מערך עידוד ביד אליהו
-
- קיבל.ה 155 לייקים
-
- קיבל.ה 1464 לייקים
היה כיף !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- הפוסט קיבל 4 לייקיםanat_omy • UltrasAstonVilla • עד המ!!ת הפועל • 7even
וואלה היה אש, המתופף עם החולצה האדומה הוא הMVP של המשחק אחרי פלטין
- הפוסט קיבל 11 לייקיםהדגל האדום • למה לא בעצם • UltrasAstonVilla • גביזון • Red Wolf • anat_omy • עד המ!!ת הפועל • גילו • 7even • shaharot • Giovanni Giorgio
-
- קיבל.ה 901 לייקים
הרבה זמן לא חזרתי ככה צרוד. היה הרבה יותר טוב היום וזה עוד ישתפר. העיקר לא להתייאש ולהמשיך. רק בחייאת למי שיש קשר לחברה שם תפתחו לינק לתרומה בשביל להביא תוף אחד ענק וזה בכלל ישפר ויעזור לשמור על קצב עם שאר היציעים. בנוסף במשחקים מלאים יותר שהיציע העליון פתוח חובה לשים שם את התופים.
שורה תחתונה היה הרבה יותר טוב היום עם דקות טובות מאוד. גרף שיפור משמעותי ואני בטוח שעוד כמה משחקים זה יהיה הרבה הרבה יותר טוב לאורך כל המשחק.
שורה תחתונה היה הרבה יותר טוב היום עם דקות טובות מאוד. גרף שיפור משמעותי ואני בטוח שעוד כמה משחקים זה יהיה הרבה הרבה יותר טוב לאורך כל המשחק.
- הפוסט קיבל 7 לייקיםUltrasAstonVilla • גביזון • סומך • שחר • עד המ!!ת הפועל • סכין_בבטן_האומה • 7even
-
- קיבל.ה 1472 לייקים
הפעילו גם את שער 4 (אולמות 7-10)
היה אחלה
היה אחלה
- הפוסט קיבל 4 לייקיםUltrasAstonVilla • anat_omy • עד המ!!ת הפועל • 7even
-
- קיבל.ה 12 לייקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 710 לייקים
תודה לכל מי שהיה שם
הופתעתי לטובה
זה יילך וישתפר רק צריך להתמיד וששאר הקהל יתחיל לעודד יותר מהרגיל
הופתעתי לטובה
זה יילך וישתפר רק צריך להתמיד וששאר הקהל יתחיל לעודד יותר מהרגיל
- הפוסט קיבל 4 לייקיםUltrasAstonVilla • anat_omy • עד המ!!ת הפועל • 7even
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 901 לייקים
-
- קיבל.ה 1300 לייקים
-
- קיבל.ה 882 לייקים
צריך את פלטין איש גדר ואנחנו בטירוף כל משחק
כל הכבוד למי שנתן מעצמו אתמול זה לגמרי הולך ומשתפר
כל הכבוד למי שנתן מעצמו אתמול זה לגמרי הולך ומשתפר
long live the zapta
- הפוסט קיבל לייק אחדגביזון
- 7even
- קיבל.ה 2550 לייקים
-
- קיבל.ה 745 לייקים
העידוד אתמול באולם חצי ריק היה טוב מאולם מלא במוצש מול ירושלים. שומעים את ההבדל ואין לי ספק שעם הזמן זה רק ילך וישתפר . דיברו פה על תופים גדולים - כדאי לפנות לצחי המנכ״ל או לעופר, אני בטוח ש״יימצא תקציב״ לכל מה שצריך. עופר אולי לא יזום ולא יקים ארגון אוהדים חדש, אבל יעזור לכל התארגנות לטובת שיפור העידוד והאווירה ביציעים בשנים הקרובות (כשהאולטראס בחר להתמקד ולבוא רק לכדורגל….)
- הפוסט קיבל לייק אחדגביזון
-
- קיבל.ה 901 לייקים
שיבואו לאולם 5 או לאולם 4 עדיף. שיתקרבו למסה של הקהל המעודד. זה יותר קל להתקרב אליהם מאשר להביא לשם אנשים חדשים.
- הפוסט קיבל לייק אחדbspnf
- גביזון
- קיבל.ה 2675 לייקים
תרמתי למשחק מול ירושלים עבור מקלות תופים, מוכן לתרום בשמחה גם עבור תופים גדולים
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 47 לייקים
יותר חשוב מעוד תופים או ציוד זה שאנשים יצאו מאזור הנוחות שלהם ויצטרפו לגוש.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 724 לייקים
מסכים חלקיתלמה לא בעצם כתב: ↑20 ינואר 2025, 09:48 יותר חשוב מעוד תופים או ציוד זה שאנשים יצאו מאזור הנוחות שלהם ויצטרפו לגוש.
