מסתבר שאלו שרוצים לשחק ביד אליהו מתקשים מעט בהבנת הנקרא.

אם זה יגרום לקרע ביציעים, לחרם של האולטראס, ולתחושת בגידה בקרב החלק הנאמן והקולני ביותר של האוהדים אני לא בטוח שזה יהיה ווין ווין.ranjef כתב: ↑26 יוני 2024, 21:05אני מנוי מליגה א' בהדר יוסף, כולל האירוח בראשלצ והכל.קירקגור כתב:בגדול אני מסכים איתך מאוד.
אני פשוט חושב שצריך כמו שאמרת לגשש ולבדוק בקרב אלו שאין להם מנויים, כמה מהם יהיו מוכנים לעשות מנוי גם אם זה בארנה. אם המספר נמוך, זה יהיה אבסורד לדעתי לעבור ליד אליהו בשביל להתחשב באלה שאין להם מנוי, כשהם לא מוכנים להתחשב ולבוא לקראת האוהדים שיש להם מנוי לדרייב אין ומתנגדים ליד אליהו.
(ומהערכה לא מבוססת שלי - אני מניח שרוב מי שבעד להשאר הוא בעל מנוי ורוב מי שבעד יד אליהו בלי מנוי)
אני חושב שהפועל חייבת לצאת מהדרייב אין, לצערי, מהרבה סיבות.
חולון היה יכול להיות מעולה, לא רלוונטי, ולכן נשאר יד אליהו.
זה גם יהיה לטובתנו, וגם יוציא עשן מהאוזניים של כל האנשים במכבי, ווין ווין.
כל מילה.טכנית לארז כתב: ↑26 יוני 2024, 21:13 ברגע שהאולטראס יחרימו ויודיעו שהם נגד זה כבר לא לטובתינו.
ותעשו לי טובה לפני תגובות ה"יותר טוב בלעדיהם" וכל זה.
כשתשבו במשחקים נגד אילת במנורה עם 4100 צופים ואפילו בלי עידוד נראה כמו זה ווין ווין.
בכדורסל גם השיטה היא כזו שמשחק ליגה רגיל הוא בעל חשיבות פחותה מזה של משחק ליגה בכדורגל, מהסיבה שבכדורסל יש את אם כל הקיזוזים שנקרא פליאוף.קירקגור כתב: ↑26 יוני 2024, 21:18כל מילה.טכנית לארז כתב: ↑26 יוני 2024, 21:13 ברגע שהאולטראס יחרימו ויודיעו שהם נגד זה כבר לא לטובתינו.
כשתשבו במשחקים נגד אילת במנורה עם 4100 צופים ואפילו בלי עידוד נראה כמו זה ווין ווין.
וזה יהיה פחות מ4100, כי חלק ניכר מהאוהדים מגיעים לכדורסל בגלל האווירה ולא בשל אהבה מיוחדת למשחק.
לפחות עבורי, בכדורסל המשחק לכשעצמו פחות קריטי מבכדורגל.
אין סיכוי קלוש, אפסי, שהאולטראס יחרימו.טכנית לארז כתב:ברגע שהאולטראס יחרימו ויודיעו שהם נגד זה כבר לא לטובתינו.
אבל שינית את מהות השאלה.
וואו, הם נשכו שפתיים ולא חיבלו במכירה לינאי?קירקגור כתב:אם זה יגרום לקרע ביציעים, לחרם של האולטראס, ולתחושת בגידה בקרב החלק הנאמן והקולני ביותר של האוהדים אני לא בטוח שזה יהיה ווין ווין.ranjef כתב: ↑26 יוני 2024, 21:05אני מנוי מליגה א' בהדר יוסף, כולל האירוח בראשלצ והכל.קירקגור כתב:בגדול אני מסכים איתך מאוד.
