אני זוכר.
האמת שזה באמת היה פחות אליך ויותר לאלה שקשה להם לעכל מצבים טיפונת מורכבים ולהבין שאם x מעפן זה לא בהכרח אומר שy שמולו הוא אחלה. למשל במקרה שלנו שניהם לא משהו, כל אחד בדרכו הייחודית.
אני זוכר.
לא מחנה את הרכב שלי ליד המגרש, אלא לפחות כמה דקות הליכה ממנו.teknoboy כתב:בוא נניח שהמשטרה באה להרביץ רק כשיש אולטרס.בני12 כתב: ↑15 מרץ 2025, 12:23 אף אחד לא טען שאין שוטרים אלימים רק שהרבה פעמים האלימות היא תולדה של מה שהמשטרה נערכת אליו באירוע.
בהפגנות בקפלן או בעימותים עם אולטראס שונים (לא רק הפועל) המשטרה נערכת אחרת מאשר לדוגמא בהופעה של זמר ולכן ההתנהלות מראש היא אחרת
וסף התגובה שלהם, שאף פעם לא מצטיין בהכלה, נמוך מאד.
עד לפני חצי שנה אם הייתי אומר לך בוא תראה לי מקרה אחד בו המשטרה היתה אלימה במשחק של הפועל ללא נוכחות של האולטראס היית
אומר לי שהם באים לכל משחק אז אי אפשר לדעת.
אז עכשיו אפשר לדעת ועובדתית עברנו את שלושת משחקי הבית עם פוטנציאל האלימות הגדול ביותר (דרבי, ירושלים וחולון) ללא שום תקרית משמעותית עם המשטרה
ובלי אלימות משטרתית.
מקריות ? אולי
למיטב ידיעתי, אתה לא מאמין במקריות
ובמאמר מוסגר לגבי הדרבי בשנה שעברה.
גם שם הבלאגן התחיל מהאולטראס בגלל הפשיטה של המשטרה על המחסן שלהם מוקדם יותר
וכמו בלא מעט מקרים הם מתחילים את הבלאגן ונותנים לקהל הרחב לחטוף את הריקושטים
ובנוסף (בשביל רוי) כאשר הקהל הרחב לא שתף פעולה עם הדרישה של האולטראס להחרים את המשחק היו שם איומים, קללות, יריקות וזריקת כוסות שתיה
על האוהדים (אבל האולטראס תמיד נורא נחמדים לקהל הרחב ואף פעם לא נותנים תחושת אלימות, זה סתם בראש של מילפורד)
המסקנה מזה היא שצריך שהאולטרס לא יבואו?
זה בדיוק מה שנקרא "היגיון של אישה מוכה", והבעל המכה פה הוא לא האולטרס אלא המשטרה.
ובמאמר מוסגר, לגבי מקריות: ודאי שאני מאמין במקריות.
נדמה לי שהתייחסתי כמובן מאליו לאפשרות שאסף לא חווה יחס עוין משוטרים כי היה לו מזל (עוד אפשרות היא שכמו אחרים פה הוא מאוד נזהר משוטרים, ויכול להיות גם שהוא משתייך למגזר ששוטרים נוטים שלא לתקוף - נניח אנשים שמגיעים עם האוטו עד הכניסה ליציע הכבוד).
אתה כן צודק שאני מאוד מאמין בסיבתיות, ואני בהחלט לא שולל את האפשרות שהמשטרה מרביצה יותר בגלל נוכחות האולטרס - רק שבעיניי זאת תעודת עניות למשטרה, לא סיבה להתנגד לקיום האולטרס (שאני מזכיר למי ששכח, שאני לא כל כך אוהב אותם וזכיתי מכמה מהם ליחס עוין מהסוג שדובר עליו רק השבוע בהקשר של "אפק").
