טל ארצ׳ל

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  798 לייקים

רדפוקס כתב: 08 פברואר 2026, 12:59
Sin Queso כתב: 08 פברואר 2026, 12:32
צ'ימבויקה כתב: 08 פברואר 2026, 12:30

אני פה.
אכן הפתעה אדירה, אי אפשר היה לדמיין שכך הוא ישחק.
הכי טוב בהפועל במשחקים האחרונים. הרוויח ביושר את הארכת החוזה.

עם זאת, בוא נזכור שאותם משתמשים לא התייחסו להארכות החוזים בצורה אינדיבידואלית - דובר על ארי כהן, אל ים וארצ׳ל ביחד. אתה מפספס את זה משום מה.
אני ממליץ שלפני שנחגוג 3 משחקים טובים של שחקן אחד מתוך ה-3 ונכנה אנשים בשמות - נבדוק מה עולה בגורלם, רמתם ומעמדם של 2 השחקנים הראשונים ברשימה.

אני עדיין עומד על כך שארי ואל ים לא ראויים לשחק בהפועל ת״א גם לא כ-״מושאלי נצח״, ע״ע מתן חוזז ונדב נידם.
לשניהם הם יכולת להיות שחקני הרכב בליגת העל, גם לא בקבוצת תחתית.
אל ים יהיה שחקן טופ לא בטוח שבהפועל
בליגה א' הוא יכול להיות שחקן טופ.
כבר מעכשיו אין לי כח להודעה שלך שתאכל את הכובע
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6121 לייקים

Sin Queso כתב: 08 פברואר 2026, 13:03
רדפוקס כתב: 08 פברואר 2026, 12:59
Sin Queso כתב: 08 פברואר 2026, 12:32

אל ים יהיה שחקן טופ לא בטוח שבהפועל
בליגה א' הוא יכול להיות שחקן טופ.
כבר מעכשיו אין לי כח להודעה שלך שתאכל את הכובע
אין מצב כזה, כל אוהד הפועל ראה הרבה יותר מדי דקות של אל-ים ואם יש מלבדך כאלה שחושבים שיש בו משהו כדי להיות שחקן הרכב בלא פחות מטופ בליגת העל - אישפוז בכפייה.
oleg neduda
קיבל.ה  2283 לייקים

oleg neduda כתב: 07 פברואר 2026, 20:10 מעניין איפה כל הליצנים שהתלוננו על הארכת החוזה שלו. זאת בדיוק הסיבה שצריך להאריך חוזה לכל שחקן עם פוטנציאל סביר ומעלה. תמיד יש הפתעות ואין שום סיבה ששחקנים כאלה לא יהיו אצלנו תחת חוזה במצבנו הכלכלי
אני פה.

עם זאת, בוא נזכור שאותם משתמשים לא התייחסו להארכות החוזים בצורה אינדיבידואלית.
אני למשל תהיתי על ההחלטה האסטרטגית של המערכת להחתים את ארי כהן, אל ים וארצ׳ל יחד.
אתה מפספס את זה משום מה.
אני ממליץ שלפני שנחגוג 3 משחקים טובים של שחקן אחד מתוך השלושה ונכנה משתמשים בשמות - נבדוק מה עולה בגורלם, רמתם ומעמדם של שני השחקנים הראשונים ברשימה.

אני עדיין עומד על כך שארי ואל ים לא ראויים לשחק בהפועל ת״א גם לא כ-״מושאלי נצח״, ע״ע מתן חוזז ונדב נידם.
לשניהם אין יכולת להיות שחקני הרכב לגיטימיים בליגת העל, גם לא בקבוצת תחתית. לא העונה ולא בעונה הבאה, ואתה מוזמן לבחון את זה.
לפני חודש אתה עמדת על כך שגם שארצל לא יכול להיןת שחקן הרכב. עכשיו שלא תבין לא נכון, גם אני לא חשבתי שהוא יכול להיות שחקן הרכב וגם לא חושב שאל ים וארי כהן יכולים. אבל כשיש בעלים עם אמצעים, אז לא להחזיק את השחקנים האלה עם חוזה בהפועל (בטח שמדובר בחוזה נמוך) זה טמטום. שחקנים כאלה תמיד יכולים להפתיע כמו שארצל מפתיע עכשיו, וגם יכולים לשמש כקלף לטרייד. אין שום סיבה בעולם שהם לא יהיו חתומים. תמיד אפשר להשאיל אותם (והיןת שהחוזה שלהם נמוך גם כך, אז השאלה בדכ גם תחסוך את כל או רוב השכר שלהם)
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1151 לייקים