אני פשוט חושב שצריך כמו שאמרת לגשש ולבדוק בקרב אלו שאין להם מנויים, כמה מהם יהיו מוכנים לעשות מנוי גם אם זה בארנה. אם המספר נמוך, זה יהיה אבסורד לדעתי לעבור ליד אליהו בשביל להתחשב באלה שאין להם מנוי, כשהם לא מוכנים להתחשב ולבוא לקראת האוהדים שיש להם מנוי לדרייב אין ומתנגדים ליד אליהו.
(ומהערכה לא מבוססת שלי - אני מניח שרוב מי שבעד להשאר הוא בעל מנוי ורוב מי שבעד יד אליהו בלי מנוי)
אני חושב שהפועל חייבת לצאת מהדרייב אין, לצערי, מהרבה סיבות.
חולון היה יכול להיות מעולה, לא רלוונטי, ולכן נשאר יד אליהו.
זה גם יהיה לטובתנו, וגם יוציא עשן מהאוזניים של כל האנשים במכבי, ווין ווין.
האולטראס, בניגוד לרצונם שנה שעברה, נשכו שפתיים ולא חיבלו בעסקת המכירה ונתנו לה בפועל את הגיבוי שלהם. הם נשכו שוב שפתיים ונכנסו למשחק הגמר נגד מכבי למרות הבזיון שהיה בחוץ והביזיון של המשטרה.
לשחק ביד אליהו יכול להתברר כקפיצה של מדרגה אחת יותר מדי, ולהתגלות כמלכודת דבש, שמההשלכות שלה קשה לצאת.
אתה רוצה להיות צודק או חכם?ranjef כתב: ↑26 יוני 2024, 21:53וואו, הם נשכו שפתיים ולא חיבלו במכירה לינאי?קירקגור כתב:אם זה יגרום לקרע ביציעים, לחרם של האולטראס, ולתחושת בגידה בקרב החלק הנאמן והקולני ביותר של האוהדים אני לא בטוח שזה יהיה ווין ווין.
האולטראס, בניגוד לרצונם שנה שעברה, נשכו שפתיים ולא חיבלו בעסקת המכירה ונתנו לה בפועל את הגיבוי שלהם. הם נשכו שוב שפתיים ונכנסו למשחק הגמר נגד מכבי למרות הבזיון שהיה בחוץ והביזיון של המשטרה.
לשחק ביד אליהו יכול להתברר כקפיצה של מדרגה אחת יותר מדי, ולהתגלות כמלכודת דבש, שמההשלכות שלה קשה לצאת.
וואו, איזה אלופים.
תודה להם. בלי עופר אנחנו מקום 8.
זה הדבר הכי טוב שקרה להפועל ב-50 שנה האחרונות.
הם חבורה של חיים בסרט, חלקם צריכים לשבת בכלא שגרמה וגורמת הרבה נזק להפועל, קנסות, רדיוסים, ביזוי טקס הנצחה לחללים, לינץ' באוהדי הפועל חיפה (!), מה לא. אבל היי, יש שלטים מרגשים.
שיחרימו, הם ממילא לא רוצים בטובת הפועל, אלא רק לשחק אותה לוחמי צדק. ביום שאיזה ילד כאפה שם ישלם קנס/תביעה אזרחית במקום עופר שמשלם, נראה איזה מגניבים הם יהיו.
אבל זה בדיוק מה שבילבל את כולם, פתחת אשכול שנקרא מגרש בית ואז שאלת איזה אולם לא רוצים שיהיה המגרש בית.
אבל זאת הפואנטה של הסקר. הסקר הוא לראות, במילים אחרות, על מה מוכנים להתפשר ועל מה לא.מילפורד כתב: ↑26 יוני 2024, 22:06אבל זה בדיוק מה שבילבל את כולם, פתחת אשכול שנקרא מגרש בית ואז שאלת איזה אולם לא רוצים שיהיה המגרש בית.