אני המשחק עברתי לשבת "בחיבור" בין 1 ל2 כי הרגיש לי משחק קודם שהשירים לא מגיעים מה'גוש' לשאר הקהל ואני אחי וחבר "לקחנו" את זה על עצמנו
אבל על הנייר אם באמת רוב העידוד מתרכז ליושבי שער 2 למה פשוט לשים את התופים קרוב לשער 2 ולנצל את רוב הקהל לגוש?
(כאילו, באמת אני שואל לרמת לעלות את זה לדיון)
לדעתי אגב במשחקים הבאים שרוב המנויים יגיעו האיזור הזה יהיה מלא יותר
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 47 לייקים
ראיתי אותכם, כל הכבוד עודדתם כל המשחק.אייבר דה-בונלס כתב: ↑20 ינואר 2025, 10:02מסכים חלקיתלמה לא בעצם כתב: ↑20 ינואר 2025, 09:48 יותר חשוב מעוד תופים או ציוד זה שאנשים יצאו מאזור הנוחות שלהם ויצטרפו לגוש.
אני המשחק עברתי לשבת "בחיבור" בין 1 ל2 כי הרגיש לי משחק קודם שהשירים לא מגיעים מה'גוש' לשאר הקהל ואני אחי וחבר "לקחנו" את זה על עצמנו
אבל על הנייר אם באמת רוב העידוד מתרכז ליושבי שער 2 למה פשוט לשים את התופים קרוב לשער 2 ולנצל את רוב הקהל לגוש?
זה דיון שצריך לקיים, ואולי שווה לנסות להעביר את הגוש (זה כמעט קרה אתמול במחצית השניה). טכנית יש איפה לחבר תופים שם?
אני חושב שברגע שתהיה מסה של 400 חברה שמעודדים מאחורי הסל, אז כולם ישמעו וידעו את הקצב כל הזמן, וזה המצב האידאלי.
לדעתי אם הגוש יעבור ליציע 4 יהיה שיפור ניכר - גם יותר קרוב ל1-2-3 שמצטרפים הרבה פעמים לעידוד, גם אקוסטיקה טובה יותר, וגם זווית צפייה טובה יותר - מה שקרה נגד ירושלים זה שמי שנכנס אחרון (מניח שיש קורלציה בין אנשים שמגיעים מוקדם לאנשים שמעודדים יותר) התיישב ב5-6 וזה עשה אפקט הפוך מ״גוש״.אייבר דה-בונלס כתב: ↑20 ינואר 2025, 10:02מסכים חלקיתלמה לא בעצם כתב: ↑20 ינואר 2025, 09:48 יותר חשוב מעוד תופים או ציוד זה שאנשים יצאו מאזור הנוחות שלהם ויצטרפו לגוש.
- 7even
- קיבל.ה 2550 לייקים
בדיוק אתמול דיברנו על זה שבמשחקים כמו אתמול אפשר בהחלט לקחת את הגוש המעודד סמוך לאחד היציעים האחרים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1472 לייקים
מנצל את ההזדמנות לומר תודה רבה לכל העוסקים במלאכה. הייתה אוירת דרייב אין פלוס. מגיע כל כך לשחקנים שלנו שנאלצים לטוס כל שבוע ולשחק באולמות ריקים לקבל את העידוד שלכם אין לי ספק שהתוצאות על המגרש היו בהתאם. במידה ותרצו את עזרת המועדון ברכישת תוף גדול אני בטוח שהם ישמחו לעזור. גאה בכם במקסימום.
- הפוסט קיבל 23 לייקיםגביזון • אורי • רק הפועל • Spiderman • Hen_as • Raizi • רווי • גילו • Josh • nirgo • ארבעת המופלאים • לא שכחתי • Ironside • גולובורודקו • Asafasraf • בר לב אדום • 7even • porthos • red in blood • ofer23 • ארליך • עד המ!!ת הפועל • Charlie
-
- קיבל.ה 14 לייקים
היה לי אפשרות אתמול לעמוד מאחורי סל ולעודד, היה כיף, עדיין טעון שיפור, צריך עוד אנשים, תופים יותר טובים וכנראה מישהו שייקח פיקוד בעיקר כי היו הרבה מצבים שהחבר'ה מקדימה מנסים להתחיל שיר אחד ואנשים מאחורה שרים משהו אחר לגמרי...
סך הכל היה טוב אבל.
מקווה שתהיה לי אפשרות במשחקים הבאים עוד פעם לרדת מהיציע לאולם ולעודד.
נ.ב. זה רק אני או שאין ברזיה אחת בהיכל המסריח הזה?? לצעוק עושה אותי צמא...
סך הכל היה טוב אבל.
