קריאה לאיחוי הקרע

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  874 לייקים

אני מניח שעדיף שעופר יעזוב ונחזור להיות קבוצת אמצע טבלה שהשיא שלה זה לנצח איזה דרבי. הכי מרגש שיש.
ramig76
קיבל.ה  207 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 01 פברואר 2026, 00:31 אני מניח שעדיף שעופר יעזוב ונחזור להיות קבוצת אמצע טבלה שהשיא שלה זה לנצח איזה דרבי. הכי מרגש שיש.
זה לא שחור או לבן. צריך דיאלוג אמיתי עם הקהל ולפתור את הסכסוך.
בני12
קיבל.ה  2587 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 01 פברואר 2026, 00:31 אני מניח שעדיף שעופר יעזוב ונחזור להיות קבוצת אמצע טבלה שהשיא שלה זה לנצח איזה דרבי. הכי מרגש שיש.
אני מעדיף אפילו חמש שנים כמו השנה כדי שננקה את כל הזבל
Yaffe
קיבל.ה  15 לייקים

פחות מ4000 אוהדים, פשוט עצוב לי. המעבר בין השמחה בצהריים בבלומפילד לדיכאון ביד אליהו הוא מדהים. אבל תמשיכו להתווכח מה נעשה עם כל המנויים אם נחזור לדרייב אין (הצעה שלא קיימת בכלל), שנה הבאה לא תהיה בעיה, יהיו פחות מנויים ממקומות בדרייב אין.
Adom500
קיבל.ה  286 לייקים

Yaffe כתב: 01 פברואר 2026, 00:37 פחות מ4000 אוהדים, פשוט עצוב לי. המעבר בין השמחה בצהריים בבלומפילד לדיכאון ביד אליהו הוא מדהים. אבל תמשיכו להתווכח מה נעשה עם כל המנויים אם נחזור לדרייב אין (הצעה שלא קיימת בכלל), שנה הבאה לא תהיה בעיה, יהיו פחות מנויים ממקומות בדרייב אין.
אני באמת חושב שחולון בול למידות שלנו כרגע, רק לשכנע את ראש העיר איכשהו
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  874 לייקים

ramig76 כתב:
אין ולא יכול להיות שום דיאלוג עם מישהו שאומר לך ״לא יקרה״. משם זה רק להתרפס בפניו כדי לרצות אותו.
הלוואי שהמצב ימשיך ככה. כשיגיעו ההצלחות הם יאכלו את הלב, עד אז הם יכולים לחגוג עם שימון.
ramig76
קיבל.ה  207 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 01 פברואר 2026, 00:44
ramig76 כתב:
אין ולא יכול להיות שום דיאלוג עם מישהו שאומר לך ״לא יקרה״. משם זה רק להתרפס בפניו כדי לרצות אותו.
הלוואי שהמצב ימשיך ככה. כשיגיעו ההצלחות הם יאכלו את הלב, עד אז הם יכולים לחגוג עם שימון.
איך יגיעו הצלחות כשהקהל לא מגיע
מאנצס
קיבל.ה  10 לייקים

בינתיים עופר עושה עבודה טובה מאוד באיחוד הקרע כשעוד ועוד מתייאשים מההנהלות שלו.
האדום הצורר
קיבל.ה  777 לייקים

ramig76 כתב:
מי שמע על רעיון כה מופרך כמו לנסות לרצות את אוהדי הקבוצה?
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  697 לייקים

ramig76 כתב: 01 פברואר 2026, 00:30 יש פה כבר כמה בעלים, אני מניח שהם לא יעזבו גם אם עופר ימכור את האחזקות שלו. הלוואי ואסף רפפורט יקנה ממנו.

אחרי הקרנבל בבלומפילד היום ואחרי הסבל ביד אליהו מצד שני היום ברור לי שבלי האולטראס אנחנו כמו עדר ללא רועה. בלי להחזיר אותם אין לנו עתיד.
הבעיה היא שהם רוצים לחזור למה שהיה פעם, שזה להדיר אוהדים בפועל.
זה רועה ללא עדר.

אני רוצה שהם יחזרו, אבל לא מוכן בשום צורה למה שהם דורשים שיקרה כדי שהם יחזרו.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  874 לייקים

ramig76 כתב:
ramig76 כתב: זה לא שחור או לבן. צריך דיאלוג אמיתי עם הקהל ולפתור את הסכסוך.
זכור לי שלקחנו גביע אירופי לפני פחות משנה בלי ועדת הקישוט. איך זה הגיע באמת? בטח בטעות נתנו לנו.
האדום הצורר
קיבל.ה  777 לייקים

red in blood כתב: 01 פברואר 2026, 00:58
ramig76 כתב: 01 פברואר 2026, 00:30 יש פה כבר כמה בעלים, אני מניח שהם לא יעזבו גם אם עופר ימכור את האחזקות שלו. הלוואי ואסף רפפורט יקנה ממנו.

