בחירות לועד מנהל 2024

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

מדגם הבחירות של פורום שדים

אלעד סקלי
14
13%
אלעד פלג
6
6%
אריה מנדל
11
10%
בר חיון
6
6%
בני בן ברק
18
17%
חיים יצחקי
8
8%
יובל מור
4
4%
לוסי יהושע
3
3%
מיכל ברנקין
10
10%
ערן ארז
1
1%
צופיה כ״ץ
8
8%
רועי פוליטי
1
1%
רמי כהן
13
12%
שאקו עזריה
2
2%

סך הכול הצבעות: 105
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

Charlie כתב: 15 ספטמבר 2024, 16:22
Adom500 כתב:מה שבטוח, אני יודע *לא להצביע* לרועי פוליטי:

כתב בטוויטר את זה על עופר:
״צריך להיות אפס גדול במיוחד בשביל ללכת לאתר ההדלפות ולפגוע בצורה כל כך צינית בשמו הטוב של חיים. וזה לא משנה כמה כסף יש לאותו אפס מושתן.״
״מכל הדרכים השונות להתערב בבחירות לעמותה הוא הלך על הדרך הכי טיפשית וסימן את האדם שהוא הכי הפועל.
‏כמה נמוך. כמה שפל. כמה חוסר תחכום.״

מביך ורואים שהוא מת לריב עם עופר וליצור קרע בקבוצה.
שקלתי להצביע לו, אבל לכנות את עופר ינאי "אפס מושתן"? לאוהדי מכבי יש יותר הערכה לעופר. הוא לא חבר ועד?! ביזיון.

טוב שהחלטתי לא למהר להצביע אלא לשמוע פה ובמקומות אחרים כל מיני דברים על המועמדים. כך למדתי, לחיוב - על בן ברק , וכעת לשלילה - על רועי פוליטי.

יש לאנשים פה עוד דוגמאות?

(אגב, העובדה שעו"ד יצחקי ייצג לפרנסתו חלאות אדם אינה רלוונטית לבחירות לעמותה. בבחירות האלו יש לדעות של שאקו או פוליטי על עופר ויד אליהו משקל גדול יותר מאשר זהות הלקוחות במשרדו של מועמד פלוני)
האיש הזה פשוט בושה ולא ראוי לייצג אף אחד בוועד המנהל. מקווה מאוד מאוד שייראו לטמבל הזה את הדרך החוצה (ואולי הוא הבין שאין לו סיכוי להיבחר, וזו הייתה דרכו האלגנטית להודיע על פרישה)
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

Red Or Dead כתב: 15 ספטמבר 2024, 16:50 למה בעצם החלטנו שהוא מדבר על עופר ינאי?
והאם נראה למישהו לגיטימי שביום הבחירות לעמותה, יוצאת כתבת השחרה כנגד חבר בוועד המנהל בשמונה השנים האחרונות? או שנדבר רק על מה שנוח לנו?
צודק, הוא מדבר על מרטין לותר קינג לדעתי.
איזה זלזול באינטליגנציה התגובה הזאת.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רדפוקס כתב: 15 ספטמבר 2024, 19:55
Red Or Dead כתב: 15 ספטמבר 2024, 16:50 למה בעצם החלטנו שהוא מדבר על עופר ינאי?
והאם נראה למישהו לגיטימי שביום הבחירות לעמותה, יוצאת כתבת השחרה כנגד חבר בוועד המנהל בשמונה השנים האחרונות? או שנדבר רק על מה שנוח לנו?
צודק, הוא מדבר על מרטין לותר קינג לדעתי.
איזה זלזול באינטליגנציה התגובה הזאת.
מה שיותר זילזול באינטילגנציה זה לדבר על נפעל עבורכם ונדאג לשקיפות אבל לדבר ברמזים
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

שאלת תם.
יצאה כתבה בוואן, מי החליט שעופר ינאי אחראי עליה?
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