D&3 כתב: 08 פברואר 2026, 12:41
oleg neduda כתב: 07 פברואר 2026, 20:10 מעניין איפה כל הליצנים שהתלוננו על הארכת החוזה שלו. זאת בדיוק הסיבה שצריך להאריך חוזה לכל שחקן עם פוטנציאל סביר ומעלה. תמיד יש הפתעות ואין שום סיבה ששחקנים כאלה לא יהיו אצלנו תחת חוזה במצבנו הכלכלי
אני פה.

אני למשל תהיתי על ההחלטה האסטרטגית של המערכת להחתים את ארי כהן, אל ים וארצ׳ל יחד.
אתה מפספס את זה משום מה.
אני ממליץ שלפני שנחגוג 3 משחקים טובים של שחקן אחד מתוך ה-3 ונכנה אנשים בשמות - נבדוק מה עולה בגורלם, רמתם ומעמדם של 2 השחקנים הראשונים ברשימה.

אבל זו הנקודה.... אתה לא מאריך חוזה לשחקנים צעירים כי אתה בהכרח יודע שהם יתפתחו לשחקני סגל מועילים, אתה מאריך חוזה לשחקנים צעירים אם אתה חושב שיש סיכוי שהם יהפכו לכאלה.
נניח והמועדון העריך את סיכוי ההצלחה\התפתחות של אל ים ארצ'ל וארי כהן באותו סדר גדול, מספיק שאחד מהם יהפוך לשחקן סגל לגיטימי בשביל שהעלות של השארת שלושתם תהיה שווה את זה, גם אם נניח אל ים עוד שנתיים בכלל הופך לגולש מקצועי וכל ההשקעה בו הולכת לפח.

ההחלטה האסטרטגית של להחזיק פול של שחקנים צעירים שכרגע לא מתאימים בהכרח לקבוצה (נניח), שלפול הזה נכנס גם עידן ברנס דרך אגב, היא לא במחשבה שכל שחקן כזה שאתה מחזיק ישא לך פירות, אלא שהוא יגדיל את הסיכויים שלפחות חלק מהם יתרמו לך. ובדיוק בגלל זה להחתים את שלושתם לא ייבחן על האם שלושתם יצליחו, אלא על האם מספיק מהם יצליחו, שאני די בטוח שמבחינת עלות תועלת מספיק שאחד יצליח בשביל שהאסטרטגיה הזו תתברר כמוצלחת.
כנראה שאתה צודק, אם ארצ׳ל יימכר מחר ב-מיליון דולר הוא יצדיק את המהלך על ארי ואל ים (וגם על ברנס).
באותה דרך, אפשר לומר שגם רן, הצדיק את ההשקעה, הכסף וזמן המשחק שהשקענו בסניור למשל.
בעיניי זו מניפולציה שעושים אותה בדיעבד וכל מטרתה היא להכשיר החלטה רעה, במקרה הזה השקעה בארי, אל ים או סניור.

זה ברור שעל שחקנים צעירים אתה לוקח סיכון.
השאלה על מי, ומה הם הראו.
ארי כהן ואל ים שחקנים מוגבלים בעיניי
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1151 לייקים

oleg neduda כתב: 08 פברואר 2026, 13:37
אני פה.

אתה מפספס את זה משום מה.
אני ממליץ שלפני שנחגוג 3 משחקים טובים של שחקן אחד מתוך השלושה ונכנה משתמשים בשמות - נבדוק מה עולה בגורלם, רמתם ומעמדם של שני השחקנים הראשונים ברשימה.

