יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אני לא מבין מה אתה רוצה. אתה התחלת פה לצעוק שזה טיל מעזה עוד לפני שידענו את זה. כשמישהו מתחייב בלי שהוא באמת יכול לדעת זה מחייב מצידי תגובה.
כשקורה אירוע כזה צריך לחכות עד שהתמונה מתבהרת. זה תמיד נכון, לא רק במקרה הזה.
אתה האמנת לדובר צה"ל כי רצית להאמין. אני לא האמנתי כי זה גוף של שקרנים (מירי פאקינג רקב היתה דוברת צה"ל).
חיכיתי לראות מה העולם אומר. נראה לי רציונלי.
אני שמח שזה היה טיל של הג'יהאד האיסלמי. עכשיו צריך שגם העולם הערבי יידע את זה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

1. אתה משקר, אני הסקת את המסקנות שלי על ראיות, לא על דובר צה"ל. וזה עוד יותר מטומטם כי אתה מסיק את אותן מסקנות בדיוק על אותן ראיות, פשוט באיחור של יום. אין שום ראייה חדשה, רק אנשים שירדו מהעץ.
2. אני אתמול בבוקר כתבתי שבית החולים בקושי נפגע ואתה כתבת שאני מדבר שטויות. היום כולם רואים שהפגיעה הסתכמה כולה בחניון של בית החולים ואיכשהו אתה מסיק מזה שההתנהלות שלך רציונלית.
3. אתה כן מאמין לחמאס, גוף הרבה יותר שקרן.
4. אני רוצה שתפסיקו לשחק אותה מטומטמים
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

D&3 כתב: 19 אוקטובר 2023, 12:59 יא אללה כל הכבוד לכם, הזזתם את השער מהשאלה לגבי התפקוד של דובר צה"ל במקרה הנוכחי לאמינותו באופן כללי, ואז נתתם גול בשער ריק, סחתיין
חשבתי שהשאלה היא מי גרם לפיצוץ בבית החולים. :whome:
והציוץ שציטטתי לגמרי התייחס לתפקוד שלו במקרה הנוכחי.
לסיום, אם אתה חושב שאפשר להפריד בין האמינות הכללית של דו"צ לבין התגובות בעולם לטענה כזאת או אחרת שהוא טוען אז לא רק שאתה לא מבין על מה אתה מדבר, אתה כנראה גם הרבה פחות חכם ממה שחשבתי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

D&3 כתב: 19 אוקטובר 2023, 13:05 1. והערה אחרונה כי כבר מזמן ירדתי לרמתכם ועם הניסיון שלכם אני מפסיד,
2. זה שפתאום אתם עושים את עצמכם טמבלים שרק יכולים לצרוך דיווחים ומחליטים מה לצרוך לפי איזה מדרג אמינות מומצא זה מאוד מביך.
3. תפקחו את העיניים שלכם, ותפעילו את המח שלכם, זה הרבה יותר מומלץ ואתם כבר עושים את זה בערך בכל נושא אפשרי פה בפורום( ואני בעד כמובן), אז תרשו לי לזלזל בזה שפתאום בנושא הזה אתם הפכתם לרובוטים חסרי בינה שרק מחכים למוצא פיהם של ה"מומחים"
סליחה, פספסתי איכשהו את הפנינה הזאת

1. ואתה עוד קורא לאחרים "שמוק מתנשא"?
2. אתה מתייחס לכל דיווח באותה צורה, מייחס לו אותה חשיבות ומניח שהוא משקף את האמת באותה מידה, בלי שום מדרג אמינות? חדש לי, כי אני די בטוח שעד כה התבטאת לגמרי הפוך מזה.
3. אז עכשיו אתה נגד מומחים? נהיית טכנית לצורר במופע הקורונה שלהם?
מעניין, איך אתה מחליט מתי יש חשיבות למומחיות ויש מדרג של אמינות ומתי אין?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

