שם המשחק הוא המשכיות, גם אם ניקח אליפות העונה בלי המשכיות זה לא ישנה הרבהרק הפועל כתב: ↑11 פברואר 2025, 07:16אם נרוץ כמה עונות בהרכבים ברמה הזאת אז זה לא עניין של עונה חד פעמית ונוכל לנצח אותם לא רק בעונה כזאתGiovanni Giorgio כתב: ↑11 פברואר 2025, 06:42זה לא שינוי
מכבי הנוכחית היא החלשה בעשרים שנה האחרונות
השינוי הוא אם כבר שלא משנה כמה הם חלשים וכמה אנחנו על פניו חזקים הם עדיין מנצחים
זה שינוי לרעה
המזל היה איתם
השופטים היו איתם
אלו 2 אלמנטים שלצערנו אין לנו שליטה עליהם, אבל על מה שכן יש לנו, שזאת הקבוצה שלנו לא עשינו את מה שנדרש
הפועל הייתה צריכה לנצח את זה למרות השופטים, הפועל הייתה טובה יותר והפועל לא קיבלה מספיק תרומה מהזרים שלה
זה עיקר ההבדל, במכבי 2 זרים שלא פוגעים מול אף אחד פשוט חגגו עלינו, אצלנו בניגוד לכך, זרים שכביכול נתנו כבר תצוגות העונה פשוט נעלמו
כל הפסד זאת הזדמנות לצמוח, אני לא יודע מה צריך לעשות על מנת לשפר את הקבוצה אבל נראה לי שזה בדיוק הזמן לקחת את ההחלטות
עריכה:
אולי אני קצת יודע מה צריך לעשות, צריך לרדת לפאקינג הגנה ולהילחם על כל פוזשיין
יותר מידי סלים נכנסו אתמול על הראש שלנו, יותר מידי רכות ופחות מידי פלטיניות
אבל, ויש פה אבל, כשהמתחרים שלך במצב עגום, כמו בעסקים, אתה חייב להיות אופורטוניסט ולנצל את זה.
אתה חייב לנצח אותם ולקחת מהם תארים, לא רק כי הקהל שלך משווע לתואר וברור לכולם שזה יאחד פה את כל הקהל, יגדיל כמויות ויעזור להנחית אפילו שחקנים טובים יותר, אלא גם בשביל ש*הם לא* יקחו תואר
כשהם לא לוקחים תואר זה פוגע בהם אנושות, זה פוגע ברוח השברירית שלהם, זה פוגע במנויים שלהם ואם אתה האחראי לזה בכלל זה שורף להם
הם ככ מפחדים מהיום שאנחנו נהפוך את הקערה שאני בטוח שזה ירעיד את עולמם ונראה שם איזשהו זעזוע מטורף
העניין הוא, שבמקום לתת להם בראש ולסיים את הסיפור שלהם אנחנו ממשיכים להחזיר אותם לחיים
הרגעים הכי טובים שלהם העונה הם מולנו, וזה לא מתקבל על הדעת
אני כל הזמן מקפיד לא להתייחס אליהם, כי באמת שהפועל היא היחידה שמעניינת אותי אבל לצערי בכדורסל , מכבי תל אביב == כדורסל הישראלי , זה לא לנצח מועדון אלא לנצח ענף, על כל המשתמע , זה לנצח את הקבוצה , את השופטים, את התקשורת , את בית הדין את המנהלת ואת 90 אחוז מקהילת החוג לכדורסל בישראל