חוויה של אוהד

פורום אוהדי הפועל תל אביב
giladbec
קיבל.ה  20 לייקים

L.S כתב: 21 אוקטובר 2025, 10:24
giladbec כתב: 20 אוקטובר 2025, 22:13
L.S כתב: 20 אוקטובר 2025, 18:18

בערך 100% מההודעות שלך כאן הן הודעות כנגד ארגון אוהדים ובעד מנספורד המלך

רוצה שאסדר לך מנוי ל11? או אולי כבר יש לך
מנוי ל11 תביא למישהו אחר, מנספורד המלך? כנראה שאתה לוקה בקריאה, אופייני לאחד שלא מקבל דעות של אחרים

בכל מקרה מחמיא שאתה בודק את ההודעות שלי

בתור אחד שכנראה היה ביותר משחקים ממך לאורך השנים (וגם אם לא) זכותי להיות בעד או נגד מי שבא לי

תמשיך לנרמל אלימות, לשיר שירי שואה, לתמוך באלו שמשיטים קנסות, רדיוסים והפחתת נקודות, הצלחתם בגמר סל לפני שנתיים, הצלחתם אתמול, בסוף תתבגרו, תתחתנו, תביאו ילדים לעולם ותבינו שכל השנים התעסקתם בקקה ועשיתם רק נזק
עצוב מאוד מה שנהיה מהמדינה שלנו. כל אחד מדבר מפוזיציה, אינטרס, פוליטיקה.

אתה כזה טיפש, שאתה חושב שיום אחד האלימות המשטרתית לא תגיע אליך, או לאחד מהילדים שלך.

אני אתעלם מההתנשאות בשורה האחרונה שלך. אתה לא מכיר אותי, לא יודע בן כמה אני ומה התא המשפחתי שלי מכיל. לא את הקרירה שלי ואת קצת ההתבגרות שלי.

אם אני חוויתי אלימות משטרתית כשאני שותה בירה עם אבא שלי וגיסי, כשלא עשיתי כלום 3 שעות לפני משחק כדורגל, הבעיה היא לא אצלי.

אם אבא שלי, שהגיע איתי יחד שעות לפני המשחק מרגיש מאוים, מרגיש שמפגש עיניים עם שוטר יכול לזכות אותנו בכאפה לפנים, הרשה לי לקבוע שאבא שלי לא עבריין.

אם אנחנו מרגישים צורך לרוץ מהר לאוטו כדי לא לקבל מכות משוטרים, הבעיה היא לא אצלנו.

אם אני והמשפחה שלי, שלא עשינו דבר נענשים בביטול משחק, הבעיה היא לא אצלנו.

ההתעסקות באוהדים, ולמי יש יותר גדול היא ההתעסקות בקקה.

ארגוני האוהדים לא יעלמו. לא משנה מה יעשו פה. תמיד יצליחו להכניס. זה לא ישתנה וזה קיים כבר עשרות שנים.

אבל כמו כל דבר במדינה הזאת, בוחרים בלהראות אחד לשני במקום להכיל ולייצר התדברות. לייצר סדר.
כתבתי בהודעות אחרות, הכאוס משרת את כולם חוץ מאותנו, האוהדים ה"רגילים" שבאים לראות הפועל.

תמשיכו לעצום עיניים, אולי אתם לא הרבה במגרשים בשנתיים האחרונות, מהרגע שבן גביר בתפקיד, היחס לאוהדי הפועל (שגם ככה היה לא משהו) קיבל תפנית חדה ואלימה.

אם אתה תמשיך לנרמל את האלימות הזאת, לא יהיה פה כדורגל מהר מאוד

אתמול אוהד ביתר פרץ לדשא, אמנם בסוף המשחק, וחילק כאפות לשחקנים על הדשא.
אירוע אלימות על מלא מלא - לא רימון עשן לאוירה וצבע, כאפות לשחקני כדורגל על הדשא.
זה לא פותח מהדורות, זה לא מזעזע אף אחד. אין רעש אין שוטר תורן שמגיע להסביר מה קרה שם ואין בן גביר שמגבה את המשטרה.

