אפשר להירשם עד מחר ב-19:00
דרבי חוץ. ראשון ב 21:00
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
אני חושב שהציוץ של עופר בא במטרה לנסות לסנדל את האולטראס.
אם ידליקו, הוא יאמר הנה צדקתי
ואם לא ידליקו הוא הרוויח שלא יורידו לנו נקודות
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
גם אני חושב ככהבני12 כתב:אני חושב שהציוץ של עופר בא במטרה לנסות לסנדל את האולטראס.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
זה לא ציוץ זה צילום מסך מתוך שיחת ווטסאפ שלו עם מישהו.
האמת, אין בעצם לדעת אם זה באמת הוא או שזה סתם מישהו פיברק תכתובת ווטסאפ כזאת.
האמת, אין בעצם לדעת אם זה באמת הוא או שזה סתם מישהו פיברק תכתובת ווטסאפ כזאת.
-
- קיבל.ה 1179 לייקים
הבן אדם מצייץ על כל מה שעובר לו בראש בערך ודווקא על זה הוא לא צייץ. איזה משתמש פרסם תמונה משיחת וואטסאפ
-
- קיבל.ה 96 לייקים
החשש הוא לגטימי לחלוטין ומובן.
דרך הפעולה בה עופר כותב בקבוצת המעריצים הודעה שמסיתה נגד האולטראס כשגם ככה אנחנו כבר חודשים בתוך סיר גועש היא לא לגטימית.
לא למכור כרטיסים לקהל האוהדים שלך זה לא לגטימי, גם אם אתה מפחד שחלקו יעשה לך בלאגנים. אנשים לא אמורים להיפגע מהעובדה שהמשטרה לא יודעת ולא רוצה לעשות את עבודתה.
במקום להוציא הודעה של "אני מתלבט אם כדאי למכור בגלל שקיבלתי מידע מודיעי" היה אפשר להוציא הודעה רשמית בדומה להודעה שהתפרסמה סטייל "אנחנו מזכירים שיש עונש ככה וככה וקוראים לככה וככה". הטיפול צריך להיות באנשים פרטיים, לא בכל הקהל וטוב שלא חיכו עוד ועוד עם ההחלטה
דרך הפעולה בה עופר כותב בקבוצת המעריצים הודעה שמסיתה נגד האולטראס כשגם ככה אנחנו כבר חודשים בתוך סיר גועש היא לא לגטימית.
לא למכור כרטיסים לקהל האוהדים שלך זה לא לגטימי, גם אם אתה מפחד שחלקו יעשה לך בלאגנים. אנשים לא אמורים להיפגע מהעובדה שהמשטרה לא יודעת ולא רוצה לעשות את עבודתה.
במקום להוציא הודעה של "אני מתלבט אם כדאי למכור בגלל שקיבלתי מידע מודיעי" היה אפשר להוציא הודעה רשמית בדומה להודעה שהתפרסמה סטייל "אנחנו מזכירים שיש עונש ככה וככה וקוראים לככה וככה". הטיפול צריך להיות באנשים פרטיים, לא בכל הקהל וטוב שלא חיכו עוד ועוד עם ההחלטה
-
- קיבל.ה 195 לייקים
במידה ויהיה משהו בראשון, הקבוצה עדיין תיענש בהורדת נקודות..למה זה טוב כתב: ↑06 דצמבר 2024, 19:04 החשש הוא לגטימי לחלוטין ומובן.
לפחות אז הקהל כולו ידע מי מנסה לפגוע בקבוצה במודע…
-
- קיבל.ה 96 לייקים
כמו שאמרתי, אנשים פרטיים. לא אולטראס, לא שער חמש, לא שער שתיים, לא שער שבע, לא האוהדים השקטים, לא האוהדים המזרחיםס לא האוהדים האשכנזים.Mic_red כתב: ↑06 דצמבר 2024, 19:30במידה ויהיה משהו בראשון, הקבוצה עדיין תיענש בהורדת נקודות..למה זה טוב כתב: ↑06 דצמבר 2024, 19:04 החשש הוא לגטימי לחלוטין ומובן.
