קריאה לאיחוי הקרע

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Red roy
קיבל.ה  215 לייקים

7even כתב: 19 ספטמבר 2025, 17:16
הפועל כתב: 19 ספטמבר 2025, 16:36 מי שחושב שבשלב זה מספיק שעופר יישב עם מישהו מהאולטראס ויסגרו משהו וזה יספיק קצת חי באשליות. זה היה נכון עד לפני כמה חודשים אולי, כשמובילי החרם מהאולטראס היו עיקר אלו שלא מגיעים.
זה אכן מרגיש כמו לחיות באשליות אבל עדיף לנסות מאשר לא.
מה האפשרות השניה? לשבת, לא לעשות כלום, ולהתלונן?

גמני בדעה שארגונים כאלו לא עובדים בשיטה של - בוא נדבר ויאללה הכל בסדר, וגמני חושב שיש פה הרבה יותר אשמה שלהם משל עופר.
אבל אני לא רוצה להתעסק במה היה, אני רוצה להתעסק במה קורה מרגע זה והלאה.

אני אגב עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה (ושאלתי כבר 3 פעמים) - האם בצג השני יש אוזן קשבת?
הרי להרים טלפון גם הבן שלי יכול. השאלה אם יש עבור מה?
אם הסיכוי הוא אפס מוחלט, אז אין. אם יש אפילו 1%, שווה לנסות. ונעזוב רגע את העניין של למה עופר צריך להיות היוזם כי הרי לא הוא זה שנטש את הקבוצה.

מה שעוד מפריע לי כאן הוא - איך הארגון הזה מצטייר בעיני ארגונים אחרים. הרי הם הופכים עצמם ללעג בעיני קהלים אחרים שרואים איך הם פתאום ביום בהיר החליטו לנטוש קבוצה שהם הלכו אחריה 25 שנה. זה הרי מגוחך.
בסוף הרי יגדל דור אחר. יגדל דור שלא מכיר אותם. הוא כבר גדל, הוא כבר מגיע למגרשים. אין אדם שאין לו תחליף.

מה יהיה מחר? ספרא לא יבוא להם בטוב אז ינטשו גם את שער 5? לא יתנו להם כרטיסים אז יחרימו משחקי בית? גם זו הרי תאונה שמחכה לקרות הרי והם פתחו פה פתח מסוכן מאד שיחזור אליהם יום אחד כמוברנג.

ו
עניתי כבר פעמיים , אולי פיספסת
באמת יש פה כל כך הרבה הודעות ....

אני מאמין שאם ינאי יעשה צעד אמיתי בצד השני יהיו מי שיקשיבו .

לגבי איך שהארגון מצטייר , הדבר היחיד שחשוב לאולטראס הפועל זה הפועל .
הארגון הזה לא צריך להצטייר בעיני אף ארגון אחר ככזה או כזה .
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  132 לייקים

Red roy כתב: 19 ספטמבר 2025, 17:35 https://www.instagram.com/reel/DOyXkPJD ... ZudzZsamRt

ינאי קורא בפורום ?
כן, וגם הגיב פה בנושא
Nati
קיבל.ה  2219 לייקים

hapoel15 כתב:
אחלה עופר
אוהבים אותך
Red_man
קיבל.ה  1705 לייקים

Red roy כתב: 19 ספטמבר 2025, 17:35 https://www.instagram.com/reel/DOyXkPJD ... ZudzZsamRt

ינאי קורא בפורום ?
אתה הרי יודע שכן. אין פלטפורמה שאוהדי הפועל כותבים בה שינאי לא נמצא בה. טוויטר/פייסבוק/שדים/וואטסאפ/יונת דואר וכו׳
אוהד כורסא
קיבל.ה  636 לייקים

תודה עופר :heart:

תעשה משחק פרידה מהדרייב אין. זה עלול להיות כואב ומלוכלך. אבל זו יכולה להיות התחלה חשובה.

צעד ראשון חשוב, עכשיו הצד של היד האחות. יאללה הפועל.
למה זה טוב
קיבל.ה  114 לייקים

רק אתמול הוא רשם שזה שיח של הקהל בלבד ושאין סיבה שייתערב.
חסם אוהדים שכל חטאם היה לא להסכים איתו (כאלה שלא קיללו).
חירחר ריב במודע בין קבוצות בקהל.
העליל עלילות על אנשים שמתנגדים לו.

