יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
L.S
קיבל.ה  1045 לייקים

teknoboy כתב: 10 יולי 2024, 11:40
L.S כתב: 10 יולי 2024, 11:19 ב6.10 לא היה חייל אחד יהודי או מתיישב יהודי אחד בעזה. או אדם יהודי. או עבם יהודי.
ואיך זה קשור להודעה שלי או לכתבה שקישרתי אליה?
אולי כדאי שתקרא שוב. (אני אישית כתבתי שם בערך חמישה משפטים. אני בטוח שתמצא את תעצומות הנפש שדרושות כדי לקרוא אותם ולהגיב לעניין.)
בעיניי הגבתי בצורה מאוד עניינית.
אם לא הבנת, תנסה לקרוא שוב. יש לי סבלנות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

L.S כתב: 10 יולי 2024, 11:47
L.S כתב: 10 יולי 2024, 11:19 ב6.10 לא היה חייל אחד יהודי או מתיישב יהודי אחד בעזה. או אדם יהודי. או עבם יהודי.
אולי כדאי שתקרא שוב. (אני אישית כתבתי שם בערך חמישה משפטים. אני בטוח שתמצא את תעצומות הנפש שדרושות כדי לקרוא אותם ולהגיב לעניין.)
נראה לי שהבנתי מצוין למה הגבת את מה שהגבת, אבל זה לא באמת קשור למה שכתבתי ולא לכתבה שהתייחסתי אליה.
אבל אולי אני באמת לא מבין.
לדעתי התכוונת להזכיר שה-7.10 לא נבע מזה שב-6.10 הייתה נוכחות ישראלית בתוך עזה (נו שיט שרלוק), אבל כאמור - אין שום קשר בין זה לבין מה שכתבתי או לכתבה המדוברת.

נ"ב: אהבתי את הניסיון להתנשא (קצת בוסרי, אבל כל אחד צריך להתחיל איפשהו). רק תיזהר שהמשתמש אסףאשרף, הידוע גם כמשטרת ההתנשאות, לא ידפוק לך בדלת של הפורום.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
L.S
קיבל.ה  1045 לייקים

teknoboy כתב: 10 יולי 2024, 12:01
נראה לי שהבנתי מצוין למה הגבת את מה שהגבת, אבל זה לא באמת קשור למה שכתבתי ולא לכתבה שהתייחסתי אליה.
לדעתי התכוונת להזכיר שה-7.10 לא נבע מזה שב-6.10 הייתה נוכחות ישראלית בתוך עזה (נו שיט שרלוק), אבל כאמור - אין שום קשר בין זה לבין מה שכתבתי או לכתבה המדוברת.

נ"ב: אהבתי את הניסיון להתנשא (קצת בוסרי, אבל כל אחד צריך להתחיל איפשהו). רק תיזהר שהמשתמש אסףאשרף, הידוע גם כמשטרת ההתנשאות, לא ידפוק לך בדלת של הפורום.
אני עדיין חושב שמה שעניתי לך מאוד רלוונטי למה שכתבת.

למה כ"כ מפריע לך שתיהיה התישבות יהודית?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

L.S כתב: 10 יולי 2024, 12:31

1. אני עדיין חושב שמה שעניתי לך מאוד רלוונטי למה שכתבת.

2. למה כ"כ מפריע לך שתיהיה התישבות יהודית?
1. אני חושב שלא, ואשמח אם תסביר למה כן.
במאמר מוסגר, לא מפריע לי שאתה עונה בלי שום קשר למה שכתבתי (אני כבר רגיל), אני רק לא מבין למה לטעון שכן, ואולי אני אפילו מפספס משהו, אז אשמח אם תאיר את עיניי.
2. בעיקר כי אני זוכר מה היה כשהיו שם התנחלויות ומשטר צבאי, כי אני רואה מה קורה היום בגדה, וכי אני רוצה בטובתה של מדינת ישראל ולא מעוניין שהיא תעלה בלהבות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

אני עדיין חושב שמה שעניתי לך מאוד רלוונטי למה שכתבת.

