יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
ארז שדה
קיבל.ה  1048 לייקים

תמונה
יתפוס?
D&3
קיבל.ה  1010 לייקים

כמה מטומטם צריך להיות בשביל לרדוף את אשתו של ביל אקמן( פאן פאקט - ישראלית) אחרי ההשפלות שהוא מעביר אתכם?
בלומי האדום
קיבל.ה  69 לייקים

תא מרבוטא כתב: 07 ינואר 2024, 07:38
בלומי האדום כתב: 06 ינואר 2024, 19:55
its-sick כתב: 06 ינואר 2024, 17:31 אני לא מאמין בזה כלל וכלל. להיפך, אני מתקשה לראות אפילו את תושבי העוטף חוזרים לאיזור הטבח.
זה ברור שהמתנחלים רוצים את זה, אבל בניגוד לשמחה שלהם כשרקדו על דם הנטבחים, הנרטיב שלהם לא באמת התחזק כמו שהם מדמיינים.
הישראלים היום לא מרגישים בטוחים, ובמצב כזה הנטיה להשקיע דווקא בהתנחלויות רק תקטן (לא בממשלה הזו, אבל אחריה).

אני לא אופטימי אפילו לא קצת. ישראל עומדת לדעתי לפני משבר כלכלי קשה, ומשברים כלכליים פוגעים בהכל.
החינוך, הבטחון והבריאות ייפגעו גם אם הממשלה הנוכחית מדמיינת שכלום לא השתנה.
הכי גרועה תהיה הנטישה של אנשים איכותיים למדינות עם מצב כלכלי ובטחוני יותר טוב, מה שיחליש אותנו עוד יותר.

הדרך היחידה להציל את המדינה היא שלום, וכרגע הוא נראה הדבר הכי לא מציאותי בעולם. לא מבחינתנו ולא מבחינת הפלסטינים.
הם לא יחזרו לעזה או להתנחל בה, לא בגלל שהם לא רוצים או מאמינים, שהיא חלק בלתי נפרד ממדינת ישראל, אלה שאף אחד לא ייתן להם להגשים את הטמטום.
אם ישראל הרשמית תציג פיתרון ריאלי לרצועה, עם חזון לעתיד, התושבים של העוטף יחזרו.

לגבי בריחת מוחות לחו"ל, היא מתבצעת דה פקטו כבר כמה שנים, ובשנה האחרונה התהליך התגבר.
להגיד לך, שלאור המצב הנוכחי של יהודים וישראלים במקומות המרכזיים להגירה, זה יימשך בקצב שהיה, לדעתי לא.
המצב בהרבה מקומות כרגע הוא מאוד בעייתי, ומי שלא ממש השתקע בחו"ל, אז סביר שהאפשרות לחזור התגברה, כל שכן הגעה של חדשים.

בוודאות, הדרך היחידה להציל את ישראל היא שלום.
אני חושב שכמו הרבה פיספוסים של "אל שעב אל פלסטיני" ונציגיו בעבר ובהווה, גם הפעם הם פיספסו במטרה שלהם, אבל פתחו צוהר של הזדמנות לפיתרון אמיתי לרצועת עזה.
בעייתי להגר לחוצלארץ ? בהשוואה למה? אנטישמיות במינון כזה או אחר תמיד יש. הפיגוע בהיפר כשר בצרפת, והירי על ביה"כ הקונסרבטיבי בארה"ב לא קרו אחרי 7.10. ואלו מקרי הקיצון.
יעדי ההגירה אולי טיפה ישתנו , אבל בהנתן התהליך הפנימי שישראל עוברת, ההגירה תמשיך. אגב קונספירטיבי קצת אבל אני ממש לא אופתע אם חלק ממגמת השנאת שמנו בעולם מקודמת במכוון על ידי הממשלה ודומותיה. ככה אפשר לצעוק אנטישמייות כשממשיכים לשלוח את הילדים לפטרול במאחז מיצי 2, ולהנות מהמיסים של הציבור המעונין להגר שמפחד.

חוצמזה מה יקרה בעוד נניח שנה? שנתיים? יתעסקו בזה כמו שעוסקים ברוסים על אף הפלישה לאוקראינה (ורוסיה מיינד יו מוחרמת הן כלכלית והן בעוד אופנים עע ספורט). או בסרבים למרות קוסובו. או בתורכים למרות היחס לכורדים. אוקצור לאפחד באירלנד או בקנדה או בהולנד לא ממש אכפת מהשכן התורכי/רוסי/סרבי שלו. וזה יהיה נכון גם לגבינו. אגב כבר עכשיו משיחות שלי עם כמה מהגרים זה ממש לא מזיז במיוחד. ואני לא מדבר על מהגרים לקוריאה. אני מדבר על מהגרים לאנגליה למשל.
איך אפשר בכלל להתחיל לענות ברצינות לאדם, שמראש החליט שהוא מכיר ויודע את כל העובדות.
לא רק שכל העובדות ידועות לו, הוא גם מכניס קמצוץ של קונספירציה, למי יש יד בנתונים מהתפוצות.

