חדשות מהזווית היהודית
-
- קיבל.ה 426 לייקים
עצוב
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
תנחומיי לנפגעים ומשפחותיהם
(מזל שזה לא נגמר בטבח המוני)

(מזל שזה לא נגמר בטבח המוני)
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 426 לייקים
בן אדם דוחה
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 271 לייקים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אתה חלאה ותרשה לי לא להגיב לך יותר לפני שאני אקיא. ציניקן עלוב.
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
אתה יכול באופן אישי להאמין במה שאתה רוצה לגבי ירי על חיילי צה"ל - אבל העובדה היא שפעולות כנגדם עדיין מוגדרות בתקשורת וברמה הרשמית כ"פיגועים".
וחמאס אכן פגע ופוגע באזרחים באופן מכוון (לא רק יהודים, אגב, אבל לך חשוב להדגיש את זה "משום מה") - אבל גם צה"ל עושה את זה (וגם ארגוני הטרור שהוא גדל מתוכם). למעשה, במהלך האינתיפאדה השניה היה נהוג לדבר על "צריבת התודעה" של הפלסטינים, בעיקר בעזה: להפוך את חייהם לבלתי-נסבלים, כדי שהם יפעילו לחץ על ההנהגה הפלסטינית שתתפשר על מטרות כאלה ואחרות. זה טרור פר אקסלנס. לקרוא לגוף כלשהו "ארגון טרור" זו תווית שמטרתה להפוך אותו לבלתי לגיטימי, ותו לא. וכפי שההיסטוריה מלמדת אותנו, טרוריסטים עוברים הבלנה כשצריך, אז כאמור אין שום משמעות לאמירה שאין מה לדבר עם חמאס כי הוא ארגון טרור.
קודם כל - במקרים רבים מדובר בדקה או שתיים. אבל מה זה משנה? תשאל את עצמך האם אתה היית מודה לחמאס על מוסריותו הרבה אם הוא היה נותן לך התרעה לפני הרס הבית שלך, אפילו אם היה לך מספיק זמן בשביל להתפנות.
(על העובדה שמבנים רבים נהרסים גם מבלי שיש בהם אמל"ח או מפקדה או מה לא אין מה להרחיב, זה הרבה יותר מדי נפוץ בשביל להתעלם מכך ואנחנו עדים לטענות כאלה גם על בניינים אקראים שרוסיה מפגיזה באוקראינה)
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
אה, טיעון ה"אני לא יודע מה לענות אז אני שולח אנשים לגוגל" הקלאסי. איך יש אנשים שחושבים שזה משכנע מישהו, בחיי.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
לא מכובד ולא ראוי לרתום פיגוע נוראי שכולנו כואבים אותו למטרת ויכוח פוליטי שטותי מספר דקות אחרי שאירע. אנא, נסה להיות יותר מתון ושקול.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אם אתה כ"כ רגיש להקאה, מציע לך לא להסתכל במראה ולראות את היהודי הגלותי שהפכת להיות במעלה השנים.הגלמוד מלוד כתב: ↑27 מרץ 2022, 21:50אתה חלאה ותרשה לי לא להגיב לך יותר לפני שאני אקיא. ציניקן עלוב.
גם כשהעובדות מונחות לנגד עיניך אתה בוחר להתעסק בהכל חוץ מהתייחסות לכך שערבים תושבי ישראל ממשיכים לרצוח יהודים על רקע אנטישמי בלב מדינת ישראל.
אתה קורא לעצמך הגלמוד מלוד, בחודש מאי האחרון תושבי לוד היהודים אכן היו גלמודים לנוכח הרצחנות והאלימות של ערבים תושבי העיר.
לא מאחל לך לחוש את נחת זרועם של הטרור הערבי-איסלאמי, רק מאחל לך לפתוח את העיניים ולהבין מה שרוב אזרחי ישראל מבינים.
עד אז, תפסיק לפנות אלי.
