איטודיס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

El dudernio כתב: 11 ינואר 2025, 21:10
פומפה כתב: 11 ינואר 2025, 21:09 הפסד עליו היום
לא מסכים...

הוא שיחק עם מי שהיה טוב הבעיה היא שלא היו כאלו
הפסדנו היום על דבר אחד וזה הבחירה לא לרשום את רגנלד. בברלי זה מלכודת. אמנם היה היחיד שתפקד, אבל כל המשחק שלנו היה משחק שבלוני של לפני חודש וחצי והכל היה מהלכים אישיים שלו. עד שנראינו כמו קבוצה אמיתית עם רגנלד הוא מחליט לרשום את בברלי שכבר ביורוקאפ ראינו מה קורה שהוא על המגרש.
הפסד 100% עליו. הדבר הטוב היחיד שיצא מזה זה שאולי הוא ילמד להבא.
גם אם החלטת לרשום את בברלי שזאת טעות, תוציא את בלייקני או את פוסטר ותרשום את רגנלד. אי אפשר ברמות האלה לשחק עם רכז טבעי אחד בסגל. מדר תפס יום רע ולא היה מי שינהל את המשחק. במקום לטחון אותם בצבע עשינו כדורסל של דדאס.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

גם ההחלטה לשחק חילופים אוטומטיים כל המשחק הרגה אותנו היום וגרמה לכך שהרגו אותנו בריבאונד התקפה.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

הביזיון שהם עם גבוה ורבע וברונו ומוטלי יחד עם 8 נקודות.
זה גם שניהם אבל זו כל צורת ההתקפה שלא דאגה לפתוח להם את ההגנה.
gershon
קיבל.ה  294 לייקים

פומפה כתב: 11 ינואר 2025, 21:16
El dudernio כתב: 11 ינואר 2025, 21:10
פומפה כתב: 11 ינואר 2025, 21:09 הפסד עליו היום
לא מסכים...

הוא שיחק עם מי שהיה טוב הבעיה היא שלא היו כאלו
הפסדנו היום על דבר אחד וזה הבחירה לא לרשום את רגנלד. בברלי זה מלכודת. אמנם היה היחיד שתפקד, אבל כל המשחק שלנו היה משחק שבלוני של לפני חודש וחצי והכל היה מהלכים אישיים שלו. עד שנראינו כמו קבוצה אמיתית עם רגנלד הוא מחליט לרשום את בברלי שכבר ביורוקאפ ראינו מה קורה שהוא על המגרש.
הפסד 100% עליו. הדבר הטוב היחיד שיצא מזה זה שאולי הוא ילמד להבא.
גם אם החלטת לרשום את בברלי שזאת טעות, תוציא את בלייקני או את פוסטר ותרשום את רגנלד. אי אפשר ברמות האלה לשחק עם רכז טבעי אחד בסגל. מדר תפס יום רע ולא היה מי שינהל את המשחק. במקום לטחון אותם בצבע עשינו כדורסל של דדאס.
פלוס 1
אגב, אפשר שיעלה התקציר מטבריה שירים קצת את המצב רוח
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

ברגע שרשם את בברלי הוא קבע כבר איך ייראה המשחק. כידרורים כשכולם מסתכים עליו.
יש לזה חלק גדול בזה שפוסטר ובלייקני היו חושך היום. כי הם עומדים ומסתכלים על בברלי.
יותר מזה - למה בברלי היה צריך לשחק פאקינג 31 דקות ולא יותר דקות עם בר טימור שהיה עם 7 אסיסטים?
אי אפשר לנצח קבוצה כמו ירושלים עם שחקן אחד במשחק.
הויתור על רגלנד זועק לשמיים פי 7 ביום כזה של ים. פשוט מרתיח
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

הפסד לגמרי עליו. היה לנו ניסוי מדעי מושלם. חודש בלי בברלי. נראינו נהדר ולראשונה העונה גם נתנו הגנה.
ואז הוא חזר, ואיתו הכדורסל הזוועתי, חוסר התיאום וחוסר השטף בהתקפה, והבלופים בהגנה.
ומילא בברלי. הוסיף חטא על פשע ולא רשם את רגנלד, אז במשחק הכי גרוע של מדר אי פעםבערך אין לנו בסגל רכז מחליף נורמלי. התוצאה - בלייקני מרכז חצי משחק, בנאדם שהפעם האחרונה שמסר כדור היתה ביסודי.
אני מקווה מאד שאיטודיס יתעשת, אחרת אני לא רואה איך נמנעים מהלידרדר חודש אחורה לדדאס-בול הנוראי שהיה לפניו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