-
- קיבל.ה 216 לייקים
OY עופר ינאי??OY כתב: ↑20 ינואר 2025, 12:18 מנצל את ההזדמנות לומר תודה רבה לכל העוסקים במלאכה. הייתה אוירת דרייב אין פלוס. מגיע כל כך לשחקנים שלנו שנאלצים לטוס כל שבוע ולשחק באולמות ריקים לקבל את העידוד שלכם אין לי ספק שהתוצאות על המגרש היו בהתאם. במידה ותרצו את עזרת המועדון ברכישת תוף גדול אני בטוח שהם ישמחו לעזור. גאה בכם במקסימום.
די עם ה-נו
- הפוסט קיבל לייק אחדRaizi
-
- קיבל.ה 2181 לייקים
מאמין שכן , נראה הגיוניתבור כתב: ↑20 ינואר 2025, 13:20OY עופר ינאי??OY כתב: ↑20 ינואר 2025, 12:18 מנצל את ההזדמנות לומר תודה רבה לכל העוסקים במלאכה. הייתה אוירת דרייב אין פלוס. מגיע כל כך לשחקנים שלנו שנאלצים לטוס כל שבוע ולשחק באולמות ריקים לקבל את העידוד שלכם אין לי ספק שהתוצאות על המגרש היו בהתאם. במידה ותרצו את עזרת המועדון ברכישת תוף גדול אני בטוח שהם ישמחו לעזור. גאה בכם במקסימום.
-
- קיבל.ה 1464 לייקים
יש בשירותים קולרJonatan192 כתב: ↑20 ינואר 2025, 12:27 היה לי אפשרות אתמול לעמוד מאחורי סל ולעודד, היה כיף, עדיין טעון שיפור, צריך עוד אנשים, תופים יותר טובים וכנראה מישהו שייקח פיקוד בעיקר כי היו הרבה מצבים שהחבר'ה מקדימה מנסים להתחיל שיר אחד ואנשים מאחורה שרים משהו אחר לגמרי...
סך הכל היה טוב אבל.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 724 לייקים
נראה הגיוני לפי הפרופיל אבל מצד שני זה יכול באותה מידה להיות משועמם שמנסה "להתחזות" או סתם אוהד שבא להביע דעהרק הפועל כתב: ↑20 ינואר 2025, 14:08מאמין שכן , נראה הגיוניתבור כתב: ↑20 ינואר 2025, 13:20OY עופר ינאי??OY כתב: ↑20 ינואר 2025, 12:18 מנצל את ההזדמנות לומר תודה רבה לכל העוסקים במלאכה. הייתה אוירת דרייב אין פלוס. מגיע כל כך לשחקנים שלנו שנאלצים לטוס כל שבוע ולשחק באולמות ריקים לקבל את העידוד שלכם אין לי ספק שהתוצאות על המגרש היו בהתאם. במידה ותרצו את עזרת המועדון ברכישת תוף גדול אני בטוח שהם ישמחו לעזור. גאה בכם במקסימום.
בכל מקרה אחלה עופר

גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 14 לייקים
בתוך השירותים?שחר כתב: ↑20 ינואר 2025, 14:12יש בשירותים קולרJonatan192 כתב: ↑20 ינואר 2025, 12:27 היה לי אפשרות אתמול לעמוד מאחורי סל ולעודד, היה כיף, עדיין טעון שיפור, צריך עוד אנשים, תופים יותר טובים וכנראה מישהו שייקח פיקוד בעיקר כי היו הרבה מצבים שהחבר'ה מקדימה מנסים להתחיל שיר אחד ואנשים מאחורה שרים משהו אחר לגמרי...
סך הכל היה טוב אבל.

-
- קיבל.ה 2181 לייקים
אם זה היה המקרה סביר להניח שהוא היה מטריל פה את הפורום
- רווי
- קיבל.ה 647 לייקים
גם אם אתה עופר וגם אם מסתלבט, תודה רבה! הניצחןן הכי גדול של הקהל זה שהמון נהנו אתמול והיה עידוד טוב גם בלי האירגון.OY כתב: ↑20 ינואר 2025, 12:18 מנצל את ההזדמנות לומר תודה רבה לכל העוסקים במלאכה. הייתה אוירת דרייב אין פלוס. מגיע כל כך לשחקנים שלנו שנאלצים לטוס כל שבוע ולשחק באולמות ריקים לקבל את העידוד שלכם אין לי ספק שהתוצאות על המגרש היו בהתאם. במידה ותרצו את עזרת המועדון ברכישת תוף גדול אני בטוח שהם ישמחו לעזור. גאה בכם במקסימום.
ושוב הלוואי ויחזרו המטמטמים האלה כי ברור שצריך אותם איתנו.
