אינטרס? אוהד הפועל לא פחות ולא יותר ממך ומאף אחדL.S כתב: ↑21 אוקטובר 2025, 10:24עצוב מאוד מה שנהיה מהמדינה שלנו. כל אחד מדבר מפוזיציה, אינטרס, פוליטיקה.giladbec כתב: ↑20 אוקטובר 2025, 22:13מנוי ל11 תביא למישהו אחר, מנספורד המלך? כנראה שאתה לוקה בקריאה, אופייני לאחד שלא מקבל דעות של אחרים
בכל מקרה מחמיא שאתה בודק את ההודעות שלי
בתור אחד שכנראה היה ביותר משחקים ממך לאורך השנים (וגם אם לא) זכותי להיות בעד או נגד מי שבא לי
תמשיך לנרמל אלימות, לשיר שירי שואה, לתמוך באלו שמשיטים קנסות, רדיוסים והפחתת נקודות, הצלחתם בגמר סל לפני שנתיים, הצלחתם אתמול, בסוף תתבגרו, תתחתנו, תביאו ילדים לעולם ותבינו שכל השנים התעסקתם בקקה ועשיתם רק נזק
אתה כזה טיפש, שאתה חושב שיום אחד האלימות המשטרתית לא תגיע אליך, או לאחד מהילדים שלך.
אני אתעלם מההתנשאות בשורה האחרונה שלך. אתה לא מכיר אותי, לא יודע בן כמה אני ומה התא המשפחתי שלי מכיל. לא את הקרירה שלי ואת קצת ההתבגרות שלי.
אם אני חוויתי אלימות משטרתית כשאני שותה בירה עם אבא שלי וגיסי, כשלא עשיתי כלום 3 שעות לפני משחק כדורגל, הבעיה היא לא אצלי.
אם אבא שלי, שהגיע איתי יחד שעות לפני המשחק מרגיש מאוים, מרגיש שמפגש עיניים עם שוטר יכול לזכות אותנו בכאפה לפנים, הרשה לי לקבוע שאבא שלי לא עבריין.
אם אנחנו מרגישים צורך לרוץ מהר לאוטו כדי לא לקבל מכות משוטרים, הבעיה היא לא אצלנו.
אם אני והמשפחה שלי, שלא עשינו דבר נענשים בביטול משחק, הבעיה היא לא אצלנו.
ההתעסקות באוהדים, ולמי יש יותר גדול היא ההתעסקות בקקה.
ארגוני האוהדים לא יעלמו. לא משנה מה יעשו פה. תמיד יצליחו להכניס. זה לא ישתנה וזה קיים כבר עשרות שנים.
אבל כמו כל דבר במדינה הזאת, בוחרים בלהראות אחד לשני במקום להכיל ולייצר התדברות. לייצר סדר.
כתבתי בהודעות אחרות, הכאוס משרת את כולם חוץ מאותנו, האוהדים ה"רגילים" שבאים לראות הפועל.
תמשיכו לעצום עיניים, אולי אתם לא הרבה במגרשים בשנתיים האחרונות, מהרגע שבן גביר בתפקיד, היחס לאוהדי הפועל (שגם ככה היה לא משהו) קיבל תפנית חדה ואלימה.
אם אתה תמשיך לנרמל את האלימות הזאת, לא יהיה פה כדורגל מהר מאוד
אתמול אוהד ביתר פרץ לדשא, אמנם בסוף המשחק, וחילק כאפות לשחקנים על הדשא.
אירוע אלימות על מלא מלא - לא רימון עשן לאוירה וצבע, כאפות לשחקני כדורגל על הדשא.
זה לא פותח מהדורות, זה לא מזעזע אף אחד. אין רעש אין שוטר תורן שמגיע להסביר מה קרה שם ואין בן גביר שמגבה את המשטרה.
תמשיכו לעצום עיניים
התובנות שלי על התנהגות ארגון האוהדים נובעות מכך שלעולם לא אשכח את האלימות המשטרתית החוויתי על בשרי רק בגלל שלבשתי אדום, בסוף למדתי להתרחק מהמולות ולא להתגרות במי שעלול להרביץ לי בחסות החוק.
להגיד לך שאם ייפסקו השירים נגד המשטרה יפתור 100אחוז מהמקרים? כנראה שלא אבל לדעתי זה יוריד את הכמות.
מעבר לכך מסכים איתך על כל מילה למרות ששלחת אותי לשיר 11 מרוב שאתה מגניב
בסופו של דבר מה אתה מציע? לתקן את המשטרה? הלוואי אבל כנראה שלא יקרה, בטח לא בשנים הקרובות