מציע לכבודו לחפש נתונים על מקרים אנטישמים באזורים שונים על הגלובוס, בעיקר סטטיסטיקות שמשוות בין החודשים האחרונים, לאלו שקדמו להן, ולשנים עברו.
מדובר על גידול של 300%, עם דגש על אלימות פיזית כלפי יהודים/ ישראלים.
באזור בו אני חי, נעשה מאוד לא נעים ואפילו מסוכן ללכת עם סממנים יהודים, לדבר עברית או להיות תלמיד בבית ספר עם גוון בינלאומי.
אם פעם זה היה תחום לאזורים מסויימים בעיר, אז עכשיו זה יכול לפגוש אותך בכל מקום.
כל הפעילויות של הקהילה היהודית/ ישראלית, הועתקו למקומות עם אבטחה, ויצאו מספר הודעות עם בקשה להורדת פרופיל בהקשר.
מכיר באופן אישי, חברים שהפסיקו לדבר עברית ברחוב או בתחבורה הציבורית, לאחר שהיו עדים למקרי תקיפה.
נחשפתי לסימון בית של ידידים בצלב קרס ומגן דוד, באזור מרכזי מאוד בעיר.
קיבלתי עדויות מילדים, שלומדים בבתי ספר בינלאומיים, שעוברים התעללות על בסיס יום יומי, שהגיעו לתקיפה פיזית, וברוב המקרים ללא תגובה הולמת של המוסד המלמד.

אני יכול להמשיך, אבל אני מאמין שאדוני מבין שהיו גם מקרים של אנטשמיות, שהסתיימו אחרת, שמשפיעים על חיי היום יום על יהודים וישראלים בעולם, ולא הכל צריך להסתיים במקרי קיצון.
זה בדיוק הכוונה של טרור, והחיבור שלו עם אנטישמיות

אין לי מושג עם אילו מהגרים אתה בקשר באיים הבריטים, אבל רק בשישי האחרון יצא לנו לדבר עם משפחה קרובה של החברה, שמתגוררת בעיר הבירה.
3 דורות, במקור ממינכן בגרמניה, וחיים מעל ל- 40 שנה בלונדון, כיום ב- St John's Wood.
הם דווקא היו מאוד מודאגים המצב, היחס של האוכלוסיה, ההסתובבות ברחוב, ההליכה לבית הכנסת בשבתות וחגים.
זה כל כך מדאיג אותם, שהם אפילו מתחילים לפזר את הההשקעות והכספים במקומות אחרים ביבשת.

ולסיום, כי הכנסת לתגובה אזורי מלחמה אחרים, אז ראשית כל, זה שבארץ מתעסקים רק במצב בעזה וגבול הצפון, לא אומר שבשאר העולם שכחו את המלחמה באוקראינה.
ולגבי השכנים באירופה, אז מאוד תלוי באיזה אזור אתה גר. יש אזורים שהשכנים שלך יידאגו להזכיר לך כל שעה מי הם ומאיפה באת.
ארז שדה
קיבל.ה  1048 לייקים

תמונה
מאת אחמד מוסטפה עיתונאי מחאן יונס
D&3
קיבל.ה  1010 לייקים

הבחירה באהרון ברק להאג זה אדיר
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

בלומי האדום כתב: 07 ינואר 2024, 12:07
הם לא יחזרו לעזה או להתנחל בה, לא בגלל שהם לא רוצים או מאמינים, שהיא חלק בלתי נפרד ממדינת ישראל, אלה שאף אחד לא ייתן להם להגשים את הטמטום.
אם ישראל הרשמית תציג פיתרון ריאלי לרצועה, עם חזון לעתיד, התושבים של העוטף יחזרו.

לגבי בריחת מוחות לחו"ל, היא מתבצעת דה פקטו כבר כמה שנים, ובשנה האחרונה התהליך התגבר.
להגיד לך, שלאור המצב הנוכחי של יהודים וישראלים במקומות המרכזיים להגירה, זה יימשך בקצב שהיה, לדעתי לא.
המצב בהרבה מקומות כרגע הוא מאוד בעייתי, ומי שלא ממש השתקע בחו"ל, אז סביר שהאפשרות לחזור התגברה, כל שכן הגעה של חדשים.