רד רוי,ֶיש כאן כאלה שמאמינים למה שאתה אומר, ואני ביניהם.Red roy כתב: ↑15 מרץ 2025, 11:11שמח ( שוב באמת בלי ציניות , פה אני חייב לציין את זה כי לא מאמינים שאני אומר משהו ) שאתה מרגיש והילדים שלך מרגישים יותר נוח ונעים ביד אליהו .מילפורד כתב: ↑15 מרץ 2025, 11:03 לא הולך להיות סנגור של אף שוטר או של המשטרה בנושא אלימות משטרתית.
אבל כן אציין שהייתי עד לכזאת בהרבה הזדמנויות ולכן גם ארשה לעצמי להגיד שהאווירה , גם מול המשטרה במשחקים ביד אליהו (אליהם מגיעים בממוצע כמעט פי 2 אוהדים ממה שהיה בדרייב אין) הרבה יותר נעימה לאדם הפשוט שרק רוצה להיכנס לאולם כדורסל.
אפשר להיתמם לגבי מה הגורם לזה, אני חושב שהוא די ברור.
ואם נחזור לדבר הכי בסיסי ופשוט אני מלין עליו ביחס בין אוהדי הפועל, אציין גם שביד אליהו בינתיים, אף אחד לא נדחף/דחף אותי ואת הילדים שלי בכניסה לאולם.
מה שבדרייב אין היה פחות או יותר עניין שבשיגרה.
העיקר הילדים
שאלת תם:teknoboy כתב:במקרה של המשטרה, האש זה לא משהו שמישהו עשה להם אלא מי שהם והנורמות האישיות והאירגוניות שלהם.
וכנראה שחשוב להבהיר שוב: זה כמובן לא הופך את האולטראס לצדיקים או לצודקים.
אוהב אותך על התגובה הזוofer23 כתב: ↑15 מרץ 2025, 14:03רד רוי,ֶיש כאן כאלה שמאמינים למה שאתה אומר, ואני ביניהם.Red roy כתב: ↑15 מרץ 2025, 11:11שמח ( שוב באמת בלי ציניות , פה אני חייב לציין את זה כי לא מאמינים שאני אומר משהו ) שאתה מרגיש והילדים שלך מרגישים יותר נוח ונעים ביד אליהו .מילפורד כתב: ↑15 מרץ 2025, 11:03 לא הולך להיות סנגור של אף שוטר או של המשטרה בנושא אלימות משטרתית.
אבל כן אציין שהייתי עד לכזאת בהרבה הזדמנויות ולכן גם ארשה לעצמי להגיד שהאווירה , גם מול המשטרה במשחקים ביד אליהו (אליהם מגיעים בממוצע כמעט פי 2 אוהדים ממה שהיה בדרייב אין) הרבה יותר נעימה לאדם הפשוט שרק רוצה להיכנס לאולם כדורסל.
אפשר להיתמם לגבי מה הגורם לזה, אני חושב שהוא די ברור.
ואם נחזור לדבר הכי בסיסי ופשוט אני מלין עליו ביחס בין אוהדי הפועל, אציין גם שביד אליהו בינתיים, אף אחד לא נדחף/דחף אותי ואת הילדים שלי בכניסה לאולם.
מה שבדרייב אין היה פחות או יותר עניין שבשיגרה.
העיקר הילדים
לדעתי הלב שלך נמצא במקום הנכון.
אחד הדברים שמאוד מטרידים אותך זה קרע בין אוהדי הפועל, מכל המעגלים של האוהדים.
ולגבי מה שאתה כותב כאן -
קודם כל חייב לציין שמדי פעם אתה כותב באופן שמעלה חיוך על הפנים (לא בטוח שאלה שאתה בדו שיח איתם כאן לוקחים את זה ברוח טובה וחבל)
אהה, ולגבי התוכן - אני לא מסכים לחלוטין כמעט עם כל טענה שלך.
