ג׳ונתן מוטלי
- גביזון
- קיבל.ה 3078 לייקים
פופלינגר: חזר הקשר עם מוטלי, הוא מקיים קשר גם עם קבוצות אחרת, הפועל מוכנה לקבל אותו אחרי התנצלות.
הלוואי...אני פסימי.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
הלוואי...אני פסימי.
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
קשה לי להאמין. וגם אם יחזור נראה איך ההנהגה תקבל אותו.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 190 לייקים
לא נביא שום שחקן שאפילו מתקרב ליכולת שלו, עדיף להיות חכם ולא צודק. אם הוא מתנצל עדיף שישאר..
- גביזון
- קיבל.ה 3078 לייקים
הפועל אמרה שאם יתנצל יתקבל בחזרה, אני לא חשוב שזה הכיוון שלו. לא עניין ההתנצלות, אלא החזרה להפועל.lior777 כתב:לא נביא שום שחקן שאפילו מתקרב ליכולת שלו, עדיף להיות חכם ולא צודק. אם הוא מתנצל עדיף שישאר..
שהסוכן שלו ישרף
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3078 לייקים
תפעיל את הקסם עופר, חסל את הסוכן
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 02 נובמבר 2024, 20:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
לא הבנתי, אם נצליח לגרום לשחקן שכבר עזב להתנצל ולחזור זה יגרום לכך שמדי פעם שחקנים אחרים יברחו? מה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 18:10סקרים זה נחמד. במבחן המציאות זה לא ממש מסתדר. אם זו הבחירה לא לעלות ליגה, או לא לעלות לשחק נגד מכבי. אני בטוח שיש עוד דוגמאות, אבל אני לא חזק בתחום הכדורסל אז חסר לי מידע של הרבה שנים.הוקיץ' כתב:נראה לי שאם תעשה סקר בקרב אוהדי הפועל ותשאל אם הם היו מעדיפים להחזיר את מוטלי ולזכות בתואר או לא להחזיר ולא לזכות, אתה תגלה מהר מאוד שתארים בכל מחיר זה לגמרי פה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 17:50
יפה שזה מה שהבנת.
התלונה הכי גדולה שלי היא על דדאס. עם המאמן הזה אתה לא תראה שום תואר - עם או בלי מוטלי. ואחרי ההתנהגות שלו אני לגמרי מעדיף שהוא לא יהיה פה, גם אם זה אומר עונה בלי כלום.
אתה מעדיף תואר ושחקנים שימשיכו לחרבן עליך - זכותך. תואר בכל מחיר זה מעבר לכביש, לא בהפועל.
בכל מקרה, גם אם הצדק איתך, זה אומר שמדי פעם שחקנים יחרבנו עליך ויברחו מפה מתי שבא להם ויספרו סיפורים. אם נוח לך עם זה, סבבה, זה שלך. לי לא.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
אני לא מבין את הצורך שלך להכניס לי מילים לפה. הייתי מאוד ברור.הוקיץ' כתב:לא הבנתי, אם נצליח לגרום לשחקן שכבר עזב להתנצל ולחזור זה יגרום לכך שמדי פעם שחקנים אחרים יברחו? מה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 18:10סקרים זה נחמד. במבחן המציאות זה לא ממש מסתדר. אם זו הבחירה לא לעלות ליגה, או לא לעלות לשחק נגד מכבי. אני בטוח שיש עוד דוגמאות, אבל אני לא חזק בתחום הכדורסל אז חסר לי מידע של הרבה שנים.הוקיץ' כתב: נראה לי שאם תעשה סקר בקרב אוהדי הפועל ותשאל אם הם היו מעדיפים להחזיר את מוטלי ולזכות בתואר או לא להחזיר ולא לזכות, אתה תגלה מהר מאוד שתארים בכל מחיר זה לגמרי פה.
בכל מקרה, גם אם הצדק איתך, זה אומר שמדי פעם שחקנים יחרבנו עליך ויברחו מפה מתי שבא להם ויספרו סיפורים. אם נוח לך עם זה, סבבה, זה שלך. לי לא.
לא רוצה שחקן כזה בהפועל, עם התנצלות או בלי התנצלות. זו לא השאיפה שלי משחקנים בהפועל.
