אולם הבית בעונת 24/25

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

באיזה אולם ביתי תעדיף שהפועל תשחק שנה הבאה?

יד אליהו
44
57%
ארנה
1
1%
דרייב אין
22
29%
לא יודע / חסר מידע
10
13%

סך הכול הצבעות: 77
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

דניאל כתב: 26 יוני 2024, 21:02
גביזון כתב: 26 יוני 2024, 13:58 לא הבנתי את הסקר והצבעתי בטעות נגד יד אליהו

Sent from my 22101320G using Tapatalk
גם אני
מסתבר שאלו שרוצים לשחק ביד אליהו מתקשים מעט בהבנת הנקרא. :smoke:
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

ברגע שהאולטראס יחרימו ויודיעו שהם נגד זה כבר לא לטובתינו.
ותעשו לי טובה לפני תגובות ה"יותר טוב בלעדיהם" וכל זה.
כשתשבו במשחקים נגד אילת במנורה עם 4100 צופים ואפילו בלי עידוד נראה כמו זה ווין ווין.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

ranjef כתב: 26 יוני 2024, 21:05
קירקגור כתב:בגדול אני מסכים איתך מאוד.
אני פשוט חושב שצריך כמו שאמרת לגשש ולבדוק בקרב אלו שאין להם מנויים, כמה מהם יהיו מוכנים לעשות מנוי גם אם זה בארנה. אם המספר נמוך, זה יהיה אבסורד לדעתי לעבור ליד אליהו בשביל להתחשב באלה שאין להם מנוי, כשהם לא מוכנים להתחשב ולבוא לקראת האוהדים שיש להם מנוי לדרייב אין ומתנגדים ליד אליהו.
(ומהערכה לא מבוססת שלי - אני מניח שרוב מי שבעד להשאר הוא בעל מנוי ורוב מי שבעד יד אליהו בלי מנוי)
אני מנוי מליגה א' בהדר יוסף, כולל האירוח בראשלצ והכל.
אני חושב שהפועל חייבת לצאת מהדרייב אין, לצערי, מהרבה סיבות.
חולון היה יכול להיות מעולה, לא רלוונטי, ולכן נשאר יד אליהו.
זה גם יהיה לטובתנו, וגם יוציא עשן מהאוזניים של כל האנשים במכבי, ווין ווין.
אם זה יגרום לקרע ביציעים, לחרם של האולטראס, ולתחושת בגידה בקרב החלק הנאמן והקולני ביותר של האוהדים אני לא בטוח שזה יהיה ווין ווין.

האולטראס, בניגוד לרצונם שנה שעברה, נשכו שפתיים ולא חיבלו בעסקת המכירה ונתנו לה בפועל את הגיבוי שלהם. הם נשכו שוב שפתיים ונכנסו למשחק הגמר נגד מכבי למרות הבזיון שהיה בחוץ והביזיון של המשטרה.
לשחק ביד אליהו יכול להתברר כקפיצה של מדרגה אחת יותר מדי, ולהתגלות כמלכודת דבש, שמההשלכות שלה יהיה קשה לצאת.
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

טכנית לארז כתב: 26 יוני 2024, 21:13 ברגע שהאולטראס יחרימו ויודיעו שהם נגד זה כבר לא לטובתינו.
כשתשבו במשחקים נגד אילת במנורה עם 4100 צופים ואפילו בלי עידוד נראה כמו זה ווין ווין.
כל מילה.
וזה יהיה פחות מ4100, כי חלק ניכר מהאוהדים מגיעים לכדורסל בגלל האווירה ולא בשל אהבה מיוחדת למשחק.
לפחות עבורי, בכדורסל המשחק לכשעצמו פחות קריטי מבכדורגל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

וואו, אפילו אני לא הבנתי נכון את שאלת הסקר.
Adom500
קיבל.ה  144 לייקים

חחחחח גם אני התבלבלתי מהשאלה
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

קירקגור כתב: 26 יוני 2024, 21:18
טכנית לארז כתב: 26 יוני 2024, 21:13 ברגע שהאולטראס יחרימו ויודיעו שהם נגד זה כבר לא לטובתינו.
כל מילה.
וזה יהיה פחות מ4100, כי חלק ניכר מהאוהדים מגיעים לכדורסל בגלל האווירה ולא בשל אהבה מיוחדת למשחק.
לפחות עבורי, בכדורסל המשחק לכשעצמו פחות קריטי מבכדורגל.
בכדורסל גם השיטה היא כזו שמשחק ליגה רגיל הוא בעל חשיבות פחותה מזה של משחק ליגה בכדורגל, מהסיבה שבכדורסל יש את אם כל הקיזוזים שנקרא פליאוף.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