אני חושב שכמו הרבה פיספוסים של "אל שעב אל פלסטיני" ונציגיו בעבר ובהווה, גם הפעם הם פיספסו במטרה שלהם, אבל פתחו צוהר של הזדמנות לפיתרון אמיתי לרצועת עזה.
בעייתי להגר לחוצלארץ ? בהשוואה למה? אנטישמיות במינון כזה או אחר תמיד יש. הפיגוע בהיפר כשר בצרפת, והירי על ביה"כ הקונסרבטיבי בארה"ב לא קרו אחרי 7.10. ואלו מקרי הקיצון.
יעדי ההגירה אולי טיפה ישתנו , אבל בהנתן התהליך הפנימי שישראל עוברת, ההגירה תמשיך. אגב קונספירטיבי קצת אבל אני ממש לא אופתע אם חלק ממגמת השנאת שמנו בעולם מקודמת במכוון על ידי הממשלה ודומותיה. ככה אפשר לצעוק אנטישמייות כשממשיכים לשלוח את הילדים לפטרול במאחז מיצי 2, ולהנות מהמיסים של הציבור המעונין להגר שמפחד.

חוצמזה מה יקרה בעוד נניח שנה? שנתיים? יתעסקו בזה כמו שעוסקים ברוסים על אף הפלישה לאוקראינה (ורוסיה מיינד יו מוחרמת הן כלכלית והן בעוד אופנים עע ספורט). או בסרבים למרות קוסובו. או בתורכים למרות היחס לכורדים. אוקצור לאפחד באירלנד או בקנדה או בהולנד לא ממש אכפת מהשכן התורכי/רוסי/סרבי שלו. וזה יהיה נכון גם לגבינו. אגב כבר עכשיו משיחות שלי עם כמה מהגרים זה ממש לא מזיז במיוחד. ואני לא מדבר על מהגרים לקוריאה. אני מדבר על מהגרים לאנגליה למשל.
איך אפשר בכלל להתחיל לענות ברצינות לאדם, שמראש החליט שהוא מכיר ויודע את כל העובדות.
לא רק שכל העובדות ידועות לו, הוא גם מכניס קמצוץ של קונספירציה, למי יש יד בנתונים מהתפוצות.

מציע לכבודו לחפש נתונים על מקרים אנטישמים באזורים שונים על הגלובוס, בעיקר סטטיסטיקות שמשוות בין החודשים האחרונים, לאלו שקדמו להן, ולשנים עברו.
באזור בו אני חי, נעשה מאוד לא נעים ואפילו מסוכן ללכת עם סממנים יהודים, לדבר עברית או להיות תלמיד בבית ספר עם גוון בינלאומי.
כל הפעילויות של הקהילה היהודית/ ישראלית, הועתקו למקומות עם אבטחה, ויצאו מספר הודעות עם בקשה להורדת פרופיל בהקשר.
מכיר באופן אישי, חברים שהפסיקו לדבר עברית ברחוב או בתחבורה הציבורית, לאחר שהיו עדים למקרי תקיפה.
קיבלתי עדויות מילדים, שלומדים בבתי ספר בינלאומיים, שעוברים התעללות על בסיס יום יומי, שהגיעו לתקיפה פיזית, וברוב המקרים ללא תגובה הולמת של המוסד המלמד.

אני יכול להמשיך, אבל אני מאמין שאדוני מבין שהיו גם מקרים של אנטשמיות, שהסתיימו אחרת, שמשפיעים על חיי היום יום על יהודים וישראלים בעולם, ולא הכל צריך להסתיים במקרי קיצון.

אין לי מושג עם אילו מהגרים אתה בקשר באיים הבריטים, אבל רק בשישי האחרון יצא לנו לדבר עם משפחה קרובה של החברה, שמתגוררת בעיר הבירה.
3 דורות, במקור ממינכן בגרמניה, וחיים מעל ל- 40 שנה בלונדון, כיום ב- St John's Wood.
הם דווקא היו מאוד מודאגים המצב, היחס של האוכלוסיה, ההסתובבות ברחוב, ההליכה לבית הכנסת בשבתות וחגים.
זה כל כך מדאיג אותם, שהם אפילו מתחילים לפזר את הההשקעות והכספים במקומות אחרים ביבשת.

ולסיום, כי הכנסת לתגובה אזורי מלחמה אחרים, אז ראשית כל, זה שבארץ מתעסקים רק במצב בעזה וגבול הצפון, לא אומר שבשאר העולם שכחו את המלחמה באוקראינה.
ולגבי השכנים באירופה, אז מאוד תלוי באיזה אזור אתה גר. יש אזורים שהשכנים שלך יידאגו להזכיר לך כל שעה מי הם ומאיפה באת.
אתה שואל איך לענות לי ברצינות ואז בעצמך מחזק את הטענות שלי.

אני מסכים שהייתה וישנה אנטישמיות. אפילו הבאתי את הפיגוע בהיפר כשר והטבח בביה"כ כדוגמאות. זה לא עצר אנשים מלהגר. יש גם מהגרים מאפריקה למרות גזענות לאפריקאים. וכן זה מאד תלוי כמו שציינת לאן אתה מהגר. יש שכונות בשוודיה כמו לזכרוני מאלמו, שיש שם עוינות רבה לישראל וליהודים, ומצד שני יש מקומות בארה"ב, כמו
טקסס, ששם יש אהדה גדולה לישראל.