נערך לאחרונה על ידי benaim ב 27 מרץ 2022, 22:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
הפיגוע הרצחני והאנטישמי הזה הוא הכתובת שעל הקיר. המילים שיוצאות ממני כאן הן מאוד מתונות ושקולות, בניגוד לתחושת הכאב הגדול שיש בי כרגע לנוכח שני אחיי שנרצחו היום ע"י האויב הערבי כשכל חטאם הוא להיות בני הדת היהודית.D red imperia כתב: ↑27 מרץ 2022, 21:55לא מכובד ולא ראוי לרתום פיגוע נוראי שכולנו כואבים אותו למטרת ויכוח פוליטי שטותי מספר דקות אחרי שאירע. אנא, נסה להיות יותר מתון ושקול.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
בבקשה ממך, תעצור לפני שזה מידרדר לתהומות מכועריםbenaim כתב: ↑27 מרץ 2022, 21:58אם אתה כ"כ רגיש להקאה, מציע לך לא להסתכל במראה ולראות את היהודי הגלותי שהפכת להיות במעלה השנים.הגלמוד מלוד כתב: ↑27 מרץ 2022, 21:50אתה חלאה ותרשה לי לא להגיב לך יותר לפני שאני אקיא. ציניקן עלוב.
גם כשהעובדות מונחות לנגד עיניך אתה בוחר להתעסק בהכל חוץ מהתייחסות לכך שערבים תושבי ישראל ממשיכים לרצוח יהודים על רקע אנטישמי *בתוך* בלב מדינת ישראל.
אתה קורא לעצמך הגלמוד מלוד, בחודש מאי האחרון תושבי לוד היהודים אכן היו גלמודים לנוכח הרצחנות והאלימות של ערבים תושבי העיר.
לא מאחל לך לחוש את נחת זרועם של הטרור הערבי-איסלאמי, רק מאחל לך לפתוח את העיניים ולהבין מה שרוב אזרחי ישראל מבינים.
עד אז, תפסיק לפנות אלי.
שער 5 זה הלב
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אני מדבר איתך על תחנות כוח, בתי חולים, כאלה דברים.
לגבי ההוכחות שמקומות כאלה (או בנייני מגורים) משמשים לתקיפה, אני עדיין מחכה להוכחה. לך אתה לחפש בגוגל, אתה זה שטוען שזה נכון. למיטב זכרוני כל טענה ישראלית דומה התבררה מהר מאוד כשגויה. אם אתה לא מאמין לי תבדוק בגוגל.
ויפה שפתאום מעמדות תקיפה עברנו לדבר על "תשתיות טרור" שזה מושג הרבה יותר עמום, הרבה יותר רחב, ולמעשה כולל את כל מה שלא בא לך בטוב בעין (ומניסיון העבר, זה כולל את בתי המגורים של אנשים שמופיעים ברשימה כזאת או אחרת, כולל כשהם גרים בין אנשים אחרים למרבה ההפתעה).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
אני מתחנן שתפסיקbenaim כתב: ↑27 מרץ 2022, 21:59הפיגוע הרצחני והאנטישמי הזה הוא הכתובת שעל הקיר. המילים שיוצאות ממני כאן הן מאוד מתונות ושקולות, בניגוד לתחושת הכאב הגדול שיש בי כרגע לנוכח שני אחיי שנרצחו היום ע"י האויב הערבי כשכל חטאם הוא להיות בני הדת היהודית.D red imperia כתב: ↑27 מרץ 2022, 21:55לא מכובד ולא ראוי לרתום פיגוע נוראי שכולנו כואבים אותו למטרת ויכוח פוליטי שטותי מספר דקות אחרי שאירע. אנא, נסה להיות יותר מתון ושקול.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 271 לייקים
https://www.inn.co.il/news/282671teknoboy כתב: ↑27 מרץ 2022, 22:03אני מדבר איתך על תחנות כוח, בתי חולים, כאלה דברים.
