עופר ינאי
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
אני רואה בזה משהו חיובי, סופסוף מישהו בהנהלה שלנו מעז להגיד מילה נגד אותן נבלות בקהל שלנו והוא אומר את זה בצורה סופר גלויה ולא בחצי רמז.
אם וכאשר מישהו יצא למאבק הזה אז קחו בחשבון שזה מאבק קשה עם המון אמוציות והמון גועל, אבל המאבק הזה חייב להתחיל איפשהו.
הגועל הזה מושרש בתוכנו עמוק וזה לא הולך להיות פשוט.
כל הכבוד על האמירה!!
אם וכאשר מישהו יצא למאבק הזה אז קחו בחשבון שזה מאבק קשה עם המון אמוציות והמון גועל, אבל המאבק הזה חייב להתחיל איפשהו.
כל הכבוד על האמירה!!
-
- קיבל.ה 940 לייקים
לא ידע לאן הוא מגיע האיש. מתבייש בשביל כולנו.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
חיובי היה אם היה נאמר שאלה ששרו לא ייכנסו מעתה, לא מהפעם הבאה. כבר עברנו את השלב של אם וכאשרהלך המומנטום כתב: ↑03 דצמבר 2023, 20:46 אני רואה בזה משהו חיובי, סופסוף מישהו בהנהלה שלנו מעז להגיד מילה נגד אותן נבלות בקהל שלנו והוא אומר את זה בצורה סופר גלויה ולא בחצי רמז.
כל הכבוד על האמירה!!
נערך לאחרונה על ידי יהלום14אדום ב 03 דצמבר 2023, 21:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
יאללה הביתה!!!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
לא היינו שם אף פעם.יהלום14אדום כתב: ↑03 דצמבר 2023, 21:05חיובי היה שהיה נאמר שאלה ששרו לא ייכנסו מעתה, לא מהפעם הבאה. כבר עברנו את השלב של אם וכאשרהלך המומנטום כתב: ↑03 דצמבר 2023, 20:46 אני רואה בזה משהו חיובי, סופסוף מישהו בהנהלה שלנו מעז להגיד מילה נגד אותן נבלות בקהל שלנו והוא אומר את זה בצורה סופר גלויה ולא בחצי רמז.
כל הכבוד על האמירה!!
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
גם עכשיו הוא לא באמת מבין איפה הוא חי. מדבר על הרחקות נקודתיות ועד סוף העונה.
זה כלום. יש אקוסיסטם שלם סביב האנשים האלו שתומך בהם. הוא ימשיך להתקיים ולשגשג גם בלעדיהם. למעשה רק יראה בהם קדושים מעונים שיש להלל ולשבח, ולחגוג את חזרתם למגרשים.
זה כלום. יש אקוסיסטם שלם סביב האנשים האלו שתומך בהם. הוא ימשיך להתקיים ולשגשג גם בלעדיהם. למעשה רק יראה בהם קדושים מעונים שיש להלל ולשבח, ולחגוג את חזרתם למגרשים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
מה ההצעה שלך?הפועל כתב:גם עכשיו הוא לא באמת מבין איפה הוא חי. מדבר על הרחקות נקודתיות ועד סוף העונה.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
בתור התחלה להפסיק את ההקצאה לאולטראס עד שיתחייבו שאין יותר שירי שואה+שירי זוועות למיניהם. היה צריך לעשות את זה כבר אחרי שזה קרה במשחקי יורוקאפ.גביזון כתב: ↑03 דצמבר 2023, 21:23מה ההצעה שלך?הפועל כתב:גם עכשיו הוא לא באמת מבין איפה הוא חי. מדבר על הרחקות נקודתיות ועד סוף העונה.
ואחרי זה להתחיל עם הרחקות סדרתיות ולתקופות ארוכות, לא לבנאדם-שניים עד סוף העונה. אם צריך מנגנון אבטחה וזיהוי סביב זה, אז גם שיהיה. מה שצריך.
יש עכשיו (ברוך השם ועופר ינאי) כל הכסף והמשאבים שצריך בשביל זה.
ועכשיו, בדיוק עכשיו, הרגע ההיסטורי שיש לכך לגיטימציה מלאה
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אני שמח שעופר ינאי כבר רומז על הבאות. הקבוצה שלו. הוא כבר לא צריך להתחנחן בפני איש:
"קשה לתאר עד כמה אני כועס הערב. הפועל תגלה אפס סובלנות כלפי התנהגות זו. מי שיבזה טקסים כאלה בעתיד - לא יכנס יותר למגרשים העונה. נקודה. בראשית העונה לקחתי על עצמי בשמחה גדולה קנס כספי משמעותי כי לא הייתי מוכן שהאוהדים שלנו יושפלו. את ההחלטה הנוכחית אני לוקח מאותה סיבה. להפועל יש את הקהל הטוב והערכי בארץ ולאף אחד אין רשות לבזות אותו".
