דרבי חוץ. ראשון ב 21:00

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

מקווה שהעונה לא תיגמר בראשון 🧿
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2327 לייקים

לא, נפתחה הרשמה להגרלה
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  845 לייקים

גביזון כתב: 06 דצמבר 2024, 15:21
Shacham כתב:
גביזון כתב: 06 דצמבר 2024, 15:07 הורידו לנו נקודה.
יש לנו 2 נקודות על תנאי.
אתה מוכן לתת בטוחה שלא יהיו אבוקות?
אתה מוכן לסכן את כל העונה הזאת על המשחק הזה?
אני בטוח שימכרו כרטיסים, אבל התמיהה מהחשש והחוסר אונים של עופר והאוהדים מקומץ קטן כאילו לא קרה פה כלום הוא מצחיק.

Sent from my 22101320G using Tapatalk
אבוקות יכול להיות בכל משחק.
אם עופר יילך על הראש של הקהל בצורה של לא לתת כרטיסים לדרבי, תהיה בטוח שבשביל הפרנציפ יהיה בלאגן ענק במשחק הבא, גם אם הוא לא יהיה דרבי.

או שאולי נמנע מהקהל לנצח להיכנס, גם אופציה.
1. יש הרשמה למכירה הוא לא מונע כלום
2. יש על תנאי על 2 נקודות. אבוקה = לגמור את העונה ואת עופר מרצון.
3. חוץ מחלק להם את התחת הוא עשה הכל והוא עדיין מקבל קללות וגם התחילו להתבטא נגד הבת הקטינה שלו ברשתות
4. אוהדים שמחים בגלוי הפסדים ברשת של הקבוצה שלהם

סך הכל. הכל תקין

"אוהדים מקללים את הבת שלו", "אוהדים שמחים בהפסדים"... מצטער אחי אבל אתה לא מבין כמה אתה נשמע כמו ביביסט. נתפס לאירועים בשוליים של השוליים כדי להכתים את הצד שנגדך. שום הבדל מאלו שמנסים להכתים את המוחאים נגד הממשלה כאנרכיסטים אלימים ובוגדים במדינה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

Shacham כתב:
גביזון כתב: 06 דצמבר 2024, 15:21
Shacham כתב: אבוקות יכול להיות בכל משחק.
אם עופר יילך על הראש של הקהל בצורה של לא לתת כרטיסים לדרבי, תהיה בטוח שבשביל הפרנציפ יהיה בלאגן ענק במשחק הבא, גם אם הוא לא יהיה דרבי.

או שאולי נמנע מהקהל לנצח להיכנס, גם אופציה.
1. יש הרשמה למכירה הוא לא מונע כלום
3. חוץ מחלק להם את התחת הוא עשה הכל והוא עדיין מקבל קללות וגם התחילו להתבטא נגד הבת הקטינה שלו ברשתות

סך הכל. הכל תקין

"אוהדים מקללים את הבת שלו", "אוהדים שמחים בהפסדים"... מצטער אחי אבל אתה לא מבין כמה אתה נשמע כמו ביביסט. נתפס לאירועים בשוליים של השוליים כדי להכתים את הצד שנגדך. שום הבדל מאלו שמנסים להכתים את המוחאים נגד הממשלה כאנרכיסטים אלימים ובוגדים במדינה.
אוקי, אני ביבסט.
לא מעניין אותי כלום בפורום חוץ מהפועל תל אביב, אני לא אוהד של ארגון, אני אוהד קבוצה.
אחלה שבת שתהיה

רק הפועל
קיבל.ה  2396 לייקים

Shacham כתב: 06 דצמבר 2024, 15:21
מילפורד כתב: 06 דצמבר 2024, 15:18 והנה נפתחה הרשמה להגרלה.
לנשום עמוק, זה הכל
לא, זה לא מסכם את האירוע.
אי אפשר להמשיך עם זה שכל יום עופר משחרר איזה התבטאות הזויה אחרת, גם אם בסוף הוא לא עומד מאחוריה (וזה היה ברוק שהוא לא באמת יימנע מהקהל להגיע).

אחרי זה ייכתבו פה שיש רק צד אחד ששופך שמן למדורה. הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו.

