טל ארצ׳ל

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  375 לייקים

היה מצוין.
נתן כמה חילוצים גדולים.
מגן היה ברור שהוא לא יהיה - אבל יש לו את כל הכישורים הדרושים להיות בלם מצוין.
גבוה, חזק, מהיר ובעל שליטה טובה בכדור (רואים שגדל כקשר אחורי).
שרק ימשיך ככה ואולי נרוויח פה אחלה ילד אדום
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
adom4
קיבל.ה  748 לייקים

משחק אדיר שלו, מחצית שנייה עצר מלא התקפות מסוכנות של נתניה.
הייתה לו טעות אחת בסוף שעברו אותו אבל שאר ההגנה חיפתה עליו, בכללי משחק ההגנה שלנו פשוט תענוג כבר הרבה זמן וזה לגמרי לזכות ברדה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  4030 לייקים

איזה קטע ששחקנים ממש טובים בתפקיד שלהם :)
יחד, רק יחד! :heart:
אדום ותיק
קיבל.ה  1133 לייקים

זיטו כתב: 31 ינואר 2026, 22:39 היה מצוין.
נתן כמה חילוצים גדולים.
מגן היה ברור שהוא לא יהיה - אבל יש לו את כל הכישורים הדרושים להיות בלם מצוין.
גבוה, חזק, מהיר ובעל שליטה טובה בכדור (רואים שגדל כקשר אחורי).

שרק ימשיך ככה ואולי נרוויח פה אחלה ילד אדום
נכון. למה לא לתתלו לעלות כמחליף לקשר אחורי במקום קנצפולסקי שלא הוכיח את עצמו.
בנוסף,
שווה ניסוי שבו פאלקו והוא בקישור האחורי, וקרייב מתופקד קדמי יותר כקשר התקפי. אם יצליח, אני חושב שנראה הפועל הרבה יותר קטלנית, עם מימד טוב יותר לבעוט מחוץ לרחבה, ולהכנס כטריילר לרחבה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  1095 לייקים

טכנית לארז כתב: 31 ינואר 2026, 21:45 אולי כשאתה לא משחק ליד כל מיני פאסי זה פחות קשה.
כל הכבוד על שני המשחקים עד כה.
אפילו ליד פאסי הוא נתן תקופה מצוינת. הוא פתח את העונה שירדנו ממש טוב (תקראו את העמודים הראשונים של הנושא הזה), בהמשך נחלש ביחד עם הקבוצה וזה הגיוני לשחקן כל כך צעיר שהקבוצה שלו במשבר כל כך גדול.
אחרי זה בלאומית לא קיבל יותר מדי צ'אנסים וגם כשכן, קשה להתבלט נגד קבוצות שאתה כל כך יותר איכותי מהם.

פיזית הוא מרשים - גבוה לבלם ישראלי (לא יודע כמה בדיוק אבל נראה קרוב ל1.90) עם מהירות סבירה. כן יש לאן להתקדם מבחינת סייז - היה מהלך בשבת שפרייזו מנתניה ניער אותו לגמרי, למאיימבו למשל זה כנראה לא היה קורה.
טכנית הוא אחלה לגמרי לבלם.

מנטלית זו שאלה גדולה, בוא נראה שהוא מצליח לשמור על יציבות.
כרגע נראה שכל עוד הוא כשיר הולך להיות לו רצף משחקים בהרכב, מבחן בשבילו.
KingZivos
קיבל.ה  265 לייקים

Shacham כתב: 03 פברואר 2026, 00:19
טכנית לארז כתב: 31 ינואר 2026, 21:45 אולי כשאתה לא משחק ליד כל מיני פאסי זה פחות קשה.
כל הכבוד על שני המשחקים עד כה.
אפילו ליד פאסי הוא נתן תקופה מצוינת. הוא פתח את העונה שירדנו ממש טוב (תקראו את העמודים הראשונים של הנושא הזה), בהמשך נחלש ביחד עם הקבוצה וזה הגיוני לשחקן כל כך צעיר שהקבוצה שלו במשבר כל כך גדול.
אחרי זה בלאומית לא קיבל יותר מדי צ'אנסים וגם כשכן, קשה להתבלט נגד קבוצות שאתה כל כך יותר איכותי מהם.

