להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
כדאי לכם לשמוע את הראיון המלא באורך 28 דקות של אותו ראש ארגון האוהדים החדש.
הוא לא מסתיר שם אף פיסת מידע.
@Money
כן, אני מדבר על המשחק האחרון באירופה ועל הדרבי.
הוא לא מסתיר שם אף פיסת מידע.
@Money
כן, אני מדבר על המשחק האחרון באירופה ועל הדרבי.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
על הזין שלי ארגוני האוהדים. אף אדם לא התחיל לאהוד קבוצה כי הארגון שלה מתופף בקצב וכי הוא מתחבר למילים בשירים. זאת קבוצת ספורט לא להקה.עידן סרור כתב: ↑13 מרץ 2025, 19:39אני בסך הכל שאלתי האם הציטוט של עופר ינאי בפורום לגבי אולטראס הפועל וזה שכמה ימים אחר כך מגיע ארגון חדש למשחק שהוא מעבר "לגבולות הגזרה" זה מקרי.Red_man כתב: ↑13 מרץ 2025, 19:22אני לא מצפה ממך לפתור את הבעיות. כן ציפיתי ממך לרשום את המשפט האחרון מוקדם יותר. כל עוד אנחנו מסכימים על העקרון הפשוט הזה מבחינתי אפשר לנהל דיון על הכל. כל עוד אין הבסיס הזה לדיון אז הוא מיותר.עידן סרור כתב: ↑13 מרץ 2025, 18:57
קראתי את כל ההודעות.
כאב לי לקרוא את ההודעות האלו.
לא הבנתי מה אתה מצפה ממני לעשות.
אם מספרים את הסיפור, רצוי שכל הסיפור יסופר.
זה ארגון אוהדים חדש בשיתוף פעולה מלא עם עופר ינאי, שהרחיב את גבולות הגזרה השלו, ומטרתו להחליף את אולטראס הפועל.
זה הכל.
האם זה מתיר את דמם או כל דבר שנרשם כאן הוא בסדר? ברור שלא.
הסיפור סופר מהתחלה במלואו ללא השמטת פרטים. כולל למי שייכים התופים. פלוס מענה לשאלות הבהרה שנשאלו בהמשך מלבד חשיפת פרטים אישיים.
למרות שנחצה אתמול קו חמור מאוד. אני רוצה לקוות שהם מבינים מה קרה אתמול ויתאפסו על עצמם ויפעלו לתקן את זה. זה לא קשור לעופר בשום צורה, זה קשור לאוהדים אחרים ביציע. היינו לפניו נהיה כאן גם אחריו. זכותם לא להסכים עם הקהל הרחב אבל אסור להם להתנהג אליו ככה. אנשים מדברים על סולחה עם עופר שיתחילו בסולחה עם הקהל הרחב. בלי להשלים עם הקהל הרחב לא יהיה אפשר להתקדם להשלים עם ההנהלה. בסוף בלעדיו גם הם לא שווים יותר מדי.
ראיתי צילומי מסך של מה שכתבתי פה מסתובבים בטוויטר ובפייסבוק וראיתי את התגובות. למרות תגובות מביכות וילדותיות של פואד ולמרות שמסתירים ומסירים תגובות הרוב מבינים שזה לא הגיוני לקבל התנהגות כזאת.
זה הולך להחמיר, אל תצפה שיגיעו להסדר.
הבחור שעופר שם בפרונט ארגון האוהדים ומקבל ממנו כרטיסים חינם להביא אנשים, טיסות ותופים, עלה לראיון ואמר **שגם מאחורי התלונה במשטרה(ולא רק ארגון האוהדים) עומד עופר.**
לא ראיתי את הראיון המלא אז מה שבתוך כוכבית יש לשים בערבון.
איך שאני קורא את המציאות, עופר שאל האם לדעת הקהל צריך להיפרד מאולטראס הפועל, ואולטראס הפועל שואל את עופר האם הוא רוצה להשאר בעלי המועדון.
אני חד משמעית נגד אלימות פיזית ומילולית כלפי אוהדי הפועל. גם אם הם רוצים להקים ארגון אוהדים חדש.