לפי ההגיון הזה אפשר להעביר את משחקי הבית לאילת / בלגרד / ניו זילנד ומי שזה באמת חשוב לו שייסע.
והפועל תל אביב רגל משחקת ביפו, ושיחה בפתח תקווה. והפועל תל אביב כדורסל שיחקה בראשון לציון. ומה אם יבנה לכדורסל אולם ברמת השרון? או רעננה?הלך המומנטום כתב: ↑26 יוני 2024, 22:07לפי ההגיון הזה אפשר להעביר את משחקי הבית לאילת / בלגרד / ניו זילנד ומי שזה באמת חשוב לו שייסע.
זו הפועל תל אביב, בסיס האוהדים של המועדון הוא במרכז, ירושלים היא לא במרכז הארץ אלא במחוז אחר שנמצא בין 50 דקות נסיעה במקרה נורמלי ושעה וחצי בשעות יותר עמוסות.
לא מצליח להבין איפה הדיון פה בכלל??? זה ריאלי ורלוונטי בשום צורה.
תשמע. זה די ברור מה אתה מנסה לעשות כאן, ואני גם מבין את האנטגוניזם, באמת. אני כנראה מבוגר ממך (מקווה בשבילךקירקגור כתב: ↑26 יוני 2024, 22:13והפועל תל אביב רגל משחקת ביפו, ושיחה בפתח תקווה. והפועל תל אביב כדורסל שיחקה בראשון לציון. ומה אם יבנה לכדורסל אולם ברמת השרון? או רעננה?הלך המומנטום כתב: ↑26 יוני 2024, 22:07לפי ההגיון הזה אפשר להעביר את משחקי הבית לאילת / בלגרד / ניו זילנד ומי שזה באמת חשוב לו שייסע.
זו הפועל תל אביב, בסיס האוהדים של המועדון הוא במרכז, ירושלים היא לא במרכז הארץ אלא במחוז אחר שנמצא בין 50 דקות נסיעה במקרה נורמלי ושעה וחצי בשעות יותר עמוסות.
האפשרות הכי טובה הייתה להגדיל ולכווץ את הדרייב אין בדיוק למספר האוהדים שמגיעים לכל משחק. אבל זה לצערי לא יכול לקרות.
אני לא מבין מאיפה צץ לך הרעיון המופרך הזה בראש ואיך אתה חושב שהוא יכול לעבוד.קירקגור כתב:בגדול אני מסכים איתך מאוד.
אתה צודק שזה בסך הכל בטון, אבל לנסות לעשות רציונליזציה לאהדה זה להוציא ממנה את הפואנטה. זה בסך הכל אנשים זרים שמחזיקים כדור ולובשים גופיות בצבעים שונים שההבדלים בניהם הם אורך הגל. צלחת אליפות היא בסך הכל מתכת. אם הייתי חושב מהראש, לא הייתי מפתח קשר רגשי לאף מושג אידאי בשם מועדון, והייתי מעדיף לראות בבית, עם מזגן, בלי לשלם כסף.גולובורודקו כתב: ↑26 יוני 2024, 22:35תשמע. זה די ברור מה אתה מנסה לעשות כאן, ואני גם מבין את האנטגוניזם, באמת. אני כנראה מבוגר ממך (מקווה בשבילךקירקגור כתב: ↑26 יוני 2024, 22:13והפועל תל אביב רגל משחקת ביפו, ושיחה בפתח תקווה. והפועל תל אביב כדורסל שיחקה בראשון לציון. ומה אם יבנה לכדורסל אולם ברמת השרון? או רעננה?הלך המומנטום כתב: ↑26 יוני 2024, 22:07
לפי ההגיון הזה אפשר להעביר את משחקי הבית לאילת / בלגרד / ניו זילנד ומי שזה באמת חשוב לו שייסע.
