הייתי רוצה להיות איתך שם
רק בשביל לראות שיש אוהד הפועל שמרים עלייך יד .
זה לא היה קורה
מחילה.מילפורד כתב:נא לא לשים פה לינקים לקבוצות סגורות בפייסבוק.Asafasraf כתב: ↑13 מרץ 2025, 12:40 לדעתי, שווה לקרוא את הפוסט הזה בפייסבוק ולהבין לאן הגענו.
https://www.facebook.com/share/p/18kjw8 ... tid=wwXIfr
תמשיכו לנסות ולהתחנף אליהם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
או שתביא לפה מה שכתוב שם , או במינימום צילום מסך.
דקה לסוף המשחק האולטראס התחילו לקלל את עופר.
רק שעכשיו עולה לדבר "אפק(שם בדוי)" ב5 באוויר ומדבר על זה שהוא הקים ארגון אוהדים חדש עם עופר שמשלם להם על כרטיסים,טיסות,תופים וציוד ואפילו כניסה מהפרקט למשחקיםMoney כתב: ↑13 מרץ 2025, 13:23סתם לידע כללי, מה שנקרא ממקור ראשון,Asafasraf כתב: ↑13 מרץ 2025, 12:40 לדעתי, שווה לקרוא את הפוסט הזה בפייסבוק ולהבין לאן הגענו.
עופר לא קנה את הציוד(תופים/מקלות וכו) ליד אליהו.
אני מקווה שהנרטיב הזה לא יתפוס
אמת, גם אני הייתי שם וראיתי את זה.
אני לא יודע מי זה אפק ואני בטח לא מאמין לשום דבר שיוצא מ5 באוויר, באותה רמה זה יכול להיות אוהד מכבי שרצה להצחיק בשביל פורים.dffsg כתב: ↑13 מרץ 2025, 16:33רק שעכשיו עולה לדבר "אפק(שם בדוי)" ב5 באוויר ומדבר על זה שהוא הקים ארגון אוהדים חדש עם עופר שמשלם להם על כרטיסים,טיסות,תופים וציוד ואפילו כניסה מהפרקט למשחקיםMoney כתב: ↑13 מרץ 2025, 13:23סתם לידע כללי, מה שנקרא ממקור ראשון,Asafasraf כתב: ↑13 מרץ 2025, 12:40 לדעתי, שווה לקרוא את הפוסט הזה בפייסבוק ולהבין לאן הגענו.
עופר לא קנה את הציוד(תופים/מקלות וכו) ליד אליהו.
אני מקווה שהנרטיב הזה לא יתפוס
אז עופר בהחלט קנה את הציוד ליד אליהו, והוא מממן את כל האירוע הזה, כולל התופים במשחק אתמול
גם עופר ינאי מגדיר את עצמו כאוהדMoney כתב: ↑13 מרץ 2025, 17:21אני לא יודע מי זה אפק ואני בטח לא מאמין לשום דבר שיוצא מ5 באוויר, באותה רמה זה יכול להיות אוהד מכבי שרצה להצחיק בשביל פורים.
את התופים והמקלות שיש בכל המשחקים ביד אליהו, תרמו אוהדים.
קודם כול, נראה לי שכולם פה זוכרים את ההתארגנות שקרתה פה בפורום, כולל איסוף התרומות וכו'. זה היה מרגש ומקסים, קשה לשכוח.
אלו היו אותם תופים מבחינת סוג גודל ונראותteknoboy כתב: ↑13 מרץ 2025, 17:29קודם כול, נראה לי שכולם פה זוכרים את ההתארגנות שקרתה פה בפורום, כולל איסוף התרומות וכו'. זה היה מרגש ומקסים, קשה לשכוח.
הבעיה היא יותר מה יחשבו אנשים שלא קוראים פה ולא ראו את זה קורה.
דבר שני, אני אישית לא מבין משהו.
התופים מהסיפור של האיומים, אלה התופים שלכם (של ההתארגנות שאתה חלק ממנה) או משהו אחר?
כי בפוסט שדיווח פה על התקרית היה כתוב "תופים של המועדון", וזה לא לגמרי ברור לי.