השאלה לא אם יש אנטישמיות, ולא אם ספציפית כעת גברה. השאלה אם בטוח ורצוי להשאר לגור בארץ ולא רק עכשיו אלא נניח בעוד שלוש, חמש, עשר שנים. אתה בעצמך גר בחוצלארץ? למה אם כל כך מסוכן ליהודים שם אתה לא מגיע ארצה? אני מניח שזה ממכלול סיבות ומניעים, אני מהמר שלפחות אחת מהן היא שעם כל הקושי יש גם יתרונות על מגורים בארץ. ואיכשהו, עם כל הצבא החזק במזרח התיכון, ומר ביטחון, ואומת הסטארט אפ ווילה בג'ונגל, גם בישראל מסוכן ליהודים. למעשה אני בטוח שכיום מסוכן ליהודים בישראל פי כמה וכמה מרוב המקומות במדינות המערב, למעט מקומות מסויימים (עע למשל אך לא רק, מאלמו). אני כבר לא מדבר על פיגועים שהם שגרה כמעט. אני מדבר על סבב לוחמה בדרום או בצפון או ביו"ש ובאזור ירושלים כמעט כל שנה כולל זליגה לעומק ישראל. שומר חומות, עלות השחר, בית וגן, חרבות ברזל- זה רק ב3 שנים האחרונות. אתה אשכרה טוען שברוב העולם המערבי מצב היהודים גרוע מזה?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1712 לייקים
יצירת קשר:

ארז שדה כתב: 07 ינואר 2024, 14:00 תמונה
מאת אחמד מוסטפה עיתונאי מחאן יונס
המאמר שלו אחד העצובים והמדכאים שקראתי בחיי
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

חוסל איזה מפקד רדואן בלבנון

לא להיות בסמוך למגדלים?
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

מחקתי?
נערך לאחרונה על ידי אלון1 ב 08 ינואר 2024, 19:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
D&3
קיבל.ה  1010 לייקים

אין לי מושג מה קורה אבל בחייאת תמחק
ארז שדה
קיבל.ה  1048 לייקים

אלון1 כתב: 08 ינואר 2024, 19:18 יש שמועות על אירוע קשה מאד ברצועה לצערי
מקווה שלא נכון
מדברים כל דו ספרתי
כולל פציעה של עידן עמדי
ראיתי באתר אייס הודעה של לירן ברוך דובר פורום נכי צה"ל למען בטחון ישראל שעידן עמדי נפצע קשה, לא יודע עד כמה האתר הזה אמין, ההודעה מלפני 5 דקות.
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

איך מוחקים?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1712 לייקים
יצירת קשר:

הכל בטלגרמים ורוטרים למיניהם, מה זה באמת משנה
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אם החמאס קורא פה אז אנחנו לא צריכים לספק להם מידע שהם יכולים אחר כך לקרוא בכל מקום אפשרי.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
D&3
קיבל.ה  1010 לייקים

זה לא בגלל ביטחון מידע, זה כי יש המון אנשים שהיקירים להם בעזה ואין צורך להקשות את חייהם יותר עם הפצת שמועות
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

יש לישראל יכולת להתארגן בשנים הקרובות על ייצור עצמי של נשק ותחמושת באופן מאסיבי?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1712 לייקים
יצירת קשר:

dino כתב: 10 ינואר 2024, 13:26 יש לישראל יכולת להתארגן בשנים הקרובות על ייצור עצמי של נשק ותחמושת באופן מאסיבי?
גם אם כן, זאת פנטזיה. כל הכלכלה, וכמובן שכל הצבא בנוי על מערכות שתלויות בחלקים מחו"ל. אם נגיע למצב שאין לנו מספיק פגזים וכדורים מחו"ל, גם אם נחפה על זה בייצור עצמי, זה אומר שהגענו למצב שהמדינה מעשית לא יכולה להמשיך להתקיים.
זה בסדר לצמצם את התלות ולהגדיל קצת את מרחב הפעולה. אבל לא צריך לשגות באשליות.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1327 לייקים

הפועל כתב: 10 ינואר 2024, 13:43
dino כתב: 10 ינואר 2024, 13:26 יש לישראל יכולת להתארגן בשנים הקרובות על ייצור עצמי של נשק ותחמושת באופן מאסיבי?
גם אם כן, זאת פנטזיה. כל הכלכלה, וכמובן שכל הצבא בנוי על מערכות שתלויות בחלקים מחו"ל. אם נגיע למצב שאין לנו מספיק פגזים וכדורים מחו"ל, גם אם נחפה על זה בייצור עצמי, זה אומר שהגענו למצב שהמדינה מעשית לא יכולה להמשיך להתקיים.
בדיוק, אפילו המעצמה הרוסית נאלצת להסתמך על ייצור צ. קוריאני ואיראני
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