טוב ההודעה האחרונה שלך שברה אותי, אני נכנע
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

כל הכבוד טקנו, אני גאה בך
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
בני12
קיבל.ה  1607 לייקים

teknoboy כתב: 19 אוקטובר 2023, 13:36
D&3 כתב: 19 אוקטובר 2023, 13:05 1. והערה אחרונה כי כבר מזמן ירדתי לרמתכם ועם הניסיון שלכם אני מפסיד,
2. זה שפתאום אתם עושים את עצמכם טמבלים שרק יכולים לצרוך דיווחים ומחליטים מה לצרוך לפי איזה מדרג אמינות מומצא זה מאוד מביך.
3. תפקחו את העיניים שלכם, ותפעילו את המח שלכם, זה הרבה יותר מומלץ ואתם כבר עושים את זה בערך בכל נושא אפשרי פה בפורום( ואני בעד כמובן), אז תרשו לי לזלזל בזה שפתאום בנושא הזה אתם הפכתם לרובוטים חסרי בינה שרק מחכים למוצא פיהם של ה"מומחים"

2. אתה מתייחס לכל דיווח באותה צורה, מייחס לו אותה חשיבות ומניח שהוא משקף את האמת באותה מידה, בלי שום מדרג אמינות? חדש לי, כי אני די בטוח שעד כה התבטאת לגמרי הפוך מזה.
בדיוק באתי לכתוב על מדרגי אמינות והרמת להנחתה.
אתה טוען שהאמינות של דובר החמאס גבוהה מזאת של דובר צה"ל?
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

הטור (המדויק) של אורי משגב הבוקר:

תמונה
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

ואולי, רק אולי, ישראל הכובשת היא הדפוקה?
עלאק הוא איש שמאל. הוא לא יודע כמה חפים מפשע וכמה ילדים הרגנו בעזה כל שנה?
הדם שלנו לא פחות סמוק בעיניהם, אלא סמוק באותה המידה.
הם סופרים ילדים מתים ורואים שאנחנו הרגנו הרבה הרבה יותר.
لا إله
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

נכון.
ישראל הכובשת היא הדפוקה.
רוצחי הילדים, כורתי האיברים, אונסי הנשים, שורפי התינוקות, חוטפי הקשישים - הם הצד השפוי.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

הם לא שפויים, בדיוק כמונו.
רצחנו אלפי ילדים, אנחנו לא שפויים. עכשיו רצחו לנו בחזרה, שזה גם לא שפוי.
כל מי שהורג ילדים אינו שפוי, בין אם הוא מחבל או טייס.

אמרו לנו שמפציצים בעזה כדי להרתיע את החמאס.
מתברר שזה לא הרתיע את החמאס.
אז למה בעצם הרגנו את אלפי הילדים הללו?
لا إله
Ron.T
קיבל.ה  338 לייקים

מי שמשווה את דא״עש לחמאס לא מבין את מהותם של שני הארגונים. דאע״ש הוא ארגון גלובלי בעל מטרה גלובלית שמהווה איום על כל העולם. חמאס הוא ארגון לאומי בעל מטרה ברורה, שהיא שחרור פלסטין בין הים לירדן והקמת מדינה איסלמית בה ורק בה. החמאס לא מהווה איום על שום יהודי/נוצרי/מוסלמי שלא חי בישראל ובגלל זה פחות מעניין אנשים שלא חיים בישראל.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

