האיש הזה פשוט בושה ולא ראוי לייצג אף אחד בוועד המנהל. מקווה מאוד מאוד שייראו לטמבל הזה את הדרך החוצה (ואולי הוא הבין שאין לו סיכוי להיבחר, וזו הייתה דרכו האלגנטית להודיע על פרישה)Charlie כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 16:22שקלתי להצביע לו, אבל לכנות את עופר ינאי "אפס מושתן"? לאוהדי מכבי יש יותר הערכה לעופר. הוא לא חבר ועד?! ביזיון.Adom500 כתב:מה שבטוח, אני יודע *לא להצביע* לרועי פוליטי:
כתב בטוויטר את זה על עופר:
״צריך להיות אפס גדול במיוחד בשביל ללכת לאתר ההדלפות ולפגוע בצורה כל כך צינית בשמו הטוב של חיים. וזה לא משנה כמה כסף יש לאותו אפס מושתן.״
״מכל הדרכים השונות להתערב בבחירות לעמותה הוא הלך על הדרך הכי טיפשית וסימן את האדם שהוא הכי הפועל.
כמה נמוך. כמה שפל. כמה חוסר תחכום.״
מביך ורואים שהוא מת לריב עם עופר וליצור קרע בקבוצה.
טוב שהחלטתי לא למהר להצביע אלא לשמוע פה ובמקומות אחרים כל מיני דברים על המועמדים. כך למדתי, לחיוב - על בן ברק , וכעת לשלילה - על רועי פוליטי.
יש לאנשים פה עוד דוגמאות?
(אגב, העובדה שעו"ד יצחקי ייצג לפרנסתו חלאות אדם אינה רלוונטית לבחירות לעמותה. בבחירות האלו יש לדעות של שאקו או פוליטי על עופר ויד אליהו משקל גדול יותר מאשר זהות הלקוחות במשרדו של מועמד פלוני)
בחירות לועד מנהל 2024
-
- קיבל.ה 194 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
צודק, הוא מדבר על מרטין לותר קינג לדעתי.Red Or Dead כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 16:50 למה בעצם החלטנו שהוא מדבר על עופר ינאי?
והאם נראה למישהו לגיטימי שביום הבחירות לעמותה, יוצאת כתבת השחרה כנגד חבר בוועד המנהל בשמונה השנים האחרונות? או שנדבר רק על מה שנוח לנו?
איזה זלזול באינטליגנציה התגובה הזאת.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מה שיותר זילזול באינטילגנציה זה לדבר על נפעל עבורכם ונדאג לשקיפות אבל לדבר ברמזיםרדפוקס כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 19:55צודק, הוא מדבר על מרטין לותר קינג לדעתי.Red Or Dead כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 16:50 למה בעצם החלטנו שהוא מדבר על עופר ינאי?
והאם נראה למישהו לגיטימי שביום הבחירות לעמותה, יוצאת כתבת השחרה כנגד חבר בוועד המנהל בשמונה השנים האחרונות? או שנדבר רק על מה שנוח לנו?
איזה זלזול באינטליגנציה התגובה הזאת.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
שאלת תם.
יצאה כתבה בוואן, מי החליט שעופר ינאי אחראי עליה?
יצאה כתבה בוואן, מי החליט שעופר ינאי אחראי עליה?
-
- קיבל.ה 950 לייקים
חבר הוועד המנהל של העמותה, רועי פוליטי
-
- קיבל.ה 419 לייקים
אז אנחנו מסכימים שמי שאחראי על הכתבה הוא אפס? פשוט לא בטוחים מי זה…
ממליץ להצביע לבחורה אחת לכל הפחות כדי שיהיה ייצוג הולם. יש לנו לא מעט אוהדות, וחשוב שגם קולן יישמע.
ממליץ להצביע לבחורה אחת לכל הפחות כדי שיהיה ייצוג הולם. יש לנו לא מעט אוהדות, וחשוב שגם קולן יישמע.
רואה שחורות המקורי
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
הדברים שאתה כותב הם יפים ונכונים בעולם תאורטי שבו יש סימטריה. בפועל, הנהלת העמותה משמשת בעיקר כשטיח רצפה עבור האולטראס והיא מייצגת בעיקר את האינטרסים של הארגון הזה במרבית הסוגיות, כולל בנושא המעבר ליד אליהו.red in blood כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 14:05 כמה קווים מנחים אצלי:
- מי שלא הגיש מצע, נפסל אוטומטית. אם לא חשוב למישהו שהציבור יבין מה החזון שלו, אז אותו אדם לא צריך להיות חשוב לציבור.