אבל הוא לא מבין למה אנחנו בסיטואציה הזאת ופתאום בעד שיח פתוח וכנה.
מה נגיד, מזל שיש כיפה על הראש ושעוד שבוע וחצי יום כיפור.
Red roy
קיבל.ה  215 לייקים

יאללה
הצעד הבא זה למשוך את התביעות האישיות שהוא הגיש על סך 400 אלף שקל נגד כמה אנשים ספציפים
Asafasraf
קיבל.ה  1629 לייקים

למה זה טוב כתב:רק אתמול הוא רשם שזה שיח של הקהל בלבד ושאין סיבה שייתערב.
חסם אוהדים שכל חטאם היה לא להסכים איתו (כאלה שלא קיללו).
חירחר ריב במודע בין קבוצות בקהל.
העליל עלילות על אנשים שמתנגדים לו.

אבל הוא לא מבין למה אנחנו בסיטואציה הזאת ופתאום בעד שיח פתוח וכנה.
מה נגיד, מזל שיש כיפה על הראש ושעוד שבוע וחצי יום כיפור.
הבנאדם רוצה להעיף אותנו הכי גבוה שיש ושופך כסף ללא הבחנה.
מעלה סרטון שבו הוא מודה שגם מהצד שלו נעשו טעויות, אבל למה שתנסה להכיל ולעשות צעד לכיוון סולחה?
מישהו כבר כתב ברשתות החברתיות שעוד מעט יתלוננו שהוא הצטלם בצד הלא הנכון ולכן אסור לסלווח לו. טרחנים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Red roy
קיבל.ה  215 לייקים

תמונה

וזה סתם על הדרך חם מהתנור
ranjef
קיבל.ה  1753 לייקים

Red roy כתב:https://www.instagram.com/reel/DOyXkPJD ... ZudzZsamRt

ינאי קורא בפורום ?
אין דברים כאלה. למרות הטעויות, בן אדם מלא לב.
ולפני שיקפצו, לא, הוא לא משלם לי. גם פה אני ממשיך בעבודה ההתנדבותית למען הפועל כמו בימי הדר יוסף
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1960 לייקים
יצירת קשר:

אפשר לשבת ולדבר. דיבורים זה נחמד, וחשוב בתור התחלה. אבל כשהאמון נשבר קשה לבנות אותו בחזרה ובסוף צריך צעדים בוני אמון.
ובתכלס בשלב כזה לדעתי הדבר היחיד שאפשר באמת לעשות זה פשוט לשים כסף על האולם. לא סתם הזכרתי את זה.
זאת נקודת השבר המרכזית, שם התחיל להישבר האמון אצל מרבית האוהדים שלא קנו מנוי עכשיו. וגם מבחינה כלכלית נטו זה מהר מאד יחזיר את עצמו.

כמובן שזה מצריך גם צעדי המשך של אשכרה לממן בנית אולם. אבל זה ממילא הוא התכוון לעשות.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Red roy
קיבל.ה  215 לייקים

תמונה

חם מהתנור
shaharot
קיבל.ה  735 לייקים

אוהדי הפועל : למה עופר לא מתנצל????? הכל תלוי בו!!!! הוא בכלל לא מנסה!!!!!
עופר מתנצל ומציע פגישה לאיחוד.
אוהדי הפועל : אבל אתמול הוא אמר אחרת!!! הכל שקריםםם
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1960 לייקים
יצירת קשר:

shaharot כתב: 19 ספטמבר 2025, 18:40 אוהדי הפועל : למה עופר לא מתנצל????? הכל תלוי בו!!!! הוא בכלל לא מנסה!!!!!
מי אלו "אוהדי הפועל" האלו?
Nati
קיבל.ה  2219 לייקים

Red roy כתב:תמונה

חם מהתנור
רק חמור לא משנה את דעתו.
כולנו יודעים שעופר לא חמור.
מקווה שגם הצד השני לא חמור.
Red_man
קיבל.ה  1705 לייקים

Red roy כתב: 19 ספטמבר 2025, 18:37 תמונה

חם מהתנור
1. מהיום זה בטוח לא. ככה שזה לא בדיוק חם מהתנור.
2. למה אין לו טלפון כשר?
יהלום14אדום
קיבל.ה  1118 לייקים

כבר היו על זה תגובות שזה בגלל כמות המנויים. מי שרוצה באמת לפתור מחפש לפתור, מי שמחפש, יחפש תמיד מה לא טוב. הלוואי אבל אני לא אופטימי
יאללה הביתה!!!
בני12
קיבל.ה  2026 לייקים