(אולי זה יכול להסביר את מה שאותו "אפק" אמר)
אולי מתנשאת זאת באמת לא הגדרה טובה, יותר עם ניחוח של גאזלייטינג.יהלום14אדום כתב: ↑13 מרץ 2025, 16:57 אפשר לא לאהוב את התגובות שלו בפורום, גם לי יש חילוקי דעות עם חלק מהן,
אבל באמת שרוי זה בן אדם בלי טיפת התנשאות או אגו
מאחרי המשחק הראשון לי אין כבר שום קשר להתארגנות הזו.teknoboy כתב: ↑13 מרץ 2025, 17:29קודם כול, נראה לי שכולם פה זוכרים את ההתארגנות שקרתה פה בפורום, כולל איסוף התרומות וכו'. זה היה מרגש ומקסים, קשה לשכוח.
התופים מהסיפור של האיומים, אלה התופים שלכם (של ההתארגנות שאתה חלק ממנה) או משהו אחר?
אגב, "אפק" זה לא הטרלה.Red Wolf כתב: ↑13 מרץ 2025, 17:30אלו היו אותם תופים מבחינת סוג גודל ונראותteknoboy כתב: ↑13 מרץ 2025, 17:29קודם כול, נראה לי שכולם פה זוכרים את ההתארגנות שקרתה פה בפורום, כולל איסוף התרומות וכו'. זה היה מרגש ומקסים, קשה לשכוח.
אבל נחכה שאולי מישהו שיודע יותר יגיב
בכל מקרה, "אפק" הזה שנמע כמו הטרלה
כל מי שהיה במשחק כדורסל לאחרונה יודע את זה
הבית שלך זה היכל נוקיה.
האולטראס היו בכל המשחקים בסמוקוב וגם במשחקי החוץ ביורוקאפ
עניתי לך בחצי צחוק לקחת את זה רציני לגמרי. עובדתית כמו בתקופת האינתיפדה השנייה שאירחנו בקפריסין אז גם עכשיו אין ממש ברירה בגלל המלחמה אלא לארח שם. רשמית אתמול היה משחק בית. ברור לי שהאולטראס לא עמדו להחרים את המשחק אתמול.
הבנת למה התכוונתי. בחרת שלא להגיב עניינית, זרמתי איתך.Red_man כתב: ↑13 מרץ 2025, 18:15עניתי לך בחצי צחוק לקחת את זה רציני לגמרי. עובדתית כמו בתקופת האינתיפדה השנייה שאירחנו בקפריסין אז גם עכשיו אין ממש ברירה בגלל המלחמה אלא לארח שם. רשמית אתמול היה משחק בית. ברור לי שהאולטראס לא עמדו להחרים את המשחק אתמול.
עכשיו אפשר להתייחס למהות? כי בינתיים אתה נתפס לשוליים של הדברים. נכון שהוא רוהמ מיליון שנה אבל לא העירו אותו בלילה ולכן כל האחריות היא על מערכת הביטחון.
די כברבני12 כתב: ↑13 מרץ 2025, 17:00זה לא מגיע להרמת יד כי אנשים נורמלים (יחסית לאוהדי הפועל) לא יתחילו ללכת מכות עם עבריינים ועוד בחו"ל.
בניגוד אליהם אנחנו באים לראות משחק ולעודד את הקבוצה, לא בשביל ללכת מכות
זה באמת היה משחק בית אתמול למרות שהיה ברור שהאולטראס יגיעו. איימו על אוהד והתנהגו בבריונות (ואני עדין) כלפי אוהדים שביקשו מהם משהו וזה לא משנה מה. יש פה יותר ממשתמש אחד שהעיד על ההתנהגות בפנים מצידם כולל אמרה שהוא העדיף לשתוק ולהימנע מלהתעסק איתם.עידן סרור כתב: ↑13 מרץ 2025, 18:25הבנת למה התכוונתי. בחרת שלא להגיב עניינית, זרמתי איתך.Red_man כתב: ↑13 מרץ 2025, 18:15עניתי לך בחצי צחוק לקחת את זה רציני לגמרי. עובדתית כמו בתקופת האינתיפדה השנייה שאירחנו בקפריסין אז גם עכשיו אין ממש ברירה בגלל המלחמה אלא לארח שם. רשמית אתמול היה משחק בית. ברור לי שהאולטראס לא עמדו להחרים את המשחק אתמול.