אחרי הקרנבל בבלומפילד היום ואחרי הסבל ביד אליהו מצד שני היום ברור לי שבלי האולטראס אנחנו כמו עדר ללא רועה. בלי להחזיר אותם אין לנו עתיד.
זה רועה ללא עדר.

אתה כמובן אובייקטיבי לגמרי ואין לך קשר עם אף גורם בקבוצה.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
iamgabormarton
קיבל.ה  373 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 01 פברואר 2026, 00:59
ramig76 כתב:
זכור לי שלקחנו גביע אירופי לפני פחות משנה בלי ועדת הקישוט. איך זה הגיע באמת? בטח בטעות נתנו לנו.
מה אתה לא זוכר שלקחנו דאבל כל שנה איתם?
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  697 לייקים

האדום הצורר כתב: 01 פברואר 2026, 01:01
red in blood כתב: 01 פברואר 2026, 00:58

זה רועה ללא עדר.

אתה כמובן אובייקטיבי לגמרי ואין לך קשר עם אף גורם בקבוצה.
יותר ממספיק כאן, גם כאלו שלא מסכימים איתי, מכירים אותי טוב והמון שנים, ויודעים שאין לי שום קשר עם אף גורם בקבוצה,
חצוף.
לך תאשים אחרים בקונספירציות שלך.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  697 לייקים

אוהד כורסא כתב: 31 ינואר 2026, 21:04
Red_man כתב: 31 ינואר 2026, 20:55
אוהד כורסא כתב: 31 ינואר 2026, 20:39 אני מקווה שיהיה סולחה. עופר צריך לוותר בעד לחזור לדרייב אין לליגת העל עד התחלת שיפוץ. מוכן לוותר על המנוי. אי אפשר להמשיך ככה יותר.
אני חושב שהלב של הרבה אנשים זז בחמישי האחרון.
חייב לשאול מה הפיתרון שלכם לאוהדים שלא מוכנים לוותר על המנוי שלהם? מי יהיה בקדימות לרכישת מנוי? או שזה יהיה כל הקודם זוכה?
יש 2000 שמגיעים אפשר לתת קדימות על בסיס זה.
לחלופין, אם לא אפשרי טכנית, להתחייב שחוזרים שנה הבאה לדרייב אין אם לא מתחיל שיפוץ.
אז תוותר על המנוי שלך, למה אתה כופה על אנשים לוותר על המנוי שלהם?
למה ההצעה שלך ל-״סולחה״ בין הצדדים היא להגדיר את אחד הצדדים?
- עומר חרמש ז״ל
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  874 לייקים

האדום הצורר כתב:
ramig76 כתב: זה לא שחור או לבן. צריך דיאלוג אמיתי עם הקהל ולפתור את הסכסוך.
מי שמע על רעיון כה מופרך כמו לנסות לרצות את אוהדי הקבוצה?
זה לא לרצות, זה להיכנע לסחיטה.
מי שהתנאים לא מתאימים לו, שלא יבוא.
אצל מכבי באים יותר בעיקר בגלל מסורת של עשרות שנים. אצלנו זה נבנה מאפס תוך כדי חרם של בעלי האידאה. מן הסתם זה ייקח זמן, ואתה והחברים שלך תגחכו ותזרקו עוד קצת רעל עם כל מכשול שיהיה בדרך, אבל בסוף זה יקרה ואתם אלה שתאכלו את הלב שנשארתם בחוץ.
האדום הצורר
קיבל.ה  777 לייקים

תאמין לי שאין לי שום כוונה להיות חלק מהדבר הזה שלכם, ככה שאת הלב אני לא אוכל. את הפועל שלי יש לי במספיק מנות בכדורגל, אתם תיהנו ממה שבישלתם בכדורסל, נראה שכבר מאוד כיף לכם.
אינתי עומרי, הפועל.
El dudernio
קיבל.ה  1914 לייקים

האדום הצורר כתב: 01 פברואר 2026, 01:09 תאמין לי שאין לי שום כוונה להיות חלק מהדבר הזה שלכם, ככה שאת הלב אני לא אוכל. את הפועל שלי יש לי במספיק מנות בכדורגל, אתם תיהנו ממה שבישלתם בכדורסל, נראה שכבר מאוד כיף לכם.
אז נשנח אם צפסחק לזרות מלח על הפצעים...

