קריאה לאיחוי הקרע
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 873 לייקים
אני מניח שעדיף שעופר יעזוב ונחזור להיות קבוצת אמצע טבלה שהשיא שלה זה לנצח איזה דרבי. הכי מרגש שיש.
-
ramig76
- קיבל.ה 207 לייקים
זה לא שחור או לבן. צריך דיאלוג אמיתי עם הקהל ולפתור את הסכסוך.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:31 אני מניח שעדיף שעופר יעזוב ונחזור להיות קבוצת אמצע טבלה שהשיא שלה זה לנצח איזה דרבי. הכי מרגש שיש.
-
בני12
- קיבל.ה 2587 לייקים
אני מעדיף אפילו חמש שנים כמו השנה כדי שננקה את כל הזבלעד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:31 אני מניח שעדיף שעופר יעזוב ונחזור להיות קבוצת אמצע טבלה שהשיא שלה זה לנצח איזה דרבי. הכי מרגש שיש.
פחות מ4000 אוהדים, פשוט עצוב לי. המעבר בין השמחה בצהריים בבלומפילד לדיכאון ביד אליהו הוא מדהים. אבל תמשיכו להתווכח מה נעשה עם כל המנויים אם נחזור לדרייב אין (הצעה שלא קיימת בכלל), שנה הבאה לא תהיה בעיה, יהיו פחות מנויים ממקומות בדרייב אין.
-
Adom500
- קיבל.ה 286 לייקים
אני באמת חושב שחולון בול למידות שלנו כרגע, רק לשכנע את ראש העיר איכשהו
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 873 לייקים
אין ולא יכול להיות שום דיאלוג עם מישהו שאומר לך ״לא יקרה״. משם זה רק להתרפס בפניו כדי לרצות אותו.ramig76 כתב:זה לא שחור או לבן. צריך דיאלוג אמיתי עם הקהל ולפתור את הסכסוך.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:31 אני מניח שעדיף שעופר יעזוב ונחזור להיות קבוצת אמצע טבלה שהשיא שלה זה לנצח איזה דרבי. הכי מרגש שיש.
הלוואי שהמצב ימשיך ככה. כשיגיעו ההצלחות הם יאכלו את הלב, עד אז הם יכולים לחגוג עם שימון.
-
ramig76
- קיבל.ה 207 לייקים
איך יגיעו הצלחות כשהקהל לא מגיעעד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:44אין ולא יכול להיות שום דיאלוג עם מישהו שאומר לך ״לא יקרה״. משם זה רק להתרפס בפניו כדי לרצות אותו.ramig76 כתב:זה לא שחור או לבן. צריך דיאלוג אמיתי עם הקהל ולפתור את הסכסוך.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:31 אני מניח שעדיף שעופר יעזוב ונחזור להיות קבוצת אמצע טבלה שהשיא שלה זה לנצח איזה דרבי. הכי מרגש שיש.
הלוואי שהמצב ימשיך ככה. כשיגיעו ההצלחות הם יאכלו את הלב, עד אז הם יכולים לחגוג עם שימון.
בינתיים עופר עושה עבודה טובה מאוד באיחוד הקרע כשעוד ועוד מתייאשים מההנהלות שלו.
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 777 לייקים
מי שמע על רעיון כה מופרך כמו לנסות לרצות את אוהדי הקבוצה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:44אין ולא יכול להיות שום דיאלוג עם מישהו שאומר לך ״לא יקרה״. משם זה רק להתרפס בפניו כדי לרצות אותו.ramig76 כתב:זה לא שחור או לבן. צריך דיאלוג אמיתי עם הקהל ולפתור את הסכסוך.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:31 אני מניח שעדיף שעופר יעזוב ונחזור להיות קבוצת אמצע טבלה שהשיא שלה זה לנצח איזה דרבי. הכי מרגש שיש.
אינתי עומרי, הפועל.
- red in blood
- קיבל.ה 697 לייקים
הבעיה היא שהם רוצים לחזור למה שהיה פעם, שזה להדיר אוהדים בפועל.
זה רועה ללא עדר.
אני רוצה שהם יחזרו, אבל לא מוכן בשום צורה למה שהם דורשים שיקרה כדי שהם יחזרו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 873 לייקים
זכור לי שלקחנו גביע אירופי לפני פחות משנה בלי ועדת הקישוט. איך זה הגיע באמת? בטח בטעות נתנו לנו.ramig76 כתב:איך יגיעו הצלחות כשהקהל לא מגיעעד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:44אין ולא יכול להיות שום דיאלוג עם מישהו שאומר לך ״לא יקרה״. משם זה רק להתרפס בפניו כדי לרצות אותו.ramig76 כתב: זה לא שחור או לבן. צריך דיאלוג אמיתי עם הקהל ולפתור את הסכסוך.
