אליניב ברדה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Piz
קיבל.ה  78 לייקים

וינסנט כתב: 04 מרץ 2025, 17:31 מצחיק לשמוע את אולג נדודה מדבר על הזיות, אותו אולג נדודה שאמר שבלוריאן זה בלם העתיד ושזה פשע אם לא תמומש עליו האופציה (ואני אמרתי הפוך), אותו אולג נדודה שאמר שאבוקסיס הוא ווינר ורכש ראוי (ואני כרגיל אמרתי ההיפך), ובסוף הם היו חתומים על ההשפלות הכי גדולות שלנו וגם הורידו אותנו ליגה. אותו אולג נדודה שהספיק לצאת ליצן כל כך הרבה פעמים (כמו חברים שלו לפורום) בזמן שאני צדקתי בכל מה שרשמתי ובסוף הוא קורא לי הזוי :rofl:. טוב נו מה יש לצפות מבן אדם שקוראים לו אולג נדודה.
מפה לשם אבוקסיס עושה עונה גדולה עכשיו, ובלוריאן חלק אינטגרלי מהקבוצה הטובה בארץ
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

Piz כתב: 04 מרץ 2025, 20:32
וינסנט כתב: 04 מרץ 2025, 17:31 מצחיק לשמוע את אולג נדודה מדבר על הזיות, אותו אולג נדודה שאמר שבלוריאן זה בלם העתיד ושזה פשע אם לא תמומש עליו האופציה (ואני אמרתי הפוך), אותו אולג נדודה שאמר שאבוקסיס הוא ווינר ורכש ראוי (ואני כרגיל אמרתי ההיפך), ובסוף הם היו חתומים על ההשפלות הכי גדולות שלנו וגם הורידו אותנו ליגה. אותו אולג נדודה שהספיק לצאת ליצן כל כך הרבה פעמים (כמו חברים שלו לפורום) בזמן שאני צדקתי בכל מה שרשמתי ובסוף הוא קורא לי הזוי :rofl:. טוב נו מה יש לצפות מבן אדם שקוראים לו אולג נדודה.
אחלה בלוריאן, אבל יותר קל כשיש לידך את ויטור ובקישור קנגווה והמפלצת השנייה מאשר לחפות על בריאן פאסי ואל ים.
לוקח את פיבן עליו.
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

Piz כתב: 04 מרץ 2025, 20:32
אבוקסיס זה מאמן חסר מושג שהתמזל מזלו לאמן את נתניה שהיא קבוצה טובה השנה. בלוריאן שחקן ספסל בבאר שבע והוא היה סביר עד עכשיו במשחקים שנכנס מחליף, כשאתה משחק עם כוכבים לידך זאת התוצאה.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

שמע וינסנט, אתה גם טיפש וגם שקרן. אשכרה גרמת לי לחזור ארבעה עמודים אחורה ולחפש את התגובות שלי על המינוי של אבוקסיס.

התגובה הראשונה שלי כשהשם שלו עלה: "עוד חצי שנה-שנה, הוא יתבכיין גם על הקהל/בעלים שלנו ויתפטר או יפוטר. בדיוק כמו שקרה לו בכל מקום אחר בשנים האחרונות
מצד שני אין אלטרנטיבה אחרת"

התגובה השנייה שלי כשהשם שלו עלה: "ההדלפות של הוואטסאפים בין אבוקסיס לאברמוב זאת בדיחה
אחד מהשניים שלח לכל התקשורת את ההתכתבות בניהם. אני מהמר שזה יוסי"

התגובה השלישית שלי ביום שחתם: "לא אוהב אותו כבן אדם. אבל בנסיבות הנוכחיות הוא מינוי מתאים וטוב
בהצלחה". פה טעיתי בדיעבד כמו רוב הפורום, אבל מצד שני לאור ההצלחה שלו בבית"ר לפני וההצלחה שלו בנתניה אחרי, גם התגובה הזאת עושה שכל לכולם חוץ מלמטומטם כמוך. בכל מקרה, איפה כתבתי שהוא ווינר? יליצן מסכן ושקרן

אחרי התגובה הזאת הפסקתי להסתכל מה כתבתי, כי מאז הוא רק הפסיד אז ווינר בוודאי שלא קראתי לו.