פיזית הוא מרשים - גבוה לבלם ישראלי (לא יודע כמה בדיוק אבל נראה קרוב ל1.90) עם מהירות סבירה. כן יש לאן להתקדם מבחינת סייז - היה מהלך בשבת שפרייזו מנתניה ניער אותו לגמרי, למאיימבו למשל זה כנראה לא היה קורה.
טכנית הוא אחלה לגמרי לבלם.

מנטלית זו שאלה גדולה, בוא נראה שהוא מצליח לשמור על יציבות.
כרגע נראה שכל עוד הוא כשיר הולך להיות לו רצף משחקים בהרכב, מבחן בשבילו.
בדיוק
אני חושב שאם הוא עולה כמה ק״ג מסת שריר הוא יכול להפוך לבלם חיה. זה חשוב בעמדות האלו.. הוא לא חייב להיות מאימבו אבל עבודה של שלושה חודשי אימון ותזונה ולעלות 7-8 קילו שריר.
(ואז התמדה לשמור על זה כמובן)
אני יודע שזה לא קל לכולם מסת שריר. לי בעבר בגיל 17 בזמן שחברים שלי התנפחו אני לא התקדמתי.. הרמתי איתם אותם משקלים ולא גדלתי. אבל בסוף זה בא.. יש פה עניין גנטי אבל 90 אחוז תזונה.
REDGTS
קיבל.ה  43 לייקים

ואללה לפני שבוע או שבועיים או חודש שרפתם אותו ועכשיו אחרי משחק אחד הוא MVP ושחקן מבטיח לעתיד?
ואללה מקווה שזה נכון לעתיד הקרוב כי אנחנו בונים עליו עד שמאימבו חוזר
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1710 לייקים

ברדה אוהב לקחת שחקני נוער ולזרוק אותם במקומות רנדומלים במגרש (מה התפקיד של למקין?)
טל ארצל הוא קשר אחורי, הוא מצליח כבלם באופן טבעי כי זה יותר קשור לתפקיד המקורי שלו, מגן הוא ממש לא וזה ההבדל בתגובות פה לאורך האשכול
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

עוד משחק טוב ושקט שלו

יש לנו לדעתי את ההגנה הטובה בליגה נכון לכרגע.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
OrCohen
קיבל.ה  309 לייקים

אחלה אחלה ארצל.
צריך להיות בלם מחליף ראשון כשמאיימבו יחזור.
chimpfive
קיבל.ה  496 לייקים

גורם לי לא להתגעגע לטעויות של גול למשחק של מאימבו
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  268 לייקים

REDGTS כתב: 03 פברואר 2026, 01:06 ואללה לפני שבוע או שבועיים או חודש שרפתם אותו ועכשיו אחרי משחק אחד הוא MVP ושחקן מבטיח לעתיד?
ואללה מקווה שזה נכון לעתיד הקרוב כי אנחנו בונים עליו עד שמאימבו חוזר
כן ברור שנשרוף אותו בתור מגן, שים אותו חלוץ וגם נשרוף אותו
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1324 לייקים

שימשיך כך
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
KingZivos
קיבל.ה  265 לייקים

הרווחנו שחקן בית ישראלי מהפציעה של מאימבו.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6121 לייקים

chimpfive כתב: 07 פברואר 2026, 17:08 גורם לי לא להתגעגע לטעויות של גול למשחק של מאימבו
די נו, כל הכבוד לארצ׳ל שממלא את החור בעמדת הבלם כהלכה אבל איפה הוא ואיפה מאיימבו.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  804 לייקים

