אין דבר יותר שנוא ממ*בי תא

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

בני12 כתב: 29 מרץ 2025, 19:47
אלון1 כתב: 29 מרץ 2025, 19:33 סתם מעצלנות הוא סתם בא לי לקבל פה תשובה
כמה נגמר גמר הנוער מעיינות נגד מכבי
עזבתי תשידור בסוף הרבע שמעיינות הובילו
מכבי נצחו.
יש דרבי בגמר
תודה
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

תמונה

מישהו שמע על חברת הצילום הזאת?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

ארז שדה כתב: 30 מרץ 2025, 10:25 תמונה

מישהו שמע על חברת הצילום הזאת?
מאיזה ערוץ תקשורת מצויין זה?
OMG עווופררר
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

איזו שריקה מושחתת. אשכרה עשה בלתי ספורטיבית וקיבל פאול סל. איזה ענף בדיחה.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

שמעו קטע יפה:
אני יושב לי בשקט בדיוטי פרי באתונה, פתאום מגיע מולי מישהו מוכר לי, אני קולט שזה ניר מאירסון.
הוא מתיישב לידי וצועק לחבר שלו כמו אחרון הפנאטיקס: "וואי איזה משחק הפסדנו הא??? 3-1 למכבי!!!". הכלב המטונף הזה אפילו לא מתאמץ להסתיר. אסור שישפוט אותנו, ואם בטעות ישפוט, מה שהוא צריך לעבור כל המשחק זה פי 100 ממה שעברו ולנסיה.
מכביסט מזובל שלקח לנו גביע.
סמל אישי של משתמש
OkloHood
קיבל.ה  69 לייקים

ranjef כתב: 31 מרץ 2025, 22:09 שמעו קטע יפה:
אני יושב לי בשקט בדיוטי פרי באתונה, פתאום מגיע מולי מישהו מוכר לי, אני קולט שזה ניר מאירסון.
הוא מתיישב לידי וצועק לחבר שלו כמו אחרון הפנאטיקס: "וואי איזה משחק הפסדנו הא??? 3-1 למכבי!!!". הכלב המטונף הזה אפילו לא מתאמץ להסתיר. אסור שישפוט אותנו, ואם בטעות ישפוט, מה שהוא צריך לעבור כל המשחק זה פי 100 ממה שעברו ולנסיה.
מכביסט מזובל שלקח לנו גביע.
אני ראיתי אותו אחרי חצי הגמר מול מכבי עובר שם עם אסתרון על אזרחי מאחרי האוהדים שלנו בשיא החגיגות...
עם פרצוף של 'אל תחגגו אני הולך לזיין אתכם'
אדום-לבן. :heart:
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

בסוף זו קבוצה שבהרבה מזל מנצחת כל מיני עפולה וגליל
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

זה פשוט לא יכול להיות איך הם מנצחים כל משחק כזה כוסאמאאמשלהם
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

כל נגיעה של גליל עליון מכבי מקבלים עבירה, מכבי מכסחים חופשי והשופטים מתעלמים. דוחה.
דר שקשוקה
קיבל.ה  8 לייקים

בינתיים בפורום הנפקנית ה-12 ערימות שלשולים ודיבורים על סוף ההגמוניה.
חלום
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

דר שקשוקה כתב: 03 אפריל 2025, 00:58 בינתיים בפורום הנפקנית ה-12 ערימות שלשולים ודיבורים על סוף ההגמוניה.
חלום
מניאקים, מבין שיש שנאה בין המועדונים אבל שיחשבו כמה אוהדי הפועל איבדו את חייהם ב7 באוקטובר הארור ולא העזו לחלום אפילו שהקבוצה הזו תגיע להישגים כאלה (ועדיין לא זכינו בכלום כמובן) הם אפילו גביע ווינר לא זכו לראות , אם המצב היה הפוך רק על זה הייתי מסוגל לפרגן להם למרות שהם המועדון השנוא בהיסטוריה
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