אבל להתייחס אל זה כאל אוהד שסתם הביא תוף כי אולי האולטראס לא יגיע למשחק זה לא להסתכל נכון על המציאות.
הסיפור המלא הוא התנגשות של 2 ארגוני אוהדים לפני המשחק הראשון שלהם יחד.
זו לא ההתארגנות שmoney דיבר עליה.
בדרבי ובוסמקוב קם ארגון אוהדים חדש גם אם עוד לא יצאו עם זה מהארון.
עופר קנה תופים ואפילו החליפו אותם מספר פעמים, ובונה בעזרת כספו את ארגון האוהדים החדש שבא להחליף את אולטראס הפועל תרתי משמע.
בלי קשר לאירועי התופים יש פה משתמשים שרשמו שהם לא הביעו מחאה לעניין שירי השחקנים כי הם חששו מתגובתם. בנימה אישית למרות שאני בעד לשיר שירי שחקנים, אני מבין ומסכים עם הטענה שלא שרים כי הם לא באו להודות אחרי בודצ'נוסט. אין דבר כזה לא לבוא להודות לקהל אחרי משחק, האם צריך ואפשר לפתור את זה? כן, שיתכבדו השחקנים להתנצל. האם היה אפשר להחליק את זה ולהתקדם כי המסר הועבר? גם כן אבל לגיטימי וזאת זכותם להחליט איך לנהל את זה.
יש פה תיאור של אירוע נוסף שבו אוהדים ביקשו להמתין לסוף המשחק שלא היה גמור עם הקללות לעופר (לא מסכים עם עמדת הארגון אבל זכותו לקלל ולמחות ע"י חולצות, מדבקות, קללות וכל מה שהוא בגדר החוקי והסביר) והובהר להם בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שלטובתם עדיף להם לשתוק. זה לא קשור לעופר זה קשור לתחושת אדונות ששולטת שם.
המשפט הראשון של פותח האשכול הוא: "אתחיל בלומר שאני אוהב את הארגון, אני יודע שהארגון אוהב את הפועל ולצערי הוא כבר לא אוהב אותי". אז אני אומר שכיום קשה לי לאהוב את הארגון, אני חושב שנכון להיום הוא אוהב את עצמו יותר משהוא אוהב את הפועל. הדבר היחידי שלא השתנה זה שהארגון לא אוהב אותנו. זכרתי ברגל עם התפאורה לזכר הנופלים והנרצחים למה אני כן אוהב, הבעיה שאירועים כמו אתמול גורמים לי לא לאהוב אותם. אם זה הכול או כלום אז אני מעדיף כלום.
עונה שלמה ואחנו מנהלים פה בפורום דיונים שלמים על הכול כמעט חוץ מעל כדורסל. אני נכנס למועצה להתנחם בשקט שם.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
בסדר גמור, לא חולק עליך.
הגיוני להרגיש ככה.
הגיוני להרגיש ככה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
דוקא הדברים שאתה כותב נשמעים הרבה יותר בדיחה מזה.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 96 לייקים
אגב, הסתובבו בתחילת המשחקים ביד אליהו הקלטות של אותו בחור שסבל מאיומים אתמול.
הקלטות בהן הוא מקלל את האולטראס, מכריז על התחלה של ארגון חדש למרות שהוא אומר שלא היה עד כה מנוי בכדורסל אבל שעופר ינאי לקח אותו חסותו.
לא שמעתי את הראיון אבל לםי מה שכתוב פה הכל מתחבר.
בקיצור, לא בחור תמים שרק בא לעודד את הפועל.
וכן, איומים ואלימות כלפי אוהדים זה מגעיל ולא לעניין אבל זה לא מפתיע שזה קרה לאותו בחור.
הקלטות בהן הוא מקלל את האולטראס, מכריז על התחלה של ארגון חדש למרות שהוא אומר שלא היה עד כה מנוי בכדורסל אבל שעופר ינאי לקח אותו חסותו.
וכן, איומים ואלימות כלפי אוהדים זה מגעיל ולא לעניין אבל זה לא מפתיע שזה קרה לאותו בחור.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
ואם אני אראה לך הודעות שהוא כותב בקבוצת וואטסאפ של עופר ינאי אז בכלל .למה זה טוב כתב: ↑13 מרץ 2025, 21:52 אגב, הסתובבו בתחילת המשחקים ביד אליהו הקלטות של אותו בחור שסבל מאיומים אתמול.
