קריאה לאיחוי הקרע

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

איש גדול כתב: 20 ספטמבר 2025, 10:31
D&3 כתב: 20 ספטמבר 2025, 09:58 באמת נראה למישהו שאנשים שהתגובה שלהם לסרטון של עופר זה "אין דיבור עם המנאייק" זה אנשים שאפשר להגיע איתם לעמק השווה?

מה שעופר חייב לעשות זה להתחיל להבין למה גם מעגלים נוספים הצטרפו ל"חרם", ולהתחיל בצעדים שיחזירו את האמון שלהם

על חבורת לא באים ליד אליהו צריך לשים בעיקר זין בשלב הזה
תגיד לי מה חשבת ?
שעופר יוציא סרטונים ומכתבים הזויים עם שמות ויעמוד עם שוטרים מתחת ליציע ויצביע על אוהדים ויבקש מהמשטרה לקחת לכל אחד תעודת זהות וינסה למנוע מהם להגיע למשחקי חוץ, ויתבע אנשים שם בכל מיני תביעות ועוד כל מיני דברים ואז הוא יוציא איזה סרטון והם יגידו יאללה עופר בוא נשב ?
עופר בהתנהלות המפגרת שלו סגר אותם עוד יותר.
לדבר עכשיו ולהפוך את המצב זה משהו קשה מאוד כמעט בלתי אפשרי.
זה בטח לא משהו שיקרה מהר.
אבל אפשר לעשות את זה , זה יקח זמן.
מה זה סגר אותם יותר? מה ציפית שיעשה? כי לדבר עם האוהדים האלה במונחי סובלנות, התחשבות, דרכי נועם ווטאבר כבר היה לנו בזמן העמותה.
איך זה שגם כשהם מתנהגים בבריונות עד כדי פגיעה פיסית/איומים/ הפחתת נקודות הם עוד הצד הנפגע? הוא סגר אותם, הוא לחץ אותם... כאילו שהם ילדים בני 4 בלי שיפוט, ולא אנשים בוגרים שחלקם שותף להקמת עמותה רשומה
איש גדול
קיבל.ה  281 לייקים

בונדר כתב: 20 ספטמבר 2025, 10:56 אני לא יכול להבין את הטענה נגד תביעות אישיות.
קודם כל ממה שפורסם יש תביעות אישיות רק ביחס לאירוע האלימות נגד עובדי מועדון. נטען פה שהאירוע נופח או הומצא, אז אם זה לא קרה אני אשמח לשמוע את זה מבית משפט, אם זה קרה אז זאת חובת המועדון לתבוע.
ותביעות אישיות נגד אוהדים שזורקים חפצים למגרש, זה הכי מוצדק שיש. למה המועדון ושאר הקהל צריכים לשלם את המחיר של קנסות והרחקות? להבנתי זה מעולם לא קרה אצלנו בכדורגל והכדורסל, אבל זה פשוט מתבקש.
בוא אני אסביר לך
היה ברור שהמעבר (ההכרחי) ליד אליהו לא יעבור חלק.
היה ברור שהאולטרטס ימחו נגדו והיה צריך להתנהל חכם, סבלני ובאורך רוח מול העניין הזה.
עופר התנהל בדיוק אבל בדיוק הפוך ממה שציינתי.
מה שגרם לעוד אנשים להצטרף למחאה ולכמות מנויים הקיימת.
עכשיו אין צורך בהדברות כי האולטראס לא ידברו איתו.
יש צורך במעשים חד צדדיים של עופר להרגעת המצב לאט לאט ובסבלנות.
מי שרוצה להבין איך לעשות את זה מוזמן לדבר איתי אני אעזור לו.
מי שרוצה להמשיך לריב עם האולטראס שיהיה בהצלחה עם יד אליהו כמעט ריק בכל המשחקים.
ואגיד שוב , אני מנוי ואגיע לכל משחק
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1960 לייקים
יצירת קשר:

Charlie כתב: 19 ספטמבר 2025, 22:45
לירון האדום כתב:אם זה עובד ברגל זה יכול לעבוד כמו בסל כמו שתמיד עבד.
רגעים טובים יותר ורגעים פחות טובים.
המצב עם ינאי הוא שבר שלדעתי כבר הגיע אחרי נקודת האל חזור
מה שמדהים בכל הסיפור הזה - "שבר עם הבעלים " וכו' זה שהבעלים הזה הביא את הפועל לטופ שבטופ.
בדרך כלל השבר מגיע בתקופות של כשלונות ספורטיביים מתמשכים כשנמאס לקהל.
פה בעונה הראשונה שלו כבעלים שגם מנהל לבדו את המועדון בלי העמותה - הוא זוכה בתואר ראשון אחרי יותר מ-30 שנה ועוד בתואר אירופי ראשון בהיסטוריה של המועדון. בקיץ הזה הוא בנה קבוצה נוצצת עם שמות שפעם היינו רק קוראים עליהם באתרי ספורט.
ולמרות זאת, הגם שאנחנו אולי בדרך לעונה היסטורית ביורוליג וזכיה באליפות המדינה, משדרים אווירת נכאים כאילו ניסנוב עבר לכדורסל או שאול חזר.

יש כאלה שרוצים לשפוך את התינוק עם המים.
הם לא מבינים שאחרי זה לא חוזרים ל-2022, חוזרים ל-2007 אבל הפעם הרבה אנשים יפנו גב למי שהביא לחורבן וכבר לא תהיה תקומה לגופה שתיזרק לצד.
הכתובת על הקיר. שאיש לא יגיד אחר כך "אילו ידעתי ש...".
הפוך גוטה. בגלל שעופר הביא את הפועל לטופ של הטופ אנשים הבליגו לו על דברים הזויים ולא הגונים שעשה. ההתנערות מהבורר והאולטימטום בעקבותיו, מעבר אולם בהול באופן לא מחויב המציאות, יציאות אישיות נגד אוהדים כולל בגלל קרבת משפחה (!) לאנשים באולטראס, ביטול מנוי לאוהד בגלל ציוץ, התייחסות בסלחנות למה שנראה כפניה לשחקנים תחת חוזה, שיח כללי מאד מפלג (גם אם חלקית מוצדק), היחס המזלזל שהתבטא בנושא השביתה למען החטופים, התייחסות כללית לקהל כלקוחות ולא כקהילה מגוונת שרוצה לשמור על אחדות ומסורות. יש דברים שבטוח שכחתי, וגם יש דברים נוספים שאני יודע עליהם שהם לא פחות מבאסים שלא התפרסמו בכלל.
הנקודה היא שיש חלקים בקהל שהשלימו עם הרבה דברים שעם בעלים שלא משקיע כסף היו כבר מזמן מבעירים אש. ומתישהו בכל זאת מסתבר שגם הוא הצליח לעבור את הגבול ללא מעט אנשים, כמו שמצטייר ממכירת המנויים. גם לדעתי (כמו אחרים שכתבו פה) אם היה יורוליג עדיין היו מבליגים. אבל אין. ולא מבליגים.

בעיניי זה לא תעודת עניות לקהל, אלא להפך. שקהל (מיעוט משמעותי ממנו לפחות) בא ואומר - וואלה נחמד לנו סגל חלומות, אבל יש לנו דברים שחשובים לא פחות ובלעדיהם לא באמת כיף לנו לבוא לקבוצה. זה סוג של אתוס,שברירי וחלקי אבל קיים, שנבנה אצל אוהדי הפועל לאורך עשרות השנים האחרונות ועל רקע סאגת אוסישקין והעליה מהליגות הנמוכות. ובעיניי הוא דווקא נקודה לגאווה. ואני חושב שזה שעופר בבירור לא מסוגל להבין ולהפנים את זה, זאת בדיוק הסיבה שהתנהל כמו שהתנהל עד היום. מבחינתו "קהילה" מסתכם באוסף לקוחות ששמים כסף על מה שהוא רוצה לעשות כי הוא מביא להם שחקנים טובים.

