כרגיל, טיעון משכנע. שכנעת אותי555 כתב: ↑14 אוגוסט 2023, 10:14מנכ"ל המועדון אמר שטויות.oleg neduda כתב: ↑14 אוגוסט 2023, 10:08לא הבנתי מה אתה מנסה לומר? אלו עובדות. אתה רוצה להתכווח עם עובדות? מנכ"ל המועדון אמר את זה מפורש ויש דוחות כספיים (מבוקרים על ידי רואה חשבון מבקר) שמגבים את מה שהוא אמר. אין מה להתווכח, זה נכון ואלו העובדות
הקבוצה האמריקאית
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא, בבקשה אל תעליב את 555, הוא נותן מידע על כמה כרטיסים נמכרו. איזה נכס לפורום.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
oleg neduda כתב: ↑14 אוגוסט 2023, 10:39אני מוותר מראש על כל ניסיון של לנהל איתך דיון ענייני. בוא נסיים את זה פה.

- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
-
- קיבל.ה 387 לייקים
מישהו יודע מה מינצברג עושה תמורת ה50 אלף בחודש? ומה האמונד שמתחבא באנגליה עושה בדיוק בשביל הסטפה החודשית שהוא מקבל? ג׳ובות ג׳ובות ..
-
- קיבל.ה 342 לייקים
יש כאן כמה אנשים שהייתי שולח ליקום מקביל עם הפועל ת"א בהנהלת האחים ניסנוב לכל החיים. איזה מאוסים.
אוכלים חרא שנים על גבי שנים. אנשים באים לנסות לתקן - לא טוב להם. אפילו לא 100 ימי חסד שכל הנוכלים מהעבר קיבלו.
לא יהיה טוב? יהיה לכם זמן להתלונן. מבטיח לכם. בינתיים תנו שקט. כמעט כל המערכת חדשה וחסרת ניסיון, אז ברור שיהיו חבלי לידה וחריקות. אי אפשר שהכל יהיה מושלם בבת אחת.
אי אפשר להפוך מזבלה לארמון בתקופה קצרה (בטח ובטח בלי כסף גדול - וגם אז זה לוקח זמן). גולדהאר שפך על הקקות שלו בערך חצי מיליארד שקל עד שהוא ראה מהם איזה תואר.
קצת סבלנות. אני מאמין שהם לומדים מהטעויות ובכל חלון העברות הפועל תתחזק עוד קצת ועוד קצת, עד שנגיע למצב של סגל איכותי (גם הרכב וגם ספסל). אם הכל ידפוק כמו שצריך, תוך שנה-שנתיים אנחנו אמורים להיות במקום יציב בצמרת של הליגה, מתמודדים על אירופה כל שנה, נלחמים על גביע, מנצחים דרבים פה ושם, ואולי-אולי אם הכל מתחבר בקטע פסיכי תהיה אופציה לאליפות.
קצת אופטימיות.
אוכלים חרא שנים על גבי שנים. אנשים באים לנסות לתקן - לא טוב להם. אפילו לא 100 ימי חסד שכל הנוכלים מהעבר קיבלו.
לא יהיה טוב? יהיה לכם זמן להתלונן. מבטיח לכם. בינתיים תנו שקט. כמעט כל המערכת חדשה וחסרת ניסיון, אז ברור שיהיו חבלי לידה וחריקות. אי אפשר שהכל יהיה מושלם בבת אחת.
אי אפשר להפוך מזבלה לארמון בתקופה קצרה (בטח ובטח בלי כסף גדול - וגם אז זה לוקח זמן). גולדהאר שפך על הקקות שלו בערך חצי מיליארד שקל עד שהוא ראה מהם איזה תואר.