תמשיכו לעצום עיניים
אינטרס? אוהד הפועל לא פחות ולא יותר ממך ומאף אחד

התובנות שלי על התנהגות ארגון האוהדים נובעות מכך שלעולם לא אשכח את האלימות המשטרתית החוויתי על בשרי רק בגלל שלבשתי אדום, בסוף למדתי להתרחק מהמולות ולא להתגרות במי שעלול להרביץ לי בחסות החוק.

להגיד לך שאם ייפסקו השירים נגד המשטרה יפתור 100אחוז מהמקרים? כנראה שלא אבל לדעתי זה יוריד את הכמות.

מעבר לכך מסכים איתך על כל מילה למרות ששלחת אותי לשיר 11 מרוב שאתה מגניב

בסופו של דבר מה אתה מציע? לתקן את המשטרה? הלוואי אבל כנראה שלא יקרה, בטח לא בשנים הקרובות
L.S
קיבל.ה  1704 לייקים

מה שאני מציע זה קודם כל לקבל את העובדה שהענף הזה נשען על אוהדים.
לקבל את הקיום של ארגוני אוהדים, תרבות אוהדים ופירוטכניקה. למסד את הנושא הזה בצורה הכי ברורה שיש.

אבוקות בתוך יציע עידוד בלבד. קנס כספי בלבד לקבוצה על כל אמצעי פירוטכני שנדלק ביציע ע"פ מחירון.
בלי לחפש את המדליקים. בלי לעצור אותם, בלי להפוך אותם לעבריינים.

במידה ונשרק לדשא, אין משחק.
ככה פשוט.

ככה יש סדר, אין זריקה ברברית ובמידה וכן, יש את כל הלגיטימציה לעצירת משחק וברור לכל מי האשם.

בנוסף, למשטרה אין ואסור להתקרב לאיזורי התקהלות אוהדים - איזור הסמילה למשל.
המשטרה צריכה לעמוד כחציצה בין הקהלים ולא להתערבב בתוכם.

מותר לשתות, מותר לשיר מחוץ לאיצטדיון.

אסור לקבל את זה שאנחנו מקבלים מכות באופן שרירותי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
RedDrifter
קיבל.ה  229 לייקים

giladbec כתב: 21 אוקטובר 2025, 11:50
RedDrifter כתב: 21 אוקטובר 2025, 10:04
giladbec כתב: 21 אוקטובר 2025, 07:49

יופי של התחסדות חבר

אתה אשכרה חושב שיש סיכוי גדול יותר שהמשטרה בצוותא עם העומד בראשה ישנו את הגישה שלהם מאשר הוקעה של כמה עשרות ברמת המועדון?

אני חושב שאתה תמים, או מנסה לשתול פה אג'נדות כאלה ואחרות
ברור, ואני אגיד גם יותר מזה, מטרת המועדון היא לא להתעסק בעבריינים, ספרא לא צריך להתעסק בזה - בשביל מה יש משטרה אם לא זה? כל מה שהפתרון שלך יוביל אותנו אליו הוא קללות מהיציע שספרא בן זונה וכאוס בין האוהדים. המשטרה צריכה לפעול מול פורעי החוק ולתפוס את האחראים - מועדון כדורגל לא. כן בעד שיעזרו להם להגיע למי שצריך.
מאחל לך בהצלחה עם היוזמה, למרות שאני לא מאמין שיש לנו את הכח
האמן לי אחי, אם הצליחו למגר את התופעה באירופה שם היו רציחות במגרשים, ניתן לעשות זאת פה.

הכל עניין של רצון.
joshsoos
קיבל.ה  720 לייקים

אחלה, לא נראה שיש מי שלא יחתום על זה. הלוואי ויקרה, גם אם אני סקפטי.
אבל גם כרגע, לא היו עושים כלום אם לא היה נזרק לדשא, מעבר לקנס שגם אתה הצעת. וגם אתה מסכים שצריך להפסיק משחק אם נזרק. אז למהההההההה הם זרקו ולמה אתה מנרמל את זה למרות שאתה נגד? לא מבין אותך, בן אדם.

