קריאה לאיחוי הקרע

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

fidel כתב: 21 ספטמבר 2025, 09:44 בשביל מה זה טוב לקלל את עופר בכדורגל? מה הרציונל? איחוי חיבור ואהבת הקבוצה?
אני לא חושב שמי שמקלל את גדי קינדה ביציע ומאחל לאחרים שיחוו 7.10 בכל משחק מחדש, מזיז לו כ"כ לקלל כל אדם אחר.
יחד, רק יחד! :heart:
Praškevičios
קיבל.ה  56 לייקים

לאור מה שנכתב פה בימים האחרונים, די ברור לדעתי מה חייב להיות המהלך הראשון של עופר שעליו יש קונסנזוס כמעט מלא:
- פעולה מיידית מול העירייה לקידום פרויקט שדרוג הדרייב-אין לתכולה של עד 10,000 מקומות תוך שאיפה להציג לו״ז לביצוע מוקדם ככל האפשר. התקופה האחרונה היא ההוכחה לכך שהפועל לא יכולה להמתין עד שיוקם פה אולם של 20,000 מקומות.

אישית, אני בעד המתווה שהציג המשתמש ׳פרוויס שורט׳ עם תיקון קל:
המעבר חזרה לדרייב-אין בסיום העונה ועד תחילת עבודות השיפוץ לא יכלול את שני המשחקים הגדולים ומשחקי הפלייאוף כך שאנחנו עדיין נשארים במצב שבו כל המשחקים הגדולים, כולל היורוליג אם יחזור לארץ, ישוחקו באולם גדול מספיק כדי לתת מענה לביקוש (סוג של פשרה)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2857 לייקים

חוץ מה"עד 10,000" מסכים.
אם יהיה 16,000 או כמו שעופר כתב פה 20,000 בתוצרת הופעה ו15,000-16,000 בתצורת כדורסל , זה בסדר גמור.
Praškevičios
קיבל.ה  56 לייקים

מילפורד כתב: 21 ספטמבר 2025, 11:35 חוץ מה"עד 10,000" מסכים.
אם יהיה 16,000 או כמו שעופר כתב פה 20,000 בתוצרת הופעה ו15,000-16,000 בתצורת כדורסל , זה בסדר גמור.
מעדיף אולם שמתאים יותר למידות של הפועל (10K עד 12K) על בסיס הדרייב-אין הקיים אבל אם יאמרו שאולם ענק הוא האופציה היחידה שיש לה היתכנות כלכלית, זה בסדר *כל עוד זה לא מעכב את השלמת הפרויקט*.

החשש הגדול שחלופה של 20K תעכב מאוד את המימוש: מציאת שטח מתאים, זמן תכנון, בעיות גישה למתחם וחנייה, גיוס משאבים ותקציב ומציאת ספונסרים ובעיקר זמן למימוש שהוא קריטי מאוד עבור הפועל ואולי פחות עבור העירייה ומכבי שיתנהלו בעצלתיים כמו תמיד.
נערך לאחרונה על ידי Praškevičios ב 21 ספטמבר 2025, 12:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

Praškevičios כתב: 21 ספטמבר 2025, 11:25 לאור מה שנכתב פה בימים האחרונים, די ברור לדעתי מה חייב להיות המהלך הראשון של עופר שעליו יש קונסנזוס כמעט מלא:
- פעולה מיידית מול העירייה לקידום פרויקט שדרוג הדרייב-אין לתכולה של עד 10,000 מקומות תוך שאיפה להציג לו״ז לביצוע מוקדם ככל האפשר. התקופה האחרונה היא ההוכחה לכך שהפועל לא יכולה להמתין עד שיוקם פה אולם של 20,000 מקומות.