אני אבל מאד מאמין שזה בהחלט מסוגל להשתנות ולהתהפך. עופר לא חייב להבין את קהילת הפועל שנבנתה לאורך השנים על כל חלקיה. הוא כן צריך אבל לתת משקל משמעותי בקבלת ההחלטות לאנשים שכן מבינים את זה. ובעיקר לבנות אמון בחזרה. מה ש"ארבעת המופלאים" הציע זאת התחלה טובה. כולל צעד ראשון ומשמעותי לבנית/שיפוץ אולם כמו שהבטיח במקור מאד יעזור. בלי תלות בעיריה והחזון הענתיקה שלה לבנות אולם ענק חדש, שמי יודע איפה ומתי יקרה ושהופך אותנו לתלויים בה הרבה יותר ממה שדובר עליו במקור - אולם של 10 אלף מקומות שהפועל בונה, שהבניה שלו תתחיל ותסתיים במהרה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  154 לייקים

איש גדול כתב: 20 ספטמבר 2025, 11:07
קודם כל ממה שפורסם יש תביעות אישיות רק ביחס לאירוע האלימות נגד עובדי מועדון. נטען פה שהאירוע נופח או הומצא, אז אם זה לא קרה אני אשמח לשמוע את זה מבית משפט, אם זה קרה אז זאת חובת המועדון לתבוע.
ותביעות אישיות נגד אוהדים שזורקים חפצים למגרש, זה הכי מוצדק שיש. למה המועדון ושאר הקהל צריכים לשלם את המחיר של קנסות והרחקות? להבנתי זה מעולם לא קרה אצלנו בכדורגל והכדורסל, אבל זה פשוט מתבקש.
בוא אני אסביר לך
היה ברור שהאולטרטס ימחו נגדו והיה צריך להתנהל חכם, סבלני ובאורך רוח מול העניין הזה.
איך זה קשור למה שאמרתי? עופר חד משמעית עשה ועושה טעויות. זה לא אומר שלאולטראס מותר לעשות הכל, ולמועדון אסור לעשות כלום בתגובה.
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
איש גדול
קיבל.ה  281 לייקים

בונדר כתב: 20 ספטמבר 2025, 11:15
איש גדול כתב: 20 ספטמבר 2025, 11:07
בוא אני אסביר לך
איך זה קשור למה שאמרתי? עופר חד משמעית עשה ועושה טעויות. זה לא אומר שלאולטראס מותר לעשות הכל, ולמועדון אסור לעשות כלום בתגובה.
לא אמרתי שלאוטראס מותר לעשות הכל.
אבל כן היה צריך להבין שאחרי המעבר ליד אליהו האולטראס ימחו נגד עופר והמעבר.
עופר התנהל מול זה בצורה לא נכונה בלשון המעטה.
לא סתם הגענו למצב שיש קבוצה עם תקציב 150 מיליון ובקושי 3500 מנויים
El dudernio
קיבל.ה  1737 לייקים

שלגיריס 2.0 כתב: 20 ספטמבר 2025, 10:47
Nati כתב: 20 ספטמבר 2025, 10:34
איש גדול כתב:
תגיד לי מה חשבת ?
שעופר יוציא סרטונים ומכתבים הזויים עם שמות ויעמוד עם שוטרים מתחת ליציע ויצביע על אוהדים ויבקש מהמשטרה לקחת לכל אחד תעודת זהות וינסה למנוע מהם להגיע למשחקי חוץ, ויתבע אנשים שם בכל מיני תביעות ועוד כל מיני דברים ואז הוא יוציא איזה סרטון והם יגידו יאללה עופר בוא נשב ?
עופר בהתנהלות המפגרת שלו סגר אותם עוד יותר.
לדבר עכשיו ולהפוך את המצב זה משהו קשה מאוד כמעט בלתי אפשרי.
זה בטח לא משהו שיקרה מהר.
אבל אפשר לעשות את זה , זה יקח זמן.
סתם עופר בחר כמה אוהדים תמימים
האמת שכן
הוא הרהיב עוז בין היתר גם לעשות זאת
ועוד למשפחת נחמן
גם על זה הוא הספיק להתנצל
ולהצטלם ומה לא
בסופו של דבר הוא בעל המאה והדעה
ויש לו מלא כסף ומסתבר גם זמן פנוי
בעיקר בימי שישי לפני שבת
אז יוצאת בת קול מן השמיים ומבשרת לנו
דבר תורה במתק שפתיים
בהצלחה באיחוי
ובעיקר בדיבור העצמי העמוק
זה בהחלט חשוב ומתאים לימי התיקון הבאים עלינו לטובה
שלגריס ...
יום שישי שעה שלוש ועופר כמנהגו נוהג, תראה איך האיש לא מאכזב אף פעם :rofl:

אני שם רגע את הקריאה לאיחוי בצד כי ברור לי שהיא לא רצינית, עופר לא יתפשר והאולטראס לא יהפוך עורו... לא נראה לי שזאב וכבש ישכנו יחדיו....

ברור לי גם שעופר לא בחר סתם בכמה אוהדים הסרטון על שאקו ופשקו הוא כי הם הקולניים ברשתות, המכתב לנחמן הוא למען יראו ויראו, אין לן בעיה להצטער אבל המסר עבר... אולי עם שלל טעויות אבל מותר לו הכל כי הוא הביא את ויסליה :evil-grin:

ברור לי גם שהקריאות והאלימות הרשתית נגד עופר והמועדון (וגם נגד האוהדים שלא מסכימים עם האולטראס), היא לא מקרית, בת הקול שם לא יוצאת מהשמים אלא מתחושת שייכות ושגעון גדולות כי המועדון הוא שלי, שלי ולא של אף אחד אחר, כולל עופר גם אם הוא רכש אותו בכסף המשוקץ שלו וממשיך לשפוך עליו מליונים.
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 20 ספטמבר 2025, 11:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
לירון האדום
קיבל.ה  2634 לייקים

iamgabormarton כתב: 20 ספטמבר 2025, 00:35
לירון האדום כתב: 20 ספטמבר 2025, 00:05
יהלום14אדום כתב: 19 ספטמבר 2025, 22:39
זה עוהבד ברגל כי הכל כרגע ורוד, חדש ועוד לא היה ניגוד בין ספרא לאולטראס. מה לדעתך יקרה כשהכל יהיה פחות ורוד? אם ספרא יגיד שהתנהגות כזו או אחרת לא מקובלת עליו? כל עוד אין הבנה שלא כל מעשה או התנהגות היא מקובלת, שיש דברים שאנשים שהם לא מהאולטראס לא רואים איתם עין בעין, וזה בסדר, מסלול של התנגשות הוא בלתי נמנע.
הבנו, אתה ואחרים נגד האולטראס.
זכותכם.
האשכול כאן היה על איחוי הקרע, אתם לא בעניין.
אוקיי.
חחחחחח זה פשוט מצחיק
צד אחד מוכן לבוא ולהתפשר ואתם בצד השני אוחזים בעמדה ומבקשים עוד תנאים וכשמסרבים לכם אז אתם ישר חוזרים לאתם לא בעניין טוב ביי
אני זה לא אתם.
אני לא אולטראס לא היתי ולא אהיה ואין לי קשר אליהם
בני12
קיבל.ה  2026 לייקים

איש גדול כתב: 20 ספטמבר 2025, 10:17 טוב בואו נסכם כי עוד פעם נכנסים לשיחת אנטי אולטראס ומדברים על דברים שלא יקרו
האולטראס זה האולטראס וככה הם ישארו.
הניסוי לשנות את הקהל של הפועל ולהסתדר בלי המוחים נכשל.
הדיבור של עופר בעצמו רק לפני חודש על להעביר אוהדי מכבי לאהוד הפועל רק מראה כמה הוא לא הבין איפה הוא נמצא.
אולי עכשיו עם כמות המנויים שחידשו קצת מתחיל ליפול לו האסימון.
הסרטון מאתמול נותן איזשהי תקווה שכן.
מקווה מאוד שכל החלומות המטומטמים ליצור בהפועל קהל חדש שמורכב גם מאוהדי מכבי לשעבר וכאלה יזרקו לפח ומעכשיו יתחיל ניסון עמוק , אמיתי וחסר פשרות להגיע לפיתרון ולסיים את המחאה הזאת.
אין דבר יותר חשוב מזה
אז המטרה זה לפתוח רגליים ולתת לאולטראס שליטה במועדון.
הרי כל פעם שיעשו משהו בניגוד לרצונם הם יאיימו בחרם ואנחנו נצטרך להתקפל.