על בלוריאן לא בדקתי, כי הוא אחלה בלם ועובדה שהוא שחקן רוטציה לגיטימי באחת הקבוצות הכי חזקות שהיו בליגה בשנים האחרונות.

ואגב - כתבת לי פעם שעשית לתגובות שלי השתק. התגעגעת אז ביטלת את המיוט?

משתמש טיפש ומסכן שאני לא זוכר הרבה שנים פה בפורום. היו כמה פעם, רובם הפסיקו להגיב, נקווה שזה יקרה גם לך, אבל בנתיים לפחות אתה קומדיה
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

מצטער אולג אתה לא יכול גם לקרוא לי שקרן וגם לשקר תוך כדי, אתה אמרת שהוא ווינר אז יש לו מקום אצלנו ושהוא ״רכש ראוי״ בזמן שאני היחיד שהזהרתי שזה יסתיים רע ובסוף הוא הוריד אותנו ליגה, אז יצאת ליצן. אמרת שבלוריאן טוב ובסוף זה הסתיים בחורים שלו בהגנה שהובילו לתבוסות וירידת ליגה (ואיכשהו אתה ממשיך להגיד שהוא טוב ולהוכיח שאתה ליצן), העיקר שהזהרתי מהחתמה שלו יצאת עליי שאני מדבר שטויות ואין לי מושג ובסוף יצאת פיתה, ויש עוד מקרים אבל אני לא אמשיך בשביל לא להביך אותך עוד. זה שנלחצת והתעצבנת עכשיו זה רק מוכיח שאני צודק. אתה בדיחה, ותמשיך להיות בדיחה כל עוד אני כאן.
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

כמו לנהל שיח עם הבן שלי כשהיה בן 4
יאללה ביי
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

שקוף שניסית לעקוץ כדי לקבל ממני צומי ולהתחיל בכוונה ויכוח, אתה עושה את זה לא מעט פעמים ואני לא מגיב כדי לא לתת לך את הסיפוק, ואתה עוד אומר לי שאני בן 4 ימסכן. הפעם אמרתי יאללה אתן לך צומי ופשוט אין לך מה לענות הבנת שאתה הזיה אז אתה מנסה להפוך את זה עליי ומנסה לברוח. ניגבתי איתך את הרצפה אתה בדיחה. ומה שהכי מצחיק פה זה שמרוב שאתה טיפש לא הבנת אפילו מה רשמתי על ברדה ככה שכל הויכוח הזה איתך הוא שטותי. מחכה כבר לפעם הבאה שתבקש צומי ואז תקרא לי בן 4 :rofl:
Hapoel_manga
קיבל.ה  320 לייקים

תפסיקו לזהם אשכול כל כך ראוי
amorphis
קיבל.ה  76 לייקים

אני משוכנע שהוינסט הזה ,זה איזה אוהד מכבי אובסיסבי סטייל תום סוייר או אחד מהמשועממים שם שבא להטריל אותנו ולנסות לסכסך. אין מצב שהוא אוהד הפועל, הודעות הזויית ושנאת הפועל עקבית ומתמקדת בלי שום קשר לתוצאות.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

oleg neduda כתב: 04 מרץ 2025, 22:17 כמו לנהל שיח עם הבן שלי כשהיה בן 4
יאללה ביי
כזה חצוף הוא היה? חינוך לא טוב חביבי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

טוב חזרה לנושא האשכול...

את מי ברדה רוצה בחצי? :)
יחד, רק יחד! :heart:
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

רדפוקס כתב: 04 מרץ 2025, 23:27
oleg neduda כתב: 04 מרץ 2025, 22:17 כמו לנהל שיח עם הבן שלי כשהיה בן 4
יאללה ביי
כזה חצוף הוא היה? חינוך לא טוב חביבי.
יש בזה משהו :devil-shock:
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