המעבר חזרה לדרייב-אין בסיום העונה ועד תחילת עבודות השיפוץ לא יכלול את שני המשחקים הגדולים ומשחקי הפלייאוף כך שאנחנו עדיין נשארים במצב שבו כל המשחקים הגדולים, כולל היורוליג אם יחזור לארץ, ישוחקו באולם גדול מספיק כדי לתת מענה לביקוש (סוג של פשרה)
אם @purvis short עדיין קורא, אז זה נשמע משהו מעולה לבוא ולהציג כפיתרון במפגש שעופר רשם שהוא יוזם.
כל מה שנרשם בפורום שדים זה טוב וסבבה אבל במציאות דברים זזים בפגישות.

לטעמי מי שלא יגיע למפגש כזה (בהנחה כמובן ואין לו משהו אישישמונע ממנו להגיע), כמוהו כמי שויתר על רצון לפיתרון.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2857 לייקים

אתה אמור כבר לדעת , שבמקרה הספציפי הזה , למה שנרשם בפורום שדים יש משקל לא קטן , אולי אפילו יותר ממה שצריך להיות לו.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

גם התלוננו פה בלי סוף שעניין יד אליהו לא מגיע להצבעה בעמותה ונכתבו על כך מאות הודעות, כשחברי ומנהלי העמותה קראו הכל. מידיעה. זה לא ממש עזר.
נכון, עופר יותר נגיש מהם פי מיליון בערך ועדיין....חשוב להגיע ולהשמיע את הקול במקרה הזה.
אפשר גם לא. אבל להתלונן אח"כ לא יהיה רלוונטי.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1853 לייקים

הפועל כתב: 21 ספטמבר 2025, 09:07 אפשר להתווכח מה היו המניעים האמיתיים לכך שלא שם את הכסף, אםזה באמת הוכחה לחוסר רצינות או משהו אחר כמו ההסבר החלופי שהצעת. אבל במה התבלבלתי? כתבתי " בזמנו רמי והעמותה ניסו לפשר בינו לבין האולטראס בזה שישים 25 מיליון שנדרשו לתכנון ראשוני, כהוכחת רצינות שתוריד בתקווה את האולטראס מהעץ. ינאי סירב והכל התפוצץ סופית". זה בדיוק מה שקרה.
היה את הסיפור עם הצ'ק שבאמת הציע כחלופה בשלב מתקדם כלשהו, ומי שמולו פסל את זה כלא רלבנטי. וזה די ברור למה, צ'ק זאת התחייבות חסרת משמעות, כל הרעיון בניסיון הפשרה הזה היה לשים כסף אמיתי כ"הוכחת רצינות". גם כשאני משכיר דירה לא מבקשים ממני צ'ק כערובה, אלא להעביר מזומן או לשים צ'ק בנקאי. צ'ק זה נחמד, אבל הוכחת רצינות זה לא, אפילו בעסקאות הרבה יותר קטנות ופשוטות
התבלבלת בזה שכתבת שרמי והעמותה ניסו לפשר בינו לבין האולטראס.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1493 לייקים

Nati כתב: 19 ספטמבר 2025, 17:48
hapoel15 כתב:
אחלה עופר
אוהבים אותך
אני חושב שהכוונה היא אחלה.
אבל המעשה צריך להיות לא הוצאת סרטון עם חצי התנצלות אלא אשכרה לקבוע פגישה בשקט ובצניעות ולשבת ולדבר איתם.
אני מוכן לשים כסף על זה שאחרי הסרטון שום דבר לא יזוז בגזרה הזאת עד סוף השנה האזרחית.
אוהד כורסא
קיבל.ה  636 לייקים

הלך המומנטום כתב: 21 ספטמבר 2025, 15:06
hapoel15 כתב:
אחלה עופר
אוהבים אותך
אבל המעשה צריך להיות לא הוצאת סרטון עם חצי התנצלות אלא אשכרה לקבוע פגישה בשקט ובצניעות ולשבת ולדבר איתם.
אני מוכן לשים כסף על זה שאחרי הסרטון שום דבר לא יזוז בגזרה הזאת עד סוף השנה האזרחית.
נניח וזה לא מספיק. אבל מה הצד השני נותן?
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1493 לייקים