הפועל כתב: 19 ספטמבר 2025, 18:41
shaharot כתב: 19 ספטמבר 2025, 18:40 אוהדי הפועל : למה עופר לא מתנצל????? הכל תלוי בו!!!! הוא בכלל לא מנסה!!!!!
מי אלו "אוהדי הפועל" האלו?
שאקו ושות בטוויטר
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1960 לייקים
יצירת קשר:

להתעסק באולטראס זה כאמור לברוח קצת לצדדים. זה כבר הרבה יותר גדול מהם והבעיות שלהם.
יהלום14אדום
קיבל.ה  1118 לייקים

הפועל כתב: 19 ספטמבר 2025, 19:59 להתעסק באולטראס זה כאמור לברוח קצת לצדדים. זה כבר הרבה יותר גדול מהם והבעיות שלהם.
סתם לשם הדיון, אתה חושב שאם האולטראס מחליטים שזהו והם חוזרים ליציעים המצב לא משתנה?
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  895 לייקים

ראיתי גם את הפוסטים שאתם מדברים עליהם

אני מצליח להבין את מקור הפילוג, מצליח להבין את הסלידה מעופר, גם לי לא חסר ביקורת וסלידה מהמון מהליכים חסרי כל היגיון שהוא הוביל.
לא מצליח להבין אנשים שמתיימרים להיות אוהדי הפועל אבל רק פועלים כדי לפגוע במועדון הזה, בקהילה הזאת ולגרום לו להגיע לפירוק וריסוק הפועל תל אביב.

הקלדתי כאן כמה מילים קשות על הבחור והדעות שיש לי עליו אבל ברוח השיח שהולך כאן מחקתי אותם ואני רוצה לנסות משהו אחר

@שאקו אהלן, לי קוראים איליי, בהתחשב בכל הפוסטים שהעלית בטוויטר בימים האחרונים, האם אתה חושב שנוכל להגיע כקהל למקום של אחדות אמיתית או מה אתה מקווה שיקרה עם עתיד הפועל תל אביב?

אני מקווה שאתה מודע לזה שלשם שלך יש המון כוח בקהל הזה ומקווה שנוכל להגיע למצב שבו אנחנו באמת מדברים ממקום של אהבה לעתיד המועדון על צעדים שיוכלו לעזור לנו להשתקם מהחרא הזה

הלוואי שתראה כאן שאהבת הפועל גדולה משנאת עופר ינאי ומכבי וכן תצליח לענות לי בכנות ובכבוד, בידיעה ברורה שהתחלתי את השיח כאן

יאללה הפועל
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1853 לייקים

Red roy כתב:
7even כתב: 19 ספטמבר 2025, 16:11 חייב לעצור רגע ולהבין מה אתה אומר.
אתה טוען שלא צריך שיח אוהדים אלא צריך שינאי ירים טלפון.
כדי מה? לשמוע שהוא כזה וכזה ויציבו לו תנאים בלתי אפשריים?

אם זה לשם כך, אז הרי שם כבר היינו. הם ישבו 8 שעות בחדר והגיעו להסכמה שהתברר כחסרת בסיס לגישור על פערים.

ושוב אני שואל - יש רצון בצד השני לסיים את הסכסוך הזה?
עזובתי מי מה מו ומה היה ב 14.3 או ב 1.11. אני שואל שאלה מאד פשוטה כאן. יש או אין רצון לשכוח מהעבר ולהביט אל עבר העתיד?
אני אומר שאין טעם לשיח של קבוצה שמונה אלפי אנשים .
אין שיח שיכיל את כל הדעות , הרגשות והרצונות של קבוצה כזו גדולה של אנשים .
בכל קולקטיב שיש לו מטרה משותפת , הפרט חייב לקבל את הפרט האחר על כל המגרעות שלו כי המטרה היא משותפת .
המטרה והיעד הוא המאחד . בטח לא כמה כללים ש 20 איש קבעו ויהיו תקפיםרק לאותם 20 איש .

אתה ואני המאחד בנינו גדול יותר מכל דבר כזה או אחר .

תסבול אותי ואני אסבול אותך , כי אנחנו משפחה אחת.