טכנית לארז כתב:ברגע שהאולטראס יחרימו ויודיעו שהם נגד זה כבר לא לטובתינו.
אין סיכוי קלוש, אפסי, שהאולטראס יחרימו.
במקסימום הם יחרימו כמה משחקים ויחזרו כמו טאטל'ע, הם לא יגזרו על עצמם אי קיום. ברגע שהם יראו שזה לא מזיז ה"מחאה!!!111" אם תהיה בכלל. הם חוזרים מאחורי הסל ברבעק

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

ערכתי את הודעת הפתיחה כדי שהסקר יהיה יותר ברור והגיוני כי אין ספק שהתשובות עליו לא היו אחידות.
כתוצאה מכך, נמחקו התוצאות הקודמות, מי שמעניין אותו, שיצביע מחדש.
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

מילפורד כתב: 26 יוני 2024, 21:32 ערכתי את הודעת הפתיחה כדי שהסקר יהיה יותר ברור והגיוני כי אין ספק שהתשובות עליו לא היו אחידות.
אבל שינית את מהות השאלה.
השאלה היא לא מה הכי מועדף עלייך, אלא מה הכי מרתיע אותך והכי יפריע לך.
אנא תערוך שוב, ואתה מוזמן גם לערוך את אופציית הארנה ולכתוב: אחר מחוץ לתל אביב. זה יכול להיות באותה מידה חיפה/חולון.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

קירקגור כתב:
ranjef כתב: 26 יוני 2024, 21:05
אני פשוט חושב שצריך כמו שאמרת לגשש ולבדוק בקרב אלו שאין להם מנויים, כמה מהם יהיו מוכנים לעשות מנוי גם אם זה בארנה. אם המספר נמוך, זה יהיה אבסורד לדעתי לעבור ליד אליהו בשביל להתחשב באלה שאין להם מנוי, כשהם לא מוכנים להתחשב ולבוא לקראת האוהדים שיש להם מנוי לדרייב אין ומתנגדים ליד אליהו.
(ומהערכה לא מבוססת שלי - אני מניח שרוב מי שבעד להשאר הוא בעל מנוי ורוב מי שבעד יד אליהו בלי מנוי)
אני מנוי מליגה א' בהדר יוסף, כולל האירוח בראשלצ והכל.
אם זה יגרום לקרע ביציעים, לחרם של האולטראס, ולתחושת בגידה בקרב החלק הנאמן והקולני ביותר של האוהדים אני לא בטוח שזה יהיה ווין ווין.

האולטראס, בניגוד לרצונם שנה שעברה, נשכו שפתיים ולא חיבלו בעסקת המכירה ונתנו לה בפועל את הגיבוי שלהם. הם נשכו שוב שפתיים ונכנסו למשחק הגמר נגד מכבי למרות הבזיון שהיה בחוץ והביזיון של המשטרה.
לשחק ביד אליהו יכול להתברר כקפיצה של מדרגה אחת יותר מדי, ולהתגלות כמלכודת דבש, שמההשלכות שלה קשה לצאת.
וואו, הם נשכו שפתיים ולא חיבלו במכירה לינאי?
וואו, איזה אלופים.
תודה להם. בלי עופר אנחנו מקום 8.
זה הדבר הכי טוב שקרה להפועל ב-50 שנה האחרונות.
הם חבורה של חיים בסרט, חלקם צריכים לשבת בכלא שגרמה וגורמת הרבה נזק להפועל, קנסות, רדיוסים, ביזוי טקס הנצחה לחללים, לינץ' באוהדי הפועל חיפה (!), מה לא. אבל היי, יש שלטים מרגשים.
שיחרימו, הם ממילא לא רוצים בטובת הפועל, אלא רק לשחק אותה לוחמי צדק. ביום שאיזה ילד כאפה שם ישלם קנס/תביעה אזרחית במקום עופר שמשלם, נראה איזה מגניבים הם יהיו.
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

ranjef כתב: 26 יוני 2024, 21:53
קירקגור כתב:
ranjef כתב: 26 יוני 2024, 21:05 אני מנוי מליגה א' בהדר יוסף, כולל האירוח בראשלצ והכל.

