השיפוט

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

מזעזע ברמה אחרת , פשע מה שהיה היום פשוט פשע , ברמה של לצאת מהליגה בארץ
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

כמו בגמר לפני שנתיים. בחיים לא יתנו לך לקחת פה תואר
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

גינת שאף פעם לא אמר מילה על שיפוט אומר עכשיו בראיון שהשופטים טעו בלפחות 2 מהלכים אבל ערוץ מכבי משתיק אןתו ומעביר נושא מהר
shaolin232
קיבל.ה  632 לייקים

עוד מראש, שספי שמש הארור שובץ ידעתי שהולך להיות משחק בעייתי מבחינת השיפוט, מה שקרה איתם היום לא היה מוגזם כמו מה שקרה לפני שנתיים שאפשר להגיד מחדל, אבל עדיין שיפוט מוטה לחלוטין לצד הצהוב, זה דיי מדכא כי כל פעם שהצלחנו לברוח שריקה פה ושם החזירה אותם, בנוסף כל הניסיונות שלנו להוציא תוקף היו מיותרת כי לא נתנו לא כלום…
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

פשע נגד האנושות
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

זה מזכיר לי בכדורגל שהביאו שופטים מקפריסין לדרבי. ההרגשה שפתאום השיפוט הוגן ולא מוטה הייתה סופר מוזרה
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  945 לייקים

אם היו היום שופטים ניטרליים היינו מנצחים חד משמעית
long live the zapta
מתנחל אדום
קיבל.ה  11 לייקים

מדהים שאפילו עם השיפוט המטריף הזה - כל מה שהיינו צריכים לעשות זה לקלוע עונשין באחוזים סבירים
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

Xavi כתב:זה מזכיר לי בכדורגל שהביאו שופטים מקפריסין לדרבי. ההרגשה שפתאום השיפוט הוגן ולא מוטה הייתה סופר מוזרה
השופט שהביאו טעה בענק.
הטעות שלו נתנה להם את המשחק.
Berger
קיבל.ה  38 לייקים

רק לי זה נשמע בכייני להתלונן על השופטים? גם אם היו מוטים מעט לטובת מכבי. היינו חייבים לקחת את זה, ולדעתי גם אם היינו נותנים משחק אגרסיבי יותר לאורך העונה בשני צידי המשחק השופטים היו מכבדים אותנו יותר מה שנקרא.
בראש שלי אנחנו יכולים להאשים רק את עצמנו.

מאמין שירושלים יראו לנו בחמישי איך עושים את זה.
feigenbaum99
קיבל.ה  186 לייקים

יש לי הרבה טענות כלפי הקבוצה, אבל באמת שהשיפוט היה בושה. עצבן אותי ששום החלטה נגדנו לא נבדקה במוניטור, אבל כדור חוץ אחד שנשרק נגד מכבי וקצת עשו רעש ישר הלכו לבדוק בלי שקטש לקח צ'אלנג'.

מוטלי היה צריך לקבל סל ועבירה על סורקין במקום זה שרקו לו עבירה.
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

תראו את ספי שמש ליד כאילו זה בכלל לא נוגע אליו הדבר הזה.
זה פורום פתוח אז זה לא יהיה חכם לכתוב פה מה אני מאחל לו.
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

Berger כתב: 11 פברואר 2025, 00:34 רק לי זה נשמע בכייני להתלונן על השופטים? גם אם היו מוטים מעט לטובת מכבי. היינו חייבים לקחת את זה, ולדעתי גם אם היינו נותנים משחק אגרסיבי יותר לאורך העונה בשני צידי המשחק השופטים היו מכבדים אותנו יותר מה שנקרא.
בראש שלי אנחנו יכולים להאשים רק את עצמנו.