מאמן
OMG עווופררר
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

לאומית או לא, הקבוצה כיום משחקת יותר טוב מהקבוצת ליגת העל מהעונה שעברה, היא קבוצה יותר טובה ממנה.
אי אפשר לומר שהכל רק בזכות התחת של ברדה, כי יש לו גם יכולות. רק בגלל שהביאו כמה שחקנים ולפתור הכל בזה, זה לא מספיק בשביל לעשות שינוי כזה.
דגו בבית יגיד אני בניתי 70 אחוז מהסגל, זה בזכותי, המה הבניה שדיברתי עליה, אבל גם זה לא נכון. צריך עבודת מערכת שלמה שהרבה השתנה בה מאז שברדה הגיע. אפשר להשוות את הכושר והאינטנסיביות למה שהיה קודם?
אפשר להשוות את רוטמן, נאור ועוד כמה וכמה למה שהיה קודם?
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

dino כתב: 08 מרץ 2025, 09:24 לאומית או לא, הקבוצה כיום משחקת יותר טוב מהקבוצת ליגת העל מהעונה שעברה, היא קבוצה יותר טובה ממנה.
אי אפשר לומר שהכל רק בזכות התחת של ברדה, כי יש לו גם יכולות. רק בגלל שהביאו כמה שחקנים ולפתור הכל בזה, זה לא מספיק בשביל לעשות שינוי כזה.
דגו בבית יגיד אני בניתי 70 אחוז מהסגל, זה בזכותי, המה הבניה שדיברתי עליה, אבל גם זה לא נכון. צריך עבודת מערכת שלמה שהרבה השתנה בה מאז שברדה הגיע. אפשר להשוות את הכושר והאינטנסיביות למה שהיה קודם?
אפשר להשוות את רוטמן, נאור ועוד כמה וכמה למה שהיה קודם?
אם מה שדגו תרם זה רק איתור שחקנים לסגל זה הופך אותו בעיקר לסקאוט או מנהל טכני. לא מאמן.

לא יודע אם ברדה מאמן טוב דיו לאליפות, או למשחקים באירופה, אבל עצם זה שמדברים אם הוא מאמן טופ ליגת על טוב , אחרי שבמשך העשור האחרון שמחנו שהתברגנו לפלייאוף עליון וירדנו פעמיים ליגה, אומר שכבר שקטים פה לגבי עליית ליגה. ובהתחשב שעד אליו רדפנו אחרי הצמרת, כנראה שהוא מצוין לנו. אגב גם אם נסיים מקום שני
amorphis
קיבל.ה  76 לייקים

גם את רוב הסגל של באר שבע שמובילה את ליגת העל והיא לגמרי מכונה משומנת, ברדה הביא ובנה. בקיץ חוץ מבלוריאן ועוד קצת ןבאמת פגיעה בול עם הזרים , לא היו כמעט שינווים מהסגל של ברדה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

amorphis כתב: 08 מרץ 2025, 11:08 גם את רוב הסגל של באר שבע שמובילה את ליגת העל והיא לגמרי מכונה משומנת, ברדה הביא ובנה. בקיץ חוץ מבלוריאן ועוד קצת ןבאמת פגיעה בול עם הזרים , לא היו כמעט שינווים מהסגל של ברדה
אתה רציני? הקפיצת מדרגה המטאורית של ב״ש זה נטו הרכש שהגיע לשם הקיץ.
בתקופת ברדה הגיעו לשם לרוב זרים מאוד חלשים.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רדפוקס כתב: 08 מרץ 2025, 12:55
amorphis כתב: 08 מרץ 2025, 11:08 גם את רוב הסגל של באר שבע שמובילה את ליגת העל והיא לגמרי מכונה משומנת, ברדה הביא ובנה. בקיץ חוץ מבלוריאן ועוד קצת ןבאמת פגיעה בול עם הזרים , לא היו כמעט שינווים מהסגל של ברדה
הקפיצה הגדולה של ב"ש זה בהחלט קנגאווה וונטורה באמצע אבל אין לי אלא להאמין שהם יותר ממה שהם ופשוט מדובר בעונה שהכל מתחבר להם...

