בר טימור
-
- קיבל.ה 878 לייקים
מקווה שבסוף העונה הוא יסיים פה והתעסק 100% בפודקאסט שלו.
זה כי אני רוצה בטובתו, שחקן כדורסל הוא כבר לא
זה כי אני רוצה בטובתו, שחקן כדורסל הוא כבר לא
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
יעבור MRI בקרוב, חשש שהפציעה שלו לא פשוטה.
לפי מה שכתוב בוואן זה בעייתי להפועל גם כי כרגע לא ניתן לצרף ישראלים במידה ויסתבר שברטי בחוץ לתקופה ארוכה.
לפי מה שכתוב בוואן זה בעייתי להפועל גם כי כרגע לא ניתן לצרף ישראלים במידה ויסתבר שברטי בחוץ לתקופה ארוכה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
למה לא ניתן? כלכלית או שיש איזה חוק?
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
בוואן כבר עדכנו שהוסר החשש לשבר, ככה שהוא יחזור אולי כבר נגד ירושלים.
חוסר היכולת לצרף ישראלים לא קשור לפן כלכלי, אלא כנראה לחוקי הליגה (ביחס לשלב הזה של העונה), אבל אני לא בטוח לגבי זה בדיוק, רק ציטטתי את וואן פה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
אין שום חוקים, אי אפשר לצרף ישראלים כי אין כאלה פנויים.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
אני אתקן - אין כמעט פנויים וגם בשביל אלה שפנויים אין כסף...
-
- קיבל.ה 263 לייקים
אם בר פצוע והביטוח/ביטוח לאומי מכסה חלק משכרו משתחרר כסף.
אופציה שאולי פנויה זה עודד ברנדווין שמשמש גלגל רזרבי במכבי וישמח לקבל דקות
בכל מקרה זה הזמן לתת לרז אדם הזדמנות.
אם בודקים את סוף העונה שעברה מהמחזור ה- 20 לערך שקיבל דקות משחק משמעותיות (במשחקים שקיבל מעל ל- 10 דקות) - אז הסטטיסטיקה שלו (לכ- 17 דקות) מתואמת למספר הדקות של בר טימור השנה (27.5) די דומה לנתונים של בר, אבל עם הגנה טובה יותר ואחוזים טובים יותר (גם ל-2 וגם ל- 3).
השנה משחק בלחץ כי יודע שנכנס למספר קטן של דקות ןיוחלף כמעט על כל טעות.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
רז אדם בחור חביב והכל, אבל למינונים נמוכים. שחקן מאוד מוגבל משני צידי המגרש.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
רז אדם שחקן מאוד מוגבל.
מאוד לא אתלטי, עם סייז לעמדה 2 אבל לא יכול להוריד כדור לרצפה. כל מה שהוא יכול לעשות בהתקפה זה לזרוק שלשות פנויות, וגם בזה לא ברור כמה הוא אפקטיבי.
גם בהגנה, עם כמה שהוא רוצה, הוא לא באמת יכול לשמור טוב כי הוא כל כך איטי. הוא מקסימום יכול להיכנס לכמה דקות ולנסות להציק, לפעמים זה עובד ולפעמים גם זה לא.
להשוות אותו לבר טימור זה לא רציני.
מאוד לא אתלטי, עם סייז לעמדה 2 אבל לא יכול להוריד כדור לרצפה. כל מה שהוא יכול לעשות בהתקפה זה לזרוק שלשות פנויות, וגם בזה לא ברור כמה הוא אפקטיבי.
גם בהגנה, עם כמה שהוא רוצה, הוא לא באמת יכול לשמור טוב כי הוא כל כך איטי. הוא מקסימום יכול להיכנס לכמה דקות ולנסות להציק, לפעמים זה עובד ולפעמים גם זה לא.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
ברור שלא בליגה של בר טימור (למרות שהשנה הוא אולי הנפילה הגדולה ביותר), אבל בהעדרו אפשר לתת הזדמנות לרז אדם ולקבל ממנו תפוקה סבירה.יובל כתב: ↑06 דצמבר 2021, 19:36 רז אדם שחקן מאוד מוגבל.
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
אם הוא ייעדר מן הסתם אדם יקבל חלק מהדקות כי אין מישהו אחר, אבל ספק אם נקבל ממנו תפוקה סבירה.
בר טימור אגב נותן בערך את אותה תפוקה למעט הקליעה מבחוץ, בכל השאר הוא יציב. יאנג וטוקוטו יותר מאכזבים.
בר טימור אגב נותן בערך את אותה תפוקה למעט הקליעה מבחוץ, בכל השאר הוא יציב. יאנג וטוקוטו יותר מאכזבים.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אני מניח שנראה הרבה יותר גיל בני ולא אתפלא אם אפילו אופק גול יראה כמה דקות (ואני לא בטוח שזה רע)
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 102 לייקים
- יצירת קשר:
אחלה רז אדם והכל, אבל בר טימור גם כשלא משחק טוב יכול לייצר נקודות מכמעט כלום עם הצעד-וחצי שלו שמתחיל בערך בקו השלשה שלנו ונגמר בלייאפ. רז לא יכול.