מאמין שירושלים יראו לנו בחמישי איך עושים את זה.
לא. הם אכלו כל פלופ בפאול תוקף, כל השריקות הלכו איתם. הרבה שמשנות מומנטום וב2 הצדדים ברצף והשיא פאולים ברורים ברגעי ההכרעה שהיו נותנים למדר 2 זריקות בלי זמן על השעון.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

את מי שואלים אם השופט הכריע את המשחק
צביקה שרף
והמכביסט החדש מר״ג
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

כמובן שאסי שלם יו״ר איגוד השופטים מתראיין לערוץ הספורט של מכבי ואומר שהיה ״שיפוט מצוין להפליא״ ובערוץ הספורט מגבים אותו. טפי עליהם.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

גם ישמצב שהסל של מדר בסוף היה צריך להיות.מאושר כי התנועה של הזריקה התחילה לפני שהשעון היה על אפס למרות שהכדור יצא מהיד אחריי , חרא של דבר הרגע הזה אוליי הכי כואב שיש
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

וינסנט כתב: 11 פברואר 2025, 00:51 כמובן שאסי שלם יו״ר איגוד השופטים מתראיין לערוץ הספורט של מכבי ואומר שהיה ״שיפוט מצוין להפליא״ ובערוץ הספורט מגבים אותו. טפי עליהם.
עושים שם רע לחלטורה
Or_5
קיבל.ה  91 לייקים

רק הפועל כתב: 11 פברואר 2025, 00:55 גם ישמצב שהסל של מדר בסוף היה צריך להיות.מאושר כי התנועה של הזריקה התחילה לפני שהשעון היה על אפס למרות שהכדור יצא מהיד אחריי , חרא של דבר הרגע הזה אוליי הכי כואב שיש
ים היה צריך במצב הספציפי הזה לזרוק בנגיעה הראשונה בו ולנסות לקבל את הפאול ובמקום זה המשיך עוד צעד ועוד צעד והזמן נגמר!
לגבי השיפוט. זעזע כמו כל פעם נגדם. לא ייתכן שבצד אחד שריקות קלות בצד שני אפס שריקות.
פשוט ביזיון
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

המצאת חוק חדש?
מה שקובע זה מתי הכדור עוזב את היד.
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

באמת לא יודע אם יהיה דרבי או משחק גדול שננצח בשנים הקרובות, מאז שינאי הגיע השופטים באמת עושים עלינו יד אחת כמו בכדורגל זה כל כך שקוף. ואין להם בעיה כי האיגוד מגבה אותם. רק שופטים מחו״ל ישנו פה את המצב אבל לא רואה איך זה קורה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

מתלוננים לפני.
מקווה שלמדנו את הלקח.

תציף לפני.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
נורמה ג'ין
קיבל.ה  72 לייקים

לא בגלל החבורה של שרמוטות האלה הפסדנו היום
רשימת נודניקים זה החיים.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אפשר להתלונן על השיפוט עד מחר, אם מוטלי ופוסטר קולעים כל אחד עוד זריקה אחת מהקו, לא היה מפריע לנו השיפוט.
barbaro
קיבל.ה  48 לייקים

מה היו האחוזים מהעונשין?
מילפורד כתב: 11 פברואר 2025, 08:24 אפשר להתלונן על השיפוט עד מחר, אם מוטלי ופוסטר קולעים כל אחד עוד זריקה אחת מהקו, לא היה מפריע לנו השיפוט.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

של מוטלי 33% (2/6) ופוסטר 0% (0/2)
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

אפשר גם וגם
אפשר להתלונן על השיפוט הביזיוני
ואפשר גם להגיד שאנחנו לוזרים
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

השדרים אמרו עמוק ברבע הרביעי משפט די מסכם, לא ציטוט מדוייק: החמישייה של מכבי נמצאת על הפרקט דקות ארוכות, אבל איכשהו דווקא הפועל נמצאת בבעיית עבירות.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

SickleCell כתב: 11 פברואר 2025, 09:41 השדרים אמרו עמוק ברבע הרביעי משפט די מסכם, לא ציטוט מדוייק: החמישייה של מכבי נמצאת על הפרקט דקות ארוכות, אבל איכשהו דווקא הפועל נמצאת בבעיית עבירות.
התפלק להם? מפתיע. בטח הבוקר הם כבר זומנו לשיחת נזיפה ויישור קו
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

