להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Red_man
קיבל.ה  1182 לייקים

Red roy כתב: 12 ינואר 2025, 09:18
Red_man כתב: 12 ינואר 2025, 09:14
Red roy כתב: 12 ינואר 2025, 09:09

אין מה לעשות עכשיו
כולנו רוצים בהצלחת הפועל
גם אם זה במגרש וגם אם לא.
ינאי הוא לא הפועל , בברלי הוא לא הפועל .
אתה הפועל , אני הפועל ונקווה שיהיה לנו רק טוב
יש מה לעשות וזה פשוט להגיע, רוב הדברים מסביב יסתדר מעצמם מעצם ההגעה.

אתה יודע טוב מאוד שאף אחד לא יזקוף לחובתכם את העובדה שהגעתם למעט אוהדי מכבי, העניין הוא שהמשחקי כבוד בין הארגונים יותר חשובים לאולטראס ולכן הם ימשיכו כי הם לא יכולים כרגע לחזור למשחקים. בעיניי זה יהיה מאוד פאתטי וצבוע לבקש במשחק חוץ הבא את ההקצאה הקבועה של הארגון לכרטיסים ולהגיע
עזוב
זה כבר לא יקרה
בטח לא השנה
למה שלא יקרה? כי מכמבי יצחקו עלינו באיזה שיר חדש שיושב על מנגינה שהם העתיקו מהאולטראס? וואו ביג פאקינג דיל
neno
קיבל.ה  33 לייקים

Red roy כתב: 12 ינואר 2025, 02:32
רדנקו כתב: 12 ינואר 2025, 00:23
דיייי כתב:
אף אחד גם לא אמר לינאי להסכים לחתום על מסמך עם וטו לאוהדים על המגרש הביתי

אף אחד גם לא ביקש מהם לבוא להקים את הפועל אוסישקין לפני עשור וחצי

אף אחד גם לא ביקש מהם להגן על אוהדי הפועל מאוהדים אחרים ולספוג את האש

אף אחד לא ביקש מהם לעודד כל המשחק לא משנה מה המצב

אף אחד גם לא יבקש מהם לפתוח את הפועל אולטראס ת"א עוד 3-4 שנים שהקבוצה תחזור לאייזנברג וינאי ירוץ עם בנט

טוב שהפועל החליפה קהל גרוע כמו אולטראס הפועל בקהל מצויין כמו שעזב היום אחרי ש"הוכיח ברגליים"

אחלה (הכל יחסי) עידוד של הפועל ירושלים מול 8000 מוכרי גוף ונשמה בשביל כסף
הם לא הקימו את הפועל אוסישקין. הגיע הזמן להעיף כבר את האגדה הזאת לכל הרוחות.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
רדנקו. עזוב אולטראס,
מי החברה שהקימו את הפועל אוסישקין ?
תגיד שמות. גם מי שהלך לרשום את הקבוצה וגם מי ישב בדירה והחליט על זה.
רוצה לדבר אז בוא נדבר , תגיד פה את השמות .
שכולם פה ידעו ...
בדירה ההיא בתל-אביב אורי שלף הוביל את הפגישה עם 2-3 אנשי אולטראס
בינהם מאור הראל
היו עוד 5-6 אנשים נוספים שאם היו רוצים היו חושפים את שמם
Red roy
קיבל.ה  188 לייקים

Red_man כתב: 12 ינואר 2025, 09:34
Red_man כתב: 12 ינואר 2025, 09:14
יש מה לעשות וזה פשוט להגיע, רוב הדברים מסביב יסתדר מעצמם מעצם ההגעה.

אתה יודע טוב מאוד שאף אחד לא יזקוף לחובתכם את העובדה שהגעתם למעט אוהדי מכבי, העניין הוא שהמשחקי כבוד בין הארגונים יותר חשובים לאולטראס ולכן הם ימשיכו כי הם לא יכולים כרגע לחזור למשחקים. בעיניי זה יהיה מאוד פאתטי וצבוע לבקש במשחק חוץ הבא את ההקצאה הקבועה של הארגון לכרטיסים ולהגיע
עזוב
זה כבר לא יקרה
בטח לא השנה
למה שלא יקרה? כי מכמבי יצחקו עלינו באיזה שיר חדש שיושב על מנגינה שהם העתיקו מהאולטראס? וואו ביג פאקינג דיל
מי שם זין על מכבי ? אין טיפת קשר אליהם
Red_man
קיבל.ה  1182 לייקים

Red roy כתב: 12 ינואר 2025, 09:38
Red_man כתב: 12 ינואר 2025, 09:34

עזוב
זה כבר לא יקרה
בטח לא השנה
מי שם זין על מכבי ? אין טיפת קשר אליהם
לא אתה ספציפית. אתה יודע טוב מאוד למה התכוונתי ואתה יודע נהדר שבמשחקי כבוד בין הארגונים הקונטרות האלה מזיזות להם יותר מהכל.
יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