אנחנו חברים ליציעים בבלומפילד... ולא ככה חברים מתנהגים.
דאר אל כופר
קיבל.ה  32 לייקים

האדום הצורר כתב: 01 פברואר 2026, 01:09 תאמין לי שאין לי שום כוונה להיות חלק מהדבר הזה שלכם, ככה שאת הלב אני לא אוכל. את הפועל שלי יש לי במספיק מנות בכדורגל, אתם תיהנו ממה שבישלתם בכדורסל, נראה שכבר מאוד כיף לכם.
And yet, here you are
האדום הצורר
קיבל.ה  777 לייקים

דאר אל כופר כתב: 01 פברואר 2026, 01:12
And yet, here you are
צודק. לילה טוב.
אינתי עומרי, הפועל.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  874 לייקים

האדום הצורר כתב:תאמין לי שאין לי שום כוונה להיות חלק מהדבר הזה שלכם, ככה שאת הלב אני לא אוכל. את הפועל שלי יש לי במספיק מנות בכדורגל, אתם תיהנו ממה שבישלתם בכדורסל, נראה שכבר מאוד כיף לכם.
יש לך מספיק מנות בכדורגל שאתה בא לפורום הכדורסל, שאתה לא רואה את עצמך חלק ממנו, רק כדי לזרות מלח לאוהדי הפועל שנייה אחרי איבוד תואר.
בן אדם ואוהד למופת.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  697 לייקים

אדמינים, אפשר לשים סוף לדבר הזה?

אני לא מתכוון להשתקת השיח או משהו כזו, כולנו אוהדים שווים, גם אלו שבאים וגם אלו שלא,
אבל כשיש מי שמעיד על עצמו שהוא לא אוהד את הקבוצה ולא רואה את עצמו ככזה, וצוחק על הפסדים, הוא בפירוש לא צריך להיות כאן.
כתבתם בעצמכם בחוקים- זה פורום שפתוח גם לאוהדי קבוצות אחרות (וטוב שכך), אבל הם צריכים לדעת שהם אורחים ולדעת לכבד.
הוא אומר שהוא לא אוהד הקבוצה, ולכן הוא כמו אוהד קבוצה אחרת, והוא בפירוש לא מכבד את זה.

תעיפו, תזהירו, לא אכפת לי מה, אבל אין לזה מקום כאן בפורום.
- עומר חרמש ז״ל
ranjef
קיבל.ה  2019 לייקים

חד משמעית.
מקבוצת הדיקטטורה ע"ש יוסי שטורם העיפו אותי רק על זה שתמכתי באלו שבאים לעודד את **הפועל תל אביב** ולא מחרימים אותה.
פה ניתן לטנף חופשי על הפועל, לשמוח לאידה, להשמיץ את האוהדים שלה ולפתוח שמפניות בהפסדים. וזה יעבור אחלה
קובי
קיבל.ה  574 לייקים

חברה תרגעו
העדמינים עם הניהול הבזוי ומהטונף שלהם נהנים מהנוכחות של היצורים האלו
הם מעדיפים את שונאי הפועל תל אביב כדורסל על פני קהילה שלמה
איך אמר אחד מהם שאם הם יעיפו אותם "הפורום יהיה מת"
יש ביטויים סיפרותיים מאוד מדוייקים להתנהגות שלהם
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  3967 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 01 פברואר 2026, 01:28
האדום הצורר כתב:תאמין לי שאין לי שום כוונה להיות חלק מהדבר הזה שלכם, ככה שאת הלב אני לא אוכל. את הפועל שלי יש לי במספיק מנות בכדורגל, אתם תיהנו ממה שבישלתם בכדורסל, נראה שכבר מאוד כיף לכם.
יש לך מספיק מנות בכדורגל שאתה בא לפורום הכדורסל, שאתה לא רואה את עצמך חלק ממנו, רק כדי לזרות מלח לאוהדי הפועל שנייה אחרי איבוד תואר.
בן אדם ואוהד למופת.
אוהד?
יחד, רק יחד! :heart:
Asafasraf
קיבל.ה  1877 לייקים

iamgabormarton כתב:
ramig76 כתב: איך יגיעו הצלחות כשהקהל לא מגיע
מה אתה לא זוכר שלקחנו דאבל כל שנה איתם?
דאבל שהוא רדיוסים והורדת נקודות.
היתה גם עונה של טרבל, שבה הצטרפו סגירת יציעים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
רק הפועל
קיבל.ה  2979 לייקים