הלך המומנטום כתב: 15 ספטמבר 2024, 21:34 שאלת תם.
חבר הוועד המנהל של העמותה, רועי פוליטי
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

אז אנחנו מסכימים שמי שאחראי על הכתבה הוא אפס? פשוט לא בטוחים מי זה…

ממליץ להצביע לבחורה אחת לכל הפחות כדי שיהיה ייצוג הולם. יש לנו לא מעט אוהדות, וחשוב שגם קולן יישמע.
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

Niro כתב: 15 ספטמבר 2024, 21:42
הלך המומנטום כתב: 15 ספטמבר 2024, 21:34 שאלת תם.
חבר הוועד המנהל של העמותה, רועי פוליטי
אם אין קשר שיתבע לו את האמאמא!!!
זה לא קשור לעניין של תמיכה בעופר ינאי או לא, זה עניין של להיות בן אדם
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

red in blood כתב: 15 ספטמבר 2024, 14:05 כמה קווים מנחים אצלי:
- מי שלא הגיש מצע, נפסל אוטומטית. אם לא חשוב למישהו שהציבור יבין מה החזון שלו, אז אותו אדם לא צריך להיות חשוב לציבור.
- מי שמדבר על תמיכה אוטומטית בעופר או התנגדות אוטומטית לעופר (ואני לא מתכוון אומר זאת מפורשות, אלא מי שאפשר להבין מדבריו את זה), כנראה פחות מתאים. צריך אנשים שמטרתם היא להתקדם ולמצוא פתרונות להכל, אבל שידעו גם להצביע על טעויות כשהן קורות (ויקרו, זה טבעי).
- אותו דבר על תמיכה/התנגדות לאולטראס. כן, יש בעיות וצריך להתייחס אליהן, אבל אני לא רוצה מישהו שמטרתו להלחם באולטראס, בול כמו שאני לא רוצה מישהו שמטרתו ללכת עם האולטראס בכל דבר. וכן, שני הסעיפים הללו כנראה פוסלים אנשים שאני מאוד מעריך אישית.
- חשוב שיהיו נשים בהנהלה. מעבר לכותרת של ״חשוב״, צריך להצביע לנשים על מנת שזה יקרה.
- לגבי נושא האולם, פחות חשוב לי מי בעד מעבר ומי נגד, אלא יותר מי בעד התנהלות בנושא שאני חושב שנכונה. העמותה טועה בגדול בעיני שלא מכנסת *דיון* כמה שיותר מוקדם על זה. אפילו לפני הצבעה.
- רמי כהן עושה עבודה לא רעה בכלל בתור יו״ר (יחד עם לא מעט ביקורות עליו), אבל הוא המון שנים בתפקיד ואני מאמין בדם חדש. מפריע לי שאין כרגע אף אחד שרואה את עצמו כמחליף, ולכן אצביע לוועד המנהל אנשים שאני חושב שיוכלו בבחירות הבאות להיות אולי מחליף שלב.
הדברים שאתה כותב הם יפים ונכונים בעולם תאורטי שבו יש סימטריה. בפועל, הנהלת העמותה משמשת בעיקר כשטיח רצפה עבור האולטראס והיא מייצגת בעיקר את האינטרסים של הארגון הזה במרבית הסוגיות, כולל בנושא המעבר ליד אליהו.
לכן, אני לחלוטין הייתי מצביע עבור אנשים שיוצרים בריש גלי נגד האולטראס וכן עבור כאלה שבעד המעבר ליד אליהו.
ReDroRed
קיבל.ה  30 לייקים