רווי כתב: 12 ינואר 2025, 09:11
Red roy כתב: 12 ינואר 2025, 08:05
רווי כתב: 12 ינואר 2025, 08:00 ממש דברי טעם
תודה לאל שסוף סוף קמת
אני מרפרש את הדף כבר 6 שעות
חברים @רווי פה , אפשר להירגע , האוהד שמחליט מי ומה יכול להיות אוהד הפועל הגיע .
חיכיתי לך , אבל עדיין מחכה ל @7even

לא יכולתי להירדם בלי כמה דברי טעם של האוהדי הפועל פה ובעולם כולו .
תן כמה פנינים ,
לדוגמא ,את מי עכשיו אתה רוצה לזרוק מהיציע ?
עוד מאותם דברי טעם. איפה ראית שאני מחליט מי אוהד ומי לא? פשוט נראה לי הגיוני שאם אתה שמח שהפסדנו אתמול רק כי האולם לא מתאים לך אז משהו באהבה שלך לקבוצה בעייתי.
שום סיכוי בעולם שרוי ראה את המשחק אתמול והתמוגג מאושר ושמחה. הוא אוהב את הפועל לא פחות מאף אחד אחר, ואולי אף יותר, זה שהוא החליט לא להגיע ליד אליהו לא משנה את רמת אהדתו ואהבתו להפועל. הגיע הזמן, מזה חודשים כבר, להוריד את הלהבות ולהפסיק עם הירידות האישיות, זה מיצה את עצמו ולא מקדם אותנו לשום מקום.
יאללה הביתה!!!
Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

עידן סרור כתב:
Asafasraf כתב: 12 ינואר 2025, 09:07
עידן סרור כתב: שכרת מאבטחים אתמול כדי להגיע למשחק?

ואשמח שתראה לי תגובה של מישהו ששמח/חגג אתמול.
אם היית מכיר אותי פנים אל פנים, היית מבין שאני לא צריך לשכור שום מאבטח.
כל התגובות של מתנגדו המעבר (ביניהם אתה) אחרי המשחק מראות יותר עליכם מאשר עליי.
הפכתם את שאר האוהדים לנטולי דעה עצמית ועשיתם את עופר ינאי אויב הקבוצה, רקבגלל שהוא לא רוצה להיות גאידמק 2.

Sent from my iPhone using Tapatalk
יא גבר
ממש עולם תחתון
אני ממש לא עולם תחתון, אלא פשוט אחד שלא מפחד מארגון שמתנהל כמו עולם תחתון.
שימשיכו לאיים על אוהדים אחרים, לא עליי.

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2327 לייקים

Red roy כתב: 12 ינואר 2025, 09:26
רק הפועל כתב: 12 ינואר 2025, 09:24 ברור שצריך להיות על המשמר , זה תמיד בלי קשר למי ומי לא
יופי שאתה אומר את זה
בנתיים הוא פירק את העמותה וגרם לקרע בקהל שמעולם לא היה
אתה רואה קרע בקהל שמעולם לא היה, אני רואה כמות קהל שאני לא זכיתי לראות מעולם בכדורסל (אולי היה כששיחקו בחוץ בבלומפילד, אני לא יודע).
אני אשמח אם האולטראס יצטרפו ויבואו עם כולם, באמת , אפילו מאוד.
אבל אם בגלל כמה מאות, היו 5,000 (!) איש פחות במשחק אתמול, זה בעיני היה קרע הרבה יותר גדול.
אולי זה כי אני איש של מספרים ולוגיקה , אבל אין לי מה לעשות נגד זה, כזה אני.
וזה בלי לדבר בכלל על ינאי או העמותה, זה נטו קהל של הפועל (למרות שזה ברור שזה סיבה ותוצאה, יש קבוצה טובה יש המונים שרוצים לבוא).
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

יש כאן מישהו שהלך למשחק אתמול והרגיש מאוים בצורה כזו או אחרת?
אסף אסרף טוען שארגון פשע מטיל אימה על אוהדים
Nati
קיבל.ה  1761 לייקים

Red roy כתב:
Red_man כתב: 12 ינואר 2025, 08:43
Red roy כתב: 12 ינואר 2025, 08:33 אני לא צריך לדרוש מאולטראס הפועל לא להרביץ לאוהד הפועל או לפוצץ משחק בכוונה , הם יודעים את זה לבד ..
ועכשיו יקומו כל המתייפייפים, הם עשו ככה ועשו ככה , וואלה יש אוהדי הפועל חרא גם בשער 2 שיעקפו אותך בתור ויורידו לך אחת אם תפתח תפה ...
ובנוגע לעניין ,
עכשיו זה כבר מעבר ליד אליהו ...
מה שרציתי בעיקרון זה שינאי ימלא את פסק הבורר שהוא מינה והוא ביקש ולא יאיים כמו ילדה לשבור את הכלים .
רציתי שהפועל תשאר מאוחדת על ידי האוהדים .
אני גם רוצה שהוא לא יקום ביום חמישי יכתוב בכל מקום שהולכים לפוצץ להפועל משחק , להודיע על זה למשטרה ולכל העולם ואז להתעורר בשבת ולבקש סליחה כי הוא היה פראנואיד.

