השיפוט

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

"מצטייר ליריבים בתור בכיינות".
בישראל יכולים לדרוף עליך שנים ואז כשאתה מציף את הטענות שלך לחוסר צדק משתמשים במילת הקסם שפוסלת את כל מה שאתה אומר - "בכיין".

טוב מאוד שמציפים את זה וצריך לא להפסיק לדבר על זה מעכשיו עד סוף השבוע לפחות.
הגבלסיות שלהם בכל מקרה יתנו את התעמולה הנדרשת עבורם, לא צריך להתייחס לזה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

מצטער שאני מזבל את הפורום במילים של טינופת אנושית שנקראת דורון קרמר אבל רק כדי שתבינו מול מי יש לנו עסק. כתבה ראשית שעלתה בהול באתר הבית:

עולם כמנהגו נוהג
הנהי של איטודיס ועופר ינאי. כבר ראינו טעויות שיפוט בעבר ואנחנו יודעים לזהות היטב שערוריות שיפוט. זה לא המקרה כאן. היה שיפוט סולידי ומדוייק של משחק בדרגת קושי גבוהה עם הרבה לחץ מסביב. להיפך - חמישה פלופים של שחקני הפועל ת״א עברו ללא תגובה או אזהרה. הפיזיות הייתה שקולה לשני הצדדים. שום שריקה לא הכריעה את המשחק. זה היה צוות שיפוט שלא כלל שופטים שחצנים, מלאים בעצמם ויודעי כל שחושבים שבאו לראות אותם. השיפוט לא הכריע את המשחק למרות שבמשחק כזה כל החלטה יכולה לקבוע. השחקנים והמאמנים הכריעו את המשחק. ינאי ואיטודיס יכולים לטפס על עץ אחר, ועדיף שתהיה עליו מראה. בכלל, אם הפסדים בדרבים ונהי על שיפוט הם ה-DNA של הפועל הישנה, וינאי רוצה לשנות את מערכת ההפעלה האדומה הזו, של ״הפועל שוב הפסידה״ ו״כל העולם נגדנו״, למה ינאי, בטנטרום שלו על השיפוט אתמול, מנפנף ב-105 מיליון שקל שהשקיע בהפועל ת״א כאיזה פקטור שקשור לשיפוט?

משחק שנגמר בשוויון והלך להארכה לא הושפע מאף החלטת שיפוט?
כמובן שלא מתייחס באופן מקצועי לאף תלונה, אלא רק מבטל הכל תחת המילה האהובה על המכביסטים - בכיינות
ולקינוח - רומז שה105 מיליון של ינאי זה כדי ״לקנות״ שופטים? יש יותר גניבת דעת מזו? ינאי כמובן אמר שאין לו מה להשקיע ככ הרבה כסף אם אחכ מגיעים למשחק מכריע והשיפוט הוא זה שקובע וכל בר דעת הבין את זה, אבל רק שתבינו את הספין שהוא ניסה לעשות פה
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

דורון קרמר או דורון שטירמר?
El dudernio
קיבל.ה  1555 לייקים

דר"א לא מדברים על זה אבל אחרי לא מעט זמן שהם לא הצליחו לעלות לייתרון הם עשו את זה אחרי עבירת תוקף ברורה של יוקאביטיס הזה שלהם על גינת.

זה כאילו דבר קטן אבל זה מה שנתן להם את האמונה שהם יכולים.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2650 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 11 פברואר 2025, 11:18 צר לי על עופר ינאי שהשקיע ממיטב כספו ושילם יותר מדי לשחקנים.
היה צריך להשקיע חלק מהכסף והאנרגיות בהשפעה על מאחורי הקלעים - זה מה שאני טוען כבר שנים.
אי אפשר לנצח את מכבי בכללי המשחק שלהם, אפילו אם מביאים את אותו התקציב או תקציב גבוה יותר. כל שנה אנחנו באותו סיפור של שברון לב. כל שנה אני כותב את אותו הדבר.
המאמץ של הפועל צריך להיות מושקע בחלקו הגדול בשינוי כללי המשחק - השפעה באיגוד, הבאה של שופטים מחו"ל לכל משחק קריטי, פגיעה במונופול התקשורתי הצהוב, זכויות שידור, תקרת שכר בליגה הישראלית, ודברים כאלו.
הפועל קבוצה עדיפה על מכבי השנה מבחינת סגל השחקנים. אבל על הפרקט זה 5 מול 8 כל פעם מחדש. יש סיכוי לנצח אותם רק אם מובילים רבע אחרון ב-15 הפרש ואת זה לא השכלנו לעשות.
בול. אי אפשר לנצח כשמשחקים בכללי המשחק. אי אפשר.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2650 לייקים