לשחק ביד אליהו יכול להתברר כקפיצה של מדרגה אחת יותר מדי, ולהתגלות כמלכודת דבש, שמההשלכות שלה קשה לצאת.
וואו, הם נשכו שפתיים ולא חיבלו במכירה לינאי?
וואו, איזה אלופים.
תודה להם. בלי עופר אנחנו מקום 8.
זה הדבר הכי טוב שקרה להפועל ב-50 שנה האחרונות.
הם חבורה של חיים בסרט, חלקם צריכים לשבת בכלא שגרמה וגורמת הרבה נזק להפועל, קנסות, רדיוסים, ביזוי טקס הנצחה לחללים, לינץ' באוהדי הפועל חיפה (!), מה לא. אבל היי, יש שלטים מרגשים.
שיחרימו, הם ממילא לא רוצים בטובת הפועל, אלא רק לשחק אותה לוחמי צדק. ביום שאיזה ילד כאפה שם ישלם קנס/תביעה אזרחית במקום עופר שמשלם, נראה איזה מגניבים הם יהיו.
אתה רוצה להיות צודק או חכם?
ברור לך שאם האולטראס יהיו נגד ההשלכות יהיו שליליות.
ולצד כל הדברים שכתבת, יש גם המון דברים טובים: אווירה ביציעים, תפאורות, גרפיטי לחללים, תרומות לנזקקים, גיבוש הקהל באירועים כמו צעדות וטורנירי אוהדים, תופים.

ושוב, האולטראס הם חלק מהקהל של הפועל בדיוק כמו שהחרדים/ערבים/מתנחלים/שמאלנים הם חלק מהמדינה. אפשר לאהוב את זה ואפשר לא, אבל מעטות המלחמות שהנצחון בהן גדול יותר מאשר הנצחון בכך שהן לא היו מתקיימות.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

יפה שהאולטראס הבינו בבחירות למכירה לעופר שהם המיעוט של המיעוט בדיעותיהם, הרבה פחות מ10 אחוז, וכיבדו את הבחירה של אוהדי הקבוצה, צריך לחלק להם מדבקות כמו לילד שעבר בדיקה אצל רופא ילדים.
הם צריכים בעלי קבוצה כמו שימון משתין על אוהדים בקשת, הבעיה שעופר ההיפך מזה.
איזה קרע? לאן הלכת? יש בחירות, יש להם קול שווה להביע את הדיעה שלהם.

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 26 יוני 2024, 22:04, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

קירקגור כתב: 26 יוני 2024, 21:49
מילפורד כתב: 26 יוני 2024, 21:32 ערכתי את הודעת הפתיחה כדי שהסקר יהיה יותר ברור והגיוני כי אין ספק שהתשובות עליו לא היו אחידות.
אבל שינית את מהות השאלה.
אנא תערוך שוב, ואתה מוזמן גם לערוך את אופציית הארנה ולכתוב: אחר מחוץ לתל אביב. זה יכול להיות באותה מידה חיפה/חולון.
אבל זה בדיוק מה שבילבל את כולם, פתחת אשכול שנקרא מגרש בית ואז שאלת איזה אולם לא רוצים שיהיה המגרש בית.
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

מילפורד כתב: 26 יוני 2024, 22:06
קירקגור כתב: 26 יוני 2024, 21:49
אבל שינית את מהות השאלה.
אבל זה בדיוק מה שבילבל את כולם, פתחת אשכול שנקרא מגרש בית ואז שאלת איזה אולם לא רוצים שיהיה המגרש בית.
אבל זאת הפואנטה של הסקר. הסקר הוא לראות, במילים אחרות, על מה מוכנים להתפשר ועל מה לא.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

הארגון הזה, שחלקו הוא לה פמיליה באדום, שולט במועדון יותר מדי זמן. וההשפעה הרסנית, למרות העידוד והשירים.
אם הם ימשיכו להילחם באנשים כמו עופר, מלאך הצלה של הפועל, ששופך עשרות מיליוני שקלים למרות הלינצ'ים והשלכת אבוקות על ילדים - לא תהיה למועדון הזה תקומה.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

קירקגור כתב: 26 יוני 2024, 16:10
ואן גוך כתב: 26 יוני 2024, 16:03 איזה ארנה? מי יסע לארנה? זה לא שיקול ולא יהיה שיקול
מי יסע? רק האנשים שהכי הכי חשוב להם להיות במשחקים, ואלה בדיוק האנשים שההחלטה צריכה לקחת בחשבון לפני השיקולים החשובים האחרים.
לפי ההגיון הזה אפשר להעביר את משחקי הבית לאילת / בלגרד / ניו זילנד ומי שזה באמת חשוב לו שייסע.