נערך לאחרונה על ידי רווי ב 20 ינואר 2025, 15:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1881 לייקים
OY כתב: ↑20 ינואר 2025, 12:18 מנצל את ההזדמנות לומר תודה רבה לכל העוסקים במלאכה. הייתה אוירת דרייב אין פלוס. מגיע כל כך לשחקנים שלנו שנאלצים לטוס כל שבוע ולשחק באולמות ריקים לקבל את העידוד שלכם אין לי ספק שהתוצאות על המגרש היו בהתאם. במידה ותרצו את עזרת המועדון ברכישת תוף גדול אני בטוח שהם ישמחו לעזור. גאה בכם במקסימום.

-
- קיבל.ה 288 לייקים
אויירת דרייב-אין פלוס לא הייתהOY כתב: ↑20 ינואר 2025, 12:18 מנצל את ההזדמנות לומר תודה רבה לכל העוסקים במלאכה. הייתה אוירת דרייב אין פלוס. מגיע כל כך לשחקנים שלנו שנאלצים לטוס כל שבוע ולשחק באולמות ריקים לקבל את העידוד שלכם אין לי ספק שהתוצאות על המגרש היו בהתאם. במידה ותרצו את עזרת המועדון ברכישת תוף גדול אני בטוח שהם ישמחו לעזור. גאה בכם במקסימום.
אבל כל הכבוד למי שאירגן ונתן את גרונו
השיפור בא יבוא
- רווי
- קיבל.ה 647 לייקים
רווי כתב: ↑20 ינואר 2025, 14:26גם אם אתה עופר וגם אם מסתלבט, תודה רבה! הניצחןן הכי גדול של הקהל זה שהמון נהנו אתמול והיה עידוד טוב גם בלי האירגון.OY כתב: ↑20 ינואר 2025, 12:18 מנצל את ההזדמנות לומר תודה רבה לכל העוסקים במלאכה. הייתה אוירת דרייב אין פלוס. מגיע כל כך לשחקנים שלנו שנאלצים לטוס כל שבוע ולשחק באולמות ריקים לקבל את העידוד שלכם אין לי ספק שהתוצאות על המגרש היו בהתאם. במידה ותרצו את עזרת המועדון ברכישת תוף גדול אני בטוח שהם ישמחו לעזור. גאה בכם במקסימום.
ושוב הלוואי ויחזרו המטמטמים האלה כי ברור שצריך אותם איתנו.
OMG עווופררר
עופר תגיד דחוף לחברים שלך מיולב שאפשר להחזיר את המשחקים לארץ, אנחנו עוד שניה בפלייאוף.OY כתב: ↑20 ינואר 2025, 12:18 מנצל את ההזדמנות לומר תודה רבה לכל העוסקים במלאכה. הייתה אוירת דרייב אין פלוס. מגיע כל כך לשחקנים שלנו שנאלצים לטוס כל שבוע ולשחק באולמות ריקים לקבל את העידוד שלכם אין לי ספק שהתוצאות על המגרש היו בהתאם. במידה ותרצו את עזרת המועדון ברכישת תוף גדול אני בטוח שהם ישמחו לעזור. גאה בכם במקסימום.
-
- קיבל.ה 882 לייקים
לסגור את הטוויטר ולהצטרף לפורום שדים? אני בוודאי חולםOY כתב: ↑20 ינואר 2025, 12:18 מנצל את ההזדמנות לומר תודה רבה לכל העוסקים במלאכה. הייתה אוירת דרייב אין פלוס. מגיע כל כך לשחקנים שלנו שנאלצים לטוס כל שבוע ולשחק באולמות ריקים לקבל את העידוד שלכם אין לי ספק שהתוצאות על המגרש היו בהתאם. במידה ותרצו את עזרת המועדון ברכישת תוף גדול אני בטוח שהם ישמחו לעזור. גאה בכם במקסימום.
עשית בשכל עופר
עכשיו מה שנשאר הוא לפייס את האולטראס
נשבע שאני לא יודע אם זה בכלל אפשרי אבל שווה ניסיון אני מניח
long live the zapta
-
- קיבל.ה 288 לייקים
העולם מחכה לשלב ב' בהסכם לראות לאן מתקדמיםגילו כתב: ↑20 ינואר 2025, 15:33עופר תגיד דחוף לחברים שלך מיולב שאפשר להחזיר את המשחקים לארץ, אנחנו עוד שניה בפלייאוף.OY כתב: ↑20 ינואר 2025, 12:18 מנצל את ההזדמנות לומר תודה רבה לכל העוסקים במלאכה. הייתה אוירת דרייב אין פלוס. מגיע כל כך לשחקנים שלנו שנאלצים לטוס כל שבוע ולשחק באולמות ריקים לקבל את העידוד שלכם אין לי ספק שהתוצאות על המגרש היו בהתאם. במידה ותרצו את עזרת המועדון ברכישת תוף גדול אני בטוח שהם ישמחו לעזור. גאה בכם במקסימום.
- רווי
- קיבל.ה 647 לייקים