לגבי המשטרע, כלום לא יזוז אם ראשי הקבוצות יחד עם המנהלת וההתאחדות לא יעשו יד אחת ,וביחד עם גורמים ממשלתיים יכינו תוכנית מסודרת. כרגע, אפילו המנכל הפחדן שלך לא מסוגל היה לקחת אותם לבית משפט על האפליה של מכירת הכרטיסים לדרבי
הוקיץ'
קיבל.ה  7158 לייקים

Praškevičios כתב: 21 אוקטובר 2025, 07:55
הוקיץ' כתב: 21 אוקטובר 2025, 01:07
Praškevičios כתב: 21 אוקטובר 2025, 00:54 הטענה ״שרבים מהאמצעים נזרקו לעבר אנשים״ לא מדויקת (מקווה שלא מתוך אג׳נדה).
לא מצדיק את המעשה אבל חשוב לדייק בעובדות.
רוב כמעט מוחלט של רימוני העשן והאבוקות נזרקו לעבר כר הדשא כאשר שדה המגרש היה ריק לחלוטין והשחקנים אפילו לא יצאו מחדרי ההלבשה!
כל האירוע הסלים בגלל מעשה מטומטם של זריקת אמצעים גם מהחלק העליון של שער 7.
מממרחק כל כך גדול הסיכוי לפגוע באוהדת צעירה ובשוטרים שעמדו בסמוך לקו האורך של המגרש היה גבוה.
מזכיר מאוד את הארוע המטומטם של זריקת האבוקות מהיציע העליון ביד אליהו.
מספיק מטומטם אחד כדי להרוס לכולם. כולל לאולטראס.
כן, ממש הרסו לאולטראס אתמול. מוזר שלא שמענו מהם על כך, הם הרי הם יודעים להוציא הודעות מסודרות כשהם רוצים.
מה שהיה אתמול היה מופע אוננות עצמית מפואר, וכרגיל זה בא על חשבון הקבוצה והאוהדים. לא עונש הורדת הנקודות עניין אותם ולא הסכנה שבזריקת כמות כזו של פירוטכניקה לעבר המגרש.
״רבים מהאמצעים נזרקו לעבר אנשים״?!
אתה ממציא המצאות שמשרתות את האג׳נדה שלך ומנסה להתחמק כשמעירים לך שאתה לא מדייק.
דבר ראשון, אני מקבל שהניסוח שלי אולי לא היה מוצלח. לא התכוונתי לרמוז שהייתה כוונה לזרוק את מרבית האמצעים לעבר אנשים. אין לי בעיה להודות בכך ואין לי רצון להתחמק.
יחד עם זאת, אני ראיתי אמצעים שפגעו באנשים ודיווחים רבים של אוהדים על זיקוקים ורימונים שחלפו להם סנטימטר מהראש. בין אם זה היה מכוון ובין אם בטעות, מדובר בסכנת נפשות ובושה גדולה עבורנו.

בכל אופן, אין ספק שיש חשיבות לדיוק בעובדות, אבל בעיני ההתמקדות בנקודה הספציפית הזו נועדה בעיקר להלבין את מעשי האולטראס.
מי שלא מעוניין לפגוע במועדון לא משתמש בפירוטכניקה כאשר יש עונש הפחתת נקודות על תנאי נגד המועדון וכאשר הוא יודע שזה לכל הפחות יוביל לקנסות. מי שאכפת לו מכך שהוא מסכן אנשים, לא זורק את האמצעים לכיוון הדשא אלא מחזיק אותם בידיים. מי שחושב שאותם אלה שפגעו באנשים כאשר הם זרקו רימונים "הרסו לו", מוציא הודעה שהוא מצטער על כך ומתנער המעשים האלה.
האולטראס לא עשו אף אחד מהדברים האלה כי לא מעניין אותם הפגיעה במועדון ולא אכפת להם מי נפגע בדרך. זו המהות וזה הדבר העיקרי פה.
Praškevičios
קיבל.ה  62 לייקים

הוקיץ' כתב: 21 אוקטובר 2025, 13:31
Praškevičios כתב: 21 אוקטובר 2025, 07:55
הוקיץ' כתב: 21 אוקטובר 2025, 01:07