זה שהמשטרה פה על הפרצוף אין חולק. זה שהם לא יודעים לנהל אירועי ספורט גם על זה אין חולק. זה שהם עצלנים בכל מה שקשור למניעת אלימות בספורט גם זה נכון. יחד עם זאת האולטראסים מחפשים את החיכוכים האלה איתם. לא זוכר מי כתב את זה שפואד כתב לו בפייסבוק שאולטראס זה להיות בריון אלים שלא מכבד את החוק ונורמות חברתיות. אם ככה הם תופסים את עצמם אז מה הם מצפים בדיוק שיקרה?teknoboy כתב: ↑15 מרץ 2025, 12:29בוא נניח שהמשטרה באה להרביץ רק כשיש אולטרס.בני12 כתב: ↑15 מרץ 2025, 12:23 אף אחד לא טען שאין שוטרים אלימים רק שהרבה פעמים האלימות היא תולדה של מה שהמשטרה נערכת אליו באירוע.
בהפגנות בקפלן או בעימותים עם אולטראס שונים (לא רק הפועל) המשטרה נערכת אחרת מאשר לדוגמא בהופעה של זמר ולכן ההתנהלות מראש היא אחרת
עד לפני חצי שנה אם הייתי אומר לך בוא תראה לי מקרה אחד בו המשטרה היתה אלימה במשחק של הפועל ללא נוכחות של האולטראס היית
אז עכשיו אפשר לדעת ועובדתית עברנו את שלושת משחקי הבית עם פוטנציאל האלימות הגדול ביותר (דרבי, ירושלים וחולון) ללא שום תקרית משמעותית עם המשטרה
ובלי אלימות משטרתית.
מקריות ? אולי
ובנוסף (בשביל רוי) כאשר הקהל הרחב לא שתף פעולה עם הדרישה של האולטראס להחרים את המשחק היו שם איומים, קללות, יריקות וזריקת כוסות שתיה
על האוהדים (אבל האולטראס תמיד נורא נחמדים לקהל הרחב ואף פעם לא נותנים תחושת אלימות, זה סתם בראש של מילפורד)
זה בדיוק מה שנקרא "היגיון של אישה מוכה", והבעל המכה פה הוא לא האולטרס אלא המשטרה.
נדמה לי שהתייחסתי כמובן מאליו לאפשרות שאסף לא חווה יחס עוין משוטרים כי היה לו מזל (עוד אפשרות היא שכמו אחרים פה הוא מאוד נזהר משוטרים, ויכול להיות גם שהוא משתייך למגזר ששוטרים נוטים שלא לתקוף - נניח אנשים שמגיעים עם האוטו עד הכניסה ליציע הכבוד).
אתה כן צודק שאני מאוד מאמין בסיבתיות, ואני בהחלט לא שולל את האפשרות שהמשטרה מרביצה יותר בגלל נוכחות האולטרס - רק שבעיניי זאת תעודת עניות למשטרה, לא סיבה להתנגד לקיום האולטרס (שאני מזכיר למי ששכח, שאני לא כל כך אוהב אותם וזכיתי מכמה מהם ליחס עוין מהסוג שדובר עליו רק השבוע בהקשר של "אפק").
בתור התחלה, השאלה שלך היא כל דבר **חוץ** משאלת תם.Asafasraf כתב: ↑15 מרץ 2025, 14:03שאלת תם:teknoboy כתב:במקרה של המשטרה, האש זה לא משהו שמישהו עשה להם אלא מי שהם והנורמות האישיות והאירגוניות שלהם.
אם אתה היית מפקד מחוז ת״א, מה היית עושה אחרי מופע הזיקוקים והאבוקות ברבע גמר גביע?
Sent from my iPhone using Tapatalk
נראה לי שאנחנו די מסכימים.Red_man כתב: ↑15 מרץ 2025, 14:42זה שהמשטרה פה על הפרצוף אין חולק. זה שהם לא יודעים לנהל אירועי ספורט גם על זה אין חולק. זה שהם עצלנים בכל מה שקשור למניעת אלימות בספורט גם זה נכון. יחד עם זאת האולטראסים מחפשים את החיכוכים האלה איתם. לא זוכר מי כתב את זה שפואד כתב לו בפייסבוק שאולטראס זה להיות בריון אלים שלא מכבד את החוק ונורמות חברתיות. אם ככה הם תופסים את עצמם אז מה הם מצפים בדיוק שיקרה?teknoboy כתב: ↑15 מרץ 2025, 12:29בוא נניח שהמשטרה באה להרביץ רק כשיש אולטרס.בני12 כתב: ↑15 מרץ 2025, 12:23 אף אחד לא טען שאין שוטרים אלימים רק שהרבה פעמים האלימות היא תולדה של מה שהמשטרה נערכת אליו באירוע.