הוקיץ' כתב: 16 ספטמבר 2024, 00:38
- מי שלא הגיש מצע, נפסל אוטומטית. אם לא חשוב למישהו שהציבור יבין מה החזון שלו, אז אותו אדם לא צריך להיות חשוב לציבור.
- מי שמדבר על תמיכה אוטומטית בעופר או התנגדות אוטומטית לעופר (ואני לא מתכוון אומר זאת מפורשות, אלא מי שאפשר להבין מדבריו את זה), כנראה פחות מתאים. צריך אנשים שמטרתם היא להתקדם ולמצוא פתרונות להכל, אבל שידעו גם להצביע על טעויות כשהן קורות (ויקרו, זה טבעי).
- אותו דבר על תמיכה/התנגדות לאולטראס. כן, יש בעיות וצריך להתייחס אליהן, אבל אני לא רוצה מישהו שמטרתו להלחם באולטראס, בול כמו שאני לא רוצה מישהו שמטרתו ללכת עם האולטראס בכל דבר. וכן, שני הסעיפים הללו כנראה פוסלים אנשים שאני מאוד מעריך אישית.
- חשוב שיהיו נשים בהנהלה. מעבר לכותרת של ״חשוב״, צריך להצביע לנשים על מנת שזה יקרה.
- לגבי נושא האולם, פחות חשוב לי מי בעד מעבר ומי נגד, אלא יותר מי בעד התנהלות בנושא שאני חושב שנכונה. העמותה טועה בגדול בעיני שלא מכנסת *דיון* כמה שיותר מוקדם על זה. אפילו לפני הצבעה.
- רמי כהן עושה עבודה לא רעה בכלל בתור יו״ר (יחד עם לא מעט ביקורות עליו), אבל הוא המון שנים בתפקיד ואני מאמין בדם חדש. מפריע לי שאין כרגע אף אחד שרואה את עצמו כמחליף, ולכן אצביע לוועד המנהל אנשים שאני חושב שיוכלו בבחירות הבאות להיות אולי מחליף שלב.
הדברים שאתה כותב הם יפים ונכונים בעולם תאורטי שבו יש סימטריה. בפועל, הנהלת העמותה משמשת בעיקר כשטיח רצפה עבור האולטראס והיא מייצגת בעיקר את האינטרסים של הארגון הזה במרבית הסוגיות, כולל בנושא המעבר ליד אליהו.
לכן, אני לחלוטין הייתי מצביע עבור אנשים שיוצרים בריש גלי נגד האולטראס וכן עבור כאלה שבעד המעבר ליד אליהו.
בהינתן שאני מסכים אתך, מי הם חמשת השמות שלדעתך הביעו עמדה מספיק נחושה נגד האולטראס ובעד המעבר?
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

ReDroRed כתב:
בהינתן שאני מסכים אתך, מי הם חמשת השמות שלדעתך הביעו עמדה מספיק נחושה נגד האולטראס ובעד המעבר?
מצטרף לשאלה
הזכירו פה את המין היפה אז נניח ויש את מיכל שהבנתי שהיא תומכת במעבר ליד אליהו.
ופה אוזכר שמו של בן ברק שגם תומך.

יש עוד 3 שמות לסמן....
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

ReDroRed כתב: 16 ספטמבר 2024, 13:28
אני הלכתי הפוך.
אני פסלתי את רועי פוליטי, בר חיון, לוסי יהושע, שאקו, ערן ארז, רמי וחיים.
נשאר לי לבחור 5 מ-7. אריה מנדל די פרווה אז תכלס זה 5 מ-6
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

Money כתב:להצביע-
בני בן ברק
אריה מנדל
אלעד סקלי
מיכל ברנקין
לא להצביע בשום מצב-
בר חיון
רועי פוליטי
שאקו
לוסי
מה עמדות מנדל וסקלי?