קצת סבלנות. אני מאמין שהם לומדים מהטעויות ובכל חלון העברות הפועל תתחזק עוד קצת ועוד קצת, עד שנגיע למצב של סגל איכותי (גם הרכב וגם ספסל). אם הכל ידפוק כמו שצריך, תוך שנה-שנתיים אנחנו אמורים להיות במקום יציב בצמרת של הליגה, מתמודדים על אירופה כל שנה, נלחמים על גביע, מנצחים דרבים פה ושם, ואולי-אולי אם הכל מתחבר בקטע פסיכי תהיה אופציה לאליפות.
קצת אופטימיות.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
לא קשור, האמריקאים עדיפים פי חמש על הניסנובסעד המ!!ת הפועל כתב: ↑14 אוגוסט 2023, 22:47 יש כאן כמה אנשים שהייתי שולח ליקום מקביל עם הפועל ת"א בהנהלת האחים ניסנוב לכל החיים. איזה מאוסים.
קצת אופטימיות.
אבל זה לא אומר שצריך להתעלם מנורות אדומות שקיבלנו עד עכשיו
- 7even
- קיבל.ה 2678 לייקים
+2378עד המ!!ת הפועל כתב: ↑14 אוגוסט 2023, 22:47 יש כאן כמה אנשים שהייתי שולח ליקום מקביל עם הפועל ת"א בהנהלת האחים ניסנוב לכל החיים. איזה מאוסים.
קצת אופטימיות.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1556 לייקים
תמיד יהיו נורות אדומות.וינסנט כתב: ↑14 אוגוסט 2023, 22:51לא קשור, האמריקאים עדיפים פי חמש על הניסנובסעד המ!!ת הפועל כתב: ↑14 אוגוסט 2023, 22:47 יש כאן כמה אנשים שהייתי שולח ליקום מקביל עם הפועל ת"א בהנהלת האחים ניסנוב לכל החיים. איזה מאוסים.
קצת אופטימיות.
אוהדי מכבי צפון גן מצאו כאלה אצל ינקלעה והפגינו נגדו שיעזוב....
אבל כמו שיש נורות אדומות יש גם סימנים טובים.... כאשר אתה בוחר לקטר רק על הנורות ולא מתייחס לדברים הטובים עוד לפני שנפתחה העונה זה אומר דרשני...
-
- קיבל.ה 387 לייקים
האמת שהתייחסתי גם לדברים הטובים כמו רודריגז אלטמן לאיוס כשהחתימו אותם, רק שאחרי שנים של סבל למדתי לא להיות תמים כמו כל פתיחת עונה. אם כל עונה פתחנו מצוין בגביע הטוטו ונראינו זוועה בליגה תשער לבד מה יהיה העונה כשאפילו בטוטו אנחנו לא נראים כמו קבוצת כדורגל. העונה כבר נפתחה חביבי וזו הדרך והשיטה שאתה תראה גם בליגה, ילדים בני 19 שיזרקו אותם להרכב יחד עם שחקן לפני פרישה + שחקנים זרים שמתסמן שאף אחד מהם לא לרמה חוץ מאחד. אלטמן ואוזבולט לא יצעידו אותך לאירופה כל כך מהר. הרי אם חן סול ריאלי אנחנו נסיים מקום 8-9 העונה לא? נמשיך בזה שאומרים שאין כסף לשחקנים אבל למשכורות שמנות לאנשים שלא נמצאים פה בכלל יש מספיק כסף. אותי זה מדאיגEl dudernio כתב: ↑15 אוגוסט 2023, 00:42תמיד יהיו נורות אדומות.וינסנט כתב: ↑14 אוגוסט 2023, 22:51לא קשור, האמריקאים עדיפים פי חמש על הניסנובסעד המ!!ת הפועל כתב: ↑14 אוגוסט 2023, 22:47 יש כאן כמה אנשים שהייתי שולח ליקום מקביל עם הפועל ת"א בהנהלת האחים ניסנוב לכל החיים. איזה מאוסים.
קצת אופטימיות.
אוהדי מכבי צפון גן מצאו כאלה אצל ינקלעה והפגינו נגדו שיעזוב....