- גביזון
- קיבל.ה 3078 לייקים
רוצה להזכיר שמדובר באחד הסנטרים על יד אחת עובדתית הכי טובים באירופה.
אם הוא אומר אוקי אני חוזר אז אין מצב שאנחנו, קבוצה ביורוקאפ במלחמה מכל כיוון אומרים שניה.
העניין הוא שאני לא רואה מצב שהוא חוזר בגלל הסוכן שלו.
אם הוא אומר אוקי אני חוזר אז אין מצב שאנחנו, קבוצה ביורוקאפ במלחמה מכל כיוון אומרים שניה.
העניין הוא שאני לא רואה מצב שהוא חוזר בגלל הסוכן שלו.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
מקווה מאוד לא לראות אותו לובש יותר את הגופיה של הפועל.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לא הצלחתי להבין את מה שפופלינגר כתבה:
נוצר קשר, הפועל יודעים לגבי משא ומתן של מוטלי עם קבוצות אחרות ולא פוסלים מצב שהוא חוזר לקבוצה.
אני חושב שעופר אמר חד משמעית שיש לו חוזה מחייב, מה זאת אומרת יש משא ומתן עם קבוצות אחרות ומקווים שיחזור???
נוצר קשר, הפועל יודעים לגבי משא ומתן של מוטלי עם קבוצות אחרות ולא פוסלים מצב שהוא חוזר לקבוצה.
אני חושב שעופר אמר חד משמעית שיש לו חוזה מחייב, מה זאת אומרת יש משא ומתן עם קבוצות אחרות ומקווים שיחזור???
-
- קיבל.ה 129 לייקים
למה?
אפשר להבין אותו
אני גם כועס עצבני הכל
אבל תהייה במצבו אזעקות מלמחה בלי המשפחה
בלי מודעות לבאמת מה המצב הביטחוני
טיסות ללא הפסקה
שכר גבוה במקום אחר בטוח שקט יורוליג
צריך לנשום עמוק לקבל תהתנצלןת שלו במידה ותגיע
להשאיר אותו פה ולרוץ על כל התארים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
כל הדברים האלה עוברים חלק יחסית רק בגלל שמדובר בשחקן אוליי הכי טוב באירופה , משא ומתן עם קבוצות אחרות תחת חוזה זה ממש לא סבבה
-
- קיבל.ה 150 לייקים
התנצלות פלוס עונש כבד. ועדת משמעת מתוקשרת,
עונש שיגרום לו לחשוב הרבה מאד על מה שעשה ולאחרים
לפני שיעשו.
כל תסריט אחר אני מקלל אותו כל המשחק.
עונש שיגרום לו לחשוב הרבה מאד על מה שעשה ולאחרים
לפני שיעשו.
כל תסריט אחר אני מקלל אותו כל המשחק.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
המצב פה לא מנע ממנו לחגוג במסיבות ומסעדות (לפי עופר) זה ניצול ציני של המצב פשוט
-
- קיבל.ה 129 לייקים
גאוותנות ואגו מוגזמים, כמצופה מאוהדי הפועל.
בסוף יש בנאדם עם כל מיני שיקולים, ויש פה סיטואציה חריגה (שנכון שגם זרים אחרים מתמודדים איתה), אבל עדיין בנאדם.
אם יתנצל, זה יהיה מטומטם למכביר לא לקבל אותו חזרה.
לא רואה הגיון בלהתייחס לזה בצורה רגשית כאילו הכנסתי אותו הביתה מהרחוב והוא גנב לי תכשיטים מהכספת.
בסוף יש בנאדם עם כל מיני שיקולים, ויש פה סיטואציה חריגה (שנכון שגם זרים אחרים מתמודדים איתה), אבל עדיין בנאדם.
אם יתנצל, זה יהיה מטומטם למכביר לא לקבל אותו חזרה.
לא רואה הגיון בלהתייחס לזה בצורה רגשית כאילו הכנסתי אותו הביתה מהרחוב והוא גנב לי תכשיטים מהכספת.
- גביזון
- קיבל.ה 3078 לייקים
עופר גן ציין הרבה בנות חחחחחחרק הפועל כתב:המצב פה לא מנע ממנו לחגוג במסיבות ומסעדות (לפי עופר) זה ניצול ציני של המצב פשוט
תכלס איזה ישראלית לא תרצה להיות עם ג'ונתן??