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 777 לייקים
אתה כמובן אובייקטיבי לגמרי ואין לך קשר עם אף גורם בקבוצה.red in blood כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:58הבעיה היא שהם רוצים לחזור למה שהיה פעם, שזה להדיר אוהדים בפועל.
זה רועה ללא עדר.
אינתי עומרי, הפועל.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 373 לייקים
מה אתה לא זוכר שלקחנו דאבל כל שנה איתם?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:59זכור לי שלקחנו גביע אירופי לפני פחות משנה בלי ועדת הקישוט. איך זה הגיע באמת? בטח בטעות נתנו לנו.ramig76 כתב:איך יגיעו הצלחות כשהקהל לא מגיעעד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:44
אין ולא יכול להיות שום דיאלוג עם מישהו שאומר לך ״לא יקרה״. משם זה רק להתרפס בפניו כדי לרצות אותו.
- red in blood
- קיבל.ה 697 לייקים
יותר ממספיק כאן, גם כאלו שלא מסכימים איתי, מכירים אותי טוב והמון שנים, ויודעים שאין לי שום קשר עם אף גורם בקבוצה,האדום הצורר כתב: ↑01 פברואר 2026, 01:01אתה כמובן אובייקטיבי לגמרי ואין לך קשר עם אף גורם בקבוצה.red in blood כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:58הבעיה היא שהם רוצים לחזור למה שהיה פעם, שזה להדיר אוהדים בפועל.
זה רועה ללא עדר.
חצוף.
לך תאשים אחרים בקונספירציות שלך.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- red in blood
- קיבל.ה 697 לייקים
אז תוותר על המנוי שלך, למה אתה כופה על אנשים לוותר על המנוי שלהם?אוהד כורסא כתב: ↑31 ינואר 2026, 21:04יש 2000 שמגיעים אפשר לתת קדימות על בסיס זה.Red_man כתב: ↑31 ינואר 2026, 20:55חייב לשאול מה הפיתרון שלכם לאוהדים שלא מוכנים לוותר על המנוי שלהם? מי יהיה בקדימות לרכישת מנוי? או שזה יהיה כל הקודם זוכה?אוהד כורסא כתב: ↑31 ינואר 2026, 20:39 אני מקווה שיהיה סולחה. עופר צריך לוותר בעד לחזור לדרייב אין לליגת העל עד התחלת שיפוץ. מוכן לוותר על המנוי. אי אפשר להמשיך ככה יותר.
אני חושב שהלב של הרבה אנשים זז בחמישי האחרון.
לחלופין, אם לא אפשרי טכנית, להתחייב שחוזרים שנה הבאה לדרייב אין אם לא מתחיל שיפוץ.
למה ההצעה שלך ל-״סולחה״ בין הצדדים היא להגדיר את אחד הצדדים?
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 873 לייקים
זה לא לרצות, זה להיכנע לסחיטה.האדום הצורר כתב:מי שמע על רעיון כה מופרך כמו לנסות לרצות את אוהדי הקבוצה?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:44אין ולא יכול להיות שום דיאלוג עם מישהו שאומר לך ״לא יקרה״. משם זה רק להתרפס בפניו כדי לרצות אותו.ramig76 כתב: זה לא שחור או לבן. צריך דיאלוג אמיתי עם הקהל ולפתור את הסכסוך.
מי שהתנאים לא מתאימים לו, שלא יבוא.
אצל מכבי באים יותר בעיקר בגלל מסורת של עשרות שנים. אצלנו זה נבנה מאפס תוך כדי חרם של בעלי האידאה. מן הסתם זה ייקח זמן, ואתה והחברים שלך תגחכו ותזרקו עוד קצת רעל עם כל מכשול שיהיה בדרך, אבל בסוף זה יקרה ואתם אלה שתאכלו את הלב שנשארתם בחוץ.
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 777 לייקים
תאמין לי שאין לי שום כוונה להיות חלק מהדבר הזה שלכם, ככה שאת הלב אני לא אוכל. את הפועל שלי יש לי במספיק מנות בכדורגל, אתם תיהנו ממה שבישלתם בכדורסל, נראה שכבר מאוד כיף לכם.