שיריץ את ההרכבים שרצו במשחקים האחרונים שנראינו מצויין , בברלי בקבוצה זה לא זה אין סיכויי שהעניין הזה שב90 אחוז שכשהוא משחק הקבוצה נראית רע מקרי (גם אם מנצחים )
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

אה והתירוצים במסיבת עיתונאים א-לה-פרנקו? לא התגעגעתי.
שיסתום את הפה. לפי פערי התקציב והכישרון הוא צריך לנצח את הפועל ירושלים גם עם 4 זרים
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

ניהול משחק רע היום
מה שכן, הרבה שחקנים היו גרועים והקשו עליו עוד יותר
ובכל זאת, הכניסה של בברלי עד עכשיו לסגל, היא לא טובה והוא לא מנהל אותה נכון
זה התחיל בנצחון שנראה רע והמשיך בהפסד היום שהיה ברור לחצי פורום עוד לפני המשחק
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

Red Wolf כתב: 11 ינואר 2025, 22:44 ניהול משחק רע היום
מה שכן, הרבה שחקנים היו גרועים והקשו עליו עוד יותר
ובכל זאת, הכניסה של בברלי עד עכשיו לסגל, היא לא טובה והוא לא מנהל אותה נכון
זה התחיל בנצחון שנראה רע והמשיך בהפסד היום שהיה ברור לחצי פורום עוד לפני המשחק
הניצחון האחרון על טרנטו התחלק ל2 , לפניי הכניסה של בברלי בחצי הראשון היינו מצויינים ובשני שבברלי שותף נראינו רע , צריך לנהל את העניין עם בברלי בצורה טובה אחרת זה יכול להרוס הכל
תא מרבוטא
קיבל.ה  562 לייקים

אז כרגע בבית הפנימי מול ירושלים אנחנו בחסרון, ומול מכבי טרם ידוע.

איטודיס צריך לוותר על פט? זה הלך הרוח?
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

מצחיק אותי איך אנשים בפורום אוהדים יוצאים פה על מאמן מהבכירים באירופה כאילו מדובר במאמן קט סל. קצת צניעות. בחודש וחצי האחרון ראינו בדיוק מה הוא יודע (לא זוכר את עצמי נהנה ככה מכדורסל הרבה זמן).

אם יש מישהו שיכול לפתור את הבעיה זה הוא.
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

נועם שחם כתב: 12 ינואר 2025, 12:45 מצחיק אותי איך אנשים בפורום אוהדים יוצאים פה על מאמן מהבכירים באירופה כאילו מדובר במאמן קט סל. קצת צניעות. בחודש וחצי האחרון ראינו בדיוק מה הוא יודע (לא זוכר את עצמי נהנה ככה מכדורסל הרבה זמן).

אם כל הפורום מתריע מראש על הרישום זרים ורואה את הבעיה מקילומטר אז הבעיה פה היא איטודיס מצטער
זה עד כדי כך פשוט
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

לא. זה לא עד כדי כך פשוט.

אם זה היה כ"כ פשוט אז כולנו היינו יכולים לאמן קבוצות ביורוליג.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

Xavi כתב:
נועם שחם כתב: 12 ינואר 2025, 12:45 מצחיק אותי איך אנשים בפורום אוהדים יוצאים פה על מאמן מהבכירים באירופה כאילו מדובר במאמן קט סל. קצת צניעות. בחודש וחצי האחרון ראינו בדיוק מה הוא יודע (לא זוכר את עצמי נהנה ככה מכדורסל הרבה זמן).