כן, ממש הרסו לאולטראס אתמול. מוזר שלא שמענו מהם על כך, הם הרי הם יודעים להוציא הודעות מסודרות כשהם רוצים.
מה שהיה אתמול היה מופע אוננות עצמית מפואר, וכרגיל זה בא על חשבון הקבוצה והאוהדים. לא עונש הורדת הנקודות עניין אותם ולא הסכנה שבזריקת כמות כזו של פירוטכניקה לעבר המגרש.
״רבים מהאמצעים נזרקו לעבר אנשים״?!
דבר ראשון, אני מקבל שהניסוח שלי אולי לא היה מוצלח. לא התכוונתי לרמוז שהייתה כוונה לזרוק את מרבית האמצעים לעבר אנשים. אין לי בעיה להודות בכך ואין לי רצון להתחמק.
יחד עם זאת, אני ראיתי אמצעים שפגעו באנשים ודיווחים רבים של אוהדים על זיקוקים ורימונים שחלפו להם סנטימטר מהראש. בין אם זה היה מכוון ובין אם בטעות, מדובר בסכנת נפשות ובושה גדולה עבורנו.

בכל אופן, אין ספק שיש חשיבות לדיוק בעובדות, אבל בעיני ההתמקדות בנקודה הספציפית הזו נועדה בעיקר להלבין את מעשי האולטראס.
מי שלא מעוניין לפגוע במועדון לא משתמש בפירוטכניקה כאשר יש עונש הפחתת נקודות על תנאי נגד המועדון וכאשר הוא יודע שזה לכל הפחות יוביל לקנסות. מי שאכפת לו מכך שהוא מסכן אנשים, לא זורק את האמצעים לכיוון הדשא אלא מחזיק אותם בידיים. מי שחושב שאותם אלה שפגעו באנשים כאשר הם זרקו רימונים "הרסו לו", מוציא הודעה שהוא מצטער על כך ומתנער המעשים האלה.
האולטראס לא עשו אף אחד מהדברים האלה כי לא מעניין אותם הפגיעה במועדון ולא אכפת להם מי נפגע בדרך. זו המהות וזה הדבר העיקרי פה.
חשוב לומר שאין כאן שום ניסיון מצידי להלבין את מעשי האולטראס, רק להיות הוגנים ומדויקים.

מסכים לרוב הדברים שכתבת כאן ובכל זאת אוסיף עוד נקודה במבט רחב יותר: לפני שנתיים שר הספורט, מפכ״ל המשטרה והשר לבטחון לאומי הודיעו שיפעלו להסדרת הדלקת פירוטכניקה ביציעים. מאז ועד היום, שלושת הכלומניקים הללו לא עשו כלום בנושא והנושא דעך. את התלונות צריך להפנות גם אליהם, לא רק לצד אחד.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1555 לייקים

Praškevičios כתב: 21 אוקטובר 2025, 14:50
הוקיץ' כתב: 21 אוקטובר 2025, 13:31
Praškevičios כתב: 21 אוקטובר 2025, 07:55 ״רבים מהאמצעים נזרקו לעבר אנשים״?!

חשוב לומר שאין כאן שום ניסיון מצידי להלבין את מעשי האולטראס, רק להיות הוגנים ומדויקים.

מסכים לרוב הדברים שכתבת כאן ובכל זאת אוסיף עוד נקודה במבט רחב יותר: לפני שנתיים שר הספורט, מפכ״ל המשטרה והשר לבטחון לאומי הודיעו שיפעלו להסדרת הדלקת פירוטכניקה ביציעים. מאז ועד היום, שלושת הכלומניקים הללו לא עשו כלום בנושא והנושא דעך. את התלונות צריך להפנות גם אליהם, לא רק לצד אחד.
כל מה שממשלת הזדון הזאת יודעת לעשות זה לייצר כותרות ולא לעשות כלום (חוץ מגניבת כספים ומינוי מקורבים)
אז אתה רוצה שיפנו אליהם תלונות על מה בדיוק?!
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3451 לייקים

L.S כתב: 21 אוקטובר 2025, 12:46 מה שאני מציע זה קודם כל לקבל את העובדה שהענף הזה נשען על אוהדים.
לקבל את הקיום של ארגוני אוהדים, תרבות אוהדים ופירוטכניקה. למסד את הנושא הזה בצורה הכי ברורה שיש.