מה אוהדי מכבי מעדיפים עכשיו: זכייה של הפועל ויורוקאפ ושלהם באליפות או הפסד של הפועל ביורוקאפ וזכייה של הפועל באליפות?
שאלה קלה, עלק לא מתעסקים בנו בכלל?
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

מכבי מוכנים להפסיד את האליפות העיקר לא לראות את הפועל ביורוליג.
הם כבר הפסידו אליפויות בשנים האחרונות, כואב להם, אבל יורוליג זה היה הצעצוע הפרטי שלהם. ופתאום הם שומעים עדר סוסים דוהר אליהם.
היום בבוקר כבר זיהיתי שני מכביסטים בעבודה עם פרצוף חיוור ומדוכדך מאוד. זה צף בתקשורת גם לאנשים שלא מתעניינים. והם בעונה של מקום 25 ביורוליג. התגשמות כל הסיוטים שלהם.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

ranjef כתב: 03 אפריל 2025, 01:45 מכבי מוכנים להפסיד את האליפות העיקר לא לראות את הפועל ביורוליג.
הם כבר הפסידו אליפויות בשנים האחרונות, כואב להם, אבל יורוליג זה היה הצעצוע הפרטי שלהם. ופתאום הם שומעים עדר סוסים דוהר אליהם.
היום בבוקר כבר זיהיתי שני מכביסטים בעבודה עם פרצוף חיוור ומדוכדך מאוד. זה צף בתקשורת גם לאנשים שלא מתעניינים. והם בעונה של מקום 25 ביורוליג. התגשמות כל הסיוטים שלהם.
יש הבדל מבחינתם בין להפסיד אליפות ללהפסיד אליפות לנו , הבדל מאוד גדול
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

ranjef כתב: 03 אפריל 2025, 01:45 מכבי מוכנים להפסיד את האליפות העיקר לא לראות את הפועל ביורוליג.
להפסיד לנו אליפות ועוד בסדרה זה סיוט משוגע עבורם. אולי יותר גדול מלראות אותנו ביורוליג
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

Red_man כתב:
להפסיד לנו אליפות ועוד בסדרה זה סיוט משוגע עבורם. אולי יותר גדול מלראות אותנו ביורוליג
הם בסוף עוד יעדיפו לא להגיע לגמר,כדי לא להפסיד לנו.תמונה
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

ממה שאני רואה מי שהכי אוכלים את הלב בסוף זה אוהדי הפועל ירושלים, בסוף הם מתנהלים הכי גרוע מהשלושה בפער לא קטן בכלל.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

Red_man כתב:
אני ממש לא חושב
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

adom4 כתב:ממה שאני רואה מי שהכי אוכלים את הלב בסוף זה אוהדי הפועל ירושלים, בסוף הם מתנהלים הכי גרוע מהשלושה בפער לא קטן בכלל.
למה?הם הרי מעדיפים להיות סולידיים תמונה
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

Nati כתב: 03 אפריל 2025, 03:01
adom4 כתב:ממה שאני רואה מי שהכי אוכלים את הלב בסוף זה אוהדי הפועל ירושלים, בסוף הם מתנהלים הכי גרוע מהשלושה בפער לא קטן בכלל.
למה?הם הרי מעדיפים להיות סולידיים תמונה
הם קלטו את הבלוף :devil-smile:
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

איך הורד השרמוטה לא קיבל טכנית כמו מונטרו?
שופטים של מכבי
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

אני שמח שהם מתבאסים על העליה לגמר. לא כי אני בחור של נקמה, זה לא מעניין אותי לשמוח לאיד. אני כבר רוצה כמה שיותר למזער את הטרמפיסטים בכל המדינה.
הבני זונות האלו, לא רק מכבי, כולם, רקדו על חורבן אוסישקין, פתחו שמפניות בירידה שלנו. עכשיו הם שמחים בשבילנו? עופו מפה. מייצגים את הפועל ולא את ישראל
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