עופר לא צריך להתמקד באולטראס. הוא צריך להתמקד באלו שעשו מנוי בשנה שעברה ועכשיו לא חידשו.
איתם הוא צריך להיפגש ולהבין למה
El dudernio
קיבל.ה  1737 לייקים

בני12 כתב: 20 ספטמבר 2025, 11:41
איש גדול כתב: 20 ספטמבר 2025, 10:17 טוב בואו נסכם כי עוד פעם נכנסים לשיחת אנטי אולטראס ומדברים על דברים שלא יקרו
הדיבור של עופר בעצמו רק לפני חודש על להעביר אוהדי מכבי לאהוד הפועל רק מראה כמה הוא לא הבין איפה הוא נמצא.
מקווה מאוד שכל החלומות המטומטמים ליצור בהפועל קהל חדש שמורכב גם מאוהדי מכבי לשעבר וכאלה יזרקו לפח ומעכשיו יתחיל ניסון עמוק , אמיתי וחסר פשרות להגיע לפיתרון ולסיים את המחאה הזאת.
אין דבר יותר חשוב מזה

עופר לא צריך להתמקד באולטראס. הוא צריך להתמקד באלו שעשו מנוי בשנה שעברה ועכשיו לא חידשו.
התשבות לדעתי מאוד ברורות.
א. פחות כיף כרגע בסל, גם בגלל המעבר ליד אליהו וגם בגלל החרם והריבים בקהל.
ב. שעות המשחקים הלא ידועות.
ג. הפריחה המחודשת של הרגל והבחירה שאנשים נאלצו לעשות בין שני הענפים.
ד. חוסר ידיעה מה יהיה, יורוליג לא בארץ, מלחמה שתבריח את כולם ועוד.

בסופו של דבר האנשים כרגע מחפשים מדורת שבט (בגלל המצב בארץ), בגלל הגורמים שציינתי לעיל ברור למה יש העדפה לרגל. לא סתם שם נשברו שיאי המנויים.
איש גדול
קיבל.ה  281 לייקים

אין דבר יותר חשוב מזה

נאיבי לחשוב שאלה שעשו מנוי עונה שעברה ולא חידשו השנה אין שום קשר למחאה של האולטראס.
לפחות לחלקם.
לא צריך לפתוח רגליים אבל להתנהל מולם בצורה חכמה ולא מתריסה
הוקיץ'
קיבל.ה  6996 לייקים

D&3 כתב: 20 ספטמבר 2025, 09:58 באמת נראה למישהו שאנשים שהתגובה שלהם לסרטון של עופר זה "אין דיבור עם המנאייק" זה אנשים שאפשר להגיע איתם לעמק השווה?

מה שעופר חייב לעשות זה להתחיל להבין למה גם מעגלים נוספים הצטרפו ל"חרם", ולהתחיל בצעדים שיחזירו את האמון שלהם

על חבורת לא באים ליד אליהו צריך לשים בעיקר זין בשלב הזה
אתה כמובן צודק, ואני אגיד יותר מכך, אלה אנשים שאין סיבה להגיע איתם לעמק השווה. אנשים שפגעו בקבוצה בצורה הכי עמוקה שאפשר (רבאק, הסיבה היחידה שלא סיימנו את העונה שעברה במקום הראשון זה בגללם), לא לקחו גרם אחריות וגם לא מעוניינים לקחת גרם אחריות, אין שום סיבה לנסות ולהתפייס איתם.

לגבי שאר האנשים, אני מקווה מאוד שעם כל מיני צעדים בהקשר של בניית אולם אפשר איכשהו להחזיר אותם, אם כי אני קצת פסימי. לדעתי האולם זה יותר תירוץ מכל דבר אחר, וכאשר תהיה התקדמות בגזרה הזאת ימצא תירוץ אחר. הלוואי הלוואי ואני טועה.
מצד שני, אלה אנשים שכמו כולנו מכורים להפועל, אז אולי ברגע שהעונה תתחיל ויגיעו ניצחונות הם יחזרו לבד כבר. נראה.
El dudernio
קיבל.ה  1737 לייקים

זה יקאה כאשר יהיה לחץ לאיבןד המקום ביציע.
הוקיץ'
קיבל.ה  6996 לייקים

איש גדול כתב: 20 ספטמבר 2025, 11:57
אין דבר יותר חשוב מזה

נאיבי לחשוב שאלה שעשו מנוי עונה שעברה ולא חידשו השנה אין שום קשר למחאה של האולטראס.
לפחות לחלקם.
הצורה המתריסה בה הוא מתנהל מולם הגיעה אחרי תקופה ארוכה בה הוא ניסה להתנחמד אליהם וקיבל בחזרה בעיקר קללות דוחות וטינופים.
אתה צודק, יש לא מעט שלא מגיעים כי מבאסת אותם האווירה ביד אליהו. זו לא סיבה להישאר בני ערובה של החבורה הזאת, אחרי שנים שהנהלת העמותה נתנה להם אשכרה לעשות מה שהם רוצים ואנחנו היינו צריכים לבלוע.
נוח לדבר על כל מי שלא מגיע עכשיו (אגב, גם כרגע יש לנו יותר מנויים ממה שהדרייב אין יכול להכיל, כן?), אבל מה עם כל אלה שלא הגיעו בגלל האולטראס? שלא הגיעו כי נמאס להם מהאלימות ומהשירים הדוחים? כנראה שהם לא קשורים לפילוג.
סמל אישי של משתמש
porthos
קיבל.ה  174 לייקים

אז מה היה לנו?
עופר ראה שיש בעיה חמורה בקהילה שלנו שבאה לידי ביטוי בין היתר במכירת מינויים מצומצמת יחסית.
ראה עופר בכל מיני פורמטים(כולל פה) שישנה דרישה לפגישה עם חלק מהאוהדים בעיקר כדי לראות איך אפשר לצאת יחד לעונה הקרובה. עופר בא ואמר שהוא מתנצל בפני מי שנפגע, אמר שהוא בעצמו גם נפגע אבל ברוח חודש אלול הוא יחד עם חלק מהאוהדים ינסו לשים את הדברים מאחוריהם ולצאת יחד לדרך חדשה.

כל הדבר הזה הוביל לעוד התקפות על עופר ינאי...
הוא צריך להיפגש עם מי שעשה מנוי שנה שעברה והשנה לא חידש ולנסות להבין מהם למה. איך הוא יגיע אליהם? האם יש צעדים פרקטיים שעופר אמור לעשות( חוץ מעניין האולם? יש פה מישהו שיודע לענות על השאלות האלו בצורה עניינית?

מרגיש שלנסות לדבר עם האולטראס רק מזמין עוד התקפות.
האדום הצורר
קיבל.ה  740 לייקים

למה אתם קוראים לו "עןפר" בעצם? הוא חבר שלכם?
אינתי עומרי, הפועל.
Flamengo
קיבל.ה  43 לייקים

האדום הצורר כתב: 20 ספטמבר 2025, 12:54 למה אתם קוראים לו "עןפר" בעצם? הוא חבר שלכם?
שאלה מעניינת, אבל לדעתי לא קשורה לפה..

זה תמיד ככהי: עופר שאול, רמי, תומר, בר.
מהצד השני, שימון, עודד, תמיר(י), רומן, מיקי ומוטי..

