זה לא רלוונטי כמה גולים יש לו השנה ואיפה הוא היה לפני ינואר. ראו שהוא שחקן, אולי הכי טוב בחצי השני של העונה, וזה מספיק. אין שום בעיה לאף קבוצה גדולה לקחת לנו אותו גם כשיש לו חוזה לעונה הבאה.רדפוקס כתב:מה הקשר ספרא? לסתיו טוריאל יש חוזה, כל עוד מתכוונים לעמוד בחוזה שלו הוא ישחק בלאומית.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑27 מאי 2024, 12:47אם אין ספרא - אתה בהזיות קשות.רדפוקס כתב: שחקן שעד לפני ארבעה חודשים גידל טחורים בספסל של אשדוד, מי זה בכלל?!
ישחק בלאומית כמו גדול כל עוד לא ימכרו אותו.
ושוב להזכירך, מדובר בשחקן בן 23 שכבש שער אחד בלבד בליגת העל ועד לפני ארבעה חודשים נמנם בזמן משחקים בספסל של אשדוד.
וולקאם סתיו טוריאל
-
- קיבל.ה 328 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
מה זה אין שום בעיה? אין לו סעיף שחרור לקבוצות בארץ, כל עוד הפועל ירצו אותו ולא יקבלו עליו הצעה אסטרונומית (מיליון יורו ומעלה) - אין סיבה שלא ישחק בלאומית.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑27 מאי 2024, 14:54זה לא רלוונטי כמה גולים יש לו השנה ואיפה הוא היה לפני ינואר. ראו שהוא שחקן, אולי הכי טוב בחצי השני של העונה, וזה מספיק. אין שום בעיה לאף קבוצה גדולה לקחת לנו אותו גם כשיש לו חוזה לעונה הבאה.רדפוקס כתב:מה הקשר ספרא? לסתיו טוריאל יש חוזה, כל עוד מתכוונים לעמוד בחוזה שלו הוא ישחק בלאומית.
ושוב להזכירך, מדובר בשחקן בן 23 שכבש שער אחד בלבד בליגת העל ועד לפני ארבעה חודשים נמנם בזמן משחקים בספסל של אשדוד.
עם כל הכבוד לסתיו טוריאל, לא רואה איפה הוא משתלב בחיפה/מכבי ולא רואה את ב"ש שמה עליו מיליון יורו.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
כבר נוכחנו לדעת שסעיפי שחרור זה בלבול ביצים אחד גדול. כשמישהי תרצה אותו, היא תשלם כמה שצריך (בדרך כלל הפועל מתפשרת על הרבה פחות ממה שמגיע) והוא יילך.רדפוקס כתב:מה זה אין שום בעיה? אין לו סעיף שחרור לקבוצות בארץ, כל עוד הפועל ירצו אותו ולא יקבלו עליו הצעה אסטרונומית (מיליון יורו ומעלה) - אין סיבה שלא ישחק בלאומית.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑27 מאי 2024, 14:54זה לא רלוונטי כמה גולים יש לו השנה ואיפה הוא היה לפני ינואר. ראו שהוא שחקן, אולי הכי טוב בחצי השני של העונה, וזה מספיק. אין שום בעיה לאף קבוצה גדולה לקחת לנו אותו גם כשיש לו חוזה לעונה הבאה.רדפוקס כתב: מה הקשר ספרא? לסתיו טוריאל יש חוזה, כל עוד מתכוונים לעמוד בחוזה שלו הוא ישחק בלאומית.
עם כל הכבוד לסתיו טוריאל, לא רואה איפה הוא משתלב בחיפה/מכבי ולא רואה את ב"ש שמה עליו מיליון יורו.
גם על דוידה ורך שלמה אמרנו שהם לא ישתלבו במכבי, ואיזה קטע הם שחקני הרכב שם. טוריאל זה מהסוג של דוידה ואין לי ספק שכל גדולה שתרצה אותו, גם תיקח אותו.