לגבי ההוכחות שמקומות כאלה (או בנייני מגורים) משמשים לתקיפה, אני עדיין מחכה להוכחה. לך אתה לחפש בגוגל, אתה זה שטוען שזה נכון. למיטב זכרוני כל טענה ישראלית דומה התבררה מהר מאוד כשגויה. אם אתה לא מאמין לי תבדוק בגוגל.
ויפה שפתאום מעמדות תקיפה עברנו לדבר על "תשתיות טרור" שזה מושג הרבה יותר עמום, הרבה יותר רחב, ולמעשה כולל את כל מה שלא בא לך בטוב בעין (ומניסיון העבר, זה כולל את בתי המגורים של אנשים שמופיעים ברשימה כזאת או אחרת, כולל כשהם גרים בין אנשים אחרים למרבה ההפתעה).
ירי מבית חולים ברצועת עזה.
זכרונך לא מטיב עמך.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
נכנסתי. על ההתחלה ראיתי תמונה גדולה של בית חולים מסומן באדום וקרוב אליו (אבל מחוצה לו) ציורים שנטען שמשם היו שיגורים, כלומר גם במקרה הכי תמים וכבשתי לא מדובר בשיגור מתוך בית חולים.benaim כתב: ↑27 מרץ 2022, 22:05https://www.inn.co.il/news/282671teknoboy כתב: ↑27 מרץ 2022, 22:03אני מדבר איתך על תחנות כוח, בתי חולים, כאלה דברים.
זכרונך לא מטיב עמך.
הכותרת, אגב, היא "שיגור רקטות מאזור בית חולים".
לא בטוח שזכרוני לא מיטיב עמי. נראה לי יותר שכשלת בהבנת המידע הכי בסיסי בלינק שהבאת.
(שים לב שהבריחה מהשאלות העקרוניות לא ממש עשתה עימך חסד, אז אולי פשוט תפסיק)
עריכה: אגב, אם נגמרים לך התירוצים אתה צריך רק תרגום גוגל מרוסית, כי בימינו הם מייצרים שם אין סוף של קשקשת ברמה הזאת
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 271 לייקים
נראה שאין לך במה להאחז.teknoboy כתב: ↑27 מרץ 2022, 22:16נכנסתי. על ההתחלה ראיתי תמונה גדולה של בית חולים מסומן באדום וקרוב אליו (אבל מחוצה לו) ציורים שנטען שמשם היו שיגורים, כלומר גם במקרה הכי תמים וכבשתי לא מדובר בשיגור מתוך בית חולים.benaim כתב: ↑27 מרץ 2022, 22:05https://www.inn.co.il/news/282671teknoboy כתב: ↑27 מרץ 2022, 22:03
אני מדבר איתך על תחנות כוח, בתי חולים, כאלה דברים.
זכרונך לא מטיב עמך.
לא בטוח שזכרוני לא מיטיב עמי. נראה לי יותר שכשלת בהבנת המידע הכי בסיסי בלינק שהבאת.
עריכה: אגב, אם נגמרים לך התירוצים אתה צריך רק תרגום גוגל מרוסית, כי בימינו הם מייצרים שם אין סוף של קשקשת ברמה הזאת
אולי תפנה לאלוף פיקוד הדרום עם שאילתה אם הודעת דו"צ לא מדויקת מספיק בשבילך.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לי אין במה להיאחז?benaim כתב: ↑27 מרץ 2022, 22:24נראה שאין לך במה להאחז.teknoboy כתב: ↑27 מרץ 2022, 22:16נכנסתי. על ההתחלה ראיתי תמונה גדולה של בית חולים מסומן באדום וקרוב אליו (אבל מחוצה לו) ציורים שנטען שמשם היו שיגורים, כלומר גם במקרה הכי תמים וכבשתי לא מדובר בשיגור מתוך בית חולים.benaim כתב: ↑27 מרץ 2022, 22:05
https://www.inn.co.il/news/282671
זכרונך לא מטיב עמך.
אולי תפנה לאלוף פיקוד הדרום עם שאילתה אם הודעת דו"צ לא מדויקת מספיק בשבילך.