Xavi כתב: 11 פברואר 2025, 11:19
7even כתב: 11 פברואר 2025, 11:05
Xavi כתב: 11 פברואר 2025, 10:59 ללכת לתקשורת זה לא מהלך חכם ולא יוביל לכלום, במיוחד כשהערוץ המשדר והמרכזי שייך למכבי
מה שצריך לעשות זה צעדים פרקטיים כמו לדרוש מספי שמש לא לשפוט אותנו יותר, ולדעתי אפילו להתחיל מהלך של לעבור לשחק בליגה האדריאטית או לפתוח ליגה חדשה
כל מה שהפועל ועופר עושים בתקשורת נכון מאד.
הבעיה שהיה צריך לעשות אתזה לפני המשחק ולא אחריו.

מבטיח לך שאם מישהו מהפועל היה זורק איזו מילה בימים שלפני המשחק, השופטים היו חושבים 10 פעמים לפני כל שריקה.

עוד יש לנו ללמוד הרבה טריקים ממזרחי על איך יוצרים בלאגן לפני המשחק.
כנס לערוץ מכבי תראה כמה פוסטים מתוזמנים ו״טורים״ של חכמי הדור על הבכי שלנו וכמה הניצחון שלהם הירואי
שום פוסט מ200 הפוסטים שהעלו לא מתייחס בכלל לטענות עצמן
לא משנה כמה תציף בתקשורת, כל עוד היא מוטה, יהפכו את זה עליך שאתה לא יודע להפסיד ובכיין וכו׳ וכו׳
חבר, זה חלב שנשפך.
כשהבעלים של ירושלים, שברח לי רגע שמו, רצה לעשות בלאגן לפני הפיינל פור. הוא קם ואמר - לא נשחק בבית של מכבי כי יש לה יתרון ביתיות וזה משפיע על שופטים וכו' וכו'.
כינס מסיבת עיתונאים ועשה בלאגן שפתח מהדורות.
מה, עופר ינאי או מישהו מטעמו לא יכול לעשות דבר דומה שיהדהד עוד לפני המשחק?

את הבלאגן תעשה לפני. תציף את כל החרא למעלה. תגרום לאנשים להיגעל, תשנה את כללי המשחק, ואז תעלה לשחק.

סורי, רק ככה.
ככה אדר פאר וספי שמש באמת יחשבו 70 פעם לפני שהם מפספסים שריקה.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

אגב איגוד השופטים בפאניקה מוחלטת לפי קצב הכתבות באתר הבית
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

למה אתם נכנסים לפראבדות האלה.
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

Red_man כתב: 11 פברואר 2025, 14:49 אגב איגוד השופטים בפאניקה מוחלטת לפי קצב הכתבות באתר הבית
הוציא הודעה רשמית שהשיפוט היה ממש מושלם ומדהים.
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

אוהד כורסא כתב: 11 פברואר 2025, 14:55
Red_man כתב: 11 פברואר 2025, 14:49 אגב איגוד השופטים בפאניקה מוחלטת לפי קצב הכתבות באתר הבית
הוציא הודעה רשמית שהשיפוט היה ממש מושלם ומדהים.
צודקים, השיפוט היה בדיוק כפי שהוא משנות ה- 80 ועד עכשיו, לא השתנה כלום והכל לפי הספר
יאללה הביתה!!!
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

כל כמה דקות/שעות פושים מערוץ הבית ספורט5 (אולי גם מוואן, לא ממש שמתי לב) על כמה שהפועל בכיינים והשיפוט היה מעולה. שימותו כולם.
El dudernio
קיבל.ה  1555 לייקים

יו"ר איגוד השופטים עלה ל 5 באויר.
טען שעופר ינאי התקשר לפני המשחק ונתלונן על צוות השיפוט ואיים לא להופיע.
טען שהדיבור היה פלילי ועברייני.