כולם גדלו ביחד בשכונה. אולי בגלל זה הכל הראה כמו שכונה
Flamengo
קיבל.ה  43 לייקים

הוקיץ' כתב: 20 ספטמבר 2025, 12:13
איש גדול כתב: 20 ספטמבר 2025, 11:57

לפחות לחלקם.
הצורה המתריסה בה הוא מתנהל מולם הגיעה אחרי תקופה ארוכה בה הוא ניסה להתנחמד אליהם וקיבל בחזרה בעיקר קללות דוחות וטינופים.
אתה צודק, יש לא מעט שלא מגיעים כי מבאסת אותם האווירה ביד אליהו. זו לא סיבה להישאר בני ערובה של החבורה הזאת, אחרי שנים שהנהלת העמותה נתנה להם אשכרה לעשות מה שהם רוצים ואנחנו היינו צריכים לבלוע.
נוח לדבר על כל מי שלא מגיע עכשיו (אגב, גם כרגע יש לנו יותר מנויים ממה שהדרייב אין יכול להכיל, כן?), אבל מה עם כל אלה שלא הגיעו בגלל האולטראס? שלא הגיעו כי נמאס להם מהאלימות ומהשירים הדוחים? כנראה שהם לא קשורים לפילוג.
זו נקודה חשובה שלא עלתה מספיק.
לי היו שני מנויים לשער 4 בדרייב אין. אחד בוטל אחרי שמצאתי את עצמי ואת הבת שלי נחנקים מעשן אבוקה , מנסים לצאת החוצה ונתקלים באונוואקו על סף הקאה..
השארתי מנוי לעצמי.
אגב, אז גם ביטלתי חברות בעמותה אחרי כל השנים.
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

הפועל כתב: 20 ספטמבר 2025, 11:14
Charlie כתב: 19 ספטמבר 2025, 22:45
לירון האדום כתב:אם זה עובד ברגל זה יכול לעבוד כמו בסל כמו שתמיד עבד.
רגעים טובים יותר ורגעים פחות טובים.
המצב עם ינאי הוא שבר שלדעתי כבר הגיע אחרי נקודת האל חזור
מה שמדהים בכל הסיפור הזה - "שבר עם הבעלים " וכו' זה שהבעלים הזה הביא את הפועל לטופ שבטופ.
בדרך כלל השבר מגיע בתקופות של כשלונות ספורטיביים מתמשכים כשנמאס לקהל.
פה בעונה הראשונה שלו כבעלים שגם מנהל לבדו את המועדון בלי העמותה - הוא זוכה בתואר ראשון אחרי יותר מ-30 שנה ועוד בתואר אירופי ראשון בהיסטוריה של המועדון. בקיץ הזה הוא בנה קבוצה נוצצת עם שמות שפעם היינו רק קוראים עליהם באתרי ספורט.
ולמרות זאת, הגם שאנחנו אולי בדרך לעונה היסטורית ביורוליג וזכיה באליפות המדינה, משדרים אווירת נכאים כאילו ניסנוב עבר לכדורסל או שאול חזר.

יש כאלה שרוצים לשפוך את התינוק עם המים.
הם לא מבינים שאחרי זה לא חוזרים ל-2022, חוזרים ל-2007 אבל הפעם הרבה אנשים יפנו גב למי שהביא לחורבן וכבר לא תהיה תקומה לגופה שתיזרק לצד.
הכתובת על הקיר. שאיש לא יגיד אחר כך "אילו ידעתי ש...".
הפוך גוטה. בגלל שעופר הביא את הפועל לטופ של הטופ אנשים הבליגו לו על דברים הזויים ולא הגונים שעשה. ההתנערות מהבורר והאולטימטום בעקבותיו, מעבר אולם בהול באופן לא מחויב המציאות, יציאות אישיות נגד אוהדים כולל בגלל קרבת משפחה (!) לאנשים באולטראס, ביטול מנוי לאוהד בגלל ציוץ, התייחסות בסלחנות למה שנראה כפניה לשחקנים תחת חוזה, שיח כללי מאד מפלג (גם אם חלקית מוצדק), היחס המזלזל שהתבטא בנושא השביתה למען החטופים, התייחסות כללית לקהל כלקוחות ולא כקהילה מגוונת שרוצה לשמור על אחדות ומסורות. יש דברים שבטוח שכחתי, וגם יש דברים נוספים שאני יודע עליהם שהם לא פחות מבאסים שלא התפרסמו בכלל.
הנקודה היא שיש חלקים בקהל שהשלימו עם הרבה דברים שעם בעלים שלא משקיע כסף היו כבר מזמן מבעירים אש. ומתישהו בכל זאת מסתבר שגם הוא הצליח לעבור את הגבול ללא מעט אנשים, כמו שמצטייר ממכירת המנויים. גם לדעתי (כמו אחרים שכתבו פה) אם היה יורוליג עדיין היו מבליגים. אבל אין. ולא מבליגים.

בעיניי זה לא תעודת עניות לקהל, אלא להפך. שקהל (מיעוט משמעותי ממנו לפחות) בא ואומר - וואלה נחמד לנו סגל חלומות, אבל יש לנו דברים שחשובים לא פחות ובלעדיהם לא באמת כיף לנו לבוא לקבוצה. זה סוג של אתוס,שברירי וחלקי אבל קיים, שנבנה אצל אוהדי הפועל לאורך עשרות השנים האחרונות ועל רקע סאגת אוסישקין והעליה מהליגות הנמוכות. ובעיניי הוא דווקא נקודה לגאווה. ואני חושב שזה שעופר בבירור לא מסוגל להבין ולהפנים את זה, זאת בדיוק הסיבה שהתנהל כמו שהתנהל עד היום. מבחינתו "קהילה" מסתכם באוסף לקוחות ששמים כסף על מה שהוא רוצה לעשות כי הוא מביא להם שחקנים טובים.

אני אבל מאד מאמין שזה בהחלט מסוגל להשתנות ולהתהפך. עופר לא חייב להבין את קהילת הפועל שנבנתה לאורך השנים על כל חלקיה. הוא כן צריך אבל לתת משקל משמעותי בקבלת ההחלטות לאנשים שכן מבינים את זה. ובעיקר לבנות אמון בחזרה. מה ש"ארבעת המופלאים" הציע זאת התחלה טובה. כולל צעד ראשון ומשמעותי לבנית/שיפוץ אולם כמו שהבטיח במקור מאד יעזור. בלי תלות בעיריה והחזון הענתיקה שלה לבנות אולם ענק חדש, שמי יודע איפה ומתי יקרה ושהופך אותנו לתלויים בה הרבה יותר ממה שדובר עליו במקור - אולם של 10 אלף מקומות שהפועל בונה, שהבניה שלו תתחיל ותסתיים במהרה.
שיפוץ והרחבת הדרייב אין במשולב עם העיריה סביר , אם כי השאלה לכמה מקומות...

אבל אתה אומר משהו אחר. אתה מצפה שהוא יבנה אולם בגודל יד אליהו על חשבונו *בלבד* אחרי כל הכסף שכבר שפך כשאין לנו בעתיד הנראה לעין ביתיות ביורוליג, וישכור אולם בטווח טיסה סביר ליורוליג... מה הןא אמור לעשות באולם הזה חוץ ממשחקים שלנו? מילא היית אומר בשילוב עם העיריה וחברת מסחר שזה קומפלקס משולב עם קניות וכו. אתה רוצה אולם ענק רק עליו?
גם אם הוא התנהג לפעמים באדנות, בגסות, בחוסר רגישות...
בוא.
מה שאתה וארבעת מציעים זה שהוא יהיה שוגר דדי בלי חשבון. אפילו גולדהאר עם כיסים הרבה יותר עמוקים לא בונה על חשבונו בלבד מגרש חדש למכבי, ומשחקי הבית שלהם הם עדיין באצטדיון הפועל על שם האחים בלומפילד
joshsoos
קיבל.ה  560 לייקים

shaharot כתב: 20 ספטמבר 2025, 10:00
איש גדול כתב: 20 ספטמבר 2025, 08:02
ארבעת המופלאים כתב: 20 ספטמבר 2025, 07:35 ואני, תמים שכמותי, אניח כאן מצע להסכם שלום. בכל קונפליקט המסתיים בהסכמה, כל אחד מן הצדדים מוותר קצת במקום אחד, ומרוויח במקום אחר. זה הבסיס למה שאניח כאן. בואו נראה אם זה יוכל להזיז משהו .
@Oferyy

ההנהלה מתחייבת:
1. לבצע פעולה ממשית, בלתי ניתנת לערעור, ותוך 6 חודשים - לקידום שיפוץ/הקמת אולם.
2. להתנצל על פגיעה באוהדים או ב"רוח המועדון" (כבר בוצע).
3. לספק לאולטראס 10% מכמות הכרטיסים למשחקי חוץ.
4. לאפשר מכירת מוצרי אולטראס בתחומי האולם ושימוש בשם ובסמל של הפועל.