אז אוהדי מכבי שלא שמחים היום הם חולים בראש?
מה אומר פדרמן על העניין?
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

adom4 כתב: 03 אפריל 2025, 02:34 ממה שאני רואה מי שהכי אוכלים את הלב בסוף זה אוהדי הפועל ירושלים, בסוף הם מתנהלים הכי גרוע מהשלושה בפער לא קטן בכלל.
מתחילת העונה אני חושב שכל הדיבורים על בניית מועדון ולא קבוצה זה חרטא אחת גדולה.
הרי זרים מתחלפים פה על ימין ועל שמאל.
הם יכולים להגיד שהם בונים בצורה לא קפריזית, מאוזנת, שמים לימיט לשכר שחקנים, הכל בסדר.
מה זה אומר בניית מועדון? הרי אם הם יחליפו את כל הזרים שלהם מלבד אחד או שניים בשנה הבאה איפה בניית המועדון פה? כי להחליף שישה זרים בשישה חדשים עם שכר ממוצע של 300,000 דולר זה בניית מועדון בניגוד לזרים עם שכר ממוצע של 700,000 דולר?
אולי קבוצת בת בדמות רמת השרון זה בונה את המועדון?
אולי בונים מועדון בצורה של הכשרה ממושכת של צוות סקאוטים?

דווקא להיפך, להביא מאמן בסדר גודל של איטודיס שדורש סטנדרטים מקצועיים מסוימים זו הרבה יותר בניית מועדון.
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

אף פעם לא פנטזתי או קיוויתי שהפועל תהיה ביורוליג. זה מפעל שכולו פארטיה ומושחת שהעולות אליו לא עולות לפי הישגים ספורטיביים ואותי אישית זה מגעיל.
אבל, וזה אבל גדול, זו האצבע בעין המושלמת לקליפה הקשישה של מה שהיה הדון.
להיכנס לסלון שלו מהדלת הראשית זו יכולה להיות זקפה ענקית של אושר.
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

הלך המומנטום כתב: 03 אפריל 2025, 11:35
adom4 כתב: 03 אפריל 2025, 02:34 ממה שאני רואה מי שהכי אוכלים את הלב בסוף זה אוהדי הפועל ירושלים, בסוף הם מתנהלים הכי גרוע מהשלושה בפער לא קטן בכלל.
הם יכולים להגיד שהם בונים בצורה לא קפריזית, מאוזנת, שמים לימיט לשכר שחקנים, הכל בסדר.
מה זה אומר בניית מועדון? הרי אם הם יחליפו את כל הזרים שלהם מלבד אחד או שניים בשנה הבאה איפה בניית המועדון פה? כי להחליף שישה זרים בשישה חדשים עם שכר ממוצע של 300,000 דולר זה בניית מועדון בניגוד לזרים עם שכר ממוצע של 700,000 דולר?

דווקא להיפך, להביא מאמן בסדר גודל של איטודיס שדורש סטנדרטים מקצועיים מסוימים זו הרבה יותר בניית מועדון.
מספיק שהם שמים קצת יותר כסף על זרים במקום אוגביידה ופיליפ ההזויים והם מגיעים לגמר יורוקאפ קל, זאת התנהלות ברמה של ארז עם וינסנט קאונסיל.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

adom4 כתב: 03 אפריל 2025, 11:59

מספיק שהם שמים קצת יותר כסף על זרים במקום אוגביידה ופיליפ ההזויים והם מגיעים לגמר יורוקאפ קל, זאת התנהלות ברמה של ארז עם וינסנט קאונסיל.
בעונות האחרונות היו קבוצות ממש חזקות ביורוקאפ אז זה לא באמת קל , ולנסיה ופריז של עונה שעברה הן יותר קבוצות יורוליג מאשר יורוקאפ
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