כדי להוכיח לי שיורים מתוך בתי חולים הבאת לי כתבה שהכותרת שלה היא "שיגור רקטות מאזור בית חולים", שנפתחת במילים "בשעות הצהריים של השבת האחרונה שוגרו מספר רקטות לאזור השפלה, באמצעות משגרים שהוטמנו בסמוך לבית החולים 'שהדאא' ברצועת עזה", ושהדר הראשון שרואים בה זה ציור שמפורט בו שהמשגרים היו מחוץ לבית החולים, ולי אין במה להיאחז? בטוח?
או שאתה טוען פה שבהודעת דו"צ (איפה היא, אגב?) נאמר שהיו שיגורים מתוך בית החולים אבל ערוץ 7 הבוגדים ניסו להוציא את הפלסטינים באור טוב אז הם סילפו את האמת ואפילו זייפו תמונות?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים

חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
לא ברור מה אתה רוצה ממנו ואתה יותר ממוזמן לא להגיב פה יותר.הגלמוד מלוד כתב: ↑27 מרץ 2022, 21:50אתה חלאה ותרשה לי לא להגיב לך יותר לפני שאני אקיא. ציניקן עלוב.
אני כל כך מזדהה עם הדעות שבנעים כותב לו וחשוב לי להגיד שכתושב איזור נהריה בילדות אני לא אשכח את השוק שהיה ב2001 אחרי הפיגוע ברכבת שהיה הפיגוע הראשון שביצע ערבי-ישראלי (תושב אבו סנאן). זה היה הלם גדול, אבל לא, זה לא גרם לנו להפסיק לבקר חברים בשייח דנון, לנגב חומוס בכפר יאסיף, לעשות קניות בעכו עתיקה, ולהעסיק ערבים במקומות העבודה או אפילו להועסק על ידם. ביום שתבין שאנחנו לא גזענים, אנחנו לא רוצים ברע לאף אחד אבל עדיין דוגלים בכבדהו וחשדהו כך יוטב לך.
It's 1991 and I refuse to come wack
-
- קיבל.ה 331 לייקים
אני מבולבל..Hapoelian כתב: ↑27 מרץ 2022, 23:11לא ברור מה אתה רוצה ממנו ואתה יותר ממוזמן לא להגיב פה יותר.הגלמוד מלוד כתב: ↑27 מרץ 2022, 21:50אתה חלאה ותרשה לי לא להגיב לך יותר לפני שאני אקיא. ציניקן עלוב.
אני כל כך מזדהה עם הדעות שבנעים כותב לו וחשוב לי להגיד שכתושב איזור נהריה בילדות אני לא אשכח את השוק שהיה ב2001 אחרי הפיגוע ברכבת שהיה הפיגוע הראשון שביצע ערבי-ישראלי (תושב אבו סנאן). זה היה הלם גדול, אבל לא, זה לא גרם לנו להפסיק לבקר חברים בשייח דנון, לנגב חומוס בכפר יאסיף, לעשות קניות בעכו עתיקה, ולהעסיק ערבים במקומות העבודה או אפילו להועסק על ידם. ביום שתבין שאנחנו לא גזענים, אנחנו לא רוצים ברע לאף אחד אבל עדיין דוגלים בכבדהו וחשדהו כך יוטב לך.
אתה מעיד שלמרות הכעס והפחד אתה לא מוותר על הדו קיום.
בנעים ניצל את הארוע כדי לבוז לדו קיום.
לא שם לב להבדל?
אגב, ציונים חייבים להתחיל להבין מה בדיוק הם אומרים כשהם משתמשים במושג "דו קיום". דו קיום אמיתי מעולם לא היה פה.