אבל עזוב אותך
-
- קיבל.ה 950 לייקים
הודיעו שלא יגיעו לחצי בסמוקוב נגד ולנסיה בגלל שזה מתנגש עם הרגל.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
והאשימו את ההנהלה שלא פעלה מספיק כדי להזיז את המשחק.
כאילו שיש להנהלה איזשהו סיי מול היורוקאפ שיזיזו חצי גמר של המפעל (אני בטוח שבהפועל היו מאוד שמחים להקדים לחמישי ולא לשחק בשבת), במקום שההנהלה של הרגל תואיל בטובה לפעול להזיז את המשחק מול בני יהודה.
וכאילו אפשר להשוות בין פאקינג משחק ליגה של בני יהודה מול חצי גמר אירופאי.
ליצנים.
כאילו שיש להנהלה איזשהו סיי מול היורוקאפ שיזיזו חצי גמר של המפעל (אני בטוח שבהפועל היו מאוד שמחים להקדים לחמישי ולא לשחק בשבת), במקום שההנהלה של הרגל תואיל בטובה לפעול להזיז את המשחק מול בני יהודה.
ליצנים.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
גם גועל נפש. והופך את מה שקרה אתמול לקצת יותר מובן.למה זה טוב כתב: ↑13 מרץ 2025, 21:52 אגב, הסתובבו בתחילת המשחקים ביד אליהו הקלטות של אותו בחור שסבל מאיומים אתמול.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
רק למען הסר ספק, אין שום בעיה עם טענות נגד עופר ינאי ויד אליהו, דעות לגיטימיות ומקובלות.
אני גם בסדר עם זה שאתה בעד האולטראס בגדול.
הבדיחות שלך הן ההתפלפלויות שלך כדי להצדיק מעשי אלימות ו/או ההתכחשות שלך לקיומם של מעשים כאלה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
https://www.facebook.com/share/p/1A9EXg ... tid=wwXIfr
משחק , לאור המצב בחודשים האחרונים , חסר חשיבות בליגה לאומית יותר חשוב להם מחצי גמר יורוקאפ.
מסביר מה מה מעניין/חשוב להם.
אחלה, שחררו אותנו , תהנו בכדורגל.
משחק , לאור המצב בחודשים האחרונים , חסר חשיבות בליגה לאומית יותר חשוב להם מחצי גמר יורוקאפ.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אצלי אפשר להעביר אחורה בטלוויזיה
אני באמת לא הכתובת הטכנולוגית, סליחה
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
אין טעות שינאי יצליח להימנע ממנה, הא?
אני אחזור על משהו שכבר כתבתי: הקרב ינאי-אולטרס נראה על הנייר כמו תבוסה קלילה לטובת ינאי, אבל איכשהו הוא מצליח להתנהל בצורה כל כך מגושמת ועקומה שזה יותר נראה כמו משהו שייגמר באסון לכל הצדדים ומכל הכיוונים.
אני אחזור על משהו שכבר כתבתי: הקרב ינאי-אולטרס נראה על הנייר כמו תבוסה קלילה לטובת ינאי, אבל איכשהו הוא מצליח להתנהל בצורה כל כך מגושמת ועקומה שזה יותר נראה כמו משהו שייגמר באסון לכל הצדדים ומכל הכיוונים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 490 לייקים
הציפייה שהיורוקאפ תזיז את חצי הגמר שלה ולא מנהלת הליגה הלאומית ככ מטומטמת. אין מילים.מילפורד כתב: ↑13 מרץ 2025, 22:31 https://www.facebook.com/share/p/1A9EXg ... tid=wwXIfr
הזדמנות היסטורית להעפיל ליורוליג ולפרק אחד ולתמיד את ההגמוניה של מכבי.
בצד השני, משחק חסר חשיבות בליגה לאומית כי אנחנו כבר מאוד קרובים להבטיח את העלייה.
מאיפה הטמטום הזה?