בני12 כתב: 19 אוקטובר 2023, 14:38

בתור התחלה: איפה ראית שאני טוען דבר כזה בהקשר הנוכחי?
דבר שני: בפעמים קודמות ובהקשרים אחרים, כשהתברר שדוברי חמאס אמינים יותר מדו"צ, אתה אישית הסגברת לי שהעבודה של דו"צ היא לא להפיץ את האמת אלא להפיץ טענות שמסייעות לצה"ל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
בני12
קיבל.ה  1607 לייקים

teknoboy כתב: 19 אוקטובר 2023, 15:56

דבר שני: בפעמים קודמות ובהקשרים אחרים, כשהתברר שדוברי חמאס אמינים יותר מדו"צ, אתה אישית הסגברת לי שהעבודה של דו"צ היא לא להפיץ את האמת אלא להפיץ טענות שמסייעות לצה"ל.
1) אתה כתבת ל-D&3: אתה מתייחס לכל דיווח באותה צורה, מייחס לו אותה חשיבות ומניח שהוא משקף את האמת באותה מידה, בלי שום מדרג אמינות?
אני מניח שאתה כן מייחס מדרג אמינות.
שלשום הטענות היו של דובר חמאס מול דובר צה"ל אז אם בהתחלה ייחסת יותר אמינות לדובר החמאס הרי שזה מדרג האמינות שלך.
2) לא טענתי גם עכשיו שדובר צה"ל אמין. אמרתי שבמדרג שלי הוא יותר אמין מדובר החמאס. ובפעמיים הקודמות שדברנו זה לא היה מול דובר חמאס וגם אז אמרתי לך שגם הדוברים הפלסטינים לא אמינים בעיני.
3) במקרה הזה, דובר צה"ל לא יצא ישר באמירות שזה לא צה"ל אלא אמר שבודקים את זה וכשהוא יצא לציבור זה היה אחרי שהוא הציג הוכחות ולכן הוא היה אמין יותר במקרה הזה.
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

its-sick כתב: 19 אוקטובר 2023, 15:18 הם לא שפויים, בדיוק כמונו.

לא רצחנו אלפי ילדים, נלחמנו ועודנו נלחמים באויב נאצי שמטרתו השמדת העם היהודי
אחרי ה7.10, מידת הרגישות שלי כלפיי נאצים שמתחבאים מאחורי ילדים ירדה פלאים

ישראל צריכה לעשות מה שהיא צריכה לעשות כדי להבטיח שעשורים קדימה לא יעלה על דעתם לפגוע בנו כפי שפגעו, אחרת אין לנו זכות קיום פה
יהיה המחיר אשר יהיה בצד השני.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

לפעמים אני חושב שהמציאות הזו זקוקה למלחמת עולם שלישית שתחריב הכל ואוליי מתוך ההריסות יתפתח עולם טוב יותר, כמובן שאני פחדן מדיי בשביל לקוות שתרחיש כזה יקרה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

בני12 כתב: 19 אוקטובר 2023, 16:15
teknoboy כתב: 19 אוקטובר 2023, 15:56

1) אתה כתבת ל-D&3: אתה מתייחס לכל דיווח באותה צורה, מייחס לו אותה חשיבות ומניח שהוא משקף את האמת באותה מידה, בלי שום מדרג אמינות?
אני מניח שאתה כן מייחס מדרג אמינות.
שלשום הטענות היו של דובר חמאס מול דובר צה"ל אז אם בהתחלה ייחסת יותר אמינות לדובר החמאס הרי שזה מדרג האמינות שלך.
2) לא טענתי גם עכשיו שדובר צה"ל אמין. אמרתי שבמדרג שלי הוא יותר אמין מדובר החמאס. ובפעמיים הקודמות שדברנו זה לא היה מול דובר חמאס וגם אז אמרתי לך שגם הדוברים הפלסטינים לא אמינים בעיני.
3) במקרה הזה, דובר צה"ל לא יצא ישר באמירות שזה לא צה"ל אלא אמר שבודקים את זה וכשהוא יצא לציבור זה היה אחרי שהוא הציג הוכחות ולכן הוא היה אמין יותר במקרה הזה.
1. זאת הייתה תגובה לזה שD&3 החליט פתאום שזה "מוזר" או לא ראוי לדרג אמינות של גורמים שונים.
כמו כן בשום שלב לא ייחסתי שלשום יותר אמינות למישהו. להפך, לא כתבתי כלום בהקשר הזה, כי האמינות של כל הגורמים שהגיבו היא די על הפנים בעיניי.
אני ממליץ בחום לדעת על מה אתה מגיב לפני שאתה טורח להגיב.
2. אם אני לא טועה זה בהחלט היה דו"צ מול דוברי חמאס, אבל לא נריב על זה.
3. שוב, אם תשים לב למה שכתבתי, לא השוויתי אותו לאף אחד אלא ציינתי פדיחה רצינית שלו ("נזק הסברתי"), והסברתי שהיו לה שתי פנים שונות: גם פספס את ראיית הזהב, וגם פגע באמינות של עצמו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