יש עוד קצת אבל עזוב
לא נתקלתי בחיים באוהד שהרים עלי יד בשער 2 כי פתחתי את הפה ועודדתי. לא נתקלתי מעולם באוהדים בשער 2 שדרשו ממני לשבת. כן נתקלתי בשער 5 ובשער 1 באוהדים שאיימו על אוהדים שלא פותחים את הפה.

הלאה ציפיתי מהעמותה למלא את חובתה ולעגן סעיפים מהותיים בחוזים כמו שצריך. ציפיתי מהעמותה למלא את תפקידה וללכת להצבעה בנושא מהותי בספטמבר/אוקטובר/נובמבר ולא לגרור רגליים ולנסות לספח לעצמה סמכויות.
כמו שאתה מבין צריך שניים לטנגו וכל צד נותן את חלקו בשמחה יתרה. אין מושלם בחיים ואתה אדם מבוגר בשביל לדעת שבדרך כלל לא מקבלים כל מה שרוצים.

עוד משהו עוד לפני פסק הבורר והמכתבים כבר כתבת שלא תגיע ליד אליהו אז גם זה לא באמת קשור. אני זוכר שפרסמת תמונות עם הדגלים של מכבי בסיור בהיכל והתלוננת על זה כשהיה ברור לכולם שהדגלים לא יהיו שם בזמן משחקים שלנו אלא הדגלים שלנו. למרות שלא היית אתמול אני בטוח שאתה יודע שהדגלים שלנו הונפו אתמול באולם ולא שלהם.

עופר לא חף מטעויות אבל בוא נגיד את זה בעדינות גם בעמותה וגם באולטראס לא חפים מטעויות להיפך. שוב רוצים לבוא? וואלקם לא רוצים? זכותכם וגם אם זה ייקח כמה משחקים אין וואקום ואנשים ימלאו את החסר גם אם אתמול זה היה צולע. הפועל הייתה לפני האולטראס וגם לפני העמותה ואם צריך אז היא תהיה גם אחריהם
שמח בשבילך שלא נתקלת , אני כן , בטח בתור ילד .
וכולם טועים , אבל ינאי עשה והצליח לעשות מה שאף בעלים בהפועל לא הצליח לעשות , משאול , גוז'ינסקי , רמון , טביב , סגול , כבירי , ניסנובים וכל השאר ...
הוא הצליח להרוס את האחדות של הקהל , אף פעם לא הסכמנו על הכל , זה יותר מלגיטימי אבל מצב כזה ???
לא זוכר מעולם
נו,באמת
את האחדות הרסו הועד של העמותה.
אם הם היו הולכים להצבעה בקיץ כמו שכולם ביקשו ודרשו מהם.לא היינו במצב הזה היום.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2327 לייקים

הייתי במשחק , לא הרגשתי מאוים בשום צורה.
גם לא חששתי מהרגע שראיתי שהאולטראס הולכים לצפיה משותפת ליד בלומפילד.

אבל כדי לישר את הקו בנושא הזה, ולמרות שאני עדיין קורא ומקוה שהאולטראס יבואו ליד אליהו, כשהם כן באים ויוצא לי רק במקרה לעמוד איתם בתור (במיוחד אם הילדים שלי איתי) , מאויים זה understatement לאיך שאני מרגיש.
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

Red roy כתב: 12 ינואר 2025, 09:26
רק הפועל כתב: 12 ינואר 2025, 09:24 ברור שצריך להיות על המשמר , זה תמיד בלי קשר למי ומי לא
יופי שאתה אומר את זה
בנתיים הוא פירק את העמותה וגרם לקרע בקהל שמעולם לא היה
א. העמותה עשתה אקט התאבדות מרהיב ופירקה את עצמה.
עם התנהלות יותר חכמה (גם אם לא צודקת) גם היה אפשר להקטין את הקרע בקהל, גם לשמור על תפקיד העמותה וגם להבטיח את עתיד הקבוצה ליום שאחרי ינאי (מתי שלא יבוא)
ב. הקרע בין הקהל ולבין האולטראס רחש מתחת לפני השטח כבר הרבה זמן. אולי טוב שינאי גרם למוגלה לצאת החוצה בדרך להסדרת יחסים טובים יותר בין הצדדים.
Asafasraf
קיבל.ה  1397 לייקים

עידן סרור כתב:יש כאן מישהו שהלך למשחק אתמול והרגיש מאוים בצורה כזו או אחרת?
תמשיך לגנוב דעת, כאילו אנשים נולדו אתמול.
זה מזכיר לי את צורת ההתנהלות של אחד שמנהל כאן את המדינה.

יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

מילפורד כתב: 12 ינואר 2025, 11:00 הייתי במשחק , לא הרגשתי מאוים בשום צורה.
גם לא חששתי מהרגע שראיתי שהאולטראס הולכים לצפיה משותפת ליד בלומפילד.

