הקבוצה האמריקאית
-
- קיבל.ה 172 לייקים
ואם היה אדם אחר?
התקציבים לרכש היו משלשים את עצמם?
שטויות.
שטויות.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
הגירעון זה אחרי המיליונים שייכנסו בוודאות. הסכומים שייכנסו הם כנגד הלוואת גישור שנתנו הבעלים הקודמים. יש מעבר לזה (וגפ אחרי ההכנסות של למקין ושלמה) גירעון של כמה מיליונים.joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:15 להשקיע יותר כסף מהנוכלים זה לא בדיוק חוכמה.
נכון שהיה גרעון, אבל היו גם הכנסות ( המיליונים שנשארו לקבל מהמכירות של שנה שעברה ולמקין ) ועזבו שחקנים שהרוויחו הרבה. בוא נגיד שאפשר היה להשקיע עוד כמה מיליונים, ו-וואלה, השקעה של כמה מיליונים בשחקנים הייתה מביאה איתה עליה גדולה במנויים. מה שמביא אותנו לבעיה העיקרית- ההתנהלות. והיא כשלון גמור, ציון אפס עגול.
ומי בדיוק עזב שהרוויח הרבה? היחידים שעזבו והרוויחו סכומים יחסית משמעותיים (שנמוכים בהרבה ממה שמרוויחים ציבוטה, לאיוס של היום, אלטמן ורודריגז) הם גוטליב וסולליך ששילמו כדי לשחרר אותם יותר מחצי מיליון שקל יחד
הבא אחריהם שעזב והרוויח ״הרבה״זה בן ביטון שהרוויח חצי מהברוטו של רודריגז
נערך לאחרונה על ידי oleg neduda ב 13 אוגוסט 2023, 21:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 5902 לייקים
כמו שכתבתי, הבעיה היא לא ההשקעה, הבעיה היא מה שנעשה עם הכסף הזה בבניית הקבוצה.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
תלוי מי היה האדם האחר.תעיף ליציע כתב:ואם היה אדם אחר?
שטויות.
אבל זו בדיוק הבעיה. נראה שלא רצו לכאורה אדם אחר.נראה שפגשו אדם שהרשים אותם וזהו נסגרו עליו.
זו טעות ששילמנו ונשלם עליה מחיר מקצועי יקר מאד.
גם הגישה של נבנה למאמן קבוצה והוא רק יאמן היא כשלון ידוע מראש. חבל.חבל מאד. כי מגיע לציבור האוהדים הזה לפחות מידי פעם גם לשמוח.
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
דובר גם על איזה צוות אימון מיוחד שהיה גם בסן ז׳רמן
בנוסף, האדומים הודיעו כי מיקאל פאררונס ודייויד הרננדס מ-Soccer Services Barcelona (SSB) ימונו ליועצי שיטות אימון: "SSB עושה שימוש בשיטת Ekkono הייחודית לה, כדי לסייע למועדונים, התאחדויות ושחקנים ברחבי העולם למקסם ביצועים ויכולות. לקוחות קודמים ונוכחיים של החברה כוללים את פאריס סן ז'רמן, ברצלונה, סן חוזה והתאחדות הכדורגל היפנית
מה נסגר עם זה?
בנוסף, האדומים הודיעו כי מיקאל פאררונס ודייויד הרננדס מ-Soccer Services Barcelona (SSB) ימונו ליועצי שיטות אימון: "SSB עושה שימוש בשיטת Ekkono הייחודית לה, כדי לסייע למועדונים, התאחדויות ושחקנים ברחבי העולם למקסם ביצועים ויכולות. לקוחות קודמים ונוכחיים של החברה כוללים את פאריס סן ז'רמן, ברצלונה, סן חוזה והתאחדות הכדורגל היפנית
מה נסגר עם זה?
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
בחישוב שטחי, 15 מליון על מכירת שחקנים עונה שעברה, מעל 3 מליון על למקין ועוד כמה ג'ובות על שלמה מביאים אותנו לסביבות ה20 מליון שקל רווח נקי על מכירת שחקנים, כלומר בלי קשר בכלל לחובות אופ"א היה לנו מעל 20 מליון שקל גרעון נכון לסוף העונה שעברה?oleg neduda כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:35
הגירעון זה אחרי המיליונים שייכנסו בוודאות. הסכומים שייכנסו הם כנגד הלוואת גישור שנתנו הבעלים הקודמים. יש מעבר לזה (וגפ אחרי ההכנסות של למקין ושלמה) גירעון של כמה מיליונים.
ומי בדיוק עזב שהרוויח הרבה? היחידים שעזבו והרוויחו סכומים יחסית משמעותיים (שנמוכים בהרבה ממה שמרוויחים ציבוטה, לאיוס של היום, אלטמן ורודריגז) הם גוטליב וסולליך ששילמו כדי לשחרר אותם יותר מחצי מיליון שקל יחד
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
באמת חבל שיש אוהדים שאוהבים את הקבוצה ולא שונאים כל דבר שקשור בה....joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 20:57מה שבטוח שעדיף להיות אוהד נתניה מאשר להיות אוהד כמוךEl dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 20:48בשביל להיות אןהד נתניה אתה יכול פשוט להיות כזה..joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 20:32 אכן, הציפיות היו שיקדמו אותנו למדרגה שמתחת לשלושת התקציבים הגדולים, וימכרו. לא אמור להיות משהו מסובך מדי כי הפער בינן לבין שאר הליגה הוא עצום ואנחנו הפועל תל אביב. אבל ההתנהלות המקצועית שלהם איומה ונוראה וגם תקציבית הם לא השקיעו את המינימום. ואוהדים שואלים את עצמם בצדק מה הטעם. עברנו יותר מדי שנים של סבל ואנשים לא יחכו עוד עשור עד שנחזור להיות קבוצת צמרת, בשביל להיות איזו נתניה אפשר לשבת בבית ולהסתכל באדישות בטלויזיה.
גם בשביל להיות אוהד של חיפה או מכבי...