Sent from my iPhone using Tapatalk
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

מה ההיגיון למרוח את ההצבעה ל3 ימים, 2,500 בעלי זכות הצבעה בסך הכל וגם ההצבעה אלקטרונית, בהודו
יש מיליארד בעלי זכות הצבעה וההצבעה בקלפיות וזה לוקח 3 ימים אבל בעמותה שלנו?
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  113 לייקים

Charlie כתב: 15 ספטמבר 2024, 12:30 מי עוד ידוע כתומך במעבר ובהמשך שיתוף הפעולה עם עופר ינאי?
אלעד פלג (שאלתי אישית). בני לפי הדיווחים פה. צופיה, מיכל וסקאלי הבן לא מציינים ישירות (אאלט), אבל זה משתמע מהמצע שלהם (רצון להגדלת מנויים וכו').
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

ארז שדה כתב: 16 ספטמבר 2024, 15:34 מה ההיגיון למרוח את ההצבעה ל3 ימים, 2,500 בעלי זכות הצבעה בסך הכל וגם ההצבעה אלקטרונית, בהודו
מה הלחץ לסיים ביום? לא חשוב לך יותר שיהיה אחוז הצבעה גבוה?
רואה שחורות המקורי
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

ר.ש כתב: 16 ספטמבר 2024, 16:34
ארז שדה כתב: 16 ספטמבר 2024, 15:34 מה ההיגיון למרוח את ההצבעה ל3 ימים, 2,500 בעלי זכות הצבעה בסך הכל וגם ההצבעה אלקטרונית, בהודו
מה הלחץ לסיים ביום? לא חשוב לך יותר שיהיה אחוז הצבעה גבוה?
מי שרוצה להצביע יצביע גם אם הבחירות יהיו יום אחד, אחוז ההצבעה לא גדל כאשר ההצבעה נמשכת 3 ימים זה לא עובד ככה
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

הבחירות האלה, לחלק גדול מהמצביעים, תתפלא לשמוע לא מרכז החיים.
מספיק שיש 5-10% מהמצביעים שלא עקבו מראש אחרי מי המועמדים ומה הם אומרים, מן הראוי לתת להם זמן להבין מה ומי.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

ר.ש כתב:אז אנחנו מסכימים שמי שאחראי על הכתבה הוא אפס? פשוט לא בטוחים מי זה…

ממליץ להצביע לבחורה אחת לכל הפחות כדי שיהיה ייצוג הולם. יש לנו לא מעט אוהדות, וחשוב שגם קולן יישמע.
תראה איזה מדהים!
10 אחוז לא רצו את עופר בקבוצה ומשתינים על 90 אחוז שכן, אבל יכול להיות שבכל זאת הם ישיגו את זה אם רק ימשיכו ככה, לא לעצור, הוא כבר מתעייף.
בסוף המיעוט של המיעוט האדום, שימון ואוהדי מכבי יהיו מרוצים.
תמשיכותמונה
אתם הצדק

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

בעיקר כי משעמם, ועכשיו כשנסגרה ההצבעה ועד שיפורסם , בואו נראה מה הצביע הפורום…
ערכתי את הודעת הפתיחה לאשכול זה עם סקר.
סתם מעניין לעקוב אחרי מידת הייצוג פה בפורום , בהצבעה על ההסכם עם עופר היה תוצאה דיי מייצגת.
לא יודע מתי יופרסם תוצאות אמת וכמה זמן יש לנו לאסוף פה סטטיסטיקה, מה שיהיה יהיה.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

הלוואי שהפורום אינדיקציה
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

תמונה
די עם ה-נו
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

שאלוהים יעזור לנו
גילו
קיבל.ה  29 לייקים

נראה לי שאפשר להגיד יפה שלום לעופר.
מןעדון מקולל.
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

Money כתב: 15 ספטמבר 2024, 13:56 להצביע-
בני בן ברק
אריה מנדל
אלעד סקלי
מיכל ברנקין
לא להצביע בשום מצב-
בר חיון
רועי פוליטי
שאקו
לוסי
:lol:
שאקו
קיבל.ה  5 לייקים

בני12 כתב: 16 ספטמבר 2024, 14:39
אני הלכתי הפוך.
לא קרה.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

שאקו כתב: 17 ספטמבר 2024, 16:12
בני12 כתב: 16 ספטמבר 2024, 14:39

אני הלכתי הפוך.
לא קרה.
שלם לגמרי עם הבחירה שלי.
נראה עכשיו כמה אתם מפחדים ואם תעלו להצבעה את המעבר ליד אליהו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

