אתה מקשה רק על הקבוצה שלך ועל שאר יושבי יציע 1 שלא עשו דבר. על אלה שאתה רוצה להקשות אתה בטוח לא מקשה, הם יהיו בסדר.פומפה כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 15:52 עונש מצוין שפוגע בדיוק במי שצריך
למה אני, יושב שער 2 שעשה מנוי צריך לנסוע לרוממה בפתיחת עונה, במקום ש״האוהבי הפועל״ האלה שרק עושים דווקא ובכוונה ואוהבים לשחק בלמי יש יותר גדול עם המשטרה לא יענשו כמו שמגיע להם ולא יוכלו להיכנס לדרבי?
ובואו, לכולנו ברור שהם יהיו בדרבי ושוב יעשו נזק.
לפחות שיקשו עליהם קצת.
עונשי בית הדין...
-
- קיבל.ה 221 לייקים
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
אה, לא נראה לי שאתה הבנת. העונש אומר שליושבי יציע 1 אין אותה זכות להיכנס כמו שלי ולכן, חוקית, המועדון לא צריך לעשות כלום בעניין המנויים שנדפקו פה, בטח שלא על חשבון שאר האוהדים (וזה בדיוק גם מה שהולך לקרות).תבור כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 15:40כשיש יותר מנויים ממקומות יש בעיה, והיא של יושבי כל היציעים ולא רק של יושבי יציע 1 גם אם הם בעינייך אשמים יותר, הם בעלי אותה זכות להכנס למשחק כמנויים, לכן המקום שלך לאו דווקא צריך להיות מובטח יותר משלי כיושב יציע 1 שכמוך גם לא עשה כלום.
לגבי העונש המקורי, ברור שהוא לא צודק, בעיקר בהשוואה למה שמכבי קיבלו, אבל מה צודק בכדורסל הישראלי? לכן אמרתי שעדיף להיות חכם. בינינו ,לפני הדיון הראשון אני צפיתי שנקבל עונש הרבה יותר קשה, עוד אירוע מתגלגל ששוב יהרוס לנו חצי עונה, קודם רדיוסים אחרי זה יציע סגור קצת ואז כמה שורות סגורות כדי לדפוק אותנו עד סוף הסיבוב הראשון. להפתעתי לא כך היה ועם כל חוסר הנוחות שאינני חולק עליו ,יכולנו להסתדר עם שני משחקים ברוממה עם סיכוי טוב שזה לא יפגע בדרבי או משחק גדול אחר וגם אם איכשהו כן, קיבלנו הזדמנות להביא 5,000 איש למשחק.
הרבה יותר טוב מלנסות להכניס 3,000 מנויים ל2,500 מקומות בדרייב אין במשך שלושה משחקים, שאשכרה באחת ההחלטות ההזויות שאני זוכר אחד מהם הוא בהכרח דרבי.
אתה כותב פה שעדיף להיות חכם ולא צודק, אבל האמת היא שמרבית האוהדים פשוט לא יסעו לחיפה ויאבדו שני משחקים ששילמו עליהם, בגלל משהו שהאוהדים ביציע 1 עשו. אז לא, זה פחות זורם לי הקטע הזה.
וכן, זה מצער מאוד שיש רבים ביציע 1 שלא עשו כלום ונדפקו בגלל ההחלטה הזו, ואין שום דבר הוגן בזה. כל ענישה קולקטיבית היא בזויה מיסודה.
האם זה עדיף על פני ענישה קולקטיבית לכלל האוהדים? כן.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
החמירו את העונש, לא הקלו. מעדיף לשחק שני משחקים לא בדרייב אין מאשר דרבי עם יציע סגור
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
נכון.נייט רובינסון כתב:החמירו את העונש, לא הקלו. מעדיף לשחק שני משחקים לא בדרייב אין מאשר דרבי עם יציע סגור
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
אני לא מבין איך יאכפו את זה מבחינת מה יעשו עם המנויים של יציע 1...
הרי ברור לכולם שהם יהיו באולם.
כנראה יתמקמו ביציע 2 המלא גם ככה, ואז שם תהיה צפיפות איומה ובלאגן גדול (שלא לדבר על מצב שנפיץ של אלימות ודוחק)
וכמו שנאמר פה - זאת כנראה הכנה לדרבי חוץ ללא קהל, כי מהסיבות שאמרתי כאן יש מצב שלא ימכרו כרטיסים ליציע 3 ולא יהיה קהל של ההם באולם.