אבל כמו שיש נורות אדומות יש גם סימנים טובים.... כאשר אתה בוחר לקטר רק על הנורות ולא מתייחס לדברים הטובים עוד לפני שנפתחה העונה זה אומר דרשני...
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
שלא נדבר גם על כמה זמן לקח לב״ש עד שהם הגיעו למשהו.עד המ!!ת הפועל כתב:יש כאן כמה אנשים שהייתי שולח ליקום מקביל עם הפועל ת"א בהנהלת האחים ניסנוב לכל החיים. איזה מאוסים.
קצת אופטימיות.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
הם לא הנחיתו את גיא בדש, אתה לא מבין? נוכליםעד המ!!ת הפועל כתב: ↑14 אוגוסט 2023, 22:47 יש כאן כמה אנשים שהייתי שולח ליקום מקביל עם הפועל ת"א בהנהלת האחים ניסנוב לכל החיים. איזה מאוסים.
קצת אופטימיות.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
שנה שעברה אם לא הליצן בשער, יש סיכוי טוב שהינו יכולים להשתחל לפלייאוף העליון, לא הינו במרחק רב.
למישהו יש ספק שהעונה יש לנו סגל טוב יותר?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 693 לייקים
אין לי שום ספק שהסגל השתפר, השאלה היחידה היא מנטליות והאם זה יתחבר או יתפרק.לירון האדום כתב: ↑15 אוגוסט 2023, 07:40 שנה שעברה אם לא הליצן בשער, יש סיכוי טוב שהינו יכולים להשתחל לפלייאוף העליון, לא הינו במרחק רב.
-
- קיבל.ה 172 לייקים
בהנחה שהשחקנים בחלק הקדמי יהיו בריאים?אז כן.
שווים מקום 4-6.
אבל לא סומך על הבריאות של אלטמן,אוזבולט לאורך עונה
שלמה.. הלוואי ואטעה. אנחנו בבעיה רצינית. לכן שבירו הוא שובר שיוויון.
שווים מקום 4-6.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני גם לא סומך על זה...תעיף ליציע כתב: ↑15 אוגוסט 2023, 07:54 בהנחה שהשחקנים בחלק הקדמי יהיו בריאים?אז כן.
שווים מקום 4-6.
אבל אנחנו משחקים רק עם 3 בהתקפה רב הזמן אז תמיד אפשר להסתדר כשרק 1 פצוע... אם חצי משחקנים. שלך יהיו פצועים אין ספק שהמצב יהיה קשה.
דר"א אני גם חיפה / מכבי יהיו בעיות עם 2 שחקנים בכירים בחלק ההתקפי יהיו פצועים, למשל פירו ודין דוד או זהבי ויובנוביץ).
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
אין ספק שצריך עוד 2 שחקנים(לא אלימלך או עוד צעיר ניסיוני) בכירים יותר כדי פחות להשען מידי על צעירים לא מבושלים
אני חושב שזאת כוונתם, ישנה תיאוריה שמחכים לשחרר את פאבלו וקלטינס לצורך כך(מניח ומקווה שטוייזר מרוויח אגורות)
ישנה עוד תיאוריה שעוד אף אחד לא מספיק קרוב אליהם כדי לדעת מה קורה, מי קורה מה יקרה וגובה התקציב
אני חושב שזאת כוונתם, ישנה תיאוריה שמחכים לשחרר את פאבלו וקלטינס לצורך כך(מניח ומקווה שטוייזר מרוויח אגורות)
ישנה עוד תיאוריה שעוד אף אחד לא מספיק קרוב אליהם כדי לדעת מה קורה, מי קורה מה יקרה וגובה התקציב
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
להגיד שהביאו זרים פח זה לא קשור ל-100 ימי חסד.
להגיד ששמו את הקבוצה בידיים של בחור חסר ניסיון (חן סול) זה לא קשור ל-100 ימי חסד.
להגיד שההכנה המקצועית של הקבוצה היא מחפירה זה לא קשור ל-100 ימי חסד.