הגיע הזמן שיוריד את הכפפות. הוא לא גדל בשער 5 ולא עמד כילד על הברזלים באוסישקין. הוא לא מכיר אף אחד ולא חייב לאף אחד להבדיל מרמי או אבי שהם חלק מאיתנו.
שילמד מתאצ׳ר איך מנקים פסולת מהספורט.
פשוט לא מאמין. ולאלה אחר כך יש מה להגיד על אוהדי ביתר. מצא את ההבדלים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"קשה לתאר עד כמה אני כועס הערב. הפועל תגלה אפס סובלנות כלפי התנהגות זו. מי שיבזה טקסים כאלה בעתיד - לא יכנס יותר למגרשים העונה. נקודה. בראשית העונה לקחתי על עצמי בשמחה גדולה קנס כספי משמעותי כי לא הייתי מוכן שהאוהדים שלנו יושפלו. את ההחלטה הנוכחית אני לוקח מאותה סיבה. להפועל יש את הקהל הטוב והערכי בארץ ולאף אחד אין רשות לבזות אותו".
הגיע הזמן שיוריד את הכפפות. הוא לא גדל בשער 5 ולא עמד כילד על הברזלים באוסישקין. הוא לא מכיר אף אחד ולא חייב לאף אחד להבדיל מרמי או אבי שהם חלק מאיתנו.
שילמד מתאצ׳ר איך מנקים פסולת מהספורט.
פשוט לא מאמין. ולאלה אחר כך יש מה להגיד על אוהדי ביתר. מצא את ההבדלים.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אסור ללמוד מתאצ'ר.
משהו.
אי פעם.
משהו.
אי פעם.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 673 לייקים
איך אתם מתים על הסגידה לבעל הממון התורן.
אינתי עומרי, הפועל.
רק לפני חודשיים קטלו אותו פה על התרומות והקשרים שלו לארגוני ימין. אין שום קשר לסגידה - לאחר שנים של עצימת עיניים מההנהלה במקרה הטוב, ותמיכה במקרה הרע, מגיע אדם שלא מפחד לתמוך באוהדים מצד אחד (ולהוציא מכיסו לשם כך), ומצד שני, לגנות בפה מלא את ההתנהגות השפלה של הקומץ ששר הערב בבאר שבע.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
אנחנו מתים על זה שינסה להסיר את הגידול הסרטני מאיתנו, ולא על הנמושה שמוגדר ״יו״ר העמותה״האדום הצורר כתב:איך אתם מתים על הסגידה לבעל הממון התורן.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
התגובות שלך כל כך צפויות שאפילו בוט היה משתעמם מלכתוב אותן
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
מי היה בעל הממון התורן בכדורסל?האדום הצורר כתב:איך אתם מתים על הסגידה לבעל הממון התורן.

- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
איך אתה מתגעגע לעמותת האדומים בשילוב חיים רמוןהאדום הצורר כתב:איך אתם מתים על הסגידה לבעל הממון התורן.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 03 דצמבר 2023, 23:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
אגב תמיכה באוהדים, ההחלטה שלו והגיבוי לא לעלות למשחק מול מכבי בגלל התנהגות המשטרה, היא משהו שהעמותות שלך יכולות להזיל ריר עליו.האדום הצורר כתב:איך אתם מתים על הסגידה לבעל הממון התורן.
אבל אל תדאג, אולי נצליח לעייף גם אותו, רמי בטח הכניס סוס טרויאני.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
עופר ינאי הוא כרגע פסיק בהיסטוריה של הפועל תל אביב, אבל זה לא מפריע לשימוש בשם "עופר" והשתפכויות למיניהן של עסקני הפורום.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
הו הנה הגיע החתרן האמיץ שיצדד באוהדים האותנטים החמים בשם הסוציאליזם.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
לא כתבתי מילה על אוהדים אבל אל תתן לזה להפריע לך.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1762 לייקים
תרשה לי לגלות לך.גם אתה ואני רק פסיק בהיסטוריה הארוכה של הפועל.האדום הצורר כתב:עופר ינאי הוא כרגע פסיק בהיסטוריה של הפועל תל אביב, אבל זה לא מפריע לשימוש בשם "עופר" והשתפכויות למיניהן של עסקני הפורום.