תודה לאולטראס, תודה לדיינים ותודה לשימון שהביאונו עד הלום.
כנראה יתמקמו ביציע 2 המלא גם ככה, ואז שם תהיה צפיפות איומה ובלאגן גדול (שלא לדבר על מצב שנפיץ של אלימות ודוחק)
וכמו שנאמר פה - זאת כנראה הכנה לדרבי חוץ ללא קהל, כי מהסיבות שאמרתי כאן יש מצב שלא ימכרו כרטיסים ליציע 3 ולא יהיה קהל של ההם באולם.
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
זכותך, אם כי במידה ואתה יושב ביציע 1 זו לא בדיוק חוכמה גדולה.נייט רובינסון כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 17:44 החמירו את העונש, לא הקלו. מעדיף לשחק שני משחקים לא בדרייב אין מאשר דרבי עם יציע סגור
אני אישית מעדיף להיות בדרייב אין ולראות את כל המשחקים ששילמתי עליהם כסף.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אני לא מנוי ל1 ואני מעדיף את העונש הקודםהוקיץ' כתב:זכותך, אם כי במידה ואתה יושב ביציע 1 זו לא בדיוק חוכמה גדולה.נייט רובינסון כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 17:44 החמירו את העונש, לא הקלו. מעדיף לשחק שני משחקים לא בדרייב אין מאשר דרבי עם יציע סגור
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
כפי שכתבתי, זכותך.Chegi כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 20:25אני לא מנוי ל1 ואני מעדיף את העונש הקודםהוקיץ' כתב:זכותך, אם כי במידה ואתה יושב ביציע 1 זו לא בדיוק חוכמה גדולה.נייט רובינסון כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 17:44 החמירו את העונש, לא הקלו. מעדיף לשחק שני משחקים לא בדרייב אין מאשר דרבי עם יציע סגור
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אני יושב ביציע 2 ומתנגד למה שחלק מהאוהדים ביציע 1 עושים, אבל אני מסתכל על טובת הקבוצה קודם כל. לשחק דרבי עם יציע ריק זה יפגע בקבוצה מאוד ויעלה מאוד את הסיכוי שנפסיד. לשחק שני משחקים, כנראה נגד קבוצות שאנחנו אמורים לנצח בחיפה עם 3000-4000 אוהדי הפועל הרבה פחות יפגע בקבוצה גם אם יאלץ אותי לנסוע שעה למרות שאני בכלל לא יושב ביציע 1הוקיץ' כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 19:19זכותך, אם כי במידה ואתה יושב ביציע 1 זו לא בדיוק חוכמה גדולה.נייט רובינסון כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 17:44 החמירו את העונש, לא הקלו. מעדיף לשחק שני משחקים לא בדרייב אין מאשר דרבי עם יציע סגור
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
אין מה להשוות בכלל, עונש הרבה יותר גרוע שגם פוגע באוהדים וגם פוגע בקבוצה.נייט רובינסון כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 17:44 החמירו את העונש, לא הקלו. מעדיף לשחק שני משחקים לא בדרייב אין מאשר דרבי עם יציע סגור
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
אני חושב שנוטים להגזים בחשיבות של הגוש המעודד ליכולת הקבוצה, ובכל מקרה, אני בעד שנפסיק לעשות מהחבורה הזאת משהו יותר גדול מהקבוצה.נייט רובינסון כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 22:56אני יושב ביציע 2 ומתנגד למה שחלק מהאוהדים ביציע 1 עושים, אבל אני מסתכל על טובת הקבוצה קודם כל. לשחק דרבי עם יציע ריק זה יפגע בקבוצה מאוד ויעלה מאוד את הסיכוי שנפסיד. לשחק שני משחקים, כנראה נגד קבוצות שאנחנו אמורים לנצח בחיפה עם 3000-4000 אוהדי הפועל הרבה פחות יפגע בקבוצה גם אם יאלץ אותי לנסוע שעה למרות שאני בכלל לא יושב ביציע 1הוקיץ' כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 19:19זכותך, אם כי במידה ואתה יושב ביציע 1 זו לא בדיוק חוכמה גדולה.נייט רובינסון כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 17:44 החמירו את העונש, לא הקלו. מעדיף לשחק שני משחקים לא בדרייב אין מאשר דרבי עם יציע סגור
הרי אם היו אומרים לך שבמקום לסגור את יציע 1 היו סוגרים את יציעים 2 ו-4, לא היית מוכן לקבל את זה בחיים, ובצדק, גם אם לשיטתך זה היה עדיף לקבוצה. אז שתדע שלהרבה אוהדים זו המשמעות. הרבה אוהדים פשוט לא יגיעו למשחקים בחיפה.