לשניהם אין יכולת להיות שחקני הרכב לגיטימיים בליגת העל, גם לא בקבוצת תחתית. לא העונה ולא בעונה הבאה, ואתה מוזמן לבחון את זה.
לפני חודש אתה עמדת על כך שגם שארצל לא יכול להיןת שחקן הרכב. עכשיו שלא תבין לא נכון, גם אני לא חשבתי שהוא יכול להיות שחקן הרכב וגם לא חושב שאל ים וארי כהן יכולים. אבל כשיש בעלים עם אמצעים, אז לא להחזיק את השחקנים האלה עם חוזה בהפועל (בטח שמדובר בחוזה נמוך) זה טמטום. שחקנים כאלה תמיד יכולים להפתיע כמו שארצל מפתיע עכשיו, וגם יכולים לשמש כקלף לטרייד. אין שום סיבה בעולם שהם לא יהיו חתומים. תמיד אפשר להשאיל אותם (והיןת שהחוזה שלהם נמוך גם כך, אז השאלה בדכ גם תחסוך את כל או רוב השכר שלהם)
קודם כל נחמד שאתה מנסה להוציא את עצמך גדול.
מילא אם היית פה חודשים מטיף לכולם שארצ׳ל זה קנאברו. גם אני לא זוכר שטענתי שארצ׳ל לא יכול להיות שחקן סגל.
אתה מודה פה שלא החזקת ממנו ובמקביל טוען שהיו פה ליצנים. לא פחות. שזה דבר יפה.

אתה מתעלם מההתייחסות שלי שהייתה כלפי שלושה שחקנים ולא שחקן אחד. טענתי על ההחלטה ברמה האסטרטגית.
מלבד ארצ׳ל שטפו טפו מוכיח שהחליטו נכון, יש לך עוד שחקנים בפול.
בוא נבדוק מה קורה עם ארי כהן בעוד 3 ימים ואיפה, וכמה הוא משחק עם החוזה החדש שהמועדון מיהר לתת לו.
למה אתה לא מתייחס לזה?

אני רוצה שתרחיב את ההתייחסות שלך על איך תראה ההפתעה של שחקנים כמו אל ים וארי, שאני גם אחזור לפה בעוד כמה חודשים לטעון על ״ליצנים״.
תאר לי את הנסיקה של ארי כהן. הבמה שלך.
D&3
קיבל.ה  1629 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 08 פברואר 2026, 13:46
D&3 כתב: 08 פברואר 2026, 12:41

אני פה.

אתה מפספס את זה משום מה.

אבל זו הנקודה.... אתה לא מאריך חוזה לשחקנים צעירים כי אתה בהכרח יודע שהם יתפתחו לשחקני סגל מועילים, אתה מאריך חוזה לשחקנים צעירים אם אתה חושב שיש סיכוי שהם יהפכו לכאלה.
נניח והמועדון העריך את סיכוי ההצלחה\התפתחות של אל ים ארצ'ל וארי כהן באותו סדר גדול, מספיק שאחד מהם יהפוך לשחקן סגל לגיטימי בשביל שהעלות של השארת שלושתם תהיה שווה את זה, גם אם נניח אל ים עוד שנתיים בכלל הופך לגולש מקצועי וכל ההשקעה בו הולכת לפח.

ההחלטה האסטרטגית של להחזיק פול של שחקנים צעירים שכרגע לא מתאימים בהכרח לקבוצה (נניח), שלפול הזה נכנס גם עידן ברנס דרך אגב, היא לא במחשבה שכל שחקן כזה שאתה מחזיק ישא לך פירות, אלא שהוא יגדיל את הסיכויים שלפחות חלק מהם יתרמו לך. ובדיוק בגלל זה להחתים את שלושתם לא ייבחן על האם שלושתם יצליחו, אלא על האם מספיק מהם יצליחו, שאני די בטוח שמבחינת עלות תועלת מספיק שאחד יצליח בשביל שהאסטרטגיה הזו תתברר כמוצלחת.
כנראה שאתה צודק, אם ארצ׳ל יימכר מחר ב-מיליון דולר הוא יצדיק את המהלך על ארי ואל ים (וגם על ברנס).
באותה דרך, אפשר לומר שגם רן, הצדיק את ההשקעה, הכסף וזמן המשחק שהשקענו בסניור למשל.
בעיניי זו מניפולציה שעושים אותה בדיעבד וכל מטרתה היא להכשיר החלטה רעה, במקרה הזה השקעה בארי, אל ים או סניור.