אוהד כורסא כתב: 21 ספטמבר 2025, 15:16
אחלה עופר
אוהבים אותך
כנראה שלא תקרא ממני הרבה מילים בטובת האולטראס, הם גם לא ירצו להתפייס.
אני רק אומר שאם מישהו רוצה לעשות צעד אמיתי כדי לפתור בעיה זה אחלה להקליט סרטון או להעלות פוסט אבל אם לא מגיע עם זה גם צעד ממשי אז זה למעשה לא לעשות כלום.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

הלך המומנטום כתב: 21 ספטמבר 2025, 15:51

אני רק אומר שאם מישהו רוצה לעשות צעד אמיתי כדי לפתור בעיה זה אחלה להקליט סרטון או להעלות פוסט אבל אם לא מגיע עם זה גם צעד ממשי אז זה למעשה לא לעשות כלום.
הוא אמר שם בפירוש שייקבע מפגש.
שלדעתי צריך להיות בהקדם
Praškevičios
קיבל.ה  56 לייקים

7even כתב: 21 ספטמבר 2025, 15:56
שלדעתי צריך להיות בהקדם
אין דבר שלא נאמר כבר מצד כל הצדדים המעורבים.
חייבים לעבור לשלב המעשים, לא מחר, היום.
הצעות נכתבו פה למכביר.
בני12
קיבל.ה  2020 לייקים

Praškevičios כתב: 21 ספטמבר 2025, 11:25 לאור מה שנכתב פה בימים האחרונים, די ברור לדעתי מה חייב להיות המהלך הראשון של עופר שעליו יש קונסנזוס כמעט מלא:

ואיך תקבע את רשימת 3000 בני המזל שיזכו למנוי לדרייבאין ?
אוהד כורסא
קיבל.ה  636 לייקים

Praškevičios כתב: 21 ספטמבר 2025, 16:18

שלדעתי צריך להיות בהקדם
הצעות נכתבו פה למכביר.
איזה דבר פיוס נאמר מהצד של האולטראס?
שואל בכנות.
Praškevičios
קיבל.ה  56 לייקים

בני12 כתב: 21 ספטמבר 2025, 16:21

מסכים שזו בעיה קשה ואין ספק שהמון אנשים יפגעו אבל לדעתי, עם כל הצער שבדבר, זכות ראשונים תהיה למחזיקי המנוי הותיקים מהדרייב-אין ואחריהם, אם יוותרו מקומות פנויים, בעלי המינויים מיד אליהו.

ושוב מדגיש
(1) המשחקים הפופולריים ביותר, מול שתי הגדולות בעונה הסדירה, כל משחקי הפלייאוף ומשחקי היורוליג יתקיימו ביד אליהו.
(2) ברגע שיתחיל השיפוץ, כל המשחקים בכל מקרה יעברו ליד אליהו או לכל פתרון אחר ומוסכם.
(3) העונה הנוכחית בכל מקרה תתקיים כולה ע״פ התכנון ביד אליהו מתוך הבנה שהמצב בעונה הנוכחית בלתי הפיך ולא ניתן לפגוע במחזיקי המינויים העונה.
(4) ברור שקהל גדול יפגע ויזעם על ההחלטה אבל לא רואה מוצא אחר.
Praškevičios
קיבל.ה  56 לייקים

אוהד כורסא כתב: 21 ספטמבר 2025, 16:30
Praškevičios כתב: 21 ספטמבר 2025, 16:18

שלדעתי צריך להיות בהקדם
הצעות נכתבו פה למכביר.
שואל בכנות.
עזוב דיבורים, ״מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחקוך״
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

אגב משהו מעניין.
עד כה עופר הגיב פה כמה וכמה פעמים בפורום בנושאים שונים. לא כולנו הסכמנו איתו אבל הוא הגיב עוד הרבה לפני מצב המנויים כרגע.