עופר עלה אחריו וציין שהיתה שיחה ידידותית של 4 דקות והא בהחלט התלונן שלא יכול להיות ששופט שכותב שהפועל זה עזה יקבע את גורל המשחק והתחושה שלו שהכל מכור. שלא היה שום שיח פלילי גם לפי מה שביטון אמר ואם הוא לא חוזר בו שיקח עו"ד כי הוא יתבע אותו דיבה
ranjef
קיבל.ה  1453 לייקים

משה ביטון זה אחד המושחתים הכי גדולים שהיו פה, והוא מדבר על שיחה פלילית של עופר.
רק בישראל.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1706 לייקים
יצירת קשר:

חייב לאמר שכל ההעתסקות עם השיפוט עושה לי וייבים של התחמקות סטייל "היועמשת אשמה". היו כמה החלטות מכריעות בסוף. אבל תכלס מכבי רצו יותר מאיתנו, והזרים שלהם הופיעו למשחק וחיפו על החיסרון המכריע של הורד בעוד רוב הזרים שלנו לא. היינו צריכים לנצח אותם בקלות, ובעיניי להתעסק בשיפוט זה להתחמק מהסיבות לכך שהגענו בכלל למצב שהחלטת שיפוט מכריעה משחק, ושהסגל הזה בשורה התחתונה מוציא מעצמו אולי 70% ממה שהוא שווה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

אמיתי ששופט ששפט אתמול כתב בפייסבוק הפועל עזה?
OrCohen
קיבל.ה  271 לייקים

תגידו שאלה רצינית,
אין עוד שופטים חוץ משמש פאר ואסתרון?
למה כל פעם שאני רואה משחק הם שופטים אותנו?
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

הפועל כתב: 11 פברואר 2025, 16:12 חייב לאמר שכל ההעתסקות עם השיפוט עושה לי וייבים של התחמקות סטייל "היועמשת אשמה". היו כמה החלטות מכריעות בסוף. אבל תכלס מכבי רצו יותר מאיתנו, והזרים שלהם הופיעו למשחק וחיפו על החיסרון המכריע של הורד בעוד רוב הזרים שלנו לא. היינו צריכים לנצח אותם בקלות, ובעיניי להתעסק בשיפוט זה להתחמק מהסיבות לכך שהגענו בכלל למצב שהחלטת שיפוט מכריעה משחק, ושהסגל הזה בשורה התחתונה מוציא מעצמו אולי 70% ממה שהוא שווה
לגמרי. ולכן בעיניים חיצוניות אף אחד לא מזדהה עם המסרים של הפועל היום, שנראים כמו נהי (גם אם חלקו מוצדק).
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

פרישמן בן זונה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

אז רגע, אם הוא התקשר אליך ךפני המשחק וזה "על גבול הפלילי", למה לא אמרת את זה בתקשורת באותו רגע? פתאום אחרי שחטף מתקפה נזכר בזה
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  945 לייקים

לצערי צריך להמשיך פה בשיא הכוח
נזעזע את המערכת ואני בטוח שבמשחק הבא נגד הגרמנים יחשבו פעמיים
בעזרת השם גם נביא שופטים מחול
long live the zapta
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

איך בכלל נותנים למשה ביטון הזה תפקיד באיגוד השופטים אחרי שתפסו אותו מעלים מס על משחקים שסידרו לו לשפוט ביורוליג? בטח הוא יכול ללמד מישהו איך להתנהג.
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 11 פברואר 2025, 18:04 לצערי צריך להמשיך פה בשיא הכוח
יש דרבי נוסף בליגה, כמדומני בעוד כשבועיים.
על המשחק הזה צריר לעבוד ולדרוש שופטים מחול!