ובלי אלימות משטרתית.
מקריות ? אולי
הכעס והביקורת שלי כלפי האולטראס הוא לא סביב העימותים שלהם עם המשטרה. הכעס הוא על התנהגות כלפי הקהל הרחב של הקבוצה. כי שם הם נוהגים כמו גבר מכה.
סחתיין על האקרובטיקה.teknoboy כתב:בתור התחלה, השאלה שלך היא כל דבר **חוץ** משאלת תם.Asafasraf כתב: ↑15 מרץ 2025, 14:03שאלת תם:teknoboy כתב:במקרה של המשטרה, האש זה לא משהו שמישהו עשה להם אלא מי שהם והנורמות האישיות והאירגוניות שלהם.
אם אתה היית מפקד מחוז ת״א, מה היית עושה אחרי מופע הזיקוקים והאבוקות ברבע גמר גביע?
לנושא, אני לא מפקד מחוז ת"א, לא מומחה לשמירת החוק והסדר ולא שום דבר דומה.
אני מציע שתפנה את שאלת התם שלך לכל אחד מאלפי מפקדי המחוזות בעולם שמתמודדים עם תופעות כמו זיקוקים במגרשי כדורגל בלי להשתמש באלימות ובלי להתנכל לקהל האוהדים בכללותו, כי מתברר שיש עוד שיטות להתמודד עם התופעות האלה.
1. הגזמת, בסך הכול הצלחתי לא ליפול למלכודת שאפילו הבת שלי, בת עשר, לא נופלת בה.Asafasraf כתב: ↑15 מרץ 2025, 15:581. סחתיין על האקרובטיקה.teknoboy כתב:בתור התחלה, השאלה שלך היא כל דבר **חוץ** משאלת תם.
אני מציע שתפנה את שאלת התם שלך לכל אחד מאלפי מפקדי המחוזות בעולם שמתמודדים עם תופעות כמו זיקוקים במגרשי כדורגל בלי להשתמש באלימות ובלי להתנכל לקהל האוהדים בכללותו, כי מתברר שיש עוד שיטות להתמודד עם התופעות האלה.
2. מה שאמור לעשות מפקד משטרה כדי להקטין את הסיכוי שזה יקרה, הוא בידוק קפדני ושלילת כניסה של ציוד עידוד, וזו רק ההתחלה.
3. איך האולטראס למיניהם מגיבים על כאלה צעדים? ככה נכנסים לגלגל אינסופי.
4. לי אין ספק שמי שלא מחפש צרות עם המשטרה, הצרות לא ירדפו אותו, בסבירות גבוהה מאוד.
ישראלים אולי עושים הרבה רעש, עוקפים בתורים ובאופן כללי מפגינים חוסר כבוד כללי אחד כלפי השני, אבל מול הרשויות הם די צייתנים. ראית פעם הפגנה בצרפת, למשל? גם אוהדי הכדורגל שם לא בהכרח רגועים ושלווים כמו קהל קונצרטים, נכון? ובכל זאת המשטרה מצליחה להתנהל מולם בצורה שטיפה יותר הולמת את תפקידה כאחראית על החוק והסדר.מילפורד כתב: ↑15 מרץ 2025, 16:20 טקנו, אתה טוען (ומתכוון לזה) שהציבור הישראלי בכללי ואוהדי הספורט (שמגיעים למשחקים) ספציפית מתנהגים בתרבותיות וציות לכללים כמו במקומות אחרים בעולם שאתה מביא כדוגמא להתנהלות משטרתית תקינה יותר?