100 ימי חסד (לדעתי מגיע להם אפילו 1000 אגב), בא לידי ביטוי בזה שלא נבקש שימכרו את המועדון.
מותר, רצוי וחשוב שתהיה ביקורת פנימית על מהלכים שמתרחשים בקבוצה, מקצועית, שיווקית, ניהולית וואטאבר.
להגיד ששמו את הקבוצה בידיים של בחור חסר ניסיון (חן סול) זה לא קשור ל-100 ימי חסד.
100 ימי חסד (לדעתי מגיע להם אפילו 1000 אגב), בא לידי ביטוי בזה שלא נבקש שימכרו את המועדון.
מותר, רצוי וחשוב שתהיה ביקורת פנימית על מהלכים שמתרחשים בקבוצה, מקצועית, שיווקית, ניהולית וואטאבר.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
עזבו אתכם, פאבלו גונזלס לא יעזוב העונה מי יקח אותו אחרי פציעה כזאת ויציע לו חוזה כמו פה, אלא אם כן יקפיאו אותו / יגיעו איתו לפיצוי, שתאכלס אם אני במקומו לא הייתי מוותר על שקל.
בפועל, יתנו לו הזדמנות הריי כבר משלמים עליו...וזה סוגר להם פינה של זר שיכול לשחק באמצע / צד ימין
בנוגע לדויד קלנטיס, עדיין יש לו "שם בשוק" ההישראלי הדיי דל, הוא שחקן ורסטיילי, היה במועדונים הגדולים כגון ביתר, ב"ש ואנחנו אז יש מצב שקבוצות סטייל פ"ת, ריינה, הפועל חיפה ירכשו אותו.
אולי אפילו הוא במגעים כבר אני לא אופתע
בפועל, יתנו לו הזדמנות הריי כבר משלמים עליו...וזה סוגר להם פינה של זר שיכול לשחק באמצע / צד ימין
בנוגע לדויד קלנטיס, עדיין יש לו "שם בשוק" ההישראלי הדיי דל, הוא שחקן ורסטיילי, היה במועדונים הגדולים כגון ביתר, ב"ש ואנחנו אז יש מצב שקבוצות סטייל פ"ת, ריינה, הפועל חיפה ירכשו אותו.
אולי אפילו הוא במגעים כבר אני לא אופתע
- 7even
- קיבל.ה 2678 לייקים
לא מסוגל לראות את קלטינס משחק עוד דקה.
שחקן בלי יכולת שעושה טובה שהוא משחק.
שחקן בלי יכולת שעושה טובה שהוא משחק.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
Amenהאדס כתב: ↑15 אוגוסט 2023, 09:42 להגיד שהביאו זרים פח זה לא קשור ל-100 ימי חסד.
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
לא חייבים לתת ימי חסד, אבל כדאי להבין את המשמעות של הביטוי.רדפוקס כתב: ↑15 אוגוסט 2023, 11:48Amenהאדס כתב: ↑15 אוגוסט 2023, 09:42 להגיד שהביאו זרים פח זה לא קשור ל-100 ימי חסד.
הרי כל הרעיון הוא לתת את המרחב והשקט הזה גם כשעושים טעויות וגם שלוקחים החלטות לא תמיד ברורות. סוג של לתת קרדיט עם 0 ביקורת
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
קרדיט עם 0 ביקורת? לא מכיר מושג כזה.
לפחות בתחום שאני עובד, ביקורת מהלקוחות שלך זה הדבר הכי חשוב לחברה שרוצה להתקדם בפיתוח המוצר שלה.
אני חושב שיש פה איזה פחד מצד אנשים כמוך ש״טו מאץ׳ ביקורת״ תבהיל אותם. אם הם מתמודדים עם לחץ תקשורתי בלתי פוסק של בעלי עניין (קבוצת ניסנוב), שכלל עשרות כתבות יח״צ שנועדו להבהיל אותם ולבטל את ההסכם, אז אני מניח שהם יתמודדו עם רדפוקס, האדס ועוד כמה אנשים בפורום שדים.