הפועל כתב: 10 ינואר 2024, 13:43
כל גורלנו בידי ארצות הברית, זה הסיפור.
פשוט סיפרו לנו כל החיים שאנחנו מדינה חזקה, עוצמתית, טופ 1 צבאית ביי פאר במזרח התיכון, אף אחד לא יעיז לאתגר אותנו, אבל המציאות שבלי ארצות הברית(ואפילו גם איתה) אנחנו לא מסוגלים להלחם ב2 חזיתות מול ארגוני טרור, שאני לא בטוח שכל הארסנל רקטות ונ״ט שלהם(הגדול מאוד) עולה יותר כסף מf-35 אחד.
ומה אם ארצות הברית לא תראה אותנו בטוב יותר בעוד 5-10 שנים?
מה שבטוח, רוב הימין לא רואה את המציאות הזו
לא יודע על איזה בסיס הם נשענים, על ה100-200 ראשי נפץ גרעיניים? נשק התאבדות.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1712 לייקים
יצירת קשר:

אנחנו באמת מדינה חזקה והכל. אבל הפנטזיונרים מהימין מתעלמים באלגנטיות מזה שארה"ב אחראית לזה.
בלי הגב שלהם אנחנו במקרה הטוב חוזרים להיות מדינת עולם שלישי.

לא הייתי מסיק יותר מדי מזה שלא מצליחים להתמודד עם ארגוני טרור. גם ארה"ב כשלה בזה בעצמה באופן סדרתי. כשלמי שמולך לא אכפת מהחיים שלו והחיים של האזרחים שלו, אין באמת אפשרות לנצח נצחון צבאי, אלא במחיר של טבח נוראי ומתמשך. גם מזה הרבה פנטזיונרים בימין מתעלמים באלגנטיות.
Ron.T
קיבל.ה  338 לייקים

חח בית ספר עם גוון בינלאומי , למה קשה לך לרשום בית ספר עם ילדים טורקים או ערבים?
מדובר פה בגיבוב של שטויות והבלים של ציוני, שרוצה לסגור את היהודים בגטו בפלשתינה, בזמן שהוא חי באירופה כמו פחדן.
בגרמניה הייתה אנטישמיות מאז ותמיד, אבל נכון להיום היא לא מתקרבת לשנאה כלפי המוסלמים והשחורים, או אפילו לא לבוז כלפי המהגרים ממזרח אירופה והבלקן. הילדים של הפליטים שהגיעו מדרום לבנון ומחנות הפליטים הפלסטינים שונאים את ישראל וזה ברור ומובן. הטורקים שמצביעים לארדואן גם לא אוהבים ישראלים, אבל את הכורדים, היוונים והארמנים הם שונאים הרבה יותר. שום דבר לא השתנה בגרמניה ב7 באוקטובר, אף אדם לא ראה את הטבח או המלחמה שבאה אחריו ואמר לעצמו, היום אתחיל לשנוא יהודים.
אף ילד לא עובר התעללות בגלל היותו יהודי, מקסימום במקרים קיצוניים מובינג כמו שעברו ילדי העולים מבריה״מ בבתי ספר בישראל ( אבל גם זה קשור יותר לאופי של הילד מאשר לזהות היהודית או הישראלית). הסטטיסטיקה תמיד מתנפחת כשיש הפגנות נגד ישראל כי כל אמירת המשפט ״מהים עד לנהר״ ודומיו גורמת למעצר ועד מקרה של ״תקיפה אנטישמית״.
נכון להיום הסיכוי של יהודי להירצח או להיפצע בשל היותו יהודי במדינת ישראל גבוהה פי כמה וכמה מאשר בגרמניה או אוסטריה.
D&3
קיבל.ה  1010 לייקים

האמת שזה די ברור למה שמאלנים קיצונים מתכחשים למציאות בתקופה הזו ומתעלמים מהעלייה המטאורית של אנטישמיות בעולם
הם תמיד סיפרו לנו כמה אין קשר בין אנטי ציונות לאנטישמיות אבל כשהתזה הזו פשוט מתרסקת מול העיניים אין ברירה אלא לעצום אותן
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

האמת שזה די ברור למה ציונים רוצים לראות אנטישמיות בכל מקום, זו הסיבה שהם מעודדים אותה ומפיצים אותה בהתלהבות.
ישראל תמיד רצתה שתהיה זהות מוחלטת בינה לבין היהודים בעולם, כדי שהם ייחשבו נטע זר בארצותיהם וייאלצו "לעלות" לחור התחת שאנו גרים בו.
כל ימני מתלהב מכל עדות לאנטישמיות כאילו הנה הנה היהודים בעולם מבינים שרק אם יבואו לפה הם יהיו בטוחים.
כאילו שהיהודים בעולם לא יודעים שפה הכי הכי לא בטוח בשבילם.
אז כשהתעמולה הישראלית מצליחה להשניא את עצמה ואת יהודי העולם זה נחשב הישג ( זה אשכרה מתוקצב בעשרות מיליונים בתקציב המדינה) .
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
Ron.T
קיבל.ה  338 לייקים