לגבי הסכסוך ?
היה רצון רק מצד אחד ליצור אותו , ואותו צד צריך גם לפתור אותו
קשקשן.
היה פה רק צד אחד שחדב שגם כשיש בעלים חדש הוא יזרים כסף חופשי שהם יוכלו לעשות איתו מה שבא להם והשותפים שלהם חשבו שהם יכולים להמשיך לשלוט במועדון ולהשאיר עם זכויות יתר.
ברגע שלקחו להם את הפריבילגיות שלהם הם החליטו שתמות נפשם עם פלישתים והן ישרפו את המועדון העיר שעופר יעזוב והם יקבלו בחזרה את מה שהם חושבים שמגיע להם. גם אם זה יהיה במועדון פושט רגל.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1853 לייקים

חם מהתנור
לא חם מהתנור ולא בטיח. אבל תמשיך להסית.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3799 לייקים

חם מהתנור
איך זה חם מהתנור כשאתה כתבת הודעה ב18:37 וההתכתבות היא אחרי 23 בלילה לפי מה שכתוב שם?

Sent from my 22101320G using Tapatalk

לירון האדום
קיבל.ה  2634 לייקים

1. למה הציוץ באנגלית?
הוא מנסה לפשר את הקהל הזר?

2. מילים לחוד ומעשים לחוד, במעשים עופר הוכיח שהוא אכן שופך הרבה כסף על הפועל ומביא את כל הכוכבים אבל גם הוכיח שהוא אחראי לקרע בקהילה.
פחות דיבורים, יותר מעשים.
בינתיים לא ראיתי גם התנצלות שלו על דברים שעשה
Nati
קיבל.ה  2219 לייקים

הפועל כתב:להתעסק באולטראס זה כאמור לברוח קצת לצדדים. זה כבר הרבה יותר גדול מהם והבעיות שלהם.
אם זה לא היה מתחיל מ,לא יקרה
בחיים לא היינו מגיעים למצב הזה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2857 לייקים

לירון האדום כתב: 19 ספטמבר 2025, 20:24 בינתיים לא ראיתי גם התנצלות שלו על דברים שעשה
גם לא ראיתי התנצלות מהאולטראס על דברים שהם עשו , או לכל הפחות גינויים למעשים שנעשו מסביבתם הקרובה.
נאה דורש , נאה מקיים.
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

לירון האדום כתב: 19 ספטמבר 2025, 20:24 1. למה הציוץ באנגלית?

2. מילים לחוד ומעשים לחוד, במעשים עופר הוכיח שהוא אכן שופך הרבה כסף על הפועל ומביא את כל הכוכבים אבל גם הוכיח שהוא אחראי לקרע בקהילה.
כרגע רשמת מילים ומעשים לחוד ודרשת יותר מעשים, אבל אישרת שבמעשים הוא שופך הרבה כסף אבל התלוננת שהוא לא התנצל (מילים),
לא ברור מה *המעשים* שאתה מצפה ממנו.
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

הפועל כתב: 19 ספטמבר 2025, 18:36 אפשר לשבת ולדבר. דיבורים זה נחמד, וחשוב בתור התחלה. אבל כשהאמון נשבר קשה לבנות אותו בחזרה ובסוף צריך צעדים בוני אמון.
ובתכלס בשלב כזה לדעתי הדבר היחיד שאפשר באמת לעשות זה פשוט לשים כסף על האולם. לא סתם הזכרתי את זה.
זאת נקודת השבר המרכזית, שם התחיל להישבר האמון אצל מרבית האוהדים שלא קנו מנוי עכשיו. וגם מבחינה כלכלית נטו זה מהר מאד יחזיר את עצמו.

כמובן שזה מצריך גם צעדי המשך של אשכרה לממן בנית אולם. אבל זה ממילא הוא התכוון לעשות.
אני הבנתי שעניין הבניה הוא כרגע בטיפול העיריה וששם זה מתעכב. כלומר לא קשור בו. לא הבנתי טוב?
כי אחרת זה כמו לכעוס על יזם שהעיריה טרם הנפיקה לו היתר בנייה
לירון האדום
קיבל.ה  2634 לייקים