קשה לי מאוד להאמין שבסגל הזה בשנה הבאה הם עם כאלה אחוזי הצלחה.
amorphis
קיבל.ה  76 לייקים

רדפוקס כתב: 08 מרץ 2025, 12:55
ברור שהזרים של ב"ש הם גיים ציינגר אבל זה רק חלק מהסגל.
בנו שם קבוצה טובה ולוחמת שלאו דווקא מורכבת מהשחקנים נוצצים וזה מתפוצץ השנה.
שמע התגובה האוטומטית שלך על רוב הישראלים , גם של הפועל וכנראה לא רק, זה שהם לא מספיק טובים.
מצד אחד ברור שאתה צודק שהשחקנים פה ברמה נמוכה יחסית לארופה, והבודדים הטובים עוזבים. אבל זה נהיה כבר גם דיי מעייף כי זה הרמה בישראל ואין שחקנים ישראלים ברמה יותר גבוהה מזה. זה ליגת העל. בלוריאן , למקין ורז שלמה בלמים בקבוצת צמרת. גורדנה ואליאס זה הישראלים שמשחקים בקישור המרכזי של הקבוצה הכי טובה בישראל כרגע. דוידה הוא כביכול בטופ של שחקני ההתקפה הישראלים בארץ, כולם די כשלו בהפועל, זה מה יש.
בגלל זה לדעתי הסגל הישראלי כרגע של הפועל הוא סביר לגמרי לליגת העל ואנחנו ניפול או נקום על הזרים
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

מה שברדה הביא להם לפני קוז׳וך
זה האינטנסיביות והאגרסיביות
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  227 לייקים

בלי האמצע שלהם שמורכב מקנגאווה, אליאל פרץ (אנדרייטד ברמות) וונטורה הם נלחמים על הפלייאוף העליון.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 08 מרץ 2025, 21:04 בלי האמצע שלהם שמורכב מקנגאווה, אליאל פרץ (אנדרייטד ברמות) וונטורה הם נלחמים על הפלייאוף העליון.
קנגוואה וונטורה כאילו לא אמרת כלום
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 08 מרץ 2025, 21:04 בלי האמצע שלהם שמורכב מקנגאווה, אליאל פרץ (אנדרייטד ברמות) וונטורה הם נלחמים על הפלייאוף העליון.
בלי פדרי לאמין יאמאל וראפיניה ברצלונה נלחמת על ליגה אירופית
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

אחת ההודעות
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

Red_man כתב: 09 מרץ 2025, 09:16
קנגוואה וונטורה כאילו לא אמרת כלום
אבל זה בדיוק הדיון שהיה, זה פשוט הוצא מהקשרו כי הוא לא ציטט את ההודעות של מרבוטא, amorphis ושלי.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1004 לייקים

אחלה ברדה, מי שלא רואה שינוי הוא כנראה או עיוור או חסר מושג
נקווה שנמשיך ככה עד הסוף וגם בגביע, למרות ששם יהיה יותר קשה
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

7even כתב: 05 מרץ 2025, 04:00 טוב חזרה לנושא האשכול...

רק בית"ר !!!
אמיתי, טקטית מול בית"ר יש לנו אחלה סיכוי שבעולם
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

ההוא מפעם כתב: 09 מרץ 2025, 14:51

רק בית"ר !!!
עדיף ריינה
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

לירון האדום כתב: 09 מרץ 2025, 16:18

רק בית"ר !!!
עדיף ריינה
לא מסכים
מול ב״ש אין לנו סיכוי
ריינה היחידה שיש לה סיכוי מול ב״ש במשחק אחד
ביתר עם הגנה בעייתית מאוד, במשחק אחד יש לנו סיכוי מולם

ואז תאורטית עם הקלפים מסתדרים הכוכבים מתיישרים והשום מלוח, הגמר יכול להיות ריינה נגדנו
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

Red Wolf כתב: 09 מרץ 2025, 16:25
לירון האדום כתב: 09 מרץ 2025, 16:18

רק בית"ר !!!
עדיף ריינה
לא מסכים
מול ב״ש אין לנו סיכוי

ואז תאורטית עם הקלפים מסתדרים הכוכבים מתיישרים והשום מלוח, הגמר יכול להיות ריינה נגדנו
ריינה וב"ש מגיעים לגמר שיכורים מחגיגות האליפות
InFlames
קיבל.ה  384 לייקים

מתי ההגרלה? מתי המשחק?
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

אגב בינתיים יש מי שמקדמים בטורי דעה את ברדה להגיע למכבי חיפה

https://www.israelhayom.co.il/sport/opi ... e/17504236
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 09 מרץ 2025, 18:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