D&3 כתב: 10 ינואר 2024, 22:24 האמת שזה די ברור למה שמאלנים קיצונים מתכחשים למציאות בתקופה הזו ומתעלמים מהעלייה המטאורית של אנטישמיות בעולם
הם תמיד סיפרו לנו כמה אין קשר בין אנטי ציונות לאנטישמיות אבל כשהתזה הזו פשוט מתרסקת מול העיניים אין ברירה אלא לעצום אותן
תמשיך להאמין לקישקושים של התקשורת בעברית.
נערך לאחרונה על ידי Ron.T ב 11 ינואר 2024, 08:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1712 לייקים
יצירת קשר:

לי יש חבר שגר בגרמניה. חד משמעית מדבר על פחד משמעותי בחודשים האחרונים בגלל הפגנות פרו פלסטיניות ועליה באנטישמיות. והוא אמר לי במפורש שבחיים לא ישלח את הילד שלו לבית ספר ציבורי, אפילו לדבר עברית ברחוב הם מפחדים. אחרי מה שחוו בחודשים האחרונים ממש שוקלים לחזור לישראל, שזה משהו שלא היה בכלל על הפרק עד עכשיו.
מצד שני הוא מאד מרוצה מהתגובה של הרשויות לעליה באנטישמיות, גרמניה כנראה אחד המקומות היחידים באירופה שמתייחסים לזה בצורה ראויה, וגם ברמה האישית החברים הגרמנים שלו מאד תומכים בהם.
ארז שדה
קיבל.ה  1048 לייקים

תמונה
ואותו המרכז הקיצוני לא רוצה להדיח בשם האחדות הקדושה
בלומי האדום
קיבל.ה  69 לייקים

הפועל כתב: 11 ינואר 2024, 03:28 לי יש חבר שגר בגרמניה. חד משמעית מדבר על פחד משמעותי בחודשים האחרונים בגלל הפגנות פרו פלסטיניות ועליה באנטישמיות. והוא אמר לי במפורש שבחיים לא ישלח את הילד שלו לבית ספר ציבורי, אפילו לדבר עברית ברחוב הם מפחדים. אחרי מה שחוו בחודשים האחרונים ממש שוקלים לחזור לישראל, שזה משהו שלא היה בכלל על הפרק עד עכשיו.
מצד שני הוא מאד מרוצה מהתגובה של הרשויות לעליה באנטישמיות, גרמניה כנראה אחד המקומות היחידים באירופה שמתייחסים לזה בצורה ראויה, וגם ברמה האישית החברים הגרמנים שלו מאד תומכים בהם.
מעניין מה יש ל- Ron. T וחבר מעריציו להגיד על זה.
הרי לפי דבריו של הגאון, אף ילד יהודי ואני אוסיף ישראלי, לא עובר התעללות בגלל מוצאו. מקסימום מובינג, ומעניין מה ההגדרה שלו למובינג, ואם הוא לא יכול לעמוד בקצת הקנטות, זה בגלל האופי הרכרוכי שלו, ולאו דווקא מוצאו.

הוא בכלל כבר יודע, שהבית ספר בו התרחשו האירועים עליהם רשמתי, היה בית ספר ציבורי, עם ילדים טורקים וערבים.
אז לא נראה לי שאותם ערבים וטורקים, שאתה מדבר עליהם, ואני לא הזכרתי בדברי, יכולים להרשות לעצמם ללמוד באותו בית ספר. מעניין למי יש דעות קדומות, ומי משתמש בסטריאוטיפים.
דרך אגב זה הבית ספר,
https://www.vis.ac.at/

רק בשביל האינפורמציה, הילדה של כותב שורות אלה, מועמדת ללכת לבית ספר של העירייה המקומית, דהיינו בית ספר ציבורי.

האובר חוכם, גם החליט שאני ציוני פחדן, שרוצה לסגור את כל היהודים בגטו של פלשתינה.
רק חסר שהוא ייתן לינק לתמונה של יהודי מלוכלך עם אף ארוך, מול קלגס בבגדים שחורים, מהגטו של ( עיר אירופאית, קפריסין או להבנתו עזה/ יהודה ושומרון ) פלשתינה. מי שוב משתמש בסטריאוטיפים.

רק בשביל האינפורמציה, כותב שורות אלו לא הוריד כל סממן יהודי, מלבד האף, כי אין לו. למרות שהוא ציוני פחדן ורשאי לפי חוק לשאת עליו נשק, הוא החליט בעצה אחד עם בת זוגתו, שעדיף לוותר על הרעיון.