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
אנשים פה חיים בסרט
כל קבוצה שיורדת ליגה, זאת הקבוצה הראשונה שכל הקבוצות מחפשות אצלה מציאות
הוא לא צריך ללכת ישירות לב״ש או חיפה
הוא יכול בקלות להגיע לנתניה / הפועל חיפה / אפילו בית״ר
ברגע שתיהיה הצעה השחקן ילחץ להשתחרר
מי בדיוק ישאיר אותו?? אין פה שום גורם מקצועי שמנהל את הקבוצה, אין לי ספק שהוא לא יהיה פה בעונה הבאה גם אם ספרא יבוא
מי בדיוק ישאיר אותו?? אין פה שום גורם מקצועי שמנהל את הקבוצה, אין לי ספק שהוא לא יהיה פה בעונה הבאה גם אם ספרא יבוא
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
לא רוצה להגיד שאין לי ספק בכלל אבל אני חושב שטוריאל ישחק בהפועל בעונה הבאה בסבירות גבוהה מאוד, ללא קשר לזהות הבעלים.Red Wolf כתב: ↑28 מאי 2024, 09:00 אנשים פה חיים בסרט
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אם יישאר, אני לא בטוח מי אמור להגיד לו שהוא נשאר כי כרגע אין בעלים מתפקד, אין מנהל מקצועי ואין מאמן.
יש איזו יישות שנקראת הפועל ת"א שלא ברור מה קורה איתה. הסוכן של סתיו טוריאל בעצמו כנראה לוידע למי להתקשר.
יש איזו יישות שנקראת הפועל ת"א שלא ברור מה קורה איתה. הסוכן של סתיו טוריאל בעצמו כנראה לוידע למי להתקשר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1029 לייקים
חברים קרובים של סתיו חולקים עליך.רדפוקס כתב: ↑28 מאי 2024, 13:21לא רוצה להגיד שאין לי ספק בכלל אבל אני חושב שטוריאל ישחק בהפועל בעונה הבאה בסבירות גבוהה מאוד, ללא קשר לזהות הבעלים.Red Wolf כתב: ↑28 מאי 2024, 09:00 אנשים פה חיים בסרט
נקווה שאתה צודק
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
הייתי מספר לך מה אומרים החברים הקרובים של הבעלים שלנו, אבל...........L.S כתב: ↑28 מאי 2024, 15:28חברים קרובים של סתיו חולקים עליך.רדפוקס כתב: ↑28 מאי 2024, 13:21לא רוצה להגיד שאין לי ספק בכלל אבל אני חושב שטוריאל ישחק בהפועל בעונה הבאה בסבירות גבוהה מאוד, ללא קשר לזהות הבעלים.Red Wolf כתב: ↑28 מאי 2024, 09:00 אנשים פה חיים בסרט
נקווה שאתה צודק
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
יש לו חוזה לשנה הבאה.
אף אחד לא צריך לאמר לו כלום חוץ מתאריך תחילת האימונים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
עצוב שלא מצליחים לשמור פישר כמוהו עם סעיף יציאה לחול בלבד.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
הוא משחק בדיוק על העמדה של חלאיילי שעוזב. עדיין לא הבנתי מה המקור לידיעה.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
תחליף ראוי לחלאילי גם ברמת המספרים גם בנוכחות הפיזית והמהירות. נשאר לצפות שגם ישלמו מחיר תואם למחיר של של חלאילי
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 05 יוני 2024, 13:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
כל שחקן שנותן חצי משחק טוב עף מפה ואנחנו נתקעים עם הנפלים מהמונדיאליטו.
שיזדיין מי שישחרר אותו כשאין לו סעיף יציאה. שיביאו כסף מהבית לסגור את הגירעון בגלל הניהול הכושל שלהם.
שיזדיין מי שישחרר אותו כשאין לו סעיף יציאה. שיביאו כסף מהבית לסגור את הגירעון בגלל הניהול הכושל שלהם.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
לא הבנתי את הציניות. רשמתי עובדה. איפה ראית שכתבתי שהם עם אותם מספרים, בעלי אותה נוכחות פיזית ומהירות ובאותו מחיר?
חוזר להם בעמדה הזאת דולב חזיזה, ואם אני במקום חיפה אני מביא את טוריאל כגיבוי שם בלי להתבלבל
-
- קיבל.ה 213 לייקים
ממש לא ברמה האישית, אני פשוט מצפה שנוכל לעשוק שם את חיפה עוקץ עוקץ.oleg neduda כתב: ↑05 יוני 2024, 14:09לא הבנתי את הציניות. רשמתי עובדה. איפה ראית שכתבתי שהם עם אותם מספרים, בעלי אותה נוכחות פיזית ומהירות ובאותו מחיר?