הבן אדם חייב להתנזר מרשתות חברתיות.
שיזרוק כמה התבטאויות שבא לו , תראה איזה סגל יש פה בזכותו
יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

מישהו הצליח להירשם? נכנס לאתר ולא מוצא אופציה לבצע בחירה.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

גביזון כתב: 06 דצמבר 2024, 14:59
עידן סרור כתב:יהיה מצחיק להביא ציטוטים של יוזרים מהאשכול שבו שמעון לא שיחרר לנו כרטיסים עד יום לפני הדרבי תחת אותה הטענה.
יהיה מצחיק להביא ציטוטים של אוהדים (לא אתה) שהורידו בפועל נקודות לקבוצה ופגעו בה בכל צורה אפשרית מתלוננים עכשיו שחוששים מהם שוב לפגיעה בלתי הפיכה בעונה הזאת, לבנאדם שנתן פה כבר הכל והשקיע כספים לא הגיוניים ודרך אחרי כוכבי אירופה כולל מסע מוטלי.
אני מאמין שימכרו כרטיסים, אבל האצבע המאשימה לא לכיוון הנכון דה פקטו.

האצבע המאשימה היא על הדרך שבה זה נעשה.
כולם יודעים שמחר תהיה מכירת כרטיסים, כמו שידענו לפני אותו דרבי כששמעון עשה את זה.
במקרה ההוא, שמעון ניסה לייצר באזז ולהוציא משיווי משקל את הקבוצה וגם את האוהדים לפני משחק גמר.
בלונג ראן, שמעון כיוון גם שלא נבוא ליד אליהו יותר כקהל חוץ.

במקרה הזה, עופר ללא שום סיבה ברורה מדליף הודעה שמאשימה את האולטראס בזה שעדיין אין מכירה ושאולי גם לא תהיה(ספין), מה הוא מנסה להשיג פה?
רוב הקהל כבר נגד הארגון, כך שזאת לא הסיבה.
אני לא מבין עוד את הסיבה שלו ורשמתי שאני מקווה שאני טועה בכיוון מחשבותיי.

אבל אני כבר יומיים עצבני ומתסוכל שלא עונים לי בשום מקום לגבי המנויים ושום דבר לא ברור/הגיוני בדרך שבה בחרו למכור.
אוהדים מתלוננים בכל מקום לגבי הדבר שהכי העסיק אותם, אפילו יותר מדי!, בזמן האחרון - המעבר ליד אליהו, ועופר שהרגיש כמו אבא פתאום נותן לך להרגיש יתום בזמן הכי קריטי.
ובמקום להתעסק באיך לעזור לאותם אוהדים או רק להרגיע אותם עם הודעה שהנושא בטיפול ושלא תפתח שום מכירה עד שהכל יסודר, הוא פאקינג מתעסק לי בשיט הזה ובציוצים עם כתבים.

יש מידע מודיעני על פיצוץ משחק?
ככה זה היה גם לפני כל משחק גמר בשנתיים האחרונות. אף אחד לא פוצץ.
וזאת תפקידה של המשטרה לטפל בדברים האלה, תאמין לי שהיא חמה על אוהדי הפועל גם לפני זה.

החששות שלי מהמהלך הזה הן שהלונג ראן של עופר זה הפרד ומשול בקהל תוך כדי זלזול באוהדים ובאינטליגנציה שלהם עם כל מיני טריקים של פוליטיקה.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  845 לייקים

גביזון כתב: 06 דצמבר 2024, 15:26
Shacham כתב:
גביזון כתב: 06 דצמבר 2024, 15:21 1. יש הרשמה למכירה הוא לא מונע כלום

סך הכל. הכל תקין

אוקי, אני ביבסט.
לא מעניין אותי כלום בפורום חוץ מהפועל תל אביב, אני לא אוהד של ארגון, אני אוהד קבוצה.
אחלה שבת שתהיה

לרובנו המוחלט אכפת מהפועל, גם אלה שבצד הנגדי לך (כאלו שמתנגים למעבר ליד אליהו, או כאלו שסתם ההתנהלות של עופר לאחרונה לא עוברת להם חלק).