לא נעים להגיד את זה, אבל לא נופל ממאיימבו עד עכשיו.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  1419 לייקים

באופן כללי כל האנטי המקצועי שנבנה עליו זה כי שיחקו איתו מגן. הוא בלם ובלם טוב מאוד ואני מקווה שהוא אצלנו לעוד הרבה עונות כי זה שחקן לבנות עליו.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
Spiderman
קיבל.ה  162 לייקים

מפתיע.
שימשיך ככה.
uriazu
קיבל.ה  42 לייקים

יוםי של משחק
מלחיץ אותי עם הכדור אבל תכלס יוצא מזה טוב כל פעם כמעט
קפבלנקה
קיבל.ה  834 לייקים

שיישאר איתנו לנצח.
אוהב אותו, את הדמות, השקט שלו מאחורה.

איזה כיף איתו, גאווה של ילד
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  751 לייקים

השחקן המפתיע בסגל
מיקום טוב, שקט עם הכדור ומיקום מעולה.
adom4
קיבל.ה  748 לייקים

הכי טוב על המגרש, משחק פשוט מעולה שלו.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1217 לייקים

מעולה
תמשיך ככה ילד
אדום
קיבל.ה  1174 לייקים

עוד משחק טוב. בכורח הנסיבות, מצא את העמדה היחידה הנכונה לו
אדום ותיק
קיבל.ה  1133 לייקים

אדום כתב: 07 פברואר 2026, 18:11 עוד משחק טוב. בכורח הנסיבות, מצא את העמדה היחידה הנכונה לו
פוטנציאל להיות שחקן קישור אחורי נהדר.
זה התפקיד ששיחק בנוער והיה כוכב!
עכשיו כשפיבן חזר אפשר לתת לו לשחק כקשר אחורי מחליף לקרייב, כשהוא מוצהב או נפצע!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Adam
קיבל.ה  169 לייקים

רווי כתב: 07 פברואר 2026, 17:15 באופן כללי כל האנטי המקצועי שנבנה עליו זה כי שיחקו איתו מגן. הוא בלם ובלם טוב מאוד ואני מקווה שהוא אצלנו לעוד הרבה עונות כי זה שחקן לבנות עליו.
רוב האנטי שנבנה על רוב השחקנים זה כי יש אוהדים שהתאהבו בלשרוף, לקלל ולשנוא שחקנים שלנו. אולי זה טבעי אחרי העשור הנוראי שעברנו, אני לא יודע.
ואולי זה המצב גם איתו.
שאנגפר
קיבל.ה  84 לייקים

וואו איזה שקט עם הכדור, נתן יציאה אחת קדימה שהזכירה לי את שמעון. שימשיך ככה ואנחנו נהייה בבעיה חיובית בקרוב
Red_man
קיבל.ה  2186 לייקים

מגמת שיפור אדירה והוא נראה טוב במשחקים האחרונים. כנראה יותר ״קל״ להשתפר ולהתבלט ליד מגן כמו קוקו ובלם כמו צ׳יקו ולא עם אנטוניץ עם כל הכבוד. מה שכן הוא חייב לקחת את למקין לחדר כושר ולהעלות מסת שריר דחוף
היחיד שנלחם
קיבל.ה  55 לייקים

אוכל את הכובע לגביו בענק, וחוזר בי. שחקן אש ב3 משחקים האחרונים, עושה הגנה באחריות . וחכם.
oleg neduda
קיבל.ה  2283 לייקים