האולטראס מתחייבים:
1. להימנע מהקצנת הפערים מול שאר הקהל, כולל ברשתות.
2. להימנע מאלימות.
3. להפסיק לשיר שירי שואה ושאר שירים באותו סגנון (אובארוב, פנאן וכו').
4. לא להדליק אבוקות בתחומי האולם, לא להשליך חפצים.

אני יודע שזה מאוד כללי, ולא נכנס לכל הרבדים הקיימים אבל אולי כדאי להיפגש (בקילומטר ה-101) ולהתקדם מכאן.

רק אומר... תמים שכמותי...
מסכים לגמרי עם התנאים שנתת למועדון.
התנאים לאולטראס לא בכיוון ולא יקרו.
לא תצליח להפוך את האולטראס ללהקת שוקלד מנטה מסטיק.
עם האולטראס יהיו קללות ויהיו שירי שואה מידי פעם וכנראה מידי פעם אבוקות.
אתה בעצם מציע לאולטראס להפסיק להיות אולטראס.
שכח מזה
ממש לא נכון!

ובוא אני אתן לך פיתרון יצירתי
האולטראס מתחייבים להפסיק עם שירי השואה, עם המכות ועם האבוקות!!
ובתמורה עופר יארגן סכום מסויים לטובת קנית ציוד עידוד (תופים, דגלים וכו')
האולטראס יתמקדו במה שהם טובים וזה לעודד בכל הכח וזה ממש לא יגרום להם לא להיות אולטראס

ברור לי שגם אני נאיבי
אכן, יתחייבו להפסיק לעשות נזק כל שהוא למועדון, כלכלי, פיזי, תדמיתי, ובתמורה יקבלו ציוד והקצאה של 5% מכרטיסי החוץ.
רק שהרבה הרבה הרבה לפני הסיסמה של 'לא באים' הייתה הסיסמה 'לא תגידו לנו מה לעשות'. זו כת, שנתנו לה לגדול, ואין שום סיכוי ריאלי להתחיל להגיד לה מה לעשות עכשיו ( או בלשוננו - להתפשר ולהגיע להסכמות האלה ).
ובלשונם- לא יקרה.
בני12
קיבל.ה  2026 לייקים

האדום הצורר כתב: 20 ספטמבר 2025, 12:54 למה אתם קוראים לו "עןפר" בעצם? הוא חבר שלכם?
הוא לא חבר, הוא אבא
Nati
קיבל.ה  2219 לייקים

בני12 כתב:
הוא לא חבר, הוא אבא
הוא אבא חבר
shaharg
קיבל.ה  68 לייקים

אם הייתי יושב עם עופר לבירה, זה מה שהייתי אומר לו -

אתה לא צריך להתרכז עכשיו באנשי ה״לא באים״. אחרי כל הגועל שנשפך משני הצדדים - אין סיכוי כרגע שהם יבואו. הם שונאים אותך כרגע, ובחיים לא ירדו מהעץ. יותר מזה, אין להם אמון בך, וכדי לבנות את האמון הזה מחדש צריך ללכת דרך ארוכה שבכל מקרה לא תתחיל בלדבר איתם אלא בצעדים חד צדדים מהצד שלך.

מה אתה כן צריך לעשות? להתרכז ב4000-5000 מנויים שלא חידשו. הם בסיס הכח שלך - וההוכחה היא שהם כבר עשו מנוי לנוקיה, ז״א שהם כן יבואו במידה וירגישו מחוברים לקבוצה. למה הם לא מרגישים מחוברים? מהרבה סיבות - התנהלות שלך ברשת (ציוצים, האשמות, ראיונות, פגיעה באנשים מסוימים), השיפוץ (למה 20,000 פתאום? למה אולם משותף עם מכבי פתאום? אלה לא הדברים שדוברו בהתחלה), וכו׳ וכו׳

פרקטית -
1. די עם ה״אכלו לי שתו לי״ ודי עם ה״תחזיקו אותי כי אם לא אני הולך״. צא בהצהרה שאתה פה כדי להישאר, בלי תנאי. אם זה לא המצב ואתה עוזב - תגיד את זה גם. אבל המצב שבו ״אתה נשאר רק אם תתנהגו איך שאני רוצה״ הוא מצב לא בריא לשני הצדדים.
2. להצהיר שאתה מבין את ה״לא באים״. ששני הצדדים עשו טעויות אבל שאתה, חד צדדית, מנסה לתקן את הצד שלך. בלי פאסיב אגרסיב, בלי חצאי אמיתות - באמת. אתה חושב שהם חלק חשוב מהקהל (אמרת את זה בעצמך), אתה מבין שבסיטואציה שנוצרה כרגע זה לא ריאלי שהם יבואו, אבל שאתה מאמין שאם מהצד שלך ייפסקו האינטריגות - עוד שנה אולי דברים ייראו אחרת.
3. להזמין את הקהל הרחב לדיון סביב השיפוץ. לשמוע מה יש לאנשים להגיד. היה משהו אמיתי באסיפות של העמותה. ככה בונים קהילה.

ומהצד השני? אני מאמין שבהינתן הצעדים האלה, ובהינתן שהזמן יעבור, הפועל סל יכולה בכיף להגיע חזרה ל8000 מנויים ואפילו מעבר.

בסוף - כולנו אוהבים את הפועל. כולנו רוצים שהיא תצליח. אני באמת מאמין שגם אתה וגם האולטרס בתוך תוככם פועלים ממניעים טהורים, אבל האגו משתלט והורס כל חלקה טובה. ואנחנו בשלב שבו דיבורים כבר לא יעזרו - רק מעשים. והמעשים האלה אף פעם לא יגיעו מהאולטרס, אז אם הם לא יגיעו ממך - הם פשוט לא יגיעו.
Charlie
קיבל.ה  983 לייקים

Flamengo כתב:
שאלה מעניינת, אבל לדעתי לא קשורה לפה..

זה תמיד ככהי: עופר שאול, רמי, תומר, בר.
מהצד השני, שימון, עודד, תמיר(י), רומן, מיקי ומוטי..

כולם גדלו ביחד בשכונה. אולי בגלל זה הכל הראה כמו שכונה
זה ידוע שבכדורסל הישראלי תמיד משתמשים בשם הפרטי. לא יודע למה אבל זה ככה. בכדורגל זה "קשטן או רפואה או בכר" ובכדורסל "צביקה או רלף או ארז".
אז כן, גם "עופר" .
purvis short
קיבל.ה  134 לייקים

היי, שנים שלא כתבתי פה.

