מפה לשם אבוקסיס עושה עונה גדולה עכשיו, ובלוריאן חלק אינטגרלי מהקבוצה הטובה בארץוינסנט כתב: ↑04 מרץ 2025, 17:31 מצחיק לשמוע את אולג נדודה מדבר על הזיות, אותו אולג נדודה שאמר שבלוריאן זה בלם העתיד ושזה פשע אם לא תמומש עליו האופציה (ואני אמרתי הפוך), אותו אולג נדודה שאמר שאבוקסיס הוא ווינר ורכש ראוי (ואני כרגיל אמרתי ההיפך), ובסוף הם היו חתומים על ההשפלות הכי גדולות שלנו וגם הורידו אותנו ליגה. אותו אולג נדודה שהספיק לצאת ליצן כל כך הרבה פעמים (כמו חברים שלו לפורום) בזמן שאני צדקתי בכל מה שרשמתי ובסוף הוא קורא לי הזוי. טוב נו מה יש לצפות מבן אדם שקוראים לו אולג נדודה.
אליניב ברדה
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אחלה בלוריאן, אבל יותר קל כשיש לידך את ויטור ובקישור קנגווה והמפלצת השנייה מאשר לחפות על בריאן פאסי ואל ים.Piz כתב: ↑04 מרץ 2025, 20:32מפה לשם אבוקסיס עושה עונה גדולה עכשיו, ובלוריאן חלק אינטגרלי מהקבוצה הטובה בארץוינסנט כתב: ↑04 מרץ 2025, 17:31 מצחיק לשמוע את אולג נדודה מדבר על הזיות, אותו אולג נדודה שאמר שבלוריאן זה בלם העתיד ושזה פשע אם לא תמומש עליו האופציה (ואני אמרתי הפוך), אותו אולג נדודה שאמר שאבוקסיס הוא ווינר ורכש ראוי (ואני כרגיל אמרתי ההיפך), ובסוף הם היו חתומים על ההשפלות הכי גדולות שלנו וגם הורידו אותנו ליגה. אותו אולג נדודה שהספיק לצאת ליצן כל כך הרבה פעמים (כמו חברים שלו לפורום) בזמן שאני צדקתי בכל מה שרשמתי ובסוף הוא קורא לי הזוי. טוב נו מה יש לצפות מבן אדם שקוראים לו אולג נדודה.
לוקח את פיבן עליו.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אבוקסיס זה מאמן חסר מושג שהתמזל מזלו לאמן את נתניה שהיא קבוצה טובה השנה. בלוריאן שחקן ספסל בבאר שבע והוא היה סביר עד עכשיו במשחקים שנכנס מחליף, כשאתה משחק עם כוכבים לידך זאת התוצאה.Piz כתב: ↑04 מרץ 2025, 20:32מפה לשם אבוקסיס עושה עונה גדולה עכשיו, ובלוריאן חלק אינטגרלי מהקבוצה הטובה בארץוינסנט כתב: ↑04 מרץ 2025, 17:31 מצחיק לשמוע את אולג נדודה מדבר על הזיות, אותו אולג נדודה שאמר שבלוריאן זה בלם העתיד ושזה פשע אם לא תמומש עליו האופציה (ואני אמרתי הפוך), אותו אולג נדודה שאמר שאבוקסיס הוא ווינר ורכש ראוי (ואני כרגיל אמרתי ההיפך), ובסוף הם היו חתומים על ההשפלות הכי גדולות שלנו וגם הורידו אותנו ליגה. אותו אולג נדודה שהספיק לצאת ליצן כל כך הרבה פעמים (כמו חברים שלו לפורום) בזמן שאני צדקתי בכל מה שרשמתי ובסוף הוא קורא לי הזוי. טוב נו מה יש לצפות מבן אדם שקוראים לו אולג נדודה.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
שמע וינסנט, אתה גם טיפש וגם שקרן. אשכרה גרמת לי לחזור ארבעה עמודים אחורה ולחפש את התגובות שלי על המינוי של אבוקסיס.וינסנט כתב: ↑04 מרץ 2025, 17:31 מצחיק לשמוע את אולג נדודה מדבר על הזיות, אותו אולג נדודה שאמר שבלוריאן זה בלם העתיד ושזה פשע אם לא תמומש עליו האופציה (ואני אמרתי הפוך), אותו אולג נדודה שאמר שאבוקסיס הוא ווינר ורכש ראוי (ואני כרגיל אמרתי ההיפך), ובסוף הם היו חתומים על ההשפלות הכי גדולות שלנו וגם הורידו אותנו ליגה. אותו אולג נדודה שהספיק לצאת ליצן כל כך הרבה פעמים (כמו חברים שלו לפורום) בזמן שאני צדקתי בכל מה שרשמתי ובסוף הוא קורא לי הזוי. טוב נו מה יש לצפות מבן אדם שקוראים לו אולג נדודה.