מילפורד כתב: 19 ספטמבר 2025, 20:29
לירון האדום כתב: 19 ספטמבר 2025, 20:24 בינתיים לא ראיתי גם התנצלות שלו על דברים שעשה
גם לא ראיתי התנצלות מהאולטראס על דברים שהם עשו , או לכל הפחות גינויים למעשים שנעשו מסביבתם הקרובה.
נאה דורש , נאה מקיים.
אתה מכיר את האולטראס מהיום?
ראית הודעות התנצלות של אולטראס בעולם?
זה האולטראס לטוב ולרע הוא בא עם חבילה גדולה, יש מי שמוכן לקחת את ההימור ולתמוך בו איפה שאפשר ויש כאלו שלא.
עופר בחר שלא לקחת את החבילה, זכותו אבל יש לכך השלכות.
לירון האדום
קיבל.ה  2634 לייקים

תא מרבוטא כתב: 19 ספטמבר 2025, 20:33

כרגע רשמת מילים ומעשים לחוד ודרשת יותר מעשים, אבל אישרת שבמעשים הוא שופך הרבה כסף אבל התלוננת שהוא לא התנצל (מילים),
לבטל את התביעה האישית נגד חברי אולטראס.
להתנצל על כך שהוא או מי מטעמו קראו למשטרה להגיע למשחק בחדרה בגלל חשש שיהיה בלגן בזמן שלא היה כלום ושום דבר.
להגיד את האמת ואת כל האמת לגבי האולם, בלי לחרטט.
נתחיל בזה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

לירון האדום כתב: 19 ספטמבר 2025, 20:37
נאה דורש , נאה מקיים.
זה האולטראס לטוב ולרע הוא בא עם חבילה גדולה, יש מי שמוכן לקחת את ההימור ולתמוך בו איפה שאפשר ויש כאלו שלא.
אז בעצם מהאולטרס אין דרישה אין ציפיה לשינוי זה מה יש והדרך לאיחוי הקרע זה להשלים עם ההתנהגות שלהם במלואה.

מה אני אגיד לך
לא נשמע התחלה טובה למו"מ ולאיחוי
נערך לאחרונה על ידי תא מרבוטא ב 19 ספטמבר 2025, 20:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
תא מרבוטא
קיבל.ה  687 לייקים

לירון האדום כתב: 19 ספטמבר 2025, 20:38
תא מרבוטא כתב: 19 ספטמבר 2025, 20:33

לבטל את התביעה האישית נגד חברי אולטראס.
להתנצל על כך שהוא או מי מטעמו קראו למשטרה להגיע למשחק בחדרה בגלל חשש שיהיה בלגן בזמן שלא היה כלום ושום דבר.
להגיד את האמת ואת כל האמת לגבי האולם, בלי לחרטט.
נתחיל בזה.
ובהמשך למה שכתבת על האולטרס- עופר אמור לבטל תביעה נגד מי שמבחינתך יכול לעשות מה שבא לו (כי הוא אולטרס) וצריך לקבל בלי סייגים, ועוד להתנצל על זה

לגבי האולם - נשמע טוב אבל השאלה מי יקבע שזו האמת כי הרי על מילה של עופר אתה לא סומך. איך תשתכנע שהוא אומר לך את כל האמת אם הוא פסול?
בני12
קיבל.ה  2026 לייקים

תא מרבוטא כתב: 19 ספטמבר 2025, 20:45
לירון האדום כתב: 19 ספטמבר 2025, 20:37

נאה דורש , נאה מקיים.
אז בעצם מהאולטרס אין דרישה אין ציפיה לשינוי זה מה יש והדרך לאיחוי הקרע זה להשלים עם ההתנהגות שלהם במלואה.

מה אני אגיד לך
לא נשמע התחלה טובה למו"מ ולאיחוי
זאת בדיוק דרישת הסולידריות של האולטראס.
אתה תהיה סולידרי עם המעשים שלי ובתמורה אני אשים עליך זין
Praškevičios
קיבל.ה  56 לייקים

לפני המעבר ליד אליהו פנו לעופר אנשים רבים, בכירים וסתם אוהדים מהשורה, ותיארו בפניו במדויק את הסרט הרע שעובר על כולנו עכשיו ולכן שום דבר ממה שקורה הוא לא הפתעה עבורו. יותר מזה, כל מי שניסה להזהיר אותו מפני התוצאות ולא יישר קו סומן כאויב רע והורחק מהמערכת, וכל מי שעודד ובעצם הוביל אותו לקטסטרופה הנוכחית קודם והפך למקורב.