-
- קיבל.ה 271 לייקים
צודק. מעולם לא היה כאן דו קיום וכפי שזה נראה גם לא יהיה.אדום נחמד כתב: ↑27 מרץ 2022, 23:30אני מבולבל..Hapoelian כתב: ↑27 מרץ 2022, 23:11לא ברור מה אתה רוצה ממנו ואתה יותר ממוזמן לא להגיב פה יותר.הגלמוד מלוד כתב: ↑27 מרץ 2022, 21:50
אתה מעיד שלמרות הכעס והפחד אתה לא מוותר על הדו קיום.
בנעים ניצל את הארוע כדי לבוז לדו קיום.
לא שם לב להבדל?
אגב, ציונים חייבים להתחיל להבין מה בדיוק הם אומרים כשהם משתמשים במושג "דו קיום". דו קיום אמיתי מעולם לא היה פה.
בטח לא כשצד אחד של המתרס לא רוצה את הצד השני כאן ואף טובח בו קרוב למאה שנים.
אני לא מנצל את הפיגוע הערבי הרצחני לטובת העובדה הזו, אני פשוט תוהה מה יגרום לכם לפקוח את העיניים ולמען האמת נראה שהמקרה שלכם אבוד.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
זה לא עיניין שלוותר על דו קיום כי אין דבר כזה באמת. מה שיש זה אנשים טובים משני הצדדים שמנסים לחיות פה ביחד למרות הקיצוניות, ושוב אני עדיין מתנהל עם ומול ערבים אבל תמיד כבדהו וחשדהו. וממש לא בא לי התחיל להביא דוגמאות של מחבלים שהיו בני בית אצל הקורבנות שלהם, או הועסקו בכבוד על המעסיקים שלהם וכו' וכו'.
אז כן, המחבל הבא יכול להיות כל אחד מהם בכל רגע נתון.. (יאללה תביאו דלי ותתחילו להקיא ולקרוא לי גזען על המשפט הזה)
אז כן, המחבל הבא יכול להיות כל אחד מהם בכל רגע נתון.. (יאללה תביאו דלי ותתחילו להקיא ולקרוא לי גזען על המשפט הזה)
It's 1991 and I refuse to come wack
-
- קיבל.ה 331 לייקים
אני רק אגיד שרוב הפגיעות המיניות מבוצעות על ידי מישהו שהקורבן מכיר טוב.Hapoelian כתב: ↑27 מרץ 2022, 23:41 זה לא עיניין שלוותר על דו קיום כי אין דבר כזה באמת. מה שיש זה אנשים טובים משני הצדדים שמנסים לחיות פה ביחד למרות הקיצוניות, ושוב אני עדיין מתנהל עם ומול ערבים אבל תמיד כבדהו וחשדהו. וממש לא בא לי התחיל להביא דוגמאות של מחבלים שהיו בני בית אצל הקורבנות שלהם, או הועסקו בכבוד על המעסיקים שלהם וכו' וכו'.
מסקנות תסיק כרצונך
-
- קיבל.ה 331 לייקים
אנחנו גם מחכים שתפקח עיניים... זה בסדר..
-
- קיבל.ה 426 לייקים
לא ברור מה אתה רוצה ממני. לך לעזאזל אתה וה"דו קיום" המאולץ שלך, כאילו אתה עושה טובה. ציונים "ליבארלים" כמוך נוראים פי אלף יותר מכל הבן גבירים.Hapoelian כתב: ↑27 מרץ 2022, 23:11לא ברור מה אתה רוצה ממנו ואתה יותר ממוזמן לא להגיב פה יותר.הגלמוד מלוד כתב: ↑27 מרץ 2022, 21:50אתה חלאה ותרשה לי לא להגיב לך יותר לפני שאני אקיא. ציניקן עלוב.
תחזיר את האדמות שגנבת ואז תדבר איתי על דו קיום
תפסיק לטבוח בפלסטינאים כל שנה ואז תדבר איתי על דו קיום.
מדבר איתי על פאקינג חומוס בכפר יאסיף. האטימות של הישראלים למה שמתרחש סביבם זה פשוט מחלה
-
- קיבל.ה 5896 לייקים
אם זה יכול להיות כל אחד מהם בכל רגע נתון, למה אתה הולך לאכול חומוס בכפר יאסיף?