אךצאחד לא יעצור אותך.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
Hapolo כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:59בחישוב שטחי, 15 מליון על מכירת שחקנים עונה שעברה, מעל 3 מליון על למקין ועוד כמה ג'ובות על שלמה מביאים אותנו לסביבות ה20 מליון שקל רווח נקי על מכירת שחקנים, כלומר בלי קשר בכלל לחובות אופ"א היה לנו מעל 20 מליון שקל גרעון נכון לסוף העונה שעברה?oleg neduda כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:35
הגירעון זה אחרי המיליונים שייכנסו בוודאות. הסכומים שייכנסו הם כנגד הלוואת גישור שנתנו הבעלים הקודמים. יש מעבר לזה (וגפ אחרי ההכנסות של למקין ושלמה) גירעון של כמה מיליונים.
א. מאוד יכול להיות שכן.
לפי הדו"ח של 2021 היה גרעון מצטבר של מעל 16 מליון...
ב. מעניין לדעת מה התקציב של הקבוצה באמת... ומה ההכנסות לדעתי זה תקציב גרעוני ב 5-6 מליון.
-
- קיבל.ה 329 לייקים
אז זהו, שלא צריך להיות חכם גדול ומבין כמוך, אדון 'תהליכים'. כולה צריך עיניים, נסיון וקומון סנס. ורוב מי שחי את העולם הזה הרבה שנים אמור להיות כזה.אוגוסטוס היל כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:22אני פשוט לא כזה חכם כמוך שרואה ומבין הכל תוך 2 דקות ויודע בדיוק מה יהיהjoshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:19ואתה סופר נני על סטרואידים. מי שבדיחה הוא אתה שלא מסוגל פשוט לראות מה קורה מול העיניים שלו כי הוא איזה מומחה על לליווי חברות. ספר לנו מתי ליווית פעם אחרונה מועדון כדורגל ומה הקשר בין עולם הספורט בכלל והישראלי בפרט לעולם העסקי. והוא כלום, אפס, נאדה, זירו.אוגוסטוס היל כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:13 אתם קופמנים עם פאסון. ממש.
לוקח זמן זה חירטוטים
תהליך זה בלה בלה בלה
חשיבת טווח ארוך זה בדיחה לא מצחיקה.
מדהים שכל הדיון הזה עם סימני הקריאה מתקיים חודשיים וחצי אחרי שנכנסו למועדון.
לפני שהתחילה העונה ולא ברור עם נסגר הסגל
עם 0 משחקים בסגל שדומה למלא.
וזה בלי לדבר בכלל לאיזה מועדון גמור הם הגיעו עם חוזים הזויים שמחלקם הצליחו להפטר ומחלקם לא.
הביאו 3 שחקנים על נייר בקליבר גבוה
עוד כמה סבירים ויהיו גם פלופים.
עושים ויעשו טעויות. גם אותי כמה דברים מחרפנים ולא ברורים.
גם יכול להיות שהם יתגלו כמשהו נוראי ונקלל על הרגע שהגיעו. הכל יכול להיות.
אבל רבאק, זה פשוט בדיחה
קיבלו מועדון במצב קטטוני ששילמו עליו גרושים. אוהדים שצמאים לבעלים שיראה להם שהוא חושב שבא למועדון גדול, במעשים ולא במילים ( WORLD CLASS בלה בלה ) מהם אלפים שיושבים בבית ורק מחכים ליום הזה כדי לחזור למגרשים. אני ואחרים כתבנו ישר בתחילת יוני, תשקיעו כסף בשחקנים טובים והכל יחזור אליכם בדמות מנויים. שחקנים יותר טובים, הצלחות על הדשא. הצלחות על הדשא ערך המועדון עולה והופה אפשר לעשות אקזיט. זה אפילו קרה מה אתה יודע בדיוק במועדון האחר שהשקיעו בו באנגליה, ומימשו עכשיו ותוך זמן קצר את ההשקעה ברווח עם העליה שלהם לצ'מפיונשיפ. האינטרס שלנו ושלהם שזה יקרה מהר, המטרה משותפת.
מה קרה בפועל? מנהל מקצועי חסר נסיון ומושג, מאמן זר בלי נסיון, השקעה מועטה בסגל שחקנים, סגל לא מאוזן לגמרי, בלם זר הזייה ומגן שמאלי ממעלותקומבינה והסתמכות על שחקני נוער כסגל כי מישהו מכר להם שאנחנו איזה לה מאסיה והקהל לא מטומטם אז רק הפראיירים חידשו מנויים. 180 מעלות מאיך שהיו צריכים להתנהל. ועוד קיבלו לוח משחקים קשה על ההתחלה שיכול להכניס אותנו כבר בחודש הראשון לסחרחורת, פיטורי מאמן ולחץ מהקהל. אז כמה פשוט- ההתנהלות שלהם עד עתה היא כשלון מוחלט. הלוואי ובחודש הקרוב יעשו תיקון אבל כל האינדיקציות שזה לא עתיד לקרות, ומועדון כדורגל חי את העונה על איך שנבנה בקיץ, מקסימום אפשר לעשות תיקון קטנטן בפגרת החורף ( שכמו שהכרנו היטב קורה בעיקר בקבוצות גרועות שכמה שחקנים טובים משפרים מאוד ומצילים אותם מירידה, לא הופכים קבוצת תחתית לצמרת ).
בגלל שיש לי עיניים, נסיון וקומון סנס, וגם אינטואציה בריאה, יש לי רקורד עצוב מאוד של 100% בזיהוי הבעלים שלנו בעשרים שנה אחרונות. ולרוב זה באמת היה תוך שתי דקות. מקווה מאוד שנצליח ולו גם לצוף ולהתבסס באמצע טבלה ושיהיה להם זמן לנתח ולשנות התנהלות ובעיקר קרדיט מהקהל, זה שהשליכו לפח בהתנהלות הזויה בכניסה שלהם.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
לא צריך לעשות חישוב שטחי. מנכל המועדון עצמו הסביר בראיון בשנה שעברה שכל הכסף שנכנס בפועל בשנה שעברה הלך לכיסוי גרעונות (שנוצרו לפני עונה שעברה) ולתקציב השוטף.Hapolo כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:59בחישוב שטחי, 15 מליון על מכירת שחקנים עונה שעברה, מעל 3 מליון על למקין ועוד כמה ג'ובות על שלמה מביאים אותנו לסביבות ה20 מליון שקל רווח נקי על מכירת שחקנים, כלומר בלי קשר בכלל לחובות אופ"א היה לנו מעל 20 מליון שקל גרעון נכון לסוף העונה שעברה?oleg neduda כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:35
כל מה שייכנס השנה בגין אותן מכירות נכנס כנגד הלוואת גישור שהועמדה על ידי חברות קשורות לבעלים.