אבוקות בתוך יציע עידוד בלבד. קנס כספי בלבד לקבוצה על כל אמצעי פירוטכני שנדלק ביציע ע"פ מחירון.
בלי לחפש את המדליקים. בלי לעצור אותם, בלי להפוך אותם לעבריינים.

במידה ונשרק לדשא, אין משחק.
ככה פשוט.

ככה יש סדר, אין זריקה ברברית ובמידה וכן, יש את כל הלגיטימציה לעצירת משחק וברור לכל מי האשם.

בנוסף, למשטרה אין ואסור להתקרב לאיזורי התקהלות אוהדים - איזור הסמילה למשל.
המשטרה צריכה לעמוד כחציצה בין הקהלים ולא להתערבב בתוכם.

מותר לשתות, מותר לשיר מחוץ לאיצטדיון.

אסור לקבל את זה שאנחנו מקבלים מכות באופן שרירותי
אין בעיה עם כל זה.
מה עושים עד שכל זה קורה (כנראה שנים)?

עד שמה שהצעת יקרה ספרא כבר יתייאש כי כמות הקנסות והורדת הנקודות שתחטוף יסבריחו אותו. וזה שהוא מיליארדר כנראה, לא ממש משנה.
אגב, בית המשפט הוא זה שמונע כבר תקופה ארוכה הכנסת אמצעים מתקדמים לזיהוי אוהדים אלימים.
יחד, רק יחד! :heart:
Segev
קיבל.ה  471 לייקים

הוקיץ' כתב: 20 אוקטובר 2025, 08:17
רדפוקס כתב: 20 אוקטובר 2025, 08:07
L.S כתב: 20 אוקטובר 2025, 07:42 הדבר היחיד שמחזיק את הראש מעל למים של הענף המת הזה הוא ארגוני האוהדים.

אין לכם מושג. אין כאן כדורגל. ואין כאן מיצ׳יצ׳ים על הדשא. צר לי לאכזב, גם לא יהיו.

במקרה הטוב היית קורה 30 דקות של כדורגל כם ללא הפירוטכניקה.

אויבים מבית
גבולות הגזרה של משחק הפירוטכניקה ברורים מאוד.
אסור לזרוק על אנשים, אסור לזרוק בצורה שתעצור את המשחק אחרי שהתחיל, אסור זיקוקים.
אם האירוע אתמול היה מתחיל ונגמר במופע אבוקות ורימוני עשן לדשא שלא פוגעים באף אחד אין לי ספק שהיינו רואים גם כדורגל לאחר מכן.

אויבים מבית זה אלו שרק רוצים למתוח את הגבול כל הזמן וההשלכות לא מעניינות אותם.
אמת.
אני לא ראיתי כאן אחד שמגן על המשטרה או טוען שהיא הייתה בסדר, לצערי אני רואה כאן רבים שמגנים על האולטראס, בין אם ישירות ובין אם בדרכים עקיפות (יש פירוטכניקה בכל העולם וזה תמיד היה, מה בכלל אפשר לעשות עם כמה עשרות שעושים בלאגן).
מה שאותי מעצבן זה הגזלייטינג. כן יש מקומות רבים שיש בהם פירוטכניקה וכולנו חווינו כבר פירוטכניקה מכל כיוון. מה שהיה אתמול חצה כל גבול אפשרי - הכמויות, העובדה שרבים מהאמצעים נזרקו לעבר אנשים, כמות האנשים שנפגעו. להגיד לנו שיש פירוטכניקה בכל העולם זה לעשות מאיתנו מטומטמים.
וכנ"ל כל הטיעונים לגבי הכמה עשרות שזרקו כאילו מדובר על אנשים בודדים שקיבלו החלטה על דעת עצמם, ולא ארגון ידוע ומוכר ששם עלינו זין כבר שנים. העמדת פנים מגוחכת.
המודגש מראה שאתה נפלת לפרופוגנדה של המשטרה. בקושי נפגעו אנשים מהפירוטכניקה, לא יותר (ואף פחות) מאשר דברים שגם קרו בעבר. המשטרה הנוכלת לוקחת את המספר הכולל של הנפגעים, 90% מהם ממנה, ואומרת שזה בגלל הפירו..
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3451 לייקים

Segev כתב: 21 אוקטובר 2025, 16:16
אסור לזרוק על אנשים, אסור לזרוק בצורה שתעצור את המשחק אחרי שהתחיל, אסור זיקוקים.
אם האירוע אתמול היה מתחיל ונגמר במופע אבוקות ורימוני עשן לדשא שלא פוגעים באף אחד אין לי ספק שהיינו רואים גם כדורגל לאחר מכן.

