תודה
אין דבר יותר שנוא ממ*בי תא
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
-
- קיבל.ה 490 לייקים
איזו שריקה מושחתת. אשכרה עשה בלתי ספורטיבית וקיבל פאול סל. איזה ענף בדיחה.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
שמעו קטע יפה:
אני יושב לי בשקט בדיוטי פרי באתונה, פתאום מגיע מולי מישהו מוכר לי, אני קולט שזה ניר מאירסון.
הוא מתיישב לידי וצועק לחבר שלו כמו אחרון הפנאטיקס: "וואי איזה משחק הפסדנו הא??? 3-1 למכבי!!!". הכלב המטונף הזה אפילו לא מתאמץ להסתיר. אסור שישפוט אותנו, ואם בטעות ישפוט, מה שהוא צריך לעבור כל המשחק זה פי 100 ממה שעברו ולנסיה.
מכביסט מזובל שלקח לנו גביע.
אני יושב לי בשקט בדיוטי פרי באתונה, פתאום מגיע מולי מישהו מוכר לי, אני קולט שזה ניר מאירסון.
הוא מתיישב לידי וצועק לחבר שלו כמו אחרון הפנאטיקס: "וואי איזה משחק הפסדנו הא??? 3-1 למכבי!!!". הכלב המטונף הזה אפילו לא מתאמץ להסתיר. אסור שישפוט אותנו, ואם בטעות ישפוט, מה שהוא צריך לעבור כל המשחק זה פי 100 ממה שעברו ולנסיה.
אני ראיתי אותו אחרי חצי הגמר מול מכבי עובר שם עם אסתרון על אזרחי מאחרי האוהדים שלנו בשיא החגיגות...ranjef כתב: ↑31 מרץ 2025, 22:09 שמעו קטע יפה:
עם פרצוף של 'אל תחגגו אני הולך לזיין אתכם'
אדום-לבן. 

-
- קיבל.ה 2388 לייקים
בסוף זו קבוצה שבהרבה מזל מנצחת כל מיני עפולה וגליל
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
זה פשוט לא יכול להיות איך הם מנצחים כל משחק כזה כוסאמאאמשלהם
-
- קיבל.ה 387 לייקים
כל נגיעה של גליל עליון מכבי מקבלים עבירה, מכבי מכסחים חופשי והשופטים מתעלמים. דוחה.
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
בינתיים בפורום הנפקנית ה-12 ערימות שלשולים ודיבורים על סוף ההגמוניה.
חלום
חלום
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מניאקים, מבין שיש שנאה בין המועדונים אבל שיחשבו כמה אוהדי הפועל איבדו את חייהם ב7 באוקטובר הארור ולא העזו לחלום אפילו שהקבוצה הזו תגיע להישגים כאלה (ועדיין לא זכינו בכלום כמובן) הם אפילו גביע ווינר לא זכו לראות , אם המצב היה הפוך רק על זה הייתי מסוגל לפרגן להם למרות שהם המועדון השנוא בהיסטוריה
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מה אוהדי מכבי מעדיפים עכשיו: זכייה של הפועל ויורוקאפ ושלהם באליפות או הפסד של הפועל ביורוקאפ וזכייה של הפועל באליפות?
שאלה קלה, עלק לא מתעסקים בנו בכלל?
שאלה קלה, עלק לא מתעסקים בנו בכלל?
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
מכבי מוכנים להפסיד את האליפות העיקר לא לראות את הפועל ביורוליג.
הם כבר הפסידו אליפויות בשנים האחרונות, כואב להם, אבל יורוליג זה היה הצעצוע הפרטי שלהם. ופתאום הם שומעים עדר סוסים דוהר אליהם.
היום בבוקר כבר זיהיתי שני מכביסטים בעבודה עם פרצוף חיוור ומדוכדך מאוד. זה צף בתקשורת גם לאנשים שלא מתעניינים. והם בעונה של מקום 25 ביורוליג. התגשמות כל הסיוטים שלהם.
הם כבר הפסידו אליפויות בשנים האחרונות, כואב להם, אבל יורוליג זה היה הצעצוע הפרטי שלהם. ופתאום הם שומעים עדר סוסים דוהר אליהם.
היום בבוקר כבר זיהיתי שני מכביסטים בעבודה עם פרצוף חיוור ומדוכדך מאוד. זה צף בתקשורת גם לאנשים שלא מתעניינים. והם בעונה של מקום 25 ביורוליג. התגשמות כל הסיוטים שלהם.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
יש הבדל מבחינתם בין להפסיד אליפות ללהפסיד אליפות לנו , הבדל מאוד גדולranjef כתב: ↑03 אפריל 2025, 01:45 מכבי מוכנים להפסיד את האליפות העיקר לא לראות את הפועל ביורוליג.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
להפסיד לנו אליפות ועוד בסדרה זה סיוט משוגע עבורם. אולי יותר גדול מלראות אותנו ביורוליגranjef כתב: ↑03 אפריל 2025, 01:45 מכבי מוכנים להפסיד את האליפות העיקר לא לראות את הפועל ביורוליג.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
הם בסוף עוד יעדיפו לא להגיע לגמר,כדי לא להפסיד לנו.Red_man כתב:להפסיד לנו אליפות ועוד בסדרה זה סיוט משוגע עבורם. אולי יותר גדול מלראות אותנו ביורוליגranjef כתב: ↑03 אפריל 2025, 01:45 מכבי מוכנים להפסיד את האליפות העיקר לא לראות את הפועל ביורוליג.