אבל לעומתנו הוא פסיק שכולם ייזכרו.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
כן הוא פסיק שכולם יזכרו כי הוא הכניס לחשבון של הפועל הרבה כסף. באופן אישי זה לא מרשים אותי במיוחד, אני מבין שיש פה אחרים שזה עושה להם את זה (אולי עוד יגיעו רגעים אחרים, אבל בינתיים לא התרשמתי שהוא עשה הרבה יותר מאז שהצהיר על עצמו כבעלים הרשמי של המועדון).
אינתי עומרי, הפועל.
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
הכניס הרבה כסףהאדום הצורר כתב:כן הוא פסיק שכולם יזכרו כי הוא הכניס לחשבון של הפועל הרבה כסף. באופן אישי זה לא מרשים אותי במיוחד, אני מבין שיש פה אחרים שזה עושה להם את זה (אולי עוד יגיעו רגעים אחרים, אבל בינתיים לא התרשמתי שהוא עשה הרבה יותר מאז שהצהיר על עצמו כבעלים הרשמי של המועדון).
נתן גיבוי מלא לאוהדים מול המנהלת(ספג קנס כספי רציני על חשבונו) מכבי תל אביב והמשטרה בהחלטה אמיצה שכולה אוהדים - לא לעלות לדרבי, הקשיב לעם
הטיס אוהדי הפועל שורדים/ מפונים מהדרום על חשבונו למשחקי הקבוצה בחו"ל וממשיך לעשות את זה
מצהיר בכלי התקשורת כמה שאנחנו הקהל הכי טוב ושאנחנו הנכס של הקבוצה
מעבר לעובדה שאפשר להבין שהתבאסת שהיה רוב של 90 אחוז להעביר את הבעלות מהעמותה לאדם פרטי, לגיטימי שככה אתה מרגיש, מה מעבר למה שהוא עשה אתה עוד מצפה ממנו?
ממה לא התרשמת?
מה הוא עוד אמור לעשות בשנה הראשונה שלו כדי שאתה תתרשם לצורך העניין?
- 7even
- קיבל.ה 2671 לייקים
ההודעה של עופר ינאי מאכזבת, חייב לומר. רק מי שיבזה טקסים?
מה עם שירי שואה ודומיהם שהפכו כבר לחלק מהז'רגון פה ביציעים שלנו?
7.10 היה יום שחור אבל נתן לנו פתח להיכנס באמאמא של הטרוריסטים ולנקות את השטח.
אני באמת לא רואה הבדל. ההם טרוריסטים כלפי מדינה ותושביה ופה טרוריסטים כלפי מועדון וקהל אדיר.
כמו צה"ל, גם לעופר ינאי יש את הכוח והמשאבים להיכנס באמאמא שלהם ולהתחיל להרחיק אוהדים ל צ מ י ת ו ת.
אם הוא לקח על עצמו קנס גבוה מאד לפני חודשיים וקצת, נטו בשביל להעביר מסר... הוא יכול בהחלט להתחיל להעיף פה אוהדים הביתה ושלא יראו יותר את הדרייב אין או מגרש חוץ לעולם.
בקרוב בכדורגל.
אני רוצה שכל מי ששר שירי שואה אחרי השואה שעברנו ב 7.10 שיעוף מיציעי הפועל לצמיתות. For Life
שהדרך היחידה שלו חזרה למגרשים תהיה רק אם יקים לו קבוצה וישיר שם מה שבא לו.
חבורה של טרוריסטים גזענים מסריחים ומבחילים. פשוט המיץ של הזבל. להקיא עליהם.
מה עם שירי שואה ודומיהם שהפכו כבר לחלק מהז'רגון פה ביציעים שלנו?
7.10 היה יום שחור אבל נתן לנו פתח להיכנס באמאמא של הטרוריסטים ולנקות את השטח.
אני באמת לא רואה הבדל. ההם טרוריסטים כלפי מדינה ותושביה ופה טרוריסטים כלפי מועדון וקהל אדיר.
כמו צה"ל, גם לעופר ינאי יש את הכוח והמשאבים להיכנס באמאמא שלהם ולהתחיל להרחיק אוהדים ל צ מ י ת ו ת.
אם הוא לקח על עצמו קנס גבוה מאד לפני חודשיים וקצת, נטו בשביל להעביר מסר... הוא יכול בהחלט להתחיל להעיף פה אוהדים הביתה ושלא יראו יותר את הדרייב אין או מגרש חוץ לעולם.
בקרוב בכדורגל.