יש מצב ששלחו לו מפתה סרבית
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
סוכן לא סוכן, אם עופר משחק נכון (וזה לא קשה),
הוא צריך להיות פה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 113 לייקים
בסופו של דבר מדובר באדם צעיר בלי שום קשר רגשי להפועל ועם קריירה קצרה. בנוסף, גם לקבוצות יורוליג ממדינות שלא נמצאות במצב מלחמה קשה להביא שחקן ברמתו. ככה שאם הוא יורד מהעץ ואתה לא מקבל אותו אתה לא מוכיח שום נקודה לאף אחד, אתה סתם יוצא לא חכם ועקשן.
- גביזון
- קיבל.ה 3078 לייקים
הכל תלוי במה כתוב בחוזה.KingAlpaca כתב:סוכן לא סוכן, אם עופר משחק נכון (וזה לא קשה),
הוא צריך להיות פה.
אם הוא לא אצלנו שלא ישחק שניה בשום מועדון אחר.
וכמובן, לעשות הכל שיהיה אצלנו.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
דרך אגב אם בסוף מוטלי נשאר פה זה שיווק אחושרמוטה של עופר. אפילו חתיכת הצהרה לשאר הקבוצות באירופה. לטעמי אם לא תהיה הסלמה בנושא המלחמה זה דיי מבטיח שכל הסגל הנוכחי לא יברח מסיבות זהות, לדעתי.
חוץ מזה, שירות נהדר למכבי וירושלים שצריכים לשלוח לעופר הביתה 2 זונות ו3 בקבוקי שמפניה.
חוץ מזה, שירות נהדר למכבי וירושלים שצריכים לשלוח לעופר הביתה 2 זונות ו3 בקבוקי שמפניה.
- גביזון
- קיבל.ה 3078 לייקים
רציתי לכתוב את זה גם אבל אני מאד פסימי לגבי מוטלי בגלל הסוכן: אם עופר יצליח להשאיר אותו פה צריך לעשות לו פסל, זו חתיכת חותמת בכדורסל האירופי לבעל בית בסיטואציה הנוכחית: מלחמה + יורוקאפ + פחות כסף.ותהיה לה השפעה עתידית חיובית מאד להפועל תל אביב כמועדון.אדום אש כתב:דרך אגב אם בסוף מוטלי נשאר פה זה שיווק אחושרמוטה של עופר. אפילו חתיכת הצהרה לשאר הקבוצות באירופה. לטעמי אם לא תהיה הסלמה בנושא המלחמה זה דיי מבטיח שכל הסגל הנוכחי לא יברח מסיבות זהות, לדעתי.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
עזוב לא ישחק במועדון אחר,
הוא כרגע שחקן הפועל, על זה אין ויכוח, יש משחק, הוא לא מתייצב, הוא מפר חוזה, הוא מקבל עונש.
אני הייתי הולך על להכריח אותו לראות שידורים חוזרים של הפועל כדורגל בזמן המשחק.
3-4 משחקים מקסימום והוא והסוכן שלו באים בדמעות לבקש לשחק.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 328 לייקים
סיפורים אפשר לספר בלי סוף.סכין_בבטן_האומה כתב:בסופו של דבר מדובר באדם צעיר בלי שום קשר רגשי להפועל ועם קריירה קצרה. בנוסף, גם לקבוצות יורוליג ממדינות שלא נמצאות במצב מלחמה קשה להביא שחקן ברמתו. ככה שאם הוא יורד מהעץ ואתה לא מקבל אותו אתה לא מוכיח שום נקודה לאף אחד, אתה סתם יוצא לא חכם ועקשן.
שורה תחתונה אני את שלי אמרתי. אם הוא חוזר או לא זה גם ככה לא תלוי בי.
אם הייתי הולך לכדורסל, עידוד הוא לא היה מקבל ממני. יש דברים שהם מעבר לספורט.
