ירצו לבוא.
ירצו כי מרוויחים פה יפה, יש קבוצה איכותית והישגית, ותל אביב תענוג ומה לא...
פשוט יבינו שבאים כדי לכבד הסכם, ושזה הדדי.
כמו למשל עם אנגולה או בנטיל שביקש לעזוב וקיבל את ברכת הדרך.
פשוט מצפים להיות מקצועיים ישרים ואמינים.
ירצו לבוא.
יש מצב שהוא מתחרט ואין מצב (בעיני) שיחזור.
האמת שזה מעניין , הריי אם הוא מסיים בהפועל זה נגמר בצורה רעה מאוד ולא הגיוני שהוא יעלה סטורי עם הקבוצה בטח אם זה נגמר בצורה כזו , לא ברור
הכוכב האדום רוצה שקט עד שהוא ישתחרר לבדרק הפועל כתב:האמת שזה מעניין , הריי אם הוא מסיים בהפועל זה נגמר בצורה רעה מאוד ולא הגיוני שהוא יעלה סטורי עם הקבוצה בטח אם זה נגמר בצורה כזו , לא ברור
כבר מהרגע הראשון עופר הציג את זה בהילד התבלבל.DavidSheriff9 כתב:יש מצב שהוא מתחרט ואין מצב (בעיני) שיחזור.
אם התחרט, זה מאוחר מדי ורר כי הבין מה הוא הולך להפסיד.
(לקחת את החפצים מחדר ההלבשה לפני שדיברת אפילו עם הקבוצה?? לעזוב את הארץ??? סיריוסלי???? זה רק מה מה מידת המחוייבות של אדם שמכנה את עצמו moneymot..)
אין מצב שיחזור גם כי אני מניח שעופר נפגע ולא יעבור על זה לסדר היום, וגם כי מה תשדר החזרה שלו לשאר הקבוצה? שיש בקבוצה שחקן שאי אפשר לסמוך עליו ולצאת איתו למלחמה ובגד בקבוצה (פינה את עצמו מהאולם, כן??) אבל בגלל שהוא השחקן הכי טוב אז מחליקים לו והוא בעצם יכול לעשות מה שהוא רוצה
לא... אף שחקן לא יכול להיות מעל הקבוצה.
לצערנו אנחנו מקבלים את זה בדוגמה הכי כואבת עם השחקן הכי חשוב.
אבל זה מוצדק לגמרי בעיני וכל טיפול אחר יכול להביא פה לצרות גדולות יותר.
זה התפקיד של הפועל לדאוג שהוא ירצה לשחק בהפועל.גביזון כתב: ↑01 נובמבר 2024, 23:18ברור, אבל הוא לא יחזור לשחק אצלנו כי הוא לא רוצה אז שיתחרבן עד כלות, אבל ממש עד כלות.Nati כתב:אם הוא מתחרט,אין שום סיבה שהוא לא יכול לחזור.ranjef כתב:לא חושב שהוא ישחק בהפועל אחרי הדבר הזה, אבל אם עופר הולך (כרגיל) עד הסוף ולא מתקפל, מוטלי הולך לאכול חרא וכנראה לא לשחק, וטוב שכך.
אין יותר סכין בגב ממה שהוא עשה פה
Sent from my 22101320G using Tapatalk
התפקיד של הפועל זה לשלוח את הסוכן שלו למחנה עבודה בגולאג
אם הוא מתחרט בגלל שהתרגיל המסריח שהוא ניסה לעשות התחרבש לו יש הרבה סיבות שלא ישחק פה.
עד לשורה התחתונה המסר היה חזק. גם אליו וגם לנוCharlie כתב: ↑02 נובמבר 2024, 00:11 עופר אולי שלח למוטלי מסר:
עוד מעט שבת ואני מתנתק מהכל.
יש לך 24 שעות לחזור ארצה ולהחזיר את החפצים לארון בדרייב אין.
אם אגיע במוצש לאולם ואראה אותך מתחמם - הכל בסדר. היהודים הם עם רחמן וסלחן.