1. אני חושב שהיה אפשר למכור 7000 מינויים ליד אליהו. ולעופר יש אחריות גדולה לכך שזה לא קרה. ההתנהלות שלו ואמירות שלו (חטופים, נחמן, הסרטונים, הודעת ניתוק היחסים מהאולטראס) גרמו לאנשים להסס ולבסוף גם לא לקנות מינוי. יש כמובן עוד סיבות שפורטו פה. אבל אני חושב שבמחירי המינויים הנוכחיים (שהם מעולים) בוודאי היה אפשר למכור 7000. האווירה סביב המועדון לא טובה. ובאווירה כזאת קשה יותר למכור. אני אישית חושב שצריך לקנות מינויים וגם חידשתי, אבל זה לא הדיון פה.
2. לגיטימי להתייחס לסרטון של עופר כספין. לגיטימי להתייחס אליו כקריאה לשלום בית. אני חושב שאין לנו את הפריבילגיה לא לנסות. וכשאני אומר: לנסות, צריך להבין שזה אירוע שידרוש זמן. זה לא אירוע של אתמול היה הסרטון ומחר כולם ביחד ביציעים. זה גם לא צריך להיות ככה. כי הבעיות הן עמוקות והן דורשות פתרון אמיתי ואם יהיה פתרון כזה ושלום הבית יגיע, אז יחסים בין מועדון לאוהדים זה משהו שצריך לתחזק – וזה אולי הכשל הכי גדול בניהול של מועדון הכדורסל. יכול להיות שבסוף יתברר שאין אפשרות לפתרון. אבל אסור לוותר על הניסיון למצוא פתרון.
3. חשוב מאוד: אסור שהאירוע הזה ייהפך לblame game. המטרה צריכה להיות פתרון ותחילה, הרגעת הרוחות והשיח מכל הכיוונים. המטרה לא צריכה להיות שבעוד שבועיים או חודש פתאום מחרימים יקנו מינויים. זה לא זבנג וגמרנו. זה אירוע מורכב. זה לא אירוע כלכלי. זה אירוע חברתי-קהילתי עם השלכות כלכליות.
4. אני חלוק עם רוי על הרבה דברים, אבל הוא כתב פה דבר אחד מאוד נכון. וזה חשוב להבין וזה גם נוגע למה שכתב "ארבעת המופלאים". הקהל של הפועל מורכב מהרבה אנשים, עם דעות שונות, חברתיות, פוליטיות וכו'. וצריך לאפשר בו את המרחב לכל אחד (כמעט) להיות מי שהוא. במסגרת השיח שאני מקווה שיקרה, אני לא אבוא בדרישות דרקוניות לאף אחד (דוגמא קטנטונת: גם אם אני לא אוהב שירי שואה, זה לא ממן העניין כרגע ואני לא אבוא בדרישות בנושא ולדעתי אסור לבוא בדרישות בנושא). זה לא לגיטימי וזה בכלל לא מהות העניין כרגע. הדרישה שכל אוהדי הפועל יתנהגו כמו אוהד X או Y או לפי איזה קוד מסוים ונוקשה – היא לא מעשית ולא נכונה.

מה אני הייתי מנסה לעשות. הייתי מנסה לארגן מעין "ריסטארט" למערכת היחסים בין כלל אוהדי הפועל למועדון. והייתי מנסח אותו ככה (כמובן שזה לא אפוי במאה אחוז, אבל חשבתי על זה לא מעט):

1. התקדמות אמיתית בנושא האולם ושקיפות מלאה.
2. הודעה שהעונה משחקי הליגה יתקיימו ביד אליהו. בעונה הבאה חוזרים לדרייב אין למשחקי הליגה. אם יהיה יורוליג בארץ והפועל תהיה בו, יימכר מינוי נפרד ליורוליג ביד אליהו.
3. במידה ויתחיל שיפוץ בדרייב אין שלא ייאפשר משחק בו הקבוצה תעבור לשחק בליגה ביד אליהו (אבל ייעשה ניסיון לפני כן לשחק בחולון)
4. ביטול כל התביעות שהוגשו נגד אוהדים וכל האיסורים על שימוש בלוגו המועדון (את זה הייתי עושה כבר אתמול)
5. שינוי במתווה הפיצוי למינויי העונה שעברה שיאפשר לכל הפחות זיכוי בחנות המועדון.
ומפה להתקדם.
Charlie
קיבל.ה  983 לייקים

purvis short כתב:היי, שנים שלא כתבתי פה.

1. אני חושב שהיה אפשר למכור 7000 מינויים ליד אליהו. ולעופר יש אחריות גדולה לכך שזה לא קרה. ההתנהלות שלו ואמירות שלו (חטופים, נחמן, הסרטונים, הודעת ניתוק היחסים מהאולטראס) גרמו לאנשים להסס ולבסוף גם לא לקנות מינוי. יש כמובן עוד סיבות שפורטו פה. אבל אני חושב שבמחירי המינויים הנוכחיים (שהם מעולים) בוודאי היה אפשר למכור 7000. האווירה סביב המועדון לא טובה. ובאווירה כזאת קשה יותר למכור. אני אישית חושב שצריך לקנות מינויים וגם חידשתי, אבל זה לא הדיון פה.
2. לגיטימי להתייחס לסרטון של עופר כספין. לגיטימי להתייחס אליו כקריאה לשלום בית. אני חושב שאין לנו את הפריבילגיה לא לנסות. וכשאני אומר: לנסות, צריך להבין שזה אירוע שידרוש זמן. זה לא אירוע של אתמול היה הסרטון ומחר כולם ביחד ביציעים. זה גם לא צריך להיות ככה. כי הבעיות הן עמוקות והן דורשות פתרון אמיתי ואם יהיה פתרון כזה ושלום הבית יגיע, אז יחסים בין מועדון לאוהדים זה משהו שצריך לתחזק – וזה אולי הכשל הכי גדול בניהול של מועדון הכדורסל. יכול להיות שבסוף יתברר שאין אפשרות לפתרון. אבל אסור לוותר על הניסיון למצוא פתרון.
3. חשוב מאוד: אסור שהאירוע הזה ייהפך לblame game. המטרה צריכה להיות פתרון ותחילה, הרגעת הרוחות והשיח מכל הכיוונים. המטרה לא צריכה להיות שבעוד שבועיים או חודש פתאום מחרימים יקנו מינויים. זה לא זבנג וגמרנו. זה אירוע מורכב. זה לא אירוע כלכלי. זה אירוע חברתי-קהילתי עם השלכות כלכליות.
4. אני חלוק עם רוי על הרבה דברים, אבל הוא כתב פה דבר אחד מאוד נכון. וזה חשוב להבין וזה גם נוגע למה שכתב "ארבעת המופלאים". הקהל של הפועל מורכב מהרבה אנשים, עם דעות שונות, חברתיות, פוליטיות וכו'. וצריך לאפשר בו את המרחב לכל אחד (כמעט) להיות מי שהוא. במסגרת השיח שאני מקווה שיקרה, אני לא אבוא בדרישות דרקוניות לאף אחד (דוגמא קטנטונת: גם אם אני לא אוהב שירי שואה, זה לא ממן העניין כרגע ואני לא אבוא בדרישות בנושא ולדעתי אסור לבוא בדרישות בנושא). זה לא לגיטימי וזה בכלל לא מהות העניין כרגע. הדרישה שכל אוהדי הפועל יתנהגו כמו אוהד X או Y או לפי איזה קוד מסוים ונוקשה – היא לא מעשית ולא נכונה.

מה אני הייתי מנסה לעשות. הייתי מנסה לארגן מעין "ריסטארט" למערכת היחסים בין כלל אוהדי הפועל למועדון. והייתי מנסח אותו ככה (כמובן שזה לא אפוי במאה אחוז, אבל חשבתי על זה לא מעט):

2. הודעה שהעונה משחקי הליגה יתקיימו ביד אליהו. בעונה הבאה חוזרים לדרייב אין למשחקי הליגה. אם יהיה יורוליג בארץ והפועל תהיה בו, יימכר מינוי נפרד ליורוליג ביד אליהו.
3. במידה ויתחיל שיפוץ בדרייב אין שלא ייאפשר משחק בו הקבוצה תעבור לשחק בליגה ביד אליהו (אבל ייעשה ניסיון לפני כן לשחק בחולון)
4. ביטול כל התביעות שהוגשו נגד אוהדים וכל האיסורים על שימוש בלוגו המועדון (את זה הייתי עושה כבר אתמול)
5. שינוי במתווה הפיצוי למינויי העונה שעברה שיאפשר לכל הפחות זיכוי בחנות המועדון.
ומפה להתקדם.
וואו, משתמש מכובד חזר אחרי הפסקה....
כנראה שזה לא סתם אשכול אם חזרת רק כדי לכתוב מה שכתבת. זה נושא קריטי יותר מכל שחקן שהביאו או יביאו.
Nati
קיבל.ה  2219 לייקים

purvis short כתב:היי, שנים שלא כתבתי פה.