התגובה הראשונה שלי כשהשם שלו עלה: "עוד חצי שנה-שנה, הוא יתבכיין גם על הקהל/בעלים שלנו ויתפטר או יפוטר. בדיוק כמו שקרה לו בכל מקום אחר בשנים האחרונות
מצד שני אין אלטרנטיבה אחרת"
התגובה השנייה שלי כשהשם שלו עלה: "ההדלפות של הוואטסאפים בין אבוקסיס לאברמוב זאת בדיחה
אחד מהשניים שלח לכל התקשורת את ההתכתבות בניהם. אני מהמר שזה יוסי"
התגובה השלישית שלי ביום שחתם: "לא אוהב אותו כבן אדם. אבל בנסיבות הנוכחיות הוא מינוי מתאים וטוב
בהצלחה". פה טעיתי בדיעבד כמו רוב הפורום, אבל מצד שני לאור ההצלחה שלו בבית"ר לפני וההצלחה שלו בנתניה אחרי, גם התגובה הזאת עושה שכל לכולם חוץ מלמטומטם כמוך. בכל מקרה, איפה כתבתי שהוא ווינר? יליצן מסכן ושקרן
אחרי התגובה הזאת הפסקתי להסתכל מה כתבתי, כי מאז הוא רק הפסיד אז ווינר בוודאי שלא קראתי לו.
על בלוריאן לא בדקתי, כי הוא אחלה בלם ועובדה שהוא שחקן רוטציה לגיטימי באחת הקבוצות הכי חזקות שהיו בליגה בשנים האחרונות.
ואגב - כתבת לי פעם שעשית לתגובות שלי השתק. התגעגעת אז ביטלת את המיוט?
משתמש טיפש ומסכן שאני לא זוכר הרבה שנים פה בפורום. היו כמה פעם, רובם הפסיקו להגיב, נקווה שזה יקרה גם לך, אבל בנתיים לפחות אתה קומדיה
-
- קיבל.ה 387 לייקים
מצטער אולג אתה לא יכול גם לקרוא לי שקרן וגם לשקר תוך כדי, אתה אמרת שהוא ווינר אז יש לו מקום אצלנו ושהוא ״רכש ראוי״ בזמן שאני היחיד שהזהרתי שזה יסתיים רע ובסוף הוא הוריד אותנו ליגה, אז יצאת ליצן. אמרת שבלוריאן טוב ובסוף זה הסתיים בחורים שלו בהגנה שהובילו לתבוסות וירידת ליגה (ואיכשהו אתה ממשיך להגיד שהוא טוב ולהוכיח שאתה ליצן), העיקר שהזהרתי מהחתמה שלו יצאת עליי שאני מדבר שטויות ואין לי מושג ובסוף יצאת פיתה, ויש עוד מקרים אבל אני לא אמשיך בשביל לא להביך אותך עוד. זה שנלחצת והתעצבנת עכשיו זה רק מוכיח שאני צודק. אתה בדיחה, ותמשיך להיות בדיחה כל עוד אני כאן.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
כמו לנהל שיח עם הבן שלי כשהיה בן 4
יאללה ביי
יאללה ביי
-
- קיבל.ה 387 לייקים
שקוף שניסית לעקוץ כדי לקבל ממני צומי ולהתחיל בכוונה ויכוח, אתה עושה את זה לא מעט פעמים ואני לא מגיב כדי לא לתת לך את הסיפוק, ואתה עוד אומר לי שאני בן 4 ימסכן. הפעם אמרתי יאללה אתן לך צומי ופשוט אין לך מה לענות הבנת שאתה הזיה אז אתה מנסה להפוך את זה עליי ומנסה לברוח. ניגבתי איתך את הרצפה אתה בדיחה. ומה שהכי מצחיק פה זה שמרוב שאתה טיפש לא הבנת אפילו מה רשמתי על ברדה ככה שכל הויכוח הזה איתך הוא שטותי. מחכה כבר לפעם הבאה שתבקש צומי ואז תקרא לי בן 4 

אני משוכנע שהוינסט הזה ,זה איזה אוהד מכבי אובסיסבי סטייל תום סוייר או אחד מהמשועממים שם שבא להטריל אותנו ולנסות לסכסך. אין מצב שהוא אוהד הפועל, הודעות הזויית ושנאת הפועל עקבית ומתמקדת בלי שום קשר לתוצאות.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
כזה חצוף הוא היה? חינוך לא טוב חביבי.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
טוב חזרה לנושא האשכול...