אבל כדי לישר את הקו בנושא הזה, ולמרות שאני עדיין קורא ומקוה שהאולטראס יבואו ליד אליהו, כשהם כן באים ויוצא לי רק במקרה לעמוד איתם בתור (במיוחד אם הילדים שלי איתי) , מאויים זה understatement לאיך שאני מרגיש.
מאוים ממה?
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2327 לייקים

עמדת פעם בתור, במיוחד במשחק חוץ אבל לא רק, בזמן שהאולטראס מגיעים לתור?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

אם היה לי וידאו מהיציע של ה3-3 בסמי עופר נגד הפועל חיפה לפני כמה שנים יא אללה. התמקמנו כמה חבר'ה באיזה נקודה ביציע איזה שעה וחצי לפני תחילת המשחק ופתאום נכנסו האולטראס ופשוט גירשו אותנו ליטרלי מהמקום. אם היו מסבירים ואומרים שהם רוצים לפתוח שם תבאנרים והתופים היינו זזים טיק טק לצד של היציע אבל פשוט דרסו אותנו. התנהגות של ערסים.
OMG עווופררר
טכנית לארז
קיבל.ה  1952 לייקים

"להסיר את הכפפות".
ראיתי אתמול איך האולטראס הם באמת איזה גורם מפריע, מזיק ונוראי שצריך "להסיר את הכפפות" מולו.

הנה, יש לכם אולם ענק בלעדיהם, אז על מה התלונות?
"הרוב השקט" קיבל מה שרצה וייחל לו, לא?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

מילפורד כתב: 12 ינואר 2025, 13:00 עמדת פעם בתור, במיוחד במשחק חוץ אבל לא רק, בזמן שהאולטראס מגיעים לתור?
עמדתי. השאלה שלי לא היתה קנטרנית, באמת רציתי להבין את התחושה שעליה אתה כותב.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  809 לייקים

טכנית לארז כתב: 12 ינואר 2025, 13:21 "להסיר את הכפפות".
ראיתי אתמול איך האולטראס הם באמת איזה גורם מפריע, מזיק ונוראי שצריך "להסיר את הכפפות" מולו.

אני רואה שפספסת דיון של 44 עמודים במשך 9 חודשים
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2327 לייקים

יהלום14אדום כתב: 12 ינואר 2025, 13:23
מילפורד כתב: 12 ינואר 2025, 13:00 עמדת פעם בתור, במיוחד במשחק חוץ אבל לא רק, בזמן שהאולטראס מגיעים לתור?
עמדתי. השאלה שלי לא היתה קנטרנית, באמת רציתי להבין את התחושה שעליה אתה כותב.
דחיפות , קללות , עשן סיגריות לפנים ועוד.
אגב, כשאני אומר לעמוד איתם בתור, כלומר כשהם נדחפים לפני כולם כי הרי יותר חשובים מאחרים.
Niro
קיבל.ה  953 לייקים

עמדתי, ועם ילד קטן זה באמת סיוט.
אבל גם בעולם בלי אולטראס הפועל ישראלים יעשנו וידחפו בתור.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2327 לייקים

כן, and yet, כשהאולטראס נדחפים לפני בתור זה עוד פחות נעים (בלשון המעטה) ממה שאני רגיל בדרך כלל.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

Niro כתב: 12 ינואר 2025, 13:39
שלא נדבר על דרבי חוץ ביד אליהו, איתם ובלעדיהם עדיין יתנהגו אלינו כמו לחיות.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

Mr.china כתב: 12 ינואר 2025, 14:09
Niro כתב: 12 ינואר 2025, 13:39
שלא נדבר על דרבי חוץ ביד אליהו, איתם ובלעדיהם עדיין יתנהגו אלינו כמו לחיות.
רק אתמול נכנסו מאבטחים לאולם 4 סתם ככה כדי שאנשים לא יעמדו על המדרגות למרות שהכל שיא הצפון ואין מקום לזוז ונוצר מכך עוד יותר בלאגן.
רק אתמול שני אנשים התחילו לפוצץ אחד את השני באולם 7 בלי קשר לעולם.
אף אחד לא חושב שהאולטראס לא אלימים או שהם לא מביאים עימם מלא בלאגן. אבל כל הדברים האלה קורים אם הם שם ואם הם לא שם, כמובן שבמינון נמוך יותר אבל קורים.
איפה שיש הרבה קהל יהיו ארגוני אוהדים ואיפה שיש ארגוני אוהדים יהיו בלאגנים נלווים. חלק מעולם הספורט הקבוצתי.
redrony
קיבל.ה  857 לייקים

טכנית לארז כתב: 12 ינואר 2025, 13:21 "להסיר את הכפפות".