לפחות אז הקהל כולו ידע מי מנסה לפגוע בקבוצה במודע…
בן אדם שעובר על החוק שייענש. לא את, לא אני ולא המועדון צריכים להיענש.
-
- קיבל.ה 5892 לייקים
אז חזרנו לטיעון שזה לא האולטראס אלא מפגעים בודדים?
איך אמר שימון על פרשת פנאן? "ונניח שזה נכון, מי ידע מזה בכלל?"
איך אמר שימון על פרשת פנאן? "ונניח שזה נכון, מי ידע מזה בכלל?"
-
- קיבל.ה 1948 לייקים
חח עלק קיבל מידע מודיעיני.
הוא באמת כתב את זה?
הוא באמת כתב את זה?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 368 לייקים
מטרת הפרסום של עופר היא כתב הגנה לוועדת משמעת של האיגוד לדיון שעלול להתקיים השבוע באם יושלכו אבוקות בדרבי לאמור: "הזהרתי, חששתי. התרעתי. ניסיתי"
-
- קיבל.ה 96 לייקים
חזרנו לטיעון שמי שמקומו מחוץ ליציע כי עשה עבירה שיוציאו אותו מהיציע.
אתה רוצה להיות מחוץ ליציע לשם הגשמת המטרה שהם לא יהיו? די מטופש אבל תהנה. אני רוצה להיות ביציע.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
האם הטיפול היה בכל האוהדים?למה זה טוב כתב: ↑06 דצמבר 2024, 19:04 החשש הוא לגטימי לחלוטין ומובן.
יש לעופר נטייה לא טובה במיוחד לכתוב את כל מה שהוא חושב עליו, גם אם זה התלבטויות. אנחנו יודעים את זה, וזה בעייתי.
אבל צריך גם להפסיק להתייחס לכל מחשבה שלו כעובדה קיימת או הבטחה שיפעל ככה, במיוחד כשהוא אומר שזה לא בטוח. הוא לא אמר שהוא לא ימכור, הוא לא אמר שהוא בעד להעניש את כל האוהדים, הוא אמר שהוא מתלבט - ואז במעשים שלו הוא לא עשה את זה.
אפשר וצריך לבקר את הנטייה שלו לפרסם מחשבות והתלבטויות ללא סינון, אבל לא צריך לבקר אותו על משהו שלא קרה, כמו מניעת מכירת כרטיסים.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 5892 לייקים
אני רוצה לזכות באליפות.למה זה טוב כתב: ↑06 דצמבר 2024, 20:14חזרנו לטיעון שמי שמקומו מחוץ ליציע כי עשה עבירה שיוציאו אותו מהיציע.
אתה רוצה להיות מחוץ ליציע לשם הגשמת המטרה שהם לא יהיו? די מטופש אבל תהנה. אני רוצה להיות ביציע.
אם יש אנשים שמעוניינים לפגוע בקבוצה שלי בכוונת מכוון, אני מעדיף שלא יהיו ביציע גם אם זה אומר שאני לא אהיה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
על איזה פרסום אתם מדברים?
אתם מייחסים את כל הקונספירציה הזאת להדלפה של הודעת ווטסאפ שאתם אפילו לא יודעים אם היא אמיתית.
אתם מייחסים את כל הקונספירציה הזאת להדלפה של הודעת ווטסאפ שאתם אפילו לא יודעים אם היא אמיתית.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
האמת שבעיקר הפריע לי הדרך שזה נעשה בקבוצת וואטסאפ הזאת ועוד במצב שבו אנחנו נמצאים כקהל. לא חשבתי ךרגע שלא יימכרו כרטיסים אבל זה סתם גורם להתססה. אמרתי שהיה צריך ללכת בדרך של הודעות רשמיות, אפילו ציוץ של עופר של "מזכיר על העונש על תנאי" או משהו כזה הוא מספיק. לכתוב הודעות כאלה בקבוצות מעריצים זה לא לעניין.red in blood כתב: ↑06 דצמבר 2024, 20:24האם הטיפול היה בכל האוהדים?למה זה טוב כתב: ↑06 דצמבר 2024, 19:04 החשש הוא לגטימי לחלוטין ומובן.