רק הפועל כתב: 03 אפריל 2025, 12:15

בעונות האחרונות היו קבוצות ממש חזקות ביורוקאפ אז זה לא באמת קל , ולנסיה ופריז של עונה שעברה הן יותר קבוצות יורוליג מאשר יורוקאפ
והם עדיין היו על הצד ההרבה יותר נוח של ההגרלה, עם חיזוק יותר טוב הם לא נופלים בכלל מגראן קנריה ובשאקשהיר, אבל העיקר אדלסון יש לו תהליך והוא שקול :sh-grin:
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

מסתבר שהכישופים שלהם לא נגמרים , איזה קבוצה ארורה
hapoel15
קיבל.ה  39 לייקים

את מי הם מעניינים עכשיו? משחקים משחקי אימון מנובמבר
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  113 לייקים

adom4 כתב: 03 אפריל 2025, 12:30
רק הפועל כתב: 03 אפריל 2025, 12:15
והם עדיין היו על הצד ההרבה יותר נוח של ההגרלה, עם חיזוק יותר טוב הם לא נופלים בכלל מגראן קנריה ובשאקשהיר, אבל העיקר אדלסון יש לו תהליך והוא שקול :sh-grin:
בטח לא בקלות, אבל כן בלי להיפגש עם ולנסיה בדרך.
סמל אישי של משתמש
OkloHood
קיבל.ה  69 לייקים

ניצחון שלהם היום נגד ירושלים ואפשר לעבור ישירות לפלייאוף בליגה. לא יהיה שינוי בסדר של 3 הראשונים.
מה גם שמר הורד חוזר.
אדום-לבן. :heart:
gershon
קיבל.ה  294 לייקים

OkloHood כתב: 06 אפריל 2025, 10:55 ניצחון שלהם היום נגד ירושלים ואפשר לעבור ישירות לפלייאוף בליגה. לא יהיה שינוי בסדר של 3 הראשונים.
מה גם שמר הורד חוזר.
עם רגליים חזקות מתמיד
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

OkloHood כתב: 06 אפריל 2025, 10:55 ניצחון שלהם היום נגד ירושלים ואפשר לעבור ישירות לפלייאוף בליגה. לא יהיה שינוי בסדר של 3 הראשונים.
מה גם שמר הורד חוזר.
רובן ראיוס נרשם אצל ירושלים?
רז הרשקו
קיבל.ה  48 לייקים

מכבי חיפה זכו באליפות, מכבי ראשון זכו באליפות.
מה קרה איתם שנה אחר כך?
בניגוד לכדורגל המצב כאן מכור מראש.
היורוליג זה הגורם העיקרי למונופול של מכבי.
כל עוד הליגה בדיחה הם ימשיכו לאבד אליפויות בארץ לכל מיני חולון ושנה אחר כך יחגגו עם תקציב מנופח ויורוליג
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

רז הרשקו כתב: 06 אפריל 2025, 12:22 מכבי חיפה זכו באליפות, מכבי ראשון זכו באליפות.
מה קרה איתם שנה אחר כך?
בניגוד לכדורגל המצב כאן מכור מראש.
היורוליג זה הגורם העיקרי למונופול של מכבי.
כל עוד הליגה בדיחה הם ימשיכו לאבד אליפויות בארץ לכל מיני חולון ושנה אחר כך יחגגו עם תקציב מנופח ויורוליג
הכדורגל פה יותר מכור מהכדורסל כבר כמה שנים, וזה לא בגלל שהכדורסל ענף נקי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

יאלה שיזדיינו , מקום שני גם בסדר
רז הרשקו
קיבל.ה  48 לייקים

פיפא בהחלט הוכיחו את עצמם כחבורה של מושחתים ברמה של ממשלת ישראל, וגם מכירות משחקים לא חסר.
ההבדל הוא שבכדורגל הוצע לעשות "סופר ליג" שהיה הורג את התחרות והליגות המקומיות לטובת ליגה אירופית לעשירים בלבד,
ממש כפי שקיים בכדורסל, ולא משנה מאיזה סיבה. הרעיון לעת עתה בוטל.
שליחת תגובה