Red Or Dead כתב:
its-sick כתב: 19 אוקטובר 2023, 15:18 הם לא שפויים, בדיוק כמונו.

לא רצחנו אלפי ילדים, נלחמנו ועודנו נלחמים באויב נאצי שמטרתו השמדת העם היהודי
אחרי ה7.10, מידת הרגישות שלי כלפיי נאצים שמתחבאים מאחורי ילדים ירדה פלאים

ישראל צריכה לעשות מה שהיא צריכה לעשות כדי להבטיח שעשורים קדימה לא יעלה על דעתם לפגוע בנו כפי שפגעו, אחרת אין לנו זכות קיום פה
יהיה המחיר אשר יהיה בצד השני.
אתה באמת מנסה להסביר את עצמך למישהו שטוען שמה שקרה ב-7.10.2023 יש הצדקה בגלל מה שישראל עשתה/ עושה בעזה ובשטחים.

Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 19 אוקטובר 2023, 17:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

D&3 כתב:טוב ההודעה האחרונה שלך שברה אותי, אני נכנע
לא להיכנע.
פשוט לא מבין מאיפה הבושה לספר מעשיות אחרי הטבח הדאעשי שהיה כאן.
את הזוועות האלה לא עשו מעולם ואת כל הנאצים והתומכים שלהם צריך למחוק.

Sent from my iPhone using Tapatalk
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

קצת יותר על המערכים, טקטיקה ושיטת המשחק:
לא ברור לי למה כבר שבוע לפחות מודיעים שהולכים להכנס קרקעית. למה לא מודיעים את השעה והתאריך?
קצת שיטת דרור קשטן מידי, זה לא מתכתב עם הדור החדש והרענן.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

בוטל העניין עם הבית חולים
אמיר חצרוני
קיבל.ה  2 לייקים

חות'ים תימנים זוללי עמבה ניסו להוריד על ישראל 2 טילים, הצי האמריקאי שהגיע לאיזור יירט אותם.
https://youtu.be/cBkWhkAZ9ds?si=AFI0r0Z6wZcwC88L
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1709 לייקים
יצירת קשר:

D&3 כתב: 19 אוקטובר 2023, 21:07

בוטל העניין עם הבית חולים
לא יכול לאמר שחפרתי לעומק בעדויות השונות. אבל הסרטון הזה נראה קצת מופרך בנחרצותו, בלשון המעטה, לטעון שהטיל התפוצץ ולכן אין סיכוי שפגע בבית החולים. אם כבר לפי הסרטון הזה דווקא נראה שהוא התפוצץ באויר מעל בית החולים, ולכן מאד הגיוני שהשאריות נפלו עליו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

נראה לי שהוא התכוון להיות סרקסטי (חוק פו וכו')
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
תתאבד כבר
קיבל.ה  156 לייקים

דיווחים על טילים מסעודיה שכוונו לעבר ישראל.

הסעודים האלה טפי

אם אתם חושבים שזה לא זה אשמח לכמה מקורות בלתי תלויים וחתול
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש

כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  768 לייקים

תתאבד כבר כתב: 20 אוקטובר 2023, 02:03 דיווחים על טילים מסעודיה שכוונו לעבר ישראל.