- מי שמדבר על תמיכה אוטומטית בעופר או התנגדות אוטומטית לעופר (ואני לא מתכוון אומר זאת מפורשות, אלא מי שאפשר להבין מדבריו את זה), כנראה פחות מתאים. צריך אנשים שמטרתם היא להתקדם ולמצוא פתרונות להכל, אבל שידעו גם להצביע על טעויות כשהן קורות (ויקרו, זה טבעי).
- אותו דבר על תמיכה/התנגדות לאולטראס. כן, יש בעיות וצריך להתייחס אליהן, אבל אני לא רוצה מישהו שמטרתו להלחם באולטראס, בול כמו שאני לא רוצה מישהו שמטרתו ללכת עם האולטראס בכל דבר. וכן, שני הסעיפים הללו כנראה פוסלים אנשים שאני מאוד מעריך אישית.
- חשוב שיהיו נשים בהנהלה. מעבר לכותרת של ״חשוב״, צריך להצביע לנשים על מנת שזה יקרה.
- לגבי נושא האולם, פחות חשוב לי מי בעד מעבר ומי נגד, אלא יותר מי בעד התנהלות בנושא שאני חושב שנכונה. העמותה טועה בגדול בעיני שלא מכנסת *דיון* כמה שיותר מוקדם על זה. אפילו לפני הצבעה.
- רמי כהן עושה עבודה לא רעה בכלל בתור יו״ר (יחד עם לא מעט ביקורות עליו), אבל הוא המון שנים בתפקיד ואני מאמין בדם חדש. מפריע לי שאין כרגע אף אחד שרואה את עצמו כמחליף, ולכן אצביע לוועד המנהל אנשים שאני חושב שיוכלו בבחירות הבאות להיות אולי מחליף שלב.
לכן, אני לחלוטין הייתי מצביע עבור אנשים שיוצרים בריש גלי נגד האולטראס וכן עבור כאלה שבעד המעבר ליד אליהו.
בהינתן שאני מסכים אתך, מי הם חמשת השמות שלדעתך הביעו עמדה מספיק נחושה נגד האולטראס ובעד המעבר?הוקיץ' כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 00:38הדברים שאתה כותב הם יפים ונכונים בעולם תאורטי שבו יש סימטריה. בפועל, הנהלת העמותה משמשת בעיקר כשטיח רצפה עבור האולטראס והיא מייצגת בעיקר את האינטרסים של הארגון הזה במרבית הסוגיות, כולל בנושא המעבר ליד אליהו.red in blood כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 14:05 כמה קווים מנחים אצלי:
- מי שלא הגיש מצע, נפסל אוטומטית. אם לא חשוב למישהו שהציבור יבין מה החזון שלו, אז אותו אדם לא צריך להיות חשוב לציבור.
- מי שמדבר על תמיכה אוטומטית בעופר או התנגדות אוטומטית לעופר (ואני לא מתכוון אומר זאת מפורשות, אלא מי שאפשר להבין מדבריו את זה), כנראה פחות מתאים. צריך אנשים שמטרתם היא להתקדם ולמצוא פתרונות להכל, אבל שידעו גם להצביע על טעויות כשהן קורות (ויקרו, זה טבעי).
- אותו דבר על תמיכה/התנגדות לאולטראס. כן, יש בעיות וצריך להתייחס אליהן, אבל אני לא רוצה מישהו שמטרתו להלחם באולטראס, בול כמו שאני לא רוצה מישהו שמטרתו ללכת עם האולטראס בכל דבר. וכן, שני הסעיפים הללו כנראה פוסלים אנשים שאני מאוד מעריך אישית.
- חשוב שיהיו נשים בהנהלה. מעבר לכותרת של ״חשוב״, צריך להצביע לנשים על מנת שזה יקרה.
- לגבי נושא האולם, פחות חשוב לי מי בעד מעבר ומי נגד, אלא יותר מי בעד התנהלות בנושא שאני חושב שנכונה. העמותה טועה בגדול בעיני שלא מכנסת *דיון* כמה שיותר מוקדם על זה. אפילו לפני הצבעה.
- רמי כהן עושה עבודה לא רעה בכלל בתור יו״ר (יחד עם לא מעט ביקורות עליו), אבל הוא המון שנים בתפקיד ואני מאמין בדם חדש. מפריע לי שאין כרגע אף אחד שרואה את עצמו כמחליף, ולכן אצביע לוועד המנהל אנשים שאני חושב שיוכלו בבחירות הבאות להיות אולי מחליף שלב.