אפשר להביע את דעתך גם בלי להיצמד לאירועים שבשוליים כדי להכפיש את כל מי שחולק עלייך, אתה יותר טוב מזה.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

תבור כתב: 06 דצמבר 2024, 14:51 אני מקווה שעופר מבין שהוא עושה פה טעות גדולה.
מזכיר מדי שיטות של מכבי והמשטרה, דרבי גביע ווינר, אם יש 20 מורחקים בודקים ל2,000 תז?! משטרת ישראל כן. אם יש חשד ל30 אבוקות לא משחררים כרטיסים לקהל שלם?! שמעון מזרחי כן.
לא מתאים, גם אם המניעים פה טובים במקורם, לא ככה עושים את זה.
כל מילה.
הצלחה של עופר היא הצלחה שלנו.
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

מי שר בעפולה ״שתהיה שואה לינאי״???

להקיא

הבנתי שאלו בודדים, מגיע להם כאפה מהאוהדים ביציע
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

Shacham כתב:
גביזון כתב: 06 דצמבר 2024, 15:26
Shacham כתב: "אוהדים מקללים את הבת שלו", "אוהדים שמחים בהפסדים"... מצטער אחי אבל אתה לא מבין כמה אתה נשמע כמו ביביסט. נתפס לאירועים בשוליים של השוליים כדי להכתים את הצד שנגדך. שום הבדל מאלו שמנסים להכתים את המוחאים נגד הממשלה כאנרכיסטים אלימים ובוגדים במדינה.
אוקי, אני ביבסט.
אחלה שבת שתהיה

לרובנו המוחלט אכפת מהפועל, גם אלה שבצד הנגדי לך (כאלו שמתנגים למעבר ליד אליהו, או כאלו שסתם ההתנהלות של עופר לאחרונה לא עוברת להם חלק).

אפשר להביע את דעתך גם בלי להיצמד לאירועים שבשוליים כדי להכפיש את כל מי שחולק עלייך, אתה יותר טוב מזה.
אין לי שום בעיה בכלל למי שמתנגד למעבר ליד אליהו, אפס, כלום, כל עוד הוא לא קובע עובדות עבור כולם, בטח לא באיומים.
גם לי עופר לא עובר חלק בגרון, הוא מצייץ יותר מידי, הוא עוקץ כל הזמן ויש לו התנהגות מכביסטית אחושרמוטה לא מעט פעמים.
אבל, כמו שאמרתי אני אוהד של מועדון לא של בעלים, ורוצה שהמועדון יצליח והקבוצה תנצח, ונגד פגיעה מודעת בקבוצה מתוך אידיאולוגיה, עולה פה חשש כזה כמעט שבוע והוא לא הגיע מהאוויר, הוא הגיע מהפחתת נקודה בפועל ועל תנאי. יש לאולטראס כלי להרוס את העונה, אם הן ישתמשו בו זה לא רק לזיין את עופר זה לזיין את כולנו, כל מי שלא רוצה שהקבוצה תפגע בכל אופן.
כשגולדהאר הגיע למכבי רגל בתהליך נחוש ומתמשך הזיז את אבי נמני מהקבוצה. היה פילוג פסיכי בקהל של מכבי, אני אישית ישבתי ב"ישיבה" בה נכח אוהד מכבי מוכר מאד בזמנו שאמר שהוא רוצה שמכבי יפסידו, כי נמני גדול ממכבי. עם הזמן התהליך המשיך ונמני עזב ומכבי התנקתה מדרעק והדלפות ונימניזם והפכה למועדון מצליח ומקצועני אחרי שנים שהיתה דרעק.
אני לא נגד אף אחד, אני בצעד המועדון ורוצה שיצליח, זהו. מקבל את זה שיש דעות שונות. רוצה לקוות שאהוד הפועל בריא בנפשו לא ירצה שהמועדון יפסיד .

