בעיניי הגבתי בצורה מאוד עניינית.
אם לא הבנת, תנסה לקרוא שוב. יש לי סבלנות
בעיניי הגבתי בצורה מאוד עניינית.
נראה לי שהבנתי מצוין למה הגבת את מה שהגבת, אבל זה לא באמת קשור למה שכתבתי ולא לכתבה שהתייחסתי אליה.L.S כתב: ↑10 יולי 2024, 11:47בעיניי הגבתי בצורה מאוד עניינית.
אם לא הבנת, תנסה לקרוא שוב. יש לי סבלנות
אני עדיין חושב שמה שעניתי לך מאוד רלוונטי למה שכתבת.teknoboy כתב: ↑10 יולי 2024, 12:01נראה לי שהבנתי מצוין למה הגבת את מה שהגבת, אבל זה לא באמת קשור למה שכתבתי ולא לכתבה שהתייחסתי אליה.
אבל אולי אני באמת לא מבין.
לדעתי התכוונת להזכיר שה-7.10 לא נבע מזה שב-6.10 הייתה נוכחות ישראלית בתוך עזה (נו שיט שרלוק), אבל כאמור - אין שום קשר בין זה לבין מה שכתבתי או לכתבה המדוברת.
נ"ב: אהבתי את הניסיון להתנשא (קצת בוסרי, אבל כל אחד צריך להתחיל איפשהו). רק תיזהר שהמשתמש אסףאשרף, הידוע גם כמשטרת ההתנשאות, לא ידפוק לך בדלת של הפורום.
1. אני חושב שלא, ואשמח אם תסביר למה כן.L.S כתב: ↑10 יולי 2024, 12:311. אני עדיין חושב שמה שעניתי לך מאוד רלוונטי למה שכתבת.teknoboy כתב: ↑10 יולי 2024, 12:01נראה לי שהבנתי מצוין למה הגבת את מה שהגבת, אבל זה לא באמת קשור למה שכתבתי ולא לכתבה שהתייחסתי אליה.
לדעתי התכוונת להזכיר שה-7.10 לא נבע מזה שב-6.10 הייתה נוכחות ישראלית בתוך עזה (נו שיט שרלוק), אבל כאמור - אין שום קשר בין זה לבין מה שכתבתי או לכתבה המדוברת.
נ"ב: אהבתי את הניסיון להתנשא (קצת בוסרי, אבל כל אחד צריך להתחיל איפשהו). רק תיזהר שהמשתמש אסףאשרף, הידוע גם כמשטרת ההתנשאות, לא ידפוק לך בדלת של הפורום.
2. למה כ"כ מפריע לך שתיהיה התישבות יהודית?
זה הבתולות שהיו מקריבים כדי לרצות את האלים של זמננו ?L.S כתב: ↑10 יולי 2024, 12:31אני עדיין חושב שמה שעניתי לך מאוד רלוונטי למה שכתבת.teknoboy כתב: ↑10 יולי 2024, 12:01נראה לי שהבנתי מצוין למה הגבת את מה שהגבת, אבל זה לא באמת קשור למה שכתבתי ולא לכתבה שהתייחסתי אליה.
למה כ"כ מפריע לך שתיהיה התישבות יהודית?
1.מה אתה זוכר מהתקופה הזו? כי בעיניי מה שקורה בתקופה הנוכחית גרוע יותר.teknoboy כתב: ↑10 יולי 2024, 13:571. בעיקר כי אני זוכר מה היה כשהיו שם התנחלויות ומשטר צבאי,L.S כתב: ↑10 יולי 2024, 12:311. אני עדיין חושב שמה שעניתי לך מאוד רלוונטי למה שכתבת.teknoboy כתב: ↑10 יולי 2024, 12:01
נראה לי שהבנתי מצוין למה הגבת את מה שהגבת, אבל זה לא באמת קשור למה שכתבתי ולא לכתבה שהתייחסתי אליה.
2.כי אני רואה מה קורה היום בגדה, וכי אני רוצה בטובתה של מדינת ישראל ולא מעוניין שהיא תעלה בלהבות.
אני זוכר אמא בהריון נרצחת עם ארבעת ילדיהL.S כתב: ↑10 יולי 2024, 15:311.מה אתה זוכר מהתקופה הזו? כי בעיניי מה שקורה בתקופה הנוכחית גרוע יותר.
2.מהדברים שלך על עזה וכו משתמע שאתה יותר מודאג מהמצב של הפלסטיני ופחות מהמצב של מדינת ישראל.
לא יודע אם שמת לב ממקום מגוריך, מדינת ישראל עולה בלהבות. וזה בלי נוכחות יהודית בשטח עזה עד ל6.10
אני זוכר מאות אזרחים תמימים נשחטים, נאנסים, נשרפים בבתיהם בקיבוץ. ללא טריגר. ללא נפש יהודיה בשטחם.בני12 כתב: ↑10 יולי 2024, 15:37אני זוכר אמא בהריון נרצחת עם ארבעת ילדיה
אני זוכר חיילים על הברכיים מחפשים חתיכות של חברים שלהם
אני זוכר חיילים ומתנחלים הרוגים ופצועים באופן קבוע כל שנה.
מה אתה זוכר ?
נראה היה שאתה מתגעגע לעזה של לפני ההתנתקות ושאלתי מה אתה זוכר ממנה ולמה אתה מתגעגע אליה ?L.S כתב: ↑10 יולי 2024, 16:16אני זוכר מאות אזרחים תמימים נשחטים, נאנסים, נשרפים בבתיהם בקיבוץ. ללא טריגר. ללא נפש יהודיה בשטחם.