-
- קיבל.ה 331 לייקים
זה כשהוא מכבד
לפעמים הוא גם חושד
Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
לפעמים הוא גם חושד
Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
-
- קיבל.ה 151 לייקים
לפי הדס שטייף אחיו של אחד המחבלים שוטר
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אתה גר בישראל?הגלמוד מלוד כתב: ↑28 מרץ 2022, 00:06לא ברור מה אתה רוצה ממני. לך לעזאזל אתה וה"דו קיום" המאולץ שלך, כאילו אתה עושה טובה. ציונים "ליבארלים" כמוך נוראים פי אלף יותר מכל הבן גבירים.Hapoelian כתב: ↑27 מרץ 2022, 23:11לא ברור מה אתה רוצה ממנו ואתה יותר ממוזמן לא להגיב פה יותר.הגלמוד מלוד כתב: ↑27 מרץ 2022, 21:50
מדבר איתי על פאקינג חומוס בכפר יאסיף. האטימות של הישראלים למה שמתרחש סביבם זה פשוט מחלה
אם כן, אענה לך מה שעניתי לאיציק באשכול השני.
מוזמן להחזיר את הקרקע ששדדת מהפלסטינים המסכנים, היפוקרט.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אין קשר וזאת פרופוגנדה זולה.benaim כתב: ↑28 מרץ 2022, 07:09אתה גר בישראל?הגלמוד מלוד כתב: ↑28 מרץ 2022, 00:06לא ברור מה אתה רוצה ממני. לך לעזאזל אתה וה"דו קיום" המאולץ שלך, כאילו אתה עושה טובה. ציונים "ליבארלים" כמוך נוראים פי אלף יותר מכל הבן גבירים.Hapoelian כתב: ↑27 מרץ 2022, 23:11
לא ברור מה אתה רוצה ממנו ואתה יותר ממוזמן לא להגיב פה יותר.
אם כן, אענה לך מה שעניתי לאיציק באשכול השני.
מוזמן להחזיר את הקרקע ששדדת מהפלסטינים המסכנים, היפוקרט.
כמו שכבר כתבתי... אתה לא יכול להתעמר בעם אחר 150 שנה של גזילת קרקעות והגבלת זכויות ואז להגיד אתה רואה הם הורגים בי. כאילו אתה יכול אבל זה מפגר.
בשביל דו קיום צריך לעבוד, ולעבוד קשה 24/7. ואני כבר עכשיו אומר לך שבתהליך הזה ישפך דם, לפעמים יותר לפעמים פחות אבל דם ישפך, בטוח בשנים הראשונות שלו. אבל הדם ישפך במציאות היום בכל מקרה. בשביל לעצור את שפיכות הדמים צריך אומץ ותעוזה, פחד לא יעזור לכך, אלא יגרום בדיוקמלדבר ההפוך.
-
- קיבל.ה 557 לייקים
בתגובה לטענה שישראל לא הורגת אזרחים חפים מפשע, וההתייחסות להפצצות האכזריות על עזה כאילו אין ברירה, וכאילו מזהירים לפני כן:
אלה, כרגיל, שקרים של התעמולה הישראלית (הדי מוצלחת, אגב), שהציבור קונה בשקיקה.
ישראל הורגת חפים מפשע בכוונה, וכשיטה.
הטענה לפיה מודיעים לאזרחים לפני שמפציצים להם את הבית היא שקר מוחלט (ולא שאם היא הייתה נכונה זה היה מוריד הרבה מאשמת הרצח). נשים, ילדים וזקנים, מתעוררים אל מותם באמצא הלילה, בלי שהיא להם מושג שזה הולך לקרות.
אני כמובן לא ממליץ ולא מצפה מהכותבים שטוענים זאת לקרוא את הדברים הבאים, כרגיל, האמת לחלוטין לא רלוונטית עבורם. אני מביא את זה כשרות לאנשים שעלולים לחשוב שיש אמת כלשהי בטענות המופרכות הללו.