בצד השני, משחק חסר חשיבות בליגה לאומית כי אנחנו כבר מאוד קרובים להבטיח את העלייה.
מאיפה הטמטום הזה?
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הסיפור פה מאד ברור לדעתי.
עופר כמו עופר לא מוכן שיעמדו לו בדרך. האולטראס עומד ולכן עופר מנסה לדחוק אותו החוצה. הסיפור עם התופים הוא חלק מזה אבל הוא חלק שמסמל את הכל בערך.
האולטראס כמו האולטראס לא מוכן שיגידו לו מה לעשות, הוא חיי לפי אמות מידה שונות. איך פואד כתב לי בפיסבוק? ככה זה אולטראס בכל העולם, אלים בריון שלא מכבד את החוק והנורמות החברתיות. בדיוק הפוך מהקהל הרחב.
לכן באירוע התופים מבחינת האולטראס כמו נגדו, האירגון החלופי שעופר מקים בא להחליף את האולטראס וזה מתנהג כמו שהוא יודע, באלימות בריונות וכו. פרובוקציה זולה של עופר שהביא את האולטראס לפעולה שמנוגדת לתפיסות החברתיות של הקהל ובכך נוצר מצב שהאולטראס מבדל את עצמו מהמועדון והאוהדים ויוצר לבד את החלל שאליו יכנס האירגון של עופר, רק שעם הזמן הגב החברתי לגביו הולך ומתחזק.
עכשיו זה לא באמת עימות שוֹוה כוחות.
אני מאמין שעופר יעזר במשטרה ויפעל נגד אותם אנשים חוקתית בהמשך כנראה גם ישכור "מאבטחים" לגוש העידוד, האולטראס ינסו אולי פעם או פעמים להצעמת במגרש, יבינו שזה לא מצליח ויבצעו פעולות מחוץ למגרש... אז הסיפור שלהם אצל הקהל יגמר סופית ויקום אירגון חדש רשמי.
עופר כמו עופר לא מוכן שיעמדו לו בדרך. האולטראס עומד ולכן עופר מנסה לדחוק אותו החוצה. הסיפור עם התופים הוא חלק מזה אבל הוא חלק שמסמל את הכל בערך.
האולטראס כמו האולטראס לא מוכן שיגידו לו מה לעשות, הוא חיי לפי אמות מידה שונות. איך פואד כתב לי בפיסבוק? ככה זה אולטראס בכל העולם, אלים בריון שלא מכבד את החוק והנורמות החברתיות. בדיוק הפוך מהקהל הרחב.
לכן באירוע התופים מבחינת האולטראס כמו נגדו, האירגון החלופי שעופר מקים בא להחליף את האולטראס וזה מתנהג כמו שהוא יודע, באלימות בריונות וכו. פרובוקציה זולה של עופר שהביא את האולטראס לפעולה שמנוגדת לתפיסות החברתיות של הקהל ובכך נוצר מצב שהאולטראס מבדל את עצמו מהמועדון והאוהדים ויוצר לבד את החלל שאליו יכנס האירגון של עופר, רק שעם הזמן הגב החברתי לגביו הולך ומתחזק.
אני מאמין שעופר יעזר במשטרה ויפעל נגד אותם אנשים חוקתית בהמשך כנראה גם ישכור "מאבטחים" לגוש העידוד, האולטראס ינסו אולי פעם או פעמים להצעמת במגרש, יבינו שזה לא מצליח ויבצעו פעולות מחוץ למגרש... אז הסיפור שלהם אצל הקהל יגמר סופית ויקום אירגון חדש רשמי.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
לא הבנתי מה הבעייה.
יש ארגון שתכלית מהותו וקיומו היא אלימות. מילולית ובעיקר פיסית.
יש את הרוב המוחלט של האוהדים שרוצים עידוד וקבוצה מצליחה, בלי אלימות.
רק צד אחד אמור לעשות התאמות ובוחר שלא. אז סלאמאת לאולטראס. היה נעים.
בכדורסל שיחררנו מכם. נקווה שגם בכדורגל.
מכבי פ"ת והפועל חדרה מחפשים קהל בנרות. ממילא הקבוצה היא רק פלטפורמה כמו שאמר לא מזמן אחד מחברי האולטראס המשכילים.