- גביזון
- קיבל.ה 3078 לייקים
זה נכון בגוף הגיוני ולא מושחת.KingAlpaca כתב:עזוב לא ישחק במועדון אחר,
הוא כרגע שחקן הפועל, על זה אין ויכוח, יש משחק, הוא לא מתייצב, הוא מפר חוזה, הוא מקבל עונש.
בנוסף. אני גם לא בטוח שכמו שהחרימו את רוסיה מהיורוליג, לא יטו פה לטובתו כי ישראל במלחמה היא...ישראל הציונית.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
אם הוא מתנצל ומבקש לחזור אין פה שאלה בכלל, לקבל אותו חזרה.
- גביזון
- קיבל.ה 3078 לייקים
ברור לחלוטין, חלום שלי שזה יקרה, הלוואי.פרימו לוי כתב:אם הוא מתנצל ומבקש לחזור אין פה שאלה בכלל, לקבל אותו חזרה.
לא יקרה.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
איזו סיבה יש לו להשאר פה ?
ישלם קנס וילך לשחק ביורוליג מול קהל ובלי הזעקות עם כנראה שכר דומה או גהוה יותר
ישלם קנס וילך לשחק ביורוליג מול קהל ובלי הזעקות עם כנראה שכר דומה או גהוה יותר
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 02 נובמבר 2024, 21:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
קבוקלו עשה את זה בלייבKingAlpaca כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:25עזוב לא ישחק במועדון אחר,
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
1. אין קשר לגוף, יש חוזה משפטי.גביזון כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:28זה נכון בגוף הגיוני ולא מושחת.KingAlpaca כתב:עזוב לא ישחק במועדון אחר,
בנוסף. אני גם לא בטוח שכמו שהחרימו את רוסיה מהיורוליג, לא יטו פה לטובתו כי ישראל במלחמה היא...ישראל הציונית.
2. דיברנו על זה אתמול, עד שהגוף יחליט, אם יחליט, יעבור הרבה זמן. בזמן הזה הביצים של מוטלי אצלנו.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 194 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
לא, הוא לא.רק הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:29קבוקלו עשה את זה בלייבKingAlpaca כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:25עזוב לא ישחק במועדון אחר,
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
כלומר יש תיעוד שראה משחק בבלומפילדKingAlpaca כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:33לא, הוא לא.רק הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:29קבוקלו עשה את זה בלייבKingAlpaca כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:25
עזוב לא ישחק במועדון אחר,
-
- קיבל.ה 194 לייקים
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
סליחה, הבנתי לא נכון.
משתתף בצערו.
משתתף בצערו.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- גביזון
- קיבל.ה 3078 לייקים
בהתחלה כשינאי הביא שחקנים יקרים אוהדי הפועל דרייבאין קראו לפטריק בברלי קובי מוסא.
עכשיו ינאי אשם בגלל מה שהוא לא מתייחס אליהם יפה (מה?).
ברור, עופר שנותן לכל זר מה שהוא רוצה לפי מה שהזרים עצמם אמרו כולל מציצה הוא הבעיה שהוא לא יחזור, לא הסוכן שלו שיזם פה עוד כמה ג'ובות לכיס שלו על הדרך.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 194 לייקים
יש איזה ציטוט שבברלי הוא קובי מוסא ? דווקא הוא .גביזון כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:37בהתחלה כשינאי הביא שחקנים יקרים אוהדי הפועל דרייבאין קראו לפטריק בברלי קובי מוסא.
עכשיו ינאי אשם בגלל מה שהוא לא מתייחס אליהם יפה (מה?).
ברור, עופר שנותן לכל זר מה שהוא רוצה לפי מה שהזרים עצמם אמרו כולל מציצה הוא הבעיה שהוא לא יחזור, לא הסוכן שלו שיזם פה עוד כמה ג'ובות לכיס שלו על הדרך.
וברור שינאי לא אשם , הוא לא יודע להתנהל בעולם הזה עדיין .
ילמד , נקווה ישאר עד אז
ממש לא לכלך עליו אלא הסביר ברמה המשפטית שהטיעון שהוא עוזב בגלל המלחמה לא מחזיקה מים.
הלוואי ומוטלי יישאר לא רק בגלל שהוא שחקן ענק אלא שגם זה משדר לכל שאר השחקנים שאת העונה הזאת הם מסיימים בקבוצה