הפועל תל אביב נגד באר שבע 19.1 בלומפילד 20:00

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1657 לייקים

InFlames כתב: 20 ינואר 2026, 13:39 לא כל כך אהבתי שסיום המשחק השחקנים באו לחגוג עם הקהל והיה רק שירים על הדרבי
תנו לחגוג ניצחנו את הקבוצה הכי טובה בארץ
כל כך הרבה אנשים שנשארו לחגוג, ששרו בטירוף, שער 7 רעד לא זוכר חגיגות כאלה אפילו אחרי הנצחון נגד ביתר
לא מבין מה הכוונה שלך ב״תנו לחגוג״
רק הפועל
קיבל.ה  2980 לייקים

הפועל באר שבע לא הקבוצה הטובה בארץ מדובר בבלון אוברייטד אבל כן אית מהטובות מן הסתם
רק הפועל
קיבל.ה  2980 לייקים

אוליי אם ננצח את כל המשחקים שנותרו עד סיום העונה נוכל לזכות באליפות אז אפשר לנסות להאמין
טכנית לארז
קיבל.ה  2594 לייקים

זה והניצחון על ביטר זה מסוג הנצחונות שלטווח ארוך משנים גישה וחשיבה. אלה נצחונות שהדרך חזרה למעלה עוברת דרכם.
לא מקבל פה כ"כ את הביקורות על הצורה. שיחקנו מחצית שניה עם 5 שחקני ספסל ועוד 5 זרים, ואחר כך גם קרייב יצא.
לא חשבתי שנשלוט.
היו לב"ש 20 דקות מעולות של איזה 4 מצבים לגול. הם נתנו 1. אח"כ הם נרגעו ולא הגיעו ליותר מדי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
כולנו ניצבים בהצגה של מורן מאירי
InFlames
קיבל.ה  490 לייקים

Red Wolf כתב: 20 ינואר 2026, 13:44
InFlames כתב: 20 ינואר 2026, 13:39 לא כל כך אהבתי שסיום המשחק השחקנים באו לחגוג עם הקהל והיה רק שירים על הדרבי
תנו לחגוג ניצחנו את הקבוצה הכי טובה בארץ
כל כך הרבה אנשים שנשארו לחגוג, ששרו בטירוף, שער 7 רעד לא זוכר חגיגות כאלה אפילו אחרי הנצחון נגד ביתר
לא מבין מה הכוונה שלך ב״תנו לחגוג״
ברור הייתה אווירה של החיים אבל לא היה שירי אני אוהב אותך הפועל היה רק שירי אני שונא אותך מכבי
ונרקומן
קיבל.ה  558 לייקים

ונרקומן כתב: 18 ינואר 2026, 15:52 מנצחים. בדיוק מסוג המשחקים האלה שבאים בלי ציפיות ומנצחים.
די בטוח בזה

והאמת? אחרי הדרבי האחרון אני לא מאמין בנאחס ולא מתבייש לכתוב את זה. ישמצב שאני אפילו ימלא ווינר
כמובן שלא מילאתי. אידיוט.
לירון האדום
קיבל.ה  2852 לייקים

Spiderman כתב: 20 ינואר 2026, 10:33
לירון האדום כתב: 20 ינואר 2026, 08:25
Spiderman כתב: 20 ינואר 2026, 06:52 מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?
נשארנו באותו מקום בטבלה, עם יכולת נוראית ורק במזל ניצחנו.
הדבר היחיד שהשתנה זה שבבוני ההר בפסגת הטבלה.
כמות הוואטפסים שקיבלתי מחברים אוהדי ביתר אחרי המשחק גרמה לי לבחילה. ועוד הקרבנו את סתיו שאולי לא ישחק בדרבי.
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
אתה לא אוהד הפועל, מה אתה עושה פה?
שתוק עדיף לך ליצן.
למה עדיף לי? מה יקרה אם לא אשתוק?
טמבל
Spiderman
קיבל.ה  157 לייקים

לירון האדום כתב: 20 ינואר 2026, 14:16
לירון האדום כתב: 20 ינואר 2026, 08:25

אתה לא אוהד הפועל, מה אתה עושה פה?
שתוק עדיף לך ליצן.
טמבל
לא סופר אותך. אידיוט.
אתה מכביסט, אתה מוכיח את זה בפורום סל כל פעם.
עופר מלך הפועל
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1657 לייקים

@לירון האדום ו @Spiderman
קורא את שניכם אליי, ומסמן לכם עם הידיים לצדדים
תראו את ההודעה הזאת כאזהרה שבעל פה
עוד הודעה בינכם זאת אזהרה
H.T.A
קיבל.ה  54 לייקים

talb55 כתב:
H.T.A כתב: 20 ינואר 2026, 01:44
talb55 כתב:יש פה הייטרים נוראים! לא נהנים משום רגע, רק מסתכלים בקנקן, לא מבינים שיש כאן דרך שנבנת גם בניצחונות בשיניים או בשדידה.
ניצחתם את הקבוצה הכי טובה בליגה , שקורעת בכדורגל שוטף את כל הקבוצות בליגה, אבל לא - אתם עסוקים בלבקר. אחלה של קבוצה, אחלה של אופי ואחלה של מאמן.
לא לגנוב דעת חבר. להכיר במציאות או לבקר זאת לאו דווקא הייטריות - זאת הייתה המחצית הכי מטונפת של הפועל העונה וזה ניצחון שהוא 95% מזל 5% יכולת.