זו הפועל תל אביב, בסיס האוהדים של המועדון הוא במרכז, ירושלים היא לא במרכז הארץ אלא במחוז אחר שנמצא בין 50 דקות נסיעה במקרה נורמלי ושעה וחצי בשעות יותר עמוסות.
לא מצליח להבין איפה הדיון פה בכלל??? זה ריאלי ורלוונטי בשום צורה.
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

הלך המומנטום כתב: 26 יוני 2024, 22:07
ואן גוך כתב: 26 יוני 2024, 16:03 איזה ארנה? מי יסע לארנה? זה לא שיקול ולא יהיה שיקול
מי יסע? רק האנשים שהכי הכי חשוב להם להיות במשחקים, ואלה בדיוק האנשים שההחלטה צריכה לקחת בחשבון לפני השיקולים החשובים האחרים.
לפי ההגיון הזה אפשר להעביר את משחקי הבית לאילת / בלגרד / ניו זילנד ומי שזה באמת חשוב לו שייסע.

זו הפועל תל אביב, בסיס האוהדים של המועדון הוא במרכז, ירושלים היא לא במרכז הארץ אלא במחוז אחר שנמצא בין 50 דקות נסיעה במקרה נורמלי ושעה וחצי בשעות יותר עמוסות.
והפועל תל אביב רגל משחקת ביפו, ושיחה בפתח תקווה. והפועל תל אביב כדורסל שיחקה בראשון לציון. ומה אם יבנה לכדורסל אולם ברמת השרון? או רעננה?
האפשרות הכי טובה הייתה להגדיל ולכווץ את הדרייב אין בדיוק למספר האוהדים שמגיעים לכל משחק. אבל זה לצערי לא יכול לקרות.
גולובורודקו
קיבל.ה  61 לייקים

קירקגור כתב: 26 יוני 2024, 22:13

והפועל תל אביב רגל משחקת ביפו, ושיחה בפתח תקווה. והפועל תל אביב כדורסל שיחקה בראשון לציון. ומה אם יבנה לכדורסל אולם ברמת השרון? או רעננה?
האפשרות הכי טובה הייתה להגדיל ולכווץ את הדרייב אין בדיוק למספר האוהדים שמגיעים לכל משחק. אבל זה לצערי לא יכול לקרות.
תשמע. זה די ברור מה אתה מנסה לעשות כאן, ואני גם מבין את האנטגוניזם, באמת. אני כנראה מבוגר ממך (מקווה בשבילך ;) ). הייתי בשורות הראשונות כשטפירו שם את הסל נצחון (ומחצו אותי בדרך לערימת ילדים עליו על הפרקט), אבל גם הייתי בהמון תבוסות בדרבי, הייתי שם כששאראס וגור שלף ירדו לשכיבות סמיכה בזמן שהמחליפים של מכבי פירקו אותנו, כש"חגגנו" אליפות אלטרנטיבית על מקום שני, הייתי בהמון תבוסות כואבות ביד אליהו, כאב לי לא מעט. אני מבין את ההתנגדות, אני מבין את הסמליות. באמת. וגם את הרומנטיקה אני מבין. הקבוצה הזאת נבנתה שונה, נבנתה מיוחד. זה נכון. אבל אני מבקש ממך, ומכאלו שחושבים כמוך, לעצור שניה. בסוף זאת קבוצת ספורט מקצוענית. וזה רק בטון. זה אולם עירוני. אני רוצה לקוות שאם היה מדובר בהיכל דמיוני אחר בתל אביב בעל תפוסה דומה לא היית מתנגד. אז גם פה. תחשוב על אולם מפוצץ באדומים. תחשוב על תארים, על הצלחות, על הקבוצה שלך שעושה קפיצת מדרגה מטורפת ןהופכת לאימפריה. יש היום אלפי אוהדים (כן, אלפי) שלא יכולים לקנות כרטיס או מנוי. אני והילדים שלי ביניהם, אנחנו ניזונים מה"שאריות" של כאלו שלא מגיעים או משחקים קטנים. תעצור שניה, ותחשוב על כמה גדולים אנחנו יכולים להיות. אפשר עוד לגדול, והמון. אפשר להפוך את יד אליהו למבצר גם (תיזכר בגמר גביע מול הרצליה, רק תחליף את הרצליה במכבי/ירושלים/חולון. טירוף).
בסוף, כרגע, האפשרויות הן להמשיך בדרייב אין או לעבור לשם. הדרייב אין קטן עלינו. מאוד קטן עלינו. אולם נהדר, אווירה מדהימה. גם ביד אליהו אפשר לעשות אווירה מדהימה. יש לנו את הקהל הכי טוב בארץ, אם מכבי מצליחים להרתיע קבוצות, בטח שגם אנחנו נצליח.
מציע לך רגע לעצור, ולנסות לחשוב בעיקר מהראש. זה אולם עירוני. גדול. מתאים לנו. יהיה לנו אולם משלנו. בינתיים, עד שזה יקרה, זה מה יש
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