אני לפחות לא מביא את הביקורת הזו לבלומפילד או לוולפסון. מניח שרוב האנשים כאן כמוני.
לסיכום, לא חושב שאסתום את הפה כשאראה דברים עקומים. אתה מוזמן שלא להתייחס (אלי ולבעיות).
לפחות בתחום שאני עובד, ביקורת מהלקוחות שלך זה הדבר הכי חשוב לחברה שרוצה להתקדם בפיתוח המוצר שלה.
אני חושב שיש פה איזה פחד מצד אנשים כמוך ש״טו מאץ׳ ביקורת״ תבהיל אותם. אם הם מתמודדים עם לחץ תקשורתי בלתי פוסק של בעלי עניין (קבוצת ניסנוב), שכלל עשרות כתבות יח״צ שנועדו להבהיל אותם ולבטל את ההסכם, אז אני מניח שהם יתמודדו עם רדפוקס, האדס ועוד כמה אנשים בפורום שדים.
אני לפחות לא מביא את הביקורת הזו לבלומפילד או לוולפסון. מניח שרוב האנשים כאן כמוני.
לסיכום, לא חושב שאסתום את הפה כשאראה דברים עקומים. אתה מוזמן שלא להתייחס (אלי ולבעיות).
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
מצטער, אתה לא מבין את הרעיון כנראה
100 ימי חסד זה לא צ'ק פתוח לנצח. זה 100 ימים. זה בא ממקום של צניעות וניסיון לאפשר למי שנכנס מרחב פעולה ושקט אבל יותר מזה זה בא ללמד אותנו טיפה צניעות ולסתום את הפה...
ממש לא מפחיד אותי ואין לזה הרבה משמעות אופרטיבית
100 ימי חסד זה לא צ'ק פתוח לנצח. זה 100 ימים. זה בא ממקום של צניעות וניסיון לאפשר למי שנכנס מרחב פעולה ושקט אבל יותר מזה זה בא ללמד אותנו טיפה צניעות ולסתום את הפה...
ממש לא מפחיד אותי ואין לזה הרבה משמעות אופרטיבית
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני נותן להם גם שלוש שנים. לא 100 ימים. ועדיין אני לא אשב פה כמו עציץ ואסתכל מהצד.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
פורסם שפתחו את 8 תחתון למנויים, החלטה מעולה לא הבנתי למה לא למלא קודם את הטבעת התחתונה.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
-
- קיבל.ה 385 לייקים
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
רק ל8 תחתון נמכרו מנויים עד עכשיו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
רגע לפני פתיחת העונה, הנהלת הפועל תל אביב שיגרה היום (חמישי) איגרת לאוהדי הקבוצה כדי לשתף בעבודה עד כה וביעדים לעונה הקרובה. "אנחנו מכוונים גבוה!", כתבו הבעלים דייויד מינצברג, ראש מחלקת הכדורגל חן סול והמנכ"ל איתי בונה. "אנחנו רוצים לחזור מהר לצמרת הליגה ולהישאר שם, דרך בניית קבוצה שקשה להבקיע מולה ושהכדורגל שלה התקפי ויצירתי, עם סגל של שחקנים ותיקים וצעירים שיכולים להתחרות כבר עכשיו ברמות הגבוהות ולצמוח ביחד בשנים הבאות. אנחנו רוצים להחזיר את בלומפילד להיות מגרש בית שבו קשה לשחק נגדנו – והוא מלא מקצה לקצה באדומים רועשים בכל היציעים.
"על מנת למקסם את הפוטנציאל שלנו, ניצלנו את קדם העונה כדי לספק דקות משחק לשחקנים צעירים רבים, תוך מתן אפשרות לשחקנים הבכירים לשמור על בריאותם ולבנות את כושרם למשחקי הליגה. עכשיו אנחנו נכנסים לתחילת העונה במצב טוב מאוד מבחינה גופנית ובריאותית, בעוד שכלל הסגל צבר ניסיון חשוב ודקות משחק".