אינתי עומרי, הפועל.
-
El dudernio
- קיבל.ה 1914 לייקים
אז נשנח אם צפסחק לזרות מלח על הפצעים...האדום הצורר כתב: ↑01 פברואר 2026, 01:09 תאמין לי שאין לי שום כוונה להיות חלק מהדבר הזה שלכם, ככה שאת הלב אני לא אוכל. את הפועל שלי יש לי במספיק מנות בכדורגל, אתם תיהנו ממה שבישלתם בכדורסל, נראה שכבר מאוד כיף לכם.
אנחנו חברים ליציעים בבלומפילד... ולא ככה חברים מתנהגים.
-
דאר אל כופר
- קיבל.ה 32 לייקים
And yet, here you areהאדום הצורר כתב: ↑01 פברואר 2026, 01:09 תאמין לי שאין לי שום כוונה להיות חלק מהדבר הזה שלכם, ככה שאת הלב אני לא אוכל. את הפועל שלי יש לי במספיק מנות בכדורגל, אתם תיהנו ממה שבישלתם בכדורסל, נראה שכבר מאוד כיף לכם.
-
האדום הצורר
- קיבל.ה 777 לייקים
צודק. לילה טוב.דאר אל כופר כתב: ↑01 פברואר 2026, 01:12And yet, here you areהאדום הצורר כתב: ↑01 פברואר 2026, 01:09 תאמין לי שאין לי שום כוונה להיות חלק מהדבר הזה שלכם, ככה שאת הלב אני לא אוכל. את הפועל שלי יש לי במספיק מנות בכדורגל, אתם תיהנו ממה שבישלתם בכדורסל, נראה שכבר מאוד כיף לכם.
אינתי עומרי, הפועל.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 873 לייקים
יש לך מספיק מנות בכדורגל שאתה בא לפורום הכדורסל, שאתה לא רואה את עצמך חלק ממנו, רק כדי לזרות מלח לאוהדי הפועל שנייה אחרי איבוד תואר.האדום הצורר כתב:תאמין לי שאין לי שום כוונה להיות חלק מהדבר הזה שלכם, ככה שאת הלב אני לא אוכל. את הפועל שלי יש לי במספיק מנות בכדורגל, אתם תיהנו ממה שבישלתם בכדורסל, נראה שכבר מאוד כיף לכם.
בן אדם ואוהד למופת.
- red in blood
- קיבל.ה 697 לייקים
אדמינים, אפשר לשים סוף לדבר הזה?
אני לא מתכוון להשתקת השיח או משהו כזו, כולנו אוהדים שווים, גם אלו שבאים וגם אלו שלא,
אבל כשיש מי שמעיד על עצמו שהוא לא אוהד את הקבוצה ולא רואה את עצמו ככזה, וצוחק על הפסדים, הוא בפירוש לא צריך להיות כאן.
כתבתם בעצמכם בחוקים- זה פורום שפתוח גם לאוהדי קבוצות אחרות (וטוב שכך), אבל הם צריכים לדעת שהם אורחים ולדעת לכבד.
הוא אומר שהוא לא אוהד הקבוצה, ולכן הוא כמו אוהד קבוצה אחרת, והוא בפירוש לא מכבד את זה.
תעיפו, תזהירו, לא אכפת לי מה, אבל אין לזה מקום כאן בפורום.
אני לא מתכוון להשתקת השיח או משהו כזו, כולנו אוהדים שווים, גם אלו שבאים וגם אלו שלא,
אבל כשיש מי שמעיד על עצמו שהוא לא אוהד את הקבוצה ולא רואה את עצמו ככזה, וצוחק על הפסדים, הוא בפירוש לא צריך להיות כאן.
כתבתם בעצמכם בחוקים- זה פורום שפתוח גם לאוהדי קבוצות אחרות (וטוב שכך), אבל הם צריכים לדעת שהם אורחים ולדעת לכבד.
הוא אומר שהוא לא אוהד הקבוצה, ולכן הוא כמו אוהד קבוצה אחרת, והוא בפירוש לא מכבד את זה.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
ranjef
- קיבל.ה 2018 לייקים
חד משמעית.
מקבוצת הדיקטטורה ע"ש יוסי שטורם העיפו אותי רק על זה שתמכתי באלו שבאים לעודד את **הפועל תל אביב** ולא מחרימים אותה.