אם כל הפורום מתריע מראש על הרישום זרים ורואה את הבעיה מקילומטר אז הבעיה פה היא איטודיס מצטער
זה עד כדי כך פשוט
חפרתי שבברלי לא צריך להרשם לפני המשחק, לא הפסדנו בגלל בברלי, כל הקבוצה היתה כבויה לחלוטין, הפסדנו על ריבאונד, הגנה ומזה שכמו שחששנו שהראש היה במקום אחר.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

gershon
קיבל.ה  294 לייקים

תא מרבוטא כתב: 12 ינואר 2025, 09:29 אז כרגע בבית הפנימי מול ירושלים אנחנו בחסרון, ומול מכבי טרם ידוע.

איטודיס צריך לוותר על פט? זה הלך הרוח?
צריך לעשות שני דברים פשוטים:
1. לרשום את רגלנד
2. רגלנד או ים תמיד בחמישיה.

כל השאר זה בונוס
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

רגע וזה שהוא מהבכירים באירופה אומר שהוא לא טועה? אסור לבקר אותו בגלל שהוא מהטובים באירופה? צריך להגיד אמן לכל מה שאומר?
מספיק אנשים בפורום האוהדים, כן כן בפורום האוהדים, הבינו מה שהמאמן הזה לא הבין - הקבוצה סוף סוף נראתה כמו קבוצה ורצה מעולה חודש וקצת מאז שבברלי בחוץ. עכשיו לא תגיד המשחק אתמול הגיע בוואקום, היה כמה ימים לפני זה משחק שהראה בדיוק את כל הנקודות האדומות האלה ועדיין איטודיס בחר להתעלם מהן. קצת צניעות לא תזיק למר מאמן. אפילו הטובים ביותר יכולים ללמוד מאחרים (גם אם הם פחות טובים מהם).

והדבר שהוא יותר גרוע בעיניי מלטעות זה להגן על הטעות שלך. להגיד הייתי בוחר באותם זרים מראה שאולי הוא לא מבין איפה טעה ואז הבעיה גדולה אפילו יותר.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

פומפה כתב: 12 ינואר 2025, 14:07

רגע וזה שהוא מהבכירים באירופה אומר שהוא לא טועה? אסור לבקר אותו בגלל שהוא מהטובים באירופה? צריך להגיד אמן לכל מה שאומר?
מספיק אנשים בפורום האוהדים, כן כן בפורום האוהדים, הבינו מה שהמאמן הזה לא הבין - הקבוצה סוף סוף נראתה כמו קבוצה ורצה מעולה חודש וקצת מאז שבברלי בחוץ. עכשיו לא תגיד המשחק אתמול הגיע בוואקום, היה כמה ימים לפני זה משחק שהראה בדיוק את כל הנקודות האדומות האלה ועדיין איטודיס בחר להתעלם מהן. קצת צניעות לא תזיק למר מאמן. אפילו הטובים ביותר יכולים ללמוד מאחרים (גם אם הם פחות טובים מהם).

והדבר שהוא יותר גרוע בעיניי מלטעות זה להגן על הטעות שלך. להגיד הייתי בוחר באותם זרים מראה שאולי הוא לא מבין איפה טעה ואז הבעיה גדולה אפילו יותר.
זאת אמירה לצורך אמירה.
אי אפשר להתלונן על מה שינאי אמר על דדאס בראיון ומצד שני לצפות שאיטודיס יאמר שזאת היתה טעות לרשום את בברלי.

אם הוא הבין באמת שזאת היתה טעות נראה ברישום הזרים מול ר"ג
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

בני12 כתב: 12 ינואר 2025, 14:28

זאת אמירה לצורך אמירה.
אי אפשר להתלונן על מה שינאי אמר על דדאס בראיון ומצד שני לצפות שאיטודיס יאמר שזאת היתה טעות לרשום את בברלי.

אם הוא הבין באמת שזאת היתה טעות נראה ברישום הזרים מול ר"ג
אז תסלח לי זאת אמירה מטופשת שלא מוסיפה לו לא מבחינה מקצועית ולא מבחינת הפרסונה.
אם תומר גינת ידע להגיד אני בתקופה לא טובה ואני צריך להשתפר בהגנה, גם המאמן שלו יכול להגיד טעיתי או לכל הפחות לא להגיד הייתי עושה שוב את אותה בחירה.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

אני בוחר לקחת שתי מילים מההודעה שלך: קצת צניעות.