על המאמן כתבו: "מייקל ולקאניס נבחר לתפקיד המאמן הראשי בגלל הרצון העז שלו לנצח, האופי האכפתי ומוח הכדורגל המבריק שלו. מייקל עושה עבודה מעולה בשינוי התרבות והמקצועיות של הצוות שלנו, ובשיפור חוליות ההגנה וההתקפה. יש לנו אמון עצום במייקל ואנו בטוחים שזו העונה הראשונה מבין הרבה עונות נהדרות בהנהגתו. מייקל, השחקנים, וכל שאר הצוות עבדו קשה מאוד כדי להתכונן לפתיחת העונה – והתמיכה שלכם אומרת הכל. אנחנו רוצים להודות לכל 9,000 האוהדים שכבר רכשו מנוי, שזו כמות המנויים הגבוהה ביותר מאז עונת 2011, ואנו מקווים שיצטרפו עוד מנויים נוספים עד למשחק הבית הראשון.
"השנה נרצה לראות כמות גדולה מתמיד של אוהדים אדומים בבלומפילד בכל משחק, ובהתאם לכך החלטנו על כמה שינויים וחידושים: הוזלה של מחיר כרטיס הבסיס, פתיחה מחודשת של שער 8 למכירת מנויים משפחתיים במחירים מיוחדים, ושיפור רמת האירוח בתא הפלטינום. בהמשך העונה נציע "מיני-מנוי" שיעניק עדיפות ברכישת כרטיסים לאוהדים שירכשו מראש חבילה של ארבעה משחקים.
"כולנו עובדים קשה מדי יום מאחורי הקלעים כדי לבנות מחדש את המועדון. בנוסף לתקציב השחקנים המוגדל של הקבוצה הבוגרת, אנחנו ממשיכים בחיזוק ובנייה של קבוצות מחלקת הנוער ומחלקת הנשים, בנייה מחדש של מתקן האימונים בהתאם לסטנדרטים הגבוהים ביותר, צירוף בעלי תפקידים חדשים כגון מינוי שביט אלימלך לתפקיד ראש מערך קשרי אוהדים, ועוד.
"אנו מזמינים אתכם להצטרף אלינו: פיזית – במשחקי בית וחוץ, בחנות האוהדים ובנכסים הדיגיטליים. וגם, להצטרף אלינו בלב, בתמיכה ובאמונה בדרך החדשה שהתחלנו. יחד איתכם נוכל לכתוב את הפרק הבא בהיסטוריה המפוארת של מועדון הכדורגל הפועל תל אביב
"על מנת למקסם את הפוטנציאל שלנו, ניצלנו את קדם העונה כדי לספק דקות משחק לשחקנים צעירים רבים, תוך מתן אפשרות לשחקנים הבכירים לשמור על בריאותם ולבנות את כושרם למשחקי הליגה. עכשיו אנחנו נכנסים לתחילת העונה במצב טוב מאוד מבחינה גופנית ובריאותית, בעוד שכלל הסגל צבר ניסיון חשוב ודקות משחק".
על המאמן כתבו: "מייקל ולקאניס נבחר לתפקיד המאמן הראשי בגלל הרצון העז שלו לנצח, האופי האכפתי ומוח הכדורגל המבריק שלו. מייקל עושה עבודה מעולה בשינוי התרבות והמקצועיות של הצוות שלנו, ובשיפור חוליות ההגנה וההתקפה. יש לנו אמון עצום במייקל ואנו בטוחים שזו העונה הראשונה מבין הרבה עונות נהדרות בהנהגתו. מייקל, השחקנים, וכל שאר הצוות עבדו קשה מאוד כדי להתכונן לפתיחת העונה – והתמיכה שלכם אומרת הכל. אנחנו רוצים להודות לכל 9,000 האוהדים שכבר רכשו מנוי, שזו כמות המנויים הגבוהה ביותר מאז עונת 2011, ואנו מקווים שיצטרפו עוד מנויים נוספים עד למשחק הבית הראשון.