למה כ"כ מפריע לך שתיהיה התישבות יהודית?
זה הבתולות שהיו מקריבים כדי לרצות את האלים של זמננו ?
L.S
קיבל.ה  1045 לייקים

teknoboy כתב: 10 יולי 2024, 13:57

1. בעיקר כי אני זוכר מה היה כשהיו שם התנחלויות ומשטר צבאי,
2.כי אני רואה מה קורה היום בגדה, וכי אני רוצה בטובתה של מדינת ישראל ולא מעוניין שהיא תעלה בלהבות.
1.מה אתה זוכר מהתקופה הזו? כי בעיניי מה שקורה בתקופה הנוכחית גרוע יותר.
2.מהדברים שלך על עזה ויהודה ושומרון משתמע שאתה יותר מודאג מהמצב של הפלסטיני ופחות מהמצב של מדינת ישראל.
לא יודע אם שמת לב ממקום מגוריך, מדינת ישראל עולה בלהבות. וזה בלי נוכחות יהודית בשטח עזה עד ל6.10
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

L.S כתב: 10 יולי 2024, 15:31

2.כי אני רואה מה קורה היום בגדה, וכי אני רוצה בטובתה של מדינת ישראל ולא מעוניין שהיא תעלה בלהבות.
2.מהדברים שלך על עזה וכו משתמע שאתה יותר מודאג מהמצב של הפלסטיני ופחות מהמצב של מדינת ישראל.
לא יודע אם שמת לב ממקום מגוריך, מדינת ישראל עולה בלהבות. וזה בלי נוכחות יהודית בשטח עזה עד ל6.10
אני זוכר אמא בהריון נרצחת עם ארבעת ילדיה
אני זוכר חיילים על הברכיים מחפשים חתיכות של חברים שלהם
אני זוכר חיילים ומתנחלים הרוגים ופצועים באופן קבוע כל שנה.

מה אתה זוכר ?
L.S
קיבל.ה  1045 לייקים

בני12 כתב: 10 יולי 2024, 15:37

2.מהדברים שלך על עזה וכו משתמע שאתה יותר מודאג מהמצב של הפלסטיני ופחות מהמצב של מדינת ישראל.

מה אתה זוכר ?
אני זוכר מאות אזרחים תמימים נשחטים, נאנסים, נשרפים בבתיהם בקיבוץ. ללא טריגר. ללא נפש יהודיה בשטחם.
עם הזרמת כספים, התכופפות ורפיסות לכל בקשה מהצד שלהם.
אני זוכר חיילים נשחטים בתחתונים במיטה שלהם.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

L.S כתב: 10 יולי 2024, 16:16
בני12 כתב: 10 יולי 2024, 15:37

מה אתה זוכר ?
אני זוכר מאות אזרחים תמימים נשחטים, נאנסים, נשרפים בבתיהם בקיבוץ. ללא טריגר. ללא נפש יהודיה בשטחם.
עם הזרמת כספים, התכופפות ורפיסות לכל בקשה מהצד שלהם.
אני זוכר חיילים נשחטים בתחתונים במיטה שלהם.
נראה היה שאתה מתגעגע לעזה של לפני ההתנתקות ושאלתי מה אתה זוכר ממנה ולמה אתה מתגעגע אליה ?

אז מה שאתה מבקש זה להעביר את הקורבנות יותר קרוב לחמאס כדי שיהיה לו יותר קל ?
אל באנדי
קיבל.ה  506 לייקים

טוב לפי הנאום של נסראללה אנחנו קרובים לסוף
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

מאמר מקיף ומרתק לדעתי על החוויה של סטודנטית באוניברסיטת קולומביה.

https://telem.berl.org.il/10552/
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

teknoboy כתב:

במאמר מוסגר, לא מפריע לי שאתה עונה בלי שום קשר למה שכתבתי (אני כבר רגיל), אני רק לא מבין למה לטעון שכן, ואולי אני אפילו מפספס משהו, אז אשמח אם תאיר את עיניי.
2. בעיקר כי אני זוכר מה היה כשהיו שם התנחלויות ומשטר צבאי, כי אני רואה מה קורה היום בגדה, וכי אני רוצה בטובתה של מדינת ישראל ולא מעוניין שהיא תעלה בלהבות.
אתה רוצה בטובתה של ישראל בערך כמו שאתה רוצה בטובתו של שמעון מזרחי.
אתה רוצה בטובת הפלסטינאים כמטרה עליונה ולא אכפת לך מהיהודים.
לכל דבר תמצא תירוץ מצוץ מהאצבע (לדוגמא: העובדה שברצועת עזה ב-6.10 לא היה אף יהודי).
ממליץ שכולם יקראו את השרשור על חדשות מהזוית היהודית/ פלסטינית ויראה את מסע השיכנועים שהחמאס הוא פרטנר להסכם.

Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 10 יולי 2024, 19:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

teknoboy כתב:
Asafasraf כתב: 08 יולי 2024, 20:34 תפסיק לחלק ציונים למי תורם מה לדיונים כאן ותרשום מה שאתה רוצה, מבלי לעלוב באחר.
מה שנקרא קשוט עצמך תחילה
רמז: לקרוא לאנשים בשמות כמו "חולה" או "מנותק מהמציאות" לא בדיוק עולה בקנה אחד עם הדרישה שאתה מציב פה
מוזמן לבדוק מי התחיל והיכן.
מילא אני, לא נראה לי שיש משתמש אחד שלא הסכים עם הדעה שלך שלא ״זכה״ לשלל כינויים כאן.

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

Asafasraf כתב: 10 יולי 2024, 19:07
teknoboy כתב:

אתה רוצה בטובתה של ישראל בערך כמו שאתה רוצה בטובתו של שמעון מזרחי.
אתה רוצה בטובת הפלסטינאים כמטרה עליונה ולא אכפת לך מהיהודים.
לכל דבר תמצא תירוץ מצוץ מהאצבע (לדוגמא: העובדה שברצועת עזה ב-6.10 לא היה אף יהודי).
ממליץ שכולן יקראו את השרשור על חדשות מהזוית היהודית/ פלסטינית ויראה את מסע השיכנועים שהחמאס הוא פרטנר להסכם.

וואו.
יש גבול.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

2.מהדברים שלך על עזה ויהודה ושומרון משתמע שאתה יותר מודאג מהמצב של הפלסטיני ופחות מהמצב של מדינת ישראל.
3. לא יודע אם שמת לב ממקום מגוריך, מדינת ישראל עולה בלהבות.
4. וזה בלי נוכחות יהודית בשטח עזה עד ל6.10
1. בני12 ענה בשבילי
2. מה שאתה לא מצליח לקלוט זה שככל שלהם יהיה יותר רע - ככה גם לך יהיה יותר רע.
ומה שעוד יותר מדאיג לגביך זה שאתה לא מצליח אפילו לקלוט שככה אני חושב. מבחינתך מדובר במשחק סכום אפס, ואתה אפילו לא מסוגל לעכל את זה שיש אנשים שחושבים אחרת. לכן אני מאמין שהסיכוי שתצליח אי פעם להתמודד עם המציאות די אפסי (אתה והרוב הגדול של מי שחושב כמוך, זה לא אישי).
3. בגלל שבמקום להקשיב לי ניסו להנדס את המציאות וכמובן שכשלו (הצליחו רק להנדס לישראלים את התודעה).
4. אתה רואה שהבנתי אותך קודם מאה אחוז? אתה הרבה פחות מתוחכם ממה שאתה מדמיין.
אגב אני מציע שתשב כי המשפט הבא הולך להמם אותך - אפשר להפוך לאנשים את החיים לגיהינום גם בלי להקים להם התנחלות בסלון.