מעניין איפה כל הליצנים שהתלוננו על הארכת החוזה שלו. זאת בדיוק הסיבה שצריך להאריך חוזה לכל שחקן עם פוטנציאל סביר ומעלה. תמיד יש הפתעות ואין שום סיבה ששחקנים כאלה לא יהיו אצלנו תחת חוזה במצבנו הכלכלי
D&3
קיבל.ה  1629 לייקים

oleg neduda כתב: 07 פברואר 2026, 20:10 מעניין איפה כל הליצנים שהתלוננו על הארכת החוזה שלו. זאת בדיוק הסיבה שצריך להאריך חוזה לכל שחקן עם פוטנציאל סביר ומעלה. תמיד יש הפתעות ואין שום סיבה ששחקנים כאלה לא יהיו אצלנו תחת חוזה במצבנו הכלכלי
בול
לירון האדום
קיבל.ה  2881 לייקים

ההפתעה הנעימה של הפועל
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1552 לייקים

עושה את העבודה!!
קיבל כמה מחזורים עם חסרונם של מאיימבו ופיבן, וקיבל חתיכת משחקים ועשה עבודה מעל המצופה.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  893 לייקים

הפתעה ענקית בשבילי.
הוקיץ'
קיבל.ה  8085 לייקים

ממש אחלה.
בניגוד למה שנטען פה, זה לא שהוא לא קיבל צ'אנסים, הוא פשוט היה ממש גרוע (למעט כמה משחקים בתחילת עונת הירידה). גם כשהושאל (לכפר סבא נדמה לי) היה לא טוב. מבחינתי זו הפתעה גדולה ומאוד נעימה.
אגב, ראיתי שכתבו פה שהוא בלם במקור וזה לא נכון. בנוער הוא היה קשר לצד קנצפולסקי והם גם הרכיבו ביחד את הקישור של נבחרת הנוער כשאילי מדמון היה פצוע.
arik89
קיבל.ה  145 לייקים

הוקיץ' כתב: 07 פברואר 2026, 23:48 ממש אחלה.
בניגוד למה שנטען פה, זה לא שהוא לא קיבל צ'אנסים, הוא פשוט היה ממש גרוע (למעט כמה משחקים בתחילת עונת הירידה). גם כשהושאל (לכפר סבא נדמה לי) היה לא טוב. מבחינתי זו הפתעה גדולה ומאוד נעימה.
אגב, ראיתי שכתבו פה שהוא בלם במקור וזה לא נכון. בנוער הוא היה קשר לצד קנצפולסקי והם גם הרכיבו ביחד את הקישור של נבחרת הנוער כשאילי מדמון היה פצוע.
8 או 10? איך יכולת המסירה?
כבלם, אני סוף סוף נהנה ממנו. מקווה שבקרוב ידע לנהל את הסגל, ובעונה הבאה הוא וגם פיבן יקבלו דקות יפות כמחליפים
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1151 לייקים

oleg neduda כתב: 07 פברואר 2026, 20:10 מעניין איפה כל הליצנים שהתלוננו על הארכת החוזה שלו. זאת בדיוק הסיבה שצריך להאריך חוזה לכל שחקן עם פוטנציאל סביר ומעלה. תמיד יש הפתעות ואין שום סיבה ששחקנים כאלה לא יהיו אצלנו תחת חוזה במצבנו הכלכלי
אני פה.
אכן הפתעה אדירה, אי אפשר היה לדמיין שכך הוא ישחק.
הכי טוב בהפועל במשחקים האחרונים. הרוויח ביושר את הארכת החוזה.

עם זאת, בוא נזכור שאותם משתמשים לא התייחסו להארכות החוזים בצורה אינדיבידואלית.
אני למשל תהיתי על ההחלטה האסטרטגית של המערכת להחתים את ארי כהן, אל ים וארצ׳ל יחד.
אתה מפספס את זה משום מה.
אני ממליץ שלפני שנחגוג 3 משחקים טובים של שחקן אחד מתוך השלושה ונכנה משתמשים בשמות - נבדוק מה עולה בגורלם, רמתם ומעמדם של שני השחקנים הראשונים ברשימה.