זה ברור שעל שחקנים צעירים אתה לוקח סיכון.
השאלה על מי, ומה הם הראו.
ארי כהן ואל ים שחקנים מוגבלים בעיניי
קודם כל רן מבחינתי לא קשור לקטגוריה הזו, מאז שהוא עלה לבוגרים הוא תמיד היה שחקן סגל לגיטימי +, לא שחקן שאולי יום אחד יהיה מתאים.

הנקודה היא שאנחנו מדברים על החלטה אסטרטגית ולא נקודתית, והיא להחזיק שחקנים צעירים לחוזה ארוך טווח (יחסית) כדי שאם הם יפרצו, נרוויח מהם, אם לא, העלות של שחקנים כאלה היא גם ככה לא גבוהה מידי.

לאף איש מקצוע בכדורגל אין יכולת לחזות במדויק מי אלה יהיו השחקנים שהנה זו תהיה עונת הפריצה שלהם. אם אתה היית יכול להסביר בקלות בתחילת העונה למה בעצם ההחתמה של ארצ'ל היא אולי הגיונית כי בעצם הסיכוי שהוא יצליח כזה משמעותית יותר גבוה מארי או אל ים, אז וואלה כבוד, לדעתי רוב אנשי המקצוע יגידו לך שכל אחד מהם הוא ממש לא מנייה בטוחה, ושלא כזה ברור שההבדלים כל כך גדולים שהשקעה בארי הם בהכרח רעה והשקעה בארצ'ל פתאום הופכת להגיונית.
oleg neduda
קיבל.ה  2283 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 08 פברואר 2026, 13:52

אני פה.

אתה מפספס את זה משום מה.

מילא אם היית פה חודשים מטיף לכולם שארצ׳ל זה קנאברו. גם אני לא זוכר שטענתי שארצ׳ל לא יכול להיות שחקן סגל.

אתה מתעלם מההתייחסות שלי שהייתה כלפי שלושה שחקנים ולא שחקן אחד. טענתי על ההחלטה ברמה האסטרטגית.
בוא נבדוק מה קורה עם ארי כהן בעוד 3 ימים ואיפה, וכמה הוא משחק עם החוזה החדש שהמועדון מיהר לתת לו.
למה אתה לא מתייחס לזה?

אני רוצה שתרחיב את ההתייחסות שלך על איך תראה ההפתעה של שחקנים כמו אל ים וארי, שאני גם אחזור לפה בעוד כמה חודשים לטעון על ״ליצנים״.
אני לא מנסה להוציא את עצמי גדול, אני חוזר בדיוק על מה שכתבתי אז - לך תסתכל מה כתבתי בזמן אמת כשהאריכו להם את החוזה יזקנה מרירה וטרחנית.
ומה אתה לא מבין? אני מסביר לך שהחוזים שלהם נמוכים, ובמקרה הטוב הם יפתיעו כמו ארצ'ל או ישמשו כקלף לטרייד, ובמקרה הרע יושאלו בלי השתתפות או השתתפות מינימלית בשכר כי השכר שלהם זה גרושים. מכבי עושה את זה כבר שנים עם כל הנדב נידמים. מי ישמע, אז ארי כהן לא יצליח ויושאל עד שכבר לא יהיה מעניין ורלוונטי. אוי ואבוי
פעם אחת תשב בשקט ותאכל את הכובע, מה יקרה? הרי גם בקיץ אתה לא הפסקת להתלונן על ההתנהלות.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1151 לייקים

oleg neduda כתב: 08 פברואר 2026, 14:47
צ'ימבויקה כתב: 08 פברואר 2026, 13:52

למה אתה לא מתייחס לזה?