ואיזה כיף שזה קרה. אבל לא הייתי נופל מהכיסא אם היינו מקבלים 4 במחצית השנייה

Sent from my iPhone using Tapatalk
אתחיל ואומר שלתייג כל תגובה שלי כמוטה או כגניבת דעת היא בעיני לא לעניין, לעיתים מעליבה, אבל זה שלכם.

לדברייך המחצית השניה הייתה מטונפת, רק שכחת דבר אחד עיקרי - אתה לא בריק. לא שיחקת נגד טבריה (מבלי להוריד מכבודה), בטח ובטח לא בהרכב מחליפים (התקפי) ששווה הישרדות בליגה.

טחנו את זה טריליון פעמים, ההבדל בין השחקן הראשון למחליף הראשון שלו תהומי, כיאה לקבוצה שרק עלתה ליגה. מעבר למקצועי, המנטלי לא פחות משמעותי. לאבד את טוריאל ופיבאן בתחילת המחצית, לצוות את אלקוקין שאיך נאמר בעדינות, לא נראה טוב לאחרונה, לצד דאפה שכל נגיעה שלי מלווה בביקורת קשה מאוד (בצדק או לא) לא עשה טוב במיוחד - אבל שוב זה מה יש.

אין לי שום בעיה עם ביקורת, גם קשה מאוד, אבל אני מתקשה להבין את היצר המתמיד של ההרס העצמ
גם לקרוא לאוהד מודאג הייטר זה לא לעניין ויכול להעליב.

זה ניצחון, וכל נצחון של הפועל הוא משמח, אותי לפחות.
אבל, עם כל ההבנה של הרכב חסר מאוד, עדיין היינו עם מספיק שחקני הרכב בשביל לא להראות ככה. הכל היה רנדומלי, שחקנים רצו בלי שום תכלית מחצית שלמה! אין מצב שזה נראה ככה בגלל ששני שחקנים שלך יצאו מוקדם.
אתמול קרה נס, לא פחות. לא רוצה להסתמך על ניסים.

אני כן אגיד שרוב התגובות שקראתי שלך הם לגופו של עניין ולא לגופם של משתמשים.

shaar7_12
קיבל.ה  67 לייקים

הביקורת היא מוגזמת קצת
שחקנו מול הקבוצה הטובה בארץ עם הגנה חדשה , כאשר הקפטן ןמנהיג ההגנה חסר והמחליף שלו נפצע וגם שאר השחקנים תשושים מהגביע (קורין , קרייב ). היו 20 דקות קשות בתחילת המחצית השניה אבל החילופים של ברדה איזנו את המשחק . יופי של נצחון
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1572 לייקים

עם כל הלחץ שלהם בתכלס היתה רבע שעה שהם שכבו עלינו וזהו מדקה 65 הם די הניעו כדור סתם
וגם ברבע שעה ההיא היו להם 3 מצבים טובים בערך ואפילו לא מצב אחד של מאה אחוז גול
הפועל סגרו יפה מאוד
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  767 לייקים

הביקורת היא כי זה לא ניצחון שהגיע מאיזו טקטיקה מדהימה ותוכנית משחק מפורטת. אם היית יכול להריץ סימולציה של המחצית השניה הזאת מאה פעמים, ב- 90 מהן היית כנראה מפסיד.

שני השערים שלנו היו מקריים. עם הרבה מזל. השער של לואיזו היה פחות או יותר הפעם היחידה שהפעילו לחץ אמיתי על השוער שלהם, בהמשך המחצית הזאת זה לא קרה בכלל. והשער השני גם הוא היה אסופת מקרים שלשמחתנו הפעם הייתה לטובתינו.

דווקא כדי להשתפר אסור להתבשם מהתוצאה הסופית, אלא להסתכל על הדרך ולזהות את הבעיות שצריך לשפר, כי לא בכל יום יאיר לנו המזל ככה. ובאותה מידה, למרות ההפסד בדרבי, היו בו הרבה נקודות אור בשונה מהרבה דרבים לפני כן שהיינו בהם רמוסים לחלוטין.
D&3
קיבל.ה  1608 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 20 ינואר 2026, 16:54 עם כל הלחץ שלהם בתכלס היתה רבע שעה שהם שכבו עלינו וזהו מדקה 65 הם די הניעו כדור סתם
וגם ברבע שעה ההיא היו להם 3 מצבים טובים בערך ואפילו לא מצב אחד של מאה אחוז גול
הפועל סגרו יפה מאוד
בסוף גם לשתי הקבוצות היו 4 בעיטות למסגרת ו" big chance" אחד.
H.T.A
קיבל.ה  54 לייקים

Mendelson כתב:הביקורת היא כי זה לא ניצחון שהגיע מאיזו טקטיקה מדהימה ותוכנית משחק מפורטת. אם היית יכול להריץ סימולציה של המחצית השניה הזאת מאה פעמים, ב- 90 מהן היית כנראה מפסיד.