לחשוב שאתה יודע יותר ממישהו שמאמן את הקבוצה כבר קרוב לחודשיים ושיפר אותה מקצה לקצה, זה בדיוק ההיפך.
משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

הטעות לא היתה לרשום את בברלי, אלא הטעות היתה
לעלות איתו בחמישיה.
אמרתי את זה עוד לפני שנחת פה, הוא צריך להיות רוצח
הגנתי מהספסל. זה מה שהוא יודע לעשות, בזה
הוא טוב, מזה אחרים יהנו, וזה יוריד ממנו את המשקל.
הוא לא היה רכז פותח בנבא, הוא לא פלור גנרל.
שיעלה מספסל כשצריך סטופים ושיעשה 5 עבירות כל משחק.
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

נועם שחם כתב: 12 ינואר 2025, 15:13

לחשוב שאתה יודע יותר ממישהו שמאמן את הקבוצה כבר קרוב לחודשיים ושיפר אותה מקצה לקצה, זה בדיוק ההיפך.
לא לא זה לא אני. זה אני ועוד המון אחרים פה בפורום ומחוץ לפורום שראו את הטעות המתגבשת הזאת. שוב, זה שהוא מאמן לא אומר שהוא מבין יותר מכולם. גם דדאס היה מאמן, אתה רוצה להגיד לי שגם הוא היה בסדר?
לא מבין את הקטע שנהיה פה שאסור לבקר אף אחד בשום דבר. לא מאמנים, לא שחקנים, לא אוהדים ולא הנהלה.
אז בוא פשוט מעכשיו לא משנה מה איטודיס יעשה נגיד איזה מאמן תותח ומזל שהוא פה. יאללה אימצתי.
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

תבור כתב: 26 דצמבר 2024, 13:33 עדיין הזוי שהוא בהפועל.
מעולם לא הרגשתי כל כך בטוח במישהו מקצועית, עוד נפסיד, עוד ניראה רע...כשזה קורה מבחינתי באותו יום להחתים אותו לעוד 3 שנים.
מאמן הוא החלק הכי חשוב בפאזל וידענו שאין לנו את זה עם פרנקו ודדאס, בראייה הכוללת מעבר לעונה הזאת, לא משנה איזה סגלים יהיו פה, איזה שחקנים נחתים, אם הוא פה להישאר ויתנו לו לעבוד יהיה טוב בסוף.
לפחות הוא גורם לי להאמין בזה
כדי לא להיות שפן שמשמיע קול רק בהצלחות, עומד מאחורי המילים שלי היום כמו אז.
מחתים אותו ברגע זה לעוד 3 שנים + החוזה הקיים!!
די עם ה-נו
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

תבור כתב: 12 ינואר 2025, 15:57
תבור כתב: 26 דצמבר 2024, 13:33 עדיין הזוי שהוא בהפועל.
מעולם לא הרגשתי כל כך בטוח במישהו מקצועית, עוד נפסיד, עוד ניראה רע...כשזה קורה מבחינתי באותו יום להחתים אותו לעוד 3 שנים.
מאמן הוא החלק הכי חשוב בפאזל וידענו שאין לנו את זה עם פרנקו ודדאס, בראייה הכוללת מעבר לעונה הזאת, לא משנה איזה סגלים יהיו פה, איזה שחקנים נחתים, אם הוא פה להישאר ויתנו לו לעבוד יהיה טוב בסוף.
לפחות הוא גורם לי להאמין בזה
כדי לא להיות שפן שמשמיע קול רק בהצלחות, עומד מאחורי המילים שלי היום כמו אז.
מחתים אותו ברגע זה לעוד 3 שנים + החוזה הקיים!!
:rose:
מתחבר להודעתך.
מה שהרג אותנו אתמול, ונתן לירושלים את הפוש לרוץ ל 14 הפרש, זה כמות איבודי הכדור בעיקר בדקות הקריטיות של תחילת המחצית השניה!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