אם לא תהיה - תגלה את מה שגילו "חבורת אוסישקין" בראשות רמי כהן - עם עופר ינאי לא מתעסקים....
לא התחשבנות בכלל.תא מרבוטא כתב:עד לשורה התחתונה המסר היה חזק. גם אליו וגם לנוCharlie כתב: ↑02 נובמבר 2024, 00:11 עופר אולי שלח למוטלי מסר:
אם לא תהיה - תגלה את מה שגילו "חבורת אוסישקין" בראשות רמי כהן - עם עופר ינאי לא מתעסקים....
למה היה צריך את ההתחשבנות הקטנונית הזו עם רמי כהן בסיומת?
ינאי החליף, חוץ המקטע שכולם התפטרו לבד.Charlie כתב: ↑02 נובמבר 2024, 08:40לא התחשבנות בכלל.תא מרבוטא כתב:עד לשורה התחתונה המסר היה חזק. גם אליו וגם לנוCharlie כתב: ↑02 נובמבר 2024, 00:11 עופר אולי שלח למוטלי מסר:
עובדה.
ינאי בתוך כמה שבועות החליף את כל "חבורת אוסישקין" מלבד ברגר.
כלומר, האיש לא לוקח שבויים ולא עושה חשבון.
לא לרמי ולא למוטלי.
טוב או לא - ימים יגידו. אני רק ציינתי עובדה.
יש לינאי 25 שעות מכניסת השבת ועד לצאתה. בזמן הזה הוא מנותק אבל אצלו הראש עובד גם כשהוא ישן.
אגב, אם הוא במזרח הרחוק אז שעות כניסת השבת ויציאת השבת שונות מפה כמובן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אהבתי.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 01:59 מצטער, לא רוצה שחקן כזה בהפועל, גם במחיר של עונה בלי תואר.
עם מאמן נורמלי במקום דדאס, העזיבה של מוטלי היתה מוגדרת כ״מכה בכנף״, היו מביאים מחליף טוב וממשיכים לרוץ. בגלל שזה דדאס, זה נחשב ״מכת מוות״ לקבוצה בגלל התלותיות של דדאס במוטלי.
מרגיש כמו עונה שהולכת לפח בגלל שטויות (גם המאמן וגם האולטראס).
התפטרו לבד ..... מה שנקרא "התפוטרו" כשהוא הראה להם את הדלת. אני שמעתי מה קרה בפנים. אף אחד לא עזב כי באמת רצה.Matan כתב:ינאי החליף, חוץ המקטע שכולם התפטרו לבד.Charlie כתב: ↑02 נובמבר 2024, 08:40לא התחשבנות בכלל.תא מרבוטא כתב: עד לשורה התחתונה המסר היה חזק. גם אליו וגם לנו
עובדה.
ינאי בתוך כמה שבועות החליף את כל "חבורת אוסישקין" מלבד ברגר.
כלומר, האיש לא לוקח שבויים ולא עושה חשבון.
לא לרמי ולא למוטלי.
טוב או לא - ימים יגידו. אני רק ציינתי עובדה.
יש לינאי 25 שעות מכניסת השבת ועד לצאתה. בזמן הזה הוא מנותק אבל אצלו הראש עובד גם כשהוא ישן.
אגב, אם הוא במזרח הרחוק אז שעות כניסת השבת ויציאת השבת שונות מפה כמובן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
יפה שזה מה שהבנת.האדס כתב:אהבתי.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 01:59 מצטער, לא רוצה שחקן כזה בהפועל, גם במחיר של עונה בלי תואר.
עם מאמן נורמלי במקום דדאס, העזיבה של מוטלי היתה מוגדרת כ״מכה בכנף״, היו מביאים מחליף טוב וממשיכים לרוץ. בגלל שזה דדאס, זה נחשב ״מכת מוות״ לקבוצה בגלל התלותיות של דדאס במוטלי.