את מי ברדה רוצה בחצי?
את מי ברדה רוצה בחצי?

יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1957 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
לאומית או לא, הקבוצה כיום משחקת יותר טוב מהקבוצת ליגת העל מהעונה שעברה, היא קבוצה יותר טובה ממנה.
אי אפשר לומר שהכל רק בזכות התחת של ברדה, כי יש לו גם יכולות. רק בגלל שהביאו כמה שחקנים ולפתור הכל בזה, זה לא מספיק בשביל לעשות שינוי כזה.
דגו בבית יגיד אני בניתי 70 אחוז מהסגל, זה בזכותי, המה הבניה שדיברתי עליה, אבל גם זה לא נכון. צריך עבודת מערכת שלמה שהרבה השתנה בה מאז שברדה הגיע. אפשר להשוות את הכושר והאינטנסיביות למה שהיה קודם?
אפשר להשוות את רוטמן, נאור ועוד כמה וכמה למה שהיה קודם?
אי אפשר לומר שהכל רק בזכות התחת של ברדה, כי יש לו גם יכולות. רק בגלל שהביאו כמה שחקנים ולפתור הכל בזה, זה לא מספיק בשביל לעשות שינוי כזה.
דגו בבית יגיד אני בניתי 70 אחוז מהסגל, זה בזכותי, המה הבניה שדיברתי עליה, אבל גם זה לא נכון. צריך עבודת מערכת שלמה שהרבה השתנה בה מאז שברדה הגיע. אפשר להשוות את הכושר והאינטנסיביות למה שהיה קודם?
-
- קיבל.ה 558 לייקים
אם מה שדגו תרם זה רק איתור שחקנים לסגל זה הופך אותו בעיקר לסקאוט או מנהל טכני. לא מאמן.dino כתב: ↑08 מרץ 2025, 09:24 לאומית או לא, הקבוצה כיום משחקת יותר טוב מהקבוצת ליגת העל מהעונה שעברה, היא קבוצה יותר טובה ממנה.
לא יודע אם ברדה מאמן טוב דיו לאליפות, או למשחקים באירופה, אבל עצם זה שמדברים אם הוא מאמן טופ ליגת על טוב , אחרי שבמשך העשור האחרון שמחנו שהתברגנו לפלייאוף עליון וירדנו פעמיים ליגה, אומר שכבר שקטים פה לגבי עליית ליגה. ובהתחשב שעד אליו רדפנו אחרי הצמרת, כנראה שהוא מצוין לנו. אגב גם אם נסיים מקום שני
גם את רוב הסגל של באר שבע שמובילה את ליגת העל והיא לגמרי מכונה משומנת, ברדה הביא ובנה. בקיץ חוץ מבלוריאן ועוד קצת ןבאמת פגיעה בול עם הזרים , לא היו כמעט שינווים מהסגל של ברדה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אתה רציני? הקפיצת מדרגה המטאורית של ב״ש זה נטו הרכש שהגיע לשם הקיץ.