שני השערים שלנו היו מקריים. עם הרבה מזל. השער של לואיזו היה פחות או יותר הפעם היחידה שהפעילו לחץ אמיתי על השוער שלהם, בהמשך המחצית הזאת זה לא קרה בכלל. והשער השני גם הוא היה אסופת מקרים שלשמחתנו הפעם הייתה לטובתינו.

דווקא כדי להשתפר אסור להתבשם מהתוצאה הסופית, אלא להסתכל על הדרך ולזהות את הבעיות שצריך לשפר, כי לא בכל יום יאיר לנו המזל ככה. ובאותה מידה, למרות ההפסד בדרבי, היו בו הרבה נקודות אור בשונה מהרבה דרבים לפני כן שהיינו בהם רמוסים לחלוטין.
בול!

לירון האדום
קיבל.ה  2852 לייקים

Spiderman כתב: 20 ינואר 2026, 14:22
לירון האדום כתב: 20 ינואר 2026, 14:16
שתוק עדיף לך ליצן.
טמבל
לא סופר אותך. אידיוט.
אתה מכביסט, אתה מוכיח את זה בפורום סל כל פעם.
אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך?
שאותי מכירים כאן...
לירון האדום
קיבל.ה  2852 לייקים

Red Wolf כתב: 20 ינואר 2026, 14:44 @לירון האדום ו @Spiderman
קורא את שניכם אליי, ומסמן לכם עם הידיים לצדדים
תראו את ההודעה הזאת כאזהרה שבעל פה
עוד הודעה בינכם זאת אזהרה
אני? זה הוא ;)
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1572 לייקים

shaar7_12 כתב: 20 ינואר 2026, 16:48 הביקורת היא מוגזמת קצת
שחקנו מול הקבוצה הטובה בארץ עם הגנה חדשה , כאשר הקפטן ןמנהיג ההגנה חסר והמחליף שלו נפצע וגם שאר השחקנים תשושים מהגביע (קורין , קרייב ). היו 20 דקות קשות בתחילת המחצית השניה אבל החילופים של ברדה איזנו את המשחק . יופי של נצחון
עזוב נו, היו חלקים גדולים של התבטלות מוחלטת
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  230 לייקים

Mendelson כתב: 20 ינואר 2026, 17:07 הביקורת היא כי זה לא ניצחון שהגיע מאיזו טקטיקה מדהימה ותוכנית משחק מפורטת. אם היית יכול להריץ סימולציה של המחצית השניה הזאת מאה פעמים, ב- 90 מהן היית כנראה מפסיד.

מסכים איתך רק חלקית. ישנן גם נקודות מבט אפשריות נוספות, שהן גם חיוביות ואופטימיות יותר.
1. גם הגול השני היה לדעתי תוצאה של לחץ. אז אולי כן אפשר לדבר על איזושהי עקביות בהקשר הזה. החלק של המזל זה אולי שאליאסי טעה בשער הראשון ועם קצת מאמץ יכל לעצור את השני.
אבל בשביל שזה בכלל יגיע לשלב שבו זה יהיה אפשרי, אנחנו היינו צריכים לעשות משהו קודם, ובצורה חיובית.
כמו שכתבתי כאן ובאשכולות אחרים:
2. לא נשברנו אחרי הגול שלהם. לא שיחקנו טוב, היתה נפילה מנטלית + אולי של כושר גופני, אבל לא נשברנו. שחקנים התאמצו והשתדלו. וזה השתלם בסופו של דבר.
3. צריך לזכור גם שהיו שני חילופים כפויים ומוקדמים של שחקנים חיוניים.
4. החילופים במחצית השניה היו טובים והתבררו כמוצלחים. קרייב היה באמת צריך לצאת. להחמיא לחילוף של רוטמן ולמקין לאור התוצאה הסופית זה באמת קצת חוכמה שבדיעבד,
אבל לא רק. קודם כל, עוד לפני הגול השני זה היה חילוף הגיוני וסביר בנסיבות (חיסורים, זמן תוצאה). ושנית, די סביר בעיני שגם התפקוד הטוב שלהם במהלך של הגול השני הוא בין השאר גם כתוצאה מהוראות טקטיות של מאמן - תתמקמו פה ופה, תעשו תנועה כך וכך, תלחצו כך וכך, וכו'.
רינגו סטאר המלך
שליחת תגובה