מצד אחד לא רוצה שחקן כזה גם במחיר של עונה בלי תואר.
מצד שני מלין שלא תהיה עונה של תואר בלי השחקן הזה רק בגלל דדאס.
אני אשמח בבקשה לעונה עם תואר עם מוטלי עם דדס ועם יד אליהו.
ומה שחשוב בכל המשפט זה התואר.
זה באמת מעניין. ואני מקווה שהוא לא מקבל עכשיו כסף מהפועל.גביזון כתב:אני רק שאלה, מי פתח לו את האולם בלילה?
טרם פורסמו שמות. מטבע הדברים הכל ממש טרי. אבל היו דיווחים של מקורבים לינאי שאומרים שהוא מתכוון להנחית שם גדול אחר, גם אם זה יעלה לו יותר ממוטלי.אל באנדי כתב:יש מועמדים להחליפו?
נראה לי שאם תעשה סקר בקרב אוהדי הפועל ותשאל אם הם היו מעדיפים להחזיר את מוטלי ולזכות בתואר או לא להחזיר ולא לזכות, אתה תגלה מהר מאוד שתארים בכל מחיר זה לגמרי פה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 17:50יפה שזה מה שהבנת.האדס כתב:אהבתי.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 01:59 מצטער, לא רוצה שחקן כזה בהפועל, גם במחיר של עונה בלי תואר.
התלונה הכי גדולה שלי היא על דדאס. עם המאמן הזה אתה לא תראה שום תואר - עם או בלי מוטלי. ואחרי ההתנהגות שלו אני לגמרי מעדיף שהוא לא יהיה פה, גם אם זה אומר עונה בלי כלום.
אתה מעדיף תואר ושחקנים שימשיכו לחרבן עליך - זכותך. תואר בכל מחיר זה מעבר לכביש, לא בהפועל.
לא משנה מי תביא, הוא לא ייתן חצי מהתפוקה התקפית המטורפת של מוטלי, זו לא סתם אמירה זו מציאות.Charlie כתב:טרם פורסמו שמות. מטבע הדברים הכל ממש טרי. אבל היו דיווחים של מקורבים לינאי שאומרים שהוא מתכוון להנחית שם גדול אחר, גם אם זה יעלה לו יותר ממוטלי.אל באנדי כתב:יש מועמדים להחליפו?
סקרים זה נחמד. במבחן המציאות זה לא ממש מסתדר. אם זו הבחירה לא לעלות ליגה, או לא לעלות לשחק נגד מכבי. אני בטוח שיש עוד דוגמאות, אבל אני לא חזק בתחום הכדורסל אז חסר לי מידע של הרבה שנים.הוקיץ' כתב:נראה לי שאם תעשה סקר בקרב אוהדי הפועל ותשאל אם הם היו מעדיפים להחזיר את מוטלי ולזכות בתואר או לא להחזיר ולא לזכות, אתה תגלה מהר מאוד שתארים בכל מחיר זה לגמרי פה.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 17:50יפה שזה מה שהבנת.האדס כתב: אהבתי.
התלונה הכי גדולה שלי היא על דדאס. עם המאמן הזה אתה לא תראה שום תואר - עם או בלי מוטלי. ואחרי ההתנהגות שלו אני לגמרי מעדיף שהוא לא יהיה פה, גם אם זה אומר עונה בלי כלום.
אתה מעדיף תואר ושחקנים שימשיכו לחרבן עליך - זכותך. תואר בכל מחיר זה מעבר לכביש, לא בהפועל.
נכון, אבל מנגד תוכל להביא משאבת ריבאונדים ושומר טוב ממוטלי ואת הנקודות תקבל משחקנים אחרים (ואולי תצטרך על הדרך לשדרג את עמדה 1 ובמקום רגלנד להביא רכז במיליון דולר שידאג לנק' שחסרות ללא מוטלי והוא גם יהיה הגו-טו-גיי ברגעים המכריעים).גביזון כתב:לא משנה מי תביא, הוא לא ייתן חצי מהתפוקה התקפית המטורפת של מוטלי, זו לא סתם אמירה זו מציאות.Charlie כתב:טרם פורסמו שמות. מטבע הדברים הכל ממש טרי. אבל היו דיווחים של מקורבים לינאי שאומרים שהוא מתכוון להנחית שם גדול אחר, גם אם זה יעלה לו יותר ממוטלי.אל באנדי כתב:יש מועמדים להחליפו?