עכשיו אפשר להתייחס למהות? כי בינתיים אתה נתפס לשוליים של הדברים. נכון שהוא רוהמ מיליון שנה אבל לא העירו אותו בלילה ולכן כל האחריות היא על מערכת הביטחון.
המהות היא שקם ארגון חדש בשיתוף פעולה עם עופר(רכישת תופים שהיו בסומקוב ובדרבי האחרון, טיסות וכו').
אפשר להסכים, אפשר שלא, אבל זו עובדה.
בזמן שהוא אומר בראיונות כמה הוא רוצה אותם, הוא דאג להרחיק אותם בכל דרך אפשרית(יש שיגידו שמוצדק, לא האישו), לפתוח ארגון אוהדים חדש.
מאוד דומה לבחור שציינת בסוף התגובה שהלך ופתח מטה חטופים מתחרה.
יכול להיות שרוב הקהל רוצה ומעדיף ארגון חדש, לא מתווכח עם אף אחד.
אפשר רק להפסיק עם המילה ואקום ומשחקי בית?
קראתי את כל ההודעות.Red_man כתב: ↑13 מרץ 2025, 18:48זה באמת היה משחק בית אתמול למרות שהיה ברור שהאולטראס יגיעו. איימו על אוהד והתנהגו בבריונות (ואני עדין) כלפי אוהדים שביקשו מהם משהו וזה לא משנה מה. יש פה יותר ממשתמש אחד שהעיד על ההתנהגות בפנים מצידם כולל אמרה שהוא העדיף לשתוק ולהימנע מלהתעסק איתם.עידן סרור כתב: ↑13 מרץ 2025, 18:25הבנת למה התכוונתי. בחרת שלא להגיב עניינית, זרמתי איתך.Red_man כתב: ↑13 מרץ 2025, 18:15
עניתי לך בחצי צחוק לקחת את זה רציני לגמרי. עובדתית כמו בתקופת האינתיפדה השנייה שאירחנו בקפריסין אז גם עכשיו אין ממש ברירה בגלל המלחמה אלא לארח שם. רשמית אתמול היה משחק בית. ברור לי שהאולטראס לא עמדו להחרים את המשחק אתמול.
המהות היא שקם ארגון חדש בשיתוף פעולה עם עופר(רכישת תופים שהיו בסומקוב ובדרבי האחרון, טיסות וכו').
בזמן שהוא אומר בראיונות כמה הוא רוצה אותם, הוא דאג להרחיק אותם בכל דרך אפשרית(יש שיגידו שמוצדק, לא האישו), לפתוח ארגון אוהדים חדש.
כן אבל למה אתם לא מדברים על מי קנה את המקל לתוף? ממש מהות הדברים. אנשים פה כותבים שהם היו בפנים והעדיפו לשתוק על מנת להימנע מלקבל מכות מאוהדי הפועל. אבל עופר. היינו כאן לפניו ונישאר גם אחריו. עם ההתנהגות הזאת כלפי חלקים רחבים בקהל לא בטוח שישאר כאן משהו.
אני לא מצפה ממך לפתור את הבעיות. כן ציפיתי ממך לרשום את המשפט האחרון מוקדם יותר. כל עוד אנחנו מסכימים על העקרון הפשוט הזה מבחינתי אפשר לנהל דיון על הכל. כל עוד אין הבסיס הזה לדיון אז הוא מיותר.עידן סרור כתב: ↑13 מרץ 2025, 18:57קראתי את כל ההודעות.Red_man כתב: ↑13 מרץ 2025, 18:48זה באמת היה משחק בית אתמול למרות שהיה ברור שהאולטראס יגיעו. איימו על אוהד והתנהגו בבריונות (ואני עדין) כלפי אוהדים שביקשו מהם משהו וזה לא משנה מה. יש פה יותר ממשתמש אחד שהעיד על ההתנהגות בפנים מצידם כולל אמרה שהוא העדיף לשתוק ולהימנע מלהתעסק איתם.עידן סרור כתב: ↑13 מרץ 2025, 18:25
הבנת למה התכוונתי. בחרת שלא להגיב עניינית, זרמתי איתך.