@Asafasraf
התגובה הזאת מתייחסת גם לכל מה שכתבת במענה להודעה הזאת
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

Asafasraf כתב: 10 יולי 2024, 19:09
teknoboy כתב:
Asafasraf כתב: 08 יולי 2024, 20:34 תפסיק לחלק ציונים למי תורם מה לדיונים כאן ותרשום מה שאתה רוצה, מבלי לעלוב באחר.
מה שנקרא קשוט עצמך תחילה
רמז: לקרוא לאנשים בשמות כמו "חולה" או "מנותק מהמציאות" לא בדיוק עולה בקנה אחד עם הדרישה שאתה מציב פה
מוזמן לבדוק מי התחיל והיכן.
מילא אני, לא נראה לי שיש משתמש אחד שלא הסכים עם הדעה שלך שלא ״זכה״ לשלל כינויים כאן.

אם אתה לא רואה הבדל בין לקרוא לאנשים "חולה" או "בוגד" לבין להגיד מה דעתך עליהם ועל הדעות שלהם (למשל שמישהו מנותק מהמציאות) אז קטונתי מלהסביר לך.
מילא אם היית מסביר מה בדברים שלי מהווה בגידה\גורם לך לחשוב שאני חולה נפש, אבל אתה פשוט זורק קללות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

teknoboy כתב:

3. לא יודע אם שמת לב ממקום מגוריך, מדינת ישראל עולה בלהבות.
4. וזה בלי נוכחות יהודית בשטח עזה עד ל6.10
1. בני12 ענה בשבילי
2. מה שאתה לא מצליח לקלוט זה שככל שלהם יהיה יותר רע - ככה גם לך יהיה יותר רע.
ומה שעוד יותר מדאיג לגביך זה שאתה לא מצליח אפילו לקלוט שככה אני חושב. מבחינתך מדובר במשחק סכום אפס, ואתה אפילו לא מסוגל לעכל את זה שיש אנשים שחושבים אחרת. לכן אני מאמין שהסיכוי שתצליח אי פעם להתמודד עם המציאות די אפסי (אתה והרוב הגדול של מי שחושב כמוך, זה לא אישי).
3. בגלל שבמקום להקשיב לי ניסו להנדס את המציאות וכמובן שכשלו (הצליחו רק להנדס לישראלים את התודעה).
4. אתה רואה שהבנתי אותך קודם מאה אחוז? אתה הרבה פחות מתוחכם ממה שאתה מדמיין.
אגב אני מציע שתשב כי המשפט הבא הולך להמם אותך - אפשר להפוך לאנשים את החיים לגיהינום גם בלי להקים להם התנחלות בסלון.

[mention]Asafasraf[/mention]
התגובה הזאת מתייחסת גם לכל מה שכתבת במענה להודעה הזאת
שוב, לא מסוגל בלי להתנשא (״מה שאתה לא מצליח לקלוט״ ועוד כמה פנינים).
עכשיו לדבריך:
אם היו מקשיבים להצעות שלך, ה-7.10 היה משחק ילדים לעומת מה שהיה קורה כאן מהישובים שקרןבים לקו הירוק.
התפקיד של המדינה הוא קודם כל להגן על האזרחים שלה וכשיש מחבלים ליד כביש 6, כרגע, זה סיכון גדול מדיי.
שוב, נתנו להם גם בהסכמי אוסלו וגם בהתנתקות לנהל שלטון באופן עצמאי, זה עדיין לא מנע זוועות ורציחות, אז נכון לעכשיו, אין בצד השני פרטנר.
אתה יכול לנסות לשכנע ככל יכולתך, אבל ברגע שהאמון לא קיים (עם כל העוולות ישראל מעולם לא יזמה טבח ואונס), לדברים ייקח זמן לקרות.
השלב הראשון הוא מציאת מנהיג בצד השני שיגיד די למצב הנוכחי (אני מקווה ה שגם אצלנו יעיפו את ממשלת החורבן) ויצליח לסחוף אחריו את הציבור.
על סעיף 3 בתשובה שלך יש לי להגיד דבר אחד- גם בן גביר טוען שהמצב היום הוא בגלל שלא הקשיבו לו ועשו את מה שהוא הציע. זה לא הופך אותו ואותך לצודקים.
לבינתיים, לידינו צמחה יישות שהמעשים של דאע״ש הם משחק ילדים לידה.

נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 13 יולי 2024, 08:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

קלאסי שנהרגו גם חטופים בתקיפה
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

עוד מהלך אדיר של ביבי וישראל.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

dino כתב: 13 יולי 2024, 13:33 קלאסי שנהרגו גם חטופים בתקיפה
הטענה, כרגע לפחות, היא שלא היו לידו חטופים
D&3
קיבל.ה  1008 לייקים

KingAlpaca כתב: 13 יולי 2024, 14:36 עוד מהלך אדיר של ביבי וישראל.
לול
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

בני12 כתב: 13 יולי 2024, 14:53
dino כתב: 13 יולי 2024, 13:33 קלאסי שנהרגו גם חטופים בתקיפה
הטענה, כרגע לפחות, היא שלא היו לידו חטופים
נכון
ככל הידוע או ככל הנראה לפי הצבא
זה לא ודאי לשום כיוון
ארז שדה
קיבל.ה  1044 לייקים

תמונה
ובחזרה למציאות , רשימה חלקית של חטופים שמתו בשבי:
נועה מרציאנו
עדן זכריה
יותם חיים
אלון שמריז
סאמר טלאלקה
יוסי שרעבי
רון שרמן
ניק בייזר
אליה טולדנו
סהר ברוך
נדב פופולוול
חיים פרי
יורם מצגר
עמירם קופר
יהי זכרם ברוך :rose:
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

גם נתניהו סבל פעם. היה צריך לשבת בשבי הרום סרביס בשרתון אחרי שהפסיד בבחירות 99.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

אני לא יכול לראות ולשמוע כל מי שאומר עיסקה מופקרת
מבחינתי אלו אנשים שאיבדו כל צלם אנוש, או שהם לא מבינים מציאות והולכים לפי תיאוריות קונספירציה
לא ידוע איך אוכל להסתכל לסוג האנשים האלו בעיניים או בכלל לחיות לידם ואיתם פה.
שוב, כפאקינג תושב העוטף שגר בקו ישיר 800 מטר מהגדר. אני לכאורה אמור לסכן את עצמי הכי הרבה במצב של עיסקה, לפי כל חששות המתנגדים.

וכאילו תבינו, הם סותרים את עצמם בצד מסויים. הם בעצם טוענים שרק הצבא אשם במה שקרה, רק הצבא. זאת אומרת, לשיטתם, אם היה צבא, לא היה קמצוץ מהשביעי לאוקטובר. אז איך זה שפתאום אם כן נעזוב את החמאס לכאורה כארגון שיצמח שוב, אז הם יוכלו לעשות שביעי באוקטובר 2, אם זה רק משהו שתלוי בצבא, ביכולת הגנה שלו? הם טוענים שזה 120 אנשים מול 10 מיליון שיהיו בסכנה, איך בדיוק זה עומד מול זה?
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

אל תתרגש יותר מדי מה"עסקה מופקרת". האנשים האלה יתנגדו לכל עסקה שלא תהיה, זה בכלל לא משנה הפרטים. התנגדות לעסקה זה יותר אקט זהותי של הצהרת שייכות לשבט הימין מאשר חשש אמיתי
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

זה כבר מתחלק בין הדבילים שמצביעים להם ולפוליטיקאים בין המפלגות, כל צד וסיבותיו הלא מוצדקות לדעתי.
למשל, הסמוטריצ׳ים והעמית סגלים, להם יש חזון להחזיר את רצועת עזה לישראל, מה שמוביל אותם זה ההתיישבות שם וכמובן שביהודה ושומרון על מלא. מבחינתם(והם לא יגידו את זה בפומבי כמובן) עיסקה=ויתור של ישראל על כל הרעיון לשלוט ולהתיישב בעזה מחדש ופה יש להם לדעתם הזדמנות שאולי לא תחזור.
גם עמית סגל חושב ככה עם כל ההסברים האחרים שלו על ״ביטחון״, ״השביעי באוקטובר הבא״ הם נועדו להסתיר את הסיבה האידיאולוגית.
בליכוד זה מתחלק בין כאלו שמבינים שעיסקה תביא אותם בבחירות לחזור לכוסשלהאמא שלהם ולביבי שכמובן צריך את המשך המלחמה, לצורך דחייית בחירות, דחיית ועדות חקירה ודחיית המשפט שלו.
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