כל מה שאני כותב פה לא מייצג את דעתי או כל מנטרה הגיונית ובעלת תפיסה למציאות בכלל
טוויטר זה השדים החדש
טוויטר זה השדים החדש
-
- קיבל.ה 164 לייקים
אני מבין שאחרי המשחק נגד ירושלים הוא חזר להתאמן רגיל ?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
חוזר לפודקאסט
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 645 לייקים
די כבר עם העקיצות האלה. תנו לבן אדם לעשות מה שהוא רוצה בזמנו הפנוי. הוא חלש העונה זה נכון, אבל הוא עובד קשה ואתם נתפסים על פודקאסט שהוא עושה פעם בשבוע בזמנו הפנוי. חלאס עם זה כבר
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
תקח את זה מהם,אז מה ישאר להם בחיים?נייט רובינסון כתב:די כבר עם העקיצות האלה. תנו לבן אדם לעשות מה שהוא רוצה בזמנו הפנוי. הוא חלש העונה זה נכון, אבל הוא עובד קשה ואתם נתפסים על פודקאסט שהוא עושה פעם בשבוע בזמנו הפנוי. חלאס עם זה כבר
וזה לא רק טימור.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
בטענות שלי נגדו אין שום קשר לפודקאסט.
הוא ישב עם הטלפון על הספסל במשחק נגד הפועל ירושלים ורק צחק מבלי להסתכל על המשחק ולתמוך.
הוא היה הראשון לרדת לחדר הלבשה בלי להגיד תודה לקהל או להגיד משהו לשחקנים.
קפטן הוא לא. שחקן שהפועל מעניינת אותו הוא גם לא.
והכי חשוב, שחקן כדורסל טוב הוא כבר לא.
הוא ישב עם הטלפון על הספסל במשחק נגד הפועל ירושלים ורק צחק מבלי להסתכל על המשחק ולתמוך.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
לגבי המשחק לא התעסקתי לראות מה הוא עשה על הספסל, אבל אני חושב שאתה מגזים. שנה שעברה הוא היה מצוין ואני חושב שיש לו רק פתיחת עונה רעה. מקווה שתטעה ושהוא יכנס לענייניםMoney כתב: ↑18 דצמבר 2021, 15:31 בטענות שלי נגדו אין שום קשר לפודקאסט.
חתם לעוד 3 עונות
ברוכים הבאים לאצטדיון בלומפילד שביפו
הרכבי הקבוצות, תחילה הקבוצה האורחת
הרכבי הקבוצות, תחילה הקבוצה האורחת
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
-
- קיבל.ה 878 לייקים
איך החתימו אותו לעוד 3 עונות, היה צריך לפרוש שנה שעברה
-
- קיבל.ה 164 לייקים
אני חושב שבר מבחינת חדר הלבשה מצויין לקבוצה ולמרות שנראה שהוא יחסית פציע וגיל נכנס לתפקיד הרכז שני בצורה יפה, בר במקרים רבים נותן דקות יפות של ניהול משחק, הכל בסוף נבחן ביחס לשכר, לאלטרנטיבות וגם להבנתי בונים סגל במטרה ששנה הבאה להיות באחת מהמסגרות באירופה אם מסיימים בליגה בששת המקומות הראשונים.
-
- קיבל.ה 5888 לייקים
ממש לא היה צריך לפרוש, עדיין אחלה שחקן ואחד הגארדים הישראלים הטובים בליגה.
מה שכן, מרגישים כבר ירידה אצלו ושלוש עונות מרגיש לי כמו הגזמה. נקווה לטוב.
מה שכן, מרגישים כבר ירידה אצלו ושלוש עונות מרגיש לי כמו הגזמה. נקווה לטוב.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
-
- קיבל.ה 263 לייקים
-
- קיבל.ה 169 לייקים
-
- קיבל.ה 878 לייקים
עוד מעלילות ה״קפטן״: מתראיין לפודקאסט הפודיום ואומר שבבוקר של הדרבי לא חשב שאפשר לעשות משהו(דבר שאני בטוח שמחלחל לשחקנים הצעירים) ואז הגיע גייקובן וחפר לכולם שאפשר לנצח גם בלעדיו.
כבר אתמול להחתים את טוקוטו לשנתיים ולמנות אותו לקפטן במקומו. רצף של אירועים שאני לא רוצה לראות בקפטן של הפועל.
כבר אתמול להחתים את טוקוטו לשנתיים ולמנות אותו לקפטן במקומו. רצף של אירועים שאני לא רוצה לראות בקפטן של הפועל.
