מה שקורה פה באשכול...
מערך עידוד ביד אליהו
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
עוד רחוק מאווירת דרייב אין, וייקח עוד זמן עד שהאולם הזה יעבור לאנשים בגרון.OY כתב: ↑20 ינואר 2025, 12:18 מנצל את ההזדמנות לומר תודה רבה לכל העוסקים במלאכה. הייתה אוירת דרייב אין פלוס. מגיע כל כך לשחקנים שלנו שנאלצים לטוס כל שבוע ולשחק באולמות ריקים לקבל את העידוד שלכם אין לי ספק שהתוצאות על המגרש היו בהתאם. במידה ותרצו את עזרת המועדון ברכישת תוף גדול אני בטוח שהם ישמחו לעזור. גאה בכם במקסימום.
אבל אלו צעדים ראשונים חשובים.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 368 לייקים
אני בטוח שעופר מקבל עדכונים מלוויטה ומקנא בספרא על כמות ואיכות הקהל!
-
- קיבל.ה 1223 לייקים
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
גם עם זה באמת עופר,הוא הצטרף לפורום כבר באפריל.הרבה לפני שסגר את הטוויטר.Giovanni Giorgio כתב:לסגור את הטוויטר ולהצטרף לפורום שדים? אני בוודאי חולםOY כתב: ↑20 ינואר 2025, 12:18 מנצל את ההזדמנות לומר תודה רבה לכל העוסקים במלאכה. הייתה אוירת דרייב אין פלוס. מגיע כל כך לשחקנים שלנו שנאלצים לטוס כל שבוע ולשחק באולמות ריקים לקבל את העידוד שלכם אין לי ספק שהתוצאות על המגרש היו בהתאם. במידה ותרצו את עזרת המועדון ברכישת תוף גדול אני בטוח שהם ישמחו לעזור. גאה בכם במקסימום.
עשית בשכל עופר
עכשיו מה שנשאר הוא לפייס את האולטראס
נשבע שאני לא יודע אם זה בכלל אפשרי אבל שווה ניסיון אני מניח
פעם הפורום היה המקום של כולם.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
אגב, חשוב שגם אלו שמעודדים עכשיו, ומארגנים את התופים וכו׳, ידעו שהם לא תחרות לאולטראס.
לא יודע אם זה יכול לקרות, אני קצת פסימי, אבל המטרה הייתה וצריכה להיות אחדות בקהל, ופיוס עם האולטראס והחזרה שלהם למגרשים.
אלו הנוכחיים נכנסים לוואקום שהאולטראס יצרו. זה חשוב, מבורך וצריך להודות להם.
ואם וכאשר הם יחזרו, כבר לא יהיה את הוואקום הזה.
לא יודע אם זה יכול לקרות, אני קצת פסימי, אבל המטרה הייתה וצריכה להיות אחדות בקהל, ופיוס עם האולטראס והחזרה שלהם למגרשים.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1223 לייקים
תחזור להודעה הראשונה באשכול נטען מההתחלה שבסך הכל מדובר באירוע זמני עד שהאולטראס יואילו בטובם לבוא. האנשים שבאים ומעודדים הם האחרונים שאפשר להאשים בפילוג, מונעים אחדות ושאר משפטים.red in blood כתב: ↑20 ינואר 2025, 22:43 אגב, חשוב שגם אלו שמעודדים עכשיו, ומארגנים את התופים וכו׳, ידעו שהם לא תחרות לאולטראס.
אפשר לבקר את עופר הוא לא חף מטעויות אבל האולטראס כבר שנים על מסלול התנגשות עם הקהל, הם לא הבינו את הקהל והפעם זה היה הצעד אחד יותר מדי. ראו את זה גם בכדורגל הם חטפו שריקות בוז מטורפות כששרו שואה למכבי ועכשיו הקהל מוריד להם כאפה על המון דברים שהבליגו להם עד היום.
מי שזורק בקבוקי מים על אוהדים, מי שמניף לעברם סושי וצ׳ופ סטיקס, מי שמקלל אותם כי הם חושבים אחרת ממנו, מי שקורא לו המון ומי שמאיים שלא יבוא לבכות אח״כ.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
הקבוצה הזאת סגורה, נא לא לשלוח לינק אליה.