אני לא מבין. זה שהם חשובים אומר שמותר להם מה שהם רוצים? זה 0 או 1?
הם יכולים לאיים על אוהדים, לזרוק בקבוקים על השוער, לפגוע בקבוצה?
יש להם שגעון גדלות וכן, אם אני צריך לבחור בין זה או זה, אני מוותר עליהם. בצער, אבל מוותר. ההגיון אומר שהם ימשיכו לעשות מה שהם טובים ויוותרו על לשים את עצמם מעל הקבוצה או כל אוהד אחר
redrony
קיבל.ה  857 לייקים

ורק אגיד עוד משהו אחד. עם כל הבאסה שהאולטראס לא היו אתמול ועם כל הגישה שלהם שמעצבנת אותי, הם ראויים לכבוד על אתמול. עשו הקרנה במקום אחר, לא ניסו לחבל או להפריע.
טכנית לארז
קיבל.ה  1952 לייקים

החבר'ה פה עשו מהם 0 או 1.
אשכול שהכותרת שלו זה "מסירים את הכפפות", כאילו מדובר באיזה כמה מאות אנשים שבאים למשחקים במטרה לגרום להפועל להפסיד או משהו כזה, ועכשיו הגיע הזמן לטפל בזה.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

עידן סרור כתב: 12 ינואר 2025, 10:52 יש כאן מישהו שהלך למשחק אתמול והרגיש מאוים בצורה כזו או אחרת?
1. גניבת הדעת מתקיימת גם כלפי עופר, חלק מהמאבק זה גם לעשות מהלכים כאלה. אני מציע לך לגשת לשופרות האולטראס בטוויטר ותשמע דברים לא פחות גרועים כלפי עופר.

2. איזה אושר, וואלה לא מובן מאליו שהם לא באו לקלקל ולאיים על אוהדים שנכנסים לעודד את קבוצתם. לא מובן מאליו שהם לא חדרו למגרש וזרקו פצצת תאורה במטרה לעשות נזק מקצועי וכלכלי ולייצר לנו רדיוסים (לא שולל שזה עוד ייקרה). באיזה עולם אתה חושב שאתה נמצא שקהל שמפקיר את קבוצתו ומתעלם מאוהדים שיושבים איתו ביציע לאורך שנים, אמור לקבל מילה טובה על כך שלא נקט באלימות כלפי האוהדים וכלפי המועדון שלו. איפה אתה חושב שאנחנו חיים?

3. אני מנתח את האירוע בצורה שונה: אני בתחושה שהאולטראס כן תכננו משהו, ושזה שעופר יצא עם זה החוצה הביא אותם לקבל החלטה שלא להכנס למאבקים האלה. לא בגלל שהם מפחדים משוטרים או ממנו באופן אישי. אלא בגלל שהם חששו שהמהלך לא יצליח ברמה האופרטיבית וגם ברמה התודעתית תקשורתית שהיא חשובה יותר. מה שקורה זה שבפעם השניה הוא מקדים אותם. הם מתכננים לקחת את זה צעד קדימה, ואז הוא משתלט על הנרטיב, מבסס את עצמו, ומחזק את החיבור של יתר האוהדים אליו.

4. אני מציע לכולם, וזה מתחיל מעופר, שהוא הצד המנצח של העניין. לרדת מהעץ ולראות איך אפשר להחזיר את הארגון ליציעים.
נערך לאחרונה על ידי צ'ימבויקה ב 12 ינואר 2025, 14:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.
טכנית לארז
קיבל.ה  1952 לייקים

אתם המצאתם סיפורים שהם הולכים לתת מכות לאוהדים במנורה (או משהו כזה), ועכשיו כשאומרים לכם שהנה זה לא קרה אז "איזה אושר לא מובן מאליו שלא ברו לקלקל ולאיים על אוהדים".
נו באמת.
Red_man
קיבל.ה  1182 לייקים

redrony כתב: 12 ינואר 2025, 14:32 ורק אגיד עוד משהו אחד. עם כל הבאסה שהאולטראס לא היו אתמול ועם כל הגישה שלהם שמעצבנת אותי, הם ראויים לכבוד על אתמול. עשו הקרנה במקום אחר, לא ניסו לחבל או להפריע.
אתה לא חושב שזה קצת מצחיק שצריך להחמיא לאוהדים על זה שהם לא ניסו להפריע למשחק של הקבוצה שהם אוהדים או תקפו אוהדים אחרים של הקבוצה שלא מסכימים איתם?

אין ספק שהוצב להם רף גבוהה מאוד. רק אזכיר שנגד קריית אתא הם זרקו כוסות ובקבוקים על אוהדים בשער 2 שלא הסכימו איתם. כפיים
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

טכנית לארז כתב: 12 ינואר 2025, 14:36 אתם המצאתם סיפורים שהם הולכים לתת מכות לאוהדים במנורה (או משהו כזה), ועכשיו כשאומרים לכם שהנה זה לא קרה אז "איזה אושר לא מובן מאליו שלא ברו לקלקל ולאיים על אוהדים".
נו באמת.
בהחלט.
אתה מדבר כאילו האמירות האלה באו מחלל ריק.
כאילו אין סיפורים.
אתה רוצה שאראה לך מה יצא על עופר?
זה הזוי באותה מידה. ואני לא חושב שהספקולציה הזו הזויה לאור מה שהארגון הזה עושה לאורך שנים (לצד דברים טובים)