פה ניתן לטנף חופשי על הפועל, לשמוח לאידה, להשמיץ את האוהדים שלה ולפתוח שמפניות בהפסדים. וזה יעבור אחלה
מקבוצת הדיקטטורה ע"ש יוסי שטורם העיפו אותי רק על זה שתמכתי באלו שבאים לעודד את **הפועל תל אביב** ולא מחרימים אותה.
פה ניתן לטנף חופשי על הפועל, לשמוח לאידה, להשמיץ את האוהדים שלה ולפתוח שמפניות בהפסדים. וזה יעבור אחלה
-
קובי
- קיבל.ה 574 לייקים
חברה תרגעו
העדמינים עם הניהול הבזוי ומהטונף שלהם נהנים מהנוכחות של היצורים האלו
הם מעדיפים את שונאי הפועל תל אביב כדורסל על פני קהילה שלמה
איך אמר אחד מהם שאם הם יעיפו אותם "הפורום יהיה מת"
יש ביטויים סיפרותיים מאוד מדוייקים להתנהגות שלהם
העדמינים עם הניהול הבזוי ומהטונף שלהם נהנים מהנוכחות של היצורים האלו
הם מעדיפים את שונאי הפועל תל אביב כדורסל על פני קהילה שלמה
איך אמר אחד מהם שאם הם יעיפו אותם "הפורום יהיה מת"
יש ביטויים סיפרותיים מאוד מדוייקים להתנהגות שלהם
- 7even
- קיבל.ה 3967 לייקים
אוהד?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 01:28יש לך מספיק מנות בכדורגל שאתה בא לפורום הכדורסל, שאתה לא רואה את עצמך חלק ממנו, רק כדי לזרות מלח לאוהדי הפועל שנייה אחרי איבוד תואר.האדום הצורר כתב:תאמין לי שאין לי שום כוונה להיות חלק מהדבר הזה שלכם, ככה שאת הלב אני לא אוכל. את הפועל שלי יש לי במספיק מנות בכדורגל, אתם תיהנו ממה שבישלתם בכדורסל, נראה שכבר מאוד כיף לכם.
בן אדם ואוהד למופת.
יחד, רק יחד! 
-
Asafasraf
- קיבל.ה 1877 לייקים
דאבל שהוא רדיוסים והורדת נקודות.iamgabormarton כתב:מה אתה לא זוכר שלקחנו דאבל כל שנה איתם?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:59זכור לי שלקחנו גביע אירופי לפני פחות משנה בלי ועדת הקישוט. איך זה הגיע באמת? בטח בטעות נתנו לנו.ramig76 כתב: איך יגיעו הצלחות כשהקהל לא מגיע
היתה גם עונה של טרבל, שבה הצטרפו סגירת יציעים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2979 לייקים
חבורת יצורים שנוטשים את הקבוצה לועגים לה ושמחים לאיד שלא הולך מטיפים עד כמה שהקבוצה היא מכבי שבפועל הם בהתנהגות הכי מכבי שיש , פשוט עלוב
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2979 לייקים
אך אחד כמובן לא יזכיר שהמחירים היו סבבה רק ינגנו עד כמה בקבוצה בקריסה וכל זה בגלל שלא הולך , למה עם העמותה זכינו כל עונה ב10 תארים וזה במקרה הרע
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 823 לייקים
זה עצוב שהשרשור עוד בשם קריאה לאיחוי הקרע
זה כבר לא קרע בין עופר לאולטרס
ולא בין עופר למחרימים
ולא בין אנטי פירו לבעד פירו
עכשיו זה לירוק מטפורית על מי שבא לסל
ואחכ יגידו שברגל זה שונה ןהכל עופר
חודש כזה ברגל ולא רק שצולבים את ברדה ואת קרייב ואת דפאה. זה מגיע מהר גם לקהל. בעצם זה כבר קצת הגיע אם הטענות על מה שהראל חטף נכונות
זה כבר לא קרע בין עופר לאולטרס
ולא בין עופר למחרימים
ולא בין אנטי פירו לבעד פירו
עכשיו זה לירוק מטפורית על מי שבא לסל
ואחכ יגידו שברגל זה שונה ןהכל עופר
חודש כזה ברגל ולא רק שצולבים את ברדה ואת קרייב ואת דפאה. זה מגיע מהר גם לקהל. בעצם זה כבר קצת הגיע אם הטענות על מה שהראל חטף נכונות
- בז'רנו
- קיבל.ה 877 לייקים
בפעם המי יודע כמה,חלאס.