חוזר להם בעמדה הזאת דולב חזיזה, ואם אני במקום חיפה אני מביא את טוריאל כגיבוי שם בלי להתבלבל
אם טוריאל עובר לחיפה כמחליף של חזיזה הוא יעלם מאוד מרשימת השחקנים עם עתיד וזאת למרות שחזיזה הוא אחד היותר פציעים בליגה שלנו
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
לא יודע, בעיני הוא שחקן שיכול להפוך למוביל בליגה בקלות עם ליטוש נכון, ואם הבחירה היא בין חיפה להפועל תל אביב של השנה, אני לא חושב שתהיה לו דילמה בכלל וגם לי לא הייתה אם הייתי הוא.
אני מאוד מקווה שיגיע בעלים שעתיד המועדון יעניין אותו ולא הישרדות כלכלית, והוא ידחה כל הצעה שתגיע על טוריאל הקיץ (בטח עם השכר הסביר שהוא אמור לקבל אצלנו)
אני מאוד מקווה שיגיע בעלים שעתיד המועדון יעניין אותו ולא הישרדות כלכלית, והוא ידחה כל הצעה שתגיע על טוריאל הקיץ (בטח עם השכר הסביר שהוא אמור לקבל אצלנו)
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אני לא מתיימר להיות מבין גדול בכדורגל
אני כן רואה שמדובר על שחקן שעד גיל 23 יובש על הספסל ע"י כל מי שעבד איתו
את הפריחה שלו החל בקבוצת תחתית ששיחקה רע והשאירה המון שטח פתוח לשחקני ההתקפה בייחוד אצל אבוקסיס ששיחק משחק מאוד נסוג. בהפועל הזאת היה לשחקני ההתקפה ובעיקר לשחקן כמו סתיו הרבה אפשרות להראות דברים יפים, אבל גם בתנאים האלה סתיו היה שחקן בלי תאכלס ובלי מספרים בכלל.
אני חושב שהוא בגילו חייב לנסות לשחק כמה שיותר ולא לחכות ששחקן אחר יפצע כדי לראות מגרש
אני כן רואה שמדובר על שחקן שעד גיל 23 יובש על הספסל ע"י כל מי שעבד איתו
את הפריחה שלו החל בקבוצת תחתית ששיחקה רע והשאירה המון שטח פתוח לשחקני ההתקפה בייחוד אצל אבוקסיס ששיחק משחק מאוד נסוג. בהפועל הזאת היה לשחקני ההתקפה ובעיקר לשחקן כמו סתיו הרבה אפשרות להראות דברים יפים, אבל גם בתנאים האלה סתיו היה שחקן בלי תאכלס ובלי מספרים בכלל.
אני חושב שהוא בגילו חייב לנסות לשחק כמה שיותר ולא לחכות ששחקן אחר יפצע כדי לראות מגרש
-
- קיבל.ה 387 לייקים
עניין של זמן עד שמכבי יקחו גם אותו, יתנו לו הצעה בסוף העונה או העונה הבאה. כל שחקן עם קצת פוטנציאל אוטומטית הבני זונות האלה מסמנים אותו ולוקחים. ספרא יצטרך להגדיל לו את השכר ולעוד שחקני בית עם פוטנציאל כמו ארי כהן אחרת מכבי ינצלו את זה ויציעו יותר, נבלות.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מציע שארי כהן חוץ מלהיות במקום הנכון ובזמן הנכון, יפתח עוד כישורים לפני שהגולדהארים או השחרים או האלונאים, יחשקו בשירותיו
טוריאל פוטנציאל, אבל יחסית מוגבל. יותר בסגנון דוידה. מוגבל לכמה מהלכים שברגע שילמדו אותו, יצטרך לפתח את עצמו יותר.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
מסכים לגבי ארי. טוריאל רמה מעל דוידה, דוידה זה הרבה מזמוזים עם הכדור בלי תכלס.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
כרגע טוריאל זה בעיקר על הקו ואז לחתוך מרכזה ולתת בום
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
דווקא טוריאל ורסטילי הרבה יותר מדוידה ועם פוטנציאל גבוה יותר בעיניי.
יש לו בעיטה חזקה מאוד, הוא משתמש בשתי רגליים.
הוא יודע לחתוך על הקו ולהשתמש ברגל ימין, מה שדוידה לא מסוגל. הוא יודע להכנס עם רגל הפוכה למרכז לשחרר פצצה שדוידה לא מסוגל להוציא מהרגל.