מעבר לזה יש גירעון מכובד מאוד בגין שנה שעברה בלבד (התקציב נבנה על בסיס תחזית הכנסות של פלייאוף עליון ובלי לקחת בחשבון עונש ללא קהל מול ביתר)
ואגב, חצי בערך ממה שנכנס על שלמה ולמקין יחד, יקוזז עם פסיקות חדשות מהחודשיים האחרונים (באקיץ וניקוליץ), שהם כמובן בנוסף לגירעון
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
תגיד היה בעלים שאמרת עליו משהו טוב ב 20 השנה האחרונות?joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:06אז זהו, שלא צריך להיות חכם גדול ומבין כמוך, אדון 'תהליכים'. כולה צריך עיניים, נסיון וקומון סנס. ורוב מי שחי את העולם הזה הרבה שנים אמור להיות כזה.אוגוסטוס היל כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:22אני פשוט לא כזה חכם כמוך שרואה ומבין הכל תוך 2 דקות ויודע בדיוק מה יהיה
קיבלו מועדון במצב קטטוני ששילמו עליו גרושים. אוהדים שצמאים לבעלים שיראה להם שהוא חושב שבא למועדון גדול, במעשים ולא במילים ( WORLD CLASS בלה בלה ) מהם אלפים שיושבים בבית ורק מחכים ליום הזה כדי לחזור למגרשים. אני ואחרים כתבנו ישר בתחילת יוני, תשקיעו כסף בשחקנים טובים והכל יחזור אליכם בדמות מנויים. שחקנים יותר טובים, הצלחות על הדשא. הצלחות על הדשא ערך המועדון עולה והופה אפשר לעשות אקזיט. זה אפילו קרה מה אתה יודע בדיוק במועדון האחר שהשקיעו בו באנגליה, ומימשו עכשיו ותוך זמן קצר את ההשקעה ברווח עם העליה שלהם לצ'מפיונשיפ. האינטרס שלנו ושלהם שזה יקרה מהר, המטרה משותפת.
מה קרה בפועל? מנהל מקצועי חסר נסיון ומושג, מאמן זר בלי נסיון, השקעה מועטה בסגל שחקנים, סגל לא מאוזן לגמרי, בלם זר הזייה ומגן שמאלי ממעלותקומבינה והסתמכות על שחקני נוער כסגל כי מישהו מכר להם שאנחנו איזה לה מאסיה והקהל לא מטומטם אז רק הפראיירים חידשו מנויים. 180 מעלות מאיך שהיו צריכים להתנהל. ועוד קיבלו לוח משחקים קשה על ההתחלה שיכול להכניס אותנו כבר בחודש הראשון לסחרחורת, פיטורי מאמן ולחץ מהקהל. אז כמה פשוט- ההתנהלות שלהם עד עתה היא כשלון מוחלט. הלוואי ובחודש הקרוב יעשו תיקון אבל כל האינדיקציות שזה לא עתיד לקרות, ומועדון כדורגל חי את העונה על איך שנבנה בקיץ, מקסימום אפשר לעשות תיקון קטנטן בפגרת החורף ( שכמו שהכרנו היטב קורה בעיקר בקבוצות גרועות שכמה שחקנים טובים משפרים מאוד ומצילים אותם מירידה, לא הופכים קבוצת תחתית לצמרת ).
בגלל שיש לי עיניים, נסיון וקומון סנס, וגם אינטואציה בריאה, יש לי רקורד עצוב מאוד של 100% בזיהוי הבעלים שלנו בעשרים שנה אחרונות. ולרוב זה באמת היה תוך שתי דקות. מקווה מאוד שנצליח ולו גם לצוף ולהתבסס באמצע טבלה ושיהיה להם זמן לנתח ולשנות התנהלות ובעיקר קרדיט מהקהל, זה שהשליכו לפח בהתנהלות הזויה בכניסה שלהם.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
שני דברים מעשיים מבחינתי הצביעו על העתיד לבוא:
1.העקשנות על החוזים עד סוף העונה בינואר האחרון כשהקבוצה על סף ירידת ליגה.
2.המינוי הנמהר של מנהל המחלקה.
אם עבור הסעיף הראשון היו עוד כל מיני פילפולי הסברים על דף נקי וכו' , והייתה לי עוד תקווה לעתיד טוב יותר , אז בא הסעיף השני ומבחינתי סתם את הגולל על מידת הרצינות שלהם.
כשהיה להם את רב"ש על המדף , והם לקחו מאמן זר חסר ניסיון , זו הייתה החותמת הסופית לאן הקבוצה תצעד כל עוד הם כאן. חבל לפתח ציפיות כל עוד הם ימשיכו להתעקש על הדרך שלהם.
אם עבור הסעיף הראשון היו עוד כל מיני פילפולי הסברים על דף נקי וכו' , והייתה לי עוד תקווה לעתיד טוב יותר , אז בא הסעיף השני ומבחינתי סתם את הגולל על מידת הרצינות שלהם.
כשהיה להם את רב"ש על המדף , והם לקחו מאמן זר חסר ניסיון , זו הייתה החותמת הסופית לאן הקבוצה תצעד כל עוד הם כאן. חבל לפתח ציפיות כל עוד הם ימשיכו להתעקש על הדרך שלהם.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 13 אוגוסט 2023, 22:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
הניסנובים שמו שקל או רק לקחו הלוואות?