שיהיה לנו בהצלחה.
כמו בבחירות ה״אמיתיות״ אנחנו נופלים על זה שאנשים לא טורחים להצביע…
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

בני12 כתב:
שאקו כתב: 17 ספטמבר 2024, 16:12
בני12 כתב: 16 ספטמבר 2024, 14:39 אני הלכתי הפוך.
לא קרה.
שלם לגמרי עם הבחירה שלי.
נראה עכשיו כמה אתם מפחדים ואם תעלו להצבעה את המעבר ליד אליהו
אין להם ממה לפחד, הם פשוט חיילים של האולטראס.
אלו שאוהדים קודם כל את עצמם.
אלו שחושבים שהפועל שייכת להם.
אלו שחושבים שהם הרוב, והם רק מיעוט קטן, אלים,
וכ"כ טיפש כדי להבריח מפה בן אדם שמגיע פעם ב-100 שנה
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

ועדיין חברי העמותה בחרו בהם בבחירות דמוקרטיות
avivx2
קיבל.ה  194 לייקים

בושה שאדם כמו שאקו נבחר.. איש קיצוני ששונא את עופר ינאי.. בהצלחה עם זה
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  768 לייקים

יופי, נבחרתם שוב.. מרטיט

עכשיו תכנסו ישיבת עמותה ובואו לדבר במקום להתנהג כמו הדיקטטורים שאתם מפגינים נגדם בקפלן
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

העמותה איבדה את המשמעות שלה, איבדה את
הדרך, ואיבדה גם את האמון של רוב חבריה כנראה.
שישנו את השם לעמותה של האולטראס.
Money
קיבל.ה  878 לייקים

אייבר דה-בונלס כתב: 17 ספטמבר 2024, 17:04 יופי, נבחרתם שוב.. מרטיט

עכשיו תכנסו ישיבת עמותה ובואו לדבר במקום להתנהג כמו הדיקטטורים שאתם מפגינים נגדם בקפלן
אתה לא יודע כמה אני מסכים..
יש תחושה שרוב אוהדי הפועל נגד הממשלה ועדיין כל בחירות מצביעים לאותו מועמד מאותן הסיבות של הביביסטים
ר.ש
קיבל.ה  419 לייקים

למה שעופר יעזוב בגלל תוצאות הבחירות? ואם יעזוב חלילה, זה לא אומר דרשני?
רואה שחורות המקורי
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

עופר לא יעזוב כל כך מהר אחרי שהשקיע כל כך הרבה כסף.
אבל בלי רוח גבית מהעמותה, הוא ישקיע הרבה פחות בעתיד…
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

תבור כתב:תמונה
כמה נכנסים לועד המנהל מכל הרשימה הזו?
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

ר.ש כתב: 17 ספטמבר 2024, 17:19 למה שעופר יעזוב בגלל תוצאות הבחירות? ואם יעזוב חלילה, זה לא אומר דרשני?
אחרי אישור המעבר ליד אליהו, אין לעמותה רלוונטיות להפועל סל.
העמותה תנהל את הפועל אתלטיקה, דוקים וטאקי.

תמה רלוונטיות העמותה
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

Charlie כתב: 17 ספטמבר 2024, 17:33
לוועד המנהל חמישה
Zvim
קיבל.ה  115 לייקים

Charlie כתב:
5

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

nirgo כתב:
ר.ש כתב: 17 ספטמבר 2024, 17:19 למה שעופר יעזוב בגלל תוצאות הבחירות? ואם יעזוב חלילה, זה לא אומר דרשני?
אחרי אישור המעבר ליד אליהו, אין לעמותה רלוונטיות להפועל סל.
העמותה תנהל את הפועל אתלטיקה, דוקים וטאקי.

תמה רלוונטיות העמותה
למה אתה חושב שהם מתנגדים למעבר?

Sent from my NE2215 using Tapatalk

שליחת תגובה