כן אבל למה אתם לא מדברים על מי קנה את המקל לתוף? ממש מהות הדברים. אנשים פה כותבים שהם היו בפנים והעדיפו לשתוק על מנת להימנע מלקבל מכות מאוהדי הפועל. אבל עופר. היינו כאן לפניו ונישאר גם אחריו. עם ההתנהגות הזאת כלפי חלקים רחבים בקהל לא בטוח שישאר כאן משהו.
כאב לי לקרוא את ההודעות האלו.
לא הבנתי מה אתה מצפה ממני לעשות.
אם מספרים את הסיפור, רצוי שכל הסיפור יסופר.
זה ארגון אוהדים חדש בשיתוף פעולה מלא עם עופר ינאי, שהרחיב את גבולות הגזרה השלו, ומטרתו להחליף את אולטראס הפועל.
זה הכל.
האם זה מתיר את דמם או כל דבר שנרשם כאן הוא בסדר? ברור שלא.
מכיוון שאתה מהצד השני של המתרס, אין לך מושג איך חווים את הדברים האלה אנשים שלא שייכים לארגון
אני בסך הכל שאלתי האם הציטוט של עופר ינאי בפורום לגבי אולטראס הפועל וזה שכמה ימים אחר כך מגיע ארגון חדש למשחק שהוא מעבר "לגבולות הגזרה" זה מקרי.Red_man כתב: ↑13 מרץ 2025, 19:22אני לא מצפה ממך לפתור את הבעיות. כן ציפיתי ממך לרשום את המשפט האחרון מוקדם יותר. כל עוד אנחנו מסכימים על העקרון הפשוט הזה מבחינתי אפשר לנהל דיון על הכל. כל עוד אין הבסיס הזה לדיון אז הוא מיותר.עידן סרור כתב: ↑13 מרץ 2025, 18:57קראתי את כל ההודעות.Red_man כתב: ↑13 מרץ 2025, 18:48
זה באמת היה משחק בית אתמול למרות שהיה ברור שהאולטראס יגיעו. איימו על אוהד והתנהגו בבריונות (ואני עדין) כלפי אוהדים שביקשו מהם משהו וזה לא משנה מה. יש פה יותר ממשתמש אחד שהעיד על ההתנהגות בפנים מצידם כולל אמרה שהוא העדיף לשתוק ולהימנע מלהתעסק איתם.
זה ארגון אוהדים חדש בשיתוף פעולה מלא עם עופר ינאי, שהרחיב את גבולות הגזרה השלו, ומטרתו להחליף את אולטראס הפועל.
זה הכל.
הסיפור סופר מהתחלה במלואו ללא השמטת פרטים. כולל למי שייכים התופים. פלוס מענה לשאלות הבהרה שנשאלו בהמשך מלבד חשיפת פרטים אישיים.
למרות שנחצה אתמול קו חמור מאוד. אני רוצה לקוות שהם מבינים מה קרה אתמול ויתאפסו על עצמם ויפעלו לתקן את זה. זה לא קשור לעופר בשום צורה, זה קשור לאוהדים אחרים ביציע. היינו לפניו נהיה כאן גם אחריו. זכותם לא להסכים עם הקהל הרחב אבל אסור להם להתנהג אליו ככה. אנשים מדברים על סולחה עם עופר שיתחילו בסולחה עם הקהל הרחב. בלי להשלים עם הקהל הרחב לא יהיה אפשר להתקדם להשלים עם ההנהלה. בסוף בלעדיו גם הם לא שווים יותר מדי.