יש לעופר נטייה לא טובה במיוחד לכתוב את כל מה שהוא חושב עליו, גם אם זה התלבטויות. אנחנו יודעים את זה, וזה בעייתי.
אבל צריך גם להפסיק להתייחס לכל מחשבה שלו כעובדה קיימת או הבטחה שיפעל ככה, במיוחד כשהוא אומר שזה לא בטוח. הוא לא אמר שהוא לא ימכור, הוא לא אמר שהוא בעד להעניש את כל האוהדים, הוא אמר שהוא מתלבט - ואז במעשים שלו הוא לא עשה את זה.
אפשר וצריך לבקר את הנטייה שלו לפרסם מחשבות והתלבטויות ללא סינון, אבל לא צריך לבקר אותו על משהו שלא קרה, כמו מניעת מכירת כרטיסים.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
אם היה חשוב לאולטראס אז היו מקיאים את ״הבודדים״ מתוכם… אבל הם מגנים עליהם, ושומרים עליהם .. אז הם חלק מהבעיהלמה זה טוב כתב: ↑06 דצמבר 2024, 20:14חזרנו לטיעון שמי שמקומו מחוץ ליציע כי עשה עבירה שיוציאו אותו מהיציע.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
מה היה צריך לצאת כהודעה רשמית?למה זה טוב כתב: ↑06 דצמבר 2024, 20:46האמת שבעיקר הפריע לי הדרך שזה נעשה בקבוצת וואטסאפ הזאת ועוד במצב שבו אנחנו נמצאים כקהל. לא חשבתי ךרגע שלא יימכרו כרטיסים אבל זה סתם גורם להתססה. אמרתי שהיה צריך ללכת בדרך של הודעות רשמיות, אפילו ציוץ של עופר של "מזכיר על העונש על תנאי" או משהו כזה הוא מספיק. לכתוב הודעות כאלה בקבוצות מעריצים זה לא לעניין.red in blood כתב: ↑06 דצמבר 2024, 20:24האם הטיפול היה בכל האוהדים?למה זה טוב כתב: ↑06 דצמבר 2024, 19:04 החשש הוא לגטימי לחלוטין ומובן.
שוב, לא הייתה שום החלטה. לא הוציאו הודעה לא רשמית אפילו.
ממה שהצלחתי להבין, מישהו שאל לדעתו, והוא כמו תמיד אמר את דעתו בלי מעצורים. כרגיל, זה בעיה, אבל חלאס, זה לא שהוא החליט לא לאפשר לקנות כרטיסים למשחק.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
לפי הווינר אנחנו פייבוריטיים בלנצח מעל 2 הפרש , זה נראה לי משהו שלא היה הרבה מאוד זמן
-
- קיבל.ה 1469 לייקים
כותרות בוואלה כבר על "הליין ההיסטורי".
אין פתיחת מנחוס גדולה מזה
אין פתיחת מנחוס גדולה מזה
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
פייבורטים בתחת שלי, מוטלי עוד לא שיחק משחק אחד לא ברור הכושר ,ולא עם איטודיס, איטודיס פה מה שבועיים שלושה מאמן?
אם המשחק היה עוד חודש וחצי הייתי אומר כן פייבוריטים ככל הנראה בהנחה שהקבוצה תראה טוב. מזכיר לי את הפייבוריטים מול ירושלים בגביע שקיבלנו בראש.
אם המשחק היה עוד חודש וחצי הייתי אומר כן פייבוריטים ככל הנראה בהנחה שהקבוצה תראה טוב. מזכיר לי את הפייבוריטים מול ירושלים בגביע שקיבלנו בראש.