אנשי אולטראס או שמקשורים לאולטראס שראיתי שמגיבים פה זה:
1. שאקו - בגדול, נכנס באנשים ולא התייחס עניינית לכלום. אח"כ ברח לטוויטר כי פה קיבל ביקורת ושם אהבה מהבוטים.
2. רמי - רשם כמה דברים בהחלט מעניינים והוא ללא ספק איש עשיה, אבל לאורך 3 תגובות ארוכות מאד התחמק באלנגטיות מהנושא ולמרות שנשאל כמה וכמה פעמים לגבי הנושא, פחד לעסוק בו.

מאד מעניין אותי אם מישהו מנציגי הארגון יטרח בכלל להגיע למפגש הזה שעופר מארגן, אני מסופק מאד.
מיום ליום, מרגע לרגע, עם כל הרצון שלי לראות קהילה מאוחדת, אני עוד יותר בטוח בדעתי שמי שלא רוצה קהילה מאוחדת זו לא הנהלת הפועל.
מי שכן רוצה נותן איזהו סימן או מחווה כלשהי. הזוי בעיניי מה שקורה פה. אפילו ארגוני פשע מתנהלים בצורה ראויה יותר בניסיון להגיע לפשרות כלשהן.

רק על זה צריכים כל המתלבטים להגיע ולתמוך בכל הכח. אני בטוח שתהיה התייחסות עניינית לנושא האולם.
אם שום נציג אולטראס לא יגיע למגרש אפשר להכריז סופית על סיום תקופת ההתנצלות וניתוק דו צדדי מהארגון. זה לדעתי יהווה את נקודת האל חזור.

אמרו פה גם שעופר צריך להרים טלפון והוא יקבל מענה. גם בזה אני מתחיל להטיל ספק. לא שאני יודע למי מתכוונים שצריך להרים טלפון אבל כל העיסוק כבר באמת שמאוס.
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  166 לייקים

Praškevičios כתב: 21 ספטמבר 2025, 17:00
בני12 כתב: 21 ספטמבר 2025, 16:21

מסכים שזו בעיה קשה ואין ספק שהמון אנשים יפגעו אבל לדעתי, עם כל הצער שבדבר, זכות ראשונים תהיה למחזיקי המנוי הותיקים מהדרייב-אין ואחריהם, אם יוותרו מקומות פנויים, בעלי המינויים מיד אליהו.

ושוב מדגיש
(1) המשחקים הפופולריים ביותר, מול שתי הגדולות בעונה הסדירה, כל משחקי הפלייאוף ומשחקי היורוליג יתקיימו ביד אליהו.
(2) ברגע שיתחיל השיפוץ, כל המשחקים בכל מקרה יעברו ליד אליהו או לכל פתרון אחר ומוסכם.
(3) העונה הנוכחית בכל מקרה תתקיים כולה ע״פ התכנון ביד אליהו מתוך הבנה שהמצב בעונה הנוכחית בלתי הפיך ולא ניתן לפגוע במחזיקי המינויים העונה.
(4) ברור שקהל גדול יפגע ויזעם על ההחלטה אבל לא רואה מוצא אחר.
זה פשוט לא ישים...
אז יש תלונה ש 4000 מינויים שמכרו זה מספר נמוך מידי, וזה לא כלכלי וזו בעיה בקהל והכל.
אז הפתרון זה להוריד 1000 המינויים הקיימים רק כדי שאלו שלא מגיעים למשחקים בגלל חרמות יכלו לא להגיע למשחקים כי לא יהיה להם מקום?