חבורת יצורים שנוטשים את הקבוצה לועגים לה ושמחים לאיד שלא הולך מטיפים עד כמה שהקבוצה היא מכבי שבפועל הם בהתנהגות הכי מכבי שיש , פשוט עלוב
רק הפועל
קיבל.ה  2979 לייקים

אך אחד כמובן לא יזכיר שהמחירים היו סבבה רק ינגנו עד כמה בקבוצה בקריסה וכל זה בגלל שלא הולך , למה עם העמותה זכינו כל עונה ב10 תארים וזה במקרה הרע
תא מרבוטא
קיבל.ה  823 לייקים

זה עצוב שהשרשור עוד בשם קריאה לאיחוי הקרע
זה כבר לא קרע בין עופר לאולטרס
ולא בין עופר למחרימים
ולא בין אנטי פירו לבעד פירו
עכשיו זה לירוק מטפורית על מי שבא לסל
ואחכ יגידו שברגל זה שונה ןהכל עופר
חודש כזה ברגל ולא רק שצולבים את ברדה ואת קרייב ואת דפאה. זה מגיע מהר גם לקהל. בעצם זה כבר קצת הגיע אם הטענות על מה שהראל חטף נכונות
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  877 לייקים

בפעם המי יודע כמה,חלאס.
כל הניסיון הזה לרצות ולהחזיר את האולטראס הוא עלוב.לא צריך לשכנע ולהתחנן ל "אוהדים" שיבואו למשחקים.
יד אליהו זה רק תירוץ.כולם יודעים שהסיבה האמיתית היא הפקעת מוקדי הכוח וההשפעה מהם.
לא מעט אוהדי מכבי מאוד מפרגנים,או יותר נכון מקנאים במה שעופר עושה בהפועל.
האולטראס היום מתפללים ומייחלים לקריסת הקבוצה ועזיבה של עופר.הם היום גרועים הרבה יותר מאוהדי המחלה או ירושלים.
מבחינתי לא רק שלא צריך להתחנן שיחזרו,צריך למנוע מהם לחזור.
מי שלא הבין שהם לא אוהדי הפועל אלא אוהדי אולטראס שמאוהבים רק בעצמם,כנראה לא הבין את שורש הבעיה.
Red Or Dead
קיבל.ה  406 לייקים

ramig76 כתב:
ליצן קטן, הארגון היה לאורך כל הדרך ביורוקאפ, הפכו את סמוקוב להר געש. תהנה ממה שבישלת.
בני12
קיבל.ה  2587 לייקים

Red Or Dead כתב: 01 פברואר 2026, 08:21
ramig76 כתב:
ליצן קטן, הארגון היה לאורך כל הדרך ביורוקאפ, הפכו את סמוקוב להר געש. תהנה ממה שבישלת.
למה לשקר?
עד רבע הגמר היו בקושי עשרה - עשרים אוהדים במשחקים ובטח לא היה שום הר געש
למשחקי ההכרעה האולטראס הגיעו רק לגמר.
ברבע הגמר היו איזה עשרה אנשי אולטראס ותוף מרים (אחרי שאיימו באלימות על מי שכן הביא תוף) והם היו חסרי משמעות בעידוד.
את חצי הגמר הם בכלל החרימו בגלל משחק בכדורגל נגד בני יהודה.
אכן במשחקים האלו היה הר געש אבל לאולטראס לא היה שום קשר לזה
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1599 לייקים

red in blood כתב: 01 פברואר 2026, 01:51 אדמינים, אפשר לשים סוף לדבר הזה?

אני לא מתכוון להשתקת השיח או משהו כזו, כולנו אוהדים שווים, גם אלו שבאים וגם אלו שלא,
אבל כשיש מי שמעיד על עצמו שהוא לא אוהד את הקבוצה ולא רואה את עצמו ככזה, וצוחק על הפסדים, הוא בפירוש לא צריך להיות כאן.
כתבתם בעצמכם בחוקים- זה פורום שפתוח גם לאוהדי קבוצות אחרות (וטוב שכך), אבל הם צריכים לדעת שהם אורחים ולדעת לכבד.
הוא אומר שהוא לא אוהד הקבוצה, ולכן הוא כמו אוהד קבוצה אחרת, והוא בפירוש לא מכבד את זה.