אני לא מבין מאיפה צץ לך הרעיון המופרך הזה בראש ואיך אתה חושב שהוא יכול לעבוד.
לירושלים לא יגיעו אפילו אלף איש.
זה הרעיון הכי דפוק ומטופש שמישהו העלה עד היום.
ואין לי שום כוונה לפגוע בך אישית, אבל הרעיון הוא לגמרי כזה.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

ודרך אגב - הצבעתי עבור הדרייב אין כי שם הייתי מעדיף לשחק. אני אוהב את המקום.
אבל אם תעלה הצבעה בעמותה שבה עופר מבקש לעבור ליד אליהו, אני אצביע בעד.
זה מראה לכם מה הסקר הזה שווה. מניח שאני לא היחיד.

קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

גולובורודקו כתב: 26 יוני 2024, 22:35

תשמע. זה די ברור מה אתה מנסה לעשות כאן, ואני גם מבין את האנטגוניזם, באמת. אני כנראה מבוגר ממך (מקווה בשבילך ;) ). הייתי בשורות הראשונות כשטפירו שם את הסל נצחון (ומחצו אותי בדרך לערימת ילדים עליו על הפרקט), אבל גם הייתי בהמון תבוסות בדרבי, הייתי שם כששאראס וגור שלף ירדו לשכיבות סמיכה בזמן שהמחליפים של מכבי פירקו אותנו, כש"חגגנו" אליפות אלטרנטיבית על מקום שני, הייתי בהמון תבוסות כואבות ביד אליהו, כאב לי לא מעט. אני מבין את ההתנגדות, אני מבין את הסמליות. באמת. וגם את הרומנטיקה אני מבין. הקבוצה הזאת נבנתה שונה, נבנתה מיוחד. זה נכון. אבל אני מבקש ממך, ומכאלו שחושבים כמוך, לעצור שניה. בסוף זאת קבוצת ספורט מקצוענית. וזה רק בטון. זה אולם עירוני. אני רוצה לקוות שאם היה מדובר בהיכל דמיוני אחר בתל אביב בעל תפוסה דומה לא היית מתנגד. אז גם פה. תחשוב על אולם מפוצץ באדומים. תחשוב על תארים, על הצלחות, על הקבוצה שלך שעושה קפיצת מדרגה מטורפת ןהופכת לאימפריה. יש היום אלפי אוהדים (כן, אלפי) שלא יכולים לקנות כרטיס או מנוי. אני והילדים שלי ביניהם, אנחנו ניזונים מה"שאריות" של כאלו שלא מגיעים או משחקים קטנים. תעצור שניה, ותחשוב על כמה גדולים אנחנו יכולים להיות. אפשר עוד לגדול, והמון. אפשר להפוך את יד אליהו למבצר גם (תיזכר בגמר גביע מול הרצליה, רק תחליף את הרצליה במכבי/ירושלים/חולון. טירוף).
בסוף, כרגע, האפשרויות הן להמשיך בדרייב אין או לעבור לשם. הדרייב אין קטן עלינו. מאוד קטן עלינו. אולם נהדר, אווירה מדהימה. גם ביד אליהו אפשר לעשות אווירה מדהימה. יש לנו את הקהל הכי טוב בארץ, אם מכבי מצליחים להרתיע קבוצות, בטח שגם אנחנו נצליח.
מציע לך רגע לעצור, ולנסות לחשוב בעיקר מהראש. זה אולם עירוני. גדול. מתאים לנו. יהיה לנו אולם משלנו. בינתיים, עד שזה יקרה, זה מה יש
אתה צודק שזה בסך הכל בטון, אבל לנסות לעשות רציונליזציה לאהדה זה להוציא ממנה את הפואנטה. זה בסך הכל אנשים זרים שמחזיקים כדור ולובשים גופיות בצבעים שונים שההבדלים בניהם הם אורך הגל. צלחת אליפות היא בסך הכל מתכת. אם הייתי חושב מהראש, לא הייתי מפתח קשר רגשי לאף מושג אידאי בשם מועדון, והייתי מעדיף לראות בבית, עם מזגן, בלי לשלם כסף.
האהדה קשורה לקהילה, הקהילה קשורה לערכים ומיתוסים משותפים. אחד המיתוסים האלו הוא שיד אליהו זה שלהם.
מבחינה רציונלית, עדיף לא להגיע בכלל למשחקים.
אבל אהדה היא לא רציונלית, ולא צריך להתיימר להפוך אותה לכזו.
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