לא מסכים בכלל עם כל הנאמר לעיל.
2 ההפסדים שלנו בליגה הם 100 אחוז באשמת המאמן. בפעם הראשונה זה היה עוד נסלח וחשבתי לעצמי שהוא ילמד ויסיק מסקנות אבל אחרי שאתמול ראינו שידור חוזר של הדרבי נגד יריבה חסרה הוא עדיין לא הסיק שום מסקנות. אם אנחנו רוב המשחק משחקים בלי רכז בכלל, אין ספק שאיטודיס פישל ובענק.
גם עוד דבר משותף ל2 המשחקים - איטודיס פשוט מוותר לקראת הסוף וכל הרבע האחרון נהיה גארבג' טיים.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

אני גם כועס על ההחלטה לרשום את בברלי במקום רגלנד.
אבל אנחנו לא היינו באימונים ולא ראינו את מה שהוא ראה.
ואם ים לא היה במשחק כל כך מחריד, יכול להיות שהדברים היו נראים אחרת.
נחכה ונראה מה יהיה מול בודצ'נוסט שהיא קבוצה מצויינת וכמעט ניצחה את בצ'קשהיר אצלה בבית.

ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

Xavi כתב:לא מסכים בכלל עם כל הנאמר לעיל.
2 ההפסדים שלנו בליגה הם 100 אחוז באשמת המאמן. בפעם הראשונה זה היה עוד נסלח וחשבתי לעצמי שהוא ילמד ויסיק מסקנות אבל אחרי שאתמול ראינו שידור חוזר של הדרבי נגד יריבה חסרה הוא עדיין לא הסיק שום מסקנות. אם אנחנו רוב המשחק משחקים בלי רכז בכלל, אין ספק שאיטודיס פישל ובענק.
גם עוד דבר משותף ל2 המשחקים - איטודיס פשוט מוותר לקראת הסוף וכל הרבע האחרון נהיה גארבג' טיים.
ההפסד בדרבי לא באשמת המאמן.
הוא רק הגיע, בברלי נפצע לו, ומוטלי לא היה.
ההפסד אתמול באשמתו
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

פומפה כתב: 12 ינואר 2025, 15:49

לא לא זה לא אני. זה אני ועוד המון אחרים פה בפורום ומחוץ לפורום שראו את הטעות המתגבשת הזאת. שוב, זה שהוא מאמן לא אומר שהוא מבין יותר מכולם. גם דדאס היה מאמן, אתה רוצה להגיד לי שגם הוא היה בסדר?
לא מבין את הקטע שנהיה פה שאסור לבקר אף אחד בשום דבר. לא מאמנים, לא שחקנים, לא אוהדים ולא הנהלה.
אז בוא פשוט מעכשיו לא משנה מה איטודיס יעשה נגיד איזה מאמן תותח ומזל שהוא פה. יאללה אימצתי.
ברור שמותר לבקר. רק שזה די יומרני ומטופש לחשוב שאתה יותר חכם או יותר מבין ממנו.

אתה חושב שהוא טעה? יכול להיות, אבל אולי יש שיקולים שלא לקחת בחשבון?

אם יש משהו שאני לא סובל זה שכל אוהד שיושב ביציע חושב שהוא יותר חכם, יותר מבין ושרק אם המאמן היה קורא את החכמות שלו בפורום הכל היה מסתדר. אנשים עם טיפה אינטיליגנציה יודעים שזה לא עובד ככה בחיים האמיתיים.
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

נועם שחם כתב: 13 ינואר 2025, 11:43
פומפה כתב: 12 ינואר 2025, 15:49

ברור שמותר לבקר. רק שזה די יומרני ומטופש לחשוב שאתה יותר חכם או יותר מבין ממנו.

אתה חושב שהוא טעה? יכול להיות, אבל אולי יש שיקולים שלא לקחת בחשבון?

אם יש משהו שאני לא סובל זה שכל אוהד שיושב ביציע חושב שהוא יותר חכם, יותר מבין ושרק אם המאמן היה קורא את החכמות שלו בפורום הכל היה מסתדר. אנשים עם טיפה אינטיליגנציה יודעים שזה לא עובד ככה בחיים האמיתיים.
אז בוא תסביר לי מתי עובר הקו בין לבקר לבין להיות יומרני ולחשוב שאני מבין יותר ממנו? שאדע להבא פשוט

לשיטתך לעולם לא תהיה ביקורת על מאמן כלשהו (רגל או סל) מכיוון שאף אוהד לא נמצא בכל האימונים ורוב האוהדים הם אינם אנשי מקצוע. אז למה אתה פה בפורום? האם ביקרת אי פעם איש מקצוע בהפועל? כי אם כן אתה חוטא לדבריך כי אתה אף פעם לא יודע את מכלול השיקולים והסיבות.