במאמר מוסגר, לא בטוח שזה יעזור אם נמשיך לא להופיע למשחקים והם יפגינו אופי וירצו לנצח יותר מאיתנו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
indiferent
קיבל.ה  78 לייקים

החלטות גבוליות הולכות תמיד למ@@י...החלטות ברורות למ@@י מועצמות, החלטות לטובתנו משונמכות...אז לטובת מי השיפוט?
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

אגב, ניסיתי לפני שעתיים (לא יודע מה קורה עכשיו) לצפות במסיבת העיתונאים של איטודיס. בגבלסיה אין אותו במלואו אלא רק כחלק מוידיאו ערוך שאין סיכוי שאצפה בו. ב-one יש את הוידיאו אבל הסאונד זו צרימה אינסופית ולא מובנת שאי אפשר לסבול. בספורט1 כשניסיתי להיכנס לוידיאו זה הראה תקציר של משחק כדורסל מהליגה הספרדית או אירופית כלשהי, כבר לא זוכר.

עוד דרך של מיסמוס הטיעון של הפועל הוא פשוט לצמצם אליו חשיפה תוך פימפום תגובת הנגד. תקשורת ספורט נלוזה.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  945 לייקים

אדום ותיק כתב: 11 פברואר 2025, 18:43

במאמר מוסגר, לא בטוח שזה יעזור אם נמשיך לא להופיע למשחקים והם יפגינו אופי וירצו לנצח יותר מאיתנו.
היום הרהרתי על המשחק כמו כל אוהד אחר וחשבתי לעצמי שהייתי פחות נסער אם היינו מקבלים 20 הפרש כדת וכדין ולא מפסידים על החלטות שיפוט
חלק מהספורט זה להפסיד, אם ההפסד ספורטיבי, מסעיר ככל שיהיה, אקבל אותו בשלוות נפש (עד כמה שאפשר)
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1320 לייקים

כל כך הרבה "טעויות" שאני כבר לא יודע ממה להתרגז...
כל פעם נזכר במשהו ומתעצבן מחדש, הנה, למשל עכשיו בדיוק נזכרתי שגינת לא קיבל תוקף לטובתו רגע לפני שקיבל את החמישית בעוד שלמוטלי הדביקו תוקף שלא היה ולא נברא.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
בני12
קיבל.ה  1605 לייקים

סומך כתב: 11 פברואר 2025, 20:52 כל כך הרבה "טעויות" שאני כבר לא יודע ממה להתרגז...
כל פעם נזכר במשהו ומתעצבן מחדש, הנה, למשל עכשיו בדיוק נזכרתי שגינת לא קיבל תוקף לטובתו רגע לפני שקיבל את החמישית בעוד שלמוטלי הדביקו תוקף שלא היה ולא נברא.
גם החמישית שלו היתה בעצם עבירה של יוקאבייטוס שנתן לו מרפק
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2650 לייקים

שיגידו נהי.
חובה להציף. הכל הכל.
וכולם צריכים לגבות את עופר והקבוצה בעניין הזה.

נלחמים עכשיו לא בשביל אתמול אלא בשביל המשחק המכריע הבא.

ויומיים לפני המשחק הבא לעשות שוב בלאגן.
כדי להפיל ענק לא משחקים בחוקים הרגילים.
gershon
קיבל.ה  294 לייקים

אדום ותיק כתב: 11 פברואר 2025, 18:43

אם ננצח בליגה יש מצב שזה עוד יותר ידכא אותי על הפספוס בחצי.
קובי
קיבל.ה  218 לייקים

ככה נראה הספורט בישראל. ממנים עבריין (העלמת מס בסכום של 318,000 שקלים) להיות יו"ר הוועדה המקצועית של איגוד השופטים ואחרי זה מתפלאים על שיפוט מוטה?
גם זה משהו שצריך להציף בלי פחד לפני המשחק הבא איתם.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 36,00.html
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

OrCohen כתב:תגידו שאלה רצינית,
אין עוד שופטים חוץ משמש פאר ואסתרון?
למה כל פעם שאני רואה משחק הם שופטים אותנו?
הלוואי שאסתרון היה שופט אותנו
El dudernio
קיבל.ה  1555 לייקים

קובי כתב: 11 פברואר 2025, 21:25 ככה נראה הספורט בישראל. ממנים עבריין (העלמת מס בסכום של 318,000 שקלים) להיות יו"ר הוועדה המקצועית של איגוד השופטים ואחרי זה מתפלאים על שיפוט מוטה?