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2327 לייקים

יהלום14אדום כתב: 06 דצמבר 2024, 15:29 מישהו הצליח להירשם? נכנס לאתר ולא מוצא אופציה לבצע בחירה.
תמיד בדברים האלה, צריך להיכנס דרך הלינק שפורסם ברשתות ולא דרך האתר של לאן.

https://x.com/hapoeltlvbc/status/186502 ... 52678?s=46
יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

מילפורד כתב: 06 דצמבר 2024, 15:45
יהלום14אדום כתב: 06 דצמבר 2024, 15:29 מישהו הצליח להירשם? נכנס לאתר ולא מוצא אופציה לבצע בחירה.
תמיד בדברים האלה, צריך להיכנס דרך הלינק שפורסם ברשתות ולא דרך האתר של לאן.
נכנסתי דרך הלינק
יאללה הביתה!!!
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

עידן סרור כתב: 06 דצמבר 2024, 15:38
תבור כתב: 06 דצמבר 2024, 14:51 אני מקווה שעופר מבין שהוא עושה פה טעות גדולה.
מזכיר מדי שיטות של מכבי והמשטרה, דרבי גביע ווינר, אם יש 20 מורחקים בודקים ל2,000 תז?! משטרת ישראל כן. אם יש חשד ל30 אבוקות לא משחררים כרטיסים לקהל שלם?! שמעון מזרחי כן.
לא מתאים, גם אם המניעים פה טובים במקורם, לא ככה עושים את זה.
כל מילה.
הצלחה של עופר היא הצלחה שלנו.
הבין את הטעות, מקווה שגם עם עצמו פנימה ולא רק בעקבות ההד.
שמחתי מאוד לראות ש
1.יצאו הכרטיסים
2.הגרלה ולא התנפלות
3.רק למנויי היכל שלמה
די עם ה-נו
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

מילפורד כתב: 06 דצמבר 2024, 15:18 והנה נפתחה הרשמה להגרלה.
לנשום עמוק, זה הכל
מצטער, זה בדיוק העניין.
אף אחד לא חשב שלא ישחררו את הכרטיסים.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  341 לייקים

Mic_red כתב:מי שר בעפולה ״שתהיה שואה לינאי״???

להקיא

זה בטח רק הפרומו לדרבי.
הדפוקים האלה יגרמו להפועל לשחק בלי קהל להרבה מאוד זמן.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

Mic_red כתב: 06 דצמבר 2024, 15:43 מי שר בעפולה ״שתהיה שואה לינאי״???

להקיא

אה?
זה אפילו לא מתנגן טוב בראש.
מגיע להם לקבל תביעה מעופר אם הוא יחליט, במידה וזה קרה, למה כאפה?
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

להקיא

מהטלוויזיה זה נשמע שתהיה שואה למכבי.
יש סימוכין להאשמות הקשות?
די עם ה-נו
רק הפועל
קיבל.ה  2396 לייקים

להקיא

משוכנע ששמעתי למכבי , בלי קשר צריך להפסיק כבר עם החרא הזה של השירי שואה
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 06 דצמבר 2024, 16:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
Ofir136
קיבל.ה  77 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 06 דצמבר 2024, 15:21 אם הייתי עופר, שום סיכוי שהייתי מוכר כרטיסים ליום ראשון. החלאות האלה הולכים להרוס לנו את העונה לפני המעבר ליד-אליהו.
רק אני בדעה שאין לאולטראס שום אינטרס לגרום להורדת נקודות נוספת? זה רק יגרום לתומכים האחרונים שנשארו להם לנטוש את הצד שלהם. לא סתם כל המחאות שלהם עד כה העונה היו בגבולות הלגיטימיים, בלי אף ניסיון להזיק לקבוצה בקנסות/נקודות.
מקווה שאני לא טועה הפעם, ואם כן, זו לדעתי הולכת להיות שירת הברבור שלהם בכדורסל לתקופה הקרובה.
הוקיץ'
קיבל.ה  5896 לייקים

הכי קל להגיד שזו טעות של ינאי. ואם יזרקו אבוקות ויורידו לנו 2 נקודות, מה אז? כולנו סבבה עם לזרוק את העונה לפח?
ולהגיד שתמיד יכולות להיות אבוקות זו וואחד היתממות. כן? תמיד יכולה להיות קבוצת אוהדים שתזרוק אבוקות במכוון כדי לפגוע בקבוצה? אני לא חושב שלמי מאיתנו זה נראה כמו תסריט מופרך.
בשורה התחתונה, עופר הבין שיש פה לוז-לוז סיטואיישן ואם זה המצב אז עדיף כבר עם האוהדים.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

להקיא

היה מכבי.. לא היה שום דבר על ינאי.
או שאת נהנת לעשות בלאגן ולהתסיס או שאת סתם שומעת מה שאת רוצה לשמוע
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