אני לא מנסה להוציא את עצמי גדול, אני חוזר בדיוק על מה שכתבתי אז - לך תסתכל מה כתבתי בזמן אמת כשהאריכו להם את החוזה יזקנה מרירה וטרחנית.
ומה אתה לא מבין? אני מסביר לך שהחוזים שלהם נמוכים, ובמקרה הטוב הם יפתיעו כמו ארצ'ל או ישמשו כקלף לטרייד, ובמקרה הרע יושאלו בלי השתתפות או השתתפות מינימלית בשכר כי השכר שלהם זה גרושים. מכבי עושה את זה כבר שנים עם כל הנדב נידמים. מי ישמע, אז ארי כהן לא יצליח ויושאל עד שכבר לא יהיה מעניין ורלוונטי. אוי ואבוי
פעם אחת תשב בשקט ותאכל את הכובע, מה יקרה? הרי גם בקיץ אתה לא הפסקת להתלונן על ההתנהלות.
אני מאוד התעייפתי מהקטע הזה שאי אפשר לבקר או להתייחס לדברים מבלי לפרגן עליהם באוטומט.
מזכיר לי את הקיץ, שכולם פה לא אפשרו לנהל דיון מהותי.

אתה שם את עצמך במקום נורא בטוח בדיון בינינו, הרי זה לא כסף שלך, ואתה קובע מה גרושים ומה לא. מבחינתי, מדובר בהחלטה מקצועית וגילום הכסף של ארי כהן ואל ים לשנים קדימה אם לא יצליחו - יכול ללכת למטרה אחרת, מבחינתי הפועל שווים.
אתה מנסה לייתר את הדיון המקצועי והענייני לגבי החלטה אסטרטגית אך ורק דרך העלויות שאתה קובע שהן זניחות.

בעולם שלך אפשר רק להצליח כי אם נרוויח מהם אז כולם ליצנים שלא הסכימו איתך, ואם הם יהיו שחקני לאומית ונשלם לארי כהן שכר בגיל 25 בזמן שהוא שחקן ספסל בכפר סבא, אז זה דבר זניח כי מדובר בגרושים.
אי אפשר לבחון ככה התנהלות מקצועית ואי אפשר לנהל ככה דיון. אתה זה שעושה מעצמך צחוק- לא אני.

לגבי הקיץ, זה מקרה שונה ואני אכן טעיתי בחלק מהנבואות שלי. אף על פי שגם ידעתי לפרגן על חלק מההחתמות בזמן אמת.
מצדיע על בניית הקבוצה וברוב הזרים אכן פגענו (למעט שאנדה וקרייב בעיניי).
עובדתית, למרות שהקבוצה נבנתה מאוחר, אין ספק שהעונה הזו היא עד כה סיפור הצלחה.
oleg neduda
קיבל.ה  2283 לייקים

אני אכתוב בפעם החמישית - אם ברדה לא ירצה את ארי כהן, הוא יושאל ואנחנו לא נשלם לו. אין עלות. רק ברייק איבן או תועלת. בסדר? עכשיו בוא נסיים את הדיון בנינו, תתווכח עם מישהו אחר. שבוע טוב
NARKOTIKA
קיבל.ה  435 לייקים

מבסוט עליו מקסימום
הוכיח לי שהוא בלם לשנים קדימה
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  751 לייקים

לא הרגשתי ששיחק ואני אומר את זה לטובתו
לעומת צ'יקו שלצד חילוצים טובים עשה מלא שטויות היום.