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
כנראה אני אזרוק מאיה על החלאות במשחק הזה, מרגיש לי שזה ישפר את הסיכויים שההפך יקרה
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
גם בלי מוטלי זה תלוי רק בנו ואנחנו בהחלט פייבוריטים.גביזון כתב:פייבורטים בתחת שלי, מוטלי עוד לא שיחק משחק אחד לא ברור הכושר ,ולא עם איטודיס, איטודיס פה מה שבועיים שלושה מאמן?
הליין הזה יגרום לשימון וכל מי שמסביב לקבוצה להכניס אותם לטירוף וזה יכניס גם את הקהל שלהם לאטרף.
לדעתי זה המשחק הראשון העונה שבו נשחק מול אולם גדול מלא קהל מעודד נגדנו (חוץ מירושלים ששם לא זוכר עד כמה האולם היה מלא וגם שם די השתקנו אותם מהרגע הראשון).
פשוט זה לא יהיה אבל מבחינה מקצועית אנחנו יותר טובים.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
לדעתי צריך עוד חודש לפחות להתאמן כקבוצה בשביל להגיד את זה. יש לנו רק החודש מאמן חדש, ו2 שחקני מפתח חדשים לא כולל את מוטלי, צריך עוד לחבר וזה ייקח עוד קצת זמן.רדנקו כתב:גם בלי מוטלי זה תלוי רק בנו ואנחנו בהחלט פייבוריטים.גביזון כתב:פייבורטים בתחת שלי, מוטלי עוד לא שיחק משחק אחד לא ברור הכושר ,ולא עם איטודיס, איטודיס פה מה שבועיים שלושה מאמן?
הליין הזה יגרום לשימון וכל מי שמסביב לקבוצה להכניס אותם לטירוף וזה יכניס גם את הקהל שלהם לאטרף.
לדעתי זה המשחק הראשון העונה שבו נשחק מול אולם גדול מלא קהל מעודד נגדנו (חוץ מירושלים ששם לא זוכר עד כמה האולם היה מלא וגם שם די השתקנו אותם מהרגע הראשון).
פשוט זה לא יהיה אבל מבחינה מקצועית אנחנו יותר טובים.
לגבי בלי מוטלי, אם אתה לא עולה עם ברונו ובינגהם ביחד, ואתה לא עולה איתם ביחד, אז כמו כל שלושת השנים האחרונות סורקין וריברו עדיפים עליך מתחת לסל, ויש לך עוד את הורד על הספסל או פותח.
זו הסיבה שאני אומר שבמשחק הזה ספציפית שלושת הגבוהים צריכים להרשם, במיוחד כשלא ברור איך מוטלי יתחבר עם אימון ורבע לקבוצה ללא משחק קודם ועם כושר לא ברור לכמה יכול לשחק כרגע.
אין לי ספק שאנחנו נהיה קבוצה טובה יותר, אנחנו כרגע בתהליך, יש מאמן על וסגל מדהים שהוא רוצה.
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
לדעתי משחק של 50 50 , יש לנו סגל טוב יותר אבל משחק חוץ וכל הלחץ וכוגביזון כתב: ↑07 דצמבר 2024, 10:08 פייבורטים בתחת שלי, מוטלי עוד לא שיחק משחק אחד לא ברור הכושר ,ולא עם איטודיס, איטודיס פה מה שבועיים שלושה מאמן?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לדעתי זה 55/45 להם..רק הפועל כתב: ↑07 דצמבר 2024, 11:23לדעתי משחק של 50 50 , יש לנו סגל טוב יותר אבל משחק חוץ וכל הלחץ וכוגביזון כתב: ↑07 דצמבר 2024, 10:08 פייבורטים בתחת שלי, מוטלי עוד לא שיחק משחק אחד לא ברור הכושר ,ולא עם איטודיס, איטודיס פה מה שבועיים שלושה מאמן?