רדנקו כתב: 26 יוני 2024, 22:44 ודרך אגב - הצבעתי עבור הדרייב אין כי שם הייתי מעדיף לשחק. אני אוהב את המקום.

אחלה עופר ינאי. אבל הוא נמצא איתנו בערך 365 ימים. למה בקשה ממנו חשובה יותר מבקשה מאוהדים שהם חלק מהקהילה שלך?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

קירקגור כתב:
רדנקו כתב: 26 יוני 2024, 22:44 ודרך אגב - הצבעתי עבור הדרייב אין כי שם הייתי מעדיף לשחק. אני אוהב את המקום.

אחלה עופר ינאי. אבל הוא נמצא איתנו בערך 365 ימים. למה בקשה ממנו חשובה יותר מבקשה מאוהדים שהם חלק מהקהילה שלך?
מי זה האוהדים שהם חלק מהקהילה שלי?

קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

רדנקו כתב: 26 יוני 2024, 23:04
קירקגור כתב:

מי זה האוהדים שהם חלק מהקהילה שלי?

האוהדים שאתה מאמין שיהיו כאן גם אם עופר ינאי יחליט לעזוב עוד מספר שנים והקבוצה לא תתחרה במכבי על שחקנים ולא תפנטז על יורוליג.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

קירקגור כתב: 26 יוני 2024, 22:58

כי הרבה מהם (לא ארבעת המופלאים ודומיו) בכלל לא אוהדי הפועל
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

קירקגור כתב: 26 יוני 2024, 22:58

כרגע הם לא ביקשו שום דבר. זה נכון שזה עלול לקרות וזה נכון גם שיהיה לזה משקל (אם נאהב את זה או לא).
אבל נכון לעכשיו הכל בתיאוריה, גם כל ההצבעה הזאת עדיין תיאורטית, הודעה של האולטראס זה בכלל להקדים את המאוחר ואפילו את האופציה של חולון כולם הספיקו לפסול מכל מיני סיבות שלא שמעתי עדיין משום גורם רשמי.
די עם ה-נו
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

אתה מבין את ההבדל במרחקים בין: יפו, ראשון, פתח תקווה רמה״ש וחולון לתל אביב לעומת המרחק בין ירושלים לתל אביב או שטיפסת על עץ גבוה ואתה לא מוצא סולם?
בוא גם נתייחס לכל דוגמה בנפרד:

אין מגרש כדורגל בתל אביב והמגרש העירוני נמצא ביפו, שאגב זו אותה עירייה כמו תל אביב.

כשהמגרש של עיריית תל אביב יפו היה בשיפוצים והרי אין מגרש אחר בעיר אירחו במגרש הכי קרוב וראוי לאירוח בפתח תקווה.

בראשון שיחקנו כי לא היו מוכנים לשחק ביד אליהו ולא היה אישור או רצון להמשיך בהדר יוסף.

חולון הוא אופציה לאולם ביתי יותר גדול מהדרייב אין שנמצא בעיר שגובלת בתל אביב.

גם רמת השרון גובלת בתל אביב והמרחק בין מרכז הטניס, שהשמועות אומרות ששם ייבנה האולם, לבין הדרייב אין הוא מספר דקות נסיעה.