לגדולתו הוא מגיע בנפנוף של כל הנאמר על סטטיסטיקות של אנטישמיות, שבתחילה הוא טוען שהן לא משתוות למה שמתבצע כלפי אזרחים זרים אחרים בגרמניה.
בהמשך, ומבלי להביא דוגמא אחת לדבריו, הוא טוען שנעשה ניפוח מכוון שלהן.

סטטיסטיקות על גידול מתמשך של מקרי אנטישמיות בגרמניה ואוסטריה, מאז 2015
גרמניה ( הערה מעניינת, ירידה ב- 2015 לעומת 2014, מאחר ב- 2014 היה איזה מאורע מעניין באזור פלשתינה)
https://de.statista.com/statistik/daten ... utschland/
אוסטריה
https://de.statista.com/statistik/daten ... sterreich/

ואני עדיין עומד מאחורי העובדה שהיה גידול של 300% במקרי אלימות אנטישמית באירופה, מאז תחילת האירועים של ה- 7 באוקטובר.
El dudernio
קיבל.ה  1565 לייקים

Ron.T כתב: 10 ינואר 2024, 21:52

חח בית ספר עם גוון בינלאומי , למה קשה לך לרשום בית ספר עם ילדים טורקים או ערבים?
מדובר פה בגיבוב של שטויות והבלים של ציוני, שרוצה לסגור את היהודים בגטו בפלשתינה, בזמן שהוא חי באירופה כמו פחדן.
בגרמניה הייתה אנטישמיות מאז ותמיד, אבל נכון להיום היא לא מתקרבת לשנאה כלפי המוסלמים והשחורים, או אפילו לא לבוז כלפי המהגרים ממזרח אירופה והבלקן. הילדים של הפליטים שהגיעו מדרום לבנון ומחנות הפליטים הפלסטינים שונאים את ישראל וזה ברור ומובן. הטורקים שמצביעים לארדואן גם לא אוהבים ישראלים, אבל את הכורדים, היוונים והארמנים הם שונאים הרבה יותר. שום דבר לא השתנה בגרמניה ב7 באוקטובר, אף אדם לא ראה את הטבח או המלחמה שבאה אחריו ואמר לעצמו, היום אתחיל לשנוא יהודים.
אף ילד לא עובר התעללות בגלל היותו יהודי, מקסימום במקרים קיצוניים מובינג כמו שעברו ילדי העולים מבריה״מ בבתי ספר בישראל ( אבל גם זה קשור יותר לאופי של הילד מאשר לזהות היהודית או הישראלית). הסטטיסטיקה תמיד מתנפחת כשיש הפגנות נגד ישראל כי כל אמירת המשפט ״מהים עד לנהר״ ודומיו גורמת למעצר ועד מקרה של ״תקיפה אנטישמית״.
נכון להיום הסיכוי של יהודי להירצח או להיפצע בשל היותו יהודי במדינת ישראל גבוהה פי כמה וכמה מאשר בגרמניה או אוסטריה.
בלומי לא צריך את הגנתי אבל מעולם לא קראתי גיבוב שטויות מנותק מהמציאות כמו הודעתך.
מדהים איך בשם צדקנות אישית אין לך טיפת בעיה לעשות ניתוח אופי בגרוש על בסיס הודעה בפורום. ועוד לצורל זה מבטל ומזניח שיח עם על גזענות ואנטישמיות שהיתה תמיד... ושנאה לאחר גדולה יותר... למה זה משנה אם אותו מהגר טורקי שונא הכורדים יותר מישראל אם הוא מוכן לקחת את החיים של שניהם בשם השריעה? ולמה זה משנה אם לאותו מהגר לבנוני יש עכשיו רוח גבית לפגוע ביהודי?

למה אתה בורח מהאמירה המאוד ברורה של בלומי לשיח תאורטי ריק מתוכן?
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1327 לייקים

אני חושב שאנחנו מספיק מתוחכמים בשביל להצליח להכיל דעות מורכבות ועובדות סותרות.
שיש עליה משמעותית של גזענות בעולם, שהרבה תומכי פלסטין חינם מנהר לים הם גזענים במסווה,
שישראל הפכה מstate of the jews ל - jews of the states
ושהעלייה הזאת משרתת לצערנו את ממשלת ישראל המטורללת שמקבלת בכך מרווח פעולה להרעת תנאי הליברלים בארץ שאפשרות ההגירה פחות מפתה עבורם.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

כמה חומר משפטי לרצון לרצח עם נתנו נציגי הימין בממשלה.
ואטורי מעולם לא היה מפורסם יותר

הממשלה הגרועה בהיסטוריה של ישראל, בלי ספק קל
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

אם ההצעה של קטר כוללת הגליית בכירי חמאס סיום המלחמה והחזרת החטופים- לקחתי
הצעה טובה יותר לא נקבל
D&3
קיבל.ה  1010 לייקים