הסעודים האלה טפי

אם אתם חושבים שזה לא זה אשמח לכמה מקורות בלתי תלויים וחתול
אם אפשר מקור לדיווח?

יכול להיות שאתה מבלבל את הידיעה על הירי מתימן שבה יש דיווחים סותרים לגבי מיקום המטרה - ישראל או סעודיה

הדבר היחיד שיכלתי למצוא מהיום זה הודעת גינוי של סעודיה על חמאס ככה שהמתמטיקה לא מסתדרת
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

אמיר חצרוני כתב: 19 אוקטובר 2023, 22:13 חות'ים תימנים זוללי עמבה ניסו להוריד על ישראל 2 טילים, הצי האמריקאי שהגיע לאיזור יירט אותם.
כמות הרוק שעפה לי על הלחמניה שאכלתי בדיוק כשמישהו סיפר לי את זה ופלט את המילה חות׳ים עם רסס, היא לא נורמלית
צריך כינוי אחר לארגון בבקשה(צנעה ווריורס? מלווח אל קסאם?)
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

הסבר לא רע לכל מי שנדהם לנוכח זה שיש שמאלנים שנשארו שמאלנים.
אמל"ק: קרה בדיוק מה שפחדנו שיקרה ומה שניסינו כל השנים להזהיר אתכם מפניו, כלומר ניתוח המציאות שלנו קיבל אישוש (מחריד ומזעזע, אבל אישוש). מי שהיה אמור לשנות את דעתו זה דווקא אתם.

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
GOD1111
קיבל.ה  12 לייקים

הבחור משלה את עצמו שהוא שמאלני שלא התפכח, בשעה שהוא בתכלס לאורך כל הזמן נשמע מרכז מפוכח.
(הכתוב הוא רק בהתבסס על הסיבות שהוא רשם וללא בדיקת רקע עליו)
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

מתברר שכשמקשיבים לשמאלנים בלי דעות קדומות אז הם לא כאלה נוראים...
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

GOD1111 כתב: 20 אוקטובר 2023, 12:50 הבחור משלה את עצמו שהוא שמאלני שלא התפכח, בשעה שהוא בתכלס לאורך כל הזמן נשמע מרכז מפוכח.
(הכתוב הוא רק בהתבסס על הסיבות שהוא רשם וללא בדיקת רקע עליו)
בישראל כל מי שאינו נאצי על מלא נקרא שמאלני. אין כזה דבר מרכז.
זה התוצר של מערכת ההסתה הפאשיסטית שפעלה פה בשנים האחרונות.
لا إله
GOD1111
קיבל.ה  12 לייקים

מה הקשר?
אשמח לדעת איפה קיבלת את הרושם שיש לי בעיה עם שמאלנים או שאני חושב שהם נוראיים (ובוא נגיד שביקורי בקפלן לא מעידים על אהבתי לעומד בראשות הממשלה או בעיה להסתובב בקרבם)

התפיסה של הבחור היא תפיסת אנשי המרכז (שרבים מהם ואני אחד מהם שחשבו שהם שמאלנים לפני 20 שנה כי הצביעו לרוב מערך או מרץ)
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

GOD1111 כתב: 20 אוקטובר 2023, 13:58 מה הקשר?
אשמח לדעת איפה קיבלת את הרושם שיש לי בעיה עם שמאלנים או שאני חושב שהם נוראיים (ובוא נגיד שביקורי בקפלן לא מעידים על אהבתי לעומד בראשות הממשלה או בעיה להסתובב בקרבם)

התפיסה של הבחור היא תפיסת אנשי המרכז (שרבים מהם ואני אחד מהם שחשבו שהם שמאלנים לפני 20 שנה כי הצביעו לרוב מערך או מרץ)
ההערה הייתה יותר כללית מאשר אליך (לא מכיר אותך), אבל אני מבין למה הבנת איך שהבנת, אז סליחה על אי ההבנה.

הבחור נחשב שמאלני, תאמין לי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

למה לא, בעצם?