עוד טיעונים למה אנחנו צריכים לארח בירושלים?
אגב, אם אתה ממש רוצה יש קבוצה שמארחת בירושלים, אפילו קוראים לה הפועל, היא משחקת באדום ותשחק ביורוקאפ.
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

הלך המומנטום כתב: 26 יוני 2024, 23:35

אתה מבין את ההבדל במרחקים בין: יפו, ראשון, פתח תקווה רמה״ש וחולון לתל אביב לעומת המרחק בין ירושלים לתל אביב או שטיפסת על עץ גבוה ואתה לא מוצא סולם?

אין מגרש כדורגל בתל אביב והמגרש העירוני נמצא ביפו, שאגב זו אותה עירייה כמו תל אביב.

כשהמגרש של עיריית תל אביב יפו היה בשיפוצים והרי אין מגרש אחר בעיר אירחו במגרש הכי קרוב וראוי לאירוח בפתח תקווה.

בראשון שיחקנו כי לא היו מוכנים לשחק ביד אליהו ולא היה אישור או רצון להמשיך בהדר יוסף.

גם רמת השרון גובלת בתל אביב והמרחק בין מרכז הטניס, שהשמועות אומרות ששם ייבנה האולם, לבין הדרייב אין הוא מספר דקות נסיעה.

אגב, אם אתה ממש רוצה יש קבוצה שמארחת בירושלים, אפילו קוראים לה הפועל, היא משחקת באדום ותשחק ביורוקאפ.
הטיעון שלי לא היה שצריך לשחק בירושלים, אלא שעצם העובדה שהמועדון הוא הפועל תל אביב לא צריך למנוע מאיתנו לשחק בעיר אחרת אם אין אופציה ראויה אחרת.
אם יש לך אפשרות מה כן צריך לעשות ואיך להתמודד עם הסיטואציה המורכבת שנוצרה, ולא מה לא צריך לעשות, נראה לי שכולם ישמחו לשמוע.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

עכשיו כשהסקר לא מנוסח בצורה מבלבלת ואנשים עונים מחדש, אתה יכול לראות יותר טוב כמה הרעיון שלך רלוונטי…
התוצאות שהיו מקודם נבעו מזה שהרבה אנשים חשבו ששאלת איפה כן צריך לשחק, אלו שהצביעו לירושלים כנראה כן הבינו מה אתה שואל.
כרגע נראה שאתה היחיד שחושב שזאת אופציה לגיטימית, ניתן לעוד אנשים לענות, אולי יהיו בנמצא עוד אחד/שניים כאלה.
ואז נוכל להסכים שזאת אופציה לא רלוונטית?
אני אגב, מוכן להסכים שאם בסופו של דבר יהיה פה מעל 10% שחושבים שירושלים זה לגיטימי אז זאת אופציה שצריך לבחון אותה ברצינות.
ולגבי ה״עיר אחרת״ באמת שאין מה להשוות בין גוש דן ואפילו פתח תקוה לבין האפשרויות שעלו פה של ירושלים או רוממה.
קירקגור
קיבל.ה  230 לייקים

מילפורד כתב: 26 יוני 2024, 23:50 עכשיו כשהסקר לא מנוסח בצורה מבלבלת ואנשים עונים מחדש, אתה יכול לראות יותר טוב כמה הרעיון שלך רלוונטי…
התוצאות שהיו מקודם נבעו מזה שהרבה אנשים חשבו ששאלת איפה כן צריך לשחק, אלו שהצביעו לירושלים כנראה כן הבינו מה אתה שואל.
כרגע נראה שאתה היחיד שחושב שזאת אופציה לגיטימית, ניתן לעוד אנשים לענות, אולי יהיו בנמצא עוד אחד/שניים כאלה.
ואז נוכל להסכים שזאת אופציה לא רלוונטית?
אני אגב, מוכן להסכים שאם בסופו של דבר יהיה פה מעל 10% שחושבים שירושלים זה לגיטימי אז זאת אופציה שצריך לבחון אותה ברצינות.
ולגבי ה״עיר אחרת״ באמת שאין מה להשוות בין גוש דן ואפילו פתח תקוה לבין האפשרויות שעלו פה של ירושלים או רוממה.
אבל הניסוח שלך הורס את השאלה לגמרי. הוצאת את כל הפואנטה. סקר שמשווה בין יד אליהו לדרייב אין כבר יש.
ברור לי שאין אף אוהד שהאופציה *הראשונה* שלו היא הארנה. היא גם לא האופציה *הראשונה* שלי.
הרעיון שלי בסקר היה לבדוק מה האופציה *האחרונה*.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