-
- קיבל.ה 329 לייקים
כן רק אתה אוהב וכווווווולם שונאים. אתה כל כך חסר מודעות לכך שכווווולם פה כבר שנים לא מתיחסים לשטויות האלה שלך, בהתחלה מניח שאנשים צחקו מהבדיחה שהפכת והיום פשוט מתעלמים....El dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:00באמת חבל שיש אוהדים שאוהבים את הקבוצה ולא שונאים כל דבר שקשור בה....joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 20:57מה שבטוח שעדיף להיות אוהד נתניה מאשר להיות אוהד כמוךEl dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 20:48
בשביל להיות אןהד נתניה אתה יכול פשוט להיות כזה..
גם בשביל להיות אוהד של חיפה או מכבי...
אךצאחד לא יעצור אותך.
-
- קיבל.ה 329 לייקים
אבל בסופו של יום הרי הגרעון הזה יקזז מאחוזי הבעלות הנותרים של הנוכלים.oleg neduda כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:35הגירעון זה אחרי המיליונים שייכנסו בוודאות. הסכומים שייכנסו הם כנגד הלוואת גישור שנתנו הבעלים הקודמים. יש מעבר לזה (וגפ אחרי ההכנסות של למקין ושלמה) גירעון של כמה מיליונים.joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:15 להשקיע יותר כסף מהנוכלים זה לא בדיוק חוכמה.
נכון שהיה גרעון, אבל היו גם הכנסות ( המיליונים שנשארו לקבל מהמכירות של שנה שעברה ולמקין ) ועזבו שחקנים שהרוויחו הרבה. בוא נגיד שאפשר היה להשקיע עוד כמה מיליונים, ו-וואלה, השקעה של כמה מיליונים בשחקנים הייתה מביאה איתה עליה גדולה במנויים. מה שמביא אותנו לבעיה העיקרית- ההתנהלות. והיא כשלון גמור, ציון אפס עגול.
עזב גם חבר שלך המסניף ועכשיו גאנם.
בכל מקרה לא כתבתי שלא השקיעו אלא שלא השקיעו מספיק. ושהשקעה נוספת הייתה מכסה עצמה. תוסיף לזה במה בפועל כן השקיעו ואין מסקנה אחרת חוץ מכשלון.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני מניח שאתה גאה בעצמך שהפכת לקופמן.... אבל זה שאתה מסוגל להתייחס רק אישי ולא לתוכן של דברי מעיד יותר מהכל כמה הצדק עימי.joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:18כן רק אתה אוהב וכווווווולם שונאים. אתה כל כך חסר מודעות לכך שכווווולם פה כבר שנים לא מתיחסים לשטויות האלה שלך, בהתחלה מניח שאנשים צחקו מהבדיחה שהפכת והיום פשוט מתעלמים....El dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:00באמת חבל שיש אוהדים שאוהבים את הקבוצה ולא שונאים כל דבר שקשור בה....
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
כמה כיף זה להשקיע ולשחק בכסף וירטואלי לא שלך.joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:23אבל בסופו של יום הרי הגרעון הזה יקזז מאחוזי הבעלות הנותרים של הנוכלים.oleg neduda כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:35הגירעון זה אחרי המיליונים שייכנסו בוודאות. הסכומים שייכנסו הם כנגד הלוואת גישור שנתנו הבעלים הקודמים. יש מעבר לזה (וגפ אחרי ההכנסות של למקין ושלמה) גירעון של כמה מיליונים.joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:15 להשקיע יותר כסף מהנוכלים זה לא בדיוק חוכמה.
עזב גם חבר שלך המסניף ועכשיו גאנם.
בכל מקרה לא כתבתי שלא השקיעו אלא שלא השקיעו מספיק. ושהשקעה נוספת הייתה מכסה עצמה. תוסיף לזה במה בפועל כן השקיעו ואין מסקנה אחרת חוץ מכשלון.
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
אתה חוזר על אותו הדבר. אני ממש לא פוסל אפשרות שכל מה שאתה אומר יתברר כנכון.joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:06אז זהו, שלא צריך להיות חכם גדול ומבין כמוך, אדון 'תהליכים'. כולה צריך עיניים, נסיון וקומון סנס. ורוב מי שחי את העולם הזה הרבה שנים אמור להיות כזה.אוגוסטוס היל כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:22אני פשוט לא כזה חכם כמוך שרואה ומבין הכל תוך 2 דקות ויודע בדיוק מה יהיה
יכול להיות.
אבל אני כמעט עקרונית פוסל את הלגיטימיות לשים את סימני הקריאה האלה בסיטואציה הזאת של המועדון ובטיימינג הזה.
זה שעושים טעויות ועוד יעשו - אין בכלל שאלה.
השאלה אם יש פה וקטור כללי שיש בו תהליך חיובי - אני לא יודע.
אני מבין שזה יוצר ציניות וזלזול אצל הרבה אנשים. זה סבבה מבחנתי.
אפשר לשים כל מיני עובדות על השולחן ולספר דרכן איזה סיפור שאתה רוצה.
יש כמה עובדות הכי פשוטות -
1. הם נכנסו למועדון גמור לפני חודשיים וחצי אם לא יודע כמה פינות לא סגורות חובות בלאגן וכו
2. יש לנו סגל שאפילו אם זה הסגל המלא, עוד לא ראינו אותו משחק (תקלה בפני עצמה שראויה לביקורת כי גם בתוך אילוצי הפציעות זה היה הכנה מזעזעת)
3. עוד לא התחילה אפילו העונה.
4. הביאו שחקנים בקליבר יפה מאוד ביחס לשנים קודמות (3 חדשים +לאיוס ששימרו)
5. יש עוד חודש + לסגירת חלון ההעברות.
אני לא מתלהב מדי אבל באמת במודעות מלאה משתדל פחות לבקר כרגע.
כתבתי את זה לפני חודשיים ואני מאוד עקבי.
אני מחכה לכמה תחנות -
1. סגירת הסגל
2. מחזור 10 פלוס מינוס שנראה איך נראית הקבוצה
3. ינואר שהוא מבחן בפני עצמו.
אז אני אתפוס צד ברור.
אולי אני מבין לאט מדי. אולי לא.