האפשרות הכי טובה הייתה להגדיל ולכווץ את הדרייב אין בדיוק למספר האוהדים שמגיעים לכל משחק. אבל זה לצערי לא יכול לקרות.). הייתי בשורות הראשונות כשטפירו שם את הסל נצחון (ומחצו אותי בדרך לערימת ילדים עליו על הפרקט), אבל גם הייתי בהמון תבוסות בדרבי, הייתי שם כששאראס וגור שלף ירדו לשכיבות סמיכה בזמן שהמחליפים של מכבי פירקו אותנו, כש"חגגנו" אליפות אלטרנטיבית על מקום שני, הייתי בהמון תבוסות כואבות ביד אליהו, כאב לי לא מעט. אני מבין את ההתנגדות, אני מבין את הסמליות. באמת. וגם את הרומנטיקה אני מבין. הקבוצה הזאת נבנתה שונה, נבנתה מיוחד. זה נכון. אבל אני מבקש ממך, ומכאלו שחושבים כמוך, לעצור שניה. בסוף זאת קבוצת ספורט מקצוענית. וזה רק בטון. זה אולם עירוני. אני רוצה לקוות שאם היה מדובר בהיכל דמיוני אחר בתל אביב בעל תפוסה דומה לא היית מתנגד. אז גם פה. תחשוב על אולם מפוצץ באדומים. תחשוב על תארים, על הצלחות, על הקבוצה שלך שעושה קפיצת מדרגה מטורפת ןהופכת לאימפריה. יש היום אלפי אוהדים (כן, אלפי) שלא יכולים לקנות כרטיס או מנוי. אני והילדים שלי ביניהם, אנחנו ניזונים מה"שאריות" של כאלו שלא מגיעים או משחקים קטנים. תעצור שניה, ותחשוב על כמה גדולים אנחנו יכולים להיות. אפשר עוד לגדול, והמון. אפשר להפוך את יד אליהו למבצר גם (תיזכר בגמר גביע מול הרצליה, רק תחליף את הרצליה במכבי/ירושלים/חולון. טירוף).
בסוף, כרגע, האפשרויות הן להמשיך בדרייב אין או לעבור לשם. הדרייב אין קטן עלינו. מאוד קטן עלינו. אולם נהדר, אווירה מדהימה. גם ביד אליהו אפשר לעשות אווירה מדהימה. יש לנו את הקהל הכי טוב בארץ, אם מכבי מצליחים להרתיע קבוצות, בטח שגם אנחנו נצליח.
מציע לך רגע לעצור, ולנסות לחשוב בעיקר מהראש. זה אולם עירוני. גדול. מתאים לנו. יהיה לנו אולם משלנו. בינתיים, עד שזה יקרה, זה מה יש
אחלה עופר ינאי. אבל הוא נמצא איתנו בערך 365 ימים. למה בקשה ממנו חשובה יותר מבקשה מאוהדים שהם חלק מהקהילה שלך?
מי זה האוהדים שהם חלק מהקהילה שלי?קירקגור כתב:אחלה עופר ינאי. אבל הוא נמצא איתנו בערך 365 ימים. למה בקשה ממנו חשובה יותר מבקשה מאוהדים שהם חלק מהקהילה שלך?
האוהדים שאתה מאמין שיהיו כאן גם אם עופר ינאי יחליט לעזוב עוד מספר שנים והקבוצה לא תתחרה במכבי על שחקנים ולא תפנטז על יורוליג.
כרגע הם לא ביקשו שום דבר. זה נכון שזה עלול לקרות וזה נכון גם שיהיה לזה משקל (אם נאהב את זה או לא).
אתה מבין את ההבדל במרחקים בין: יפו, ראשון, פתח תקווה רמה״ש וחולון לתל אביב לעומת המרחק בין ירושלים לתל אביב או שטיפסת על עץ גבוה ואתה לא מוצא סולם?קירקגור כתב: ↑26 יוני 2024, 22:13והפועל תל אביב רגל משחקת ביפו, ושיחה בפתח תקווה. והפועל תל אביב כדורסל שיחקה בראשון לציון. ומה אם יבנה לכדורסל אולם ברמת השרון? או רעננה?הלך המומנטום כתב: ↑26 יוני 2024, 22:07לפי ההגיון הזה אפשר להעביר את משחקי הבית לאילת / בלגרד / ניו זילנד ומי שזה באמת חשוב לו שייסע.