ניתן לזה 24 שעות ואז ננסח את זה מחדש כולל כותרת האשכול ותקבל (אני מאמין) אישור כפול לכמה הרעיון הזה לא רלוונטי.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

הלך המומנטום כתב:

למה לא מלבורו?
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

רדנקו כתב:
אני לא מבין מאיפה צץ לך הרעיון המופרך הזה בראש ואיך אתה חושב שהוא יכול לעבוד.
לירושלים לא יגיעו אפילו אלף איש.
זה הרעיון הכי דפוק ומטופש שמישהו העלה עד היום.
ואין לי שום כוונה לפגוע בך אישית, אבל הרעיון הוא לגמרי כזה.

אשכרה
ולא מאמין שמישהו בכלל עונה לו ברצינות.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

קירקגור כתב: 26 יוני 2024, 23:39
הלך המומנטום כתב: 26 יוני 2024, 23:35

הטיעון שלי לא היה שצריך לשחק בירושלים, אלא שעצם העובדה שהמועדון הוא הפועל תל אביב לא צריך למנוע מאיתנו לשחק בעיר אחרת אם אין אופציה ראויה אחרת.
אם יש לך אפשרות מה כן צריך לעשות ואיך להתמודד עם הסיטואציה המורכבת שנוצרה, ולא מה לא צריך לעשות, נראה לי שכולם ישמחו לשמוע.
יש שלוש אופציות ריאליות:
להמשיך בדרייב אין
לעבור לחולון
לעבור ליד אליהו

לא צריך להסביר את היתרונות, החסרונות והשיקולים בכל אולם.
כל הצעה אחרת בארץ לא רלוונטית מסיבות של מיקום (ירושלים, רוממה) או תכולה (הרצליה, ראשון זיסמן).
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

אני חולק עליך.
קודם כל אני ממש לא בטוח שרוב אוהדי הפועל גרים בתל אביב. בהינתן עובדה זו, ומידיעה שרבים גרים באיזור השפלה (ראשון, נס ציונה וגם דרומה ומזרחה משם - נגיד מודיעין) אז הארנה הופכת פתאום לאולם שהרבה יותר קרוב ונגיש אפילו מהדרייב אין.
צריך לקחת גם את זה בחשבון.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

חולון לא אופציה, תפסיקו להגיד כאילו זה כן.
אם יש אופציה שלישית זה איזשהו קונסטלציה (לא ברורה אם אפשרית טכנית) באקספו.
לגבי אוהדים מחוץ לתל אביב, בתור אחד כזה (ועוד אחד ששונא להיכנס לתל אביב) , אני אוהב הפועל תל אביב, לא הפועל מודיעין ולא הפועל ירושלים אז ברור לי שאני צריך ליסוע לתל אביב (או סביבתה) כדי לראות את הקבוצה שלי משחקת.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

ארבעת המופלאים כתב: 27 יוני 2024, 06:39 אני חולק עליך.
קודם כל אני ממש לא בטוח שרוב אוהדי הפועל גרים בתל אביב. בהינתן עובדה זו, ומידיעה שרבים גרים באיזור השפלה (ראשון, נס ציונה וגם דרומה ומזרחה משם - נגיד מודיעין) אז הארנה הופכת פתאום לאולם שהרבה יותר קרוב ונגיש אפילו מהדרייב אין.
צריך לקחת גם את זה בחשבון.
לא אמרתי שרוב האוהדים מתל אביב או אפילו מהמרכז, אבל הבייס של הקבוצה הוא בתל אביב.
חלק יעשו את השיקול אם הם יכולים להגיע מיבנה / נתניה / מ.א. אשכול / יקנעם או איפה שהם גרים אבל כולם יוצאים מנקודת הנחה שהפועל תל אביב משחקת בתל אביב.
מן הראוי שאם חושבים להחליף אולם משיקולים כאלה ואחרים זה ייעשה לאותה עיר / אזור גם אם מגלים יום אחד שרוב אוהדי הפועל תל אביב גרים במבשרת והארנה בירושלים יכולה להיות עבורם אחלה.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

Nati כתב: 27 יוני 2024, 01:50
הלך המומנטום כתב:

למה לא מלבורו?
אם כבר אז מלבורו אדום.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

טוב אז אפשר לסכם שזה הסקר הכי גרוע שהיה בפורום שדים?
שליחת תגובה