- 7even
- קיבל.ה 2716 לייקים
אמת ויציב.Red_man כתב: ↑20 ינואר 2025, 22:50תחזור להודעה הראשונה באשכול נטען מההתחלה שבסך הכל מדובר באירוע זמני עד שהאולטראס יואילו בטובם לבוא. האנשים שבאים ומעודדים הם האחרונים שאפשר להאשים בפילוג, מונעים אחדות ושאר משפטים.red in blood כתב: ↑20 ינואר 2025, 22:43 אגב, חשוב שגם אלו שמעודדים עכשיו, ומארגנים את התופים וכו׳, ידעו שהם לא תחרות לאולטראס.
אפשר לבקר את עופר הוא לא חף מטעויות אבל האולטראס כבר שנים על מסלול התנגשות עם הקהל, הם לא הבינו את הקהל והפעם זה היה הצעד אחד יותר מדי. ראו את זה גם בכדורגל הם חטפו שריקות בוז מטורפות כששרו שואה למכבי ועכשיו הקהל מוריד להם כאפה על המון דברים שהבליגו להם עד היום.
מי שזורק בקבוקי מים על אוהדים, מי שמניף לעברם סושי וצ׳ופ סטיקס, מי שמקלל אותם כי הם חושבים אחרת ממנו, מי שקורא לו המון ומי שמאיים שלא יבוא לבכות אח״כ.
איבדו את הקהל מזמן.
העניין עם עופר פשוט שם על זה חותמת וחשף אותם בערוותם.
אני אישית לא מצפה מאנשים שמגיעים למשחק עם חולצות של רוצח המונים להבין את מעשיהם.
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
אני חייב להתייחס לנושא הזה שאתה חוזר אליו כל הזמן לגבי ״רוצח ההמונים״.
כמה אנשים נרצחו תחת צ׳ה גווארה? יש לך מספר?
אתה יודע שיש הרבה אנשים בעולם שמבחינתם, ביבי רוצח המונים הרבה יותר גרוע (בערך פי 10).
עכשיו לפני שאתה מתחיל להתחשבן איתי לכמה מבין אלו שמתו תחת שלטונו של ביבי הגיע למות, וכמה אלו שגאוורה רצח היו תמימים.
הנקודה שלי שזה לכל הפחות עיניין של פרספקטיבה.
וכדי שניקח את זה עוד צעד קדימה בפרספקטיבה שלנו, הפטיש והמגל שלנו, הסמל של הקומוניזם הרוסי (מזרח אירופאי) כמה אנשים נרצחו תחת השלטון של סטלין ולנין?
אולי בכלל צריך להחליף את הסמל שלנו?
אתה יודע שיש הרבה אנשים בעולם שמבחינתם, ביבי רוצח המונים הרבה יותר גרוע (בערך פי 10).
עכשיו לפני שאתה מתחיל להתחשבן איתי לכמה מבין אלו שמתו תחת שלטונו של ביבי הגיע למות, וכמה אלו שגאוורה רצח היו תמימים.
וכדי שניקח את זה עוד צעד קדימה בפרספקטיבה שלנו, הפטיש והמגל שלנו, הסמל של הקומוניזם הרוסי (מזרח אירופאי) כמה אנשים נרצחו תחת השלטון של סטלין ולנין?
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
זה מלכתחילה טיעון מטומטם וניגוח של איש קש
אפשר לחשוב שזה הסמל של האולטראס.
אפשר לחשוב שזה הסמל של האולטראס.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- 7even
- קיבל.ה 2716 לייקים
לא נו, מה הקטע הזה שלאנשים פה בפורום חסרה השכלה בסיסית? מה קשור פרספקטיבה ומה קשור ביבי לעזאזל??מילפורד כתב: ↑21 ינואר 2025, 07:46 אני חייב להתייחס לנושא הזה שאתה חוזר אליו כל הזמן לגבי ״רוצח ההמונים״.
אתה יודע שצ'ה גווארה נקרא רוצח המונים עוד בחייו ולא אני המצאתי את המושג כן?
בנאדם בא ואומר "אני רוצח" ואתה מתעקש ואומר שהוא לא. בחיי נו, תקראו קצת, תשכילו קצת.