אם באמת רוצים לבצע תיקון אמיתי, הוא חייב להתחיל בנסיון הידברות עם אנשים כמו רמי כהן. זה נשמע הזיה כרגע אבל זו לדעתי הדרך היחידה שיכולה להוביל לשיקום. יודע שהסיכוי אפסי כי ״הדם הרע״ בין הצדדים משתלט על כל חלקה טובה והאגו גובר על טובת הקבוצה אבל זה מה שנשאר, לקוות לטוב.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2857 לייקים

אתה מודע לזה שהאולטראס כועסים על רמי בערך ברמה שהם כועסים על עופר , כן?
joshsoos
קיבל.ה  560 לייקים

Red roy כתב: 19 ספטמבר 2025, 14:10 רע לך אה בילו ?
אתה מרגיש טוב בלהקטין מישהו אחר ?

תודה לך בילו
יש לך מראה בבית?
90% מההודעות שלך הן הקטנה, בשם אותו קומץ עם האידאה מול ההמון הנסחף וחסר הערכים והזהות כמונו. קיללת אנשים, השמצת, קבעת עליהם קביעות. ואני זה שמקטין?
אני כותב כאן בקביעות מתחילת הפורום לפני 22 שנה ( די מדהים ללא קשר ,בעידן הטכנולוגי המשתנה כל כך ) והיו פה כל כך הרבה משתמשים גרועים ממך,אנשים דוחים ורעים. למרות זאת ולמרות שהכתיבה שלי מאז ומעולם מושחזת למדי, ולמרות שלא הכרתי פה מעולם אף מנהל באופן אישי, לא הורחקתי ולא קיבלתי אזהרה או משו דומה. אתה נעלמת לשנים ארוכות וחזרת לכתוב בהבלחות בערך ממתי שהתחיל המשבר, והספקת לקבל אזהרות והרחקה לקנסו וזה רק כי האדמינים פה סלחנים למדי ולא הרחיקו אותך לגמרי. נראה לך אז שהבעיה פה היא אני או אתה?
joshsoos
קיבל.ה  560 לייקים

El dudernio כתב: 19 ספטמבר 2025, 14:44
joshsoos כתב: 19 ספטמבר 2025, 13:28
מילפורד כתב: 19 ספטמבר 2025, 12:49

והנה ההוכחה למה שטענתי, אתה לא מכיר בכלל בטענות שיש לאנשים כלפי האולטראס ולא מוכן אפילו לדון בהן.
אבל אתה יכול לדרוש מינאי שהוא יעשה את הכל כדי לפתור את זה.
צביעות משהו.
ככה באמת לא נגיע לשום מקום בנושא האחדות.
נו אבל זה כל הענין, לא ברור לך? לא הוא ולא אף אחד יכיר בטענות, שלא לדבר על לדון בהם. לא עכשיו, לא פעם, לא בעתיד. מילא היית איזה אוהד צעיר ותמים, אבל אתה לא... נסה לחשוב על פעם אחת שזה קרה. עזוב עכשיו פוזיציה אישית ( כמו שרוי ינסה להסית את הדיון ל"הוא חושב שהם נוחבות" ובקיצור ינסה להפוך את זה לאישי, כשהוא לא ) נסה להסתכל על זה מפרספקטיבה עליונה יותר כמו הדוגמאות שהבאתי, כאילו אתה פרשן או חוקר ותגיע לאותה מסקנה.
הרי הקרע בינם ליתר הקהל החל הרבה לפני עופר, נבנה לאורך השנים והגיע לשיא בשנים האחרונות כשלאוהדים נמאס ונחצה איזשהו רף של סבלנות ( תמיד הרוב השקט צריך אירוע מסויים או צבר אירועים כדי לצאת מרבצו, כמו למשל המחאה ב2011 או המהפכה המשפטית ). אז עכשיו הם מנצלים את עופר כדי לטפול עליו את הקרע ולהתחמק מאחריות, זה עופר לא אנחנו.
אתה יכול לנסות חופשי, דבר עם רוי או כל אוהד שקשור אליהם או איתם עצמם, זה לא יעזור. אתה מכיר את המערכון של הגשש על ביתר? "אנחנו רוצים 15 ניצחונות בשנה מינימום. אנחנו גם רוצים לקבוע מי יהיה השחקנים, מי יהיה המאמנים, מי יהיה התוצאה ומי יהיה מזג האוויר". ספרא יקבל אותו יחס אם יזיז גם הוא את הגבינה, וכל בעלים אחר. יש משפט כזה- צריך להרוג דברים עוד כשהם קטנים. ההנהלות השונות בכדורגל וסל טיפחו את התופעה הזו לאורך השנים, הרגילו אותה, הגדילו ונכנעו. חיפשו שקט. רק שזה לא עובד. נתת 400 פטורים לחרדים בשנות ה50? לא עמדת בזה, קיבלת מאות אלפים בשנות ה90 ועד היום. חיפשת שקט עם החמאס? קיבלת 7 באוקטובר. חיפשת שקט בגבול בלבנון? קיבלת התעצמות פסיכית של חיזבאללה. חיפשת לעזור למונופולים ?קיבלת מחאת 2011 ( שלא ברור מתי כבר יחצה שוב סף הסבלנות לנוכח שזה ממשיך ושודדים אותנו עם יוקר המחיה מספר אחת בעולם המתקדם, אם אפשר עוד לקרוא לנו ככה... ).
אז עכשיו חבר יקר, זה לא יעזור בדיבורים. מצער אבל זה מה יש. יש פה קרב כוחני בין עופר לאולטראס על מי יתקפל. אני מעריך שאם היורוליג היה משוחק בארץ עכשיו, יד ושם היה מלא ברובו המוחלט במנויים והנצחון- הזמני כמובן- היה של עופר. אבל הוא לא ומאחר ועופר ממשיך לעשות טעויות ומשחק לידיים שלהם, כרגע ידם על העליונה
הבעיה המרכזית היא שאם עופר לא ישבר עוד שנה שנתיים והיורוליג יחזור ועדין נהיה בו באמת הקהל ישתנה. כי מתוך ה 3000 מנויי דרייב אין ה 1000 הקולניים לא יגיעו, אבל יגיעו 8000 אחרים, כאלו שבאו בזמנו גם למכבי, האוירה באולם תהיה שונה ואז הטענה שעופר מנסה להחליף את הקהל תבברר כנכונה,הקהל באמת התחלף. והאולטראס בראי הזמן יגידו אמרנו לכם. אבל גם פה יש להם חלק כי אין ואקום והם בחרו לפנות את מקומם ביציע בידיעה שזה יקרה.