לכן, אני לחלוטין הייתי מצביע עבור אנשים שיוצרים בריש גלי נגד האולטראס וכן עבור כאלה שבעד המעבר ליד אליהו.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
מצטרף לשאלהReDroRed כתב:בהינתן שאני מסכים אתך, מי הם חמשת השמות שלדעתך הביעו עמדה מספיק נחושה נגד האולטראס ובעד המעבר?הוקיץ' כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 00:38הדברים שאתה כותב הם יפים ונכונים בעולם תאורטי שבו יש סימטריה. בפועל, הנהלת העמותה משמשת בעיקר כשטיח רצפה עבור האולטראס והיא מייצגת בעיקר את האינטרסים של הארגון הזה במרבית הסוגיות, כולל בנושא המעבר ליד אליהו.red in blood כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 14:05 כמה קווים מנחים אצלי:
הזכירו פה את המין היפה אז נניח ויש את מיכל שהבנתי שהיא תומכת במעבר ליד אליהו.
ופה אוזכר שמו של בן ברק שגם תומך.
יש עוד 3 שמות לסמן....
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
אני הלכתי הפוך.ReDroRed כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 13:28בהינתן שאני מסכים אתך, מי הם חמשת השמות שלדעתך הביעו עמדה מספיק נחושה נגד האולטראס ובעד המעבר?הוקיץ' כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 00:38הדברים שאתה כותב הם יפים ונכונים בעולם תאורטי שבו יש סימטריה. בפועל, הנהלת העמותה משמשת בעיקר כשטיח רצפה עבור האולטראס והיא מייצגת בעיקר את האינטרסים של הארגון הזה במרבית הסוגיות, כולל בנושא המעבר ליד אליהו.red in blood כתב: ↑15 ספטמבר 2024, 14:05 כמה קווים מנחים אצלי:
אני פסלתי את רועי פוליטי, בר חיון, לוסי יהושע, שאקו, ערן ארז, רמי וחיים.
נשאר לי לבחור 5 מ-7. אריה מנדל די פרווה אז תכלס זה 5 מ-6
-
- קיבל.ה 798 לייקים
מה עמדות מנדל וסקלי?Money כתב:להצביע-
בני בן ברק
אריה מנדל
אלעד סקלי
מיכל ברנקין
לא להצביע בשום מצב-
בר חיון
רועי פוליטי
שאקו
לוסי
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
מה ההיגיון למרוח את ההצבעה ל3 ימים, 2,500 בעלי זכות הצבעה בסך הכל וגם ההצבעה אלקטרונית, בהודו
יש מיליארד בעלי זכות הצבעה וההצבעה בקלפיות וזה לוקח 3 ימים אבל בעמותה שלנו?
יש מיליארד בעלי זכות הצבעה וההצבעה בקלפיות וזה לוקח 3 ימים אבל בעמותה שלנו?
-
- קיבל.ה 113 לייקים
-
- קיבל.ה 419 לייקים
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
מי שרוצה להצביע יצביע גם אם הבחירות יהיו יום אחד, אחוז ההצבעה לא גדל כאשר ההצבעה נמשכת 3 ימים זה לא עובד ככה
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
הבחירות האלה, לחלק גדול מהמצביעים, תתפלא לשמוע לא מרכז החיים.
מספיק שיש 5-10% מהמצביעים שלא עקבו מראש אחרי מי המועמדים ומה הם אומרים, מן הראוי לתת להם זמן להבין מה ומי.
מספיק שיש 5-10% מהמצביעים שלא עקבו מראש אחרי מי המועמדים ומה הם אומרים, מן הראוי לתת להם זמן להבין מה ומי.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
תראה איזה מדהים!ר.ש כתב:אז אנחנו מסכימים שמי שאחראי על הכתבה הוא אפס? פשוט לא בטוחים מי זה…
10 אחוז לא רצו את עופר בקבוצה ומשתינים על 90 אחוז שכן, אבל יכול להיות שבכל זאת הם ישיגו את זה אם רק ימשיכו ככה, לא לעצור, הוא כבר מתעייף.
בסוף המיעוט של המיעוט האדום, שימון ואוהדי מכבי יהיו מרוצים.
תמשיכו

אתם הצדק
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
בעיקר כי משעמם, ועכשיו כשנסגרה ההצבעה ועד שיפורסם , בואו נראה מה הצביע הפורום…
ערכתי את הודעת הפתיחה לאשכול זה עם סקר.
סתם מעניין לעקוב אחרי מידת הייצוג פה בפורום , בהצבעה על ההסכם עם עופר היה תוצאה דיי מייצגת.
לא יודע מתי יופרסם תוצאות אמת וכמה זמן יש לנו לאסוף פה סטטיסטיקה, מה שיהיה יהיה.
ערכתי את הודעת הפתיחה לאשכול זה עם סקר.