כל הניסיון הזה לרצות ולהחזיר את האולטראס הוא עלוב.לא צריך לשכנע ולהתחנן ל "אוהדים" שיבואו למשחקים.
יד אליהו זה רק תירוץ.כולם יודעים שהסיבה האמיתית היא הפקעת מוקדי הכוח וההשפעה מהם.
לא מעט אוהדי מכבי מאוד מפרגנים,או יותר נכון מקנאים במה שעופר עושה בהפועל.
האולטראס היום מתפללים ומייחלים לקריסת הקבוצה ועזיבה של עופר.הם היום גרועים הרבה יותר מאוהדי המחלה או ירושלים.
מבחינתי לא רק שלא צריך להתחנן שיחזרו,צריך למנוע מהם לחזור.
מי שלא הבין שהם לא אוהדי הפועל אלא אוהדי אולטראס שמאוהבים רק בעצמם,כנראה לא הבין את שורש הבעיה.
כל הניסיון הזה לרצות ולהחזיר את האולטראס הוא עלוב.לא צריך לשכנע ולהתחנן ל "אוהדים" שיבואו למשחקים.
יד אליהו זה רק תירוץ.כולם יודעים שהסיבה האמיתית היא הפקעת מוקדי הכוח וההשפעה מהם.
לא מעט אוהדי מכבי מאוד מפרגנים,או יותר נכון מקנאים במה שעופר עושה בהפועל.
האולטראס היום מתפללים ומייחלים לקריסת הקבוצה ועזיבה של עופר.הם היום גרועים הרבה יותר מאוהדי המחלה או ירושלים.
מבחינתי לא רק שלא צריך להתחנן שיחזרו,צריך למנוע מהם לחזור.
מי שלא הבין שהם לא אוהדי הפועל אלא אוהדי אולטראס שמאוהבים רק בעצמם,כנראה לא הבין את שורש הבעיה.
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 406 לייקים
ליצן קטן, הארגון היה לאורך כל הדרך ביורוקאפ, הפכו את סמוקוב להר געש. תהנה ממה שבישלת.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:59זכור לי שלקחנו גביע אירופי לפני פחות משנה בלי ועדת הקישוט. איך זה הגיע באמת? בטח בטעות נתנו לנו.ramig76 כתב:איך יגיעו הצלחות כשהקהל לא מגיעעד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:44
אין ולא יכול להיות שום דיאלוג עם מישהו שאומר לך ״לא יקרה״. משם זה רק להתרפס בפניו כדי לרצות אותו.
-
בני12
- קיבל.ה 2587 לייקים
למה לשקר?Red Or Dead כתב: ↑01 פברואר 2026, 08:21ליצן קטן, הארגון היה לאורך כל הדרך ביורוקאפ, הפכו את סמוקוב להר געש. תהנה ממה שבישלת.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:59זכור לי שלקחנו גביע אירופי לפני פחות משנה בלי ועדת הקישוט. איך זה הגיע באמת? בטח בטעות נתנו לנו.ramig76 כתב:
איך יגיעו הצלחות כשהקהל לא מגיע
עד רבע הגמר היו בקושי עשרה - עשרים אוהדים במשחקים ובטח לא היה שום הר געש
למשחקי ההכרעה האולטראס הגיעו רק לגמר.
ברבע הגמר היו איזה עשרה אנשי אולטראס ותוף מרים (אחרי שאיימו באלימות על מי שכן הביא תוף) והם היו חסרי משמעות בעידוד.
את חצי הגמר הם בכלל החרימו בגלל משחק בכדורגל נגד בני יהודה.
אכן במשחקים האלו היה הר געש אבל לאולטראס לא היה שום קשר לזה
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1599 לייקים
להעיף. מחזק את מה שכתבת: יש הבדל מאוד ברור בינו לבין שאר המחכים בפינה אחרי הפסדים. הם לפחות אוהדים את הקבוצה ולטענת חלקם (כמו המקורי) גם באים למשחקים. פה יש משתמש שהוא בעצם אורח ובא לחגוג פה בהפסדים, להטריל, ולהאשים משתמשים באינטרסים סמויים בלי שום בסיס (לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה, רק זה לבדו שווה הרחקה לצמיצות)red in blood כתב: ↑01 פברואר 2026, 01:51 אדמינים, אפשר לשים סוף לדבר הזה?
לכל הפחות לחסום גישה לפורום כדורסל.