אמת.
אני לא ראיתי כאן אחד שמגן על המשטרה או טוען שהיא הייתה בסדר, לצערי אני רואה כאן רבים שמגנים על האולטראס, בין אם ישירות ובין אם בדרכים עקיפות (יש פירוטכניקה בכל העולם וזה תמיד היה, מה בכלל אפשר לעשות עם כמה עשרות שעושים בלאגן).
מה שאותי מעצבן זה הגזלייטינג. כן יש מקומות רבים שיש בהם פירוטכניקה וכולנו חווינו כבר פירוטכניקה מכל כיוון. מה שהיה אתמול חצה כל גבול אפשרי - הכמויות, העובדה שרבים מהאמצעים נזרקו לעבר אנשים, כמות האנשים שנפגעו. להגיד לנו שיש פירוטכניקה בכל העולם זה לעשות מאיתנו מטומטמים.
וכנ"ל כל הטיעונים לגבי הכמה עשרות שזרקו כאילו מדובר על אנשים בודדים שקיבלו החלטה על דעת עצמם, ולא ארגון ידוע ומוכר ששם עלינו זין כבר שנים. העמדת פנים מגוחכת.
המודגש מראה שאתה נפלת לפרופוגנדה של המשטרה. בקושי נפגעו אנשים מהפירוטכניקה, לא יותר (ואף פחות) מאשר דברים שגם קרו בעבר. המשטרה הנוכלת לוקחת את המספר הכולל של הנפגעים, 90% מהם ממנה, ואומרת שזה בגלל הפירו..
ואתה נפלת לפרופוגנדה של האולטראס.
גם אם נפגע אוהד הפועל אחד אסור למשחק להתקיים. ונפגעו יותר.
היום אתה מנרמל אחד, מחר תנרמל 10.

האולטראס כרגיל פגע בקבוצהו באוהדים כי לא אכפת לו מהם.
הוא עשה את עבודת המשטרה לקלה.

תגיד - למה בכדורסל כבר כמעט שנה אין בלאגן? תענה לי בכנות.
הוקיץ'
קיבל.ה  7158 לייקים

אמת.
כן כן, פרופגנדה. בעיניים שלי ראיתי אנשים שנפגעו, שלא לדבר על העשן הסמיך שאנשים נשמו.
זה בושה וחרפה שאתה מגיע למשחק ואתה צריך לחשוש מפירוטכניקה שאנשים בקהל שלך זורקים. אבל לא, אתה לא תחנך את האולטראס.
ואן גוך
קיבל.ה  244 לייקים

אבל זה קורה שזורקים פירו, לא מכוון אבל קורה שבטעות זה נופל על מישהו (מכבי על צלם והבלם שלהם, ביתר בילד וגם אצלנו זה קרה לא פעם).
גם שאיפת עשן קורה. לא מבטלים על זה
בני12
קיבל.ה  2114 לייקים

ואן גוך כתב: 21 אוקטובר 2025, 18:14 אבל זה קורה שזורקים פירו, לא מכוון אבל קורה שבטעות זה נופל על מישהו (מכבי על צלם והבלם שלהם, ביתר בילד וגם אצלנו זה קרה לא פעם).
אז אולי כדאי לא לזרוק פירו
הוקיץ'
קיבל.ה  7158 לייקים

ואן גוך כתב: 21 אוקטובר 2025, 18:14 אבל זה קורה שזורקים פירו, לא מכוון אבל קורה שבטעות זה נופל על מישהו (מכבי על צלם והבלם שלהם, ביתר בילד וגם אצלנו זה קרה לא פעם).
אני לא מדבר בכלל על הביטול. המשטרה זה אירוע אחר.
שחר
קיבל.ה  1768 לייקים

זה כל כך נורא..אבל מה שהכי מעצבן..שהם גם הביאו את החרא שלהם לשער 7..ועוד זרקו את זה על יציעי משפחות.
חבורת מאוסים .
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5784 לייקים