נמתין
נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל ב 13 אוגוסט 2023, 22:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
תגיד אתה לא מרגיש אדיוט כשאתה מבקר דרך אחרי חודשיים כשהעונה לא התחילה? ואם אין לך צפיות למה אתה מתמרמר מהחיים?De Niro כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:16 שני דברים מעשיים מבחינתי הצביעו על העתיד לבוא:
-
- קיבל.ה 329 לייקים
אני לא כמוך מחפש בכח לכתוב חרטוטים רק כדי להראות שאני חכמולוג שיודע מה שאחרים לא, מאז ומעולם כותב רק מה שרואה וחושב. קשה לך להתמודד עם כאלה, לא נורא, תמיד תוכל לספר לנו פה איך רק העיניים שלך מכל העולם ראו ששחקן א' או ב' נתנו משחק נהדרEl dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:15תגיד היה בעלים שאמרת עליו משהו טוב ב 20 השנה האחרונות?joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:06אז זהו, שלא צריך להיות חכם גדול ומבין כמוך, אדון 'תהליכים'. כולה צריך עיניים, נסיון וקומון סנס. ורוב מי שחי את העולם הזה הרבה שנים אמור להיות כזה.אוגוסטוס היל כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:22
אני פשוט לא כזה חכם כמוך שרואה ומבין הכל תוך 2 דקות ויודע בדיוק מה יהיה
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
אחרי כל התוהו ובוהו שעברנו כלכלית בעשור האחרון, מה שאמר מנכל המועדון וההסברים האבסטרקטים הלא מפורטים של "שומעים היו חובות הלך כל הכסף" הם מבחינתי סימן שאלה, וייתכן שישארו ככה כי יכול להיות שעבדו יפה מאחורי הקלעים להסוות את האמת מאחורי המהלכים הכלכליים שעשו שם.oleg neduda כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:09
לא צריך לעשות חישוב שטחי. מנכל המועדון עצמו הסביר בראיון בשנה שעברה שכל הכסף שנכנס בפועל בשנה שעברה הלך לכיסוי גרעונות (שנוצרו לפני עונה שעברה) ולתקציב השוטף.
כל מה שייכנס השנה בגין אותן מכירות נכנס כנגד הלוואת גישור שהועמדה על ידי חברות קשורות לבעלים.
מעבר לזה יש גירעון מכובד מאוד בגין שנה שעברה בלבד (התקציב נבנה על בסיס תחזית הכנסות של פלייאוף עליון ובלי לקחת בחשבון עונש ללא קהל מול ביתר)
ואגב, חצי בערך ממה שנכנס על שלמה ולמקין יחד, יקוזז עם פסיקות חדשות מהחודשיים האחרונים (באקיץ וניקוליץ), שהם כמובן בנוסף לגירעון
אז אם כן ננסה להיכנס לחישובים שטחיים, נשמע תמוה מאוד על אף הניהול הגרוע של ההנהלה הקודמת שקבוצה עם סגלים בינוניים בליגת העל עם תקרת שכר שלא עוברת את ה200k , עם הכנסות מהגבוהות בליגה ממנויים וכרטיסים בנוסף למעל 20 מליון שקל רווח נקי רק בשנה האחרונה צברה גירעונות של עשרות מליונים.
אני שואל את עצמי, אם ככה אז איך נתניה והפועל חיפה עם תקציב שחקנים בקליבר שלנו בשנים האחרונות ואולי אפילו יותר, הראשונה עם אולי חצי מכמות המנויים שלנו והשניה אולי רבע, עוד לא פשטו רגל?
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
רק חבל שכבר 20 שנה אתה רואה רק שחורות וכולם נוראים ומחרידים בעינך...joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:32אני לא כמוך מחפש בכח לכתוב חרטוטים רק כדי להראות שאני חכמולוג שיודע מה שאחרים לא, מאז ומעולם כותב רק מה שרואה וחושב. קשה לך להתמודד עם כאלה, לא נורא, תמיד תוכל לספר לנו פה איך רק העיניים שלך מכל העולם ראו ששחקן א' או ב' נתנו משחק נהדרEl dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:15תגיד היה בעלים שאמרת עליו משהו טוב ב 20 השנה האחרונות?joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:06
אז זהו, שלא צריך להיות חכם גדול ומבין כמוך, אדון 'תהליכים'. כולה צריך עיניים, נסיון וקומון סנס. ורוב מי שחי את העולם הזה הרבה שנים אמור להיות כזה.
אבל במקום להגיד תשובה פשוטה לשלאלה שנשאלת בחרת לחראטת ולקשקש כדי לצאת חכם... אז אני אחזור על מה שכתבתי בתחילת ההודעה ואתה מתקשה להוציא את זה מעצמך.
התשובה לשאלתי היא לא. לא היה אף בעלים שאמרת עליו משהו טוב ב 20 שנה האחרונות. שוב זה מעיד יותר עליך מעלי.
נ.ב שוב במקום לענות לשאלה בחרת להיות מגניב בעיני עצמך ולרדת לרמה אישית ולנסות לפגוע.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מה זה סימן שאלה?Hapolo כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:36אחרי כל התוהו ובוהו שעברנו כלכלית בעשור האחרון, מה שאמר מנכל המועדון וההסברים האבסטרקטים הלא מפורטים של "שומעים היו חובות הלך כל הכסף" הם מבחינתי סימן שאלה, וייתכן שישארו ככה כי יכול להיות שעבדו יפה מאחורי הקלעים להסוות את האמת מאחורי המהלכים הכלכליים שעשו שם.oleg neduda כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:09
לא צריך לעשות חישוב שטחי. מנכל המועדון עצמו הסביר בראיון בשנה שעברה שכל הכסף שנכנס בפועל בשנה שעברה הלך לכיסוי גרעונות (שנוצרו לפני עונה שעברה) ולתקציב השוטף.
אז אם כן ננסה להיכנס לחישובים שטחיים, נשמע תמוה מאוד על אף הניהול הגרוע של ההנהלה הקודמת שקבוצה עם סגלים בינוניים בליגת העל עם תקרת שכר שלא עוברת את ה200k , עם הכנסות מהגבוהות בליגה ממנויים וכרטיסים בנוסף למעל 20 מליון שקל רווח נקי רק בשנה האחרונה צברה גירעונות של עשרות מליונים.