-
- קיבל.ה 437 לייקים
ממה שאני רואה מי שהכי אוכלים את הלב בסוף זה אוהדי הפועל ירושלים, בסוף הם מתנהלים הכי גרוע מהשלושה בפער לא קטן בכלל.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
אני ממש לא חושבRed_man כתב:להפסיד לנו אליפות ועוד בסדרה זה סיוט משוגע עבורם. אולי יותר גדול מלראות אותנו ביורוליגranjef כתב: ↑03 אפריל 2025, 01:45 מכבי מוכנים להפסיד את האליפות העיקר לא לראות את הפועל ביורוליג.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
למה?הם הרי מעדיפים להיות סולידייםadom4 כתב:ממה שאני רואה מי שהכי אוכלים את הלב בסוף זה אוהדי הפועל ירושלים, בסוף הם מתנהלים הכי גרוע מהשלושה בפער לא קטן בכלל.

-
- קיבל.ה 437 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
איך הורד השרמוטה לא קיבל טכנית כמו מונטרו?
שופטים של מכבי
שופטים של מכבי
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
אני שמח שהם מתבאסים על העליה לגמר. לא כי אני בחור של נקמה, זה לא מעניין אותי לשמוח לאיד. אני כבר רוצה כמה שיותר למזער את הטרמפיסטים בכל המדינה.
הבני זונות האלו, לא רק מכבי, כולם, רקדו על חורבן אוסישקין, פתחו שמפניות בירידה שלנו. עכשיו הם שמחים בשבילנו? עופו מפה. מייצגים את הפועל ולא את ישראל
הבני זונות האלו, לא רק מכבי, כולם, רקדו על חורבן אוסישקין, פתחו שמפניות בירידה שלנו. עכשיו הם שמחים בשבילנו? עופו מפה. מייצגים את הפועל ולא את ישראל
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
אז אוהדי מכבי שלא שמחים היום הם חולים בראש?
מה אומר פדרמן על העניין?
מה אומר פדרמן על העניין?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מתחילת העונה אני חושב שכל הדיבורים על בניית מועדון ולא קבוצה זה חרטא אחת גדולה.
הרי זרים מתחלפים פה על ימין ועל שמאל.
הם יכולים להגיד שהם בונים בצורה לא קפריזית, מאוזנת, שמים לימיט לשכר שחקנים, הכל בסדר.
מה זה אומר בניית מועדון? הרי אם הם יחליפו את כל הזרים שלהם מלבד אחד או שניים בשנה הבאה איפה בניית המועדון פה? כי להחליף שישה זרים בשישה חדשים עם שכר ממוצע של 300,000 דולר זה בניית מועדון בניגוד לזרים עם שכר ממוצע של 700,000 דולר?
אולי קבוצת בת בדמות רמת השרון זה בונה את המועדון?
אולי בונים מועדון בצורה של הכשרה ממושכת של צוות סקאוטים?
דווקא להיפך, להביא מאמן בסדר גודל של איטודיס שדורש סטנדרטים מקצועיים מסוימים זו הרבה יותר בניית מועדון.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אף פעם לא פנטזתי או קיוויתי שהפועל תהיה ביורוליג. זה מפעל שכולו פארטיה ומושחת שהעולות אליו לא עולות לפי הישגים ספורטיביים ואותי אישית זה מגעיל.
אבל, וזה אבל גדול, זו האצבע בעין המושלמת לקליפה הקשישה של מה שהיה הדון.
להיכנס לסלון שלו מהדלת הראשית זו יכולה להיות זקפה ענקית של אושר.
אבל, וזה אבל גדול, זו האצבע בעין המושלמת לקליפה הקשישה של מה שהיה הדון.
להיכנס לסלון שלו מהדלת הראשית זו יכולה להיות זקפה ענקית של אושר.
-
- קיבל.ה 437 לייקים
מספיק שהם שמים קצת יותר כסף על זרים במקום אוגביידה ופיליפ ההזויים והם מגיעים לגמר יורוקאפ קל, זאת התנהלות ברמה של ארז עם וינסנט קאונסיל.הלך המומנטום כתב: ↑03 אפריל 2025, 11:35מתחילת העונה אני חושב שכל הדיבורים על בניית מועדון ולא קבוצה זה חרטא אחת גדולה.
הם יכולים להגיד שהם בונים בצורה לא קפריזית, מאוזנת, שמים לימיט לשכר שחקנים, הכל בסדר.
מה זה אומר בניית מועדון? הרי אם הם יחליפו את כל הזרים שלהם מלבד אחד או שניים בשנה הבאה איפה בניית המועדון פה? כי להחליף שישה זרים בשישה חדשים עם שכר ממוצע של 300,000 דולר זה בניית מועדון בניגוד לזרים עם שכר ממוצע של 700,000 דולר?
דווקא להיפך, להביא מאמן בסדר גודל של איטודיס שדורש סטנדרטים מקצועיים מסוימים זו הרבה יותר בניית מועדון.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
בעונות האחרונות היו קבוצות ממש חזקות ביורוקאפ אז זה לא באמת קל , ולנסיה ופריז של עונה שעברה הן יותר קבוצות יורוליג מאשר יורוקאפadom4 כתב: ↑03 אפריל 2025, 11:59מספיק שהם שמים קצת יותר כסף על זרים במקום אוגביידה ופיליפ ההזויים והם מגיעים לגמר יורוקאפ קל, זאת התנהלות ברמה של ארז עם וינסנט קאונסיל.הלך המומנטום כתב: ↑03 אפריל 2025, 11:35מתחילת העונה אני חושב שכל הדיבורים על בניית מועדון ולא קבוצה זה חרטא אחת גדולה.
-
- קיבל.ה 437 לייקים
והם עדיין היו על הצד ההרבה יותר נוח של ההגרלה, עם חיזוק יותר טוב הם לא נופלים בכלל מגראן קנריה ובשאקשהיר, אבל העיקר אדלסון יש לו תהליך והוא שקולרק הפועל כתב: ↑03 אפריל 2025, 12:15בעונות האחרונות היו קבוצות ממש חזקות ביורוקאפ אז זה לא באמת קל , ולנסיה ופריז של עונה שעברה הן יותר קבוצות יורוליג מאשר יורוקאפadom4 כתב: ↑03 אפריל 2025, 11:59מספיק שהם שמים קצת יותר כסף על זרים במקום אוגביידה ופיליפ ההזויים והם מגיעים לגמר יורוקאפ קל, זאת התנהלות ברמה של ארז עם וינסנט קאונסיל.הלך המומנטום כתב: ↑03 אפריל 2025, 11:35
מתחילת העונה אני חושב שכל הדיבורים על בניית מועדון ולא קבוצה זה חרטא אחת גדולה.