זה לא פתרון, זה כדור בראש.
אוהד כורסא
קיבל.ה  636 לייקים

Praškevičios כתב: 21 ספטמבר 2025, 17:11
אוהד כורסא כתב: 21 ספטמבר 2025, 16:30
Praškevičios כתב: 21 ספטמבר 2025, 16:18 אין דבר שלא נאמר כבר מצד כל הצדדים המעורבים.
הצעות נכתבו פה למכביר.
שואל בכנות.
עזוב דיבורים, ״מעשיך יקרבוך ומעשיך ירחקוך״
אוקי איזה מעשים הם עשו?
אוהד כורסא
קיבל.ה  636 לייקים

7even כתב: 21 ספטמבר 2025, 17:14 אגב משהו מעניין.
עד כה עופר הגיב פה כמה וכמה פעמים בפורום בנושאים שונים. לא כולנו הסכמנו איתו אבל הוא הגיב עוד הרבה לפני מצב המנויים כרגע.

אנשי אולטראס או שמקשורים לאולטראס שראיתי שמגיבים פה זה:
1. שאקו - בגדול, נכנס באנשים ולא התייחס עניינית לכלום. אח"כ ברח לטוויטר כי פה קיבל ביקורת ושם אהבה מהבוטים.
2. רמי - רשם כמה דברים בהחלט מעניינים והוא ללא ספק איש עשיה, אבל לאורך 3 תגובות ארוכות מאד התחמק באלנגטיות מהנושא ולמרות שנשאל כמה וכמה פעמים לגבי הנושא, פחד לעסוק בו.

מאד מעניין אותי אם מישהו מנציגי הארגון יטרח בכלל להגיע למפגש הזה שעופר מארגן, אני מסופק מאד.
מיום ליום, מרגע לרגע, עם כל הרצון שלי לראות קהילה מאוחדת, אני עוד יותר בטוח בדעתי שמי שלא רוצה קהילה מאוחדת זו לא הנהלת הפועל.
מי שכן רוצה נותן איזהו סימן או מחווה כלשהי. הזוי בעיניי מה שקורה פה. אפילו ארגוני פשע מתנהלים בצורה ראויה יותר בניסיון להגיע לפשרות כלשהן.

רק על זה צריכים כל המתלבטים להגיע ולתמוך בכל הכח. אני בטוח שתהיה התייחסות עניינית לנושא האולם.
אם שום נציג אולטראס לא יגיע למגרש אפשר להכריז סופית על סיום תקופת ההתנצלות וניתוק דו צדדי מהארגון. זה לדעתי יהווה את נקודת האל חזור.

אמרו פה גם שעופר צריך להרים טלפון והוא יקבל מענה. גם בזה אני מתחיל להטיל ספק. לא שאני יודע למי מתכוונים שצריך להרים טלפון אבל כל העיסוק כבר באמת שמאוס.
שאקו כותב שהוא לא יגיע.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2857 לייקים

הטענה שמשתמעת פה שרמי כהן קשור איכשהו לאולטראס מגוחכת ברמות.
Red_man
קיבל.ה  1705 לייקים

רמי רק נתן להם לגדול למימדים חסרי פרופורציה ולנהל את המועדון הלכה למעשה. פלוס במשמרת שלו הלינו שכר נהג בעמותה כשלו וקרא לקהל הרחב זונה אבל הוא עסוק בלפתוח את הרגליים הכי רחב שאפשר לאולטראס
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1261 לייקים

מבין שאני בדעת מיעוט בעניין אבל הייתי שמח שכל ההתנהלות סביב האולם תהיה הרבה יותר עניינית והרבה פחות מוטרפת על כל הראש. בעיני ממש לא דחוף "לבנות אולם חדש להפועל", נדמה לי שזה בדיוק מה שהאולטראס ומושפעיהם לא הבינו מההתחלה, שאין דבר כזה אולם של הפועל כמו שאין דבר כזה אולם של מכבי. זה בזבוז מטורף של משאבים להשקיע 250 מיליון שקל אם לא יותר באולם חדש. עדיף שבעלים של קבוצה ישקיע בקבוצה ושעיריות ישקיעו באולמות אם הן חושבות שצריך חדשים. מעדיף שהשיקול יהיה ענייני כמה שיותר, בלי פרויקטים גרנדיוזיים שכל מטרתם היא ריצוי אנשים שלא התבגרו מנטלית ולא רוצים "לשחק בבית של מכבי" או חלומות נדל"ן של עופר. אם יש פונציאל קהל ל5000 פלוס אז לשחק ביד אליהו באופן קבוע כל עוד הוא האולם העירוני הגדול כדי לאפשר לכולם לבוא למשחקים, ואם בגלל סיבות אין פוטנציאל קהל כזה ואין הצדקה לאולם גדול יותר אז לחזור לשחק בדרייב אין כל עוד הוא האולם העירוני השני בגודלו. לשחק באולם שמתאים לגודל הקהל, ככה פשוט וככה זה היה צריך להיות מלכתחילה.
Matan
קיבל.ה  111 לייקים