שוב, לא מצדיק את המשטרה חס וחלילה, אבל זה לכל הפחות דו צדדי הסיפור הזה. (כמו שאתה אומר)
כלוםAsafasraf כתב: ↑15 מרץ 2025, 14:03שאלת תם:teknoboy כתב:במקרה של המשטרה, האש זה לא משהו שמישהו עשה להם אלא מי שהם והנורמות האישיות והאירגוניות שלהם.
מכיר רק פעם אחת שמשהו פגע במישהו ( זה לא היה זיקוק ולא נדלק ביציע )מילפורד כתב: ↑15 מרץ 2025, 17:11 נכון שלא קרה כלום, אבל כמה קל שאחד הזיקוקים היה עף ליציע? (לא תסריט דמיוני, כן? קרה בעבר).
מי היה לוקח על זה אחריות?
במדינה מתוקנת, צריכות להיות תקנות (ויש כאלה אצלינו) לגבי הפעלה של אמצעים כאלה.
הפעלתם בניגוד לתקנות (כמו שהיה בגביע) זה עבירה על החוק.
תפקידה של המשטרה , לאכוף את החוק.
אם הם יחכו שמישהו יפגע, זה לא יהיה קצת מאוחר מידי?
1. כורז לפני הפתחחה שבשל דוחק המשחק מצעכב בחצי שעה כדי שכל האוהדים יכנסו בביטחה .Asafasraf כתב: ↑15 מרץ 2025, 14:03שאלת תם:teknoboy כתב:במקרה של המשטרה, האש זה לא משהו שמישהו עשה להם אלא מי שהם והנורמות האישיות והאירגוניות שלהם.
צודק. אנשים עוברים על החוק ומה שצריך לעשות הוא ״כלום״. עם הזמן מתגלה שלך אין בעיה עם עבירות על החוק ואלימות. טוב לדעת.Red roy כתב:כלוםAsafasraf כתב: ↑15 מרץ 2025, 14:03שאלת תם:teknoboy כתב:במקרה של המשטרה, האש זה לא משהו שמישהו עשה להם אלא מי שהם והנורמות האישיות והאירגוניות שלהם.
למה צריך היה לעשות משהו ?
מה קרה שם ?
שהקלגסים ישארו במקום שלהם וימשיכו לקבל כסף על כלום
1. התחמקת, כי אתה יודע שתשובה תוציא אותך לא טוב.teknoboy כתב:1. הגזמת, בסך הכול הצלחתי לא ליפול למלכודת שאפילו הבת שלי, בת עשר, לא נופלת בה.Asafasraf כתב: ↑15 מרץ 2025, 15:581. סחתיין על האקרובטיקה.teknoboy כתב: בתור התחלה, השאלה שלך היא כל דבר **חוץ** משאלת תם.
2. מה שאמור לעשות מפקד משטרה כדי להקטין את הסיכוי שזה יקרה, הוא בידוק קפדני ושלילת כניסה של ציוד עידוד, וזו רק ההתחלה.
4. לי אין ספק שמי שלא מחפש צרות עם המשטרה, הצרות לא ירדפו אותו, בסבירות גבוהה מאוד.
2. איך אלפי מפקדי משטרה מצליחים להקטין את הסיכוי שזה יקרה בלי להשתמש באלימות ובלי להתעמר בקהל האוהדים הכללי? לראות מה המשטרה הכי קרובה אליך עושה ולהכריז שזה מה שצריך לעשות זה קצת צרות מוחין.
3. אין בכלל ספק שגם לאולטרס יש חלק בטנגו הזה, אבל כאמור (ולא בפעם הראשונה) זה לא אומר שהצד השני בריקוד צודק או צדיק.
4. קיבלת פה כבר כמה דוגמאות שמפריכות את הטענה הזאת, אבל אתה כנראה מאלה שלא נותנים למציאות לשנות את דעתם עליה.
אנשים עוברים על החוק ...