אני שואל את עצמי, אם ככה אז איך נתניה והפועל חיפה עם תקציב שחקנים בקליבר שלנו בשנים האחרונות ואולי אפילו יותר, הראשונה עם אולי חצי מכמות המנויים שלנו והשניה אולי רבע, עוד לא פשטו רגל?
יש דוח של רואה חשבון שנמסר להתאחדות בסוף שנה 2021 ובו עולה גרעון תפעולי של 16.2 מליון שקל.
-
- קיבל.ה 47 לייקים
הבעיה הרצינית כאן לדעתי היא לאו דווקא הכסף שהוא סופר משמעותי , אלא שעם כל הרוח והצלצולים סביב ה"מעטפת" הזאת אין להם מושג איך לבנות קבוצה
הם לא הבינו שהשוק הישראלי דליל ואי אפשר להיות בו כל כך חסרי דומיננטיות
והישראלי הבכיר שכבר כן החליטו שמתאים גם עלה הרבה וגם פצוע
סתמו את מכסת הזרים מהר מדי עם בלם ומגן שבכלל לא צריך (יכלו בכיף להשאיר את גוטליב)
הביאו את ציבוטה שהוא אחלה שחקן אבל בול על המשבצת של לאיוס
והפקירו לגמרי את צד ימין
וזה עוד עם תוכנות ניהול מתקדמות
סתמו את מכסת הזרים מהר מדי עם בלם ומגן שבכלל לא צריך (יכלו בכיף להשאיר את גוטליב)
והפקירו לגמרי את צד ימין
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בדיוק.Jackie treehorn כתב:הבעיה הרצינית כאן לדעתי היא לאו דווקא הכסף שהוא סופר משמעותי , אלא שעם כל הרוח והצלצולים סביב ה"מעטפת" הזאת אין להם מושג איך לבנות קבוצה
והפקירו לגמרי את צד ימין
-
- קיבל.ה 329 לייקים
מה זה יתברר? זה כבר התברר, אלה דברים שקרו. אין סיפור אחר לעובדות האלה. יש סגל עקום ולא מאוזן, מנהל מקצועי חסר נסיון וכמו שאנחנו רואים מההחתמות גם מושג, מאמן חסר נסיון, השקעה לא מספקת בסגל וכתוצאה מכל אלה בזבוז עצום של פוטנציאל מנויים וכל אלה מביאים גם לווייב שלילי ולא החיובי הצפוי מהשינוי המיוחל. אלה עובדות. ואתה יודע שהם לא באמת נכנסו למועדון לפני חודשיים וחצי. ואתה יודע שלכתוב שהביאו שחקנים יותר טובים מעונה קודמת זו גניבת דעת. ואתה גם צריך לדעת מהנסיון שלך כאוהד ותיק וגם מכל מה שזורם החוצה, שהסיכוי שמשהו מהותי ישתנה בחודש הקרוב עד סגירת החלון הוא לא גדול. הלוואי ויקרה, אני אצדיע להם אם יודו בטעויות ויתקנו.אוגוסטוס היל כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:30joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:06אז זהו, שלא צריך להיות חכם גדול ומבין כמוך, אדון 'תהליכים'. כולה צריך עיניים, נסיון וקומון סנס. ורוב מי שחי את העולם הזה הרבה שנים אמור להיות כזה.אוגוסטוס היל כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 21:22
אני פשוט לא כזה חכם כמוך שרואה ומבין הכל תוך 2 דקות ויודע בדיוק מה יהיה
אתה חוזר על אותו הדבר. אני ממש לא פוסל אפשרות שכל מה שאתה אומר יתברר כנכון.
יכול להיות.
אבל אני כמעט עקרונית פוסל את הלגיטימיות לשים את סימני הקריאה האלה בסיטואציה הזאת של המועדון ובטיימינג הזה.
זה שעושים טעויות ועוד יעשו - אין בכלל שאלה.
השאלה אם יש פה וקטור כללי שיש בו תהליך חיובי - אני לא יודע.
אני מבין שזה יוצר ציניות וזלזול אצל הרבה אנשים. זה סבבה מבחנתי.
אפשר לשים כל מיני עובדות על השולחן ולספר דרכן איזה סיפור שאתה רוצה.
יש כמה עובדות הכי פשוטות -
1. הם נכנסו למועדון גמור לפני חודשיים וחצי אם לא יודע כמה פינות לא סגורות חובות בלאגן וכו
2. יש לנו סגל שאפילו אם זה הסגל המלא, עוד לא ראינו אותו משחק (תקלה בפני עצמה שראויה לביקורת כי גם בתוך אילוצי הפציעות זה היה הכנה מזעזעת)
3. עוד לא התחילה אפילו העונה.
4. הביאו שחקנים בקליבר יפה מאוד ביחס לשנים קודמות (3 חדשים +לאיוס ששימרו)
5. יש עוד חודש + לסגירת חלון ההעברות.
אני לא מתלהב מדי אבן באמת במודעות מלאה משתדל פחות לבקר כרגע.
כתבתי את זה לפני חודשיים ואני מאוד עקבי.
אני מחכה לכמה תחנות -
1. סגירת בסגל
2. מחזור 10 פלוס מינוס שנראה איך נראית הקבוצה
3. ינואר שהוא מבחן בפני עצמו.
אז אני אתפוס צד ברור.
אולי אני מבין לאט מדי. אולי לא.
נמתין
אבל אם אפילו אתה מסתכל על כל מה שקרה עד עכשיו, רואה את מצב הסגל, גם המקצועי וגם הבריאותי, ואת לוח המשחקים הלא פשוט של הפתיחה ואתה לא באמת ובתמים חושש מהבאות ועד מחזור 10 אתה נונשלנט, הייתי רוצה להיות בנעליים שלך...מניח שרק מלחשוב על פאסי סניור ואיינבינדר עוד חודש וקצת נגד המחלה יש כאן אנשים שמתעוררים מזיעים גם כשהמזגן דולק בכל הכח ( וגם אם אתה לא אוהב וזכותך את הסגנון- גם אני לא תמיד מתלהב מהתלהמויות - תנסה להפסיק לקרוא להם קופמנים ).