אני עדיין עומד על כך שארי ואל ים לא ראויים לשחק בהפועל ת״א גם לא כ-״מושאלי נצח״, ע״ע מתן חוזז ונדב נידם.
לשניהם אין יכולת להיות שחקני הרכב לגיטימיים בליגת העל, גם לא בקבוצת תחתית. לא העונה ולא בעונה הבאה, ואתה מוזמן לבחון את זה.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 08 פברואר 2026, 12:34, נערך 5 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  798 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 08 פברואר 2026, 12:30
אני פה.

עם זאת, בוא נזכור שאותם משתמשים לא התייחסו להארכות החוזים בצורה אינדיבידואלית - דובר על ארי כהן, אל ים וארצ׳ל ביחד. אתה מפספס את זה משום מה.
אני ממליץ שלפני שנחגוג 3 משחקים טובים של שחקן אחד מתוך ה-3 ונכנה אנשים בשמות - נבדוק מה עולה בגורלם, רמתם ומעמדם של 2 השחקנים הראשונים ברשימה.

אני עדיין עומד על כך שארי ואל ים לא ראויים לשחק בהפועל ת״א גם לא כ-״מושאלי נצח״, ע״ע מתן חוזז ונדב נידם.
לשניהם הם יכולת להיות שחקני הרכב בליגת העל, גם לא בקבוצת תחתית.
אל ים יהיה שחקן טופ לא בטוח שבהפועל
D&3
קיבל.ה  1629 לייקים

אני פה.

עם זאת, בוא נזכור שאותם משתמשים לא התייחסו להארכות החוזים בצורה אינדיבידואלית.
אני למשל תהיתי על ההחלטה האסטרטגית של המערכת להחתים את ארי כהן, אל ים וארצ׳ל יחד.
אתה מפספס את זה משום מה.
אני ממליץ שלפני שנחגוג 3 משחקים טובים של שחקן אחד מתוך ה-3 ונכנה אנשים בשמות - נבדוק מה עולה בגורלם, רמתם ומעמדם של 2 השחקנים הראשונים ברשימה.

אבל זו הנקודה.... אתה לא מאריך חוזה לשחקנים צעירים כי אתה בהכרח יודע שהם יתפתחו לשחקני סגל מועילים, אתה מאריך חוזה לשחקנים צעירים אם אתה חושב שיש סיכוי שהם יהפכו לכאלה.
נניח והמועדון העריך את סיכוי ההצלחה\התפתחות של אל ים ארצ'ל וארי כהן באותו סדר גדול, מספיק שאחד מהם יהפוך לשחקן סגל לגיטימי בשביל שהעלות של השארת שלושתם תהיה שווה את זה, גם אם נניח אל ים עוד שנתיים בכלל הופך לגולש מקצועי וכל ההשקעה בו הולכת לפח.

ההחלטה האסטרטגית של להחזיק פול של שחקנים צעירים שכרגע לא מתאימים בהכרח לקבוצה (נניח), שלפול הזה נכנס גם עידן ברנס דרך אגב, היא לא במחשבה שכל שחקן כזה שאתה מחזיק ישא לך פירות, אלא שהוא יגדיל את הסיכויים שלפחות חלק מהם יתרמו לך. ובדיוק בגלל זה להחתים את שלושתם לא ייבחן על האם שלושתם יצליחו, אלא על האם מספיק מהם יצליחו, שאני די בטוח שמבחינת עלות תועלת מספיק שאחד יצליח בשביל שהאסטרטגיה הזו תתברר כמוצלחת.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6121 לייקים

Sin Queso כתב: 08 פברואר 2026, 12:32
אני פה.

עם זאת, בוא נזכור שאותם משתמשים לא התייחסו להארכות החוזים בצורה אינדיבידואלית - דובר על ארי כהן, אל ים וארצ׳ל ביחד. אתה מפספס את זה משום מה.

אל ים יהיה שחקן טופ לא בטוח שבהפועל
בליגה א' הוא יכול להיות שחקן טופ.
שליחת תגובה