עם הזרמת כספים, התכופפות ורפיסות לכל בקשה מהצד שלהם.
אני זוכר חיילים נשחטים בתחתונים במיטה שלהם.
אתה רוצה בטובתה של ישראל בערך כמו שאתה רוצה בטובתו של שמעון מזרחי.teknoboy כתב:1. אני חושב שלא, ואשמח אם תסביר למה כן.L.S כתב: ↑10 יולי 2024, 12:311. אני עדיין חושב שמה שעניתי לך מאוד רלוונטי למה שכתבת.teknoboy כתב: ↑10 יולי 2024, 12:01
נראה לי שהבנתי מצוין למה הגבת את מה שהגבת, אבל זה לא באמת קשור למה שכתבתי ולא לכתבה שהתייחסתי אליה.
במאמר מוסגר, לא מפריע לי שאתה עונה בלי שום קשר למה שכתבתי (אני כבר רגיל), אני רק לא מבין למה לטעון שכן, ואולי אני אפילו מפספס משהו, אז אשמח אם תאיר את עיניי.
2. בעיקר כי אני זוכר מה היה כשהיו שם התנחלויות ומשטר צבאי, כי אני רואה מה קורה היום בגדה, וכי אני רוצה בטובתה של מדינת ישראל ולא מעוניין שהיא תעלה בלהבות.
מוזמן לבדוק מי התחיל והיכן.
וואו.Asafasraf כתב: ↑10 יולי 2024, 19:07אתה רוצה בטובתה של ישראל בערך כמו שאתה רוצה בטובתו של שמעון מזרחי.teknoboy כתב:1. אני חושב שלא, ואשמח אם תסביר למה כן.
במאמר מוסגר, לא מפריע לי שאתה עונה בלי שום קשר למה שכתבתי (אני כבר רגיל), אני רק לא מבין למה לטעון שכן, ואולי אני אפילו מפספס משהו, אז אשמח אם תאיר את עיניי.
2. בעיקר כי אני זוכר מה היה כשהיו שם התנחלויות ומשטר צבאי, כי אני רואה מה קורה היום בגדה, וכי אני רוצה בטובתה של מדינת ישראל ולא מעוניין שהיא תעלה בלהבות.
אתה רוצה בטובת הפלסטינאים כמטרה עליונה ולא אכפת לך מהיהודים.
לכל דבר תמצא תירוץ מצוץ מהאצבע (לדוגמא: העובדה שברצועת עזה ב-6.10 לא היה אף יהודי).
ממליץ שכולן יקראו את השרשור על חדשות מהזוית היהודית/ פלסטינית ויראה את מסע השיכנועים שהחמאס הוא פרטנר להסכם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
1. בני12 ענה בשביליL.S כתב: ↑10 יולי 2024, 15:311.מה אתה זוכר מהתקופה הזו? כי בעיניי מה שקורה בתקופה הנוכחית גרוע יותר.
2.מהדברים שלך על עזה ויהודה ושומרון משתמע שאתה יותר מודאג מהמצב של הפלסטיני ופחות מהמצב של מדינת ישראל.
3. לא יודע אם שמת לב ממקום מגוריך, מדינת ישראל עולה בלהבות.
4. וזה בלי נוכחות יהודית בשטח עזה עד ל6.10
אם אתה לא רואה הבדל בין לקרוא לאנשים "חולה" או "בוגד" לבין להגיד מה דעתך עליהם ועל הדעות שלהם (למשל שמישהו מנותק מהמציאות) אז קטונתי מלהסביר לך.
שוב, לא מסוגל בלי להתנשא (״מה שאתה לא מצליח לקלוט״ ועוד כמה פנינים).teknoboy כתב:1. בני12 ענה בשביליL.S כתב: ↑10 יולי 2024, 15:311.מה אתה זוכר מהתקופה הזו? כי בעיניי מה שקורה בתקופה הנוכחית גרוע יותר.
2.מהדברים שלך על עזה ויהודה ושומרון משתמע שאתה יותר מודאג מהמצב של הפלסטיני ופחות מהמצב של מדינת ישראל.
3. לא יודע אם שמת לב ממקום מגוריך, מדינת ישראל עולה בלהבות.
4. וזה בלי נוכחות יהודית בשטח עזה עד ל6.10
2. מה שאתה לא מצליח לקלוט זה שככל שלהם יהיה יותר רע - ככה גם לך יהיה יותר רע.
ומה שעוד יותר מדאיג לגביך זה שאתה לא מצליח אפילו לקלוט שככה אני חושב. מבחינתך מדובר במשחק סכום אפס, ואתה אפילו לא מסוגל לעכל את זה שיש אנשים שחושבים אחרת. לכן אני מאמין שהסיכוי שתצליח אי פעם להתמודד עם המציאות די אפסי (אתה והרוב הגדול של מי שחושב כמוך, זה לא אישי).
3. בגלל שבמקום להקשיב לי ניסו להנדס את המציאות וכמובן שכשלו (הצליחו רק להנדס לישראלים את התודעה).
4. אתה רואה שהבנתי אותך קודם מאה אחוז? אתה הרבה פחות מתוחכם ממה שאתה מדמיין.
אגב אני מציע שתשב כי המשפט הבא הולך להמם אותך - אפשר להפוך לאנשים את החיים לגיהינום גם בלי להקים להם התנחלות בסלון.
[mention]Asafasraf[/mention]
התגובה הזאת מתייחסת גם לכל מה שכתבת במענה להודעה הזאת
נראה שהאויב עוקב אחריך.
חמור מכך,