משום מה אתה מתעלם מניתוח נוסף שלי:
אני בתחושה שהאולטראס כן תכננו משהו, ושזה שעופר יצא עם זה החוצה הביא אותם לקבל החלטה שלא להכנס למאבקים האלה. לא בגלל שהם מפחדים משוטרים או ממנו באופן אישי. אלא בגלל שהם חששו שהמהלך לא יצליח ברמה האופרטיבית וגם ברמה התודעתית תקשורתית שהיא חשובה יותר. מה שקורה זה שבפעם השניה הוא מקדים אותם. הם מתכננים לקחת את זה צעד קדימה, ואז הוא משתלט על הנרטיב, מבסס את עצמו ומחזק את החיבור של יתר האוהדים אליו.
redrony
קיבל.ה  857 לייקים

ארז, אתה מיתמם עכשיו. הם יודעים להתנהג מאוד לא יפה כלפי אוהדי הפועל, כולל דרבי באותו יום שפשטו להם על המחסן והם איימו על אוהדים לא להכנס. האשכול הזה נוצר במרץ, לא יודע כתגובה לאיזה ארוע. הם רחוקים מלהיות צדיקים גדולים ועלו להפועל בלא מעט. גם ברדיוסים, גם בנקודות וגם בתדמית. הכעס עליהם הוא מובן,
גם העובדה שהם מתנים את העידוד שלהם בזה שיילכו בדרך שהם רוצים היא מכעיסה (למרות שזו זכותם כמובן). בסופו של יום נוצר פה ארגון עם שכרון כח שחושב שהוא מנהל את הפועל והוא קובע מה זה להיות אוהד הפועל. זה פסול ונגד זה יוצאים
נערך לאחרונה על ידי redrony ב 12 ינואר 2025, 14:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  809 לייקים

טכנית לארז כתב: 12 ינואר 2025, 14:32 החבר'ה פה עשו מהם 0 או 1.
אשכול שהכותרת שלו זה "מסירים את הכפפות", כאילו מדובר באיזה כמה מאות אנשים שבאים למשחקים במטרה לגרום להפועל להפסיד או משהו כזה, ועכשיו הגיע הזמן לטפל בזה.
האשכול נפתח שעה אחרי הלינץ שאותם חברי אולטראס עשו על הפרקט בדרייב אין (המקדש) ב״אולטראס״ הפועל חיפה האימתניים

אל תנסה לייפות את המציאות
הקריאה ל״הסיר את הכפפות״ הייתה רכה אחרי אירוע כזה
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

טכנית לארז כתב: 12 ינואר 2025, 14:32 החבר'ה פה עשו מהם 0 או 1.
הם אנשים שבאים לעשות בלאגן
לפעמים זה עוזר להפועל לנצח ולפעמים זה גורם לה להפסיד.
הרבה פעמים זה עושה נזק (הרשימה ארוכה מאד) .

עניין הסרת הכפפות היה שהגיע הזמן להפסיק להכיל את הנזק שהם גורמים רק בגלל העידוד שהם מייצרים.
redrony
קיבל.ה  857 לייקים

Red_man כתב: 12 ינואר 2025, 14:37
redrony כתב: 12 ינואר 2025, 14:32 ורק אגיד עוד משהו אחד. עם כל הבאסה שהאולטראס לא היו אתמול ועם כל הגישה שלהם שמעצבנת אותי, הם ראויים לכבוד על אתמול. עשו הקרנה במקום אחר, לא ניסו לחבל או להפריע.
אתה לא חושב שזה קצת מצחיק שצריך להחמיא לאוהדים על זה שהם לא ניסו להפריע למשחק של הקבוצה שהם אוהדים או תקפו אוהדים אחרים של הקבוצה שלא מסכימים איתם?

אין ספק שהוצב להם רף גבוהה מאוד. רק אזכיר שנגד קריית אתא הם זרקו כוסות ובקבוקים על אוהדים בשער 2 שלא הסכימו איתם. כפיים
בוא, תעקוב אחרי הדעות שלי בפורום ותבין שאני חושב כמוך. וכן, זה מצחיק, אבל זו המציאות
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 12 ינואר 2025, 14:37
טכנית לארז כתב: 12 ינואר 2025, 14:36 אתם המצאתם סיפורים שהם הולכים לתת מכות לאוהדים במנורה (או משהו כזה), ועכשיו כשאומרים לכם שהנה זה לא קרה אז "איזה אושר לא מובן מאליו שלא ברו לקלקל ולאיים על אוהדים".
נו באמת.
משום מה אתה מתעלם מניתוח נוסף שלי:
אני בתחושה שהאולטראס כן תכננו משהו, ושזה שעופר יצא עם זה החוצה הביא אותם לקבל החלטה שלא להכנס למאבקים האלה. לא בגלל שהם מפחדים משוטרים או ממנו באופן אישי. אלא בגלל שהם חששו שהמהלך לא יצליח ברמה האופרטיבית וגם ברמה התודעתית תקשורתית שהיא חשובה יותר. מה שקורה זה שבפעם השניה הוא מקדים אותם. הם מתכננים לקחת את זה צעד קדימה, ואז הוא משתלט על הנרטיב, מבסס את עצמו ומחזק את החיבור של יתר האוהדים אליו.
כתבתי את זה כבר לפני המשחק מול הפועל חיפה (המכתב) וגם הדרבי חוץ.
גם כתבתי שיש כמות מוגבלת של פעמים שאפשר להשתמש בתרגיל הזה וצריך להתחיל לחשוב מתי מפעילים אותו.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