תבור כתב: 06 דצמבר 2024, 15:52

להקיא

מהטלוויזיה זה נשמע שתהיה שואה למכבי.
יש סימוכין להאשמות הקשות?
מישהו בטוויטר כתב ששרו את זה, ואז אחר אמר שזה היה בקושי 5
ולא להכליל
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

למה זה טוב כתב: 06 דצמבר 2024, 16:09

להקיא

היה מכבי.. לא היה שום דבר על ינאי.
או שאת נהנת לעשות בלאגן ולהתסיס או שאת סתם שומעת מה שאת רוצה לשמוע
הנה
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1435 לייקים

Ofir136 כתב: 06 דצמבר 2024, 15:59
עד המ!!ת הפועל כתב: 06 דצמבר 2024, 15:21 אם הייתי עופר, שום סיכוי שהייתי מוכר כרטיסים ליום ראשון. החלאות האלה הולכים להרוס לנו את העונה לפני המעבר ליד-אליהו.
רק אני בדעה שאין לאולטראס שום אינטרס לגרום להורדת נקודות נוספת? זה רק יגרום לתומכים האחרונים שנשארו להם לנטוש את הצד שלהם. לא סתם כל המחאות שלהם עד כה העונה היו בגבולות הלגיטימיים, בלי אף ניסיון להזיק לקבוצה בקנסות/נקודות.
מקווה שאני לא טועה הפעם, ואם כן, זו לדעתי הולכת להיות שירת הברבור שלהם בכדורסל לתקופה הקרובה.
גם לפני עופר ינאי לא היה לאולטראס אינטרס לרדיוס / סגירת יציע / משחק בלי קהל / הורדת נקודות / קנס כספי.
הפעולות שנעשות על ידי אותם אוהדים הן לא לשם קבלת העונש אלא מוכנים לבצע אותן למרות שקיים סיכוי שהקבוצה תיענש ותיפגע מקצועית.
מסכים שמצב של הקהל עכשיו הם צריכים להיזהר הרבה יותר בפעולות שלהם כדי לא לאבד עוד לגיטימציה בקרב הקהל.
Red_man
קיבל.ה  1182 לייקים

הלך המומנטום כתב: 06 דצמבר 2024, 16:12
Ofir136 כתב: 06 דצמבר 2024, 15:59
גם לפני עופר ינאי לא היה לאולטראס אינטרס לרדיוס / סגירת יציע / משחק בלי קהל / הורדת נקודות / קנס כספי.
הפעולות שנעשות על ידי אותם אוהדים הן לא לשם קבלת העונש אלא מוכנים לבצע אותן למרות שקיים סיכוי שהקבוצה תיענש ותיפגע מקצועית.
מסכים שמצב של הקהל עכשיו הם צריכים להיזהר הרבה יותר בפעולות שלהם כדי לא לאבד עוד לגיטימציה בקרב הקהל.
אתה רק מוכיח את הנקודה שהקבוצה על הזין של האנשים האלה שהגחמות שלהם מעל הכל.
תבור
קיבל.ה  221 לייקים

הוקיץ' כתב: 06 דצמבר 2024, 16:02 הכי קל להגיד שזו טעות של ינאי. ואם יזרקו אבוקות ויורידו לנו 2 נקודות, מה אז? כולנו סבבה עם לזרוק את העונה לפח?
ולהגיד שתמיד יכולות להיות אבוקות זו וואחד היתממות. כן? תמיד יכולה להיות קבוצת אוהדים שתזרוק אבוקות במכוון כדי לפגוע בקבוצה? אני לא חושב שלמי מאיתנו זה נראה כמו תסריט מופרך.
בשורה התחתונה, עופר הבין שיש פה לוז-לוז סיטואיישן ואם זה המצב אז עדיף כבר עם האוהדים.
אף אחד מאיתנו לא נביא וכולנו נהיה חכמים יותר בדיעבד לגבי מה היה טעות ומה נכון, אם אני צריך לדבר בתרחישים, אבוקות בתחומי היציע למשל זה לא תרחיש שמצדיק מבחינתי אי מכירת כרטיסים שלך לעצמך, זריקה של אבוקות זה סיפור אחר.
וכן אני יודע שזה כבר קרה, אבל עכשיו אנחנו בסרט שונה, כמו ש@Ofir136 אמר, אני רוצה להאמין שהם מודעים להשלכות של מעשה כזה, בעיקר בתוך הקהל שלנו.
די עם ה-נו
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