לא ברור מה יודע גרוע, שנותנים לחמאס במה בהאג בשביל הקרקס שקורה שם כרגע, או שכמה מהליצנים הראשיים בקרקס הם נבחרי הציבור שלנו
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4770 לייקים

dino כתב: 11 ינואר 2024, 13:34 אם ההצעה של קטר כוללת הגליית בכירי חמאס סיום המלחמה והחזרת החטופים- לקחתי
הצעה טובה יותר לא נקבל
מה זה הגליית חמאס? 30,000 חמושים? 100,000 פעילים? רק טופ 10 בכירים?
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 11 ינואר 2024, 14:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

הבורים בקואליציה שם בדרום אפריקה? מה הסטטוס שם?
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

רדפוקס כתב: 11 ינואר 2024, 14:59
dino כתב: 11 ינואר 2024, 13:34 אם ההצעה של קטר כוללת הגליית בכירי חמאס סיום המלחמה והחזרת החטופים- לקחתי
הצעה טובה יותר לא נקבל
אומרים שהבכירים
לא יודע בדיוק כמה זה יוצא, אבל גם אם זה טופ 10 אני לוקח
החטופים יותר חשובים כרגע מאם נוח לא או מסוכן לי לגור בעוטף בשנה שנתיים הקרובות. כתושב המקום(אם כי יהיה חסר לי האוכל של תל אביב והקירבה לבלומפילד), מותר לי לתת דעה בעניין

צריך להשלים עם זה שהמציאות היא שניצחון מבחינתנו הוא להביא את כל החטופים וכל השאר זה בוטנים יחסית. בכל השאר אפשר לטפל עוד בהמשך.
צריך להחזיר החטופים ולחשב מסלול מחדש ולהתארגן מחדש לחלוטין בראייה לעתיד.
בוא נאמר שאם כן ״ישמידו״ את החמאס ויצליחו להחזיר עוד חטופים בודדים(יחסית) זה לא מתקבל על הדעת וזה המשך ישיר של ההפקרות שהיתה כלפי האנשים שהיו בעוטף באותה שבת שחורה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4770 לייקים

dino כתב: 11 ינואר 2024, 15:01
הצעה טובה יותר לא נקבל
אומרים שהבכירים
החטופים יותר חשובים כרגע מאם נוח לא או מסוכן לי לגור בעוטף בשנה שנתיים הקרובות. כתושב המקום(אם כי יהיה חסר לי האוכל של תל אביב והקירבה לבלומפילד), מותר לי לתת דעה בעניין

צריך להשלים עם זה שהמציאות היא שניצחון מבחינתנו הוא להביא את כל החטופים וכל השאר זה בוטנים יחסית. בכל השאר אפשר לטפל עוד בהמשך.
בוא נאמר שאם כן ״ישמידו״ את החמאס ויצליחו להחזיר עוד חטופים בודדים(יחסית) זה לא מתקבל על הדעת וזה המשך ישיר של ההפקרות שהיתה כלפי האנשים שהיו בעוטף באותה שבת שחורה
בוא רגע נחזור למציאות כי זה חשוב -
חמאס מכנים את מתווה העסקה שכוללת הגלייתם "כתחבולה ציונית" ולא מוכנים לזה בשום אופן.
מבחינתם התרחיש היחיד של עסקה שבה הם מוכנים לשחרר את כולם הוא שהם מקבלים את הפסקת המלחמה + המשך שליטתם ברצועה + שחרור האסירים הבטחוניים.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

רדפוקס כתב: 11 ינואר 2024, 16:13
אומרים שהבכירים

חמאס מכנים את מתווה העסקה שכוללת הגלייתם "כתחבולה ציונית" ולא מוכנים לזה בשום אופן.
מבחינתם התרחיש היחיד של עסקה שבה הם מוכנים לשחרר את כולם הוא שהם מקבלים את הפסקת המלחמה + המשך שליטתם ברצועה + שחרור האסירים הבטחוניים.
אפשר לסגור משהו דומה לזה, כן.
לא יקרה כנראה כי הממשלה הצמיחה עץ גבוה וטיפסה עליו
הם צריכים שמישהו אחר יהיה אשם שהם לא עמדו ביעד(אולי ביידן או האג)
הם פשוט עוד חיים בסרט לתמיכה ציבורית באיזה בחירות.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4770 לייקים

dino כתב: 11 ינואר 2024, 16:40
רדפוקס כתב: 11 ינואר 2024, 16:13

אומרים שהבכירים

אפשר לסגור משהו דומה לזה, כן.
לא יקרה כנראה כי הממשלה הצמיחה עץ גבוה וטיפסה עליו
הם צריכים שמישהו אחר יהיה אשם שהם לא עמדו ביעד(אולי ביידן או האג)
הם פשוט עוד חיים בסרט לתמיכה ציבורית באיזה בחירות.
פספסת את השורה השנייה או שאתה מתעלם ממנה במכוון כי זה לא מתאים לאג'נדה שלך?
שליחת תגובה