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
עשו טעויות אין ספק... השאלה אם ילמדו מהם וכמה הן יהיו גורליות.Jackie treehorn כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:47 הבעיה הרצינית כאן לדעתי היא לאו דווקא הכסף שהוא סופר משמעותי , אלא שעם כל הרוח והצלצולים סביב ה"מעטפת" הזאת אין להם מושג איך לבנות קבוצה
והפקירו לגמרי את צד ימין
מאחר ואני לא יכול לדעת את זה והשנה עוד לא התחילה ראוי לדעתי להפסיק עם הנהי המונוטוני שמלווה את הפורום הזה כבר עשור
-
- קיבל.ה 329 לייקים
נו יאללה, בוא תספר לנו על איזה בעלים בעשרים שנה האחרונות אפשר להגיד משהו טוב.El dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:38רק חבל שכבר 20 שנה אתה רואה רק שחורות וכולם נוראים ומחרידים בעינך...
אבל במקום להגיד תשובה פשוטה לשלאלה שנשאלת בחרת לחראטת ולקשקש כדי לצאת חכם... אז אני אחזור על מה שכתבתי בתחילת ההודעה ואתה מתקשה להוציא את זה מעצמך.
התשובה לשאלתי היא לא. לא היה אף בעלים שאמרת עליו משהו טוב ב 20 שנה האחרונות. שוב זה מעיד יותר עליך מעלי.
נ.ב שוב במקום לענות לשאלה בחרת להיות מגניב בעיני עצמך ולרדת לרמה אישית ולנסות לפגוע.
על תאומים? על הראל שאמנם הביא תארים (הנה משהו טוב! ) אבל בעיקר גזל מאיתנו מעבר לבעלים גדול שהיה מביא עוד הרבה תארים והמיט עלינו את טביב? טביב? רמון? כבירי? הנוכלים?
יאללה בוא תוכיח שאני כזה אדם שלילי ושונא ולא חיובי ואוהב כמוך. תגיד עליהם משהו טוב.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
אני חושש שהמספרים האלה תומרנו ועברו מניפולציות כדי לספק מצג שווא של גרעונות, כמובן לא אומר את זה מתוך ידע אלא מאותם חישוביים שטחיים לגבי הנכנס והיוצא למועדון ומהמועדון בשנים האחרונותEl dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:40 מה זה סימן שאלה?
יש דוח של רואה חשבון שנמסר להתאחדות בסוף שנה 2021 ובו עולה גרעון תפעולי של 16.2 מליון שקל.
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
אני לא רגוע. ברור שלא, אני גם לא אופטימי מדי אבל לא היסטרי ולא נבהל גם אם זו תהיה שנה קשה בתנאי שנראה דרך ותיקון תוך כדי תנועה.
אני יכול למנות טעויות בדיוק כמוך בבנית הסגל.
אני כן אומר שאם עד ספטמבר אין פה עוד חלוץ ומגן ימני זו תקלה חמורה, בטח כשמביאים מגן שמאלי שהוא} מיותר שלא הייתי לוקח אותו לקבוצה שלי במשחק בשכונה ובלם שכרגע נראה בינוני.
אולי אני עושה הקבלות לא נכונות, לא יודע-
אבל אני לא מכיר מערכת שיודעת לקחת ארגון גמור ולהביא אותו להצלחה בין לילה. כולל טעויות שלפעמים כשאתה מבין את מכלול הנסיבות נראות קצת אחרת והן חלק שאי אפשר להימנע ממנו.
המבחן הוא לא בטעויות המבחן הוא הלמידה.
ככה זה בעולם הארגוני שאני מצוי בו לא רע ואני לא רואה סיבה שזה יהיה אחרת פה.
ונכון - המאמן הוא בהחלט הימור. כרגע נראה סביר אבל עדיין סימן שאלה גדול.
אותו דבר הניהול המקצועי שלנו.
הייתי בהחלט שמח לראות בראש המערכת המקצועית אוטורטיה קצת יותר רצינית אבל אני עדיין לא פוסל.
רוצה להאמין שגם איתי בונה ומינצברגים רואים את הטעויות.
אני יכול למנות טעויות בדיוק כמוך בבנית הסגל.
אני כן אומר שאם עד ספטמבר אין פה עוד חלוץ ומגן ימני זו תקלה חמורה, בטח כשמביאים מגן שמאלי שהוא} מיותר שלא הייתי לוקח אותו לקבוצה שלי במשחק בשכונה ובלם שכרגע נראה בינוני.
אולי אני עושה הקבלות לא נכונות, לא יודע-
אבל אני לא מכיר מערכת שיודעת לקחת ארגון גמור ולהביא אותו להצלחה בין לילה. כולל טעויות שלפעמים כשאתה מבין את מכלול הנסיבות נראות קצת אחרת והן חלק שאי אפשר להימנע ממנו.
המבחן הוא לא בטעויות המבחן הוא הלמידה.
ככה זה בעולם הארגוני שאני מצוי בו לא רע ואני לא רואה סיבה שזה יהיה אחרת פה.
ונכון - המאמן הוא בהחלט הימור. כרגע נראה סביר אבל עדיין סימן שאלה גדול.
אותו דבר הניהול המקצועי שלנו.
הייתי בהחלט שמח לראות בראש המערכת המקצועית אוטורטיה קצת יותר רצינית אבל אני עדיין לא פוסל.
רוצה להאמין שגם איתי בונה ומינצברגים רואים את הטעויות.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
טביב והראל הביאו אותך לפיסגה מקצועית עם ליגת אלופות. מקום ראשון בבתים של ליגה אירופאית דאבל בלתי נשכח... לצד הכישלונות שלהם היו גם הצלחות שאני בטוח שאתה מרפק עליהם ושמח על הזכרונות מאותם ימים.joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:59נו יאללה, בוא תספר לנו על איזה בעלים בעשרים שנה האחרונות אפשר להגיד משהו טוב.El dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:38רק חבל שכבר 20 שנה אתה רואה רק שחורות וכולם נוראים ומחרידים בעינך...