Hapolo כתב: 06 דצמבר 2024, 14:52
עידן סרור כתב: 06 דצמבר 2024, 14:46 יהיה מצחיק להביא ציטוטים של יוזרים מהאשכול שבו שמעון לא שיחרר לנו כרטיסים עד יום לפני הדרבי תחת אותה הטענה.
זה באמת יהיה מצחיק להביא ציטוטים כאלה כי ברור שהמניעים של עופר ושל שמעון שונים בתכלית
המניע של עופר *לכאורה* זה שלא יורידו לנו ניקוד.
המניע של שמעון *לכאורה* זה מניעת פגיעה בחיי אדם.

שנעשה שאלת רב?
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  341 לייקים

אני חושב שאם האולטראס מגיעים ביום ראשון לדרבי, הם יזרקו כמות אבוקות שתגרום להפועל לשחק בלי קהל יותר מעונה אחת.
נחיה ונראה.
Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

שאלה לכל המיתממים כאן:
אם עופר ינאי יודיע שהחליט לשים חברת אבטחה פרטית התופ היציע, כדי למנוע פעולות שיגרמו נזק לקבוצה מה נראה לכם היה קורה?

Sent from my iPhone using Tapatalk
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

ההרשמה להגרלה לדרבי נפתחה בכוונה בזמן שהאולטראס עסוק בעפולה ולא יכול להרשם?
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

nirgo כתב: 06 דצמבר 2024, 16:25 ההרשמה להגרלה לדרבי נפתחה בכוונה בזמן שהאולטראס עסוק בעפולה ולא יכול להרשם?
אפשר להירשם להגרלה כל השבת
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 06 דצמבר 2024, 16:22 אני חושב שאם האולטראס מגיעים ביום ראשון לדרבי, הם יזרקו כמות אבוקות שתגרום להפועל לשחק בלי קהל יותר מעונה אחת.
נחיה ונראה.
האם אתה מעל גיל 18?
אם כן, אני מציע לך התערבות על סכום סמלי שתבחר לנכון, שלא תודלק אבוקה אחת וזה הכל ספין.

אם אתה לא מעל גיל 18, אני מציע לך הסכם.
במידה ולא יודלקו אבוקות, אתה משנה את החתימה שלך למשפט שאבחר וכנל גם הפוך, למשך תקופה שגם אותה אתה תבחר.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2327 לייקים

שלא לדבר שאפשר להירשם להגרלה בחצי דקה השקעה מכל טלפון חכם שלרובנו (למעט אלו שמסתובבים עם טלפון כשר) יש עלינו גם כשנוסעים למשחק חוץ בעפולה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2327 לייקים

עידן סרור כתב: 06 דצמבר 2024, 16:40
עד המ!!ת הפועל כתב: 06 דצמבר 2024, 16:22 אני חושב שאם האולטראס מגיעים ביום ראשון לדרבי, הם יזרקו כמות אבוקות שתגרום להפועל לשחק בלי קהל יותר מעונה אחת.
נחיה ונראה.
האם אתה מעל גיל 18?
אם כן, אני מציע לך התערבות על סכום סמלי שתבחר לנכון, שלא תודלק אבוקה אחת וזה הכל ספין.

אם אתה לא מעל גיל 18, אני מציע לך הסכם.
במידה ולא יודלקו אבוקות, אתה משנה את החתימה שלך למשפט שאבחר וכנל גם הפוך, למשך תקופה שגם אותה אתה תבחר.
מעניין מאיפה הביטחון שלך.
לא שאני יודע מי מכם צודק, אבל ההיסטוריה מלמדת שהסיכוי שלו לזכות בהתערבות הזאת מעל 50%.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

ניתוח ההימור שלי די פשוט :
1. אולי פעמיים במהלך העשר שנים האחרונות הארגון פתח אבוקות ביד אליהו כשזה משחק ליגה רגיל.
2. הקהל הרחב ברובו נגדם, ופעולה שכזו תרחיק גם את אלו שעל הגדר.
3.הורדת נקודות.
לפי דף המסרים הנקודות לא מעניינות אותם, אך מאז שהורידו נקודות בכדורגל הם הפסיקו לזרוק אותן לדשא וכבר לא עוצרים את המשחק(רימוני העשן נזרקים בעליית השחקנים לדשא).
4.לגיטמציה לעופר להכריז עליהם מלחמה
5.אופי המחאה שלהם עד עכשיו על המעבר ליד אליהו לא חצתה גבולות(טפו טפו טפו)
6.אני חובב הימורים

מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום,
ההצעה תקפה לכל יוזר שירצה, אבל רק ליוזר אחד :whome:
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  341 לייקים

מצטער, אני לא בקטע של התערבויות. בטח יהיה מישהו אחר שישמח.
רואה שחורות
קיבל.ה  22 לייקים

הפועל כתב: 06 דצמבר 2024, 13:54 מה שבטוח הכל מרגיש מקצועי, שקוף ורציני.
לא כמו אצל העסקנים הבולשביקים מהעמותה.
תסמונת סטוקהולם גרסת המזרח התיכון.
שווה אולי לחשוב מה עומד מאחורי החשש הזה מפני אנשי וועדת הקישוט. סתם הזיות של אנשים, זה לא שיורידו נקודות או ייתנו רדיוסים.
הוקיץ'
קיבל.ה  5896 לייקים

תבור כתב: 06 דצמבר 2024, 16:19
הוקיץ' כתב: 06 דצמבר 2024, 16:02 הכי קל להגיד שזו טעות של ינאי. ואם יזרקו אבוקות ויורידו לנו 2 נקודות, מה אז? כולנו סבבה עם לזרוק את העונה לפח?
אף אחד מאיתנו לא נביא וכולנו נהיה חכמים יותר בדיעבד לגבי מה היה טעות ומה נכון, אם אני צריך לדבר בתרחישים, אבוקות בתחומי היציע למשל זה לא תרחיש שמצדיק מבחינתי אי מכירת כרטיסים שלך לעצמך, זריקה של אבוקות זה סיפור אחר.
וכן אני יודע שזה כבר קרה, אבל עכשיו אנחנו בסרט שונה, כמו ש@Ofir136 אמר, אני רוצה להאמין שהם מודעים להשלכות של מעשה כזה, בעיקר בתוך הקהל שלנו.
ההשלכות של מעשה כזה? אפשר לחשוב שהקבוצה הזו מעניינת להם את התחת. כאילו שהם לא יודעים את ההשלכות של כל דבר שהם עושים.
לא רק שהם הראו ששום אלימות לא מוגזמת עבורם, הם גם הוכיחו שאין להם שום בעיה לשרוף את הקבוצה על הדרך, ואז הם מקנחים ב"תלמדו אותנו איך להתנהג".
באמת מוזר שמישהו חושש לסמוך על הרצון הטוב שלהם.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  809 לייקים

עידן סרור כתב: 06 דצמבר 2024, 17:10 ניתוח ההימור שלי די פשוט :
1. אולי פעמיים במהלך העשר שנים האחרונות הארגון פתח אבוקות ביד אליהו כשזה משחק ליגה רגיל.
2. הקהל הרחב ברובו נגדם, ופעולה שכזו תרחיק גם את אלו שעל הגדר.
3.הורדת נקודות.
לפי דף המסרים הנקודות לא מעניינות אותם, אך מאז שהורידו נקודות בכדורגל הם הפסיקו לזרוק אותן לדשא וכבר לא עוצרים את המשחק(רימוני העשן נזרקים בעליית השחקנים לדשא).
4.לגיטמציה לעופר להכריז עליהם מלחמה
5.אופי המחאה שלהם עד עכשיו על המעבר ליד אליהו לא חצתה גבולות(טפו טפו טפו)
6.אני חובב הימורים

מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום,
ההצעה תקפה לכל יוזר שירצה, אבל רק ליוזר אחד :whome:
האמת שזה הימור 50 50 לדעתי
כל הסיבות שלכן הן רציונליות
האולטראס לא רציונלי

בשביל לדפוק מעבר ליד אליהו (שלדעתם זה לטובת הקבוצה) הוא מסוגל להדליק אבוקות כי שוב זאת לדעתם לטובת הקבוצה

כל שנותר לנו הוא לחכות ליום ראשון
שליחת תגובה