סתם מעניין לעקוב אחרי מידת הייצוג פה בפורום , בהצבעה על ההסכם עם עופר היה תוצאה דיי מייצגת.
לא יודע מתי יופרסם תוצאות אמת וכמה זמן יש לנו לאסוף פה סטטיסטיקה, מה שיהיה יהיה.
נראה לי שאפשר להגיד יפה שלום לעופר.
מןעדון מקולל.
מןעדון מקולל.
-
- קיבל.ה 256 לייקים
לא קרה.בני12 כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 14:39אני הלכתי הפוך.ReDroRed כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 13:28בהינתן שאני מסכים אתך, מי הם חמשת השמות שלדעתך הביעו עמדה מספיק נחושה נגד האולטראס ובעד המעבר?הוקיץ' כתב: ↑16 ספטמבר 2024, 00:38
הדברים שאתה כותב הם יפים ונכונים בעולם תאורטי שבו יש סימטריה. בפועל, הנהלת העמותה משמשת בעיקר כשטיח רצפה עבור האולטראס והיא מייצגת בעיקר את האינטרסים של הארגון הזה במרבית הסוגיות, כולל בנושא המעבר ליד אליהו.
אני פסלתי את רועי פוליטי, בר חיון, לוסי יהושע, שאקו, ערן ארז, רמי וחיים.
נשאר לי לבחור 5 מ-7. אריה מנדל די פרווה אז תכלס זה 5 מ-6
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
שלם לגמרי עם הבחירה שלי.
נראה עכשיו כמה אתם מפחדים ואם תעלו להצבעה את המעבר ליד אליהו
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
שיהיה לנו בהצלחה.
כמו בבחירות ה״אמיתיות״ אנחנו נופלים על זה שאנשים לא טורחים להצביע…
כמו בבחירות ה״אמיתיות״ אנחנו נופלים על זה שאנשים לא טורחים להצביע…
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
אין להם ממה לפחד, הם פשוט חיילים של האולטראס.בני12 כתב:שלם לגמרי עם הבחירה שלי.
נראה עכשיו כמה אתם מפחדים ואם תעלו להצבעה את המעבר ליד אליהו
אלו שאוהדים קודם כל את עצמם.
אלו שחושבים שהפועל שייכת להם.
אלו שחושבים שהם הרוב, והם רק מיעוט קטן, אלים,
וכ"כ טיפש כדי להבריח מפה בן אדם שמגיע פעם ב-100 שנה
-
- קיבל.ה 256 לייקים
ועדיין חברי העמותה בחרו בהם בבחירות דמוקרטיות
-
- קיבל.ה 194 לייקים
בושה שאדם כמו שאקו נבחר.. איש קיצוני ששונא את עופר ינאי.. בהצלחה עם זה
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
יופי, נבחרתם שוב.. מרטיט
עכשיו תכנסו ישיבת עמותה ובואו לדבר במקום להתנהג כמו הדיקטטורים שאתם מפגינים נגדם בקפלן
עכשיו תכנסו ישיבת עמותה ובואו לדבר במקום להתנהג כמו הדיקטטורים שאתם מפגינים נגדם בקפלן
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
העמותה איבדה את המשמעות שלה, איבדה את
הדרך, ואיבדה גם את האמון של רוב חבריה כנראה.
שישנו את השם לעמותה של האולטראס.
הדרך, ואיבדה גם את האמון של רוב חבריה כנראה.
שישנו את השם לעמותה של האולטראס.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
אתה לא יודע כמה אני מסכים..אייבר דה-בונלס כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 17:04 יופי, נבחרתם שוב.. מרטיט
יש תחושה שרוב אוהדי הפועל נגד הממשלה ועדיין כל בחירות מצביעים לאותו מועמד מאותן הסיבות של הביביסטים
-
- קיבל.ה 419 לייקים
למה שעופר יעזוב בגלל תוצאות הבחירות? ואם יעזוב חלילה, זה לא אומר דרשני?
רואה שחורות המקורי
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
עופר לא יעזוב כל כך מהר אחרי שהשקיע כל כך הרבה כסף.
אבל בלי רוח גבית מהעמותה, הוא ישקיע הרבה פחות בעתיד…
אבל בלי רוח גבית מהעמותה, הוא ישקיע הרבה פחות בעתיד…
-
- קיבל.ה 798 לייקים
כמה נכנסים לועד המנהל מכל הרשימה הזו?תבור כתב:
-
- קיבל.ה 368 לייקים
-
- קיבל.ה 368 לייקים
-
- קיבל.ה 115 לייקים
5Charlie כתב:כמה נכנסים לועד המנהל מכל הרשימה הזו?תבור כתב:
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
- רדנקו