כל כך הרבה אנשים שנשארו לחגוג, ששרו בטירוף, שער 7 רעד לא זוכר חגיגות כאלה אפילו אחרי הנצחון נגד ביתר
לא מבין מה הכוונה שלך ב״תנו לחגוג״
למה עדיף לי? מה יקרה אם לא אשתוק?Spiderman כתב: ↑20 ינואר 2026, 10:33שתוק עדיף לך ליצן.לירון האדום כתב: ↑20 ינואר 2026, 08:25אתה לא אוהד הפועל, מה אתה עושה פה?Spiderman כתב: ↑20 ינואר 2026, 06:52 מישהו באמת קם שמח מהניצחון ?
נשארנו באותו מקום בטבלה, עם יכולת נוראית ורק במזל ניצחנו.
הדבר היחיד שהשתנה זה שבבוני ההר בפסגת הטבלה.
כמות הוואטפסים שקיבלתי מחברים אוהדי ביתר אחרי המשחק גרמה לי לבחילה. ועוד הקרבנו את סתיו שאולי לא ישחק בדרבי.
ממש תענוג, מה אגיד לכם.
לא סופר אותך. אידיוט.לירון האדום כתב: ↑20 ינואר 2026, 14:16למה עדיף לי? מה יקרה אם לא אשתוק?
טמבל
גם לקרוא לאוהד מודאג הייטר זה לא לעניין ויכול להעליב.talb55 כתב:אתחיל ואומר שלתייג כל תגובה שלי כמוטה או כגניבת דעת היא בעיני לא לעניין, לעיתים מעליבה, אבל זה שלכם.H.T.A כתב: ↑20 ינואר 2026, 01:44לא לגנוב דעת חבר. להכיר במציאות או לבקר זאת לאו דווקא הייטריות - זאת הייתה המחצית הכי מטונפת של הפועל העונה וזה ניצחון שהוא 95% מזל 5% יכולת.talb55 כתב:יש פה הייטרים נוראים! לא נהנים משום רגע, רק מסתכלים בקנקן, לא מבינים שיש כאן דרך שנבנת גם בניצחונות בשיניים או בשדידה.
ניצחתם את הקבוצה הכי טובה בליגה , שקורעת בכדורגל שוטף את כל הקבוצות בליגה, אבל לא - אתם עסוקים בלבקר. אחלה של קבוצה, אחלה של אופי ואחלה של מאמן.
ואיזה כיף שזה קרה. אבל לא הייתי נופל מהכיסא אם היינו מקבלים 4 במחצית השנייה
Sent from my iPhone using Tapatalk
לדברייך המחצית השניה הייתה מטונפת, רק שכחת דבר אחד עיקרי - אתה לא בריק. לא שיחקת נגד טבריה (מבלי להוריד מכבודה), בטח ובטח לא בהרכב מחליפים (התקפי) ששווה הישרדות בליגה.
טחנו את זה טריליון פעמים, ההבדל בין השחקן הראשון למחליף הראשון שלו תהומי, כיאה לקבוצה שרק עלתה ליגה. מעבר למקצועי, המנטלי לא פחות משמעותי. לאבד את טוריאל ופיבאן בתחילת המחצית, לצוות את אלקוקין שאיך נאמר בעדינות, לא נראה טוב לאחרונה, לצד דאפה שכל נגיעה שלי מלווה בביקורת קשה מאוד (בצדק או לא) לא עשה טוב במיוחד - אבל שוב זה מה יש.
אין לי שום בעיה עם ביקורת, גם קשה מאוד, אבל אני מתקשה להבין את היצר המתמיד של ההרס העצמ
בסוף גם לשתי הקבוצות היו 4 בעיטות למסגרת ו" big chance" אחד.אוגוסטוס היל כתב: ↑20 ינואר 2026, 16:54 עם כל הלחץ שלהם בתכלס היתה רבע שעה שהם שכבו עלינו וזהו מדקה 65 הם די הניעו כדור סתם
וגם ברבע שעה ההיא היו להם 3 מצבים טובים בערך ואפילו לא מצב אחד של מאה אחוז גול
הפועל סגרו יפה מאוד
בול!Mendelson כתב:הביקורת היא כי זה לא ניצחון שהגיע מאיזו טקטיקה מדהימה ותוכנית משחק מפורטת. אם היית יכול להריץ סימולציה של המחצית השניה הזאת מאה פעמים, ב- 90 מהן היית כנראה מפסיד.
שני השערים שלנו היו מקריים. עם הרבה מזל. השער של לואיזו היה פחות או יותר הפעם היחידה שהפעילו לחץ אמיתי על השוער שלהם, בהמשך המחצית הזאת זה לא קרה בכלל. והשער השני גם הוא היה אסופת מקרים שלשמחתנו הפעם הייתה לטובתינו.
דווקא כדי להשתפר אסור להתבשם מהתוצאה הסופית, אלא להסתכל על הדרך ולזהות את הבעיות שצריך לשפר, כי לא בכל יום יאיר לנו המזל ככה. ובאותה מידה, למרות ההפסד בדרבי, היו בו הרבה נקודות אור בשונה מהרבה דרבים לפני כן שהיינו בהם רמוסים לחלוטין.
עזוב נו, היו חלקים גדולים של התבטלות מוחלטת
מסכים איתך רק חלקית. ישנן גם נקודות מבט אפשריות נוספות, שהן גם חיוביות ואופטימיות יותר.Mendelson כתב: ↑20 ינואר 2026, 17:07 הביקורת היא כי זה לא ניצחון שהגיע מאיזו טקטיקה מדהימה ותוכנית משחק מפורטת. אם היית יכול להריץ סימולציה של המחצית השניה הזאת מאה פעמים, ב- 90 מהן היית כנראה מפסיד.
שני השערים שלנו היו מקריים. עם הרבה מזל. השער של לואיזו היה פחות או יותר הפעם היחידה שהפעילו לחץ אמיתי על השוער שלהם, בהמשך המחצית הזאת זה לא קרה בכלל. והשער השני גם הוא היה אסופת מקרים שלשמחתנו הפעם הייתה לטובתינו.
דווקא כדי להשתפר אסור להתבשם מהתוצאה הסופית, אלא להסתכל על הדרך ולזהות את הבעיות שצריך לשפר, כי לא בכל יום יאיר לנו המזל ככה. ובאותה מידה, למרות ההפסד בדרבי, היו בו הרבה נקודות אור בשונה מהרבה דרבים לפני כן שהיינו בהם רמוסים לחלוטין.