הוקיץ' כתב: 21 אוקטובר 2025, 17:51
אמת.
כן כן, פרופגנדה. בעיניים שלי ראיתי אנשים שנפגעו, שלא לדבר על העשן הסמיך שאנשים נשמו.
זה בושה וחרפה שאתה מגיע למשחק ואתה צריך לחשוש מפירוטכניקה שאנשים בקהל שלך זורקים. אבל לא, אתה לא תחנך את האולטראס.
מה שיפה זה שהאנשים שרושמים שלא נצליח לחנך את האולטראס חושבים שהם כן יצליחו לחנך את המשטרה.
לפחות לאולטראס אמור להיות אינטרס כלשהו לטובת המועדון ושאר האוהדים, למשטרה אין שום אינטרס כזה.
בהצלחה בלהמשיך לשחק למי יש יותר גדול על חשבון הכדורגל, הקהל והמועדון.
לירון האדום
קיבל.ה  2660 לייקים

רדפוקס כתב: 21 אוקטובר 2025, 20:04

מה שיפה זה שהאנשים שרושמים שלא נצליח לחנך את האולטראס חושבים שהם כן יצליחו לחנך את המשטרה.
לפחות לאולטראס אמור להיות אינטרס כלשהו לטובת המועדון ושאר האוהדים, למשטרה אין שום אינטרס כזה.
אז אתה טוען שהמשטרה מתנהגת כמו ארגון אולטראס וזה תקין ואי אפשר לשנות את זה?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5784 לייקים

לירון האדום כתב: 21 אוקטובר 2025, 20:40
דמגוג, איפה רשמתי שזה תקין?
Segev
קיבל.ה  471 לייקים

בני12 כתב: 21 אוקטובר 2025, 18:27
אוקיי אבל יש 30,000 איש ולא אני ולא אתה לא שולטים על כולם. אז לבטל את המשחק?
לירון האדום
קיבל.ה  2660 לייקים

רדפוקס כתב: 21 אוקטובר 2025, 20:57
אפשר וצריך לחנך את המשטרה, המשטרה זה לא ארגון אולטראס
בני12
קיבל.ה  2114 לייקים

Segev כתב: 21 אוקטובר 2025, 22:13
לא חשבתי שצריך לבטל אבל הזהירו אותם מראש שזה מה שיקרה והם עדיין שמו זין על כולם
RedDrifter
קיבל.ה  229 לייקים

בני12 כתב: 21 אוקטובר 2025, 22:19
Segev כתב: 21 אוקטובר 2025, 22:13

לא חשבתי שצריך לבטל אבל הזהירו אותם מראש שזה מה שיקרה והם עדיין שמו זין על כולם
כמו תמיד. ולכן הענישה היא לא הגיונית - אם לא משנה מה תעשה הם ישימו זין, משמע צריכה אכיפה מול הפורעים ולא קולקטיבית.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  5784 לייקים

לירון האדום כתב: 21 אוקטובר 2025, 22:15

איפה בחוקי האולטראס כתוב שחייבים תמיד לשחק משחקי אגו ולשים זין על הכדורגל, המועדון ושאר האוהדים אגב?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3451 לייקים

רדפוקס כתב: 21 אוקטובר 2025, 23:18
לירון האדום כתב: 21 אוקטובר 2025, 22:15
איפה בחוקי האולטראס כתוב שחייבים תמיד לשחק משחקי אגו ולשים זין על הכדורגל, המועדון ושאר האוהדים אגב?
אתה לא תשכנע אותם נו.
אנשים שמגנים על אוהדים שכל מטרתם היא להראות שהם שולטים בקבוצה, הם יקבעו מה ואיך יהיה וז** על כולם...אלה אנשים מוסתים.
כל השאקואים והפוליטים מסיתים אותם בטוויטר ברמות הזויות עד כדי שטיפת מוח ואז הם באים לפה לשפוך הכל.

תקרא את הודעת המועדון מי אחרי הדרבי. כאילו הוכתבה על ידי אנשי ההסתה הטוויטר.
זה הדבר הכי מביך שנכתב אי פעם בערך.
אפס התייחסות למי שבאמת נפגע באיצטדיון. פיסית.
שליחת תגובה