פרימו לוי כתב: 21 ספטמבר 2025, 20:32 מבין שאני בדעת מיעוט בעניין אבל הייתי שמח שכל ההתנהלות סביב האולם תהיה הרבה יותר עניינית והרבה פחות מוטרפת על כל הראש. בעיני ממש לא דחוף "לבנות אולם חדש להפועל", נדמה לי שזה בדיוק מה שהאולטראס ומושפעיהם לא הבינו מההתחלה, שאין דבר כזה אולם של הפועל כמו שאין דבר כזה אולם של מכבי. זה בזבוז מטורף של משאבים להשקיע 250 מיליון שקל אם לא יותר באולם חדש. עדיף שבעלים של קבוצה ישקיע בקבוצה ושעיריות ישקיעו באולמות אם הן חושבות שצריך חדשים. מעדיף שהשיקול יהיה ענייני כמה שיותר, בלי פרויקטים גרנדיוזיים שכל מטרתם היא ריצוי אנשים שלא התבגרו מנטלית ולא רוצים "לשחק בבית של מכבי" או חלומות נדל"ן של עופר. אם יש פונציאל קהל ל5000 פלוס אז לשחק ביד אליהו באופן קבוע כל עוד הוא האולם העירוני הגדול כדי לאפשר לכולם לבוא למשחקים, ואם בגלל סיבות אין פוטנציאל קהל כזה ואין הצדקה לאולם גדול יותר אז לחזור לשחק בדרייב אין כל עוד הוא האולם העירוני השני בגודלו. לשחק באולם שמתאים לגודל הקהל, ככה פשוט וככה זה היה צריך להיות מלכתחילה.
אבל יש פה בעלים שהתעקש לזרות חול בעיניים של שאר הקהל על שיפוץ.
רמי אמר במפורש שהציע לעופר שההצבעה תהיה על מעבר ליד אליהו ללא שיפוץ ועופר סירב.
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  166 לייקים

1. הרעיון להקים אולם חדש להפועלסה נטו חיזוק המותג, כמו היובנטוס סטדיו למשל.
2. כל הרעיונות שהעולים פה, של להקים אולם כמה שיותר מהר וכאלה חסרים את ההבנה המינימלית של במה זה כרוך.
3. הרעיונות של לחזור לדרייב אין ובעצם לבטל מנויים לאיזה 40% מהקהל רק כדי שהאולטראס יהיו מרוצים זה טרלול.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1960 לייקים
יצירת קשר:

פרימו לוי כתב: 21 ספטמבר 2025, 20:32 מבין שאני בדעת מיעוט בעניין אבל הייתי שמח שכל ההתנהלות סביב האולם תהיה הרבה יותר עניינית והרבה פחות מוטרפת על כל הראש. בעיני ממש לא דחוף "לבנות אולם חדש להפועל", נדמה לי שזה בדיוק מה שהאולטראס ומושפעיהם לא הבינו מההתחלה, שאין דבר כזה אולם של הפועל כמו שאין דבר כזה אולם של מכבי. זה בזבוז מטורף של משאבים להשקיע 250 מיליון שקל אם לא יותר באולם חדש. עדיף שבעלים של קבוצה ישקיע בקבוצה ושעיריות ישקיעו באולמות אם הן חושבות שצריך חדשים. מעדיף שהשיקול יהיה ענייני כמה שיותר, בלי פרויקטים גרנדיוזיים שכל מטרתם היא ריצוי אנשים שלא התבגרו מנטלית ולא רוצים "לשחק בבית של מכבי" או חלומות נדל"ן של עופר. אם יש פונציאל קהל ל5000 פלוס אז לשחק ביד אליהו באופן קבוע כל עוד הוא האולם העירוני הגדול כדי לאפשר לכולם לבוא למשחקים, ואם בגלל סיבות אין פוטנציאל קהל כזה ואין הצדקה לאולם גדול יותר אז לחזור לשחק בדרייב אין כל עוד הוא האולם העירוני השני בגודלו. לשחק באולם שמתאים לגודל הקהל, ככה פשוט וככה זה היה צריך להיות מלכתחילה.
האולטראס לא הבינו ולא מבינים הרבה דברים חשובים. אבל מי שהחליט להבטיח שישים 250 מיליון שקל על אולם חדש להפועל זה עופר, לא הם.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1493 לייקים

שלדעתי צריך להיות בהקדם
זאת בדיוק הנקודה. אמר שייקבע מפגש, לצערי אני בספק אם יתקיים מפגש, ולא רק כי האולטראס לא רוצים אלא כי הוא אמר שיקבע ולא עשה עם זה כלום
shaharot
קיבל.ה  731 לייקים

המועדון החליט הערב על הסרת התביעות הקיימות ומשיכת המכתב שנשלח בעבר.

זאת, במטרה לפתוח פתח לתיקון ואיחוד הקהילה ותחילת עבודה משותפת על עתיד המועדון.

נציגי ארגון האוהדים עודכנו באופן רשמי.

שנה טובה לכולם!
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  166 לייקים

shaharot כתב: 21 ספטמבר 2025, 22:47 המועדון החליט הערב על הסרת התביעות הקיימות ומשיכת המכתב שנשלח בעבר.

זאת, במטרה לפתוח פתח לתיקון ואיחוד הקהילה ותחילת עבודה משותפת על עתיד המועדון.

נציגי ארגון האוהדים עודכנו באופן רשמי.

שנה טובה לכולם!
יופי! יאללה אולי אפשר להתקדם ולצאת מהדרעק הזה
Money
קיבל.ה  1055 לייקים

ההודעה הזאת הגיעה אחרי לא מעט מאמץ
אני מאוד מקווה שגם הצד השני יושיט יד.
הצד השני לא חייב להיות האולטרס אלא גם אנשים שהגיעו בשנה שעברה והשנה החליטו לא להגיע.
מקווה שזאת הדרך לפתרון. מנסים.
shaharot
קיבל.ה  731 לייקים

אם למישהו היה ספק שאקו כבר יצא נגד זה
El dudernio
קיבל.ה  1733 לייקים

הפועל כתב: 21 ספטמבר 2025, 21:48
האולטראס לא הבינו ולא מבינים הרבה דברים חשובים. אבל מי שהחליט להבטיח שישים 250 מיליון שקל על אולם חדש להפועל זה עופר, לא הם.
ומה מהפעולות וההבטחות של עופר לשים את ה 250 מליון גרם לך לחשןב שזה לא יקרה?
Praškevičios
קיבל.ה  56 לייקים

סוף סוף צעד ראשון (הסרת התביעות הקיימות ומשיכת המכתב שנשלח בעבר לנציגי האולטראס) בכיוון הנכון בניגוד להלך הרוח הלוחמני פה בפורום
איש גדול
קיבל.ה  280 לייקים