טוריאל חייב להיות נעול אצלנו להרבה שנים קדימה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
משגע אותי לפעמים למה לא משנים לו את האגף לאיזה רבע שעה כדי לאתגר את היריבות.
בסופו של דבר הוא שחקן רגל שמאל, אמור להיות לו נוח גם בשמאל, לפחות לכמה דקות.
בסופו של דבר הוא שחקן רגל שמאל, אמור להיות לו נוח גם בשמאל, לפחות לכמה דקות.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
שחקן חד מימדי כי כרגע אין לו מאמן שיפתח את יתר כישוריו.
כרגע גם לא מושקעת מספיק מחשבה בניצול יכולותיו האדירות. כולם למדו מראשון לעצור אותו עם פיזיות+ שחקן מהיר.
אבל הפועל לא מנסה לתכנן עבורו מהלכי דאבל פאס נכון המגן שלצידו די חלש אבל המאמן היה צריך לתכנן תרגילים ומשחק שבו הרי כהן או דודו יכנסו לאגף שלו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
ספרא יקום וייפול על הנושא הזה.
אם גם עכשיו שחקנים ימשיכו לעבור למכבי בלי שננסה אפילו להביא אותם בחזרה אלינו ( שנחזור עוד כמה שנים לליגת העל) אז חבל על הזמן שלו ושלנו.
אם גם עכשיו שחקנים ימשיכו לעבור למכבי בלי שננסה אפילו להביא אותם בחזרה אלינו ( שנחזור עוד כמה שנים לליגת העל) אז חבל על הזמן שלו ושלנו.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אם אחזור על העובדות והפערים אני אבאס שוב את עצמי, אז אקצר
לא, לא תוכל להתחרות עם מכבי את מכבי על שחקני הרכב. גם ב"ש ובית"ר מלקטות שאריות או מגדלות לבד את הישראלים.
רצוי שנחלום על דברים שהם ברי הגשמה
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
ואז התעוררנו מהחלום בכדורסל.ההוא מפעם כתב:אם אחזור על העובדות והפערים אני אבאס שוב את עצמי, אז אקצר
לא, לא תוכל להתחרות עם מכבי את מכבי על שחקני הרכב. גם ב"ש ובית"ר מלקטות שאריות או מגדלות לבד את הישראלים.
רצוי שנחלום על דברים שהם ברי הגשמה
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
ברמות השכר שאדון מינצברג שילם לאלטמן,ציבוטה ורודריגס- אפשר להביא ליגיונרים או שחקנים ברמה גבוהה.כמובן שאי אפשר ךהתחרות עם חיפה ומכבי על כל השחקנים,אבל 2,3 שחקנים שאנחנו מציבים כמטרה,בוודאי שאפשר.
מה עוד שאם ספרא לא מתכוון להגדיל את התקציב של מינצברג למשל,אז באמת שזה חסר טעם שישאר כאן
-
- קיבל.ה 213 לייקים
לקח רק 50 שנה, ( הנה גם אני יכול לתחכם )
האמת שעניתי לך גם רציני עם מספרים, אבל זה סתם מדכא ומבאס אז ערכתי.
בוא נשמח במה יש מספיק דברים מדכאים עכשיו מכדי לחשוב על מה שאין.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
מכבי שחררה עכשיו שני ליגיונרים מיותרים מהספסל עלות משכורת כפולה מאלה שציינתבז'רנו כתב: ↑04 ספטמבר 2024, 21:42ברמות השכר שאדון מינצברג שילם לאלטמן,ציבוטה ורודריגס- אפשר להביא ליגיונרים או שחקנים ברמה גבוהה.כמובן שאי אפשר ךהתחרות עם חיפה ומכבי על כל השחקנים,אבל 2,3 שחקנים שאנחנו מציבים כמטרה,בוודאי שאפשר.
מה עוד שאם ספרא לא מתכוון להגדיל את התקציב של מינצברג למשל,אז באמת שזה חסר טעם שישאר כאן
אני מאוד מקווה שמואיז יגלה אמביציה ויכולת לשכנע את אבא להגדיל את התקציב בהרבה יש לנו בדיוק שנה לבדוק את זה
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
לא צריך לחכות שיחטף. לפתוח עכשיו חוזה לשמן אותו ולנעול אותו 5 שנים קדימה. תודה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הוא לא כזה כישרון
זה ביחס ללאומית. הוא מוגבל יחסית.
זה ביחס ללאומית. הוא מוגבל יחסית.