האפשרות הכי טובה הייתה להגדיל ולכווץ את הדרייב אין בדיוק למספר האוהדים שמגיעים לכל משחק. אבל זה לצערי לא יכול לקרות.
הטיעון שלי לא היה שצריך לשחק בירושלים, אלא שעצם העובדה שהמועדון הוא הפועל תל אביב לא צריך למנוע מאיתנו לשחק בעיר אחרת אם אין אופציה ראויה אחרת.הלך המומנטום כתב: ↑26 יוני 2024, 23:35אתה מבין את ההבדל במרחקים בין: יפו, ראשון, פתח תקווה רמה״ש וחולון לתל אביב לעומת המרחק בין ירושלים לתל אביב או שטיפסת על עץ גבוה ואתה לא מוצא סולם?קירקגור כתב: ↑26 יוני 2024, 22:13והפועל תל אביב רגל משחקת ביפו, ושיחה בפתח תקווה. והפועל תל אביב כדורסל שיחקה בראשון לציון. ומה אם יבנה לכדורסל אולם ברמת השרון? או רעננה?הלך המומנטום כתב: ↑26 יוני 2024, 22:07
בוא גם נתייחס לכל דוגמה בנפרד:
אין מגרש כדורגל בתל אביב והמגרש העירוני נמצא ביפו, שאגב זו אותה עירייה כמו תל אביב.
כשהמגרש של עיריית תל אביב יפו היה בשיפוצים והרי אין מגרש אחר בעיר אירחו במגרש הכי קרוב וראוי לאירוח בפתח תקווה.
בראשון שיחקנו כי לא היו מוכנים לשחק ביד אליהו ולא היה אישור או רצון להמשיך בהדר יוסף.
חולון הוא אופציה לאולם ביתי יותר גדול מהדרייב אין שנמצא בעיר שגובלת בתל אביב.
גם רמת השרון גובלת בתל אביב והמרחק בין מרכז הטניס, שהשמועות אומרות ששם ייבנה האולם, לבין הדרייב אין הוא מספר דקות נסיעה.
עוד טיעונים למה אנחנו צריכים לארח בירושלים?
אגב, אם אתה ממש רוצה יש קבוצה שמארחת בירושלים, אפילו קוראים לה הפועל, היא משחקת באדום ותשחק ביורוקאפ.
אבל הניסוח שלך הורס את השאלה לגמרי. הוצאת את כל הפואנטה. סקר שמשווה בין יד אליהו לדרייב אין כבר יש.מילפורד כתב: ↑26 יוני 2024, 23:50 עכשיו כשהסקר לא מנוסח בצורה מבלבלת ואנשים עונים מחדש, אתה יכול לראות יותר טוב כמה הרעיון שלך רלוונטי…
התוצאות שהיו מקודם נבעו מזה שהרבה אנשים חשבו ששאלת איפה כן צריך לשחק, אלו שהצביעו לירושלים כנראה כן הבינו מה אתה שואל.
כרגע נראה שאתה היחיד שחושב שזאת אופציה לגיטימית, ניתן לעוד אנשים לענות, אולי יהיו בנמצא עוד אחד/שניים כאלה.
ואז נוכל להסכים שזאת אופציה לא רלוונטית?
אני אגב, מוכן להסכים שאם בסופו של דבר יהיה פה מעל 10% שחושבים שירושלים זה לגיטימי אז זאת אופציה שצריך לבחון אותה ברצינות.
ולגבי ה״עיר אחרת״ באמת שאין מה להשוות בין גוש דן ואפילו פתח תקוה לבין האפשרויות שעלו פה של ירושלים או רוממה.