אני ממליץ לקרוא את העדויות המובאות כאן ממסע הקטל האחרון בעזה.
ממליץ גם לקרוא את הרשימה במורד הסולם המוסרי: 5 שלבים בקריסת ההסברה הישראלית של פרופסור עידן לנדו, שעושה קצת סדר בדברים (מופתית כרגיל), לגבי נפלאות ההסברה הישראלית בהתקפה האחרונה על עזה. גם המאמר הקצר הזה מפרק את השקרים הללו.
אלה, כרגיל, שקרים של התעמולה הישראלית (הדי מוצלחת, אגב), שהציבור קונה בשקיקה.
ישראל הורגת חפים מפשע בכוונה, וכשיטה.
הטענה לפיה מודיעים לאזרחים לפני שמפציצים להם את הבית היא שקר מוחלט (ולא שאם היא הייתה נכונה זה היה מוריד הרבה מאשמת הרצח). נשים, ילדים וזקנים, מתעוררים אל מותם באמצא הלילה, בלי שהיא להם מושג שזה הולך לקרות.
אני כמובן לא ממליץ ולא מצפה מהכותבים שטוענים זאת לקרוא את הדברים הבאים, כרגיל, האמת לחלוטין לא רלוונטית עבורם. אני מביא את זה כשרות לאנשים שעלולים לחשוב שיש אמת כלשהי בטענות המופרכות הללו.
אני ממליץ לקרוא את העדויות המובאות כאן ממסע הקטל האחרון בעזה.
ממליץ גם לקרוא את הרשימה במורד הסולם המוסרי: 5 שלבים בקריסת ההסברה הישראלית של פרופסור עידן לנדו, שעושה קצת סדר בדברים (מופתית כרגיל), לגבי נפלאות ההסברה הישראלית בהתקפה האחרונה על עזה. גם המאמר הקצר הזה מפרק את השקרים הללו.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
מת לדעת איפה אתם גרים כל המתנגדים כיבוש כי אם זכרוני אינו מטעני גם תל אביב וגם קרית שמונה נחשבות ככבושות בעיניכם
חופש לפורום שדים מPELEGES
-
- קיבל.ה 331 לייקים
-
- קיבל.ה 557 לייקים
"והימין הישראלי לא יסכים לוותר על חברון.."El dudernio כתב: ↑27 מרץ 2022, 14:15 והימין הארץ לא יסכים לוותר על חברון ארץ אבותיו....
ובעוד הם והם מתווכחים ממשיך להישפך דם ברחובות, הנה דוגמא מופלאה איך להיות צודק ומוסרי זה לא הדבר הנכון.
הפיתרון שלי הוא הפתרון היחיד כרגע שמתקבל על הדעת. אני אישית בכלל רוצה מדינה דו לאומית רק שאני לא רואה את זה יוצא לפועל במציאות במורכבת. וכמה שתתילל מזה שמוערב כאן גם נושא דתי לא ישנה... כאשר הפליט הערבי רוצח יהודי הוא קורא לאלא ולא ליפו או אום רשרש.
ולגבי אוסטרליה... המהגרים הם השולטים במדינה, בעלי המאה והשררה. הם נותנים לילדים זכויות מעמדה של פריוולגים פר אקסלנס. המדינה היא כבר ממש לא של האבורג'ינים. בדיוק כמו שאמריקה היא כבר לא של האינדיאנים. המאבקים בשתי המקומות הוכרעו בצורה אבסולוטית לטובת הקולניאליסטים.
רגע, אז הצדק והמוסר די חשובים, אבל הימין הישראלי לא יסכים למשהו, אז הדבר הנכון לעשות הוא ללכת לפי הימין הישראלי ולא לפי הצדק? זה מה שאני שומע ממך?
ואגב, אף פלסטיני לא מבקש למנוע מיהודים לבקר בחברון, מאיפה אתה מביא את זה.