אני רוצה שכל מי ששר שירי שואה אחרי השואה שעברנו ב 7.10 שיעוף מיציעי הפועל לצמיתות. For Life
שהדרך היחידה שלו חזרה למגרשים תהיה רק אם יקים לו קבוצה וישיר שם מה שבא לו.
חבורה של טרוריסטים גזענים מסריחים ומבחילים. פשוט המיץ של הזבל. להקיא עליהם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 101 לייקים
הודעה מאכזבת, עכשיו זה הרגע להעיף את הטינופות האלה מהיציע.
להחלטה הזאת לעולם לא תהיה יותר לגיטימציה מעכשיו.
להחלטה הזאת לעולם לא תהיה יותר לגיטימציה מעכשיו.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
לא יאומן שאני ועוד אלפי אוהדים אדומים עזבנו הכל ומסכנים את החיים שלנו בשביל הסרטן הזה,אנשים מסרו את החיים שלהם כדי שלא יאנסו את אמא של הסרטן הזה מול העיניים שלהם והם מבזים דקת דומיה עבורם מול המשפחות.
מת לדעת איזה חינוך הם קיבלו ומה עובר להם במוח אם קיים משהו בכלל.
כל ההכתמה שלנו וההכללות מוצדקות לגמרי אם אנחנו שותקים ברגיל ונותנים לזה להמשך.
פשוט אל תגיעו עד שאין פעולה רצינית נגדם,זה הכל.
מת לדעת איזה חינוך הם קיבלו ומה עובר להם במוח אם קיים משהו בכלל.
כל ההכתמה שלנו וההכללות מוצדקות לגמרי אם אנחנו שותקים ברגיל ונותנים לזה להמשך.
פשוט אל תגיעו עד שאין פעולה רצינית נגדם,זה הכל.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
שום חינוך והסברים לא יעזרו במצב שלהם, מי שעוד לא מבין כמה שזה חוצה את הגבול בצורה יותר גסה, כמה שמדברים עליהם יותר, כמה שזה יותר נגד הקונצנזוס זה יותר מגניב עבורם. מתייחסים בצורה צינית למוות טרי של עשרות אנשים ליד המשפחות שלהם, באמת שמעטים המעשים שהם יותר שפלים מזה.
הם לא ילמדו כלום, כי הם לא רוצים ללמוד כלום, הם במקום של כמה שיותר קיצוני ונגד הזרם זה יותר מגניב ושום דבר לא יעצור אותנו.
זה הזמן להוקיע אותם מאיתנו, רוצים לעשות את הדברים האלה? תמצאו קבוצה אחרת.
הם לא ילמדו כלום, כי הם לא רוצים ללמוד כלום, הם במקום של כמה שיותר קיצוני ונגד הזרם זה יותר מגניב ושום דבר לא יעצור אותנו.
זה הזמן להוקיע אותם מאיתנו, רוצים לעשות את הדברים האלה? תמצאו קבוצה אחרת.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הוא לא פסיק. הוא סימן קריאה. הוא בן אדם ששם מכספו כדי לקדם את המועדון שכולנו אוהבים.האדום הצורר כתב: ↑04 דצמבר 2023, 00:03 כן הוא פסיק שכולם יזכרו כי הוא הכניס לחשבון של הפועל הרבה כסף. באופן אישי זה לא מרשים אותי במיוחד, אני מבין שיש פה אחרים שזה עושה להם את זה (אולי עוד יגיעו רגעים אחרים, אבל בינתיים לא התרשמתי שהוא עשה הרבה יותר מאז שהצהיר על עצמו כבעלים הרשמי של המועדון).
מה שכן, אני יכול לחשוב על מישהו אחר שהוא ללא ספק פסיק בהיסטוריה של הפועל ושל הפורום הזה.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
האדס כתב: ↑04 דצמבר 2023, 11:33הוא לא פסיק. הוא סימן קריאה. הוא בן אדם ששם מכספו כדי לקדם את המועדון שכולנו אוהבים.האדום הצורר כתב: ↑04 דצמבר 2023, 00:03 כן הוא פסיק שכולם יזכרו כי הוא הכניס לחשבון של הפועל הרבה כסף. באופן אישי זה לא מרשים אותי במיוחד, אני מבין שיש פה אחרים שזה עושה להם את זה (אולי עוד יגיעו רגעים אחרים, אבל בינתיים לא התרשמתי שהוא עשה הרבה יותר מאז שהצהיר על עצמו כבעלים הרשמי של המועדון).
מה שכן, אני יכול לחשוב על מישהו אחר שהוא ללא ספק פסיק בהיסטוריה של הפועל ושל הפורום הזה.

השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 2397 לייקים
אז יש פה כבר תגובות נגד עופר ינאי , אני לא חושב שצריך להכניס את האגנדה של מי שמעדיף קבוצת אוהדים לסיטואציה שנוצרה כי אין קשר בין הדברים , טוב שיש לנו בנאדם כזה בסיטואציה כזו זה נותן לי לא מעט ביטחון שהוא באמת יעשה הכל בשביל למגר את התופעה הזו לפחות בכדורסל
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
אני מניח שעופר לא רוצה להתעסק בדברים האלה כי הוא סומך על רמי.
אני מניח שעופר רואה שכלום לא זז ומרגיש שלכולנו נמאס והוא כן יאלץ לעשות צעדים רציניים כנגד החרא הזה.
אני מניח שעופר רואה שכלום לא זז ומרגיש שלכולנו נמאס והוא כן יאלץ לעשות צעדים רציניים כנגד החרא הזה.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
אני חושב שעופר בעיקר חודשיים במועדון ולא ממש נמצא באירוע. מזה שבעקבות כל האירועים ביורוקאפ (שתכלס היו גועליים בדיוק כמו מה שהלך אתמול) לא קרה כלום, וגם עכשיו התגובה שלו די פרווה ("נרחיק אוהד עד סוף השנה") זה מה שמסתמן.
הוא לא מכיר את ההיסטוריה, הוא מן הסתם לא תיכנן לעשות מהפכות בשלב הזה. והוא מוקף אנשים בהנהלה ועובדי המועדון שהם סחבקים עם כל החבר'ה המעורבים בגדול, ושבשבילם לא באמת קרה משהו יוצא דופן אתמול, עוד אירוע מגעיל שקורה פעם בשנה וסוגרים באיזה התנצלות, להוריד את הראש ליומיים, ולחכות שכולם ישכחו עד הפעם הבאה. עבד עד היום, אין סיבה להניח שלא יעבוד הפעם. וזה כנראה מה שאנשי המועדון והעמותה גם משדרים לו.
זה שעל הדרך כולנו מתביישים ומתמלאים בחילה ורוצים להרביץ למישהו מרוב תסכול, ושאנחנו יותר ויותר נראים כמו חבורת סוציומטים חולי נפש לא באמת מזיז.
כנראה שחוץ מזה שאנשים פשוט יפסיקו להגיע למשחקים מרוב גועל שום דבר כבר לא יזיז כלום במועדון הזה.
הוא לא מכיר את ההיסטוריה, הוא מן הסתם לא תיכנן לעשות מהפכות בשלב הזה. והוא מוקף אנשים בהנהלה ועובדי המועדון שהם סחבקים עם כל החבר'ה המעורבים בגדול, ושבשבילם לא באמת קרה משהו יוצא דופן אתמול, עוד אירוע מגעיל שקורה פעם בשנה וסוגרים באיזה התנצלות, להוריד את הראש ליומיים, ולחכות שכולם ישכחו עד הפעם הבאה. עבד עד היום, אין סיבה להניח שלא יעבוד הפעם. וזה כנראה מה שאנשי המועדון והעמותה גם משדרים לו.
זה שעל הדרך כולנו מתביישים ומתמלאים בחילה ורוצים להרביץ למישהו מרוב תסכול, ושאנחנו יותר ויותר נראים כמו חבורת סוציומטים חולי נפש לא באמת מזיז.
כנראה שחוץ מזה שאנשים פשוט יפסיקו להגיע למשחקים מרוב גועל שום דבר כבר לא יזיז כלום במועדון הזה.
- 7even
- קיבל.ה 2671 לייקים
+123הפועל כתב: ↑04 דצמבר 2023, 15:01 אני חושב שעופר בעיקר חודשיים במועדון ולא ממש נמצא באירוע. מזה שבעקבות כל האירועים ביורוקאפ (שתכלס היו גועליים בדיוק כמו מה שהלך אתמול) לא קרה כלום, וגם עכשיו התגובה שלו די פרווה ("נרחיק אוהד עד סוף השנה") זה מה שמסתמן.
יחד, רק יחד! 

- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
שוללים להם את המנויים והם לא יוכלו להכנס.
אחלה הודעה ואחלה פעילות מהירה.

אחלה הודעה ואחלה פעילות מהירה.

"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1184 לייקים
יפה מאוד מקומם של החלאות אדם האלה לא איתנו. ביישו אותנו ואנחנו צרכים לתקן את החרפה
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
סופסוף, ישר כח!
-
- קיבל.ה 2397 לייקים
באמת יצא מלך , אם לא הוא ספק אם הייתה יוצאת הודעה כזו בכלל