ומפה להתקדם.
הדרייב אין היה,ובאמת שטוב שהיה.
לשמחתנו(לפחות לחלק מאיתנו)היום אנחנו במקום אחר.
הרבה לא חידשו מנויים כי הם לא יכולים להגיע לכל המשחקים.ויודעים שלמשחקים שהם כן יוכלו להגיע,לא תהיה להם בעיה להשיג כרטיס.
בדיוק כמו שהיה בדרייב אין עד לפני 3 שנים.ברגע שהם יראו אם הקבוצה תצליח ותביא תארים,שיותר ויותר יהיה קשה להשיג כרטיסים,ביחוד כשמשחקים באירופה יחזרו לארץ,אז הם גם יחזרו לקנות מנויים.

הדרייב אין,זה כמו המלך האוהב שמת.
אז אומרים המלך מת,יחי המלך החדש.
joshsoos
קיבל.ה  560 לייקים

אז לא מתמקדים באלה שלא באים, אבל כן מתמקדים בסיבות שהם לא באים בגללן בקשר למנויים שלא חידשו...
שב ואומר שלא חושב שרוב המנויים לא חידשו בגלל הסיבות האלו, אפילו אם כל אחד מהם לא מרוצה מההתנהלות של עופר ( מה שאני מניח שנכון ). בהחלט חובה שעופר יתקן את ההתנהלות שלו, אבל זה לא קשור כמעט לחידושים, כי אני משער שיד ושם היה מלא אם היה יורוליג עם אותה התנהלות בדיוק, כך שזו לא הסיבה, ופירטתי כבר את הסיבות לדעתי. אתם נובחים על העץ הלא נכון.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1611 לייקים

פרוויס, דעתי על האולטראס בטח זכורה לך היטב...
דווקא בגלל זה, אני יכול להגיד לך שמה שכתבת רחוק מאוד מלהספיק ובעיקר מפספס לגמרי חלק מהבעיות הכי גדולות.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
איש גדול
קיבל.ה  281 לייקים

החזרה לדרייב אין למשחקי הליגה לא רלוונטית וזה באמת מה שתיארו פה לפתוח תרגליים.
כבר עכשיו יש כמות מנויים שהיא דרייב אין מלא בתוספת עם האולטראס ושאר המחרימים זה כבר הרבה יותר.
שלא נדבר על הביקוש במשחקים גדולים
יש המון דברים שאפשר וצריך לעשות.
לחזור לשחק בדרייב אין הוא לא אחד מהם
הוקיץ'
קיבל.ה  6996 לייקים

פרוויס, כמה דברים:

1. אני לא מבין את ההיגיון בלהגיד שאנחנו יכולנו למכור 7000 מנויים מצד אחד, ומצד שני להגיד שאנחנו צריכים לחזור לדרייב אין. וכל זאת כמובן בזמן שכבר היום, עם החרם, יש לנו יותר מנויים ממה שהדרייב אין יכול להכיל. אתה רוצה להגיד למנויים השנה שאין להם מקום בשנה הבאה, וכל זה בשביל לרצות אנשים שלא עשו מנוי? זו יריקה בפרצוף. לא יקרה וטוב שכך.

2. לגבי שירי השואה, העניין פה זה בכלל אם אני אוהב את זה או לא, העניין הוא שזה שיר שלא מקובל על מרביתו המוחלט של הקהל ונענה בשריקות בוז צורמות כל פעם. הסיבה היחידה שעדיין שרים אותו, בעיני, זה כדי לתקוע אצבע בעין לאלה שלא אוהבים את זה.

3. אני לגמרי בעד לעשות כל מה שאפשר כדי להחזיר כמה שיותר אנשים, אבל לדעתי יש רבים שלא מגיעים בגלל שילוב של אווירה לא משהו והידיעה שמרבית המשחקים יהיו גארבג' טיים, בעוד שלמשחקים הגדולים כנראה שיהיה להם כרטיסים. את זה עופר כנראה לא יכול לשנות. יש כאן גם אפקט עדר של אנשים שלא עושים כי חברים שלהם לא עושים וכו'. מקווה שאני טועה.
בני12
קיבל.ה  2026 לייקים

מבחינתי כדי לפתור את הבעיה צריכים לקרות שני דברים ושניהם בשליטתו של עופר:
1) ניתוק מוחלט של עופר מכל רשת חברתית או אמצעי תקשורת אלקטרוני שקיים כיום או שימציאו בעשור הקרוב, כולל אי מתן ראיונות לכל גורם שקיים (כולל מגמת תקשורת תיכון יבנה)
מצידי שיסתובב עם כלוב פאראדיי צמוד
2) למנות סמנכ"ל שמבין בקהל (ולא, עם כל האהבה, שמעון אמסלם הוא לא כזה) שכל ההחלטות שנוגעות לקהל (שעות משחקים, מחירי כרטיסים, מחירי מנויים, מבצעים וכולי)
חייבות את אישורו

המטרה של עופר לא צריכה להיות סולחה עם האולטראס כי זה לא הולך לקרות. לא עכשיו ולא בעתיד
המטרה שלו צריכה להיות הקהל הרחב. לשקם את האמון והרצון שלו
לחשוב שהכדורסל לא צריך לבוא על חשבון הכדורגל ולא צריך לחכות לשפל שם כדי להצליח אלא איך צומחים במקביל (אפילו אופציה של מנוי משותף)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1853 לייקים

shaharg כתב:אם הייתי יושב עם עופר לבירה, זה מה שהייתי אומר לו -

אתה לא צריך להתרכז עכשיו באנשי ה״לא באים״. אחרי כל הגועל שנשפך משני הצדדים - אין סיכוי כרגע שהם יבואו. הם שונאים אותך כרגע, ובחיים לא ירדו מהעץ. יותר מזה, אין להם אמון בך, וכדי לבנות את האמון הזה מחדש צריך ללכת דרך ארוכה שבכל מקרה לא תתחיל בלדבר איתם אלא בצעדים חד צדדים מהצד שלך.

מה אתה כן צריך לעשות? להתרכז ב4000-5000 מנויים שלא חידשו. הם בסיס הכח שלך - וההוכחה היא שהם כבר עשו מנוי לנוקיה, ז״א שהם כן יבואו במידה וירגישו מחוברים לקבוצה. למה הם לא מרגישים מחוברים? מהרבה סיבות - התנהלות שלך ברשת (ציוצים, האשמות, ראיונות, פגיעה באנשים מסוימים), השיפוץ (למה 20,000 פתאום? למה אולם משותף עם מכבי פתאום? אלה לא הדברים שדוברו בהתחלה), וכו׳ וכו׳

פרקטית -
1. די עם ה״אכלו לי שתו לי״ ודי עם ה״תחזיקו אותי כי אם לא אני הולך״. צא בהצהרה שאתה פה כדי להישאר, בלי תנאי. אם זה לא המצב ואתה עוזב - תגיד את זה גם. אבל המצב שבו ״אתה נשאר רק אם תתנהגו איך שאני רוצה״ הוא מצב לא בריא לשני הצדדים.
2. להצהיר שאתה מבין את ה״לא באים״. ששני הצדדים עשו טעויות אבל שאתה, חד צדדית, מנסה לתקן את הצד שלך. בלי פאסיב אגרסיב, בלי חצאי אמיתות - באמת. אתה חושב שהם חלק חשוב מהקהל (אמרת את זה בעצמך), אתה מבין שבסיטואציה שנוצרה כרגע זה לא ריאלי שהם יבואו, אבל שאתה מאמין שאם מהצד שלך ייפסקו האינטריגות - עוד שנה אולי דברים ייראו אחרת.
3. להזמין את הקהל הרחב לדיון סביב השיפוץ. לשמוע מה יש לאנשים להגיד. היה משהו אמיתי באסיפות של העמותה. ככה בונים קהילה.