במקרה "הכי גרוע" (במרכאות, כי אני לא חושב שלהפסיק להפציץ שכונות מגורים ל24 שעות זה כל כך נורא וגרוע), נקבל הישג הסברתי אדיר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
דל פיירו
קיבל.ה  21 לייקים

teknoboy כתב: 20 אוקטובר 2023, 15:20 למה לא, בעצם?

במקרה "הכי גרוע" (במרכאות, כי אני לא חושב שלהפסיק להפציץ שכונות מגורים ל24 שעות זה כל כך נורא וגרוע), נקבל הישג הסברתי אדיר.
מסכים. בהנחה והדבר הזה נכון זאת ממש הפקרות לתת להם להמשיך להיקרב שמה בעזה. לצערי יש סיכוי שלישראל "נוח", שעדיין החמאס מחזיק בנשים ובילדים כדי לקבל עוד לגיטימציה מהעולם להמשיך ולהפציץ
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

דל פיירו כתב: 20 אוקטובר 2023, 16:09
teknoboy כתב: 20 אוקטובר 2023, 15:20 למה לא, בעצם?

מסכים. בהנחה והדבר הזה נכון זאת ממש הפקרות לתת להם להמשיך להיקרב שמה בעזה. לצערי יש סיכוי שלישראל "נוח", שעדיין החמאס מחזיק בנשים ובילדים כדי לקבל עוד לגיטימציה מהעולם להמשיך ולהפציץ
זה עוד שיקול בעד לקבל את ההצעה.
אם הלגיטימציה נובעת מזה שיש שם חטופים, והמדינה מראה שהחטופים לא מעניינים אותה, אז הלגיטימציה הזאת הלכה לעזאזל.
כלומר גם מי שחושב שלהפציץ וכו' זה רעיון טוב (כולל מי שרק רוצה לנקום) צריך לקפוץ על ההצעה הזאת.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

הדבר הכי חשוב הוא להביא את הילדים, הנשים, הקשישים ופגועים/לא בריאים הביתה
לפני כל מטרה אחרת. אם לא יצליחו להביא אותם, זה המשך הזוועה של הממשלה.
אפשר גם לשחרר את כל האסירים שלהם, גם ככה נגיע לשם בבוא היום וכנראה שנתפוס/נהרוג/ נבריח, כל חמאס באשר הוא. אז מה זה קריטי להשאיר אותם בכלא?
עצוב שיצר הנקם ואגו, גובר ויגבור על כל היגיון בריא וחמלה על עוד מאות משפחות שעוד לא שכולות או שכולות בחציהם
gershon
קיבל.ה  294 לייקים

dino כתב: 20 אוקטובר 2023, 16:46 הדבר הכי חשוב הוא להביא את הילדים, הנשים, הקשישים ופגועים/לא בריאים הביתה
לפני כל מטרה אחרת. אם לא יצליחו להביא אותם, זה המשך הזוועה של הממשלה.
אפשר גם לשחרר את כל האסירים שלהם, גם ככה נגיע לשם בבוא היום וכנראה שנתפוס/נהרוג/ נבריח, כל חמאס באשר הוא. אז מה זה קריטי להשאיר אותם בכלא?
עצוב שיצר הנקם ואגו, גובר ויגבור על כל היגיון בריא וחמלה על עוד מאות משפחות שעוד לא שכולות או שכולות בחציהם
מסכים
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1709 לייקים
יצירת קשר:

יש פה ענין הרבה מעבר ליצר נקמה. גם אם נשחרר את כל האסירים, עוד 4 שנים, יהיו עוד פעם אלפי אסירים.
והמסר שאנחנו עכשיו שולחים הוא שכולנו מתחילים להסתובב עם לוח מטרה על הגב בכל מקום בעולם, כי מאד מאד משתלם לחטוף אותנו וכמה שיותר מאיתנו.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
שליחת תגובה