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
הבעיה היא לא עצם זה שסגרו את יציע 1 לעומת נסיעה לחיפה, אלא הענישה ההזויה והמוכתבת הזאת שזה חייב להיות בדרבי.הוקיץ' כתב: ↑19 אוגוסט 2023, 00:00אני חושב שנוטים להגזים בחשיבות של הגוש המעודד ליכולת הקבוצה, ובכל מקרה, אני בעד שנפסיק לעשות מהחבורה הזאת משהו יותר גדול מהקבוצה.נייט רובינסון כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 22:56אני יושב ביציע 2 ומתנגד למה שחלק מהאוהדים ביציע 1 עושים, אבל אני מסתכל על טובת הקבוצה קודם כל. לשחק דרבי עם יציע ריק זה יפגע בקבוצה מאוד ויעלה מאוד את הסיכוי שנפסיד. לשחק שני משחקים, כנראה נגד קבוצות שאנחנו אמורים לנצח בחיפה עם 3000-4000 אוהדי הפועל הרבה פחות יפגע בקבוצה גם אם יאלץ אותי לנסוע שעה למרות שאני בכלל לא יושב ביציע 1
הרי אם היו אומרים לך שבמקום לסגור את יציע 1 היו סוגרים את יציעים 2 ו-4, לא היית מוכן לקבל את זה בחיים, ובצדק, גם אם לשיטתך זה היה עדיף לקבוצה. אז שתדע שלהרבה אוהדים זו המשמעות. הרבה אוהדים פשוט לא יגיעו למשחקים בחיפה.
באותה מידה אם היו ממירים את העונש רק לזה שהדרבי הבא ישוחק בחיפה במקום בדרייב אין, זה היה ביזיון באותה מידה.
לארח 2 משחקים ברוממה נגד איזה באר שבע וגליל עליון זו פגיעה ספורטיבית פחותה משמעותית מלארח דרבי בלי היציע המעודד.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
מה הבעיה לאכוף את זה?DavidSheriff9 כתב: ↑18 אוגוסט 2023, 18:26 אני לא מבין איך יאכפו את זה מבחינת מה יעשו עם המנויים של יציע 1...
המנויים של שער 1 לא יפתחו את השער בכניסה.
מאד פשוט
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
אז אחרי ההגרלה
מחכים לעונש הרדיוס עד סוף ינואר
פשוט הזוי,חייבים לערער על העונש המומצא הזה
מחכים לעונש הרדיוס עד סוף ינואר
פשוט הזוי,חייבים לערער על העונש המומצא הזה
-
- קיבל.ה 1042 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2664 לייקים
בא לי שנערער כדי לראות מה שימון יכתיב לדיינים הפעם
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1042 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2664 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לא בדיוק המקום אבל…
בית הדין הטורקי גזר על ווילבקין יימח שמו וזכרו ולארקין שלילת אפשרות לשחק כמקומיים בליגה הטורקית בגלל שלא התייצבו לנבחרת.
מתי הימים האלה יגיעו גם לכדורסל הישראלי עם כל המתאזרחים שהם בספק או יהודים כשרים אבל עושים פה סיבוב וברגע שרוצים אותם בנבחרת אז בורחים לאמריקה
בית הדין הטורקי גזר על ווילבקין יימח שמו וזכרו ולארקין שלילת אפשרות לשחק כמקומיים בליגה הטורקית בגלל שלא התייצבו לנבחרת.