אנחנו יותר מוכשרים אבל הם הרבה יותר מתואמים ונקודות החוזקה שלהם נופלות על הנק' החלשות שלנו.
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
הם דיי חלשים (ביחס למה שהם רוצים להיות כמובן) , אין צורך לטשטש את זה ולהדגיש כמה הם מחוברים ומתואמים ומוציאים מעצמם 100 אחוז , זה סתם חרטא של התקשורת , הם מפסידים כמעט לכל קבוצה ביורוליג עד עכשיו, ברור שהדרבי יהיה קשה בלי קשרEl dudernio כתב: ↑07 דצמבר 2024, 11:27לדעתי זה 55/45 להם..רק הפועל כתב: ↑07 דצמבר 2024, 11:23לדעתי משחק של 50 50 , יש לנו סגל טוב יותר אבל משחק חוץ וכל הלחץ וכוגביזון כתב: ↑07 דצמבר 2024, 10:08 פייבורטים בתחת שלי, מוטלי עוד לא שיחק משחק אחד לא ברור הכושר ,ולא עם איטודיס, איטודיס פה מה שבועיים שלושה מאמן?
אנחנו יותר מוכשרים אבל הם הרבה יותר מתואמים ונקודות החוזקה שלהם נופלות על הנק' החלשות שלנו.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
מה דעתך על מצלמות ביציע שלנו?למה זה טוב כתב:חזרנו לטיעון שמי שמקומו מחוץ ליציע כי עשה עבירה שיוציאו אותו מהיציע.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
אנחנו לא מצליחים במשך קרוב לעשור להוציא את האיש עם המשרוקית מהיציע, ואף אחד מהאולטראס לא חשב אפילו להשתיק את המטרד הזה.Mic_red כתב:אם היה חשוב לאולטראס אז היו מקיאים את ״הבודדים״ מתוכם… אבל הם מגנים עליהם, ושומרים עליהם .. אז הם חלק מהבעיהלמה זה טוב כתב: ↑06 דצמבר 2024, 20:14חזרנו לטיעון שמי שמקומו מחוץ ליציע כי עשה עבירה שיוציאו אותו מהיציע.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
לכל אורך הדרך ידענו וזה עדיין המצב, רומן סורקין זה ההבדל המשמעותי שנותן להם יתרון.
מצד שני, בברלי ופוסטר עדיפים על יוקבאיטיס ודג׳וליוס.
איטודיס צריך להראות שיש לו פתרונות לזה שמכבי רושמים שלושה גבוהים ברמה למשחק.
אם זה בתוכנית המשחק ואם זה ברישום של שלושת הגבוהים שלנו על חשבון איש (מרגיש קצת תקליט שבור בקטע).
מצד שני, בברלי ופוסטר עדיפים על יוקבאיטיס ודג׳וליוס.
איטודיס צריך להראות שיש לו פתרונות לזה שמכבי רושמים שלושה גבוהים ברמה למשחק.
אם זה בתוכנית המשחק ואם זה ברישום של שלושת הגבוהים שלנו על חשבון איש (מרגיש קצת תקליט שבור בקטע).
-
- קיבל.ה 110 לייקים
בהנחה ורושמים שלושה גבוהים - מי ישמור את שאיוק שלהם? הוא לא דמוי בונזי קולסון ואז נמצא את עצמנו שוב בנחיתות פיזית מול עמדה 3 שלהם כמו בשנתיים האחרונות?
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
לדעתי איש חובה
קלעי 3 טוב מאוד, שומר טוב ובעיקר בעיקר, האלטרנטיבה שלו זה גינת
קלעי 3 טוב מאוד, שומר טוב ובעיקר בעיקר, האלטרנטיבה שלו זה גינת
-
- קיבל.ה 798 לייקים
יש מצב בבחינת תמות נפשי עם פלשתים.עד המ!!ת הפועל כתב:אני חושב שאם האולטראס מגיעים ביום ראשון לדרבי, הם יזרקו כמות אבוקות שתגרום להפועל לשחק בלי קהל יותר מעונה אחת.