"ולגבי אוסטרליה... המהגרים הם השולטים במדינה, בעלי המאה והשררה. הם נותנים לילדים זכויות מעמדה של פריוולגים פר אקסלנס.."
למרות שיש לאוסטרליה עוד הרבה לאן להתקדם בענין הצדק כלפי הילידים וזכויות אדם בכלל, אתה פשוט מקשקש.
אף אחד לא שולט במדינה. יש כאן דמוקרטיה, אדם אחד – קול אחד. בוא נתחיל מהדבר הפשוט הזה בפלסטין/ישראל.
גם אם זה קרה מאוחר מדי, אחרי דילול האוכלוסיה הילידית שהוא עוד יותר משמעותי מהדילול בפלסטין, זה עדיין צדק שנעשה.
הם לא נותנים לילידים זכויות מעמדה של פריווילגים, נגמרה כאן העליונות הלבנה. הסברתי לך שיש כאן מליוני אנשים ממקור סיני, הודי, מאלזי, וייטנאמי, המון יוונים, המון איטלקים, המון בריטים, המון מזרח אירופאים. כולם אזרחים שווים, ואף אחד אפילו לא יודע מה הדת שלך.
המדינה היא לא של האבוריג'ינים, היא של כל אזרחיה, כולל האבוריג'ינים. כמו שצריך להיות בין הים לירדן, מדינה של כל התושבים שנמצאים שם, כולל אלה שגורשו משם. (וכן זו לא תהיה מדינה יהודית, כפי שמראש לא היה צריך להיות. לכן הציונות היא מילה שצריכה להינמק בספרי ההסטוריה, כמו עבדות, כמו עליונות לבנה...)
האבוריגי'נים לא אומרים שזו ארץ רק שלהם למרות שהם הילידים, לא מצפים שיחזירו את האנגלים לאנגליה ויפנו את מלבורן, וגם הפלסטינים לא מצפים שזו תהיה ארץ רק שלהם, שיפנו את תל אביב ויחזירו את היהודים לאירופה.
גם אם זה קרה מאוחר מדי באוסטרליה, אחרי דילול האוכלוסיה הילידית שהוא עוד יותר משמעותי מהדילול בפלסטין, זה עדיין צדק שנעשה. אם אתה רוצה לנפנף בזה אז לך לדרום אפריקה. שהם השחורים הם רוב עצום, ועדיין הלבנים ויתרו על העליונות הלבנה.
אתה יודע את הדברים היטב, אבל נוח לך להציג את הדברים אחרת, כדי להצדיק את המשך המציאות והפתרונות הנוחים לך, ולהתרחק מהצדק והמוסר.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
מותר לשאול איפה אתה גר היום? והאם שם אתה מרגיש שמתקיים דו קיום?Hapoelian כתב: ↑27 מרץ 2022, 23:11לא ברור מה אתה רוצה ממנו ואתה יותר ממוזמן לא להגיב פה יותר.הגלמוד מלוד כתב: ↑27 מרץ 2022, 21:50אתה חלאה ותרשה לי לא להגיב לך יותר לפני שאני אקיא. ציניקן עלוב.
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
אתה שם לב שכל דבר שנאמר תמיד התגובה היא זה קלישאה זה קלישאה אז מה עוד אפשר להגיד
-
- קיבל.ה 573 לייקים
אני לא חושב שההתנגדות היא לכיבוש כשלעצמו כמו ההשלכות (נתינים עם מינוס זכויות מול אזרחים פריבליגים). לצורך העניין לוד או עכו כבושות אבל הערבים שם אזרחים מלאים ( נניח... מלאים על הנייר) . אין דין ערבי תושב חיפה או יפו כדין ערבי תושב רמאללה או טולכארם
-
- קיבל.ה 940 לייקים
כשדאעש מבצעים פיגועים בפריז, זה גם נגד הכיבוש? מה התירוץ הפעם?
-
- קיבל.ה 426 לייקים
ליטרלי כל טיעון שלכם זה yet you participate in society זה מדהים. תתקדמו