בתקופת ברדה הגיעו לשם לרוב זרים מאוד חלשים.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הקפיצה הגדולה של ב"ש זה בהחלט קנגאווה וונטורה באמצע אבל אין לי אלא להאמין שהם יותר ממה שהם ופשוט מדובר בעונה שהכל מתחבר להם...
קשה לי מאוד להאמין שבסגל הזה בשנה הבאה הם עם כאלה אחוזי הצלחה.
ברור שהזרים של ב"ש הם גיים ציינגר אבל זה רק חלק מהסגל.
בנו שם קבוצה טובה ולוחמת שלאו דווקא מורכבת מהשחקנים נוצצים וזה מתפוצץ השנה.
שמע התגובה האוטומטית שלך על רוב הישראלים , גם של הפועל וכנראה לא רק, זה שהם לא מספיק טובים.
מצד אחד ברור שאתה צודק שהשחקנים פה ברמה נמוכה יחסית לארופה, והבודדים הטובים עוזבים. אבל זה נהיה כבר גם דיי מעייף כי זה הרמה בישראל ואין שחקנים ישראלים ברמה יותר גבוהה מזה. זה ליגת העל. בלוריאן , למקין ורז שלמה בלמים בקבוצת צמרת. גורדנה ואליאס זה הישראלים שמשחקים בקישור המרכזי של הקבוצה הכי טובה בישראל כרגע. דוידה הוא כביכול בטופ של שחקני ההתקפה הישראלים בארץ, כולם די כשלו בהפועל, זה מה יש.
בגלל זה לדעתי הסגל הישראלי כרגע של הפועל הוא סביר לגמרי לליגת העל ואנחנו ניפול או נקום על הזרים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מה שברדה הביא להם לפני קוז׳וך
זה האינטנסיביות והאגרסיביות
זה האינטנסיביות והאגרסיביות
-
- קיבל.ה 227 לייקים
בלי האמצע שלהם שמורכב מקנגאווה, אליאל פרץ (אנדרייטד ברמות) וונטורה הם נלחמים על הפלייאוף העליון.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
קנגוואה וונטורה כאילו לא אמרת כלוםאנחנו בתהליך כתב: ↑08 מרץ 2025, 21:04 בלי האמצע שלהם שמורכב מקנגאווה, אליאל פרץ (אנדרייטד ברמות) וונטורה הם נלחמים על הפלייאוף העליון.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
בלי פדרי לאמין יאמאל וראפיניה ברצלונה נלחמת על ליגה אירופיתאנחנו בתהליך כתב: ↑08 מרץ 2025, 21:04 בלי האמצע שלהם שמורכב מקנגאווה, אליאל פרץ (אנדרייטד ברמות) וונטורה הם נלחמים על הפלייאוף העליון.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אחת ההודעותאנחנו בתהליך כתב: ↑08 מרץ 2025, 21:04 בלי האמצע שלהם שמורכב מקנגאווה, אליאל פרץ (אנדרייטד ברמות) וונטורה הם נלחמים על הפלייאוף העליון.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אבל זה בדיוק הדיון שהיה, זה פשוט הוצא מהקשרו כי הוא לא ציטט את ההודעות של מרבוטא, amorphis ושלי.Red_man כתב: ↑09 מרץ 2025, 09:16קנגוואה וונטורה כאילו לא אמרת כלוםאנחנו בתהליך כתב: ↑08 מרץ 2025, 21:04 בלי האמצע שלהם שמורכב מקנגאווה, אליאל פרץ (אנדרייטד ברמות) וונטורה הם נלחמים על הפלייאוף העליון.