לא לימדתי אותו לעשות מערכים או תרגילים. יש פה משהו מאוד פשוט שכל בן אדם עם עיניים ראה. יש לך קבוצה שרצה מדהים חודש וקצת. אתה בוחר לעשות שינוי דרסטי ולהוציא את השחקן שעזר לייצב אותך לטובת שחקן שלא שיחק חודש במשחק אחד החשובים שיש. לא רואה מה יומרני ומטופש פה להגיד שזאת החלטה שהיא לכל הפחות רעה מאוד ובמקרה הרע אם נובעת משיקולים לא מקצועיים אז מחרידה.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

לא התייחסתי באופן אישיש לביקורת שלך. אלא להלך הרוח של אנשים שחושבים שהם רואים משהו שאיטודיס לא רואה.

כל מי שעוקב אחרי הפועל העונה חשש ממה יקרה עם החזרה של בברלי. זו בעיה שיש לך שם גדול עם משכורת ענק שחוזר מפציעה כשהכל עובד כמו שצריך וזו דילמה לא פשוטה.

איטודיס החליט ללכת עם להחזיר אותו לעניינים, החלטה מוסכנת אבל לא החלטה לא לגיטימית. אם בברלי בקבוצה הוא צריך להיות על המגרש במשחקים וברגעים האלו, גם אם תשלם מחיר בטווח הקצר. אתה לא יכול להפוך אותו לשחקן משני.

אני כאוהד הייתי מעדיף שבברלי לא יהיה חלק מהקבוצה כרגע, אבל אני לא זה שחתום איתו על חוזה של מליון וחצי דולר לעונה.

לכן אני לא יודע אם איטודיס טעה. במבחן התוצאה למשחק הספציפי זה לא עבד. האם זה אומר שהוא טעה? ממש לא בהכרח.

ובכל מקרה, אני די בטוח שגם הוא ידע מצויין כמו כולנו שיש במהלך סיכון ושעם רגלנד כנראה נשחק טוב יותר.
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

נועם שחם כתב: 13 ינואר 2025, 12:09 לא התייחסתי באופן אישיש לביקורת שלך. אלא להלך הרוח של אנשים שחושבים שהם רואים משהו שאיטודיס לא רואה.

כל מי שעוקב אחרי הפועל העונה חשש ממה יקרה עם החזרה של בברלי. זו בעיה שיש לך שם גדול עם משכורת ענק שחוזר מפציעה כשהכל עובד כמו שצריך וזו דילמה לא פשוטה.

איטודיס החליט ללכת עם להחזיר אותו לעניינים, החלטה מוסכנת אבל לא החלטה לא לגיטימית. אם בברלי בקבוצה הוא צריך להיות על המגרש במשחקים וברגעים האלו, גם אם תשלם מחיר בטווח הקצר. אתה לא יכול להפוך אותו לשחקן משני.

אני כאוהד הייתי מעדיף שבברלי לא יהיה חלק מהקבוצה כרגע, אבל אני לא זה שחתום איתו על חוזה של מליון וחצי דולר לעונה.

לכן אני לא יודע אם איטודיס טעה. במבחן התוצאה למשחק הספציפי זה לא עבד. האם זה אומר שהוא טעה? ממש לא בהכרח.

ובכל מקרה, אני די בטוח שגם הוא ידע מצויין כמו כולנו שיש במהלך סיכון ושעם רגלנד כנראה נשחק טוב יותר.
אז בעיניי ממקום של אוהד אני חושב שהוא טעה מאוד.
אם אקח את המשפט האחרון שלך - אם הוא חשב שעם רגנלד נשחק יותר טוב ובכל זאת בחר להוציא אותו מהסגל אז מה זה אם לא טעות או יומרנות?