redrony כתב: 12 ינואר 2025, 14:40 ארז, אתה מיתמם עכשיו. הם יודעים להתנהג מאוד לא יפה כלפי אוהדי הפועל, כולל דרבי באותו יום שפשטו להם על המחסן והם איימו על אוהדים לא להכנס. האשכול הזה נותר במרץ, לא יודע כתגובה לאיזה ארוע. הם רחוקים מלהיות צדיקים גדולים ועלו להפועל בלא מעט. גם ברדיוסים, גם בנקודות וגם בתדמית. הכעס עליהם הוא מובן,
גם העובדה שהם מתנים את העידוד שלהם בזה שיילכו בדרך שהם רוצים היא מכעיסה (למרות שזו זכותם כמובן). בסופו של יום נותר פה ארגון עם שכרון כח שחושב שהוא מנהל את הפועל והוא קובע מה זה להיות אוהד הפועל. זה פסול ונגד זה יוצאים

בדיוק.
הבעיה האמיתית היא שהמאבק פה הוא ממש לא אידאולוגי. אנשים מסתתרים מאחורי סוגיית המעבר ל״היכל המכבים״, צריך לראות את הסיבה שמאחורי הסיבה.
הזיזו להם את הגבינה.
אז הם פתאום בקמפיין יד אליהו. הכל חרטה.

האולטראס ממזמן לא ארגון אוהדים, הוא עבר תהליך ״אולטראסזיציה״.
בערך 12 שנה לערך שהארגון הזה מלא בקונפליקטים ומאבקי שליטה חיצוניים ופנימיים שבינם לבין הפועל ת״א אין שום קשר.
אמנם אולטראס לא צריך להיות שמורת טבע, אבל יש עליה חדה באלימות, גם אם אין לה שום היגיון פנימי מעבר לאנרכיה ואלימות לשם האלימות (משרוקיות, תקיפת אוהד הפועל חיפה, אדי גוטליב).

כפי שציין רדפוקס, זה גם הזמן להזכיר שהארגון הזה קיבל את עסקת ורמוט ואפשר לשני ילדים מכביסטים לשחק כאן.
להזכיר לכם מה אמר שון גולדברג ערב המעבר בהקלטה קולית?

הארגון כבר שנים, לא נוקט במחאה מאורגנת כאשר הקבוצה זקוקה לניעור מקצועי (בדרך נעימה יותר או פחות).. אירועים שכל ארגון אוהדים שמכבד את עצמו היה פועל.
למשל, ירידת הליגה בהפסד לאשדוד, התבוסה המכפירה לבית״ר בבית

ומה עם הנטישה שלהם בדרבי רגל הראשון??
קיבלנו 5 למי שכח, אפילו אחכ באימון לא ראיתם אותם. באה עליהם משטרה, אז הם פשוט נעלמו מדרבי. כאילו לא היה משחק בכלל... זה ״לשים את הפועל לפנינו?״, זה ״קומץ אנשים נאמנים לדגלם?״.. מה הדגל שלהם? למה יש אנשים שאוכלים את החרטה הזו? כי חיברו שם כמה שירים טובים? כי יש אבוקות?

הארגון הזה ממזמן כבר לא ארגון של אוהדי הפועל, אלא ארגון אולטראס ששר שירי הפועל (גם בתפאורות חל שינוי ומעבר מהפועל לאולטראס).
דיייי
קיבל.ה  11 לייקים

ביום שאחד פה יתן לי דוגמה לארגון אוהדים של קבוצה גדולה עם הרבה אוהדים בארץ או בעולם חוץ מארה"ב שאין איתו "בעיות" כאלה ואחרות ושהם לא מקבלים יותר "כבוד" במגרש אני אגיע ליד אליהו

מישהו אמר לכם לשבת ביציע של השרופים? לכו לשאלקה ליגה שניה בגרמניה או סנדרלנד, בטיס או טולוז ותראו לא רק איך הארגונים מתנהג אלא גם איך מי שלא מקדיש את כל חייו ושר כל המשחק יודע לכבד אותם כי הוא לא אפס כפוי טובה

אני לא מהאולטרס
פשוט לא זונה של כסף
נערך לאחרונה על ידי דיייי ב 12 ינואר 2025, 15:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

דיייי כתב: 12 ינואר 2025, 15:09 ביום שאחד פה יתן לי דוגמה לארגון אוהדים של קבוצה בארץ או בעולם חוץ מארה"ב שאין איתו "בעיות" כאלה ואחרות ושהם לא מקבלים יותר "כבוד" במגרש אני אגיע ליד אליהו