טעימה:
כך למשל, ביומנו של גווארה מתוארת הוצאה להורג – שנעשתה בידי גווארה עצמו – של אריסטידיו, איכר שפשעו היה לומר שברצונו להפסיק להיות בצבא המורדים. מספר שנים לאחר מכן, סיפר גווארה בנאום, שבסיירה מאסטרה:
"הוצאנו להורג המון אנשים על-ידי פלוגות סער, ללא ידיעה האם הם באמת אשמים. באותו זמן, המהפכה לא יכלה לעצור ולבצע חקירות".
אחד הסיפורים המזעזעים על גווארה קשור לאירוע בו חקר נער בן 17 שהיה חלק מצבא בטיסטה. הנער התחנן על חייו: "לא הרגתי אף אחד. הרגע הגעתי לכאן. אמא שלי היא אלמנה ואני בנה היחיד. הצטרפתי לצבא כדי לקבל משכורת ולשלוח לה כל חודש. אל תהרוג אותי, אל תהרוג אותי".
צ'ה ענה בפשטות: "למה לא?", הוביל את הנער לקבר חפור, וירה בו למוות בראשו.
למרות העובדה שגווארה היה ראש בית-הדין לערעורים, הוא לא מנע מעצמו את "התענוג" שבהוצאה להורג. גווארה היה נוהג להוציא להורג בלילות, ולעתים עשה זאת באופן פומבי תוך שהוא מזמין את ההמונים לצפות. בפעמים אחרות הוא שידר את ההוצאות להורג בטלוויזיה או הקליט אותן לצורך סרטי קולנוע. ההערכה היא כי מספר ההוצאות להורג במבצר בשנת 1959 היה בין 200 ל-700. שלא במפתיע, גווארה זכה בכינוי "הקצב מלה-קאבנה".
ב-1960, בייבוא מתקדם מברית-המועצות, יזם גווארה הקמת מחנה כפייה במערב קובה. למחנה זה נשלחו כל אותם אנשים שהעזו לא לאמץ את האידאולוגיה המרקסיסטית של המשטר. בין הפשעים של "המתנגדים" שנשלחו למחנה: שתיית אלכוהול, שוטטות, זלזול ברשויות, עצלות והשמעת מוסיקה רועשת.
מאוחר יותר הפך המחנה למושבת עונשין שאליה נשלחו הומוסקסואלים מתנגדי משטר וקתולים. על-פי חלק מן העדויות, ההומוסקסואלים זכו במחנות של צ'ה ליחס הגרוע ביותר. בהמשך הוקם מחנה כפייה נוסף.
ב-1964 אמר גווארה במהלך דיון בעצרת האו"ם, כנציגה של קובה: "לירות באנשים? כן, אנו יורים באנשים ונמשיך לעשות זאת כל עוד נצטרך. מאבקנו הוא מאבק עד המוות". באפריל 1967 כתב:
"שנאה היא המרכיב המרכזי של מאבקינו. שנאה כה אלימה עד כי היא מניעה אדם מעבר לגבולותיו הטבעיות, וכך הופכת אותו למכונת הרג אלימה וקרה. אנחנו דוחים כל גישה שלווה. אלימות היא בלתי-נמנעת. כדי להקים את הסוציאליזם, נהרות הדם חייבים לזרום"
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
כל הכבוד.
כתבת המון ומאוד יפה תוך התעלמות מוחלטת מהנקודה שהעלתי.
אין לי כוונה להיכנס לדיון הזה.
רק מזכיר שבזמן שאתה מתלונן על גווארה סמל הקבוצה שלך מייצג את השילטון אולי הכי רצחני בהיסטוריה.
כתבת המון ומאוד יפה תוך התעלמות מוחלטת מהנקודה שהעלתי.
אין לי כוונה להיכנס לדיון הזה.
רק מזכיר שבזמן שאתה מתלונן על גווארה סמל הקבוצה שלך מייצג את השילטון אולי הכי רצחני בהיסטוריה.
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
דיון מעניין אבל לא קשור לאשכול, אפשר להמשיך לדוש בנושא בוולטון.