למה לא מלבורו?הלך המומנטום כתב:לפי ההגיון הזה אפשר להעביר את משחקי הבית לאילת / בלגרד / ניו זילנד ומי שזה באמת חשוב לו שייסע.
אשכרהרדנקו כתב:אני לא מבין מאיפה צץ לך הרעיון המופרך הזה בראש ואיך אתה חושב שהוא יכול לעבוד.קירקגור כתב:בגדול אני מסכים איתך מאוד.
לירושלים לא יגיעו אפילו אלף איש.
זה הרעיון הכי דפוק ומטופש שמישהו העלה עד היום.
ואין לי שום כוונה לפגוע בך אישית, אבל הרעיון הוא לגמרי כזה.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
יש שלוש אופציות ריאליות:קירקגור כתב: ↑26 יוני 2024, 23:39הטיעון שלי לא היה שצריך לשחק בירושלים, אלא שעצם העובדה שהמועדון הוא הפועל תל אביב לא צריך למנוע מאיתנו לשחק בעיר אחרת אם אין אופציה ראויה אחרת.הלך המומנטום כתב: ↑26 יוני 2024, 23:35אתה מבין את ההבדל במרחקים בין: יפו, ראשון, פתח תקווה רמה״ש וחולון לתל אביב לעומת המרחק בין ירושלים לתל אביב או שטיפסת על עץ גבוה ואתה לא מוצא סולם?
בוא גם נתייחס לכל דוגמה בנפרד:
אין מגרש כדורגל בתל אביב והמגרש העירוני נמצא ביפו, שאגב זו אותה עירייה כמו תל אביב.
כשהמגרש של עיריית תל אביב יפו היה בשיפוצים והרי אין מגרש אחר בעיר אירחו במגרש הכי קרוב וראוי לאירוח בפתח תקווה.
בראשון שיחקנו כי לא היו מוכנים לשחק ביד אליהו ולא היה אישור או רצון להמשיך בהדר יוסף.
חולון הוא אופציה לאולם ביתי יותר גדול מהדרייב אין שנמצא בעיר שגובלת בתל אביב.
גם רמת השרון גובלת בתל אביב והמרחק בין מרכז הטניס, שהשמועות אומרות ששם ייבנה האולם, לבין הדרייב אין הוא מספר דקות נסיעה.
עוד טיעונים למה אנחנו צריכים לארח בירושלים?
אגב, אם אתה ממש רוצה יש קבוצה שמארחת בירושלים, אפילו קוראים לה הפועל, היא משחקת באדום ותשחק ביורוקאפ.
אם יש לך אפשרות מה כן צריך לעשות ואיך להתמודד עם הסיטואציה המורכבת שנוצרה, ולא מה לא צריך לעשות, נראה לי שכולם ישמחו לשמוע.
לא אמרתי שרוב האוהדים מתל אביב או אפילו מהמרכז, אבל הבייס של הקבוצה הוא בתל אביב.ארבעת המופלאים כתב: ↑27 יוני 2024, 06:39 אני חולק עליך.
קודם כל אני ממש לא בטוח שרוב אוהדי הפועל גרים בתל אביב. בהינתן עובדה זו, ומידיעה שרבים גרים באיזור השפלה (ראשון, נס ציונה וגם דרומה ומזרחה משם - נגיד מודיעין) אז הארנה הופכת פתאום לאולם שהרבה יותר קרוב ונגיש אפילו מהדרייב אין.
צריך לקחת גם את זה בחשבון.
אם כבר אז מלבורו אדום.Nati כתב: ↑27 יוני 2024, 01:50למה לא מלבורו?הלך המומנטום כתב:לפי ההגיון הזה אפשר להעביר את משחקי הבית לאילת / בלגרד / ניו זילנד ומי שזה באמת חשוב לו שייסע.