"השנה נרצה לראות כמות גדולה מתמיד של אוהדים אדומים בבלומפילד בכל משחק, ובהתאם לכך החלטנו על כמה שינויים וחידושים: הוזלה של מחיר כרטיס הבסיס, פתיחה מחודשת של שער 8 למכירת מנויים משפחתיים במחירים מיוחדים, ושיפור רמת האירוח בתא הפלטינום. בהמשך העונה נציע "מיני-מנוי" שיעניק עדיפות ברכישת כרטיסים לאוהדים שירכשו מראש חבילה של ארבעה משחקים.
"כולנו עובדים קשה מדי יום מאחורי הקלעים כדי לבנות מחדש את המועדון. בנוסף לתקציב השחקנים המוגדל של הקבוצה הבוגרת, אנחנו ממשיכים בחיזוק ובנייה של קבוצות מחלקת הנוער ומחלקת הנשים, בנייה מחדש של מתקן האימונים בהתאם לסטנדרטים הגבוהים ביותר, צירוף בעלי תפקידים חדשים כגון מינוי שביט אלימלך לתפקיד ראש מערך קשרי אוהדים, ועוד.
"אנו מזמינים אתכם להצטרף אלינו: פיזית – במשחקי בית וחוץ, בחנות האוהדים ובנכסים הדיגיטליים. וגם, להצטרף אלינו בלב, בתמיכה ובאמונה בדרך החדשה שהתחלנו. יחד איתכם נוכל לכתוב את הפרק הבא בהיסטוריה המפוארת של מועדון הכדורגל הפועל תל אביב
לא ראיתי בשום מקום מספר על התקציב של השנה חוץ מאיזו הנפצה של ספורט 5. יש מספר כזה ?
-
- קיבל.ה 172 לייקים
לפי ספורט 5 -
הפועל 30 מיליון
בית"ר 51 ( 15 מתוכם חובות )
אני ממש לא מאמין לזה .
אם זה נכון, בושה !
הפועל 30 מיליון
אני ממש לא מאמין לזה .
אם זה נכון, בושה !
-
- קיבל.ה 237 לייקים
התקציב של שכר השחקנים שלנו גבוה מעונה שעברה ובטח משל בית"ר.תעיף ליציע כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 12:12 לפי ספורט 5 -
הפועל 30 מיליון
אני ממש לא מאמין לזה .
אם זה נכון, בושה !
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
לא נשמע שהם באמת בדקו לפחות לא לגבי הפועל
אגב אשדוד 25 יותר גדול מהפועל חיפה והפועל ים עם 22 ועזרת משקיעים ויואב כץ
בסדר…
נתניה כבר פירסמה במסגרת השקיפות שהתקציב שלה 31 מיליון, פה הורידו לה מיליון. נו שויין.
מניח שיש לנו באזור ה40, לא פחות מ35
אגב אשדוד 25 יותר גדול מהפועל חיפה והפועל ים עם 22 ועזרת משקיעים ויואב כץ
בסדר…
נתניה כבר פירסמה במסגרת השקיפות שהתקציב שלה 31 מיליון, פה הורידו לה מיליון. נו שויין.
מניח שיש לנו באזור ה40, לא פחות מ35
נערך לאחרונה על ידי dino ב 26 אוגוסט 2023, 12:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
סקירה שעמוסה בטעויות וסילופים, לא להתייחס.תעיף ליציע כתב: ↑26 אוגוסט 2023, 12:12 לפי ספורט 5 -
הפועל 30 מיליון
אני ממש לא מאמין לזה .
אם זה נכון, בושה !
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
אגב, די כרגיל טעויות בכתבות כאלו שהם מעלים בשניה וחצי בלי שום מידע באמת
שווה לבקש בטוייטר התייחסות של הדר לעניין
שווה לבקש בטוייטר התייחסות של הדר לעניין