על תאומים? על הראל שאמנם הביא תארים (הנה משהו טוב! ) אבל בעיקר גזל מאיתנו מעבר לבעלים גדול שהיה מביא עוד הרבה תארים והמיט עלינו את טביב? טביב? רמון? כבירי? הנוכלים?
יאללה בוא תוכיח שאני כזה אדם שלילי ושונא ולא חיובי ואוהב כמוך. תגיד עליהם משהו טוב.
הנוכלים שיקמו את מחלקת הנוער והפכו אותה לאחת הטובות בארץ. הקימו מחדש את קבוצת הנשים. הקימו את הפועל שווים. ייצבו את המועדון כלכלית יחסית והעבירו אותו אלאה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אתה מבין שאתה מקבל מסמך רישמי שלשקר בו מהווה עבירה ואתה בוחר להמציא קונספירציה שהוא שיקרי ושהמספרים בו עברו מניפולציה? זה לא נראה לך מפגר?Hapolo כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 23:01אני חושש שהמספרים האלה תומרנו ועברו מניפולציות כדי לספק מצג שווא של גרעונות, כמובן לא אומר את זה מתוך ידע אלא מאותם חישוביים שטחיים לגבי הנכנס והיוצא למועדון ומהמועדון בשנים האחרונותEl dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:40 מה זה סימן שאלה?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
El dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 23:13טביב והראל הביאו אותך לפיסגה מקצועית עם ליגת אלופות. מקום ראשון בבתים של ליגה אירופאית דאבל בלתי נשכח... לצד הכישלונות שלהם היו גם הצלחות שאני בטוח שאתה מרפק עליהם ושמח על הזכרונות מאותם ימים.joshsoos כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:59נו יאללה, בוא תספר לנו על איזה בעלים בעשרים שנה האחרונות אפשר להגיד משהו טוב.El dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 22:38
רק חבל שכבר 20 שנה אתה רואה רק שחורות וכולם נוראים ומחרידים בעינך...
הנוכלים שיקמו את מחלקת הנוער והפכו אותה לאחת הטובות בארץ. הקימו מחדש את קבוצת הנשים. הקימו את הפועל שווים. ייצבו את המועדון כלכלית יחסית והעבירו אותו אלאה.
דר"א את המבחן הגדול שנתת להם הם עברו
זה עדין לא מונע ממך להמשיך לקטר ולקבוע שהם כישלון.joshsoos כתב: ↑20 יולי 2023, 16:20נו מן הסתם ברור שזה לא הוא אלא ה'קרובים שלו', בדיוק כמו אצל למקין.בר לב אדום כתב: ↑20 יולי 2023, 14:55 איזה פעולות ואמירות מיותרות.
הרי לא מאמין שהוא לא יצליח להביא הצעה יותר גבוהה ממיליון יורו במקרה הטוב, הפועל לא תשחרר וככל הנראה הוא ימשיך בקבוצה בעונה הבאה.
אז מה עשה כאן? סתם הלהיט את הקהל עליו ועכשיו אופתע ממש אם לא יקבל שריקות בוז וקללות מהקהל (כמובן שאני לא בעד, אבל זה ככל הנראה מה שיהיה).
זה מבחן גדול להנהלה, כניעה תסמן את הדרך לאחרים, תיראה רע בזמן שאין רכש ורק משחררים ואין לו בדיק תחליף ישראלי מוכח ( להסתמך על אם וכאשר יקנו את סייף זה לא רציני)
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
נראה לי מפגר מאוד אבל פחות תמוה מהגרעונות ההזויים האלה שלכאורה הצטברו פה על אני באמת לא יודע מהEl dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 23:15
אתה מבין שאתה מקבל מסמך רישמי שלשקר בו מהווה עבירה ואתה בוחר להמציא קונספירציה שהוא שיקרי ושהמספרים בו עברו מניפולציה? זה לא נראה לך מפגר?
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 623 לייקים
הגירעון של 16 מיליון ב-2021, היה גירעון מצטבר מ-2017.
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
לא הבנתי מה אתה מנסה לומר? אלו עובדות. אתה רוצה להתכווח עם עובדות? מנכ"ל המועדון אמר את זה מפורש ויש דוחות כספיים (מבוקרים על ידי רואה חשבון מבקר) שמגבים את מה שהוא אמר. אין מה להתווכח, זה נכון ואלו העובדותHapolo כתב: ↑14 אוגוסט 2023, 03:28נראה לי מפגר מאוד אבל פחות תמוה מהגרעונות ההזויים האלה שלכאורה הצטברו פה על אני באמת לא יודע מהEl dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 23:15
אתה מבין שאתה מקבל מסמך רישמי שלשקר בו מהווה עבירה ואתה בוחר להמציא קונספירציה שהוא שיקרי ושהמספרים בו עברו מניפולציה? זה לא נראה לך מפגר?
-
- קיבל.ה 492 לייקים
על כמה הגירעונות עומדים היום? מישהו יודע?
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
יש גירעון ברור, גירעון אינסופי, תמיד גירעון. הפועל בחובות. תמיד. כל הזמן יש חובות, והשקעה מהבית, ועדיין זה לא עובד. אנא ממכם קהל יקר, עזרו לנו לכסות את הגירעון, אחרת נמכור שחקנים ולא נביא חדשים, כי יש גירעון.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
מנכ"ל המועדון אמר שטויות.oleg neduda כתב: ↑14 אוגוסט 2023, 10:08לא הבנתי מה אתה מנסה לומר? אלו עובדות. אתה רוצה להתכווח עם עובדות? מנכ"ל המועדון אמר את זה מפורש ויש דוחות כספיים (מבוקרים על ידי רואה חשבון מבקר) שמגבים את מה שהוא אמר. אין מה להתווכח, זה נכון ואלו העובדותHapolo כתב: ↑14 אוגוסט 2023, 03:28נראה לי מפגר מאוד אבל פחות תמוה מהגרעונות ההזויים האלה שלכאורה הצטברו פה על אני באמת לא יודע מהEl dudernio כתב: ↑13 אוגוסט 2023, 23:15