מתי הימים האלה יגיעו גם לכדורסל הישראלי עם כל המתאזרחים שהם בספק או יהודים כשרים אבל עושים פה סיבוב וברגע שרוצים אותם בנבחרת אז בורחים לאמריקה
-
- קיבל.ה 426 לייקים
למה יימח שמו וזכרו?? כפרה על סקוטי הטהורהלך המומנטום כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 19:58 לא בדיוק המקום אבל…
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מבין לאן אתה חותר, אבל עדיין מכביסט שאימץ את המכביזם המתנשא והתנהג כאילו הכל מגיע לו.. חרא של בן אדםSegev כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 20:15למה יימח שמו וזכרו?? כפרה על סקוטי הטהורהלך המומנטום כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 19:58 לא בדיוק המקום אבל…
מתי הימים האלה יגיעו גם לכדורסל הישראלי עם כל המתאזרחים שהם בספק או יהודים כשרים אבל עושים פה סיבוב וברגע שרוצים אותם בנבחרת אז בורחים לאמריקה. ואללה אם אני עופר ינאי אני מממן לו את החוזה, רק שיחזור למכבי הלוזר הזה
-
- קיבל.ה 426 לייקים
בזה אין ספקהלך המומנטום כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 23:36מבין לאן אתה חותר, אבל עדיין מכביסט שאימץ את המכביזם המתנשא והתנהג כאילו הכל מגיע לו.. חרא של בן אדםSegev כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 20:15למה יימח שמו וזכרו?? כפרה על סקוטי הטהורהלך המומנטום כתב: ↑28 אוגוסט 2023, 19:58 לא בדיוק המקום אבל…
מתי הימים האלה יגיעו גם לכדורסל הישראלי עם כל המתאזרחים שהם בספק או יהודים כשרים אבל עושים פה סיבוב וברגע שרוצים אותם בנבחרת אז בורחים לאמריקה. ואללה אם אני עופר ינאי אני מממן לו את החוזה, רק שיחזור למכבי הלוזר הזה
- 7even
- קיבל.ה 2664 לייקים
אני רק שאלה. שמעון מכתיב גם את הפסיקים או רק את הנוסח, ואת הפסיקים מוסיף לבד?

יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 492 לייקים
איזה בושה. אם זה עובר זה גם כישלון של ההנהלה.
והכי יפה תראו איך משתפכים על בלגרד:
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=448235
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מעכשיו צריך להתארגן לקראת המחזור החמישי, אוהד אחד של הפועל בכל יציע של מכבי + אוהד שיושב ליד שימון ומדליקים אבוקה.
בדרבי השני בנוקיהו לעשות את זה שוב.
בכלל צריך להתחיל להשתחל להם למשחקים נגד אילת, עפולה ודומיהן ולהדליק אבוקות סתם כדי לסגור להם יציעים.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
לא האדם הראשון שאני רואה שכותב את הדבר הזה, רק מראה כמה החוק הזה סובל מחיסרון משמעותי שהרבה אנשים הצליחו כבר להבין את זההלך המומנטום כתב: ↑14 ספטמבר 2023, 15:30מעכשיו צריך להתארגן לקראת המחזור החמישי, אוהד אחד של הפועל בכל יציע של מכבי + אוהד שיושב ליד שימון ומדליקים אבוקה.
בדרבי השני בנוקיהו לעשות את זה שוב.
בכלל צריך להתחיל להשתחל להם למשחקים נגד אילת, עפולה ודומיהן ולהדליק אבוקות סתם כדי לסגור להם יציעים.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
זה נוהל שנכתב עבור משחק מאוד ספציפי שבא לצדד בצד מאוד ברור.
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
מה עם חוק נגד קבוצה שמסרבת לשחרר בזמן כרטיסי חוץ לקהל היריב?
מושחתים נמאסתם
מושחתים נמאסתם
-
- קיבל.ה 950 לייקים
השלב הבא הוא עונש על צבע מדים שלא בא בטוב לקבוצה היריבה. איזה ענף של מושחתים
יאללה הביתה!!!
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 769 לייקים
שמעו אני באמת לא מבין מה אתם רוצים
נתנו פה עונש חמור, מוגזם, לא מידתי מה שתגידו
אבל בוא נדבר דוגרי - רוב הסיכויים שהמהלך הזה יגרום להפסקת זריקת אבוקות נכון? אם עדיין נדליק אבוקות ונקבל דרבי ללא קהל חוץ או כל דבר אחר זה נטו באשמת האולטראס כי הקלפים על השולחן ובכנות קשה לי לראות את זה קורה
אז הנה.. חיפשו פתרון ספציפי למניעת זריקת אבוקות ומצאו
להגיד שזה עונש ספציפי לקהל של הפועל זה להגיד גם שרק אוהדי הפועל מדליקים אבוקות בפועל אז מה אתם רוצים?