ומהצד השני? אני מאמין שבהינתן הצעדים האלה, ובהינתן שהזמן יעבור, הפועל סל יכולה בכיף להגיע חזרה ל8000 מנויים ואפילו מעבר.

בסוף - כולנו אוהבים את הפועל. כולנו רוצים שהיא תצליח. אני באמת מאמין שגם אתה וגם האולטרס בתוך תוככם פועלים ממניעים טהורים, אבל האגו משתלט והורס כל חלקה טובה. ואנחנו בשלב שבו דיבורים כבר לא יעזרו - רק מעשים. והמעשים האלה אף פעם לא יגיעו מהאולטרס, אז אם הם לא יגיעו ממך - הם פשוט לא יגיעו.
בול.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

איש גדול
קיבל.ה  281 לייקים

shaharg כתב: 20 ספטמבר 2025, 16:21 אם הייתי יושב עם עופר לבירה, זה מה שהייתי אומר לו -

פרקטית -

מחזק
כל מילה
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1960 לייקים
יצירת קשר:

תא מרבוטא כתב: 20 ספטמבר 2025, 13:43 מה שאתה וארבעת מציעים זה שהוא יהיה שוגר דדי בלי חשבון. אפילו גולדהאר עם כיסים הרבה יותר עמוקים לא בונה על חשבונו בלבד מגרש חדש למכבי, ומשחקי הבית שלהם הם עדיין באצטדיון הפועל על שם האחים בלומפילד
אני מציע? הוא הציע. מזה הרי התחיל כל הסיפור. הוא חזר ואמר את זה מההתחלה, שהוא יממן את בנית האולם החדש שתתחיל ותסתיים במהרה, ואפילו נקב בסכום של 250 מיליון שקל. על סמך ההבטחה הזאת נעשה המעבר ליד אליהו, ואני ועוד רבים אחרים באמת בחרנו להאמין לו שמדובר במעבר זמני עד לבניה. כזכור בזמנו רמי והעמותה ניסו לפשר בינו לבין האולטראס בזה שישים 25 מיליון שנדרשו לתכנון ראשוני, כהוכחת רצינות שתוריד בתקווה את האולטראס מהעץ. ינאי סירב והכל התפוצץ סופית.

אולי זה כבר נשכח עם כל הערבובים והבלגנים של השנה האחרונה, אבל מה שחשוב זה שההבטחה הראשונית שיממן את השיפוץ והעלתה אותנו מראש על מסלול ההתנגשות היתה לחלוטין שלו. ואני אישית לא חושב שמישהו צריך להרגיש אשם וכפוי טובה על הרצון לעמוד בהבטחה המהותית הזאת.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3335 לייקים

עוד לא הבנתי מה זה חשוב עכשיו מה היה.
הבנאדם, עם כל הטעויות שעשה, אומר בואו ניפגש ונלבן עניינים.
כן, גם לא עם האולטראס. גם עם כאלו שרוצים הבהרות.
יש לכם הזדמנות לזרוק לו הכל בפנים.

לדעתי האישית מי שמתלונן על משהו(גם אם צודק לחלוטין), ולא מגיע לשמוע, להקשיב, לדבר, לא באמת רוצה פיתרון וכנראה שמגיע לו שאול.
הרי אף בעל עניין רציני לא יגע אפילו עם מקל אפילו בקבוצה הזו אחרי דבר כזה.
ואז...אז נחזור לימים משפילים כאלו, אבל אפילו קיצוני יותר שאפילו הצלחות בכדורגל לא ישכיחו:

יחד, רק יחד! :heart:
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

הפועל כתב: 21 ספטמבר 2025, 04:34
תא מרבוטא כתב: 20 ספטמבר 2025, 13:43 מה שאתה וארבעת מציעים זה שהוא יהיה שוגר דדי בלי חשבון. אפילו גולדהאר עם כיסים הרבה יותר עמוקים לא בונה על חשבונו בלבד מגרש חדש למכבי, ומשחקי הבית שלהם הם עדיין באצטדיון הפועל על שם האחים בלומפילד
אני מציע? הוא הציע. מזה הרי התחיל כל הסיפור. הוא חזר ואמר את זה מההתחלה, שהוא יממן את בנית האולם החדש שתתחיל ותסתיים במהרה, ואפילו נקב בסכום של 250 מיליון שקל. על סמך ההבטחה הזאת נעשה המעבר ליד אליהו, ואני ועוד רבים אחרים באמת בחרנו להאמין לו שמדובר במעבר זמני עד לבניה. כזכור בזמנו רמי והעמותה ניסו לפשר בינו לבין האולטראס בזה שישים 25 מיליון שנדרשו לתכנון ראשוני, כהוכחת רצינות שתוריד בתקווה את האולטראס מהעץ. ינאי סירב והכל התפוצץ סופית.

אולי זה כבר נשכח עם כל הערבובים והבלגנים של השנה האחרונה, אבל מה שחשוב זה שההבטחה הראשונית שיממן את השיפוץ והעלתה אותנו מראש על מסלול ההתנגשות היתה לחלוטין שלו. ואני אישית לא חושב שמישהו צריך להרגיש אשם וכפוי טובה על הרצון לעמוד בהבטחה המהותית הזאת.
סבבה מקבל, אני זןכר את עניין דמי הרצינות ולא מימון בלעדי אבל מוכן לטענה שהןא הבטיח לממן לבד

וכן- שיקיים ההבטחה או שיבהיר מעכשיו שזה גדול עליו ונדע איפה עומדים
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1853 לייקים

הפועל כתב:

התבלבלת קצת.
הוא הציע לשים 25 מיליון דולר צ'ק אצל יזהר שי והעמותה סירבה.
הם התעקשו על הליך משפטי.
מה שפוצץ את הסיפור היה פסק הבורר המטופש שקבע שהצ'ק הזה ימסר לעיריה.
לזה עופר לא הסכים כי כמו שכתבתי כאן וגם אחרים כתבו הוא רצה לנהל מו"מ עם העיריה על תנאי החוזה כדי שהקבוצה תוכל גם להפיק רווחים מהאולם ולא רק לקיים בו משחקים וחנות.
העמותה עמדו על כך שיפקיד את הסכום וזה יעבור לעיריה ושם הכל התפוצץ.
תאמר שינאי היה צריך לקיים את הפסק כי פסקי דין צריך לקיים? אולי.
אם אני במקומו אני בחיים לא עושה את זה.
עובדה שגם העמותה לא פנתה למחוזי בדרישה לאישור פסק הבוררות.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1960 לייקים
יצירת קשר:

אפשר להתווכח מה היו המניעים האמיתיים לכך שלא שם את הכסף, אםזה באמת הוכחה לחוסר רצינות או משהו אחר כמו ההסבר החלופי שהצעת. אבל במה התבלבלתי? כתבתי " בזמנו רמי והעמותה ניסו לפשר בינו לבין האולטראס בזה שישים 25 מיליון שנדרשו לתכנון ראשוני, כהוכחת רצינות שתוריד בתקווה את האולטראס מהעץ. ינאי סירב והכל התפוצץ סופית". זה בדיוק מה שקרה.
היה את הסיפור עם הצ'ק שבאמת הציע כחלופה בשלב מתקדם כלשהו, ומי שמולו פסל את זה כלא רלבנטי. וזה די ברור למה, צ'ק זאת התחייבות חסרת משמעות, כל הרעיון בניסיון הפשרה הזה היה לשים כסף אמיתי כ"הוכחת רצינות". גם כשאני משכיר דירה לא מבקשים ממני צ'ק כערובה, אלא להעביר מזומן או לשים צ'ק בנקאי. צ'ק זה נחמד, אבל הוכחת רצינות זה לא, אפילו בעסקאות הרבה יותר קטנות ופשוטות
אוהד כורסא
קיבל.ה  636 לייקים

מכירת כרטיסים למנויים בשנתיים האחרונות.
יופי הפועל!
fidel
קיבל.ה  133 לייקים

בשביל מה זה טוב לקלל את עופר בכדורגל? מה הרציונל? איחוי חיבור ואהבת הקבוצה?
שליחת תגובה