לירון האדום כתב:
Red Wolf כתב: 09 מרץ 2025, 16:25
לירון האדום כתב: 09 מרץ 2025, 16:18 עדיף ריינה
לא מסכים
מול ב״ש אין לנו סיכוי

ריינה וב"ש מגיעים לגמר שיכורים מחגיגות האליפות
ב״ש לא לוקחת אליפות העונה.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

תא מרבוטא כתב: 09 מרץ 2025, 18:43 אגב בינתיים יש מי שמקדמים בטורי דעה את ברדה להגיע למכבי חיפה

https://www.israelhayom.co.il/sport/opi ... e/17504236
יהודה ספרא... פה חשדתי.
Mario
קיבל.ה  341 לייקים

איזה הבדל בין ברדה לדגו, חמסה חמסה חמסה שרק ימשיך ככה.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  945 לייקים

Mario כתב: 09 מרץ 2025, 22:05 איזה הבדל בין ברדה לדגו, חמסה חמסה חמסה שרק ימשיך ככה.
ההבדל עצום מעבר לכל מה שחשבתי שניתן להשיג בהחלפת מאמנים, לא משנה מי יגיע

לאחרונה אני תוהה האם לדגו, זה שבנה את הקבוצה בזמנים של אי וודאות וחוסר בתקציב, אין מניות כאן

אחרי הכל, להוציא את פיבן, השינוי תחת ברדה מגיע משחקנים שכבר היו בהפועל

אולי דגו בתפקיד הלא נכון
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 09 מרץ 2025, 22:45
Mario כתב: 09 מרץ 2025, 22:05 איזה הבדל בין ברדה לדגו, חמסה חמסה חמסה שרק ימשיך ככה.

לאחרונה אני תוהה האם לדגו, זה שבנה את הקבוצה בזמנים של אי וודאות וחוסר בתקציב, אין מניות כאן

אולי דגו בתפקיד הלא נכון
הסקת מסקנות הזויה.
דגו הביא לכאן 2 זרים חלשים ואחד בינוני ביותר שפשוט עדיף על החלופות שיש לנו (מאקריץ').
הביא לכאן את בריהון, עאבד, הבלם שהוא שיחרר ערב פתיחת העונה, הקשר האחורי שהוא שחרר אחרי שבועיים.
ועדיין עם כל זה הוא היה צריך להוציא הרבה יותר מהסגל שהיה לו וזה מה שטענו פה כל הזמן.
הוא כשל בבניית הקבוצה והוא כשל באימון הקבוצה.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  945 לייקים

רדפוקס כתב: 10 מרץ 2025, 13:25
Giovanni Giorgio כתב: 09 מרץ 2025, 22:45

אולי דגו בתפקיד הלא נכון
הסקת מסקנות הזויה.
דגו הביא לכאן 2 זרים חלשים ואחד בינוני ביותר שפשוט עדיף על החלופות שיש לנו (מאקריץ').
הביא לכאן את בריהון, עאבד, הבלם שהוא שיחרר ערב פתיחת העונה, הקשר האחורי שהוא שחרר אחרי שבועיים.
ועדיין עם כל זה הוא היה צריך להוציא הרבה יותר מהסגל שהיה לו וזה מה שטענו פה כל הזמן.
הוא כשל בבניית הקבוצה והוא כשל באימון הקבוצה.
טוב כשמציגים את זה ככה קשה להתווכח
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

אין סיכוי שהוא נשאר אם מקבל הצעה מיענקלה הא?
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

Hapolo כתב: 10 מרץ 2025, 13:59 אין סיכוי שהוא נשאר אם מקבל הצעה מיענקלה הא?
בכר לא יעזוב וברדה לא יעזוב.

חוץ מזה טוב לו בהפועל, הוא מחובר למועדון עוד לפני שבכלל היה מאמן, ובעזרת השם אם נעלה כל מה שהוא צריך זה להביא עונה שקטה ורגועה.
אבל עוד לא עלינו ובכר לא עוזב אז הכל היפותטי...
יחד, רק יחד! :heart:
שליחת תגובה