לחשוב על שירים, שירי שחקנים, קצת התאמות לדגלים ויאללה אודרוב.
יש ארגון שתכלית מהותו וקיומו היא אלימות. מילולית ובעיקר פיסית.
יש את הרוב המוחלט של האוהדים שרוצים עידוד וקבוצה מצליחה, בלי אלימות.
רק צד אחד אמור לעשות התאמות ובוחר שלא. אז סלאמאת לאולטראס. היה נעים.
בכדורסל שיחררנו מכם. נקווה שגם בכדורגל.
מכבי פ"ת והפועל חדרה מחפשים קהל בנרות. ממילא הקבוצה היא רק פלטפורמה כמו שאמר לא מזמן אחד מחברי האולטראס המשכילים.
לחשוב על שירים, שירי שחקנים, קצת התאמות לדגלים ויאללה אודרוב.
יחד, רק יחד! 

- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
כמו טענות מהצד השני, גם אצלך, אם תחזור על מנטרה מסוימת בלי סוף, זה לא יהפוך אותה לנכונה.
זה לא נכון, ואפילו לא הוגן, להגיד על האולטראס שכל תכליתו ומהותו הן אלימות.
זה כמובן לא מנקה אותם מאחריות על האלימות שמגיעה מתוכם, ויש מספיק כזאת להלין עליה בלי להגיד משהו כזה.
זה לא נכון, ואפילו לא הוגן, להגיד על האולטראס שכל תכליתו ומהותו הן אלימות.
זה כמובן לא מנקה אותם מאחריות על האלימות שמגיעה מתוכם, ויש מספיק כזאת להלין עליה בלי להגיד משהו כזה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
פשוט מדהים איך כל צד מקשקש מנטרות מצוצות מהאצבע כדי לקבע נרטיב שיקרי על חשבון המועדון.
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
גם את המשחק מול בני יהודה אי אפשר להעביר, זה מחזור אחרון וזה משפיע על הפלייאוף (לבני יהודה)אורי כתב: ↑13 מרץ 2025, 22:12 והאשימו את ההנהלה שלא פעלה מספיק כדי להזיז את המשחק.
ליצנים.
לכן תהיה שעה אחידה
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
איזה משחק יותר חשוב?לירון האדום כתב:גם את המשחק מול בני יהודה אי אפשר להעביר, זה מחזור אחרון וזה משפיע על הפלייאוף (לבני יהודה)אורי כתב: ↑13 מרץ 2025, 22:12 והאשימו את ההנהלה שלא פעלה מספיק כדי להזיז את המשחק.
ליצנים.
לכן תהיה שעה אחידה
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
גם אם זה ככה בכל העולם זה לא הופך את זה בשום צורה ללגיטימי וניתן לנרמול (אלים בריון שלא מכבד את החוק ) זה ממש כמו להגיד שבכל בעולם יש משוגעים שרוצחים אז זה בסדר שיהיו גם פה , אין שום מקום להתנהגות עבריינית על גבול הפלילית /פלילית גם אם בכל העולם ארגוני אולטראס מתנהגים ככה , וזה תמיד ראויי לגינויי , קל וחומרEl dudernio כתב: ↑14 מרץ 2025, 08:07 הסיפור פה מאד ברור לדעתי.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
1. בעצם לפי פואד מהות האולטראס זה להיות בריון שלא מציית לחוקים? זה כאילו מילים יפות לעבריין? אני חשבתי שמהות האולטראס זאת אהדה קיצונית ובלתי מתפשרת. אני יודע שיש ארגונים בעולם שהם ממש ארגון פשע שמעורב בסחר בסמים וכל זה בערים שלהם לזה הם שואפים? לא פעם נדקרו אוהדים של יריבות במשחקים באיטליה, זה מה שהם רוצים?El dudernio כתב: ↑14 מרץ 2025, 08:07 הסיפור פה מאד ברור לדעתי.
2. ארגון חדש יגמור כמו הארגון הקיים במוקדם או במאוחר. אם זה המצב אני מוכן לוותר עליו מעכשיו. סרט ההמשך תמיד פחות טוב מהמקור. עדיף לפתור בעיה אחת מאשר ליצור חדשה ולהתמודד עם שתיהן.
