוא 1.83 מטר ובעל מבנה גוף טוב לתפקיד קשר הגנתי. הוא בדרך כלל מנצח בדו-קרבות אוויריים ויש לו רמת כוח טובה לנצח תיקולים ולעמוד במשחק אגרסיבי יותר. הוא לא נתקל בהרבה פציעות בקריירה שלו,

לדוגמה, בעונת 2024 הוא שיחק 61 משחקים עם ממוצע של 75 דקות למשחק.

לסיכום, מדובר בגרזן גדול וחזק שיודע לעשות הגנה טוב, אך לא צפוי לתרום הרבה בהתקפה. השאלה מעניינת מאוד להפועל

תגובותיו לפוסט:

-חשוב להבין שאתלטיקו פראנאנסה עוברת תקופה נוראית לאחר שירדה ליגה בעונה שעברה, והעונה כבר הספיקה לפטר את המאמן בליגה השנייה.
האוהדים כועסים (בצדק) על כל דבר שזז בתוך המועדון, כולל כל השחקנים.
לוקאס פלקאו נמצא שם רק מינואר, כך שלא הייתי לוקח את המילה של אוהדי אתלטיקו בנוגע אליו

-בלי לזלזל, אני חושב שהליגה השנייה בברזיל פחות או יותר די באותה רמה כמו הליגה בישראל. ולוקאס פלקאו הוא שועל ותיק של הליגה השנייה בברזיל.
אני חושב שהוא יכול להיות גרזן יעיל ביותר בהפועל

-אני חושב שוונטורה טוב ממנו, אבל פלקאו יותר אינטנסיבי
Mendelson
קיבל.ה  209 לייקים

זה כל כך מאולץ להשוות אותו לונטורה… ונטורה הגיע צעיר יותר, עם שווי שוק של יותר מפי שתיים, מקבוצה מליגת העל בפורטוגל ועם רזומה של בעיקר ליגה ברזילאית ראשונה.

הדמיון היחיד ביניהם זה ששניהם ברזילאים ושניהם פחות או יותר באותה עמדה. שם זה נגמר.
Mendelson
קיבל.ה  209 לייקים

אה, והמשפט הזה ״הוא לא נוהג לעלות הרבה או להשתתף ההתקפה, אך מהווה חלק חשוב במניעת התקפות מתפרצות של היריבה״ זו ההגדרה במילון של נגר.
Hapoel_manga
קיבל.ה  339 לייקים

מוכן לסלוח אם יביאו בשבועות הקרובים גם את
גלזר
יוספי
דיארה
נועם שחם
קיבל.ה  884 לייקים

לא יודע אם הוא שחקן טוב או לא, אבל מי שחושב שליגה שניה בברזיל היא לא איכותית מספיק לא מבין מהחיים שלו. סריה בי בברזיל משופעת בשחקנים ברמה גבוהה שיכולים לשחק בשקט בליגת העל.
Mendelson
קיבל.ה  209 לייקים

נועם שחם כתב: 05 יולי 2025, 09:45 לא יודע אם הוא שחקן טוב או לא, אבל מי שחושב שליגה שניה בברזיל היא לא איכותית מספיק לא מבין מהחיים שלו. סריה בי בברזיל משופעת בשחקנים ברמה גבוהה שיכולים לשחק בשקט בליגת העל.
זה לא בגלל הליגה, זה בגלל השחקן הספציפי, הרקורד שלו, השווי שוק שלו, הגיל ואיך שהוא נראה בוידאו שאמור להיות מחמיא בהגזמה. השחקן הברזילאי השני שרצינו כביכול, מגיע מאותה ליגה אבל בקליבר אחר לגמרי וכולנו היינו שמחים אם היה חותם פה.

אם היו מביאים איזה קונגולזי או ניגרי בן 20 מליגה מקומית, הרבה פחות טובה, היו לי הרבה יותר תקוות וציפייה מאשר שחקן שהמציאות הוכיחה שאף אחד מהאנשים שראה אותו ביום יום בעשור האחרון לא באמת חשב שיצא ממנו משהו חוץ מאחד ש״חלק מהמאמץ הקבוצתי לבלום התקפות מתפרצות״. הפועל צריכה להביא שחקנים שיעזרו לה לנצח 4:1, לא כאלו שיעזרו לנו להפסיד רק 1:0.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1204 לייקים

הלוואי שנאכל את הכובע
גם אם נזרום עם מה שכותב הבחור זה רכש מאוד לא ורסטילי מבחינת המערך
יכול אולי להיות אפקטיבי המערכים עם גרזן ולפני 2 קשרים יותר התקפיים
NARKOTIKA
קיבל.ה  113 לייקים

נועם שחם כתב: 05 יולי 2025, 09:45 לא יודע אם הוא שחקן טוב או לא, אבל מי שחושב שליגה שניה בברזיל היא לא איכותית מספיק לא מבין מהחיים שלו. סריה בי בברזיל משופעת בשחקנים ברמה גבוהה שיכולים לשחק בשקט בליגת העל.
סבבה אם אנחנו לא יודעים כלום אין מה להכנס לאשכול הזה כמעט, פשוט בואו נדון בעוד חודשיים.

אם זה כן מעניין אותך להעריך לפי רזומה, נתונים, ויוטיוב, אז מה לדעתך הסיכוי שזאת החתמה טובה?
לירון האדום
קיבל.ה  2407 לייקים

Red Ghost כתב: 05 יולי 2025, 07:38 אכן פרופיל מאכזב מאוד. סופר מאכזב.
זה נכון אבל עדיין למה צריך להחתים שחקן כזה?
המטרה שזרים ישדרגו את המועדון לא יהיו על הספסל
KingZivos
קיבל.ה  83 לייקים

אין מה לעשות בסוף צריך לכבס כסף איכשהו
לירון האדום
קיבל.ה  2407 לייקים

די נו, כל החיים שלו הוא משחק בליגה שניה בברזיל,
ליגה שבה אין בדיוק טקטיקה וספק גם לגבי לחץ מקהל, שלא לדבר על זה שזאת שנה ראשונה שלו מחוץ לברזיל.
קשיי התאקלמות והלחץ שיש מסביב עם הרזומה שלו יהיה לו קשה מאד...

שופטים על הנייר ועל הנייר זה לא השחקן שהפועל היתה צריכה להביא
שליחת תגובה