מישהו אמר לכם לשבת ביציע של השרופים? לך לשאלקה ליגה שניה בגרמניה ותראה לא רק איך הארגון מתנהג אלא גם איך מי שלא מקדיש את כל חייו ושר כל המשחק יודע לכבד אותם כי הוא לא אפס כפוי טובה

אני לא מהאולטרס
פשוט לא זונה של כסף
אתה בורח.
אני הייתי מכבד את הארגון הרבה יותר אם הייתי רואה אותם נאבקים אידאולוגית עבור המועדון כמו מועדונים אחרים בעולם. לצד החיפוש אחר כבוד שאני מסכים לגביו. לארגון אוהדים יש גם תפקיד למול הקבוצה ויתר האוהדים. לך תסתכל על מילאן, למשל. הם מחו על יכולת דלה. אבל את האולטראס זה לא מעניין. רק הם מעניינים אותם.

גם אני שר אגב. למה אתה חושב שארגון אוהדים זה איזה עמותה או מפלגה?! מה פשר האלטרואיזם שאתה מייחס להם?
זה מה שמצחיק בארגון.
הם מבקשים ומחפשים בלי סוף כבוד שליטה וכוח מהמועדון ויתר הקהל.
אבל כל המחאה שלהם יושבת על הטיעון הפופוליסטי ״אנחנו לא לקוחות״.

ברור, כי לקוח ובעל הון זה רק בקפיטליזם.
ברגע שהם מפרידים בינם לבין יתר הקהל, הם הופכים אותנו ללקוחות ולקורבן שלהם. אבל זה לגיטימי.

גם אהבתי את הסיומת שלך
פשוט כל חבריך פה שבתמימותם באו לעודד את הקבוצה שלהם, הם זונות של כסף
המעבר הזה הוא זמני והוא נועד למשהו הרבה יותר גדול
אני מבין שחלק מהנחות העבודה שלך זה שהמעבר לא ייקרה, ואז אני כנראה אוכל את הכובע.
אבל אם אתה חושב שזה לגיטימי שאתה תשב בצד 4 שנים ותבוא כמו מלך חזרה לאולם הביתי ושזה יהיה לגיטימי. יש לך טעות. זה לא עובד ככה. אל תחזור לדרייב אין המשופץ, אל תהיה זונה של כסף.
redrony
קיבל.ה  857 לייקים

דיייי כתב: 12 ינואר 2025, 15:09 ביום שאחד פה יתן לי דוגמה לארגון אוהדים של קבוצה גדולה עם הרבה אוהדים בארץ או בעולם חוץ מארה"ב שאין איתו "בעיות" כאלה ואחרות ושהם לא מקבלים יותר "כבוד" במגרש אני אגיע ליד אליהו

מישהו אמר לכם לשבת ביציע של השרופים? לכו לשאלקה ליגה שניה בגרמניה או סנדרלנד, בטיס או טולוז ותראו לא רק איך הארגונים מתנהג אלא גם איך מי שלא מקדיש את כל חייו ושר כל המשחק יודע לכבד אותם כי הוא לא אפס כפוי טובה

אני לא מהאולטרס
פשוט לא זונה של כסף
מקדיש את חייו למי?
Money
קיבל.ה  878 לייקים

שלום לכולם,
שתקתי בימים האחרונים על מנת להתרכז במאמץ לבנות תשתית לתמיכת הקבוצה כל זמן שידרש.
כבר מיום שני שעבר החלטתי שאם אני לוקח את זה על עצמי זה אך ורק לבנות את התשתית ולמשחק נגד ירושלים.
בשל סיבות אישיות שקשורות בחיים הפרטיים שלי אני נאלץ להעביר את הניהול על כל האירוע ובנוסף את הניהול על קבוצת הטלגרם לכל מי שירצה לקחת את התמיכה בקבוצה על עצמו. אשמח להעביר באהבה לכל מי שירצה.
איני יכול להיות 100% בנושא וגם לא 30% לצערי.
יש עשרות אנשים טובים שרוצים לעזור ו4 תופים.
ניסיתי לעשות הכי טוב שאפשר בשביל הפועל.
אשמח שכל מי שרוצה ויכול לקחת על עצמו ישלח לי הודעה ואעביר לו את הניהול על הקבוצה בטלגרם.
בנוסף, אם יש משהו שחשוב לי להעביר לכם מהימים האחרונים זה שאנחנו צריכים לגלות חמלה בתוך קהילת אוהדי הפועל תל אביב, לדעות שונות, לאנשים שונים. הלהט של אנשים מחוץ לקהילה לפגוע באוהדי הפועל תל אביב לצערי חדרה פנימה אלינו. להקשיב לדעות אחרות ולנסות שיהיה הכי טוב להפועל. מי שמנסה לריב, פשוט להתעלם. הפועל חשובה יותר מכל ריב שלנו בתוך הקהילה. מקווה שאתם לא מאוכזבים, אני באמת ניסיתי הכי טוב שלי.
אוהב.
שליחת תגובה