יש להפועל מספיק משחקים השנה שבהם היה יכול לשלב את בברלי על חשבון רגנלד וכנראה שלא היינו נפגעים. אבל אבל הוא בחר לעשות את זה באחד משני המשחקים בליגה שאסור לנו להפסיד (בכולם רצוי שלא נפסיד אבל שניים פוגעים בנו אקטסרה גם מבחינת היריבות לצמרת וגם מבחינה מנטלית להמשך וזה ירושלים ומכבי).

עכשיו בוא אני אלך איתך שהוא שחקן מוביל וחייב לשחק - בחרת להכניס אותו, איך אתה נשאר עם רכז טבעי אחד בסגל במשחק ברמה כזאת? מה יקרה אם ים יתפוס יום רע (מה שקרה)? מי יוביל את הפועל. אז ממאמן ברמתו אני מצפה שיחשוב על הדברים האלה ואם הוא בכל זאת בוחר לשלב את בברלי אז שיוציא שחקן אחר לדוגמא פוסטר או בלייקני לטובת רגנלד.

אני לא חושב שאני מבין כדורסל יותר מאיטודיס כי ברור שאני לא. אבל פה אתה גם מסכים שמראש הוא ידע שזה מסוכן ויכול לא לעבוד. אז המינימום זה תמזער נזקים ותדאג שרגנלד כן יוכל לשחק במקרה ונצטרך אותו.
סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  190 לייקים

אז הוא טעה.
הוא עוד יטעה כנראה כמה פעמים .
כולם יטעו.
שחקנים פתאום לא יגיעו למשחקים (למשל ים ומוטלי...)
זה מעצבן, אבל זה חלק מהחיים.
החכמה היא ללמוד ולהתקדם...
ואת זה אני מאמין שאיטודיס עושה כל הזמן
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

פומפה כתב: 13 ינואר 2025, 12:25
נועם שחם כתב: 13 ינואר 2025, 12:09 לא התייחסתי באופן אישיש לביקורת שלך. אלא להלך הרוח של אנשים שחושבים שהם רואים משהו שאיטודיס לא רואה.

אז בעיניי ממקום של אוהד אני חושב שהוא טעה מאוד.
אם אקח את המשפט האחרון שלך - אם הוא חשב שעם רגנלד נשחק יותר טוב ובכל זאת בחר להוציא אותו מהסגל אז מה זה אם לא טעות או יומרנות?

יש להפועל מספיק משחקים השנה שבהם היה יכול לשלב את בברלי על חשבון רגנלד וכנראה שלא היינו נפגעים. אבל אבל הוא בחר לעשות את זה באחד משני המשחקים בליגה שאסור לנו להפסיד (בכולם רצוי שלא נפסיד אבל שניים פוגעים בנו אקטסרה גם מבחינת היריבות לצמרת וגם מבחינה מנטלית להמשך וזה ירושלים ומכבי).

עכשיו בוא אני אלך איתך שהוא שחקן מוביל וחייב לשחק - בחרת להכניס אותו, איך אתה נשאר עם רכז טבעי אחד בסגל במשחק ברמה כזאת? מה יקרה אם ים יתפוס יום רע (מה שקרה)? מי יוביל את הפועל. אז ממאמן ברמתו אני מצפה שיחשוב על הדברים האלה ואם הוא בכל זאת בוחר לשלב את בברלי אז שיוציא שחקן אחר לדוגמא פוסטר או בלייקני לטובת רגנלד.

אני לא חושב שאני מבין כדורסל יותר מאיטודיס כי ברור שאני לא. אבל פה אתה גם מסכים שמראש הוא ידע שזה מסוכן ויכול לא לעבוד. אז המינימום זה תמזער נזקים ותדאג שרגנלד כן יוכל לשחק במקרה ונצטרך אותו.
כשאתה תאמן את הפועל אתה לא תעשה טעויות ותמזער נזקים, זה בטוח.