אז זה היה נור, הפעם זיקוקים, שניהם עפים ופגיעה ישירה שלהם תעשה נזק למי שנפגע מהם.
סבבהמילפורד כתב: ↑15 מרץ 2025, 19:15אז זה היה נור, הפעם זיקוקים, שניהם עפים ופגיעה ישירה שלהם תעשה נזק למי שנפגע מהם.
ההתממות שלך כל פעם מחדש מוציאה את מה שאתה מנסה להגיד באור מאוד מגוחך.
באמת, אם הדבר הזה היה נוחת קצת עקום ומשגר זיקוקים לתוך היציע של הפועל, גם היית תומך בזה?
למזל כולנו לא קרה, ממש לא מופרך שדבר כזה יכול לקרות.
מי שהפעיל את זה, לא חשב בכלל על ההשלכות שהיו יכולות להיות לזה (כן בדיוק כמו שלא אכפת לו מהנזק שעשו האבוקות שלו עושה באולם סגור למשל לחולה אסטמה שנמצא באולם) ובטח שבטח לא ייקח על עצמו אחריות במידה ומעשיו יגרמו נזק למישהו.
אז המשטרה צריכה לקחת אחריות ולדאוג לשלום הציבור (ושוב בלי לחלק ציונים לאופן שבו היא עשה את זה , רמז , באזור הנכשל).
לא צריך לחכות שמישהו יפגע כדי לטפל בדברים האלה.
לפני כמה חודשים מישהו פה התווכח איתי שזה נורה מהיציע.Red roy כתב:מכיר רק פעם אחת שמשהו פגע במישהו ( זה לא היה זיקוק ולא נדלק ביציע )מילפורד כתב: ↑15 מרץ 2025, 17:11 נכון שלא קרה כלום, אבל כמה קל שאחד הזיקוקים היה עף ליציע? (לא תסריט דמיוני, כן? קרה בעבר).
במה שהיה בחצי גמר המשטרה היתה צריכה לשבת בשקט ולא לעשות כלום .
אז שימשיך להתווכחNati כתב: ↑15 מרץ 2025, 19:59לפני כמה חודשים מישהו פה התווכח איתי שזה נורה מהיציע.Red roy כתב:מכיר רק פעם אחת שמשהו פגע במישהו ( זה לא היה זיקוק ולא נדלק ביציע )מילפורד כתב: ↑15 מרץ 2025, 17:11 נכון שלא קרה כלום, אבל כמה קל שאחד הזיקוקים היה עף ליציע? (לא תסריט דמיוני, כן? קרה בעבר).
זה ממש לא היה רחוק מלהסתיים באסון.Red roy כתב: ↑15 מרץ 2025, 17:45מכיר רק פעם אחת שמשהו פגע במישהו ( זה לא היה זיקוק ולא נדלק ביציע )מילפורד כתב: ↑15 מרץ 2025, 17:11 נכון שלא קרה כלום, אבל כמה קל שאחד הזיקוקים היה עף ליציע? (לא תסריט דמיוני, כן? קרה בעבר).
1. לא התחמקתי, דווקא עניתי עניינית, במגבלות הידע שלי.Asafasraf כתב: ↑15 מרץ 2025, 18:571. התחמקת, כי אתה יודע שתשובה תוציא אותך לא טוב.teknoboy כתב:1. הגזמת, בסך הכול הצלחתי לא ליפול למלכודת שאפילו הבת שלי, בת עשר, לא נופלת בה.Asafasraf כתב: ↑15 מרץ 2025, 15:58
1. סחתיין על האקרובטיקה.
2. איך אלפי מפקדי משטרה מצליחים להקטין את הסיכוי שזה יקרה בלי להשתמש באלימות ובלי להתעמר בקהל האוהדים הכללי? לראות מה המשטרה הכי קרובה אליך עושה ולהכריז שזה מה שצריך לעשות זה קצת צרות מוחין.
3. אין בכלל ספק שגם לאולטרס יש חלק בטנגו הזה, אבל כאמור (ולא בפעם הראשונה) זה לא אומר שהצד השני בריקוד צודק או צדיק.