SickleCell כתב: 11 פברואר 2025, 09:41 השדרים אמרו עמוק ברבע הרביעי משפט די מסכם, לא ציטוט מדוייק: החמישייה של מכבי נמצאת על הפרקט דקות ארוכות, אבל איכשהו דווקא הפועל נמצאת בבעיית עבירות.
הם גם הופתעו מהעבירה של יוקובאסטיס (או איך שלא כותבים את זה) על פוסטר
ואמרו שהוא כל המשחק מרביץ הרבה יותר מזה ולא שרקו לו
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

תסבירו לי דבר כזה - ספי שמש הולך לראות בווידאו אם הסל של מדר נכנס בזמן או לא. הוא כבר על המוניטור מסתכל על המהלך, אבל לא בודק בכלל אם היה פאול? איך זה הגיוני?
ועוד דבר, מדברים בתקשורת על האירועים ברבע האחרון אבל ברבע השלישי אני זוכר איזה 4-5 שריקות שערוריות שבבירור מוחלט השאירו את מכבי במשחק במקום שאנחנו נברח
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

אין מוניטור או צ'אלנג' על פאול בפיבא כמדומני.
גם ב nba אתה יכול לעשות צאלנג כדי לבטל פאול, לא כדי לקבל אחד.

הוא לא שרק ל 3 כאלו ברצף. לרגע לא חשבתי שישרוק לזה.
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

אסיפת עיתונאים פשוט מצויינת של איטודיס. תראו איך כל המערכות מתאספות לזלזל בטענות שלנו. כולל כתבת שער בספורט 5.
איטודיס צריך להשתמש בפלטפורמות שלו כדי לעורר שיח גם בגזרה הבינלאומית. שיו"ר איגוד השופטים יצטרך לגמגם מול הקולגות שלו בפיב"א. אוסף שריקות לא גבוליות ולא קשות שהלכו נגדינו. להמשיך ברעש.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

כדורגל, כדורסל.
הספורט פה חולה מאוד בשחיתות והטייה ברורה לטובת אגודה מטונפת אחת.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

ללכת לתקשורת זה לא מהלך חכם ולא יוביל לכלום, במיוחד כשהערוץ המשדר והמרכזי שייך למכבי
מה שצריך לעשות זה צעדים פרקטיים כמו לדרוש מספי שמש לא לשפוט אותנו יותר, ולדעתי אפילו להתחיל מהלך של לעבור לשחק בליגה האדריאטית או לפתוח ליגה חדשה
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

כל העולם שונא את הפועל.
טוב לא יצא מזה.
לצערי
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

Xavi כתב: 11 פברואר 2025, 10:59 ללכת לתקשורת זה לא מהלך חכם ולא יוביל לכלום, במיוחד כשהערוץ המשדר והמרכזי שייך למכבי
מה שצריך לעשות זה צעדים פרקטיים כמו לדרוש מספי שמש לא לשפוט אותנו יותר, ולדעתי אפילו להתחיל מהלך של לעבור לשחק בליגה האדריאטית או לפתוח ליגה חדשה
כל מה שהפועל ועופר עושים בתקשורת נכון מאד.
הבעיה שהיה צריך לעשות אתזה לפני המשחק ולא אחריו.

מבטיח לך שאם מישהו מהפועל היה זורק איזו מילה בימים שלפני המשחק, השופטים היו חושבים 10 פעמים לפני כל שריקה.

עוד יש לנו ללמוד הרבה טריקים ממזרחי על איך יוצרים בלאגן לפני המשחק.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

התקשורת גם היא מוטה לטובת מכבי, רגל וסל.
אני לא נכנס לגבלסיות שלהם אבל אני בטוח שברקנטי ו-וואן יש עכשיו כבר "כתבות" על איזה בכיין איטודיס וכו', ובטח גם "כתבה מצחיקה" של "הרשת מגיבה" עם ציוצים של כל מיני יודנראטים שלהם בטוויטר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