אבל בוא נדבר דוגרי - רוב הסיכויים שהמהלך הזה יגרום להפסקת זריקת אבוקות נכון? אם עדיין נדליק אבוקות ונקבל דרבי ללא קהל חוץ או כל דבר אחר זה נטו באשמת האולטראס כי הקלפים על השולחן ובכנות קשה לי לראות את זה קורה
להגיד שזה עונש ספציפי לקהל של הפועל זה להגיד גם שרק אוהדי הפועל מדליקים אבוקות בפועל אז מה אתם רוצים?
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לסגור יציע על אבוקות זה הגיוני, לתת רדיוסים הכל יכול לקרות, אבל לסגור יציע נגד הקבוצה שזה היה נגדה זה עונש שבא לצדד במכבי כי זו הייתה כל התעמולה שלהם לפני סדרת הגמר ואוהדים שלנו אכלו את הפיתיון הזה עם כפית.אייבר דה-בונלס כתב: ↑14 ספטמבר 2023, 22:41 שמעו אני באמת לא מבין מה אתם רוצים
זה כמו ששחקן שמורחק על התנהגות לא הולמת לא ירצה את עונש ההרחקה נגד הקבוצה שזה קרה נגדה.
כמו שנכתב פה, על סיפור אי שחרור הכרטיסים, שזה לא פחות חמור יש דממת אלחוט ושום פעולה בנוגע לדבר.
עריכה: קראתי עכשיו שיש גם סייג: אם הודלקו שלוש אבוקות ומטה והקבוצה עשתה מאמצים להסגיר שמות אז הכל טוב.
במילים אחרות: שלוש אבוקות זה אחלה, ארבע זה כבר חמור מאוד.
אם באמת היה אכפת להם אז גם אבוקה אחת הייתה שווה עונש חמור.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2664 לייקים
עוד הכתבה של שימון - 450 אלף שקל קנס על אי ההופעה לגביע ווינר.
רק להזכיר שזה מהלך שתמכו בו בערך כל מועדוני הספורט בארץ עם חשבון טוויטר/אינסטוש/פייס, בשני ענפי הכדור המובילים.
רק מזכיר...
רק להזכיר שזה מהלך שתמכו בו בערך כל מועדוני הספורט בארץ עם חשבון טוויטר/אינסטוש/פייס, בשני ענפי הכדור המובילים.
רק מזכיר...
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אם אכן זה הסכום, אני בעד לפתוח מימון המונים לממן את זה.
אני כאוהד מרגיש צורך לקחת חלק בעלות הזו אחרי שהמועדון עמד לצידי.
אני כאוהד מרגיש צורך לקחת חלק בעלות הזו אחרי שהמועדון עמד לצידי.
-
- קיבל.ה 492 לייקים
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
גם אם זה 100 אלף שקל זה סכום חריג שלא צריך ליפול על המועדון בלבד.
אני חושב שבעולם נורמלי גם אוהדים של קבוצות אחרות יתרמו לזה.
ואגב נוסף, הפועל צריכה לדרוש שהקנס ישולם לעמותה של נפגעי אלימות שוטרים.
אני חושב שבעולם נורמלי גם אוהדים של קבוצות אחרות יתרמו לזה.
ואגב נוסף, הפועל צריכה לדרוש שהקנס ישולם לעמותה של נפגעי אלימות שוטרים.
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
-
- קיבל.ה 156 לייקים
אני פשוט בשוק מחוסר הסולידריות והחוצפה
מה לא עלינו כי משעמם לנו? למה לא לתת קנס סמלי? שמבין את הבעייתיות בהתנהלות המשטרה?
למה ללכת על המקס׳? (ועוד המקס׳ הלא חוקי)
בכל הזדמנות שיש לנו לחרבן על הראש של המנהלת, לעשות זאת
להחרים גביע ווינר וטורניר ווינר באופן קבוע כקהל
מה לא עלינו כי משעמם לנו? למה לא לתת קנס סמלי? שמבין את הבעייתיות בהתנהלות המשטרה?
למה ללכת על המקס׳? (ועוד המקס׳ הלא חוקי)
בכל הזדמנות שיש לנו לחרבן על הראש של המנהלת, לעשות זאת
להחרים גביע ווינר וטורניר ווינר באופן קבוע כקהל