עופר לא מטומטם
הוא מבין שהאולטראס כרגע לא ישבו איתו ושכרגע אין שם עם מי לדבר.
הם חזק חזק בתוך המחאה ולא מעניין אותם כלום.
המטרה כרגע צריכה להיות לייצר שקט ואווירה טובה סביב המועדון מה שלאט לאט יחזיר אנשים שהם יותר מתונים מהאולטראס.
אולי אחרי שנה עם אווירה טובה ורגועה סביב המועדון בתקווה גם עם תשובות סופיות בקשר לאולם בלי קרקסים ובלי מלחמות מיותרות יהיה אפשר לנסות גם את האולטראס להוריד מהעץ.
כרגע זה לא רלוונטי כי זה חסר סיכוי.
אבל יש הרבה אחרים חוץ מהאולטראס שיחזרו לאט לאט במצב הזה
Red_man
קיבל.ה  1705 לייקים

האולטראס לא ירדו מהעץ בחיים. הם מאוהבים במאבק ולא ישחררו ממנו. המטרה צריכה להיות להחזיר אנשים שלא בא להם בגלל המצב המסריח סביב הקבוצה
D&3
קיבל.ה  1404 לייקים

shaharot כתב: 21 ספטמבר 2025, 22:52 אם למישהו היה ספק שאקו כבר יצא נגד זה
לא מעניין

יש מצב שזה אפילו יקרב את האיחוי בין ה"מחרימים החדשים" לקבוצה כי כמו שמהלכים של עופר הרחיקו אנשים, ככה תגובות כאלה של חבורת לא באים תרחיק אנשים מהם
adom4
קיבל.ה  577 לייקים

לא חושב שהם יסלחו וגם חושב שזה בא יותר מלחץ מכמות המנויים אבל זה מבורך בלי קשר, העיקר שיהיה סוף סוף קצת שקט סביב המועדון.
איש גדול
קיבל.ה  280 לייקים

Red_man כתב: 21 ספטמבר 2025, 23:00 האולטראס לא ירדו מהעץ בחיים. הם מאוהבים במאבק ולא ישחררו ממנו. המטרה צריכה להיות להחזיר אנשים שלא בא להם בגלל המצב המסריח סביב הקבוצה
אני לא מסכים שהם לא ירדו מהעץ בחיים
אני חושב שעונה קודמת היה מומנטום טוב להוריד אותם מהעץ שלא רק שלא נוצל , ההיפך.
אבל לא משנה עברנו את זה.
אם העונה תהיה שקטה ורגועה עם אווירה טובה בלי קרקסים ובלי ריבים מיותרים ובנוסף גם תהיה הצלחה מקצועית אז הרבה אחרים יחזרו והמחאה של האולטראס לא תהיה רלוונטית כמו שהיא כרגע.
Red_man
קיבל.ה  1705 לייקים

איש גדול כתב: 21 ספטמבר 2025, 23:06
Red_man כתב: 21 ספטמבר 2025, 23:00 האולטראס לא ירדו מהעץ בחיים. הם מאוהבים במאבק ולא ישחררו ממנו. המטרה צריכה להיות להחזיר אנשים שלא בא להם בגלל המצב המסריח סביב הקבוצה
אני לא מסכים שהם לא ירדו מהעץ בחיים
אני חושב שעונה קודמת היה מומנטום טוב להוריד אותם מהעץ שלא רק שלא נוצל , ההיפך.
אבל לא משנה עברנו את זה.
אם העונה תהיה שקטה ורגועה עם אווירה טובה בלי קרקסים ובלי ריבים מיותרים ובנוסף גם תהיה הצלחה מקצועית אז הרבה אחרים יחזרו והמחאה של האולטראס לא תהיה רלוונטית כמו שהיא כרגע.
לך תציץ בתגובות לא היה מומנטום ולא יהיה כזה. שאקו בא ואמר מהרגע הראשון שהוא רץ בשביל שלא יקרה. כל התגובות של האנשים הקבועים זה כמה זה חרטה ושטויות. נותנים להם אצבע והם ירצו את כל היד. לפתוח רגליים עוד ועוד ועוד
שליחת תגובה