כואב הלב לספסל אותו שמאיימבו יחזור
הוא הפתעת העונה מבחנתי.
שאנגפר
קיבל.ה  84 לייקים

נקי מטעויות.... מלך
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  2131 לייקים
יצירת קשר:

מטורף איפה היה לפני חודש וחצי ואיפה הוא עכשיו
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1419 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 13 פברואר 2026, 17:40 לא הרגשתי ששיחק ואני אומר את זה לטובתו

הוא הפתעת העונה מבחנתי.
בהחלט לא הורגש בקטע הכי טוב שיש. אחלה ילד.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1217 לייקים

טוב מאוד, כל הכבוד לו
שימשיך ככה אמן
מושקוביץ
קיבל.ה  82 לייקים

איזה כאב ראש נהיה בעמדה הזאת.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  251 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 13 פברואר 2026, 17:40 לא הרגשתי ששיחק ואני אומר את זה לטובתו

הוא הפתעת העונה מבחנתי.
בהתחשב לא רק בפציעות אלא גם ביחסית (?) הרבה כרטיסים שמאיימבו וצ'יקו מקבלים, נראה לי שיהיו לו עוד הרבה הזדמנויות.
רינגו סטאר המלך
דולימנגה99
קיבל.ה  191 לייקים

ביטחון ורוגע עם הכדור של בלם עם עשור ניסיון
הפתעת העונה מבחינתי
לא הייתי ממהר להוציא אותו מההרכב גם כשמייאמבו חוזר
לירון האדום
קיבל.ה  2881 לייקים

טפו טפו חמסה חמסה
CouchPotato
קיבל.ה  55 לייקים

דולימנגה99 כתב: 13 פברואר 2026, 20:19 ביטחון ורוגע עם הכדור של בלם עם עשור ניסיון
הפתעת העונה מבחינתי
לא הייתי ממהר להוציא אותו מההרכב גם כשמייאמבו חוזר
לנסות את צ'יקו כמגן שמאלי?
ונרקומן
קיבל.ה  567 לייקים

חייב להגיד שהוא מרגיש לי איטי באופן חריג
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  893 לייקים

תענוג של בלם.
קפבלנקה
קיבל.ה  834 לייקים

תענוג של ילד, האהוב עליי כרגע.
איזה כיף לראות אותו לוקח הזדמנות בשתי ידיים.
אהבה בלב.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1419 לייקים

יש לו עוד הצעה מאוסטרליה לא?
OMG עווופררר
KingZivos
קיבל.ה  265 לייקים

מושקוביץ כתב: 13 פברואר 2026, 19:21 איזה כאב ראש נהיה בעמדה הזאת.
תמונה

3 בלמים?
מושקוביץ
קיבל.ה  82 לייקים

KingZivos כתב: 13 פברואר 2026, 22:00
מושקוביץ כתב: 13 פברואר 2026, 19:21 איזה כאב ראש נהיה בעמדה הזאת.
תמונה

3 בלמים?
בגדול אני שונא את המשחקי מנג׳ר האלה ופתאום לשנות שיטת משחק שעובדת כי לאיזה שחקן פתאום יש בטחון והולך לו קלף. בטח לשלושה בלמים שזה משהו שמצריך אימון ותיאום.
אבל בעוד אני כותב את זה עולות לי מחשבות שהרי גם ככה בשיטה של ברדה אנחנו משחקים עם מגן אחד שהוא 3/4 בלם הרי....
וואלה לא יודע. מצד אחד מאיימבו בכושר בלם טופ. מצד שני עכשיו לעצור את כל ההתקדמות של ארצ׳ל זה משהו שעלול לפגוע בנו ביום שאחרי מאיימבו.
קיצר כאב ראש.
D&3
קיבל.ה  1629 לייקים

יש פה איזה הנחה מלאת נאחס שארצ'ל ימשיך בפורמה הזו עד שמאיימבו יחזור
Gania23
קיבל.ה  137 לייקים

יש עוד חודש במינימום עד שמאיימבו חוזר , לכו תדעו מה יהיה עד אז
Charlie
קיבל.ה  1164 לייקים

רווי כתב:יש לו עוד הצעה מאוסטרליה לא?
היתה. הפועל לא תשחרר אותו. אבל אלמלא הפציעה של מאיימבו - הוא כנראה היה היום באוסטרליה.
שליחת תגובה