-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מסתבר שהכישופים שלהם לא נגמרים , איזה קבוצה ארורה
את מי הם מעניינים עכשיו? משחקים משחקי אימון מנובמבר
-
- קיבל.ה 113 לייקים
בטח לא בקלות, אבל כן בלי להיפגש עם ולנסיה בדרך.adom4 כתב: ↑03 אפריל 2025, 12:30והם עדיין היו על הצד ההרבה יותר נוח של ההגרלה, עם חיזוק יותר טוב הם לא נופלים בכלל מגראן קנריה ובשאקשהיר, אבל העיקר אדלסון יש לו תהליך והוא שקול![]()
ניצחון שלהם היום נגד ירושלים ואפשר לעבור ישירות לפלייאוף בליגה. לא יהיה שינוי בסדר של 3 הראשונים.
מה גם שמר הורד חוזר.
מה גם שמר הורד חוזר.
אדום-לבן. 

-
- קיבל.ה 294 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מכבי חיפה זכו באליפות, מכבי ראשון זכו באליפות.
מה קרה איתם שנה אחר כך?
בניגוד לכדורגל המצב כאן מכור מראש.
היורוליג זה הגורם העיקרי למונופול של מכבי.
כל עוד הליגה בדיחה הם ימשיכו לאבד אליפויות בארץ לכל מיני חולון ושנה אחר כך יחגגו עם תקציב מנופח ויורוליג
מה קרה איתם שנה אחר כך?
בניגוד לכדורגל המצב כאן מכור מראש.
היורוליג זה הגורם העיקרי למונופול של מכבי.
כל עוד הליגה בדיחה הם ימשיכו לאבד אליפויות בארץ לכל מיני חולון ושנה אחר כך יחגגו עם תקציב מנופח ויורוליג
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
הכדורגל פה יותר מכור מהכדורסל כבר כמה שנים, וזה לא בגלל שהכדורסל ענף נקי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
יאלה שיזדיינו , מקום שני גם בסדר
פיפא בהחלט הוכיחו את עצמם כחבורה של מושחתים ברמה של ממשלת ישראל, וגם מכירות משחקים לא חסר.
ההבדל הוא שבכדורגל הוצע לעשות "סופר ליג" שהיה הורג את התחרות והליגות המקומיות לטובת ליגה אירופית לעשירים בלבד,
ממש כפי שקיים בכדורסל, ולא משנה מאיזה סיבה. הרעיון לעת עתה בוטל.
ההבדל הוא שבכדורגל הוצע לעשות "סופר ליג" שהיה הורג את התחרות והליגות המקומיות לטובת ליגה אירופית לעשירים בלבד,
ממש כפי שקיים בכדורסל, ולא משנה מאיזה סיבה. הרעיון לעת עתה בוטל.