ומהצד השני אם נכשל מקצועית ימשיך הבלאגן לא יגיע קהל חדש עופר כנראה יעזוב, לא השנה אלא עוד 4-5 שנים. הוא ימכור למישהו את הפועל ניהול סל או רק את אחוזי הבעלות על הקבוצה הבוגרת ויעבור אלאה אם זה לג'וק הבא או לקבוצה הבאה שיכולה בכלל להיות לונדון ליונס ... וגם אז האמירה של האולוראס שעופר יעזוב כשימאס לו תברר כנכונה. זה ווין ווין סיטואציה מבחינתם כאשר המפסידה היא הפועל.
כמו שכתבתי באשכול אחר, אם היורוליג חוזר מנויים יעופו אם או בלי האולטראס ועם התמחור הלא זול שאוהדים שלנו לא רגילים אליו כמו אצל המחלה. רוב הקהל לא יתחלף ,כי אנחנו מדברים כולה על 3000 מנויי הדרייב אין, שמתוכם מאות אולטראס ורוב השאר מבטיח לך חגיגית שמגיעים ויגיעו, ושאר הקהל יהיה 'חדש' לכן ורובו יהיה אוהדי הפועל, אז איפה התחלופה פה?
ברור שהכל תלוי בהמשך הצלחה מקצועית, כי אנחנו מועדון בבניה וחייבים כזו, להגיד מה עופר יעשה בלתי אפשרי, לדעתי גם עופר בעצמו לא יודע באמת ( גם אם יש לו תוכניות ארוכות טווח ). בכל מקרה במצב של הצלחה, וגם בלי,
יש גבול גם כמה אפשר לנהל קמפיין מנגד, אנשים מתעייפים ( הם כבר עכשיו, תראה תגובות בקבוצות בפייסבוק ).
אי אפשר לדעת מה יהיה, זה תלוי בכל כך הרבה גורמים לא צפויים. אבל אנחנו הפועל, המומחים מספר אחת בלירות לעצמנו ברגל, אז...
Praškevičios
קיבל.ה  56 לייקים

מילפורד כתב: 19 ספטמבר 2025, 21:23 אתה מודע לזה שהאולטראס כועסים על רמי בערך ברמה שהם כועסים על עופר , כן?
ואיך זה משנה משהו? כולם כועסים על כולם ברמה של מלחמת עולם שלישית
שליחת תגובה