נחיה ונראה.
הרי הם ראו שנמכרו מעל 6000 מנויים ועוד היד נטויה. הם ראו שרמי והעמותה לא ילכו עד הסוף עם הוטו שבכלל לא בטוח שיש להם אותו. הם ראו במשחק הבית הקודם שאפשר לעודד גם בלעדיהם. הם מבינים שאין ואקום וכמו שאצל מכבי ת"א או הפועל ירושלים יש ארגונים שונים בכדורסל ובכדורגל - ככה יקום ארגון חדש להפועל סל שיעודד ביורוליג ובגמר הפלייאוף כשהם יישאר לעודד את מסאי דגו בעפולה בימי שישי בצהריים.
לכן, אם הגיע לעופר מידע קונקרטי על כוונה כזו - עדיף להגיע להסכמה עם שימון על דרבים ללא קהל חוץ ולהחזיר את הכרטיסים למכבי - ולמכור בסיבוב השני רק לאוהדי הפועל בדרבי בית. האולטראס נדחק לפינה והוא יפעל בקיצוניות (ונזכיר שגם בלי המעבר ליד אליהו הם זרקו אבוקות בוערות לעבר יציע מאוכלס ועל זה הורידו לנו נקודה).
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
מכמה זרים שלהם צריך להתכונן?
הם רושמים את רנדולף, לא את שאיוק.
אם הם רושמים את שאיוק יחד עם רנדולף על חשבון אחד הגארדים, בוא נגיד שזה לטובתנו.
בהמשך העונה, כשנדע שמוטלי איתנו ב100% אני רושם את איש בלי למצמץ.
היום אני חושש שמוטלי לא איתנו ב100% , אבל אני עדיין רוצה לרשום אותו.
פוסטר ובלייזר יתנו גוף ב3.
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
לדעתי הם ירשמו את רנדולף, יקוביטיס, הורד וריסקו. ועכשיו השאלה אם ירשמו את שאיוק או דג'וליוס. לי נראה שירשמו את שאיוק בגלל שהוא קלע טוב יותר והוא גם גבוה ופיזי יותר וככה יוכלו לשחק מולנו עם חמישיה גבוהה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
אבל אז אנחנו נחנוק את המובילי כדור שלהם, או שהם יצטרכו לשחק עם שניים מבין יוקבאיטיס, בלאט ודיברתולומיאו ביחד.
וזה לדעתי ישחק לידיים שלנו.
וזה לדעתי ישחק לידיים שלנו.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
זה לא קשור.El dudernio כתב: ↑07 דצמבר 2024, 11:27לדעתי זה 55/45 להם..רק הפועל כתב: ↑07 דצמבר 2024, 11:23לדעתי משחק של 50 50 , יש לנו סגל טוב יותר אבל משחק חוץ וכל הלחץ וכוגביזון כתב: ↑07 דצמבר 2024, 10:08 פייבורטים בתחת שלי, מוטלי עוד לא שיחק משחק אחד לא ברור הכושר ,ולא עם איטודיס, איטודיס פה מה שבועיים שלושה מאמן?
לדעתי נכון לכרגע הם משחקים כדורסל יותר טוב מאיתנו.
ואני לא יודע באיזה כושר נקבל את מוטלי.
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
אגב, פופלינגר מפרסמת שאיטודיס אומר לה לפני האימון היום שהוא עוד לא יודע מי ירשם ויחליט אחרי האימון
-
- קיבל.ה 150 לייקים
הייתי רושם דווקא-
בלייקני, פוסטר, בינגאהם קבוקלו ומוטלי.
סומך על ים ובר ב1,
בלייקני, פוסטר, בינגאהם קבוקלו ומוטלי.
סומך על ים ובר ב1,