4. קיבלת פה כבר כמה דוגמאות שמפריכות את הטענה הזאת, אבל אתה כנראה מאלה שלא נותנים למציאות לשנות את דעתם עליה.
2. במדינות שהיו בהן בעיות של אלימות, כמו אנגליה, הפתרון היה מלחמה בלתי מתפשרת בכל מי שלא פעל לפי החוק/ הפעיל אלימות, כולל עונשים קשים. אצלנו, האוהדים שירדו להתעמת עם עמבר היו כבר אחרי 3 ימים בבית.
3. אני לא טענתי שהצד השני תמים, להיפך. למה כמעט כל העימותים של המשטרה הם עם האולטראס?
4. שוב, אז אני ממש בר מזל (כמו עוד לא מעט חברי פורום כאן).
התמיכה שלך באלימות מופיעה בשרשור אחר כאן (מקרה האולטראס).Red roy כתב:אנשים עוברים על החוק ...
מקווה שאתה לא חוצה לעולם מעבר חצייה באדום , זה גם נגד החוק ופי מליון יותר מסוכן מאבוקה שנדלקת ביציע .
ואלימות , איפה היתה אלימות ?
וזה כבר מעליב להגיב
לכתוב שעברו על החוק בגלל כמה אבוקות ובכך להצדיק את המניאק שאולי יבטלו תמשק .
נו וואלה
זה
הם מחבלים בקטע של דעאש או נוחבה ?Asafasraf כתב: ↑15 מרץ 2025, 23:04התמיכה שלך באלימות מופיעה בשרשור אחר כאן (מקרה האולטראס).Red roy כתב:אנשים עוברים על החוק ...
מקווה שאתה לא חוצה לעולם מעבר חצייה באדום , זה גם נגד החוק ופי מליון יותר מסוכן מאבוקה שנדלקת ביציע .
וזה כבר מעליב להגיב
נו וואלה
זה
עבירה המונית על החוק לא עושה את זה טוב.
נאמר בעבר ״צרת רבים, נחמת טיפשים״
אני לא הצדקתי הפסקת משחק בגביע נגד ר״ג. כן היה צריך לעצורבאת המשחק נגד נצרת עילית כ-3 המחבלים נכנסו להתעמת עם עמבר.
הגדרה של המושג ״מחבל״-Red roy כתב:הם מחבלים בקטע של דעאש או נוחבה ?Asafasraf כתב: ↑15 מרץ 2025, 23:04התמיכה שלך באלימות מופיעה בשרשור אחר כאן (מקרה האולטראס).Red roy כתב: אנשים עוברים על החוק ...
וזה כבר מעליב להגיב
נו וואלה
זה
עבירה המונית על החוק לא עושה את זה טוב.
נאמר בעבר ״צרת רבים, נחמת טיפשים״
אני לא הצדקתי הפסקת משחק בגביע נגד ר״ג. כן היה צריך לעצורבאת המשחק נגד נצרת עילית כ-3 המחבלים נכנסו להתעמת עם עמבר.
אני הייתי קורא להם סתם שלושה אדיוטים שאפילו דחיפה לא נתנו
אתה רוצה לקרוא להם מחבלים ? בכיף
השאלה שלי ןרק כי זה מעניין אותי , היא האם אלו מחבלים עם דם על הידיים או סייענים בלבד ?
אני חושב שנהוג לציין אבל בד"כ השדר מציין
6.30 זה גרוע ו9 זה גרוע רק 8 זה טוב ?Giovanni Giorgio כתב: ↑20 מרץ 2025, 09:43 אם נמשיך להיות קבוצה אטרקטיבית תוך 2-3 עונות אנחנו סולד אאוט גם על 10 אלף בלי האולטראס
לוקח זמן להתרגל
וגם המנהלת חייבת להעביר את המשחקים לימים ושעות הרבה יותר אטרקטיביות
לאן נעלמו באמת משחקי שישי בצהרים?