- הפועל
- קיבל.ה 1712 לייקים
- יצירת קשר:
שלא לדבר על כך שגווארה בעצמו נדרש לאותה אכזריות כדי להפיל שלטון בובות אמריקאי מושחת עד היסוד שהשתמש בעינויים והוצאות להורג של אלפים כדי לשמר את השלטון שלו, שלטון שארה"ב ניסתה להחזיר בכח כזכור.
אפילו הנשיא קנדי, שבעצמו ניסה להפיל כאמור את משטר קאסטרו, אמר שהמהפכה הקובנית היתה "המוצדקת בהיסטוריה" ושעל ארה"ב "לשלם על חטאיה" שעשתה בקובה.
בקיצור, עינויים והוצאות להורג של מתנגדי משטר זה נורא. אבל ההיסטוריה זה דבר מורכב, ותמיד צריך להתייחס להקשר.
גם ישראל מענה ו/או הורגת במהלך המלחמה עשרות אלפים חפים מפשע. להתייחס לזה במנותק מההקשר זה בדיוק מה שאנחנו מאשימים את כל העולם ואשתו כיום.
אפילו הנשיא קנדי, שבעצמו ניסה להפיל כאמור את משטר קאסטרו, אמר שהמהפכה הקובנית היתה "המוצדקת בהיסטוריה" ושעל ארה"ב "לשלם על חטאיה" שעשתה בקובה.
בקיצור, עינויים והוצאות להורג של מתנגדי משטר זה נורא. אבל ההיסטוריה זה דבר מורכב, ותמיד צריך להתייחס להקשר.
גם ישראל מענה ו/או הורגת במהלך המלחמה עשרות אלפים חפים מפשע. להתייחס לזה במנותק מההקשר זה בדיוק מה שאנחנו מאשימים את כל העולם ואשתו כיום.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- teknoboy
- קיבל.ה 1832 לייקים
אני מזכיר לך שאתה מדבר עם בנאדם שקבע שהאולטרס טרוריסטים, לימד אותנו שאנטיפה הוא ארגון טרור מוכרז וכו' וכו'.מילפורד כתב: ↑21 ינואר 2025, 07:46 אני חייב להתייחס לנושא הזה שאתה חוזר אליו כל הזמן לגבי ״רוצח ההמונים״.
לא בדיוק אחד שקשור למציאות או שהאמת היא נר לרגליו, יותר בקטע של לחזור שוב ושוב על איזו סיסמה אקראית שהוא נתפס עליה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
וזה לא מביך להיות חלק מפורום "שמחבב רוצח המונים"?

-
- קיבל.ה 1050 לייקים
המקומות ביציע 3 ביד אליהו מסומנים?
-
- קיבל.ה 1619 לייקים
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
כל הכבוד באמת! אנחנו קהל מצויין גם בלי האירגון
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 13 לייקים
אווירה מכובדת מאוד, כל הכבוד!!
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
הדבר הטוב היחיד שהיה במשחק הערב היה העידוד
-
- קיבל.ה 448 לייקים
היה שיפור עצום, אבל עדיין חייבים תופים יותר רועשים
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
אם מגמת השיפור תמשך, עוד 2-3 משחקים נהיה במצב שלא יורגש שאין אולטראס.
-
- קיבל.ה 158 לייקים
היום דאגנו שתהיה היררכיה בגוש, רק ככה זה יכול לעבוד.
מישהו אחד מחליט מה השיר הבא.
מישהו שני מתחיל את השירים.
ומישהו שלישי דואג לכל השאר, שלא יציקו לאיש גדר ולמתופפים, שתהיה היררכיה ולאטרף בגוש.
לדעתי זה עבד טוב יותר ועכשיו צריך להבין איך גורמים לשער 7 לעודד יותר טוב (הלכתי לשם, שומעים את השירים והתופים אבל אין המשכיות עד אליהם אז הם לא באווירה לשיר ולקפוץ).
אשמח לרעיונות למי שיש.
יאללה הפועל
ומישהו שלישי דואג לכל השאר, שלא יציקו לאיש גדר ולמתופפים, שתהיה היררכיה ולאטרף בגוש.
לדעתי זה עבד טוב יותר ועכשיו צריך להבין איך גורמים לשער 7 לעודד יותר טוב (הלכתי לשם, שומעים את השירים והתופים אבל אין המשכיות עד אליהם אז הם לא באווירה לשיר ולקפוץ).