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
אחלה ברדה, מי שלא רואה שינוי הוא כנראה או עיוור או חסר מושג
נקווה שנמשיך ככה עד הסוף וגם בגביע, למרות ששם יהיה יותר קשה
נקווה שנמשיך ככה עד הסוף וגם בגביע, למרות ששם יהיה יותר קשה
-
- קיבל.ה 213 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
לא מסכים
מול ב״ש אין לנו סיכוי
ריינה היחידה שיש לה סיכוי מול ב״ש במשחק אחד
ביתר עם הגנה בעייתית מאוד, במשחק אחד יש לנו סיכוי מולם
ואז תאורטית עם הקלפים מסתדרים הכוכבים מתיישרים והשום מלוח, הגמר יכול להיות ריינה נגדנו
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
ריינה וב"ש מגיעים לגמר שיכורים מחגיגות האליפותRed Wolf כתב: ↑09 מרץ 2025, 16:25לא מסכים
מול ב״ש אין לנו סיכוי
ריינה היחידה שיש לה סיכוי מול ב״ש במשחק אחד
ביתר עם הגנה בעייתית מאוד, במשחק אחד יש לנו סיכוי מולם
ואז תאורטית עם הקלפים מסתדרים הכוכבים מתיישרים והשום מלוח, הגמר יכול להיות ריינה נגדנו
-
- קיבל.ה 558 לייקים
אגב בינתיים יש מי שמקדמים בטורי דעה את ברדה להגיע למכבי חיפה
https://www.israelhayom.co.il/sport/opi ... e/17504236
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 09 מרץ 2025, 18:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
ב״ש לא לוקחת אליפות העונה.לירון האדום כתב:ריינה וב"ש מגיעים לגמר שיכורים מחגיגות האליפות
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
יהודה ספרא... פה חשדתי.תא מרבוטא כתב: ↑09 מרץ 2025, 18:43 אגב בינתיים יש מי שמקדמים בטורי דעה את ברדה להגיע למכבי חיפה
-
- קיבל.ה 341 לייקים
איזה הבדל בין ברדה לדגו, חמסה חמסה חמסה שרק ימשיך ככה.
-
- קיבל.ה 945 לייקים
ההבדל עצום מעבר לכל מה שחשבתי שניתן להשיג בהחלפת מאמנים, לא משנה מי יגיע
לאחרונה אני תוהה האם לדגו, זה שבנה את הקבוצה בזמנים של אי וודאות וחוסר בתקציב, אין מניות כאן
אחרי הכל, להוציא את פיבן, השינוי תחת ברדה מגיע משחקנים שכבר היו בהפועל
אולי דגו בתפקיד הלא נכון
long live the zapta
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הסקת מסקנות הזויה.Giovanni Giorgio כתב: ↑09 מרץ 2025, 22:45ההבדל עצום מעבר לכל מה שחשבתי שניתן להשיג בהחלפת מאמנים, לא משנה מי יגיע
לאחרונה אני תוהה האם לדגו, זה שבנה את הקבוצה בזמנים של אי וודאות וחוסר בתקציב, אין מניות כאן
אולי דגו בתפקיד הלא נכון
דגו הביא לכאן 2 זרים חלשים ואחד בינוני ביותר שפשוט עדיף על החלופות שיש לנו (מאקריץ').
הביא לכאן את בריהון, עאבד, הבלם שהוא שיחרר ערב פתיחת העונה, הקשר האחורי שהוא שחרר אחרי שבועיים.
ועדיין עם כל זה הוא היה צריך להוציא הרבה יותר מהסגל שהיה לו וזה מה שטענו פה כל הזמן.
הוא כשל בבניית הקבוצה והוא כשל באימון הקבוצה.
-
- קיבל.ה 945 לייקים
טוב כשמציגים את זה ככה קשה להתווכחרדפוקס כתב: ↑10 מרץ 2025, 13:25הסקת מסקנות הזויה.Giovanni Giorgio כתב: ↑09 מרץ 2025, 22:45ההבדל עצום מעבר לכל מה שחשבתי שניתן להשיג בהחלפת מאמנים, לא משנה מי יגיע
אולי דגו בתפקיד הלא נכון
דגו הביא לכאן 2 זרים חלשים ואחד בינוני ביותר שפשוט עדיף על החלופות שיש לנו (מאקריץ').
הביא לכאן את בריהון, עאבד, הבלם שהוא שיחרר ערב פתיחת העונה, הקשר האחורי שהוא שחרר אחרי שבועיים.
ועדיין עם כל זה הוא היה צריך להוציא הרבה יותר מהסגל שהיה לו וזה מה שטענו פה כל הזמן.
הוא כשל בבניית הקבוצה והוא כשל באימון הקבוצה.
long live the zapta
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
אין סיכוי שהוא נשאר אם מקבל הצעה מיענקלה הא?
רדיוס לבית"ר!
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים