יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

KingAlpaca כתב: 18 אוקטובר 2023, 12:07 הוא לא אישר
באתרי העיתונים בישראל כתוב שכן. מקווה שהם לא משקרים.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

https://abcnews.go.com/International/wi ... -104064666
Biden tells Netanyahu that explosion at Gaza hospital appears to have been done 'by the other team, not you'
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

Damage has been done. הקמפיין של חמאס עבד בכל מקרה, גם אם האמת איתנו. לדו"צ לקח הרבה יותר מדי זמן להוכיח
סמל אישי של משתמש
תתאבד כבר
קיבל.ה  156 לייקים

:rofl:
חייב לאהוב את האכסניה הזו
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש

כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

יש לך ביקורת על המאמר? אתה מסכים איתו? לא הבנתי…

קראתי חלקית וזה די הרגיז אותי. אני לא חושב שמדובר כאן ברצח עם. אבל מוזמנים לשכנע אותי אחרת.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

זה ענין מספרי. כמה הרוגים צפויים לדעתך בעזה במקרה של כניסה קרקעית?
لا إله
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

its-sick כתב: 18 אוקטובר 2023, 15:27 זה ענין מספרי. כמה הרוגים צפויים לדעתך בעזה במקרה של כניסה קרקעית?
לא יודע אם שאלת אותי אבל היה מספיק זמן לחלק גדול מהאוכלוסייה להתפנות דרומה כך שאני מקווה שזה לא יעבור את מלחמות העבר. מהמר על 6,000 עד 10,000 ואולי אפילו 20,000 אבל מאוד מקווה שהקבינט לא יוביל אותנו למקום כזה אם התחושה היא שזה רק למטרות אישיות של הוד מעלתו. הלוואי ובכלל לא ניכנס ויירקם כאן כוח בינלאומי למיגור חמאס והסכם שלום עם שיקום עזה. אני לא אופטימי אבל אלה גם אפשרויות שמונחות על השולחן.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

SickleCell כתב: 18 אוקטובר 2023, 15:47
its-sick כתב: 18 אוקטובר 2023, 15:27 זה ענין מספרי. כמה הרוגים צפויים לדעתך בעזה במקרה של כניסה קרקעית?
לא יודע אם שאלת אותי אבל היה מספיק זמן לחלק גדול מהאוכלוסייה להתפנות דרומה כך שאני מקווה שזה לא יעבור את מלחמות העבר. מהמר על 6,000 עד 10,000 ואולי אפילו 20,000 אבל מאוד מקווה שהקבינט לא יוביל אותנו למקום כזה אם התחושה היא שזה רק למטרות אישיות של הוד מעלתו. הלוואי ובכלל לא ניכנס ויירקם כאן כוח בינלאומי למיגור חמאס והסכם שלום עם שיקום עזה. אני לא אופטימי אבל אלה גם אפשרויות שמונחות על השולחן.
הם דווקא מתייחסים לעניין של "להתפנות דרומה", וזה לא בדיוק מוציא את ישראל הכי טוב.
אם אני מבין נכון, הם גם לא אומרים שישראל מבצעת רצח עם אלא מבקשים מכל גורם אפשרי לדאוג שהיא לא תעשה דבר כזה. (בגדול, השאלה אם ישראל עשתה או לא עשתה זה עניין לבית משפט)
בלשונם:
Finally, we call on all relevant UN bodies ... to carry out the necessary investigations and invoke the necessary warning procedures to protect the Palestinian population from genocide.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

למה בדיוק הגרשיים?
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

teknoboy כתב: 18 אוקטובר 2023, 15:54
SickleCell כתב: 18 אוקטובר 2023, 15:47
הם דווקא מתייחסים לעניין של "להתפנות דרומה", וזה לא בדיוק מוציא את ישראל הכי טוב.
אם אני מבין נכון, הם גם לא אומרים שישראל מבצעת רצח עם אלא מבקשים מכל גורם אפשרי לדאוג שהיא לא תעשה דבר כזה. (בגדול, השאלה אם ישראל עשתה או לא עשתה זה עניין לבית משפט)
בלשונם:
Finally, we call on all relevant UN bodies ... to carry out the necessary investigations and invoke the necessary warning procedures to protect the Palestinian population from genocide.
אני מסכים עם דברים אלה ומודה שכנראה רפרפתי דרך חלקים חשובים… פשוט הרגיש כמו מאמר שמאשים לפני שמשהו קרה בכלל. אולי עדיף באמת להתייחס לסוגיה כעת בכדי להוציא רעיונות שוווא של חזרה להתיישבות יהודית בעזה. מקווה שנצא מהמלחמה עם תכנית ברורה שתוביל לשיקום הרצועה ומשא ומתן לשלום מול הרשות הפלסטינית.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

כן ממש אין שום בעיה בדיווחים שלהם, שלא נדבר על זה שכתב שלהם קבע בערוץ בוודאות שזו הפצצה של צה"ל
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

גם הם זוכים לכסף של הכדורגל הערבי?
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

لا إله
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

לא הבנתי מה בזה שכתבת cnn מדברת בזמן שרואים את הסרטון הופך אותך ליותר קרדבילי מאשר שבן אדם בטוויטר עם ניסיון בדיוק בדברים האלה ינתח את אותו הסרטון frame by frame

ועוד יותר, למה זה לוקח 24 שעות
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

זה לא בגלל CNN, זה בגלל אל ג'זירה, להם אמורה להיות הטיה הפוכה.
ובכל זאת השיגו הסרטון ופירסמו.
גם על זה אתה מתלונן? הצלחנו, העולם השתכנע שזה היה טיל עזתי.
لا إله
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

כך כל השתכנע שזו הכותרת באותו cnn-
The devastating Gaza hospital blast is shrouded in uncertainty. Here’s what we know, and what we don’t

ואני עדיין לא מבין למה קודם התייחסת בביטול לאותו סרטון ועכשיו הוא פתאום מוכיח משהו
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אתה נודניק. אני מתייחס פה לדיווח התקשורתי, שלי נראה שקיבל את עמדת ישראל. אתה רוצה עוד לינקים להשבעת נודניקיותך?
https://www.wsj.com/world/middle-east/i ... l-a8cc3405
https://www.bbc.com/news/world-middle-east-67144061
https://www.nbcnews.com/news/world/live ... rcna120978
لا إله
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

אני אולי נודניק אבל אני לפחות לא טומן את הראש עמוק בחול

יש עוד קצת אנשים עם עמוד שדרה
תא מרבוטא
קיבל.ה  572 לייקים

D&3 כתב: 19 אוקטובר 2023, 09:58 אני אולי נודניק אבל אני לפחות לא טומן את הראש עמוק בחול

יש עוד קצת אנשים עם עמוד שדרה
כן רק שלפני הטיימס היה את הדביל מלשכת רוהמ ששיקר בטוויטר שהפגזנו את ביהח כי היו שם כלי נשק. הפרחים לצוות ביבי שהפיץ שקר שקלקל ההסברה. יכול לראות בטוויטר של גון בראון
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

ראיתי את זה וכבר אתמול אמרתי שהוא אידיוט וזה ביבי קלאסי, אבל זה לא רלוונטי
וזה לא רק הטיימס.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

D&3 כתב: 19 אוקטובר 2023, 10:23 ראיתי את זה וכבר אתמול אמרתי שהוא אידיוט וזה ביבי קלאסי, אבל זה לא רלוונטי
וזה לא רק הטיימס.
מה לא רלוונטי?
אתה לא יכול גם להתלונן שנגרם נזק הסברתי וגם לפטור כלא רלוונטי דבר\ציוץ\אדם שיש לו חלק גדול בנזק ההסברתי הזה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

אגב גורמים לנזק הסברתי, בניתוח של בלינגקט (פרסמו אתמול ניתוח ראשוני של סרטונים ותמונות) כתוב מצד אחד שהזירה לא מתאימה לזירת פיצוץ של חימוש צהלי נפוץ כלשהו (שסביר שצהל היה משתמש בו אם היה מבצע את ההפצצה), ומצד שני שדו"צ שיקר בהודעות שלו\אין לו מושג על מה הוא מדבר (ובפרט טען שלא רואים מכתש, כאשר בחומרים שהוא מצרף רואים בבירור מכתש). הניסוחים שלי, הם היו עדינים יותר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

teknoboy כתב: 19 אוקטובר 2023, 11:45
D&3 כתב: 19 אוקטובר 2023, 10:23 ראיתי את זה וכבר אתמול אמרתי שהוא אידיוט וזה ביבי קלאסי, אבל זה לא רלוונטי
וזה לא רק הטיימס.
מה לא רלוונטי?
אתה לא יכול גם להתלונן שנגרם נזק הסברתי וגם לפטור כלא רלוונטי דבר\ציוץ\אדם שיש לו חלק גדול בנזק ההסברתי הזה.
לא רלוונטי לחקר האמת
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

teknoboy כתב: 19 אוקטובר 2023, 11:49 אגב גורמים לנזק הסברתי, בניתוח של בלינגקט (פרסמו אתמול ניתוח ראשוני של סרטונים ותמונות) כתוב מצד אחד שהזירה לא מתאימה לזירת פיצוץ של חימוש צהלי נפוץ כלשהו (שסביר שצהל היה משתמש בו אם היה מבצע את ההפצצה), ומצד שני שדו"צ שיקר בהודעות שלו\אין לו מושג על מה הוא מדבר (ובפרט טען שלא רואים מכתש, כאשר בחומרים שהוא מצרף רואים בבירור מכתש). הניסוחים שלי, הם היו עדינים יותר.
אתה מבין שאותו מכתש הוא עוד ראייה סופר חזקה שמדובר ברקטה עזתית? ההתנהלות של צה"ל ודובר צה"ל באירוע הזה הייתה 10/10.

בחיי שאין לך מושג על מה אתה מדבר, מסתובב כל היום עם מטרות ביד כדי שאולי יפגעו בהן חצים. אם לא אנשים כמוך שעיוורים משנאה כל הסאגה הזו הייתה מגיעה לפתרון כבר באותו ערב
נערך לאחרונה על ידי D&3 ב 19 אוקטובר 2023, 12:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

D&3 כתב: 19 אוקטובר 2023, 12:25
teknoboy כתב: 19 אוקטובר 2023, 11:49 אגב גורמים לנזק הסברתי, בניתוח של בלינגקט (פרסמו אתמול ניתוח ראשוני של סרטונים ותמונות) כתוב מצד אחד שהזירה לא מתאימה לזירת פיצוץ של חימוש צהלי נפוץ כלשהו (שסביר שצהל היה משתמש בו אם היה מבצע את ההפצצה), ומצד שני שדו"צ שיקר בהודעות שלו\אין לו מושג על מה הוא מדבר (ובפרט טען שלא רואים מכתש, כאשר בחומרים שהוא מצרף רואים בבירור מכתש). הניסוחים שלי, הם היו עדינים יותר.
אתה מבין שאותו מכתש הוא עוד ראייה סופר חזקה שמדובר ברקטה עזתית? ההתנהלות של צה"ל ודובר צה"ל באירוע הזה הייתה 10/10.

בחיי שאין לך מושג על מה אתה מדבר, מסתובב כל היום עם מטרות ביד כדי שאולי יפגעו בהן חצים
נכון, מזה התחלתי.
תקרא שוב את מה שכתבתי, כי בהחלט לא הבנת כלום.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

קראתי והבנתי
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

D&3 כתב: 19 אוקטובר 2023, 12:16
teknoboy כתב: 19 אוקטובר 2023, 11:45
וזה לא רק הטיימס.
מה לא רלוונטי?
לא רלוונטי לחקר האמת
מה הקשר בין hasbara לבין אמת? :whome:
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

D&3 כתב: 19 אוקטובר 2023, 12:27 קראתי והבנתי
אז למה הגבת תגובה שמעידה על אי הבנה מוחלטת?
זה היה ניסיון לבצע הסברה?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

על אף שאתה גם אידיוט וגם שמוק מתנשא אני אמשיך להגיב כי הקוראים פה עוד עלולים לפספס -
הפרסום על אותו מכתש הגיע אחרי מסיבת העיתונאים, ונורא נורא קל לפספס אותו בתמונות שהוצגו באותה מסיבת עיתונאים כי הוא קטן( התמונה שמוכיחה את קיומו לא הוצגה )

צריך להיות ממש דביל כדי לחשוב שדובר צה"ל הסתיר ראייה שלבדה מוכיחה לכל בן אדם עם גרם של שכל שמדובר ברקטה.
בפועל אגב יש מלא ראיות שכל אחת לבדה מוכיחה את זה, ועדיין יש איזה תיאוריה רווחת כאילו כל הסיפור אפוף מסתורין
בדיוק בגלל אנשים כמו השמוק המתנשא פה שבמקום לפתוח עיניים ולהפעיל את המוח שלהם עסוקים 24/7 בפרופגנדה שתומכת בדעאש הפלסטיני.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

D&3 כתב: 19 אוקטובר 2023, 12:37 על אף שאתה גם אידיוט וגם שמוק מתנשא אני אמשיך להגיב כי הקוראים פה עוד עלולים לפספס -
הפרסום על אותו מכתש הגיע אחרי מסיבת העיתונאים, ונורא נורא קל לפספס אותו בתמונות שהוצגו באותה מסיבת עיתונאים כי הוא קטן

צריך להיות ממש דביל כדי לחשוב שדובר צה"ל הסתיר ראייה שלבדה מוכיחה לכל בן אדם עם גרם של שכל שמדובר ברקטה.
בפועל אגב יש מלא ראיות שכל אחת לבדה מוכיחה את זה, ועדיין יש איזה תיאוריה רווחת כאילו כל הסיפור אפוף מסתורין
בדיוק בגלל אנשים כמו השמוק המתנשא פה שבמקום לפתוח עיניים ולהפעיל את המוח שלהם עסוקים 24/7 בפרופגנדה שתומכת בדעאש הפלסטיני.
דבר ראשון, כשדו"צ מתיימר להיות דובר מקצועי, ומציג סרטונים ותמונות שנותחו לדבריך על ידי אנשי המקצוע הטובים בתחומם - ולמרות כל זאת מפספס את ראיית הזהב ולא מצביע עליה בשידור חי - מה זה אומר עליו?
האם עכשיו אתה מבין?

דבר שני, הפרשנות ההגיונית היא שדו"צ מוכיח פה קבל עם ועולם שהוא כושל לחלוטין בתפקידו, אבל הפרשנות הקונספירטיבית היא שהוא משקר כדי להסתיר משהו.
את מי דבר כזה משרת לדעתך? האם זה כשלון או הצלחה שלו בתפקידו?
האם עכשיו אתה מבין?

לטעמי מי שיצא פה שמוק מתנשא שלא מבין על מה הוא מדבר זה בעיקר אתה (ואולי קצת דו"צ).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

דובר צה"ל בעצמו ברור שלא מבין משהו מהחיים שלו, וכך גם כל הפקודים שלו.
הוא לא רלוונטי, הוא רק אומר מה שאומרים לו להגיד.
השאלה היא למי הצבא נתן לחקור את הענין.
יש הרי מגוון יחידות שלכל אחת חוזקות אחרות. זו כנראה פשלה של אחד האלופים שלא ארגן שת"פ של מספיק מומחים.
لا إله
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

אותה "ראיית זהב" לא הייתה קיימת. התמונות של המכתש פורסמו רק אחרי

אתה בונה בה סיפורים על בסיס סט עובדות שקרי, הכל כדי לטפח לעצמך את האגו ולהראות לנו "הנה דןבר צה"ל שוב יצא שקרן/כושל כמו שתמיד אמרתי", למרות שבמציאות עם סט העובדות שהיה בפועל ולא שקרים ממוצאים דובר צה"ל התנהל בצורה מקצועית, אבל אתה לא תודה בזה בחיים כי הוא איזה דימון מרושע
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

ועוד משהו קטן לגבי זה שאנשים\כלי תקשורת לא מקבלים את דברי דו"צ כאמת לאמיתה וכתורה מסיני:
כבר שנה-שנתיים שאתם מסגבירים לי פה שדו"צ לא עובד בלהגיד את האמת אלא בהסברה\לו"פ. אז מה עכשיו אתם מתפלאים על זה שלא מאמינים לו?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

לא לימדו אותך כילד את הסיפור על ההוא שצעק זאב זאב?
מי שמשקר דרך קבע שלא יתפלא שלא מאמינים לו גם כשהוא אומר סוף סוף משהו נכון.
لا إله
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

its-sick כתב: 19 אוקטובר 2023, 12:48 לא לימדו אותך כילד את הסיפור על ההוא שצעק זאב זאב?
מי שמשקר דרך קבע שלא יתפלא שלא מאמינים לו גם כשהוא אומר סוף סוף משהו נכון.
לי זה ברור (וזה בדיוק מה שכתבתי לכל המסגבירנים האלה), השאלה איך זה לא ברור להם
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

כתבתי את זה ל DDD כמובן.
لا إله
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

יא אללה כל הכבוד לכם, הזזתם את השער מהשאלה לגבי התפקוד של דובר צה"ל במקרה הנוכחי לאמינותו באופן כללי, ואז נתתם גול בשער ריק, סחתיין
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

אבל הכי חשוב שטקנובוי יכתוב הסברה בעוד שפה או הטייה, העיקר שהוא מרוצה מעצמו שהוא נזהר מאוד מדיווחי הכזב של דובר צה"ל וזה מאוד עזר לו להגיע לחקר האמת
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

והערה אחרונה כי כבר מזמן ירדתי לרמתכם ועם הניסיון שלכם אני מפסיד, זה שפתאום אתם עושים את עצמכם טמבלים שרק יכולים לצרוך דיווחים ומחליטים מה לצרוך לפי איזה מדרג אמינות מומצא זה מאוד מביך.
תפקחו את העיניים שלכם, ותפעילו את המח שלכם, זה הרבה יותר מומלץ ואתם כבר עושים את זה בערך בכל נושא אפשרי פה בפורום( ואני בעד כמובן), אז תרשו לי לזלזל בזה שפתאום בנושא הזה אתם הפכתם לרובוטים חסרי בינה שרק מחכים למוצא פיהם של ה"מומחים"
שליחת תגובה