-
- קיבל.ה 556 לייקים
אפשר לחשוב שלא היו טרום עידן ינאי התנגשויות בתאריכיםלירון האדום כתב: ↑14 מרץ 2025, 09:46גם את המשחק מול בני יהודה אי אפשר להעביר, זה מחזור אחרון וזה משפיע על הפלייאוף (לבני יהודה)אורי כתב: ↑13 מרץ 2025, 22:12 והאשימו את ההנהלה שלא פעלה מספיק כדי להזיז את המשחק.
ליצנים.
לכן תהיה שעה אחידה
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
אין שום בעיה עם ההחלטה שלהם לבוא לכדורגל ולא לכדורסל (בטח בהתחשב בעלויות).
זכותם המלאה להחליט מה מתאים להם יותר.
הפאתטי זה הנסיון להאשים בזה את עופר (למה לא את ספרא?) כאילו הוא היה יכול להזיז את התאריכים
זכותם המלאה להחליט מה מתאים להם יותר.
הפאתטי זה הנסיון להאשים בזה את עופר (למה לא את ספרא?) כאילו הוא היה יכול להזיז את התאריכים
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
בתור אחד (בטח ובטח בחמש עשרה השנים האחרונות) שרואה עצמו יותר כאוהד כדורסל מאוהד כדורגל, מפריעה לי גם העדפה הברורה לכדורגל.
או שתגידו שכל אחד יבחר לפי ראות עיניו, או שתגידו בפה מלא שאתם אולטראס הפועל כדורגל (לגיטימי לגמרי בעיני), אבל אז, תעזבו אותנו מהדרישות שלכם לגבי הכדורסל (כולל לבוא טענות אל האם ומי מקים ארגון לכדורסל).
לרקוד על כל החתונות , זה פחות לגיטימי, לטעמי.
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
בזכות עופר חצי גמר יורוקאפ נראה להם מובן מאליו שהם מעזים להתלונן עוד , לייצנים
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
פניתי לרשתות החברתיות כדי לראות שמדובר במי שאני חושב שמדובר.
אני מנסה להיות הכי עדין שאני יכול עכשיו כדי לא לפגוע בכבודו של אף אחד מהמעורבים.
אתה (וארגון האולטראס) יכולים להיות רגועים שהבחור הזה לא יהיה מי שירים ״ארגון אוהדים״ שיתחרה באולטראס, גם במידה ועופר ״ממן״ אותו.
יכול להיות שהוא נהנה מתשומת הלב שמאפשרת לו לעלות לשידור בחמש באויר, אבל לא חושב שיש שם משהו משמעותי מעבר לזה.
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
אני באמת. לא בטוח שהם אוהדים של קבוצת הכדורסל מעבר לאג'נדה של ההתנגדות למעבר ליד אליהו (לא כולם כמובן , לא מכליל), איך יש כל כך הרבה אנרגיה להתעסק בשטויות האלה שפאקינג יש לנו קבוצה בחצי גמר היורוקאפ ? איך זה הגיוני בכלל ? זה אמור להיות החלון הרטוב של כל אוהד של הקבוצה
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
מאה אחוז.
אולי אני פסימי, אבל מפחיד אותי שבסוף זה יהיה מין ארגון בריונים מטעם "השלטונות", שזה בערך הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לחברה כלשהי (מדינה, קהל אוהדים, כל קבוצה חברתית בעולם).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 2387 לייקים
ביקום מקביל הפועל תל אביב כדורגל משחקת בחצי גמר בליגה האירופית.נגד מנצסטר יונייטד אבל מתלוננים שאותו יום יש משחק בכדורסל נגד מכבי נתניה , איך ספרא לא הצליח להזיז את התאריך שיתבייש
-
- קיבל.ה 144 לייקים
חייב להגיב באיחור לדיון פה על ״הארגון החדש״ : פספסתי את כל השיחה אתמול כי הייתי שקוע בעבודה.