-
יותם שירן הלא מקורי
- קיבל.ה 74 לייקים
כל משחק. גם שבוע הבא לארנה אגיע.פרימו לוי כתב: ↑01 פברואר 2026, 08:47להעיף. מחזק את מה שכתבת: יש הבדל מאוד ברור בינו לבין שאר המחכים בפינה אחרי הפסדים. הם לפחות אוהדים את הקבוצה ולטענת חלקם (כמו המקורי) גם באים למשחקים. פה יש משתמש שהוא בעצם אורח ובא לחגוג פה בהפסדים, להטריל, ולהאשים משתמשים באינטרסים סמויים בלי שום בסיס (לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה, רק זה לבדו שווה הרחקה לצמיצות)red in blood כתב: ↑01 פברואר 2026, 01:51 אדמינים, אפשר לשים סוף לדבר הזה?
לכל הפחות לחסום גישה לפורום כדורסל.
עצוב מאוד
הפועל תל אביב כדורסל מתה בגלל שכל העולם נגדה כולל ה”אוהדים ״ שלה שמחרימים אותה
הפועל תל אביב כדורסל מתה בגלל שכל העולם נגדה כולל ה”אוהדים ״ שלה שמחרימים אותה
-
Red_man
- קיבל.ה 2065 לייקים
כי למה לא לשקר? הרי אין שום משמעות לאמת ולעובדות ושום סנקציה לא מופעלת כלפיו אז הוא את שלו השיג. זרע את השקר ואצל אנשים מסוימים זאת כבר תהפוך לאמת. געגוע עז לאותם אנשים שאיימו בסמוקוב. חלק מהאנשים פה הם באמת אישה מוכה למרות שאדום או מוות הוא הגבר מכה אז ברור שהוא סבבה עם הכל.בני12 כתב: ↑01 פברואר 2026, 08:39למה לשקר?Red Or Dead כתב: ↑01 פברואר 2026, 08:21ליצן קטן, הארגון היה לאורך כל הדרך ביורוקאפ, הפכו את סמוקוב להר געש. תהנה ממה שבישלת.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑01 פברואר 2026, 00:59
זכור לי שלקחנו גביע אירופי לפני פחות משנה בלי ועדת הקישוט. איך זה הגיע באמת? בטח בטעות נתנו לנו.
עד רבע הגמר היו בקושי עשרה - עשרים אוהדים במשחקים ובטח לא היה שום הר געש
למשחקי ההכרעה האולטראס הגיעו רק לגמר.
ברבע הגמר היו איזה עשרה אנשי אולטראס ותוף מרים (אחרי שאיימו באלימות על מי שכן הביא תוף) והם היו חסרי משמעות בעידוד.
את חצי הגמר הם בכלל החרימו בגלל משחק בכדורגל נגד בני יהודה.
אכן במשחקים האלו היה הר געש אבל לאולטראס לא היה שום קשר לזה
-
רק הפועל
- קיבל.ה 2979 לייקים
"אין שום כוונה להיות חלק מהדבר הזה. שלכם " , הדבר הזה שלנו זה הפועל תל אביב לידיעתך וזה פורום אוהדים
-
Red Or Dead
- קיבל.ה 406 לייקים
האווירה בסמוקוב הייתה בזכות בן 12 וYellow_pig, חבל שמאז הם החליטו לתת להפועל ירושלים עוד כמה משחקי בית כל עונה
מי יודע מה היה קורה אם היו נותנים אווירה כמו שרק הם יודעים...
נערך לאחרונה על ידי מילפורד ב 01 פברואר 2026, 11:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: הודעה זאת זיכתה את המשתמש באזהרה על שפה לא הולמת כלפי משתמשים אחרים בפורום.
סיבה: הודעה זאת זיכתה את המשתמש באזהרה על שפה לא הולמת כלפי משתמשים אחרים בפורום.
-
Red_man
- קיבל.ה 2065 לייקים
אתה יכול לקרוא לי חזיר צהוב עד מחר. הכל עדיף מלהיות אתה
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1365 לייקים
איכשהו אתה מצליח בכל הודעה שלך לרדת נמוך יותר.Red Or Dead כתב: ↑01 פברואר 2026, 09:16 האווירה בסמוקוב הייתה בזכות בן 12 וYellow_pig, חבל שמאז הם החליטו לתת להפועל ירושלים עוד כמה משחקי בית כל עונה
יאללה הביתה!!!