ראיתי צילומי מסך של מה שכתבתי פה מסתובבים בטוויטר ובפייסבוק וראיתי את התגובות. למרות תגובות מביכות וילדותיות של פואד ולמרות שמסתירים ומסירים תגובות הרוב מבינים שזה לא הגיוני לקבל התנהגות כזאת.
היי,
אם אתה אומר את זה אז אני מקווה שאתה אומר את זה מידיעה, כי אני לא באמת יודע אבל שלושת התופים שנמצאים בכל משחק ביד אליהו נראים בדיוק אותו הדבר כמו במשחק הראשון.עידן סרור כתב: ↑13 מרץ 2025, 19:39אני בסך הכל שאלתי האם הציטוט של עופר ינאי בפורום לגבי אולטראס הפועל וזה שכמה ימים אחר כך מגיע ארגון חדש למשחק שהוא מעבר "לגבולות הגזרה" זה מקרי.Red_man כתב: ↑13 מרץ 2025, 19:22אני לא מצפה ממך לפתור את הבעיות. כן ציפיתי ממך לרשום את המשפט האחרון מוקדם יותר. כל עוד אנחנו מסכימים על העקרון הפשוט הזה מבחינתי אפשר לנהל דיון על הכל. כל עוד אין הבסיס הזה לדיון אז הוא מיותר.עידן סרור כתב: ↑13 מרץ 2025, 18:57
קראתי את כל ההודעות.
זה הכל.
הסיפור סופר מהתחלה במלואו ללא השמטת פרטים. כולל למי שייכים התופים. פלוס מענה לשאלות הבהרה שנשאלו בהמשך מלבד חשיפת פרטים אישיים.
למרות שנחצה אתמול קו חמור מאוד. אני רוצה לקוות שהם מבינים מה קרה אתמול ויתאפסו על עצמם ויפעלו לתקן את זה. זה לא קשור לעופר בשום צורה, זה קשור לאוהדים אחרים ביציע. היינו לפניו נהיה כאן גם אחריו. זכותם לא להסכים עם הקהל הרחב אבל אסור להם להתנהג אליו ככה. אנשים מדברים על סולחה עם עופר שיתחילו בסולחה עם הקהל הרחב. בלי להשלים עם הקהל הרחב לא יהיה אפשר להתקדם להשלים עם ההנהלה. בסוף בלעדיו גם הם לא שווים יותר מדי.
ראיתי צילומי מסך של מה שכתבתי פה מסתובבים בטוויטר ובפייסבוק וראיתי את התגובות. למרות תגובות מביכות וילדותיות של פואד ולמרות שמסתירים ומסירים תגובות הרוב מבינים שזה לא הגיוני לקבל התנהגות כזאת.
זה הולך להחמיר, אל תצפה שיגיעו להסדר.
הבחור שעופר שם בפרונט ארגון האוהדים ומקבל ממנו כרטיסים חינם להביא אנשים, טיסות ותופים, עלה לראיון ואמר **שגם מאחורי התלונה במשטרה(ולא רק ארגון האוהדים) עומד עופר.**
לא ראיתי את הראיון המלא אז מה שבתוך כוכבית יש לשים בערבון.
איך שאני קורא את המציאות, עופר שאל האם לדעת הקהל צריך להיפרד מאולטראס הפועל, ואולטראס הפועל שואל את עופר האם הוא רוצה להשאר בעלי המועדון.
אני חד משמעית נגד אלימות פיזית ומילולית כלפי אוהדי הפועל. גם אם הם רוצים להקים ארגון אוהדים חדש.
אבל להתייחס אל זה כאל אוהד שסתם הביא תוף כי אולי האולטראס לא יגיע למשחק זה לא להסתכל נכון על המציאות.
הסיפור המלא הוא התנגשות של 2 ארגוני אוהדים לפני המשחק הראשון שלהם יחד.
זו לא ההתארגנות שmoney דיבר עליה.
בדרבי ובוסמקוב קם ארגון אוהדים חדש גם אם עוד לא יצאו עם זה מהארון.
עופר קנה תופים ואפילו החליפו אותם מספר פעמים, ובונה בעזרת כספו את ארגון האוהדים החדש שבא להחליף את אולטראס הפועל תרתי משמע.