מיותר לציין שמי שדאג שהוא ישפוט בחול זאת הקבוצה שנצחה אתמול?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2650 לייקים

קובי כתב: 11 פברואר 2025, 21:25 ככה נראה הספורט בישראל. ממנים עבריין (העלמת מס בסכום של 318,000 שקלים) להיות יו"ר הוועדה המקצועית של איגוד השופטים ואחרי זה מתפלאים על שיפוט מוטה?

318 אלף שקל העלמת מס
וזה רק המס....

צריך שם ניקוי אורוות.
איפה אילון ודונלד?
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

יש לי תחושה שאחרי כל הרעש הם ״ישפטו״ יותר טוב בדרבי הבא (הבנתי שזה בעוד שבועיים?) ואם נהיה טובים אז אולי ננצח אותו. לא תהיה להם בעיה לתת לנו לנצח דרבי שלא קובע כלום כדי להרגיע אותנו. במקסימום יתנו לנו לנצח עוד דרבי בגמר (אם בכלל נגיע לשם) כדי להגיד שהיה שוויוני. מה שבטוח זה שתואר הם לא יתנו לנו לקחת.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 11 פברואר 2025, 23:01 יש לי תחושה שאחרי כל הרעש הם ״ישפטו״ יותר טוב בדרבי הבא (הבנתי שזה בעוד שבועיים?) ואם נהיה טובים אז אולי ננצח אותו. לא תהיה להם בעיה לתת לנו לנצח דרבי שלא קובע כלום כדי להרגיע אותנו. במקסימום יתנו לנו לנצח עוד דרבי בגמר (אם בכלל נגיע לשם) כדי להגיד שהיה שוויוני. מה שבטוח זה שתואר הם לא יתנו לנו לקחת.
אני משווה ומעלה
יעשו טעות ברורה נגד מכבי בשביל לרכב על זה אחר כך שנתיים
Adom500
קיבל.ה  144 לייקים

תמונה

כתבה אחרי הגמר גביע הגנוב מול הרצליה עם מאירסון.

לא צריך יותר מזה חחחח איזה נוכל.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

אני עדיין זועם
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

תמונה
השתגעתי בזמן אמת עכשיו גם עזרתי אומץ לראות את התקציר, זו הייתה הטעות שהכי זכורה לי.
עבירה חמישית של תומר, שמקבל מרפק ברור לבטן, בלתי ספורטיבית של יוקובאיטיס!!
אי אפשר לשנות החלטה לתוקף אבל כן לבלתי ספורטיבית ואפשר וחייב היה לקחת על זה צ'אלנג'!!! ראו את זה פאקינג על המסכים!!
על השופטים כבר אין מה להגיד, אבל כמו עם ג'יילן הורד והתנועות, דרבי שני העונה והספסל ישן. :bang:
די עם ה-נו
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

El dudernio כתב: 11 פברואר 2025, 21:54

מיותר לציין שמי שדאג שהוא ישפוט בחול זאת הקבוצה שנצחה אתמול?
אמסלם זה כבר דור שני להטיות שיפוט והנחלת מכביזם באיגוד.
כנראה ששחכנו כבר את הצמד דגן ווירובניק שהיו "שותפים" במחדלי שיפוט ביצירתה"השושלת המכביסטית".
חלוקת כרטיסי חינם להיכל, והשתתפות בשיפוט בחול היה "הלבנה של שוחד" כמדומני שהיה על זה אפילו התיחסות של מישהו מהמבקרים בעבר.
ביושר, כדאי להוסיף כאן, שהפועל לאורך כל ההיסטריה לא החמיצה אף הזדמנות "לעזור למכבי ביצירת ההגמוניה". בכל מיני הנהלות מוזרות , במלחמות פנימיות בתוך הפועל בין תא, רג, וחיפה ומאוחר יותר חולון. ועוד..
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
רק הפועל
קיבל.ה  2383 לייקים

גם הייתה עבירה על מוטלי בסל השוויון האחרון לפני ההארכה לא ? היה צריך להיות סל ועבירה לדעתי וכמובן שלא היה בסוף
שליחת תגובה