שמע עדיין יש לך את הסנטר הטוב בליגה לדעתי , אתה לא צריך שחקני nba בשביל לקחת תארים כל עוד הקבוצה משחקת נכון ויש פה שחקנים מאוד טובים גם בלי מוטליגביזון כתב: ↑02 נובמבר 2024, 17:54לא משנה מי תביא, הוא לא ייתן חצי מהתפוקה התקפית המטורפת של מוטלי, זו לא סתם אמירה זו מציאות.Charlie כתב:טרם פורסמו שמות. מטבע הדברים הכל ממש טרי. אבל היו דיווחים של מקורבים לינאי שאומרים שהוא מתכוון להנחית שם גדול אחר, גם אם זה יעלה לו יותר ממוטלי.אל באנדי כתב:יש מועמדים להחליפו?
גם נכון. יש את קבוקלו שבגלל מוטלי נדחק לספסל ולעמדה 4 אבל יכול בשקט לשחק ב-5 ויהיה הטוב בארץ. אבל צריך חיזוק כדי להתמודד עם ולנסיה ביורוקאפ שזה חשוב אפילו יותר בעיני מאשר הליגה המקומית.רק הפועל כתב:שמע עדיין יש לך את הסנטר הטוב בליגה לדעתי , אתה לא צריך שחקני nba בשביל לקחת תארים כל עוד הקבוצה משחקת נכון ויש פה שחקנים מאוד טובים גם בלי מוטליגביזון כתב: ↑02 נובמבר 2024, 17:54לא משנה מי תביא, הוא לא ייתן חצי מהתפוקה התקפית המטורפת של מוטלי, זו לא סתם אמירה זו מציאות.Charlie כתב: טרם פורסמו שמות. מטבע הדברים הכל ממש טרי. אבל היו דיווחים של מקורבים לינאי שאומרים שהוא מתכוון להנחית שם גדול אחר, גם אם זה יעלה לו יותר ממוטלי.
חיזוק יגיע השאלה מיCharlie כתב: ↑02 נובמבר 2024, 18:31גם נכון. יש את קבוקלו שבגלל מוטלי נדחק לספסל ולעמדה 4 אבל יכול בשקט לשחק ב-5 ויהיה הטוב בארץ. אבל צריך חיזוק כדי להתמודד עם ולנסיה ביורוקאפ שזה חשוב אפילו יותר בעיני מאשר הליגה המקומית.רק הפועל כתב:שמע עדיין יש לך את הסנטר הטוב בליגה לדעתי , אתה לא צריך שחקני nba בשביל לקחת תארים כל עוד הקבוצה משחקת נכון ויש פה שחקנים מאוד טובים גם בלי מוטלי
לא התרשמתי שהוא כזה טוב מתחת לסל, בטח לא בהשוואה למוטליCharlie כתב: ↑02 נובמבר 2024, 18:31גם נכון. יש את קבוקלו שבגלל מוטלי נדחק לספסל ולעמדה 4 אבל יכול בשקט לשחק ב-5 ויהיה הטוב בארץ. אבל צריך חיזוק כדי להתמודד עם ולנסיה ביורוקאפ שזה חשוב אפילו יותר בעיני מאשר הליגה המקומית.רק הפועל כתב:שמע עדיין יש לך את הסנטר הטוב בליגה לדעתי , אתה לא צריך שחקני nba בשביל לקחת תארים כל עוד הקבוצה משחקת נכון ויש פה שחקנים מאוד טובים גם בלי מוטלי
קודם כל הלוואי