להעיף. מחזק את מה שכתבת: יש הבדל מאוד ברור בינו לבין שאר המחכים בפינה אחרי הפסדים. הם לפחות אוהדים את הקבוצה ולטענת חלקם (כמו המקורי) גם באים למשחקים. פה יש משתמש שהוא בעצם אורח ובא לחגוג פה בהפסדים, להטריל, ולהאשים משתמשים באינטרסים סמויים בלי שום בסיס (לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה, רק זה לבדו שווה הרחקה לצמיצות)
לכל הפחות לחסום גישה לפורום כדורסל.
יותם שירן הלא מקורי
קיבל.ה  74 לייקים

פרימו לוי כתב: 01 פברואר 2026, 08:47
red in blood כתב: 01 פברואר 2026, 01:51 אדמינים, אפשר לשים סוף לדבר הזה?

להעיף. מחזק את מה שכתבת: יש הבדל מאוד ברור בינו לבין שאר המחכים בפינה אחרי הפסדים. הם לפחות אוהדים את הקבוצה ולטענת חלקם (כמו המקורי) גם באים למשחקים. פה יש משתמש שהוא בעצם אורח ובא לחגוג פה בהפסדים, להטריל, ולהאשים משתמשים באינטרסים סמויים בלי שום בסיס (לא פעם ראשונה שהוא עושה את זה, רק זה לבדו שווה הרחקה לצמיצות)
לכל הפחות לחסום גישה לפורום כדורסל.
כל משחק. גם שבוע הבא לארנה אגיע.
Mkorman1
קיבל.ה  64 לייקים

עצוב מאוד
הפועל תל אביב כדורסל מתה בגלל שכל העולם נגדה כולל ה”אוהדים ״ שלה שמחרימים אותה
Red_man
קיבל.ה  2065 לייקים

בני12 כתב: 01 פברואר 2026, 08:39
Red Or Dead כתב: 01 פברואר 2026, 08:21
למה לשקר?
עד רבע הגמר היו בקושי עשרה - עשרים אוהדים במשחקים ובטח לא היה שום הר געש
למשחקי ההכרעה האולטראס הגיעו רק לגמר.
ברבע הגמר היו איזה עשרה אנשי אולטראס ותוף מרים (אחרי שאיימו באלימות על מי שכן הביא תוף) והם היו חסרי משמעות בעידוד.
את חצי הגמר הם בכלל החרימו בגלל משחק בכדורגל נגד בני יהודה.
אכן במשחקים האלו היה הר געש אבל לאולטראס לא היה שום קשר לזה
כי למה לא לשקר? הרי אין שום משמעות לאמת ולעובדות ושום סנקציה לא מופעלת כלפיו אז הוא את שלו השיג. זרע את השקר ואצל אנשים מסוימים זאת כבר תהפוך לאמת. געגוע עז לאותם אנשים שאיימו בסמוקוב. חלק מהאנשים פה הם באמת אישה מוכה למרות שאדום או מוות הוא הגבר מכה אז ברור שהוא סבבה עם הכל.
רק הפועל
קיבל.ה  2979 לייקים

"אין שום כוונה להיות חלק מהדבר הזה. שלכם " , הדבר הזה שלנו זה הפועל תל אביב לידיעתך וזה פורום אוהדים
Red Or Dead
קיבל.ה  406 לייקים

האווירה בסמוקוב הייתה בזכות בן 12 וYellow_pig, חבל שמאז הם החליטו לתת להפועל ירושלים עוד כמה משחקי בית כל עונה
מי יודע מה היה קורה אם היו נותנים אווירה כמו שרק הם יודעים...
נערך לאחרונה על ידי מילפורד ב 01 פברואר 2026, 11:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: הודעה זאת זיכתה את המשתמש באזהרה על שפה לא הולמת כלפי משתמשים אחרים בפורום.
Red_man
קיבל.ה  2065 לייקים

אתה יכול לקרוא לי חזיר צהוב עד מחר. הכל עדיף מלהיות אתה
יהלום14אדום
קיבל.ה  1365 לייקים

Red Or Dead כתב: 01 פברואר 2026, 09:16 האווירה בסמוקוב הייתה בזכות בן 12 וYellow_pig, חבל שמאז הם החליטו לתת להפועל ירושלים עוד כמה משחקי בית כל עונה
מי יודע מה היה קורה אם היו נותנים אווירה כמו שרק הם יודעים...
איכשהו אתה מצליח בכל הודעה שלך לרדת נמוך יותר.
יאללה הביתה!!!
שליחת תגובה