אני בכל זאת מעדיף את שיקול הדעת של איטודיס.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

DavidSheriff9 כתב: 13 ינואר 2025, 17:59 אז הוא טעה.
הוא עוד יטעה כנראה כמה פעמים .
כולם יטעו.
שחקנים פתאום לא יגיעו למשחקים (למשל ים ומוטלי...)
זה מעצבן, אבל זה חלק מהחיים.
החכמה היא ללמוד ולהתקדם...
ואת זה אני מאמין שאיטודיס עושה כל הזמן
שמע משהו מדהים - היו לנו איזה 7-8 מאמנים בעשור האחרון (ארז, אברהמי, קטש, פרנקו, דדאס, בית הלחמי, רמי הדר, קאסטריטיס), אף אחד מהם לא ידע לאמן יותר טוב מההגולשים בפורום שדים.

נראה לי שעכשיו הגיע אחד יותר טוב, אבל הוא עוד צריך להוכיח את עצמו לפני שאצא בהצהרות כאלו.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

נועם שחם כתב:לא התייחסתי באופן אישיש לביקורת שלך. אלא להלך הרוח של אנשים שחושבים שהם רואים משהו שאיטודיס לא רואה.

נועם זה פורום אוהדים. אם לא פה אז איפה אנשים יביעו את דעתם על טעויות שהם חושבים שהם רואים מצד המאמן או כל אחד אחר? אני גם חושב שהוא טעה. אני גם נתתי לו קרדיט שהוא יודע מה הוא עושה. מקווה שהוא יצדיק את זה.
בסופו של דבר גם לדדאס יש ניסיון הרבה יותר גדול מלכל אחד כאן ויש אלף אוהדים שראו את הטעויות שלו ורשמו אותן פה.

פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

שמע אני באמת לא מצליח להבין את התגובות שלך אבל כנראה שאני גם לא יודע לאמן וגם טיפש אז זה הגיוני.

הלוואי שהגאון שאסור לערער על מחשבה שלו רק יצליח בהפועל ושימשיך לא לטעות לעולם. אבל גם אם כן יטעה נדע לשתוק כי אסור להגיד כלום 😉
Xavi
קיבל.ה  1070 לייקים

סליחה אבל הןא אומר הרבה מאוד שטויות. כאילו אם אתה מאמן אז יש אפס אחוז סיכוי שאתה טועה ומי שלא אימן בחייו צודק, תמיד, לעד, בכל החלטה.
מותר לבקר אותו, ובמקרה הזה הביקורת 100 אחוז מוצדקת.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

אם הבנתם ממני שאסור לבקר אז לא הבנתם.

יש הבדל בין לבקר לבין לחשוב שאתה בין יותר, חכם יותר ושאם רק המאמן היה מקשיב לעצות שלך בפורום אז הכל היה נראה אחרת. טיפה מודעות עצמית.
נועם שחם
קיבל.ה  864 לייקים

רדנקו כתב: 13 ינואר 2025, 19:48
נועם שחם כתב:לא התייחסתי באופן אישיש לביקורת שלך. אלא להלך הרוח של אנשים שחושבים שהם רואים משהו שאיטודיס לא רואה.

נועם זה פורום אוהדים. אם לא פה אז איפה אנשים יביעו את דעתם על טעויות שהם חושבים שהם רואים מצד המאמן או כל אחד אחר? אני גם חושב שהוא טעה. אני גם נתתי לו קרדיט שהוא יודע מה הוא עושה. מקווה שהוא יצדיק את זה.
בסופו של דבר גם לדדאס יש ניסיון הרבה יותר גדול מלכל אחד כאן ויש אלף אוהדים שראו את הטעויות שלו ורשמו אותן פה.

כן. ההבדל הוא שאצל דדאס הכדורסל היה ברמה כ"כ נוראית שבא לך לעקור לעצמך עין עם מסרגה, ולעומת זאת אצל איטודיס אתה רואה קבוצה ברמה אחרת וכדורסל מצויין. נפילות וטעויות תמיד יכולות להיות, אבל אם אתה מסתכל על מה שקורה פה מאז שאיטודיס הגיע, זה עולם אחר וזה בדיוק מה שקיווינו לראות.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

נראה עד כמה זה עולם אחר בסוף העונה, אם מסיימים בלי תואר זה כשלון גדול ואותי מדאיג שכבר הובסנו איתו גם נגד ירושלים וגם נגד מכבי (למרות השיפור כללי ביכולת לעומת דדאס )
שליחת תגובה