Charlie כתב: ↑26 דצמבר 2024, 18:25
ובנוסף לכל הסופרלטיבים כאן חשוב להזכיר שזו אולי הפעם הראשונה בקריירה שלו שאיטודיס מגיע לקבוצה מוכנה באמצע העונה.
נכון שהוא אישר את החתמת ים מדר (שינאי והפועל רצו גם לפני - בפגרת הקיץ) ואת הבאתו של בינגהאם אבל הוא לא בנה את הקבוצה הזו.
יהיה מעניין לראות את הפועל בעונה הבאה, כשאיטודיס משנה את הסגל לפי ראות עיניו ואין מלחמה בעזה ולבנון שגורמת לזרים שלא לרצות להגיע (ופה איטודיס הוא המאמן שרוצה אותם ולא דדאס/פרנקו).
חכה
לך תדע אם ינאי ישאר שנה הבאה
כמה קללות , כמה שלטים , כמה לא יודע מה והוא יאיים שוב לעזוב
עופר לא הולך לשום מקום.
לא מבין איך מקללים אותו במקום לנשק לו את הרגליים.
אשכרה ברגע הראשון הוא היה שם בשביל האוהדים.
יהלום14אדום כתב: ↑27 דצמבר 2024, 09:22
אפשר גם לא לקלל את עופר, או כל אחד אחר מהקבוצה ולתמוך ונאאה מה יקרה. זו גם אפשרות לא?
אפשר לעשות מה שבא לי ?
אישית אני לא בעד לקלל מישהו מהפועל , לא עושה את זה . אולי קיללתי את רמי חליס בדרבי
אבל אנשים מקללים , אנשים בבלומפילד מקללים את האיש שמוכר בקיוסק .
מבינים פה שמדובר בספורט ?
יהלום14אדום כתב: ↑27 דצמבר 2024, 09:22
אפשר גם לא לקלל את עופר, או כל אחד אחר מהקבוצה ולתמוך ונאאה מה יקרה. זו גם אפשרות לא?
אפשר לעשות מה שבא לי ?
אישית אני לא בעד לקלל מישהו מהפועל , לא עושה את זה . אולי קיללתי את רמי חליס בדרבי
אבל אנשים מקללים , אנשים בבלומפילד מקללים את האיש שמוכר בקיוסק .
מבינים פה שמדובר בספורט ?
רוי אחי, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, אתה אדם בוגר (ידוע שעדיין ניתן להתווכח על זה ) אני עדיין מנסה להבין את הסיבה. יד אליהו שבר את הכלים? אולי ניתן לעופר להוכיח שהוא שיקר לאורך כל הדרך לפני שיורים עליו?
נצחון של מאמן, נקודה.
כל הקבוצה הגיעה מוכנה, שחקנים ידעו מעולה מראש איך גראן קנריה מתנהגת, באנו הכי מוכנים שיכולים להיות בהגנה.
בהתקפה הרבה תנועה ללא כדור, חסימות כפולות.
לא מפחד לעלות את בלייקני לפחות מרבע משחק.
המפקד
וואו!!!!!
נחזור כמה עמודים אחורה, טיפה צניעות לגביו, בכל זאת פיגורה שמעולם לא הייתה פה.
גם ההגנה, גם ההתקפה המגוונת, חלוקת הדקות, חלוקת הנקודות.
רק להמשיך ככה עד יוני
כשאחד השחקנים (גינת?) אמר באחד הראיונות שאיטודיס מכוון אותם לספוג מקסימום 17 נקודות ברבע בממוצע חשבתי שזה מוגזם.
אט אט אני מתחיל להבין שזה ריאלי איתו על הקווים.
מאמן על.
יותר מהכל אני אוהב את זה שהוא מתנהל במקצוענות רצינית מאוד.
מהכנות למשחק דרך ראיונות ועד יחס לשחקנים. בהפסדים ונתחונות.
לא משנה אצלו אם זה רבינוביץ או מוטלי,
אתה תקבל הערות והנחיות האמצע המשחק אם זה יעזור לך לעשות את התרגיל הפעם הבאה ב 100% במקום ב 85%.
מובילים 20 הפרש 3 דקות לסיום מול אמצע ליגת העל?
אין משחקים, המקצוענות נמשכת.
עבורו מקצוענות זה טריוויאלי.
אולי יום אחד גם עבורנו.
הוקיץ' כתב:ניצחון של קבוצה מאומנת ולא של יום גדול.
ואלו החדשות הכי טובות שיכולות להיות.
ממש ככה. בחיי שלא האמנתי שאפשר לגרום לחבורת הכישרונות האלה לשחק כזה כדורסל.
ואם דיברנו על בלייקני ועל לגרום לשחקנים לשחק עם מחוייבות, תסתכלו על ההגנה בפוזשן האחרון ועל הבלוק שהוא דפק לגבוה שלהם מתחת לסל. פשוט מדהים.
ואם דיברנו על בלייקני ועל לגרום לשחקנים לשחק עם מחוייבות, תסתכלו על ההגנה בפוזשן האחרון ועל הבלוק שהוא דפק לגבוה שלהם מתחת לסל. פשוט מדהים.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
ההחתמה הכי חשובה של עופר העונה!
כל מיני כתבלבים (חלק אוהדי הפועל - רובינשטיין) טינפו עליו בתוכניות הקנטרניות שלהם.
הכלבים נובחים והשיירה עוברת.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
ההחתמה הכי חשובה של עופר העונה!
כל מיני כתבלבים (חלק אוהדי הפועל - רובינשטיין) טינפו עליו בתוכניות הקנטרניות שלהם.
הכלבים נובחים והשיירה עוברת.
אני כבר רואה את אדון רובינשטיין אומר טעיתי, אין לי מושג ואני יודע רק לפזר רעל, בעיקר על הקבוצה שאני "אוהד". זה כבר קורה.
לא מצליח להבין אנשים, במיוחד אנשים שמתיימרים להבין דבר או שניים בספורט, ששופטים מאמן בכזה סדר גודל אחרי כלום זמן.
מאמנים בקליבר הזה צריכים להטמיע הרגלים הרבה יותר מורכבים מאשר שאר המאמנים שנמצאים בארץ וזה לוקח זמן, מה גם שזה לא הסגל שהוא בנה.
ועדיין, נצחון או שניים מרשימים לא מעידים על כך שניקח תואר או שלא נתפרק בסוף העונה.