נו, בוא נראה את הרעיונות הביטחוניים של הביריונים סמוטריץ את בן גביר מול תימן. חכמים גדולים רק על איפה שהם רוצים לגור בטענה כאילו ביטחונית.
פצצת אטום לא יעילה נגד פחונים.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

איפה שאין יישובים אין בטחון מה השאלה? הטעות היתה שהסכמנו לקבל את יהודי תימן במקום לשלוח את צהל להגן עליהם שם.
יאללה להקים את מעלה צנעא
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

ואם לדבר קצת טקטיקה ומערכים, כטבם בודד שבא ממרחק כה רב, מניח שלא בעיה טכנית להוריד אותו.
העניין איתם זה אם הם להקה או באים ממרחק קצר.
במקרה הזה אני מאמין לטענת צהל על טעות אנוש. לפחות אם הוא היה מוריד רכב ניקיון של ״עידנים״.
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

dino כתב: 19 יולי 2024, 08:55 ואם לדבר קצת טקטיקה ומערכים, כטבם בודד שבא ממרחק כה רב, מניח שלא בעיה טכנית להוריד אותו.
העניין איתם זה אם הם להקה או באים ממרחק קצר.
במקרה הזה אני מאמין לטענת צהל על טעות אנוש. לפחות אם הוא היה מוריד רכב ניקיון של ״עידנים״.
נראה שהאויב עוקב אחריך.
מה דעתך לעבור לגור בטהרן?
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

זהו יש לי פה חודש וזזתי
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

הכי חשוב שתמשך המלחמה
הליכוד מתחזק בסקרים, אין בחירות וכולם צריכים להתיישר סביב הממשלה כי יש מלחמה, ועדות החקירה נשלטות ורחוקות, המשפט של ביבי.
בנאדם שעד לפני 9 חודשים האינטרס שלו ושל שותפיו היה שהחמאס הוא נכס, פתאום צריכים להשמיד אותו? מה הם גילו פתאום דברים שלא ידעו?

כל בר דעת מינימלית ביותר אמור להבין את האינטרסים האישיים של ״מר ביטחון״
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

אירוע קשה בצפון במגדל שמס
מעל 10 הרוגים כנראה
רובם ילדים
זה להערכתי יפתח את מלחמת לבנון ה-3
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

אלון1 כתב: 27 יולי 2024, 18:59 אירוע קשה בצפון במגדל שמס
מעל 10 הרוגים כנראה
רובם ילדים
זה להערכתי יפתח את מלחמת לבנון ה-3
מקווה שלא
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

לא בטוח יכול להיות שזה יתדרדר לנאום רציני מאוד של ביבי
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

סומך כתב: 27 יולי 2024, 23:00 לא בטוח יכול להיות שזה יתדרדר לנאום רציני מאוד של ביבי
חמור מכך,
הרצוג קיצר את הביקור שלו בפריז.
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

לא נראה לי שהישראלי הממוצע מבין את המשמעות של מלחמה אזורית או אפילו עימות על מלא רק עם חוזבאללה
לכל הפירומנים והחושבים מקס מטר קדימה בלבד, שסביר שמלבד לחיות בעידן האבן לימים אולי רבים, הרבה יאבדו חלק מהמשפחה שלהם. סבתא, אמא, אחים, דודים. ומילא להכנס להפסדים האלו בשביל מלחמת קיום, אבל אנחנו עוד רחוקים מהמצב האמיתי הזה למרות שפוליטיקאים ואזרחים טיפשים דוחקים אותנו לשם בכוח ובלי פרופורציות.
גם לתקשורת יש חלק בדחיפה הזו, למען הדרמה.
לפחות שעל כל אימרה לצאת להכנס בלבנון, שמישהו שם יסביר מה ההשלכות ולא רק במשפט ״יהיו לנו אבידות ונזקים״

אין למדינה הזו שום מנהיג חכם ואסטרטג, כולם יפסידו אפילו לי בשחמט או סטרטגו. אפילו לי.
שליחת תגובה