אנחנו ממש לא מנסים להחליף את האולטראס, מבחינתי אנחנו גם לא ארגון ופשוט באים לעודד הכי חזק שאפשר ביד אליהו. מה ש״אפק״ אמר זה על דעת עצמו בלבד וממש לא משקף את הדעה של האנשים בגוש עידוד, כולם שם אומרים שהם מחכים שהאולטראס יחזרו.
לגבי התופים והטיסה שקנו ל״אפק״: בגלל המעצר של רבים מהאולטראס בחולון, הוא חשב שהארגון לא יבוא ולא יהיו תופים ולכן הוא הביא, עובדה שהוא היחיד מגוש העידוד ביד אליהו שנסע.
לגבי כסף מעופר: את התופים אנחנו קנינו מתרומות של אנשים!! עופר קנה שלטי פריסה או דגלים והוא קשוב לתרום אם אנחנו צריכים כי אין לנו תקציב.
לסיכום, אנחנו באמת פשוט באים למלא את הואקום עד שהאולטראס יחזור ואין לאף אחד שאני מכיר שם כוונה להחליף אותם. לא צריך להקשיב למה שקורה ב״5 באוויר״
אנחנו ממש לא מנסים להחליף את האולטראס, מבחינתי אנחנו גם לא ארגון ופשוט באים לעודד הכי חזק שאפשר ביד אליהו. מה ש״אפק״ אמר זה על דעת עצמו בלבד וממש לא משקף את הדעה של האנשים בגוש עידוד, כולם שם אומרים שהם מחכים שהאולטראס יחזרו.
לגבי התופים והטיסה שקנו ל״אפק״: בגלל המעצר של רבים מהאולטראס בחולון, הוא חשב שהארגון לא יבוא ולא יהיו תופים ולכן הוא הביא, עובדה שהוא היחיד מגוש העידוד ביד אליהו שנסע.
לגבי כסף מעופר: את התופים אנחנו קנינו מתרומות של אנשים!! עופר קנה שלטי פריסה או דגלים והוא קשוב לתרום אם אנחנו צריכים כי אין לנו תקציב.
לסיכום, אנחנו באמת פשוט באים למלא את הואקום עד שהאולטראס יחזור ואין לאף אחד שאני מכיר שם כוונה להחליף אותם. לא צריך להקשיב למה שקורה ב״5 באוויר״
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
מצטער אבל חייב לרשום: חמסה, חמסה, שום בצל.רז הרשקו כתב:הזדמנות היסטורית להעפיל ליורוליג ולפרק אחד ולתמיד את ההגמוניה של מכבי.
מאיפה הטמטום הזה?
עד שלא מבטיחים את העלייה באופן רשמי, לא כותב כזה דבר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אם הקהל רוצה ארגון אוהדים חדש, מי אני שאפריע?מילפורד כתב: ↑14 מרץ 2025, 10:41פניתי לרשתות החברתיות כדי לראות שמדובר במי שאני חושב שמדובר.
אני מנסה להיות הכי עדין שאני יכול עכשיו כדי לא לפגוע בכבודו של אף אחד מהמעורבים.
אתה (וארגון האולטראס) יכולים להיות רגועים שהבחור הזה לא יהיה מי שירים ״ארגון אוהדים״ שיתחרה באולטראס, גם במידה ועופר ״ממן״ אותו.
יכול להיות שהוא נהנה מתשומת הלב שמאפשרת לו לעלות לשידור בחמש באויר, אבל לא חושב שיש שם משהו משמעותי מעבר לזה.
אני מעל חודש שומע את הבן אדם הזה מלכלך בכל מקום אפשרי ומתגאה בשת"פ עם באבא עופר, הייתי מופתע שכאן בפורום אף אחד לא ידע שהוקם לו ארגון חדש.
האם שמעת את כל הראיון שאתה רושם שאין שום דבר משמעותי מעבר?
אולי נחכה ל@OY
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
מסכים איתך במאה אחוז. אני חושב שארגון מטעם הוא גרוע גם מהסיבה שהוא לא יכול למחות נגד ההנהלה בעת הצורך. כתבתי את זה פה לא מעט שאסור להסתמך על כספים מההנהלה אלא רק מתרומות מהקהל. הקהל הוא שנותן לגיטימציה לא ההנהלה.