צר לי על עופר ינאי שהשקיע ממיטב כספו ושילם יותר מדי לשחקנים.
היה צריך להשקיע חלק מהכסף והאנרגיות בהשפעה על מאחורי הקלעים - זה מה שאני טוען כבר שנים.
אי אפשר לנצח את מכבי בכללי המשחק שלהם, אפילו אם מביאים את אותו התקציב או תקציב גבוה יותר. כל שנה אנחנו באותו סיפור של שברון לב. כל שנה אני כותב את אותו הדבר.
המאמץ של הפועל צריך להיות מושקע בחלקו הגדול בשינוי כללי המשחק - השפעה באיגוד, הבאה של שופטים מחו"ל לכל משחק קריטי, פגיעה במונופול התקשורתי הצהוב, זכויות שידור, תקרת שכר בליגה הישראלית, ודברים כאלו.
הפועל קבוצה עדיפה על מכבי השנה מבחינת סגל השחקנים. אבל על הפרקט זה 5 מול 8 כל פעם מחדש. יש סיכוי לנצח אותם רק אם מובילים רבע אחרון ב-15 הפרש ואת זה לא השכלנו לעשות.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

7even כתב: 11 פברואר 2025, 11:05
Xavi כתב: 11 פברואר 2025, 10:59 ללכת לתקשורת זה לא מהלך חכם ולא יוביל לכלום, במיוחד כשהערוץ המשדר והמרכזי שייך למכבי
כל מה שהפועל ועופר עושים בתקשורת נכון מאד.
הבעיה שהיה צריך לעשות אתזה לפני המשחק ולא אחריו.

מבטיח לך שאם מישהו מהפועל היה זורק איזו מילה בימים שלפני המשחק, השופטים היו חושבים 10 פעמים לפני כל שריקה.

עוד יש לנו ללמוד הרבה טריקים ממזרחי על איך יוצרים בלאגן לפני המשחק.
כנס לערוץ מכבי תראה כמה פוסטים מתוזמנים ו״טורים״ של חכמי הדור על הבכי שלנו וכמה הניצחון שלהם הירואי
שום פוסט מ200 הפוסטים שהעלו לא מתייחס בכלל לטענות עצמן
לא משנה כמה תציף בתקשורת, כל עוד היא מוטה, יהפכו את זה עליך שאתה לא יודע להפסיד ובכיין וכו׳ וכו׳
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

אוהד כורסא כתב: 11 פברואר 2025, 10:37 אסיפת עיתונאים פשוט מצויינת של איטודיס. תראו איך כל המערכות מתאספות לזלזל בטענות שלנו. כולל כתבת שער בספורט 5.
איטודיס צריך להשתמש בפלטפורמות שלו כדי לעורר שיח גם בגזרה הבינלאומית. שיו"ר איגוד השופטים יצטרך לגמגם מול הקולגות שלו בפיב"א. אוסף שריקות לא גבוליות ולא קשות שהלכו נגדינו. להמשיך ברעש.
אכן אסיפה מצוינת של איטודיס - בנאדם דובר אמת שמגיע מחוץ לביצה המסריחה הזו ונקי מכל האינטריגות והאינטרסים מרובי השנים.
אבל אם למרבה הצער אפילו עמוס פרישמן (גיבור ילדותי) זורק את הטענות המוצדקות של המועדון מכל המדרגות, זה אומר הרבה. המערכת אטומה לצדק.
אין טעם לעשות עוד רעש, זה רק מצטייר ליריבים בתור בכיינות.
מה שצריך שעופר ינאי יעשה זה להשקיע את כל האנרגיות בלרתום עוד קבוצות, ולשנות את האיגוד ואת הכללים של העאלק תחרות ספורטיבית הזו, שהיא בעצם הצגת תיאטרון עם תסריט קבוע, שחוזר כל שנה מחדש.
שם הבטן הרכה של מכבי, ומשם בסוף יתאפשר לשחק כדורסל ספורטיבי בישראל.
מכבי מועדון נחלש, רקוב מבפנים, רוב האוהדים שלהם כבר בעצמם שונאים אותם. הם יקרסו מעצמם, כמו שימון שיסתלק מהנוף במוקדם או במאוחר - אבל שינוי הכללים יאפשר לזה לקרות מהר יותר.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
שליחת תגובה