-
- קיבל.ה 245 לייקים
אז אחרי שבעונה שעברה פרשנו כאן שפת גוף של שחקנים, עכשיו התקדמנו למשטרת מחשבות. יפה.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אסור לבן אדם שלא התאמן כמעט שבועים ובלי הכוכב של הקבוצה לחשוב שלא יהיה הרבה סיכוי לנצח? הוא לא אמר שהוא ישחקו בהילוך שני, יבוא בפחות טירוף או אפילו לא ידרבן את שאר השחקנים.Money כתב: ↑26 ינואר 2022, 15:17 עוד מעלילות ה״קפטן״: מתראיין לפודקאסט הפודיום ואומר שבבוקר של הדרבי לא חשב שאפשר לעשות משהו(דבר שאני בטוח שמחלחל לשחקנים הצעירים) ואז הגיע גייקובן וחפר לכולם שאפשר לנצח גם בלעדיו.
בר התעקש לעלות לשחק אחרי 2 זריקות בהופעה הירואית שלו (ראו שהוא משחק על רגל וחצי כל המשחק). אחר כך חגג עם כל הקהל במשך חצי שעה והיה האחרון שירד לחדר הלבשה. הוא הקפטן שלי ומקווה שלעוד הרבה שנים
-
- קיבל.ה 170 לייקים
אנחנו יודעים שהוא עלה פצוע עם זריקות,אם הוא היה אומר “אין לנו סיכוי לנצח וואלה עדיף שאני לא יעלה לדרבי אפילו שאם אני עושה מאמץ אני יכול כי אין לנו סיכוי”, הייתי בדעתך 100 אחוזMoney כתב: ↑26 ינואר 2022, 15:17 עוד מעלילות ה״קפטן״: מתראיין לפודקאסט הפודיום ואומר שבבוקר של הדרבי לא חשב שאפשר לעשות משהו(דבר שאני בטוח שמחלחל לשחקנים הצעירים) ואז הגיע גייקובן וחפר לכולם שאפשר לנצח גם בלעדיו.
הבן אדם אומר שהוא הגיע אנדרדוג מובהק,בלי הכוכב של הקבוצה שלו שהוא עולה לשחק עם זריקה(ונלחם כמו חיה) וטוקטו גם עם זריקה ושמה לעשות לפני המשחק הסיכויים לא היו לטובתנו כל אוהד הפועל שפוי ראה את המשחק 95 אחוז ניצחון מכבי 5 הפועל,היו פה כאלה שדיברו על הפרשים אסרטונמים,בסוף עלה למגרש כמו גבר שיחק מלא דקות עם פציעה לא נעימה בכלל,והנהיג את הקבוצה (אני לא אשכח איך ב30 שניות האחרונות הוא סימן לאמסלם שמכבי הוציאו כדור חוץ ״תשחק חכם ותירגע״ ואמסלם קיבל את זה כי הוא הרגיש שיש מאחוריו מנהיג).
יש לי גם תלונות כלפיו על ההגנה שלו בהרבה משחקים אבל מבחינתי הוא אחלה גבר ואין לי בעיה עם זה שהוא מציאותי ,והרצון שלו שגם שהוא יודע שהסיכווים נגדו הוא עדיין עולה ונלחם כמו חיה זה הופך אותו להכי קפטן בעולם.
אחלה בר,כיף שאיתנו לעוד כמה שהים
- Haunter
- קיבל.ה 337 לייקים
שמעתי את זה גם ולדעתי אתה קצת טועה באיך שתפסת את מה שהוא שאמרMoney כתב: ↑26 ינואר 2022, 15:17 עוד מעלילות ה״קפטן״: מתראיין לפודקאסט הפודיום ואומר שבבוקר של הדרבי לא חשב שאפשר לעשות משהו(דבר שאני בטוח שמחלחל לשחקנים הצעירים) ואז הגיע גייקובן וחפר לכולם שאפשר לנצח גם בלעדיו.
הוא קפטן אמיתי וטוב שאיש כזה נמצא בהפועל אני גאה בו
חופש לפורום שדים מPELEGES
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
גאון.
התפיסה שלו של גיל בסוף כדי למנוע סל ועבירה מהלך חכם של שחקן חכם.
התפיסה שלו של גיל בסוף כדי למנוע סל ועבירה מהלך חכם של שחקן חכם.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 220 לייקים
המון אנשים צריכים לאכול פה כובעים. מלך, היה ונשאר. קפטן שתפור עלינו, ובלי האחריות וחוכמת המשחק שלו היינו מאבדים את המשחק הזה כבר ברבע הראשון.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
המשחק הכי טוב שלו העונה.
לישראלי ותיק, זה אפילו יותר מרשים.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
הכניסה שלו ושל ג׳וש הביאו את השינוי,ומשם גם את המשחקKingAlpaca כתב:המשחק הכי טוב שלו העונה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
לחלוטין.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!