אשמח לרעיונות למי שיש.
יאללה הפועל

-
- קיבל.ה 1223 לייקים
נקודת האור במשחק הרע הזה. היה שיפור צריך פשוט להמשיך ולא להתייאש ויהיה בסדר בנושא הזה.
-
- קיבל.ה 448 לייקים
אתם גדולים והיה עידוד נהדר היום, בעיקר בשמעון מזרחי מאפיה בן זונה בסוף רבע שלישי.Adom500 כתב: ↑01 פברואר 2025, 22:43 היום דאגנו שתהיה היררכיה בגוש, רק ככה זה יכול לעבוד.
אשמח לרעיונות למי שיש.
יאללה הפועל![]()
רק עוד פעם הבעיה היחידה זה התופים, חייבים חייבים חייבים תופים יותר רועשים, כמו שהיו לירושלים במשחק בית הקודם, זה ההבדל הכי גדול בין עידוד טוב לבית קברות, הרבה פעמים עדיין קצת קשה לשמוע אתכם מיציע 3 ותופים חזקים עוזרים בטירוף לשמור על הקצב.
חוץ מזה באמת יש שיפור ענק וזה רק בזכותכם

- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
היתה אוירה פצצה!!!
מי היה מאמין שבמשחק מול פאקינג באר שבע יהיה כזה שיפור כבר אחרי משחק אחד.
אתם נהדרים! נהניתי מאד מהעידוד והיה שיפור משמעותי בארגון. אש אתם!!! תודה
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מי היה מאמין שבמשחק מול פאקינג באר שבע יהיה כזה שיפור כבר אחרי משחק אחד.
אתם נהדרים! נהניתי מאד מהעידוד והיה שיפור משמעותי בארגון. אש אתם!!! תודה

Sent from my 22101320G using Tapatalk
היה עידוד מעולה.
אשמח אם ידלגו על שירים/משפטים-בשירים מסוג תתאבד-כבר, שימות היום, אחושרמוטה גרמני.
ורק לידיעה: שמעון מזרחי יהיה הכי מתוסכל אם הוא יחווה תואר של הפועל ת”א, יותר מכל קללה או קריאת נאצה כלפיו.
אשמח אם ידלגו על שירים/משפטים-בשירים מסוג תתאבד-כבר, שימות היום, אחושרמוטה גרמני.
ורק לידיעה: שמעון מזרחי יהיה הכי מתוסכל אם הוא יחווה תואר של הפועל ת”א, יותר מכל קללה או קריאת נאצה כלפיו.
-
- קיבל.ה 47 לייקים
ישבתי על הפרקט מאחורי הסל שמולכם והופתעתי ממש מאיך ששמעו אתכם, ובייחוד מהשיפור מהמשחק נגד י-ם.Adom500 כתב: ↑01 פברואר 2025, 22:43 היום דאגנו שתהיה היררכיה בגוש, רק ככה זה יכול לעבוד.
אשמח לרעיונות למי שיש.
יאללה הפועל![]()
גם ניכר שיש יותר 'סדר' ולא מתחילים שיר כל 10 שניות בפאניקה מוחלטת
הייתי ממליץ לנסות יותר לסמן לכיוון 'שער 2 דרייב אין' מה השיר הבא, כדי שתהיה הצטרפות גדולה יותר בכל פעם. ה'גאפ' הזה בין גוש העידוד לחבר'ה של 2 הוא גדול ומרגישים את הוואקום הזה גם בעידוד. אולי שווה ממשחק הבא לקחת את הגוש בלוק אחד ימינה לאולם 5.
לגבי התופים, דווקא בעיניי שמעו אותם חזק מרחוק וזו פחות הבעיה , פשוט אין מספיק אנשים שמעודדים. צריך לעבות את גוש העידוד
כל הכבוד !

-
- קיבל.ה 951 לייקים
נשמע שרק אם הגוש המעודד יתפרס יותר אז יוותר רצף עידודAdom500 כתב: ↑01 פברואר 2025, 22:43 היום דאגנו שתהיה היררכיה בגוש, רק ככה זה יכול לעבוד.
אשמח לרעיונות למי שיש.
יאללה הפועל![]()
long live the zapta